مهدي جان بازم سلام! ممنون از زحماتت.
ميشه نسخه 1.7.4 ccd lock v رو بفرسی بالا تا دانلودش کنم .چون دیشبم سرچ کردم پیداش نکردم. یه خورده منم باهاش ور برم ببینم چی از توش در میاد.
مرسی :happy:
Printable View
مهدي جان بازم سلام! ممنون از زحماتت.
ميشه نسخه 1.7.4 ccd lock v رو بفرسی بالا تا دانلودش کنم .چون دیشبم سرچ کردم پیداش نکردم. یه خورده منم باهاش ور برم ببینم چی از توش در میاد.
مرسی :happy:
silwester جان !
فكر كنم پروژه را عوض كنيم بهتر هست !
بيا روي يك چيز ديگه كار كنيم .
منظورم اين هست كه به سرعت يك ايميج به اندازه 0 بايت تحويل طرف بدهد .
اين خيلي بهتر هست .
متاسفانه طرح افزايش حجم اصلا خوب نيست و قابل بازيابي هست .
اون را هم برات آپلود مي كنم .
حالا دليل اينكه خوب نيست !!
شما فرض كن به من يك ايميج تحويل داد به حجم 2 گيگابايت ! خوب همون جور كه گفتم اطلاعات درست سي دي هم توش هست . اما در پايان ايميج ، اومده يك تعداد زيادي بايت 0 قرار گرفته و باعث شده حجم زياد بشه .
خوب راه استخراج خيلي راحت است . شما بايد به طور تقريبي يك ميزان را براي ايميج در نظر بگيريد و به اون اندازه به وسيله WinHex استخراج كنيد . همين !
حدس زدن هم راه هاي ساده اي داره :
- نگاه كردن به سي دي
- حجم هر سي دي حداكثر 800 مگابايت هست .
- حجمي كه ويندوز نشون ميده ( در صورت دستكاري نشدن )
خوب خيلي راحت اين تيكه اش را استخراج مي كنه و رايت مي كنيم روي سي دي . حتي اگه ما براي بالا بردن ضريب اطمينان حجم 850 مگابايت هم استخراج كنيم ، Clone قادر به رايت اون هست !
حالا متوجه شدي چرا مي گم اين طرح خوب نيست ؟
سلام
من خیلی دوست داشتم یک عکس از وقتی که سی دی های تصویری که قفل آن راشکستم به زارم اما هر چه تلاش کردم که یک عکس به زارم داخل صفحه نشد
اما در مورد این قفل سی دی تصویری جالب است بدانید وقتی سی دی را داخل سی دی رام گذاشتم
حدود 99 ترک به من نشان داد ترک 00فقط نمایش داده می شد و بقیه اصلا در ویندوز نمایش داده iso buster
نمی شد و از بین این 99 ترک فیلم اصلی داخل ترک 2 بود که مخفی بود لازم به ذکر است که این سی دی با دستگاه نمایش داده میشدvcd
با عرض پوزش دوبار در صفحه تکرار شد
[img]f:12[/img]
اخه کسی نیست بتونه معجزه کنه قفلهای
جدید
سی ذی لاک
و سی دی کاپس جدید رو بشکنه
راستی از سی دی کاپس فقط نسخه 1.1 قابل کرک بود
این صی دی کاپس های جدید با الکول هم نمیشه ازشون کپی گرفت
جالب شد دوست عزيز !
يعني سي دي تصويري 99 تراك ( با احتساب تراك 0 داشت ) ..
بعد در ويندوز جواب نمي داد .
ولي توي دستگاه VCD جواب مي داده .
فايلهاي تصويري توي تراك 2 بودند ( با احتساب تراك 0 )
حتما سعي كن يك عكس برامون بذاري .
mahsoft جان !
اينجا كسي نيست كه معجزه كنه !!
