سلامنقل قول:
اين لغت تحت اللفظي يعني "خطر زيستي" و مفهومي يعني "تهديد براي زيست و بقاي موجودات زنده":46:
Printable View
سلامنقل قول:
اين لغت تحت اللفظي يعني "خطر زيستي" و مفهومي يعني "تهديد براي زيست و بقاي موجودات زنده":46:
سلام متشكرم كه ما را راهنمايي كرده ايد من آن پازل را حل كردم واينجا گير كردم
يك جايي هست پيش اون اژدها كه آتش از دهنشون مياد بيرون هركاري كردايم نشد ؟؟؟
اگه دقت كني روي اون 3 اژدها يه زامبي ايستاده با تفنگ دوربين دار اون زامبي رو بزن بايد مواظب باشي كه اتش اونا تو رو نسوزونه :18:در ضمن اگه آر پي جي بي نهايت داري يه دونه به اون اژدها بزني ميفته توي مواد مذاب اگه نداري كارتو بايد با همون دوربين دار حل كني در ضمن بين اژدهاي اول و دوم يه برج هستش كه وقتي ميخواي اژدهاي ( فكر كنم اژدهاي چهارم ) رو بكشي از اونجا يه عده آدم راهب مييان بيرون تا تو رو بكشن !نقل قول:
:11::21:
در ضمن bio hazard بين برو بچ تايوان و ژاپن به معناي همان شيطان ساكن هستش
یک کمک تخصصی میخواهم
ببین همون جا که برای اولین بار دختره همراهت میادبا یه در بر میگردی به گذشته که همون اولین مرحله بود و تو شبه حالا باید توی کجا برم؟
آقا كمك كنيد
له شدم از بس زير سنگ موندم
من چهار دفعه رو پروفشينال بازي كردم حالا دفعه پنجم رو ميرم ولي همين اول كاري گير كردم هيچ جوري اين سنگه رو نميشه رد كرد اگه كسي رفته كمك كنه. هر كاري هم كه بلد بودم انجام دادم ولي رد نميشه نميدونم اشكال از كجاي كاره. درسته دفعات پيش هم رد كردن اين قسمت سخت بود ولي اين بار مثل اينكه اين نامردا قسم خوردن نزارن يه دفعه ديگه اين بازي رو تموم كنم.
krauser جان من هم وضعیت تو را داشتم . یعنی کفرم در اومده بود از بس اون قسمت را تکرار کنم چون انقدر دکمه ها را تند تند میزدم نزدیک بود کیبوردم داغون بشه. بعد ناچار شدم سیوش را دانلود کنم.البته همه ی این کار ها را برای بدست اوردن اسلحه پلاسمایی میکردم روی درجه سختی بازی یا همون قسمت پروفشنال.
داخل كانال هاي فاضلاب يك غول هست كه دمش بعضي موقع ها به ما برخورد مي كنه بعد مي ريم جايي دستگيره آسانسور را مي زنيم و بعد اون غول مي ياد هر كاري كرديم نمي ميره بيد با چه اسلحه اي بايد بزنيمش و بايد كجاي بدنش بزنيم
برگرد به همون جایی که مزارع هستن. اونوقت یکی از درها که اولش بسته بود باز میشه.نقل قول:
یک کمک تخصصی میخواهم
ببین همون جا که برای اولین بار دختره همراهت میادبا یه در بر میگردی به گذشته که همون اولین مرحله بود و تو شبه حالا باید توی کجا برم؟
M رو بزنی نقشه رو میبینی.
اون غول رو نکشی هم مشکلی پیش نمیاد. باید وایستی تا آسانسور راه بیفته.نقل قول:
داخل كانال هاي فاضلاب يك غول هست كه دمش بعضي موقع ها به ما برخورد مي كنه بعد مي ريم جايي دستگيره آسانسور را مي زنيم و بعد اون غول مي ياد هر كاري كرديم نمي ميره بيد با چه اسلحه اي بايد بزنيمش و بايد كجاي بدنش بزنيم
جلوی مخزنهای یخ مایع وایستا و بندازشون زمین. یخ میزنه. اونوقت بهش شلیک کن.
شايد معني اصطلاحيش (توي تايوان) اهريمن ساكن يا اهريمن محلي (يا خانگي !!) باشه ولي تو انگليسي فكر كنم همون تهديد زيستي باشه چون hazard توي انگليسي ميشه همون خطر و ريسك (توي ديكشنري بود) :20:نقل قول:
در ضمن bio hazard بين برو بچ تايوان و ژاپن به معناي همان شيطان ساكن هستش
باید تقریبا 5 دقیقه وقت رو تلف کنی تا آسانسور بیادش برای وقت تلف کردن هم باید کپسول های گازی رو که تو کانال هستش رو جابهجا کنی تا طرف یخ بزنه و هی وقت بگذره . در ضمن طرف به هیچ وجه کشته نمی شه حتی اگه 2000 تا ار پی جی بزنیش:13::13:نقل قول:
کشته نمیشه؟ :18: میشه یه کم زحمت می خواد، البته نه به این سختی...نقل قول:
سلام چطوري اون غول ميشه كشتنقل قول:
اونو باید زیاد بهش تیر بزنی . اون هم تیر ها رو باید به چشماش بزنی ، نه به بدنش . (r E Z A جان توجه کردی ؟ )نقل قول:
سلام چطوري اون غول ميشه كشت
بابا خدايش من ديگه دهنم ... شد از وقتي كه بازي اومد و پچ ها هم اومدن همش رو گرفتم كامم رمش:512 كارت گرافيك:128 ولي ميره تو بازيو مياد بيرون پيام dont send mideh سي دي هم عوض كردم ولي باز همينه تو رو خدا كمكم كنيد؟
کشتن اون غوله خیلی اسونه فقط کافیه یکی از اون کپسول های گاز را جلوی پاش بندازی بعد از اینکه یخ زد یا با یک حرکت و یا با یک گلوله میتونید اون را تکه تکه کنید.
اگر هم ار پی جی داشتید با اون کارش را تموم کنید.
نقل قول:
من باهات موافق نيستم. يعني ميشه كشت. و بعد از اينكه كشته شد يه تيكه از تاج پادشاهي رو بهت ميده. روش كشتنش هم ساده هست كافيه بعد از اينكه يخ زد با يه نشانه گيري دقيق به وسيله لانچر به راحتي كشته ميشه.
تورو خدا یکی درست جواب بده توی اون محوطه قدیمی اولین باز که دختره رو میگیری باید کجا بری فقط دو تا در باز هست که توی هیچکدور دختریه نمیپره اون ور در و دو تا در میخکوب شده
چی کار کنم
يه در خيلي بلند هست كه وقتي بخواي بازش كني دختره از كولت ميره بالا مي پره اون طرف و در رو برات باز ميكنهنقل قول:
يه كمك در مورد دكمه هاي بازي منظور از 6+5 يعني چي .. و اگر امكانش هست كد شكست ناپذيري و محماتش تموم نشرو مي خوام ممنون
سلام.نقل قول:
يه كمك در مورد دكمه هاي بازي منظور از 6+5 يعني چي .. و اگر امكانش هست كد شكست ناپذيري و محماتش تموم نشرو مي خوام ممنون
5: R Shift
6: Left Shift
چون بازی ایمپورت شده ست چیت نداره. از ترینر استفاده کن.
نقل قول:
هيچكي پيدا نميشه به ما كمك كنه؟
سلام.
یکی به من بگه اون قسمتی رو که یه نفر قرمز پوشیده دو تا شاخ هم داره میره پشت یه تیر انداز و بهت تیر میزنه رو چکارش کنم.هرکاری میکنم هم نمیشه.من یه مشکلی دارم نمیدونم از گرافیکمه یا نه که تو اتاقهای تاریک همه چی تاریکه تاریک میشه مثل گور حتی لئون رو هم نمیبینم(یه بار پرسیدم کسی جواب نداد).گرافیکم جی فورس اف ایکس5200/128 Mb.
همگی دقت کنید:برای این که سریعتر مشکلتون حل بشه ، مشکل رو به طور کامل توضیح دهید و یه عکس هم قرار بدید!نقل قول:
در صفحات قبلی لیست راهنمای همه کلید ها بود. قبل از اینکه پست بدید یه سرچ کنید!نقل قول:
سلام اونجا رو بايد صبر كني اون خشاب عوض كنه بعد چند تا تير (ترجيحا اسلحت قوي باشه) با نارنجك و اينا بهش بزني مي ميره. ولي وقتي اون داره تيراندازي مي كنه تو پناه بگير.نقل قول:
واسه تاريك شدن هم از توي كنترل پنل انويديا برو بخش display روشني مانيتور رو زيادش كن منم از اين روش استفاده مي كنم.
وارد يه جاي ميشم كه اون مرد كوچك با همراهش با ---- صبحت مي كنند و بعد به وسيله اون گل بلعيده ميشن و بعد گل به شكل يك موجود يك چشم در مي آيد كه نمي دونيم چطور باش مقابله كينم و از بين ببريمش :41:
با تشكر از شما من خودم با اينكه سن هم به بازي نميخوره ولي خوشم از اين بازي مياد
تو اين پست دوستان جواب دادن:نقل قول:توضيح اضافه 1: راكت منظور همون آر پي جي هست.نقل قول:
سلام آقا اين غوله كه با سالازار مخلوط ميشه و چسبيده به در و ديوار رو چه طوري بايد زد؟؟
با راكت هم زدم بهش هيچيش نشد؟!
ويرايش مي كنننننم !
اين غوله رو زدم روش خودم رو هم مي ذارم شايد به درد بقيه بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اين كه اگه پول دارين يه دونه اسلحه broken butterfly بخرين + يه راكت.
از در كه مي رين تو با اين broken butterfly بزنين يكي از بازوهاي اين غول رو بره تو ديوار.
بعد با TMP (از همه آسونتره) چشم غول رو نشونه بگيرين و همينطوري مسلسل بزنين توش. البته مواظب باشين اگه دهنش باز شد خواست قورتتون بده فرار كنين. بعد چنگكه غوله باز ميشه سالازار مياد بيرون. سريع با راكت بزنينش!
به همين سادگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اين هم مي گم از broken butterfly استفاده كنين كه قويه با يه دونه تير بازوي غوله ميره تو ولي با اسلحه هاي ديگه (از جمله شات گان) بايد چند تا تير بزنين كه جاي كله ي غول عوض ميشه توي مدتي كه دارين بازوشو مي زنين كارتون سخت ميشه.
البته سرعت عمل تو همه كارايي كه گفتم بايد داشته باشيد و بين راهايي كه من امتحان كردم اين از همه آسونتر بود.
باز البته در حضور اساتيد ببخشيدها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شايد كمكي به مبتدي هايي مثل خودم كرده باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح اضافه 2: اول بايد بزنين يكي از بازوهاي غوله بره تو كه نتونه بزنه له كنه شما رو و شما بتونين چشمشو نشونه بگيرين.
توضيح اضافه 3: مرد كوچيكه همون سالازار هست كه وقتي باز ميشه چنگكش بايد زود با آر پي جي بزنين بهش تا بميره !!
توضيح اضافه 4: بايد اول اونقدر با مسلسل بزنين تو چشمش تا چنگك سالازار باز بشه و اون بياد بيرون.
دستت درست.نقل قول:
تا حالا با زجر داشتم بازی میکردم.
اونجا هست كه يك گودال مواد مذاب و بالاي اون هم يك سنگ هستش و بعد سنگ رو با كنترل توي اتاق به در ميزنيم و در نمايان ميشه و بعد در رو بازمي كنيم و بعد با برخورد با دوتا از اون موجود خمير ها اون رو ميكشيم و بعد به يك در ميرسيم كه دوتا دستگير در دوطرف هست ولي هركاري كردايم باز نشد پشت سرمون هم همون مرد اسلحه فروش در يك اتاق هستش ؟؟
اونجا اشلي رو بذار كنار يكي از دستگيره ها (بهش فرمان "صبر كن" بده) خودت هم برو كنار دستگيره بعدي بعد در يك زمان با هم دستگيره ها رو فشار بدين پايين بايد چشمت به چراغ بالاي در باشه و فكر كنم قبل از اين كه كامل پر بشه بايد دستگيره ها رو بزني پايين. چند بار امتحان كن در باز ميشه.نقل قول:
با تشكر از شمانقل قول:
بعد از اون كه در باز ميشه سوار يه ماشين ميشي و بعد چند تا از اون موجدات ميان و بعد يه ماشين ديگه مياد و برخورد مي كنه به ماشين ما و بعد ميتركه و همه چيز تموم ميشه اونجا چكار كنم
باید ماشن را منفجرش کنی تا بهتون برخورد نکنه
نقل قول:
ببین اونجایی که سوار بولدزر میش میتونی اونایی که میان دنبالت رو بزنی.
بعد که کامیون رو میبینی قبل از اینکه نزدیکت بشه باید با تیر بزنیش تا آتیش بگیره.بعد از حدودا 30 ثانیه دوباره سرو کلش پیدا میشه که باید زود بزنیش.ایندفعه بهت برخورد میکنه اشلی کنترل رو از دست میده و میرین تو دیوار.
در اضافات فیوضات این دوستمون:2:,من ماشین رو با مگنوم زدم :5:یدونه تیر بهش بزنی از قید حیات خارج میشه:27:نقل قول:
سلام من اين بازي را هر چي ميرم سير نميشم
تا حالا 11 بار رفتم تا اخر شما هم اينجورييد
دوست من همه اولش همینطوری هستند ! ولی بعد از چندین بار ازش زده میشی ....:2:نقل قول:
ما یه مدت اینجا رکوردی بازی میکردیم ! دیگه سالازار و معمایی نبود ! فقط زود از دست همه فرار میکردیم که زود به مقصد برسیم .
ولی من توصیه میکنم که زیاد بازی نکنی ! چون مثل من ازش زده میشی . حالا هرطور خودت صلاح میدونی .:10:
راستی به نظر شما سخترین جای بازی کجا بود؟
به نظر خودم سخترین قسمت بازی نبرد با Jack Krauser بود.
عزیز کجای اون سخت بود من جلوش فقط یدونه از گیاه سبزا مصرف کردم وقتی تبدیلم شد با red9 کشتمش :5:نقل قول:
برای من سخترین جا اونجا بود که اشلی میرفت بالا تا این پلها رو بیاره پایین من یادم رفته بود rifle بخرم :31:با این تفنگ معمولیا میزدم ولی بیچاره شدم دیگه:19:
به نظر من سخت ترينش همون جايي بود كه مجسمه ي سالازار دنبالت ميكرد من هزار بار له شدم تا ردش كردم:31::31:!!!!!!!نقل قول:
به نظر من كل بازي كه نسبتا سخت نبود يعني در مقايسه با اويل 3 و اون نمسيس خوشگلش !! و همينطور اون معماهايي كه بايد 500 دفعه يه مسير رو مي رفتي مي اومدي تا مي فهميدي چي رو بايد كجا بذاري !! :18::27:
ولي باز اگه بخوايم توي همين اويل 4 بگيم منم نبرد با كراوزر رو مي گم البته نه اون آخرين مرحلش چون با يه دونه آر پي جي كارشو ساختم !! بلكه اون مراحل اولش كه همش بالا پايين مي پريد اعصاب منو خورد كرده بود عين آدم واي نميستاد بزنمش كه :31::27::31:
در كل مرحله ي اونچنان سختي نداشت اين بازي به نظرم.:8:
سلام دوستان من اين بازي رو تازه نصب كردم يه patch واسه mouse هم download كردم ولي جواب نميده مشكل چيه لطفا كمكم كنيد؟ ايا همچين كاري شدني؟