نه نمی خوره!نقل قول:
اونا یه نسل دیگه هستن و به کا800 نمی خورن...
Printable View
نه نمی خوره!نقل قول:
اونا یه نسل دیگه هستن و به کا800 نمی خورن...
سلام داش ممدنقل قول:
اره میخوره باتری 750 هم میخوره.در کل باتری گوشیای سونی به هم میخوره البته جز smart phone ها
باتري ك750 و دبليو 800 و 810 به ك800 نميخورن
چون 900 ميلي آمپري هستن و البته كوچيكتر (فك كنم مدلشون bst 39 هستش)
ولي باتري ك800 و 810 و زد 530 و دبليو 300 و پ990 و دبليو 950 همه 950 هستند و مدلشون bst 33 هست و يكمي هم بزرگترن
كلآ باتري هاي سوني به هم نميخورن
پ 1 باتريش 1140 ميلي آمپري هست
ك850 هم فك كنم 930 هست و كلآ شكل باتريش فرق داره
p1 باتریش 1120 میلی آمپره
k850 هم 930 میلی آمپر BST-38
کشف جدیدی از حضرت کا اکبر !!!
فایلهای Rm که واسه real player هستشو پخش میکنه . وای به گا رفتم.
گوشیم k800 عزیز دیگهنقل قول:
زشته اقا این حرفا رو میزنی.نقل قول:
ببخشید دوستان کسی آیا میشه صدای شاتر رو قطع کرد ؟(که موقع گرفتن عکس صدا نده)
يا بايد بذاري رو سالنت يا هم كه گوشي رو هك كني و با فار بري يكي از فايلاي صداي شاتر رو حذف كني.نقل قول:
اقا کسی نرم افزاری داره که بشه از کا800 به عنوان چراق قوه استفاده کرد ؟
نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی رو هم اگه دارید لطف کنید ؟
عفته کلام داشته باش:13:نقل قول:
بعدشم از حالا ننداز تو دهن مردم کا اکبر کا اکبر.
با setool هم میشهنقل قول:
نه نمیشه به عنوان چراغ قوه ازش استفاده کنی. فقط میشه اون چراغ قرمزرو روشن کنینقل قول:
برو تو برنامه های کاربردی اونجا دیکشنری هست
چراغ قوه هم لینکش هست.
سلام گوشی من کا 800 هست گوشی پسر خالم ان80 هست میخواستم باهاش کل کل کنم به نظر شما پیروز میشم یا شکست میخورم
100% پیروز میشی. N80 یکی از بد ترین گوشیای نوکیاست. یه عکس بگیر براش تا کف کنه
نقل قول:مرسی دوستاننقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط از فیلمبرداری
و بلندی صدا و کیفیت ال سی دی حرفی نزن :5:
aslan bahs nakonid chon n73 behtare
hatta doostam ke k800 dare ino mige
manam n73 daram:27::18:
ببین دوست عزیز کسی نیست که بگه ان73 بدتره خودم کا800 دارمنقل قول:
ولی شما این چیزا رو مدنظر داشته باش
ان73 صدای بلندتر ال سی دی بزرگتر فیلمرداری بهتر و برنامه خوری داره 100 تومان گرانتر
کا800 شارژ خیلی خوب - برنامه در حد معمولی میخوره- عکساش بهتر به نظرم قیافش هم بهتره . ارزانتر - با هک صداش بلندر میشه . جی استیک خوبتر
[quote=SAEED_BARCELONA;1724517]عفته کلام داشته باش:13:
بعدشم از حالا ننداز تو دهن مردم کا اکبر کا اکبر.
من نمیدونم چه حرفه بدی زدم. من میگم کا اکبر چون فعلا از نظر من اکبر و بهترین گوشیهاست.
چرا از خبری که دادم چیزی نمیگید.من نمی خوام ادعایی داشته باشم ولی ناراحتم از اینکه شما به جای پرداختن به اصل موضوع به حواشی توجه میکنید.حالا شاید من از شوقی که بعد از فهمیدن این موضوع پیدا کرده بودم تو بیانش اشتباه کردم و تند رفتم ولی از شما برخورد دوستانه تری رو انتظار داشتم. بازم از نحوه بیانم معذرت میخوام.
اصلا کی بحث کرد اینجا کلوپ k800 هست و داره درمورد این گوشی صحبت میشه کسی نگفت n73 بدتره که حالا تو اینجوری میگی.:21:نقل قول:
سلام
gps k800 امکان فعال شدن را دارد یه راهنمایی کنید
ممنون
k800 که gps نداره.
کاش یکی بود بحث های اضافی این تاپیکو حذف میکرد تا کسایی که مشکلی دارن با گوشیشون یا دنبال راه حل میگردن صفحات کمتری رو باز و بسته کنند و این همه بحثهای تکراری بیفایده نبینند.عزیزم هر چی داری مبارکت باشه تو کارت درسته پس گوشیت هم مثل خودت کار درسته چه این باشه چه اون.