با سلام
مي تونيد در مورد قفل سخت افزاري به زبان اسمبلي منو راهنمايي كنين؟
ممنون مي شم
به اين صورت كه روي يه برنامه كاربردي قفل سخت افزاري بزاريم كه برنامه Eeprom به زبان اسمبلی کد شده باشه
دوستان سلام
از اين كه تمام دوستان برگشتن خيلي خوشحالم منم چند وقتي نمي تونم بيام
سر بزنم امتحانات من تازه از28 خرداد شروع شده و فكر كنم تا 5 تير درگير باشم
از ديدين همه شما خوش حال شدم
باي
احسان جان !
من هم از ديدن شما خوشحال شدم .
اميدوارم موفق باشيد .
اما من منتظر مقاله شما بودم . هر وفت فرصت كرديد ، فراموش نشود .
rasol43 جان !
فكر كنم از اين 7 تا پست كه دادي ، 40 تاش همين سوال بوده !
دوست عزيز !
شما از ما چي مي خواي ؟!
مي خواي قفل بخري ! آخه قفل سخت افزاري رايگان نيست !!!!!
مشكلتون چي هست ؟
سلام
از سیدی هایی که با Dummy files محافظت شده ان چطور میتونم ایمج بگیرم؟
ممنون
سلام
اينم همون عكس از سي دي تصويري
در ضمن يك سايت مناسب جهت آپلود كردن معرفي كنيد
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
sorset جان !
منظورت از dummy files چي هست ؟!
احتمالا شما با نرم افزاري مثل clony xxl سي دي را اسكن كرديد و يك همچين جوابي گرفته ايد .
dummy file يعني فايل مجازي ( احتمالا با حجم مجازي ! ) ... خوب اگه اين باشه كه شما به راحتي مي تونيد با clone cd و blind write اون را كپي كنيد .
مگر در هنگام رايت سي دي چه مشكلي داريد ؟
7918+khoram جان !
از بابت عكس ها ممنون .
من آخر نفهميدم فيلم ها توي تراك 0 بود يا تراك 2 ؟! چون توي تصوير شما تراك 0 را نشون داديد ، اما گفتيد تراك 2 را استخراج كرديد .
براي آپلود عكس پيشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه بدون دردسر و راحت است .
( شايد بتونيم اين كاري كه اينها كردند را شبيه سازي كنيم )
ترك00 هيچ فايل اجرايي وجود ندارد و اگر دقت كني متوجه مي شوي كه حجم ان فقط2.83 مگا بايت هست و فيلم اصلي داخل ترك 2 ميبشد اگر باز هم دقت كني از روي حجم ان مشخص است
سلام مهدي جان. كاملا درست ميگي افزايش حجمو اين كلكا فقط براي گول زدن بچه ها خوبه.حرفه اياش راحت كپيش ميكنن. ولي همون طور كه گفتم اگه حجمه ايميج به حدوذ 5 گيگ برسه شايد بشه گفت قفل. البته بايد سي دي پر از weak sector وelligal character باشه تا به اسونی اکسترکت نشه. در هر صورت از وقتی که روی این کار گذاشتی ممنون. فقط اگه میشه ccd lock 1.7.5رو برام یجایی بذار.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
.......................................
روشی که مد نظر داری خیلی جالبه! ولی در عمل میشه چنین کاری رو انجام داد؟ من که تا حالا در هیچ قفلی چنین متدی را ندیدم.
ولی اشکال نداره میگن "همیشه نقطه آغاز باش" بگو از کجا باید شروع کنم .من تو این کارا آماتورم. تازه از دولتی سر بچه های این تاپیک فهمیدم hex , bin چیه. همین!
khoram جان !
سلام !
بايد خدمتتون عرض كنم كه هميشه اين حجم ها درست نيستند . يعني اين حجم ها ممكن هست دستكاري بشوند و بخواهند شما را گول بزنند . صرف اينكه حجم يك تراك برابر با x هست نميشه قضاوت كرد . به هر حال ممنون از جوابتون . اگه تونستم شبيه سازي كنم حتما خبرتون مي كنم . و نكته ديگه اينكه قرار نيست كه توي VCD فايل اجرايي باشه !
SILWESTER جان !
سلام ... چه طوري ؟
- پروژه افزايش حجم اصلا چيز جالبي نيست . شايد به قول شما بچه ها نتونند اون را ( البته زماني كه حجمش به 4 گيگ برسه ) كپي كنند . اما راحت ميشه اون را استادش كرد !! در ضمن مطمئن باش كه weak sector و علي الخصوص كاراكتر غير مجاز هيچ كمكي به ما نمي كنه . weak sector تاثيري نداره . در ضمن وقتي تونست يك image بگيره ، ديگه كار استخراج با موفقيت انجام ميشه ! و نكته بعدي اينكه در روش استخراجي كه خدمتتون عرض كردم ، فقط يك حجم مشخص از image جدا ميشه .
و اما نكته پاياني اينكه : در اونهايي كه افزايش حجم داريم ، در پايان image پر ميشه از بايت هاي 00 ... پس يعني عملا اين بايت هاي 0 تاثيري در اطلاعات ما ندارند . پس مي تونيم از بودن اونها صرف نظر كنيم . ( البته منظورم تمام بايت هاي 0 پاياني يك Image نيست ! )
- خواهش مي كنم . من اتفاقا خيلي خوشحالم كه يكي پيدا شد كه با هم بحث كنيم . واقعا از بابت همراهي شما ممنونم .
- در مورد آپلود هم چشم ... راستي نسخه 1.7.5 را مگه خودت نداري ؟!
- در عمل ميشه چنين كاري را انجام داد . بله !
- خوب مگه ما بايد حتما از ابداعات ديگران استفاده كنيم . خودمون چيز جديدي درست مي كنيم . البته من فكر نمي كنم كه كسي از اين متد استفاده نكرده باشه ! يعني اينكه شايد الان توي بعضي قفل ها داره استفاده ميشه !
- در مورد فوايدش هم كه خودتون مي دونيد . اگر به طرف 4 گيگ تحويل بدهيم ، باز توش اظلاعات بدردبخور و قابل استخراج هست . اما اگر 0 بايت باشه ! اون وقت ديگه كاري نمي تونند بكنند .
- من فعلا يك كارهايي را شروع كردم . متاسفانه به يك سري مشكلات هم برخورد كردم . بد نيست بدونيد كه نتيجه كار اين بود :
- من هم آماتور هستم و بايد شاگردي كنم ... من خودم نمي دونم . چه طوري شما را راهنمايي كنم ؟!
به هر حال شما هم تست را شروع كن .
يا اينكه شروع كن به طراحي فرضيه !! البته اين كار خيلي سخت تر از اجراي اون هست . ولي تلاشت را بكن .
با تشكر ـ مهدي :)
سلام مهدي
1-من فيلم را از ترك02 در آوردم در نتيجه فيلم اصلي داخل ترك 2 مي باشد
2-ازميان اين 99 ترك فقط ترك 2 كپي ميشودبقيه به هيچ وجه قابل ايميج گرفتن نيست
بعضی از قفل ها مثل نگهبان علاوه بر اینگونه فایل ها سیدی را چند ترک میکنند و همه ی ترک ها به جز ترک 0 مجازی هستند و هیچ محتوایی ندارند و وقتی ایمیج میگیرم محتوای ترک 0 کپی نمیشودنقل قول:
sorset جان !
منظورت از dummy files چي هست ؟!
احتمالا شما با نرم افزاري مثل clony xxl سي دي را اسكن كرديد و يك همچين جوابي گرفته ايد .
dummy file يعني فايل مجازي ( احتمالا با حجم مجازي ! ) ... خوب اگه اين باشه كه شما به راحتي مي تونيد با clone cd و blind write اون را كپي كنيد .
مگر در هنگام رايت سي دي چه مشكلي داريد ؟
چکار کنم
سلام به همگي !
khoram جان !
از توضيحاتت ممنون ...
sorset جان !
پس بحث سر قفل نگهبان هست !!
شما ببين كدوم ورژن هست ! دقيق ...
دوست عزيز !
در مورد تراك ها كه شما مي فرماييد خودتون مي تونيد به وسيله نرم افزارهايي چون winlock و tzcp مي تونيد تراك را به image اضافه كنيد ... در مورد تراك 0 هم از tzcp استفاده كنيد . ( اينها را روي cue اعمال مي كنند )
اين كه اطلاعات تراك اصلي كپي نشود ، ممكن است دلايل مختلفي داشته باشد .
شما از clone نسخه 2.5 استفاده مي كنيد ؟ اگر استفاده نمي كنيد از اين ورژن استفاده كن . ورژن هاي 3 هم خوب هست . حتما از رايتر براي image گرفتن استفاده كن .
با نرم افزار blind write هم امتحان كنيد .
سلام مهدي
اگه بخواي من ميتونم سي دي ها رو در اختيارت بزارم تا بهتر بتووني شبيه سازي كني :biggrin:
اقا مهدي نبودي اين سوالام بي جواب موند آخر1.آخرش پري گپ من راه نيفتاد نتونستم ايميج بگيرم
يه سوال ديگه اينكه تو ايزو بوستر كنار بعضي فايلايي كه حجم مجازي دارند يه دايره قرمز هست كه توش يه ضربدر قرمز است وقتي ميخاي اونارو extract كني ارور ميده و ميگه بد سكتور داره بايد چي كارش كرد؟
يه سوال ديگه اينكه آيا بلايند رايت با بلايند سويت فرق داره؟
يه سوال ديگه اينكه از يه سي دي با كلون 2.5 ايميج گرفتم اما وقتي رو فايلا كليك مي كني ميگه "this request application not win32 ".جريان چيه؟[/QUOTE]
h_radnoosh جان !
سلام ...
دلم براتون تنگ شده بود .
اين سوالات آشنا هست !! خوب اگه بلد بودم كه همون موقع بهت جواب مي دادم ...
1- از خودشون بپرس !! يعني هيچ سي دي اي را نمي توني باهاش ايميج بگيري ؟
2- بايد توي help برنامه دنبالش بگردي ... شما كه انگليسي ات از من بهتره . دنبال كلمه Error Icon بگرد . احتمالا جواب بگيري !
3- نمي دونم . من كه تا حالا اون بلايند سوئيت را نصب نكردم !
بعد مگه اين دو تا از هم جدا هستند ؟! يعني نسخه جديد بلايند سوئيت اومده ؟
4- خوب جرياني نداره ! فايلها خراب شدند ...
( اگه جواب ها خيلي بي ربط بود من را ببخش ، بايد من اون چيزي كه شما مد نظرت هست را گير بيارم و تست كنم ... )
khoram جان !
شما كه راهتون خيلي دور هست !!!
با سلام
من يك سي دي نرم افزاري دارم كه با قفل teLock v0.98b1 محافظت میشه. کسی از دوستان میدونه چه جوری و با چه برنامه ای میشه این جور سی دی ها را رایت کرد؟
با Alcohol 120% امتحان کردم نشد. تو لیست پروفیلهاش هم این نوع قفل را نداشت.
مهدي جان سلام! من همچنان منتظر آپلود ccd-lock 1.7.4 هستم. البته 1.7.5 شو دارم ولی محیط کارش با اکسایی که گذاشتی تفاوت های زیادی داره. گزینه هاش کمتره و ایمیج رو هم خراب میکنه.
محبتی کن و فردا برام بزارش بالا اگه ممکنه چون خیلی عجله دارم و میخوام برم سراغ برنامه های دیگه.
فدای معرفتت!!!!!!!! :)
mahdimp5 جان !
تا اون جا كه من يادم مياد ما قفلي به نام teLock نداشتيم . البته فكر كنم اسم يك پكر باشه ...
شما خصوصيات قفل را بفرماييد .
SILWESTER جان !
من عكسي از 1.7.5 نذاشتم ... بالاي هر كدوم ورژنش را نوشته بودم . دوباره نگاه كن ;)
من اين سي دي را با برنامه Protection ID 5.0c اسکن کردم و نتیجه این بود :
[!] ASProtect v1.23 detected !
