اگه منظورت اینه که توی پکیج باشه نه نیست ولی میتونی براش بخری البته میگن که به باطری صدمه میزنه کمی تحقیق کن باید ببینی فایل sis برنامه حتما مال باشهs60_3d editionنقل قول:
Printable View
اگه منظورت اینه که توی پکیج باشه نه نیست ولی میتونی براش بخری البته میگن که به باطری صدمه میزنه کمی تحقیق کن باید ببینی فایل sis برنامه حتما مال باشهs60_3d editionنقل قول:
دستتون درد نکنه روی 3650 هم فایل sis نصب میشه چه برسه به این؟نقل قول:
همونطوری که اون دوستمون گفتن اگر مال 3d ادیشن باشه چرا نصب نشه
فقط یه موقع هرچی دستت رسید نیایی رو گوشی نصب کنی،هنگ کنه بیچاره
تم n73 از کجا گیر بیارم؟
از دانلود سنتر N73 توی همین فروم و یا از
کد:www.zedge.net
کد:www.mobile9.com
یک سوال
می خوام گوشی رو ریست کنم Lock Code می خواد...
12345 نیست چون قبلا عوضش کردم ولی الان یادم نمی یاد ... چی کار کنم؟؟؟
سریال گوشیم هم: 356438017038433
این lock code رو امتحان کن : 0075447125نقل قول:
یک سوال
می خوام گوشی رو ریست کنم Lock Code می خواد...
12345 نیست چون قبلا عوضش کردم ولی الان یادم نمی یاد ... چی کار کنم؟؟؟
سریال گوشیم هم:
تا جایی که شنیدم سایتی هست که کد IMEI رو بهش میدی و یه کد میده که حتما کار میکنهنقل قول:
اگه همینطوره آدرس سایتش رو دارید؟
ببخشید شما بلندی صدا رو با چه معیار و چه واحدی میسنجی که میگی یه کم بلندتر بود. کیفیت صدای w550 کجا و N73 کجا... بلندی صدا جیزی نیست که بشه با گوش اندازه گرفت مگر اینکه اختلاف خیلی زیاد باشه.نقل قول:
عزیز من
گوشی قبلیم که الانم دست خواهرمه w550ست
خودم آزمایش کردم
بلند تر بود
اما زیاد هم بلند تر نیست ها
بلندتر
امیدوارم منطقی نظر بدید
ممنون
من نگفتم کیفیتش بیشتره
گفتم بلندتره
در ضمن گوشم سالمه :d
دوستانی که میگن N73 بلند تره معیار سنجششون چیه؟
دوست من
من چیزی رو که خودم شنیدم رو گفتم
اما دوستی که گفتن :
به نظرت یه مقدار از روی تعصب حرف نزدن؟نقل قول:
اسپیکر دوتا داره صداش از سونی اریکسون بهتره
من گفتم صداش از بعضی مدلهای سونی اریکسون بیشتره و قبول دارم
بهتره منطقی تر باشیم و تعصب بی مورد رو کنار بذاریم؟
ما زمین خودره همتونم هستیم
نه عزیز... من از طریق برنامه این کارو میکنم.نقل قول:
آقا یه مشکل فوری!
اولا که ما آخر نفهمیدیم تمها رو چه جوری از رو مموری پاک کنیم تو فولدر private هم که اسم تمها تقریبا مشابهند و همه theme package دارن.از راه dir هم که واقعا به درد سرش نمی ارزه.
اصلا ما از خیرش گذشتیم یا مموریو فرمت میکنیم یا کل تمهارو یه جا از تو فولدرش پاک می کنیم.اما مشکل بعدی از اینجا شروع می شه که تمیو که یه بار نصب و پاک کردی نمی شه دوباره نصب کنی(اکثرشونو) و ارور unable to install . . . رو میده.حداقل واسه این موضوع کمکم کنید.
آقا یه مشکل فوری!
اولا که ما آخر نفهمیدیم تمها رو چه جوری از رو مموری پاک کنیم تو فولدر private هم که اسم تمها تقریبا مشابهند و همه theme package دارن.از راه dir هم که واقعا به درد سرش نمی ارزه.
اصلا ما از خیرش گذشتیم یا مموریو فرمت میکنیم یا کل تمهارو یه جا از تو فولدرش پاک می کنیم.اما مشکل بعدی از اینجا شروع می شه که تمیو که یه بار نصب و پاک کردی نمی شه دوباره نصب کنی(اکثرشونو) و ارور unable to install . . . رو میده.حداقل واسه این موضوع کمکم کنید.
و یه سوال دیگه واسه ساین کردن چه جوری عضو symbiansign بشیم؟ هر ایمیلی میدم قبول نمی کنه؟
ممنون ولی نشد... راه دیگری نیست؟ یا ... کد دیگری؟نقل قول:
البته جای این سوالتون اینجا نیست.به این تاپیک مربوط به همین کار بروید،مشکلتان حل می شودنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130061&page=19[/HTML]
موفق باشید
من درباره این مشکل بارها توضیح دادم برای اینکه بتونی تمی رو که قبلا نصب کردی دوباره نصب کنی باید خود گوشی رو هم فورمت کنی ...نقل قول:
سلام داشتم تایپکت رو مرور میکردم دوستان در مورد صدای گوشی اختلاف نظر داشتن با اینکه خودم n73 me دارم یک مدل گوشی که تا حالا ندیده بودم واسمشهم یادم نیست صدای فوق العاده ای داشت 5 تا باند پشت گوشی با دوربین 2 مگ چیز عجیبی بود
سوالتون اینه که اون گوشی که اسمش یادتون نمیاد چیه؟نقل قول:
سلام بچها بلاخره n73 me رو خريدم.ازش فعلا كه راضيم تا بعد ببينم چي ميشه.
