سلام بچه ها.یه مشکلی برام پیش امده .وقتی گوشیمو Flight Mode میکنم گوشیم Restart میشه.
گوشیم P990 هست. البته همیشه اینطوری نیستا بعضی بعضی بعضی وقتا.
Printable View
سلام بچه ها.یه مشکلی برام پیش امده .وقتی گوشیمو Flight Mode میکنم گوشیم Restart میشه.
گوشیم P990 هست. البته همیشه اینطوری نیستا بعضی بعضی بعضی وقتا.
نمیشه . یعنی تا حالا از طریق هک ها هم نشده . انشاالله هکرها شاید بتونن.نقل قول:
حالا سوال خودم »
من این کاری که گفتی امیر جون کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم . بعضیاش که نصب میشه ولی نصب نمیشه ! یه عده هم آخر نصبشون میگه فایل اینستالیشون خرابه . یه عده ای هم که نصب شدن و پاکشون کردم بازم همون مشکل اولی براشون پیش اومده
ببخشید یه سوال دیگه. من مدل Phone وCDA گوشیمو براتون میذارم .بنظر شما ایا خوبه.چون من گوشیمو تازه خریدم.
Phone :CXC162037 R9G007
CDA :CDA 162007/1 R6D23
ممنونم ازتون.
من گوشیمو آبان 86 خریدم ، به نظرتون الان آپدیت لازم شده یا نه ؟
سلام امیر خاننقل قول:
انگار متوجه منظرو من نشدی. ببین وقتی این هک رو انجام بدی بعد از دریافت بلوتوث از هر فایل دریافت شده دون نسخه روی گوشی داری . یکی توی shared و یکی داخل inbox اینها از هم جداس. در واقع یکی وری مموری استیک و یکی هم روی فون مموری. علی الاصول باید بری اونی که توی inbox مسیج ها هست رو پاک کنی. وقتی 700 تا مسیج تو گوشیت باشه یه خورده وقت میبره تا پیداش کنی.
این از این.
مشکل اصلی اینه که تو هیچ وقت فایل های حجم بالا رو نمیتونی دریافت کنی و مشکل سر حای خودش هست. ( منظورم با حجمی بیشتر از فری اسپیس فون مموری هست مثلا یه فایل 70 مگی)
من همه مدلشو تست کردم. تو هم تست کن.:10:
مرسی ریفیق:46:
سلام من p990 گرفتم(مهر 86) یه رم 4 گیگ بهش وصل کردم تا الان هم 2.2 گیگ استفاده کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه نه میتونم برنامه ای نصب گنم نه میتونم پاکشون کنم
تا حالا 119 تا برنامه نصب کردم که 30-40 تایی هم بازی هستن
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
نقل قول:
سلام من p990 گرفتم(مهر 86) یه رم 4 گیگ بهش وصل کردم تا الان هم 2.2 گیگ استفاده کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه نه میتونم برنامه ای نصب گنم نه میتونم پاکشون کنم
تا حالا 119 تا برنامه نصب کردم که 30-40 تایی هم بازی هستن
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
گوشی من کیبوردش اصله ولی فقط رو جعبش نوشته ساخت فرانسه
نقل قول:این الان هیچ مشکلی نداره و خوبه.نقل قول:
ولی اگه بخوای میتونی آپدیت کنی.
آخرین ورژن موجود در سایت سونی اریکسون R6E28 هست.
گرفتم چچ میگی .نقل قول:
البته معمولا این طوری هستش که توی inbox فقط آدرس فایل ذخیره میشه . یه چیزی شبیه shortcut توی ویندوز . این فایل هم همین کارو میکنه . البته فقط واسه bluetooth ولی واسه اس ام اس نه ! .
واسه حجم بالا هم تست کردم . فایل به اندازه ۱۲۰ مگ رو هم ریختم . مشکلی نداشت . البته بدون هک نمیشد .
در ضمن گفتم که شما لازم نیست که حتما بری از فولدر ذخیره کنی . اون روش واسه وقتی هستش که فایل رو گرفتی . وقتی تموم شد یه صفحه میاد که \ایین نوشته save بعد میزنی میره نو inbox . اگه اونجا وایساد و قفل شد برو از فولدر بردار.
دوستان من گیر یه مشکل مسخره افتادم. . . . .
.
وقتی مسیج برام میاد میرم که ببینم نمیره application closed میده و به شماره سبب 130، البت با یکم بدبختی میشه برم تو بقیه فولدرهایه مسیج ولی تا میرم توinbox میزنه بیرون.
.
فعلا smsهامو با smsspam بلوک کردم بعدش میرم میخونم شون ولی شما زودتر راهنماییم کنید از این وضع درام.