سلام دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه کدوم مودمو بخرم بهتره؟نقل قول:
Printable View
سلام دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه کدوم مودمو بخرم بهتره؟نقل قول:
EchoLife HG8245H من از دیجی با گارانتی 1 ساله خریدم 799 پورت سبز بود در صورتی که به شرکت زنگ زدم گفت فقط آبی داریم و پچ کورد سبز 3 متری داخل جعبه بود همبن شرکت بدون گارانتی 787 میده مورد خاصی نداره 2 مدل دیگه هم دیجی داره ارزون تر که اونا هم میتونی بخری اما گارانتی ندارننقل قول:
ممنون از راهنماییت :»
یه سوال دیگه هم داشتم. موقع نصب مخابرات گیر نداد یا بهونه ای نیاورد که با پچکورد سبز نمیتونیم سرویس بدیم و باید مودم مارو تهیه کنین؟
حقیقتش کمی نگرانم که مودمو بگیرمو مخابرات بگه این مودم مورد تایید ما نیستش.
الان که معلوم نیست شما بخری سبز یا آبی باشه و مخابرات اصلا کسی رو مجبور به خرید مودم از خودش نمکینه و این مودم های دیجی هم مطمئن باش موردی نداره اما مورد پچ سمت پریز رو شاید پیدا کنی من هم همین مورد برام پیش اومده البته من بعد نصب مودم خریدم به مخابرات و پیمانکار هم گفتم پریز رو عوض نکردن گفتن افتی نداره RX Optical Power باید تو محدوده 11 تا 20 باشه درسته که مال من هم بود و سرعت هم موردی نداره دیگه بیخیال شدم حالا شما یا مودم رو از پیمانکار بگیر یا اگه مطمئنی سرویس میدن از دیجی بخر که سبز و آبی از الان معلوم بشه اگه که پریز همون رنگ بزنن، اگه هم نزدن موردی نداره من الان دارم کار میکنمنقل قول:
دوستان بین EchoLife HG8546M
EchoLife HG8245H
EchoLife HG8546M
کدوم بهتره ؟
این دو مدل برای کار اینترنت تو سرعتی که مخابرات میده فکر نکنم برتری داشته باشن 8245 دو تا پورت تلفن داره و برای وایرلس هم فکر نکنم تفاوتی داشته باشه اگه بودجه مهم نیست همون 8245 رو با گارانتی بگیر اگه گارانتی برات مهم نیست بدون گارانتی بگیر و اگه بودجه کم داری 8546 من مودم دیگه نمیشناسم دوستانی که میدونن کمک میکنننقل قول:
سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
درباره VDSL سوال کنید. این سرویس از تانوما پایین تر ولی از ای دی اس ال بهتر است. همچنین با طرح جدید رایگان مودم ای دی اس ال را با وی دی اس ال تعویض می کنند. و البته نیازی به سیم کشی مجزا هم ندارد.نقل قول:
من سوال کردم در مورد vdsl گفت باید از مرکز مخابراتی بپرسی ..نقل قول:
سلامنقل قول:
امکانش هست یه عکس از پریز بذارید ببنیم چه شکلی هست یعنی میخوام ببینم دیوار خراب میشه یا نه چطوریه ؟
پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت تغییر سرویس من سرویس های 20 و 30 و 50 حذف شدن کسی خبر داره چرا ؟ باگه یا دارن گرون میکنن یا برای شخصی حذف کردن
2020 که الان زنگ زدم پاس کاری شدم بین فروش و پشتیبانی و تغییر سرویس هم جواب نداد
یکی از دوستان من فیبر گرفت خونشون 13 سال ساخت بود اومدن گفتن از داخل نمیره روکار رفتن اصلا یه وضعی بود دیوارشون اندازه یه وجب رنگش ریخت با گچ هاشنقل قول:
مطمئن باشید خیلی بیشتر گچگاری و نقاشی ساختمان پول برق واسه اینترنت ای دی اس ال و ... برداخته اند.نقل قول:
سلام دوستان
منم تازه ۳ روزه سرویس ftth برام راه اندازی کرده مخابرات. از مازندران هستم.
یه مودم an5506 بهم داده با یه خط تلفن sip و ۳۰۰ گیگ ترافیک یک ساله و کابل کشی هم کلا تا داخل واحد و پریز نصب کرد هم خودشون انجام دادن.
کلا هزینه همه ی اینارو از من ۷۳۴ تومن گرفتن.