از اعضای قدیمی و اساتید عذر میخوام
اما مشکلی که من دارم و چن روزیه که این سایتو زیر و رو میکنم با وجود اینکه توضیحاتی دادن باز نمیتونم حلش کنم اینه که
من فایلهای منو رو رپلیس میکنم و منو رو هم زیپ میکنم باsetool2lite107 هم فلش میکنم و فلش میشه تا آخر و میگه آمادست اما هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ چی عوض نمیشه در درجه اول میخوام بدونم که این کار آسیبی به گوشیم نزنه و بعد اگه کسی لطف کنه بگه ایراد کار من کجاست ممنون میشم من تونستم صدای گوشیمو زیاد کنم اما منو رو نمیتونم عوض کنم
ممنون
خوب به هر حال نداشتن یه مدیر ناظر همین مشکلات رو داره در حال حاضر این تاپیک به 198 صفحه رسیده که در کل میشد در 5 تا 6 صفحه خلاصش کرد که ولی یه سری از دوستان انگار سادیسم دارن و دوست دارن نظرات بی ارزش خودشون رو به بقیه اعلام کنن در حالی که چند تاپیک برای مقایسه و قیمت و .... ایجاد شده که کسی اهمیت نمیده .
راستی کسی از دوستان پچ رفع مشکل فرموایر R1kg001 رو اگر داره بزاره تا مشکل دکمه میانبر و حالت عکس بودن فایل های تصویری از بین بره . من گوشیم رو به K810 تبدیل کردم خیلی خوب شد ولی مشکل فایل تصویری رو همچنان داره ولی دکمه میانبر درست شد و لی یه مشکل دیگه بش اضافه شد اونم اینه که نصف چراغ های زیر دکمه ها مخصوصآ زیر جویستیک و شماره های 1 , 2 , 3 خاموش شده .
ولی همون فرموایر R1kg001 اگر مشکلش حل بشه خیلی بهتره پس اگر میشه پچ رفع مشکلش رو اگر دارین بزارید.
k800 که واسش پچ نیمده.اومده؟؟
نه بریا k800 پچ نیومده
دوست من N73 داری ؟؟ برای خودت خوبه چون اینجا تاپیک K800 هست نه N73نقل قول:
خوبی و بدیش رو تو انجمن های خودتون بحث کنید .
راستی از دوستان هم یه سوال داشتم ؟ با هک کردن و ریختن یه درایور صدای خوب تقریباً صداش چند برابر اولش میشه ؟؟ یعنی ارزش هک کردن رو داره یا نه ؟؟
مرسی موفق باشید.
دوست عزیز من هک کردم صداش تقریبا در حد کا750 میشه و میشه گفت یک و نیم برابر میشه
ولی تغییر خیلی زیادی که پیدا میکنه که توی هندسفری اش هست که واقعا میترکونه خیلی خیلی خیلی بلند میشه در حد دو برابر
سلام دوستان
مثله اینکه هنوز دعوای k800وn73 ادامه داره
تا 2-3 سال دیگه دعوا بین این دو گوشی ادامه داره
سلام...
بلاخره مخ من رو این دوستم زد و N91 ام رو گرفت با K800 عوض کرد...(داشتیم با هندزفری حال میکردیم...)
این گوشیهای سونی اریکسون چقدر دنگ و فنگ داره (از صد راه میشه درش تغییرات داد...
من که گیج شدم...
دوربینش واقعا توپه...فقط چرا عکس پشت سر هم نمیگیره...!!!
باید بزاریش روی حالت BestPic تا برات 9 تا عکس نا قابل بگیره. برو حال کن.
بهت تبریک میگم که اون آهن پاره رو فروختیش:31::10:نقل قول:
غصه نخور صداش رو بالا ببر انوقت یه هندسفری واکمن بگیر از ان91 مطمئن باش کم نمیاره :8:
تایید میشه فک کنم بیشتر هم بشه.
بچه ها من هم K800i دارم گوشی بسیار عالی
هستش ولی چرا اینقدر فیلم برداری اش مزخرف
هست؟
حتی فیلمبرداری W810 از K800 بهتره!!!
فیلمبرداریه w810 و k800 هیچ فرقی نمیکنه
بابا فیلمبرداری K800 و w810 زمین تا آسمون فرق میکنه!
من تست کردم ! چی میگی عزیز؟:10:
فعلا تا فردا خداحافظ!
خدمت دوستای گلم مخصوصا سعید و بهراد خان سلام
یه مدت نبودم
براتون یه چیز جالب توی تبدیل فیلم گوشه به وی سی دی پیدا کردم
حالا میام میگم عجله نکنین
ولی خداییش هیچ گوشی تو هندزفری به n91 نمیرسه...(حالا بیخیال همه چی که هندزفری نیست...!نقل قول:
این قابلیت Best Pic با اون Sequence mode فرق داره در واقع اینجا در آن واحد 9 تا عکس میگیری که میتونیم بهترینش رو در نظر بگیریم و Save کنیم که البته میتونیم همش رو هم ذخیره کنیم...نقل قول:
ولی در کل قابلیت خیلی خوبیه...
سلام
دنبال یه برنامه میگردم مثل بلک لیست برای کا800
یا هر روشی که بتونم چند تا شماره رو رد کنم
کمکم کنید هنگ کردم :19: