بچه ها من patch آنلاین بازی کردن رو نصب کردم اما موقع اتصال به سرور مینویسه invalid cd key ...مشکل چیه ؟
راستی از همگی ممنونم. تونستم یار اضافه کنم.
Printable View
بچه ها من patch آنلاین بازی کردن رو نصب کردم اما موقع اتصال به سرور مینویسه invalid cd key ...مشکل چیه ؟
دوست عزیز مثلا چه سروری ؟ سرورهای خارجی رو که نمیتونی بازی کنی . فقط سرورهای ایرانی .نقل قول:
هنگام نصب شما به احتمال زیاد cd_key روپشت سر هم A زدی البته منم که cd_key رو زدم همین مشکل رو بابیشتر سرور های خارجی دارم اما تو سرورهای ایران با ip های زیر این مسا له ایجاد نمیشه:نقل قول:
85.9.68.10:27010 cyb3r_gamer
80.253.145.242:27015 tgame.com
85.198.20.21:27015 asiatech.ir
85.9.68.10:27016 gamezone.ir _ match sarver
85.9.68.10:27015 gamezone.ir
85.185.167.212:2701 rapgame.ir
85.185.167.212:27016 rapgame.ir_match server
ماشالا چقدر سئوال !
در مورد برنامه که من چنین چیزی ندیدم .
اونطوری که فکر نکنم بشه . چون باید دستور خرید رو در کنسول بلد باشی .
این دستور Live چیکار میکنه ؟[/QUOTE]
چرا دوست عزیز این برنامه هست
در مورد اپشن هم من دیدم حتی پتچ اونا رو دوستام دارن تنظیمات مسابقات wcg این طوری هستش
تازه اونا از تو بازی با زدن یه دکمه croshier color خودشونو به رنگهای مختلف تغییر میدن که فکر کنم اون با همون bind کد هستش . بعد با زدن کلید h انواع کدها رو می تونن تنظیم کنن مثلاً volume بازی و اینکه اسلحه کدوم دست باشه و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نیست
دستور live کار خاصی نمی کنه . تو مسابقات قبل از این که بازی شروع بشه یه چند دستی دست گرمی بازی میکنن که هم آمار سیستم بیاد دستشون هم قلق این که چه طوری باید تو پتچ بازی کنن که بهش می گن warmup
بعد از warmup سرور بازی رو restart می کنه و live رو تایپ می کنه یعنی بازی اصلی شروع می شه و دیگه restart و از این چیزا نداره که بهش می گن live
در ضمن اینها کد خاصی نیست با زدن کلید y می شه این ها رو نوشت اما اون کدی که من گفتم رو وقتی تو کنسول می زنی خودش 3 بار این کد رو تایپ می کنه
سلام
من رمز نشانه دار شدن اسنایپر در کانتر استریک 1.19 رو می خوام هر کس بلده به من بگه ممنون میشم
نقل قول:
مثلا باید این دستور را وارد نمایید :
موفق باشد.:11:کد:bind " 1 " " sv_restart 1 "
ببخشید میشه منظورتون رو از مسئول ارشد تاپیک بپرسم!!!!نقل قول:
مسول ارشد این تایپیک
اگر منظورتون مدیر بخش بازی ها هستش که باید بگم ظاهرا سرشون خیلی شلوغه!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من آموزش 5 ساله رو برای شما ارائه میکنم
سلام
چرا کسی جوابه من رو نداد
رمز نشانه دار شدن اسنایپر رو کسی به من نمیده
مریم خانوم من تاحالا چنین کدی ندیدم !نقل قول:
سلام
چرا کسی جوابه من رو نداد
رمز نشانه دار شدن اسنایپر رو کسی به من نمیده
سلام بچها
کسی می تونه اسنایپر رو نشانه دار کنه هر جوری که میشه
سلام دوست من!نقل قول:
شما تو دمو دیدید که اسنایپ نشونه دار شده!!!!(اون رمزی چیزی نبود !اون تو HLTV بوده که تو دمو اسنایپ رو نشونه دار دیدید!)
ممنونم اما هر چی تو کنسول می زنم جواب نمی ده :41: مطمئنید کد درسته؟:18:نقل قول:
:20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20: :20:
به نظر من که اسنایپر خودش نشانه داره :5: دقیق تر می گین منظورتون رو؟ :46:نقل قول:
آره بابا . کد درسته . شما مطمئنی درست میزنی کد رو ؟نقل قول:
ممنونم اما هر چی تو کنسول می زنم جواب نمی ده مطمئنید کد درسته؟
بابا مریم خانوم منظورشون اینه که بدون Zoom کردن خود اسنایپ هدف داشته باشه .نقل قول:
به نظر من که اسنایپر خودش نشانه داره دقیق تر می گین منظورتون رو؟
سلام
بله منظورم بدون Zoom کردن خود اسنایپ هدف داشته باشه مثل بقیه ی اسلحه ها مثلا ak 47 یا بقیه که نشونه داره .
خوب مریم خانوم این کار نمیشه دیگه ! اگه اینطوری میشد همه همدیگه رو بدون هدف گیری میزدند !نقل قول:
سلام
بله منظورم بدون Zoom کردن خود اسنایپ هدف داشته باشه مثل بقیه ی اسلحه ها مثلا ak 47 یا بقیه که نشونه داره .
پس یک راهنمایی دیگه بکنید ممکنه اشکال کار از کنسولم باشه یعنی 1 برنامه ای کم داشته باشه چند تا کد دیگه هم عمل نکرد اما از طرفی 1 تعدادیش عمل میکنه,کد رو درست می زنم ؛ کمکم کنید که حسابی گیج شدم:19:نقل قول:
سلام
در کانتر دیدین کا نایف رو به بالا گرفته میشه کدی هست که حالت گرفتن نایف عوض بشه مثلا رو به پایین بگیره.
شما دختری ؟ :18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چیه ؟ تاحالا دختر کانتر باز ندیدی ؟نقل قول:
شما دختری ؟
Oracle_Eldorado عزيز بابت اون کدي که به اون دوستمون گفته بودي بايد bind کد رو بزنه فکر نمي کنم درست باشه
فکر کنم صحيحش اين باشه alias r1 "sv_restart 1
اون bind کدي که شما گفتي واسه خريد اسلحه و از اين جور چيزا هست مثلاً مي شه تنظيم کني ak47 رو با يک دکمه بخره
در جواب اون خانم هم بگم که اسنايپ نشونه دار نمي شه البته فکر کنم تو پتچهاي قديمي مي شد ولي تو patch 1.3 نه تو 1.6 تازه اونم مطمئن نيستم ولي اگه شما تو hltv نگاه کرده باشيد اون باگ hltv هست که اسنايپ رو نشونه دار نشونه مي ده
در ضمن knife رو با کد بر عکس نمي کنن اون knife نياز به skin داره دوست خودم داشتش
يه پيشنهاد هم به همه مي کنم تو بازي cl_lw رو رو 3 تنظيم کنيد وقتي با اسلحه اسپري ميکنين croshier خيلي بزرگ مي شه و يه مقدار طول مي کشه تا مجدد کوچيک شه ولي اگه رو 3 تنظيم کنين خيلي زود تر کوچيک مي شه
آهان ! ممکنه اینطوری باشه . پس Alias هست آره ؟ امشب یه تستی میکنم.نقل قول:
Oracle_Eldorado عزيز بابت اون کدي که به اون دوستمون گفته بودي بايد bind کد رو بزنه فکر نمي کنم درست باشه
فکر کنم صحيحش اين باشه alias r1 "sv_restart 1
اون bind کدي که شما گفتي واسه خريد اسلحه و از اين جور چيزا هست مثلاً مي شه تنظيم کني ak47 رو با يک دکمه بخره
در جواب اون خانم هم بگم که اسنايپ نشونه دار نمي شه البته فکر کنم تو پتچهاي قديمي مي شد ولي تو patch 1.3 نه تو 1.6 تازه اونم مطمئن نيستم ولي اگه شما تو hltv نگاه کرده باشيد اون باگ hltv هست که اسنايپ رو نشونه دار نشونه مي ده
در ضمن knife رو با کد بر عکس نمي کنن اون knife نياز به skin داره دوست خودم داشتش
يه پيشنهاد هم به همه مي کنم تو بازي cl_lw رو رو 3 تنظيم کنيد وقتي با اسلحه اسپري ميکنين croshier خيلي بزرگ مي شه و يه مقدار طول مي کشه تا مجدد کوچيک شه ولي اگه رو 3 تنظيم کنين خيلي زود تر کوچيک مي شه
بله در بازی کانتر یه کد وجود داره که میشه برای اسنایپ یه نشونه no zoom بیاد
ولی من نمیدونم چیه :31: :27:
منم همینو میگم!!!!نقل قول:
شما تو hltv نگاه کرده باشيد اون باگ hltv هست که اسنايپ رو نشونه دار نشونه مي ده
تو چه ورژنی؟؟!نقل قول:
بله در بازی کانتر یه کد وجود داره که میشه برای اسنایپ یه نشونه no zoom بیاد
ولی من نمیدونم چیه
دوستان لطفا کمک کنید ! این سریال CS منو دیونه کرده !
این عکس زیر رو ببینید و بگید کجای سریالی که من وارد کردم مشکل داره که این ایراد گرفته :
کد:http://m1.freeshare.us/view/?158fs373154.jpg
من از این سریال استفاده کردم . شما هم یه امتحان بکن شاید جواب بده
5z62e - 94jdv - 79nam - Zjve6 - Arbwy
حسین عزیز یعنی واقعا مثل فرشته ی نجات رسیدی ! واقعا ازت ممنون . آخه امشب میخواستم آنلاین بازی کنم . فکر نمیکردم به مشکلی بر بخورم . ولی به هر حال باز هم ممنون .
راستی از امشب کانتر باز می طلبیم !
خواهش میکنم قابلی نداشت . در ضمن بگو کدوم سرور میری تا بیام با هم بازی کنیم .
من بیشتر وقت ها سایبر میرم . اونجا کمتر چیت میزنند .نقل قول:
خواهش میکنم قابلی نداشت . در ضمن بگو کدوم سرور میری تا بیام با هم بازی کنیم .
این هم لیست سرور هاست با IP که 1731 زحمتش رو کشیده بود :
85.9.68.10:27010 cyb3r_gamer
80.253.145.242:27015 tgame.com
85.198.20.21:27015 asiatech.ir
85.9.68.10:27016 gamezone.ir _ match sarver
85.9.68.10:27015 gamezone.ir
85.185.167.212:2701 rapgame.ir
85.185.167.212:27016 rapgame.ir_match server
دوستان این دیگه مشکل از کجاست ؟
وقتی دارم آنلاین بازی میکنم یه دفعه این ارور زیر رو میده :
کد:http://m1.freeshare.us/view/?158fs394028.jpg
اینترنتت مشکل داره قطع میکنه با ISP یت مشورت کننقل قول:
یا عوضش کن
سلام
در کانتر دیدین کا نایف رو به بالا گرفته میشه کدی هست که حالت گرفتن نایف عوض بشه مثلا رو به پایین بگیره.
ان یکیو مطمئنم وجود داره
این یکیو مطمئنم وجود داره.
آيا رمزي براي آوردن بوت هاي كانتر 1.6 وجود داره؟
یعنی من از یه شرکت دیگه کارت بگیرم مشکلم حله ؟نقل قول:
اینترنتت مشکل داره قطع میکنه با ISP یت مشورت کن
یا عوضش کن
اون در صورتی هستش که شما یه اسکین دانلود کنی و استفاده کنی .نقل قول:
سلام
تازه یه اسکین هست که به جای Knife شمشیر سامورایی میگیره ! خیلی باهال میشه !
میشه آپلودش کنید اسکینرو:11:نقل قول:
آرهنقل قول:
آيا رمزي براي آوردن بوت هاي كانتر 1.6 وجود داره؟
تو بازی دکمه ی ` (همون پ) رو بزن بعد که صفحش اومد اینو بزن Bot_add به تعداد نفرایی که می خوای باید اینو بزنی
من هر وقت یخوام آنلاین بازی کنم می نویسه سرور شما اشتباهه . باید چی کار کنم؟:46: