شما که نیمیدونی اونجا چه خبر بود
ها ها ها
وقتی آدم میدونه با چند تا گاگول قراره بازی کنه چه کاریه که بیاد بند بخره
یا هر چیزه دیگه
حوصله نداشتم می خواستم سریعا کریتیکال رو ببندیم
و همین طور هم شد
Printable View
شما که نیمیدونی اونجا چه خبر بود
ها ها ها
وقتی آدم میدونه با چند تا گاگول قراره بازی کنه چه کاریه که بیاد بند بخره
یا هر چیزه دیگه
حوصله نداشتم می خواستم سریعا کریتیکال رو ببندیم
و همین طور هم شد
بعله. چه جالب. خدایی اون وورچیف کی بود؟ همون وارچیف میتونس هر 2 تاتونو یه جا بزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداوکیلی بهترین بازیکنتون همون Lycan بازه بود. اسمش یادم رفته. ولی اونم خیلی حرفه ای نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه بتونم یه چن تا از ریپلی هامو از گیم نت آپ می کنم اینجا که کفتون ببره. البته در مقابل بازیای جهانی و بین کلنی چیزی نیس. ولی زیاد افتضاح هم نیستش. تا فردا.
===========
یه چیزی یادم رفت. لمروز با Juggernaut 24 تا کیل داشتم. 6 تا تریپل داشتم. اگه ریپلی ش مونده باشه میارم واستون. البته AR بود. منم یه کمی رو فرم بودم اینطوری شد. والا روزای عادی 24 بار فقط میمیرم rofl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lone druid وقتي كه براش راديانس ميبندي براي خرسش
وقتي خرسش يجا بميره راديانس اونجا ميمونه و اگه يه بار از اونجا رد بشي ميفهمي كه داره دميج ميده اون نقطه
و اگه تو اونجا كه جنگ بشه اوه اوه
lone druid پولش از پارو ميره بالا
اینجا کی تونسته 5 تا insane رو تنهایی ببره؟
من با Avernus زدم. البته خیلی سخت. اولا مگام کرد. ولی 2 ساعت بعد که قشنگ پول جم کردم آیتم بستم زدمشون.(فقط یه بار تونستم بزنم. دیگه هر چقد که سعی کردم نشد)
تو 2 ساعته تموم کردی من 40 دقیقه ای با sandking
یکی به من لیست هیرو هایی که ضدّ vengeful هستن رو بده
پایه مدیرا اینجا باز نشده بود که اونم ....
multkiller heroنقل قول:
کنترات میگیرم
30 bone
30 razor
20 drowranger
20 sand king
40 warlack
لیست ضدهای ونجیفول
تو تیم 1=
lord of olympia
enchantress
lone druid
enigma
stone qiont
head dragon
sniper
تو تیم 2=
night stalker
doom bringer
nerubian assassin
soul keper
lich
sand king
و ....
اگه هم می خواهی از اول بازی حال ونجیفول را بگیری nerubian assassinرا انتخاب کن و بترکونش.
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
تو اينارو بردار من ونجفول باشه بازي كنيم خوبه ؟
اگه گفتي تو لاين وسط آنتي banelemental هستش ؟
در مپهای جدید اگه هلث و مانات پر نباشه ریپیک نمی کنه:21:نقل قول:
تو نایت الفنقل قول:
کیپر اودلایت
رکسار
تینکر
:27:
ركسار ؟
كيپر ؟
تينكر باز يه چيزي
احیانا شما Dota Allstars V 0.01 Beta AI بازی کردی تو 40 دیقه تیم مقابلو زدی؟ برو 38 بازی کن یا 41 ی چیزی. ببینم می تونی بزنی یا نه. بعدشم این ورژنای جدید دقیقا هیرو ه مخالفتو بر میدارن پدر آدم در میاد. من یه بار می خواستم با insane تک به تک بزنم. 5 بار Dazle ورداشتم. هر 5 بارشم Clinkz ورداشت. خودشم اینا وای میستن بیس 5 تا 5 تا لول میگیرن. مثلا 3 تا هیرو جلوته. اونا لول 5 ان. ولی تو تنهایی لول 3. roflنقل قول:
تو 2 ساعته تموم کردی من 40 دقیقه ای با sandking
یکی به من لیست هیرو هایی که ضدّ vengeful هستن رو بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مسابقه بزرگ Dota در کیم نت Silk Way در تاریخ 10 مرداد برگذار خواهد شد از علاقه مندان برای ثبت نام دعوت میکنیم که حداکثر تا تاریخ 5 مرداد جهت ثبت نام به گیم نت Silk Way مراجعه کنید: Address:میدان ونک, خیابان برزیل شرقی, روبه روی دانشکده شهید شمس پور, پلاک 38, گیم نت Silk Way برای آگاهی بیشتر با شماره تلفن 88884256 تماس حاصل کنید
بياين بچه ها خوشحال ميشن اين همه بازيكن رو ميبينن lol
نقل قول:
ما هر کار کردیم و اتک دادیم جواب نداد همینطوری دمیج میشد .