از طریق سایت speedtest بررسی تست سرعت گرفتم. با سرور داخل ایران. پینگ روی ۳۰ بود . دانلود روی ۱۶۰ مگابیت و اپلود روی ۱۵۰ مگابیت
داخل idm هم از سایت ------ دانلود کردم سرعت دانلود روی ۲۵ مگابایت بود
بنظرتون این سرعت خوبه؟؟؟
سرعت شما ها چه مقدار هستش؟؟
هزینه ای که پرداخت کردم چطور بود؟؟
و اینکه در رابطه با رنگ سبز و ابی یک سری موارد گفتید در اینجا بنده متوجه نشدم.
بیشتر توضیح میدید. و تفاوت رنگ ها به چه معنی هستش
پیمانکار من کابل رو تا باکس تقسیم آشپزخانه کشید اونم من خودم مسیر رو گفتم و موجود بود بستر برای ادامه داخل پریز منزل برقکار خودم آوردم اونا دست نزدن دیگه بستگی به نیازی که دارید باید هزینه کنید من اگه میدونستم از قبل دم در هم باکس درست حسابی نصب میکردم و تو مسیر بستر بهتری آماده میکردم کلا انقدر جدیده و اطلاع رسانی بد چون دست مخابرات و پیمانکاراشه آدم نمیدونه چیکار کنه اما همه سرویسهایی که وارد خونه میشه نیاز به بستر مناسب داره تا خوب و طولانی مدت مداوم کار کنه فکر کنید خونه گاز نداره الان میخوان گاز بدن بخاطر خرابی لوله کشی از خیر گاز میگذرید ؟ یا آب برق تلفن اینا چون عادی شدن و از اول کار میشه تو ساختمون نه هزینه به چشم میاد نه نیازش جای تعجب داره اما برای سرویس جدید و بروز هزینه کردن عجیب به نظر میاد.نقل قول:
سرعت بالای 16 رو برای تغییر سرویس به 20 و 30 و 50 باید مرکز درخواست داد، اینم بامبول جدیدشون که هیچ کی تو 2020 خبر نداشت بعد شاکی شدن تازه رفتن پرسیدن گفتن، اگه حرفشون درست باشه من مرکز نرفتم هنوز.نقل قول:
میشه عکس بگیری ببینیم چه سرویسهایی موجوده فعلانقل قول:
دوستان کسی مودم EchoLife HG8546M از دیجیکالا گرفته در داخل باکسش چیا هست ؟!
مودم، 1 عدد پچ 3متری سبز نوری ،1 عدد پچ RG45، آداپتور مارک هواوی با سری برق ایران یعنی تبدیل نمی خواد، یه برچسب که روش چند تا سریال نامبر دستگاه چاپ شده، یه برچسب با آرم CE و نوشته هواوی مجارستان وارد کننده دستگاه هست حتما سفارش اونجا بوده ... همیننقل قول:
ببخسید من EchoLife HG8245H رو خریدم شما مدل دیگه خواسته بودید بد متوجه شدم
تو پنل از 512 هست تا 16 مگ برای بالا تر باید بری مرکز تلفن منطقه البنه این شاید مال تهران باشهنقل قول:
منظورشون چیه؟! که چی بشه؟!نقل قول:
نکنه میخوان حضوری بگن قیمت ها را بالا بردن؟
نمی دونم اگه شد شنیه میرم سرعت رو 20 مگ کنم خبری بود میگمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:داخل پنل بسته به استان و بگمونم بسته به خریدهای قبلی کاربر، تعداد معدودی قرار داده می شود. برای مثال همین طرح ADSL برای من موجود نبود. طرحی که خریدم سرعت محدود بود واسه همین درخواست تغییر طرح دادم. وجه به پنل برگشت ولی امکان خرید اون طرح در پنل نبود. پیگیری کردم و طرح را به پنل اضافه شد.نقل قول:
در صورتیکه می خواین طرح جدید بخرید و این طرح داخل پنل نیست، میتونید از طریق 2020 درخواست بدید.
سلام ، من 1 ساله تانوما دارم ، ساکن اهوازم ، از نظر سرعت دانلود و اپلود عالیه ولی پینگ معمولیه،
الان نزدیک 1 ماهه به psn وصل نمیشه یا اگه بشه بعد 30 دقیقه قطع میشه ، به پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت جواب میدن ، کسی نمیدونه مشکلم از چیه؟
2020 که من زنگ زدم اصلا نمیدونست جریان چیه تا الان که هیچ فایده ای نداشته برا من این 2020 فقط از سر خودشون وا میکنن بخش تغییر سرویس هم داره تازه که گفت برم مرکز درخواست یدم اما قبلا همه سرعتها قسمت تغییر سرویس موجود بودنقل قول:
از اینا تست \ینگ بگیر ببین چندهنقل قول:
185.179.203.138
8.8.8.8
52.94.17.74
206.191.157.186
یکی از دوستای من فیبرش رو کشیدن ولی الان 3 روز گذشته میگن هنوز اطلاعاتش برای دادن اینترنت نیومده مگه کابل رو میشکن بلافاصله وصل نمیشه ؟ :blink:
هیجان من از اون بیشتره :D
دوستان این ONT ها با Wifi AC تو ایران هم گیر میاد؟ به نظرم این مودم ها که میدن wifi N 300mbps هست که در عمل پایدار به طور میانگین 80mbps با پیک های خیلی بیشتر بده که بستگی به فاصله تا دستگاه داره.
