صفحه ی اول هست.نقل قول:
سلام به همه من ضد سانسور رو ميخوام
Printable View
صفحه ی اول هست.نقل قول:
سلام به همه من ضد سانسور رو ميخوام
من جایی گیر کردم که تو نقشه یه W ست کمکم کنید ممنون
5 تا دبلیو هست.نقل قول:
من جایی گیر کردم که تو نقشه یه W ست کمکم کنید ممنون
فکر کنم منظورت مرحلیه که باید توی اب شنا کنی.
ببین برو توی آب و هی زیر آبی برو تا lung Capitalyت زیاد بشه. بعد برو مرحله رو میتونی انجام بدی.
سلام
تاپيك خيلي زياده نتونستم همشو بخونم.اگه تكراريه ببخشيد.من يه سري از ماشيناي GTA رو دستكاري كردم كه اين دستكاري شامل افزايش سرعت ، شتاب ،هندلينگ وكاهش ارتفاع اتومبيلهاست.كافيه اين فايل رو دانلود كنيد و تو مسير زير كپي كنيد:GTA Sanandreas\data
البته قبلش از فايل Handling.cfg داخل فولدر ديتا backupبگيريد تا اگه از نتيجه ناراضي بوديد بتونيد اونو به حال اولش برگردونيد.ليست اتومبيلهايي كه دستكاري شده اند:Landstalker
Perenniel
Infernus
Cheetah
Taxi
Washington
Bfinjection
Stallion
Romero
Hermes
Sabre
ZR350
Regina
Virgo
Hotring Racer
Blista Compact
Buccaneer
Feltzer
Remington
Slamvan
Blade
Bullet
Clover
Tampa
Elegy
Flash
Tahoma
Savanna
FCR_900
سعي كردم همه مثل هم نشن،به خاطر همين تغييرات هر كدوم با بقيه فرق دارند.به نظر خودم Hotring(Cheatcode:PDNEJOH) ،Romero،FCR-900،Sabre و Landstalker از همه بهتر شدن.تست كنيد اگه خوب بود آموزششم ميزارم.
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً تست می کنم !!! دستت درد نکنه . عالی !
سلام دوستان.من پچ هات کافی را از اینترنت دانلود کردم
دو ورژن آمریکایی و اروپایی بود همردو شو دان کردم
اما موقع نصب ارور میده
الانم یادم نیست چه اروری و بازی هم نصب نیست
می خوام ببینم اگه مشکلش حل میشه بازی رو دوباره نصب کنم
ضمنا بازی مال شرکت
T20
یه همچین اسمی اگه درست گفته باشم.که بعد از نصب بازی به محض تموم شدن نصب سیدی آخر میره تو بازی
فکر کنم چون بازی نسخه اصلی نیست پچ نصب نمیشه
ضمنا اون ضد سانسور که تو صفحه اول گذاشتین چی هست؟
با تشکر
لطفا راهنمایی کنید
پسر عزیزم، نمیتونم درست بگم.
1- امکان داره بازی پچ 1.1 رو داشته باشه که راکستار فایل exe ی بازی رو در مقابل این پچ مقاوم کرده و اگه فایلهای اسکریپت رو تغییر بدی بازیCrash میشه. اگه تازه خریدی حتما پچ 1.1 رو داره.
2- کار هات کافی که ورژنهای مختلفی داره اینه که اسکریپتهای مربوط به Adualt S.....E.....Xی که با دوست دخترات داری بعد از پیشروی بیش از 30 در صد، نشون بده و اجازه بده تو کنترلش کنی.
توی بازی اصلی سانسور شده فقط بیرون خونه رو نشون میده.
حالا راه حلش چیه؟نقل قول:
بازیو جدید نخریدم
یه سال بیشتره
نگفتی اون ضد سانسور چیه؟
راستی راهی هست که بشه گرافیک بازی رو بهتر کرد
بازیه خیلی بی نظیریه اما دیگه گرافیکش خسته کننده شده
توضیح دادم اگه درست و با دقت بخونی.نقل قول:
حالا راه حلش چیه؟
بازیو جدید نخریدم
یه سال بیشتره
نگفتی اون ضد سانسور چیه؟
راستی راهی هست که بشه گرافیک بازی رو بهتر کرد
بازیه خیلی بی نظیریه اما دیگه گرافیکش خسته کننده شده
چندتا مود توی اینترنت هست که بیتمپهای مربوط به بیابون و جنگل رو قشنگتر میکنه.
آخرین درایور کارت گرافیکت رو بگیر و از طریق کنترل پنل ببر گرافیکش رو بالا.
h/با دقت خوندم اما بازم نفهمیدم مشکل نصب پچ چطور حل میشهنقل قول:
لینک این مود ها رو داری؟اسم انگلیسیش چیه سرچ کنم پیدا بشه؟
مرسی
دوباره سلام.نقل قول:
با دقت خوندم اما بازم نفهمیدم مشکل نصب پچ چطور حل میشه
لینک این مود ها رو داری؟اسم انگلیسیش چیه سرچ کنم پیدا بشه؟
مرسی
مشکل اجرا نشدن هات کافی رو که گفتم و متاسفانه راهی هم برای دور زدن پچ 1.1 و نصب هات کافی وجود نداره. مگه اینکه یک دی وی دی جدید بخری.
از کیووردهای زیر استفاده کن+اسم GTA San Andreas Mods
Real Grass
Nature
Elite
من سرچ کردم چندتا چیز پیدا کردم.
ولی بازی رو تموم کن به فکر هات کافی نباش. برو توی نخ مودینگ و ازینجور چیزاش.
ولی گرافیک بالا گفتم آخرین درایور کارت گرافیکت رو بگیر. بعد برو توی تنظیمات برنامه های 3D. اگه کارتت از شرکت Nvidia باشه Grand Theft Auto: SanAndreas رو خودش داره و میتونی انتخاب و مثلا Anti Aliasing و Anistropic Filtering رو بالا ببری و از گرافیک بالاش لذت ببری.
ممنون از لطف شمانقل قول:
کارت گرافیکم
x550 ati
هست.اشتباه کردم ای تی آی گرفتم
سلام
من gta رو خیلی وقته تموم کردم. می خواستم ببینم hot coffee رو چه جوری میشه نصب کرد. یعنی باید چیکار کنم
به خاطر گل روي عليرضاي عزيز آموزش كامل تيونينگ اتومبيلها از طريق دستكاري فايل Handling.cfg رو براتون ميزارم.لطفا هي نگيد چقدر بيكاري!:31:صرفنظر از لذت بيشتر بردن از فضاي بازي اين قبيل كارها نقطه شروع كرك بازيهاي ديگه هست كه لذتش اگه از خود بازي بيشتر نباشه كمتر نيست. پس توصيه ميكنم حتي اگه بازي رو تموم كرديد و كنار گذاشتيد بازم اين كارو انجام بديد. (ايده اين روش كاملا ابتكار خودم بوده و از جاي ديگه كپي نكردم:27:)ابتدا فايل handling رو از فولدر GTA\data با اديتوري مثل notepad يا... باز كنيد،دنبال كلمه اي مثل > THE DATA < بگرديد تقريبا آخراي صفحه دومه(ميتونيد با Ctrl+F سرچ كنيد) از اينجا به بعد 6 بخش به نامهاي زير داريم:Cars,more cars,more more cars,bikes,boats,planes3تاي اولي اتومبيلها،بعدي دوچرخه هاوموتور سيكلتها ودوتاي آخرم قايقها و هواپيماها هستند.هر ماشين يا... شامل 36 ستون هست : A تا V و a تا g و همچنين aa تا . aj(دقت كنيد كه حروف بزرگ و حروف كوچك با هم فرق دارند):(A):اسم اتومبيل كه معمولا 8 كاراكتره و اسمهايي كه از 8 كاراكتر بيشتره خلاصه شده مثل Blista compactàblistac پس موقع سرچ اسم كاملو سرچ نكنيد وگرنه احتمالا پيدا نميكنيد(B):وزن اصلي اتومبيل كه اگه كم شه ماشين سبكتر ميشه و شتاب بالاتر ميره ولي دقت كنيد كه احتمال چپ كردن بالاتر ميره پس گاهي وقتها وزن بالا بيشتر كمك ميكنه براي اكثر اتومبيلها بين 1100 تا 2000 خوبه(C):سنگيني فرمان يا قدرت هيدروليك،با كم كردنش فرمان تيزتر ميشه وبالا بردنش به پايداري بيشتر كمك ميكنه. براي اكثر اتومبيلها بين 2500 تا 4000 خوبه(D):كشش اوليه يا نيروي گشتاور موتور(به همه چيز دقت كرده اين راك استار!) حدود 0.8 تا 1.5 براي اكثر ماشينا خوبه(F):مركز ثقل در بعد X،توصيه مي كنم دست نزنيد!(G): مركز ثقل در بعد Y، اگه منفي باشه- تا 0.4- - جلوي ماشين بلند ميشه(تريپ امريكايي) و اگه مثبت باشه- تا 0.2 - جلوي ماشين ميخوابه(تريپ ژاپني)(H): مركز ثقل در بعد Z،توجه كنيد كه اساسا ارتفاع مركز ثقل رو تغيير ميده نه ارتفاع ماشين! پس لطفا جو سورنا نگيرتتون هر ماشيني كه پرشيا و 206 نيست!! ولي تحت شرايط خاص ارتفاع ماشينو ميشه با اين گزينه دستكاري كرد.از 0.0 تا 0.6- خوبه(I): درصد غوطه وري در آب،(J):ضريب كشش(تورك)(K):افت كشش(L):باياس(تمايل) كشش،كلا اين 4 تا خيلي مورد استفاده نيستند.(M):تعداد دنده هاي گيربكس. 4 يا 5(N):حداكثر سرعت سير. بين 200 تا 270 خوبه(O):حداكثر شتاب اوليه.بين 25 تا 45 خوبه(P):اينرسي يا لختي موتور كه رابطه مستقيم با بكسباد تايرها دارد.پس كمتر=بهتر(Q):نوع سيستم انتقال حركت:F=دفرانسيل جلو R= دفرانسيل عقب 4=دو دفرانسيل 4WD(R):نوع سوخت: P=بنزيني D=ديزلي E=الكتريكي(S):قدرت ترمزها.از 6 تا 11 خوبه(T):باياس ترمز(جلو و عقب)(U):نميدونم چيه ولي هيچ كاربردي نداره و هميشه صفره(V):دور فرمان(ميزان چرخش فرمان).10 تا 40(a):سفتي قدرت تعليق(كمك فنرها)(b):نرمي قدرت تعليق(c):بازي كمك فنرها در سرعتهاي بالا(d):حداكثر بازي كمك فنرها(e):حداقل بازي كمك فنرها(f):باياس سيستم تعليق بين جلو و عقب(g):ضريب غلتش(قدرت رول بار يا ميله ضد غلتش)(aa):محل قرار گيري صندلي راننده(؟)(ab):ضريب آسيب پذيري در تصادفات(ac):قيمت اتومبيل(براي Import)(af):فلگ مدل،حاوي يك سري اطلاعات در مورد ماشين.فقط فلگ هست و نبايد دستكاري شه،وگرنه اون ماشين رو ديگه تو خيابون نميبينيد!(ag):فلگ هندلينگ،اطلاعات فني،اينم مثل بالايي نبايد دستكاري شه(ah):وضعيت چراغهاي جلو: 0=عميق 1= كوچك 2=بزرگ 3=كشيده(ai): وضعيت چراغهاي عقب:مثل بالايي(aj):گروه انيمشني اتومبيل(؟)گزينه هايي كه بيشترين استفاده رو دارند:A,B,C,D,G,H,M,N,O,P,Q,S,V,a,b,c,d,g,aa,ag هستند و بقيه كاربرد آنچناني ندارند.اگه خوشتون اومد بگيد كه بقيشم بذارم.:12:
ممنون شانلی عزیز
اون آخریها رو هیچوقت نفهمیده بودم.