اگر کسی میدونه بیشتر توضیح بده .
این خیلی باحاله اگه جواب بده؟
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:
عزیز دل برادر. منظورش از اتک دادن اینه که می تونی یار خودی رو Deny کنی. باگ هم نیست. قبلا فقط اگه رو طرف Shadow ی چیزی بود اگه اتک میدادی می تونستی یارتو دینای کنی. ولی جدیدا اگه یارت هلثش زیر 50 باشه می تونی دینایش کنی. چیز زیاد مهمی نیست.
بهترین حریف جلوی banelemental کسی نیست جز tide hunter اگر شما این بازی را کردی و باختی برو دوتا را ترک کن...
چون با تاید هانتر نه لول 6شش میگیره نه لول 1 و نه لول خوابش(همش 1 ثانیه بیشتر نیست)این یعنی اینکه...آتروپوس=====>پشمک میشه:دی
خوب عزیز من اینطوری اگر باشه طرف می تونه اینکارا برای بیشتر لول ها بکنه!(مثلا)لول 6 doom وقتی هلث دوستت کم شد خودت سرش را زیر اب کن
ye mosabeghate besyar bozorg dar gonbade kavoos vaghe dar ostane golestan bargozar khahad shod ke alaghe mandan be shekat dar in mosabeghat bayad har che zoodtar sabte nam konand
tarikhe mosabeghat 6 mordad khahad bood va afrad bayad ghabl az 3 mordad sabte nam konand
mosabeghat shamele DotA Allstars va War3TFT khahad bood
DotA allStars dar soorati ke Teamhaye hazer balaye 15 ta bashand bargozar khahad shod pas az alaghe madani ke dota ra doost darand davat mikonim ke hatman sabte nam konand:D
makane mosabeghat kheili khoob va bozorge dar zemn moshkele moondan ham nakhahid dasht chon khabgah dare ye link az akse mahale mosabeghat ham mizaram baratoon
sorry age toolani shod ama lazem bood
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Baraye Dariaft Eltel@ e Bishtar Ba shomarehaye Zir :
09112745940 : Beniamin e sarli
01723335983 : Milad e Soleimani
Tamas Hasel Befarmaeed
Please Visit Team-doa.741.com
in ham chand ta shomareye dige baraye sabte nam dar mosabeghat ajaleee koniddddd:D
چرا همه جا مسابقات برگذار ميشه؟ منم مسابقه مي خوام...
كسي مي دونه در اصفهان مسابقات خاصي هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راسي مسابقات Wcg كي بيد؟
Sharingan
شما اصفهان هستی کدوم گیم نت؟
برا این گفتم کیپر چون یه 2 میزنه رو اتروپوس اگه جادو بزنه ماناش صفر میشه و اگه لول یکش بگره بهش میمیره و کیپر همیشه مانا داره و وقتی کیپر فول ایتم شد اتروپوس تازه سومین ایتمشو میبنده منظورم ایتمهای خفن و گرونه:27:نقل قول:
وقتی دووم بخوری یا دگر یا تو درگیری هلث دوستت کم باشه زیر 100 میتونی روش اتک بدی البته اگه کسی دگر یا شادو استرایک بخوره اگه یار خودی بخواد اذیتت کنه حتی اگه هلثت پر باشه تا دگر رو سرته میتونه بهت اتک بده تا بکشه تو رو اگه دوس داشتی با یکی از حریفا دست به یکی کن و یکی از خودیهارو بکش برا شوخی تو یه بازی for fun:31: :21: :27: :19: :5:نقل قول:
امان از اون روزي كه banelemental از تاريكي بياد كيپر رو خفت كنه
اوه اوه
خودت ميدوني 6 بشه مردي كيپر جان
ما مسابقات میایم شرطیه یا اینکه همینجوریه؟؟؟؟؟؟
بچه های تهران مسابقات شهرداری دو هفته دیگه ثبت نامش شروع میشه
تیم ما داره شرکت میکنه
هر کی دوست داره مسابقه تدارکاتی بازی کنه به من میل بده تا آدرس بدم با تیمتون بیایید
نقل قول:
ما بازی میکنیم هم شرطی هم همینجوری
نقل قول:
سلام
منظور اون دوستمونT-AVA_STATIC این بود هروقت کسی این levelرو بروی هم تیمی مان بزنه وماجزء هیرو های mele نباشیم و اتک به هیرو هم تیمیمان بدهیم level خنثی میشه نه اینکه چه موقع میتونیم هیروی هم تیمی را بکشیم
افتاد الان.:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
اوه اوه ديدي چي شد
Sharinganشما کدوم گیم نت هستی؟
سلام
دوستان
مطالبتون رو جمع کنید توی یک پست ارسال کنید
اینقدر پستهای پشت سر هم با فاصله های زمانی کوتاه ارسال نکنید
برو بچ دوتا باز جناب 82686064 که ادعاش هم نمیشه یه خرید مخفی رو گفت حالا شما نمیخواین بگین
matador! البته بنده هيچ گونه ادعايي نداشته بيدم....
کسی میدونه اسم مپ DDAY که باهاش میشه با کامپیوتر بازی کرد چیه
منظورم اینه که اونم مثل AI Dota داره؟؟؟
الان یه رپلی از همون تیم خفن آندد که براتون گفتم میزارم ببینین خودم سند کینگ آوردم البته منکر اشتباهاتم در بازی نیستم ولی بیبیند اشتباهاتمو بهم بگید ممنون میشم اگه تحلیلتونو راجب همه هیروها و بازیکنهای هر دو تیم بگین
اسمم تو بازی |GOLE|
img]http://www.electronicfiles.net/files/8677/15%20triple%20kill.rar[/img]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا replay تو 1.7mg هست؟ معمولا replay ها در حدر چندصد كيلو بايتن؟؟؟
Sharingan هیروی اولت چیه؟منظورم توی مسابقاته!من یه چیزی حدود 14 ماه پیش اومدم ماتادور..خیلی کوچیکه
آکاشا 178. بازیه قشنگی بود. ولی یه چن تاییضعف داشتید. مثلا لیچ ورداشتنتون اشتبا بود و حتی کسی که لیچ رو بازی میداد معلوم بود لیچ باز نبوده. تیم مقابلم خیلی بد عمل کرد و گذاشت که خیلی قوی شین. ولی خیلی خوشم اومد که تو یه بازی 15 تا تریپل شنیدم. اونم یه بازی از بروبچه های ایران.من ایشالا ADSL ام که ردیف شه با هم میایم نت. آنلاین میزنیم.
========
راستی یادم رف بگم که چرا انقدر Farming و Denying تون ضعیفه. بازیکنه حرفه ای نباید اینجوری باشه هاااا. lol
ممنون البته لیچمون 6 روز بود که بازی یاد گرفته بود و فقط برا فریزش آوردیمش و اگه بجای پیانو اسمش یادم رفت تاید هانتر رو میاوردیم بهتر بود و متاسفانه من اصلا حوصله دیتای کردنو ندارم که خیلی بده و ممنونم که نظر دادی :11: :11: :11: :11: :11:نقل قول:
ما معمولا -ar مي زنيم. ولي هيروهاي اول من: naga siren, beastmaster, presitess of the moon, sniper,antimage, enigma, shadowshaman, slithereen gaurd, viper, darkterror, demon witch, lord of avernus,نقل قول:
تو يه بار گفتي مير ي blue . آره؟ كجا بود؟
سلام بچها من یک چند تا replay dota میخوام کسی میتونه بده ممنونم در ضمن کسی از مشهد هم اینجا هست
راستی کی میدونه چطوری میشه از اینترنت شبکه بازی کرد