[!] TELock v0.98 or newer detected !
در شاخه اصلی سی دی، به همراه فایل setup.exe این فایلهای dll وجود دارن:
cdsxntr2.dll
cdsx32r2.dll
dlglock.dll
سلام مهدي جاننقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
ميدونم!!منظورم اين بود كه ورژن من 1.7.5 هست و با عكس هاي تو تفاوت هايي داره
براي همين 1.7.4 تو رو لازم دارم
ممنوننت ميشم امروز فردا آپلودش كني
مرسي
به نام خدا
با سلام خدمت همگی ...
آیا کسی در این انجمن توانسته قفل نگهبان بازی کانتر استرایک فارسی محصول نوین پندار را بشکند ؟
با سلام خدمت دوستان
من 4 سی دی داشتم که روش قبل نگهبان گلدن ادیشن پلاس قرار دارد
2 تارو تونستم توسط بلیند ایمج بگیرم و رایت کنم و جواب هم داد
ولی دو تا دیگه سی دی 2 و 3 با بلیند ایمیج گرفتم و رایت کردم
ولی اجرا نمی شه
همه فایلهاش هم درسته فقط در سی دی 2 و 3 یه تفاوتی وجود داره
کنار فایل lock.cd يك + است که تو دوتای دیگه نیست
سی دی اصلی هم اینو داره
لطفا کمک کنید
راستی یادم رفت بگم
ایمیج این سی دی ها رو با ultera , winiso نمی شه دید
زمانی که فایل ایمیج رو باز می کنی برنامه بسته می شه
سلام به همگي !!!
mahdimp5 جان !
تا اون جايي كه من مي دونم ASProtect و TeLock دو تا از packer ها هستند كه براي محافظت از فايلهاي اجرايي به كار مي روند .
در ضمن شما بگو چه مشكلي داري ؟
SILWESTER جان !
من دارم دنبال فايل setup برنامه مي گردم ، پيدا نمي كنم ...
بايد بازم بگردم ... هر وقت پيدا كردم برات مي ذارم .
Morteza_SOS جان !
بله ، البته من نه !
آقا پيمان گفته بودند كه با clone نسخه 3.2.1.1 ميشه كپي كرد . البته من اين نسخه را ندارم ...
فقط براي گرفتن image ، بايد تمام گزينه ها ( به جز ... Abort ) فعال باشند و sector skip روي 100 تنظيم باشه .
در ضمن dll هم كرك شده . يعني شما بايد اون dll را كه كرك شده پيدا كنيد و به جاي اون dll اصلي بگذاريد ! همين ...
من قبلا dll را داشتم ، اگر پيدا كردم برات مي ذارم . من از توي shabgard گرفته بودم .
tofan_2050 جان !
من كه سي دي شما را نديدم !
در ضمن ببين كدوم ورژن هست ؟! 2 يا 3 ؟ توي اون فايل bat نوشته ...
اگر 3 بود كه دوستمون توي pcseven يك آموزش تصويري گذاشته . اون را بگير .
راستي منظورت از علامت + چيه ؟! توي IsoBuster ؟
اون مورد UltraISO و WinISO مورد حادي نيست ... مهم نيست !
mehdi_7070 جان سلام
نميدونم كدوم ورژنه ولي داخله اون يه پوشه وجود داره بنام Lock! و داخله او پوشه
زمانی که تو ایزو بوستر نگاه می کنی این فایلها رو می بینی
Lock.CD
MOHAINFO.BAT
Mohafez.Moh
Mohafez.Loc
البته تو سی دی 1 و 4 اون از فایل Mohafez.Moh یکی دیده می شه ولی تو سی دی 2 و 3 که من مشکل دارم
2 تا از او فایل هستش
بعد علامت مثبته کنار فایل Lock.CD در سی دی 2 و 3 هست ولی در سی دی 1.4 نیست
در ضمن اگه لطف کنی اون آموزش که گفتی ادرسشو بدی ممنون می شم
چون من نتونستم پیدا کنمش
tofan_2050 جان !
فعلا چيزي نميشه حدس زد !!
شما لطف كن ورژنش را از توي همون فايل bat به من بگو تا راهنمايي ات كنم .
تا ورژنش را پيدا نكني فايده نداره ...
در ضمن ، شما مطمئن هستيد كه اين سي دي توسط قفل نگهبان ( golden plus ) محافظت شده ؟
معمولا توي پوشه lock اون فايل اسمش neginfo.bat است . احتمال rename كردن هست ... اما !
شما لطف كن بگو از كجا فهميدي با قفل نگهبان محافظت ميشه و يك سري عكس ازش ( IsoBuster ) بگير و بذاره .
اون محتويات فايل bat هم بگو .
سلام بچه ها
دمتون گرم ، گل کاشتید ، امروز میرید روی پست 2000 !
فکر نکنم تا حالا تاپیکی تو پیسی ورلد همچین کاری کرده باشه !
یه سوال از شما داشتم :
بهترین برنامه برای قفل گذاشتن روی سی دی کدومه ؟
یعنی هم مجانی باشه و هم هیچ برنامه ای نتونه قفلش رو بشکونه
اصلا میشه 2-3 تا قفل روی سی دی گذاشت تا به هیچ وجه قفلش نشکنه ؟
قفل های حجمی چجوره ؟ میشه اونهارو جوری کپی کرد که حجمشون زیاد نشه ؟
چند تا از همین قفل های حجمی نام میبرید ؟
موفق باشید
mehdi_7070 جان سلام
اين محتويات فايل Bat
@echo off
color 17
@type Mohafez.loc
@pause
و داخل فايل Mohafez.loc
نوشته شده
Mohafez CD-Lock
Golden Edition
Plus Plus.. Copy
right (c) 2001-2
005
البته محتويات فايل Mohafez.loc تو ايزو اينجوريه با سكتور ويو ديدم همشو ننوشتم فقط اولش كه شايد به درد بخوره
و راستش نمي دونستم چطوري عكسها رو براتون بذارم
راهنماييم كنيد عكس هم ميزارم
سلام ...
my friend جان !
من توقع داشتم وقتي بر مي گشتم توي پست 2000 باشه ...
راستش مي خواستم امروز يك جشن درست و حسابي براي 2000 پسته شدن اين تاپيك بگيرم . اما به خدا قسم مي ترسم ... ترس من هم بي دليل نيست ...
= = = = = جشن بزرگ تاپيك بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها = = = = =
اميدوارم اين 2000 پسته شدن خوش يمن باشه ...
Zitanix كجايي ؟! فكر مي كردي تاپيكت به صفحه 200 برسه !
دوست داشتم امروز يك كارهايي بكنم . اما !!!
اما خوب يك كار ديگه براتون انجام مي دهم .
هر كسي كه از من چيزي درخواست داره ، تا فردا صبح ساعت 11 برام pm بفرسته و درخواستش را بگه . مطمئن باشه كه اگر در توانم باشه رد نمي كنم . هر كسي من بهش قولي دادم ، تا فردا صبح ساعت 11 وقت داره . همه درخواست ها هم ساعت 3 بعدازظهر فردا جواب داده ميشه . فقط كسي اينجا درخواست نده !! فقط pm ...
يك سري مسابقات هم براي فردا آماده مي كنم . هر كسي سوال مناسبي براي مسابقه در نظر داره برام بفرسته .
در ضمن اگر كسي طرحي براي جشن داره حتما اعلام كنه .
جشن ما هم يك هفته هست !! يك هفته تموم !!
پس يك جمع بندي از كارهامون :
- كسي از من درخواستي داره تا فردا صبح ساعت 11 به من pm كنه تا براش انجام بدهم .
- كسي طرحي براي جشن داره ، به من pm بزنه .
- جشن بزرگ ما يك هفته ادامه داره .
- كسي مي خواهد كمكي بكنه ، pm بزنه .
** جواب دوستاني كه سوال پرسيده اند را در پست بعدي ارسال مي كنم **
my friend جان !
1- اين چيزي كه مي خواي نيست !! اگه بود كه طرف مفتي نمي داد دست من و تو !!نقل قول:
1-بهترین برنامه برای قفل گذاشتن روی سی دی کدومه ؟
یعنی هم مجانی باشه و هم هیچ برنامه ای نتونه قفلش رو بشکونه
2- اصلا میشه 2-3 تا قفل روی سی دی گذاشت تا به هیچ وجه قفلش نشکنه ؟
3- قفل های حجمی چجوره ؟ میشه اونهارو جوری کپی کرد که حجمشون زیاد نشه ؟
4- چند تا از همین قفل های حجمی نام میبرید ؟
به قولي : (( گشتم نبود ، نگرد نيست ))
2- بله ، شما مي تونيد از برنامه رايگان استفاده كنيد و با تركيبي از اونها يك قفل درست كنيد . اما ... با clone كپي ميشه !
ايرادش همين هست ;)
3- قفل حجمي را كه اصلا حرفش را نزن ! به نظر من اصلا بدرد نمي خوره . راه هاي بازيابي اونها زياد هست و آسان ;)
4- قفل حجمي نوع نداره . به دو روش انجام ميشه كه تقريبا يكسان هست :
* به وسيله TZCP
* به صورت دستي با HexEditor ها مثل WinHex
tofan_2050 جان !
اين جور كه من فهميدم اين همون قفل نسل جوان هست !
براي كپي اون من از clone 2.5.6.2 استفاده كردم و خوب نتيجه داد .
يك فيلم آموزشي هم كيوان توي PCSeven گذاشته ، مي توني اونجا هم بگيري . من كه نديدم .
براي عكس هم منظورم همون عكس از برنامه IsoBuster هست . شما بايد دكمه PrtScr Print را روي كيبورد فشار بدي و بعد بري توي paint ... اونجا past كني . بعد ذخيره كني و توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كني ... همين !
مشکل در اینجاست که نرم افزاری که با این دو برنامه محافظت میشه هر بار موقع اجرا سی دی را درخواست می کنه. من برای اینکه از شر هر بار سی دی گذاشتن در درایو راحت بشم یه ایمیج از سی دی گرفتم و تو درایو مجازی Daemon Tools نصب کردم و نرم افزار را از روی درایو مجازی Setup کردم. اما وقتی نرم افزار محافظت شده را اجرا می کنم پس از وارد کردن CDKey پیغام میدهد که سی دی اصلی نیست و برنامه اجرا نمی شود.نقل قول:
تا اون جايي كه من مي دونم ASProtect و TeLock دو تا از packer ها هستند كه براي محافظت از فايلهاي اجرايي به كار مي روند .
در ضمن من با برنامه alcohol ایمیج گرفتم و گزینه RPMS Emulation را هم فعال کرده بودم.
سلام !
من سر قولم هستم ...
تا حالا 0 درخواست به دست من رسيده ! بعد شرمنده ميشم ها !
كمك كنيد كه جشني خوب بر پا كنيم ...
mahdimp5 جان !
براي ايميج گرفتن از clone يا blind write استفاده كن . CD را هم توي رايتر بذار ;)
تنظيمات را هم براي بدسكتور به كار ببر ..
نام سي دي را بگو و نتيجه را اعلام كن .
زماني كه RMPS رو فعال مي كنيد لازم هست كه Image گرفته شده رو بر روي سي دي رايت كنيد. فقط و فقط سي دي هايي كه با RMPS رايت ميشوند ميتونند مثل سي دي اصلي كار كنند و Emulation توسط Image در اين Option بي اثر است.نقل قول:
نوشته شده توسط mahdimp5
خوب ، حالا كي ميخواد پست شماره 2000 رو بزنه ؟
اين دو هزارمين پست اين تاپيك است .
دو هزار پسته شدن اين تاپيك را به شما تبريك مي گم .
به افتخار خودتون كف بزنيد :biggrin: !