بازم بذار.
شانلي جون خيلييييييي بدردم خورد!
واقعا ممنون!
خيلي جالب بودند .
راستي اگه اينا رو دست كاري كنيم مشكلي در خود باز پيش نمياد ؟
نقل قول:
سلام
من gta رو خیلی وقته تموم کردم. می خواستم ببینم hot coffee رو چه جوری میشه نصب کرد. یعنی باید چیکار کنم
توضیحات کامل در مورد HotCoffee
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=384106&postcount=1002
دستت درد نکنه کامل متوجه شدمنقل قول:
به نظرتون کنترل ماشین توی San Andreas بهتر بود یا توی Vice City ؟
GTA:SA خیلی کنترل بهتری داشت. مخصوصا کنترل برای ماشینهای مخصوصش. مثلا جت جنگی بهترین فیزیک رو داشت.نقل قول:
منم موافقم:10:نقل قول:
Sa کلا بهتر بود از این جهات
نه ولي همون طور كه گفتم ممكنه اگه اشتباه دستكاري كنيد اون ماشينو تو map ديگه نبينيدنقل قول:
پس بكاپ يادتون نره
ممنون . حالا يه امتحان ميكنم . يه بكاپ هم ميگيرم .نقل قول:
نه ولي همون طور كه گفتم ممكنه اگه اشتباه دستكاري كنيد اون ماشينو تو map ديگه نبينيد
پس بكاپ يادتون نره
راستي دوستان يه سئوال :
من قبلا اين بازي رو تموم كردم . حالا دوباره زده سرم ميخوام تمومش كنم .
ببينيد من آخرهاي بازي هستم . همونجايي كه همه ي مردم شهر ميزنند به همديگه و دزدي ميكنند و خلاصه شهر آشوب شده .
بعد يه مرحله به اسم S هست كه وقتي ميخوام برم داخل مرحله ميگه بايد منطقه هاي بيشتري در اطراف Los Santos بگيري .
من بيشتر منطقه ها رو گرفتم ولي نميدونم ديگه كجا مونده .
اگه ميشه يه كمكي بكنيد .
سلام.من یه عضو جدید هستم!
من توی یک مرحله موندم!
Z
توی اولین مرحله که باید با تفنگ هواپیما ها رو بزنی!کسی می تونه کمکم کنه؟!؟!؟
Shanli جان لطف کردی ... خیلی آقایی .. دستت درد نکنه!!نقل قول:
شما همه به من محبت دارید و منو خجالت می دید در حالی که ارزششو ندارم .... چون خودم این تاپیک رو درست کردم ولی چند وقتیه که اصلا درست و حسابی به مشکلات بچه ها جواب ندادم....
ولی بگم که فقط به خاطر درس و زندگی بوده و بس.
ولی انشا الله که تا دو هفته بعد کار ها رله می شن و من دربست در اختیار شما هستم!!
ماشین های SA بهتر هستن ....نقل قول:
ولی کنترل موتور هاش نسبت به VC بدتره ....
کسی جواب منو نمیده!!!!!نقل قول:
کمک نمی خواد عزیز ...اگه منظورت همون مرحله ای هست که باید بری روی پشت بوم و به هواپیما ها تیراندازی کنی باید بگم که خیلی اسونه ... مسلسلی که روی پشت بوم هست انقدر کارش تمیزه که راحت می تونی هواپیماها رو از بین ببری ... فکر می کنم یه مپ کوچولو پایین صفحه هست که نزدیک شدن هواپیما ها رو نشون میده ... به اون هم باید دقت کنی ...نقل قول:
کسی جواب منو نمیده!!!!!
اصلا كنترل ماشين ها Sa در با Vc قابل مقايسه نيست .نقل قول:
ماشین های Sa بهتر هستن ....
ولی کنترل موتور هاش نسبت به Vc بدتره ....
دوست عزيز اگه ميشه يكمي بيشتر توضيح بده . من كه اصلا نفهميدم شما كجا رو ميگي .نقل قول:
سلام.من یه عضو جدید هستم!
من توی یک مرحله موندم!
Z
توی اولین مرحله که باید با تفنگ هواپیما ها رو بزنی!کسی می تونه کمکم کنه؟!؟!؟
ببنید توی نقشه ی بازی علامت Z میاد! وقتی که میرم یه خونه سبز داره جلوش اون رو خریدم بعد به من زنگ زدن. دوباره که به Z رفتم مرحله رو تونستم اجرا کنم.تو همون مرحله ی اول Z موندم.با یکی دیگه می رن رو سقف خونه بعد یک سری هواپیم کوچیک میان و بمب می اندازند و من هم یه تیربار دارم.
من هواپیما ها رو میزنم که بترکن اما مثل این که جون دوستم تموم می شه و mission failed
اونجا باید مواظب کابلهای مخابراتی باشی.نقل قول:
ببنید توی نقشه ی بازی علامت Z میاد! وقتی که میرم یه خونه سبز داره جلوش اون رو خریدم بعد به من زنگ زدن. دوباره که به Z رفتم مرحله رو تونستم اجرا کنم.تو همون مرحله ی اول Z موندم.با یکی دیگه می رن رو سقف خونه بعد یک سری هواپیم کوچیک میان و بمب می اندازند و من هم یه تیربار دارم.
من هواپیما ها رو میزنم که بترکن اما مثل این که جون دوستم تموم می شه و mission failed
هواپیماها روی رادار با علامت قرمز مشخصن. سریع تا نرسیدن بالای پشت بوم باید بزنیشون.
کمک ، خسته نباشید ، کسی فایل carcols.Dat رو می تونه برای دانلود بگذارد ؟ اگر فایل اولیه بازی باشه که خیلی ممنون میشم . اگر هم با تغییرات هست مشکلی نیست ، بازم دستتون درست . فقط لطفا اگر دارید زودتر بزارید . متشکرم .
:15:با سلام من رمز رد مرحلرو مي خواستم :6:
اگر برام بگذاريد ممنون ميشم:7:
شرمنده .... نداره !!
لازم نبود دو تا پست بدید دوست من !
عیبی نداره ... ولی اگه قوانین رو یه بار بخونید درصد غافلگیری تون میاد پایین!!!
لطفا پاسخ من هم بدهید . مشکل فعلی من این است که تمامی ماشین ها سیاه شده اند :d . یعنی همه ماشین ها . فایل Carcols.dat می خوام .......
شما چیت Black Trrafic رو فعال کردین.نقل قول:
لطفا پاسخ من هم بدهید . مشکل فعلی من این است که تمامی ماشین ها سیاه شده اند :d . یعنی همه ماشین ها . فایل Carcols.dat می خوام .......
در هر صورت بفرمایین:
کد:http://demoman.persiangig.com/carmods.dat
نه بابا . می خواستم ماشین بریزم . اشتباهی درون فایل رو کامل پاک کردم و بعد سیو کردم :D . راستی این فایلی که گذاشتید رو نمی خوام من اینو می خوام CARCOls.DAT . بازم ممنون .
CarCols.dat:
کد:http://demoman.persiangig.com/carcols.dat