به سلامتینقل قول:
مبارک باشه
ایشالله که ازش راضی بمونی
نقل قول:
دوست عزیز برای پاک کردن تم ها در گوشی مسیر زیر را دنبال کن :
menu-tools-App.mgr
از قسمت App.mgr می توانیذ فایلهای نصب شده و تم ها را به راحتی پاک کنید.
نقل قول:
دوست عزیز برای پاک کردن تم ها در گوشی مسیر زیر را دنبال کن :
menu-tools-App.mgr
از قسمت App.mgr می توانید فایلهای نصب شده و تم ها را به راحتی پاک کنید.
n73 me
سلام يه تم توپ براي دانلود بزارين. طريقه نصب رو هم بگين.
سلام دوستان تمامی تم و برنامه های سری ان N فقط ادرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N73 Me برای خودش تاپیک داره هانقل قول:
عزیزم شما مثل اینکه از دنیا عقبی(با عرض معذرت)نقل قول:
symbian os 3rd edition یه مشکلی داره و اونم اینه که تم هایی رو که تو مموری می ریزی تو App.mgr نشون نمی ده.وگر نه اینقدرام خنگ نیستیم ما.
خیلی ممنون از راهنماییتنقل قول:
اما یه سوال.منظورت از فرمت گوشی orig phone setting یا یه نوع فرمت دیگه؟اگه نوع دیگه است ممکنه توضیح بدی؟
منظور از پستی که زدم این بود که ازصدای n73 بهتر هم هست
نقل قول:
این مشکل SIMBIYAN نیست
بلکه مشکل از publisher
تم هاست که نا معلوم هستند والا تم های خود گوشی و تم های معتبر
تو app.manger
دیده میشن
به جاییم که مردمو متهم کنی به عقب بودن اطلا عات خودتو بیشتر کن !!!
کاملا تایید میشهنقل قول:
تم های خود نوکیا دقیقا توی app. mgr هستن و من بارها نصب و آن اینستالشون کردم
اره شما درست شنیدین به این سایت برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ناراحت شدی ؟معذرت می خوام منظوری نداشتم.اما قبول کن که مشکل فقط از ناشر نیست کسی که Os درست میکنه باید یه کاری کنه که با همه برنامه ها همخونی داشته باشه. جز تمهای نوکیا ما هر تمیرو که ریختیم این مشکلو داشت.تازه این تنها مشکل این سیستم عامل نیست.مشکل کم نداره.یکی از مشکلاتش سرعت پایینشه و جاوا رو هم خیلی عالی اجرا نمی کنه.خلاصه مشکل کم نداره . . . شب دراز است و غلندر بیدار . . .
ولی به هر حال از بی سیستم عاملی بهتره.
دست شما درد نکنه اما متاسفانه مستر کدی که میداد برای من که جواب نمی دادنقل قول:
نه عزیزم ناراحت نشدمنقل قول:
این مشکلات نه تنها واسه گوشی های سیمبیان در تمامی version
ها وجود داره
بلکه بصورت حاد تری در simbiyan uiq
هم هست
ببخشیدا. اما فکر کنم اینو هر دانشجوی نرم افزاری می دونه که نرم افزاری که درست می کنه بهتره قابلیت انتقال به هر سیستم عاملی رو داشته باشه. نه این که اونی که سیستم عامل میسازه بیاد ببینه چه نرم افزارهایی هست براشون سیستم عامل بنویسه :31: مثل اینه که من برم اول چهار تا لاستیک بخرم بعد برم برای لاستیک هام ماشین بخرم. شما هم اگه خوب نیازهای خودت رو می شناختی و می دونستی ، هر گوشی که انتخاب می کردی بعدش اینو نمی کقتی ;)نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان
براي نصب مجدد تمها نيازي به فرمت نيست. ببخشيد الان وقت ندارم ولي تا فردا راه حلشو اينجا ميگم. باز هم ميگم گوشيتو به خاطر اين قضيه فرمت نكن!
گوشی من 73 معمولی هستش و رم 2 گیگ دوستم رو که تقریباً 5/1 گیگش پر بود رو انداختم به گوشیم بدون هیچ مشکل ساپورت کرد و حالا میخوام یه رم 2 بخرم شما چی میگید؟
خب وقتی خودتون تجربه کردید و میگید خوبه ما چی بگیمنقل قول:
اکثر گوشی ها وقتی مموری زیاد باشه و پر هم باشه،ممکنه به مرور کمی سرعت رو پایین بیاره،اما اگر هم آورد می توانید مقداری از اطلاعات رو کم کنید،اما در کل نباید مشکلی داشته باشید با این گوشی،گوشی قوی ای هست
من یه فایل jar با بلوتوث گرفتم و الآن تو inbox دارمش ولی با بلوتوث نمیتونم برا کسی بفرستم.
چیکار کنم ؟
فایلهای جار و سیس رو نمیشه با بلوتوث بفرستی.