یا مثلا ONT خالی بگیرم بزاریم کنار router wifi AC. البته آپشن اولی بهتره.
دوستان این ONT ها با Wifi AC تو ایران هم گیر میاد؟ به نظرم این مودم ها که میدن wifi N 300mbps هست که در عمل پایدار به طور میانگین 80mbps با پیک های خیلی بیشتر بده که بستگی به فاصله تا دستگاه داره. البته دوستانی که دارند می تونند اعداد دقیق رو بگند.
یا مثلا ONT خالی بگیرم بزاریم کنار router wifi AC. البته آپشن اولی بهتره.
کجای اهوازبد؟ شماره ای از پیمانکار دارید؟نقل قول:
دوستان اگه به من پاسخ سریع بدن ممنون میشم.
با پیمانکار خیلی بحث کردم، میگه من فقط پریز آبی میدم شما برو مودم با پورت سبز یا آبی بگیر.
بعد رفتم مرکز، میگه ما می تونیم سبزم بدیم ولی باید یه مقدار افت داشته باشه خط. سبز ممکن افتش کمتر باشه ولی از یه رنجی کمتر بشه ممکن داده اصلا به دستت نرسه.
الان دوستانی که دارند مقدار افت و قدرت سیگنال دریافتیشون چقدره؟
چه کنم؟ نظر شما چیه؟
درسته همه جا تو نت بگردید میگن برای FTTH پورت سبز بهتره اما این برای بهترین حالته اجباری نیست همون آبی هم بخوبی جواب میده اگه ارتباط در حدی پایین باشه که جواب نده مشکل جای دیگه هست نه پورت آبی بودن مودم.نقل قول:
من با WiFi AC ندیدم . خود N هم یه مدل نیست قدرت فرستنده و تعداد آنتن محل قرار گیری و پهنای باندهای مختلف داره. من با WiFi روتر هواوی HG8245H نهایت روی دو تا گوشی 50 مگابیت گرفتم ایفون 6S+ و A5 2017 که باید بالاتر باشه روتر خودم هم قدیمی هست بریج میکنم بدتر میشه روی PC که با کابل وصله سرعت تا 300 یا 400 هم میره ( داخلی ) اگه سرعت بالا همه جای منزل می خواهید باید روتر خوب و اکسس پویت چند نقطه منزل بستگی به بزرگی قرار بدید مثل Wi-Fi Mesh Network که یه روتر و چند اکسس پویت تو یه پکیچ می خرید آماده با هم مچ هستند اما اینجا من ندیدم باشه یا کسی هزینه کنه کلا AC همه فکر میکنن چون جدید تره و پهنای باند بالاتری داری برد بالاتری هم داره که اشتباه هست برد AC کمتز از N هست مخصوصا اگه دیوار یا مانع سر راهش باشه الان AX یا AD هم یا همون Wifi6 آخرین استاندارده. و مودم فیبر خالی کجا سراغ دارید ؟ من پیدا نکردم داخل سایت هواوی داره اما اینجا نیست.نقل قول:
برای کسی که میخواد بهترین استفاده رو داشته باشه به نظر من بریج کردن مودم و ارتباط با یه روتر خوب و استفاده از یک یا چند اکسس پوینت جای دیگه منزل در ارنفاع مناسب بهترین راهکار هست. N هم با این پهنای باند جواب میده اما N ورژن بالا اگه هم که بودجه دارید که AC یا بالاتر. اما دقت کنید همه پورتهای دستگاهای که به هم وصل میشن حداقل 1 گیگ باشن
ممنون از پاسختون.نقل قول:
1. الان پیمانکار فقط میگه مودم تک پورت HG8546M داره به قیمت 650 تومن. نمی دونم پورت های LAN اش 100 مگ هست یا 1 گیگ؟ تنها تفاوتش فقط با HG8245H تعداد پورت ها هست؟
بعد میگه تک پورت ها فقط پورت آبی تو بازاره.
2. مودم ADSL قدیمی که دارم Dlink 2750U هست. میشه با پورت LAN از ONT به این وصل کردم و دو تا شبکه در دو تا باند مختلف داشت ( مثلا خود ONT رو کانال 6 و روتر-adsl رو کانال 10 همین شبکه رو پخش کنه) یا همون شبکه رو دوباره تکرار کنم. متاسفانه این DLink که من دارم حالت repeater نداره انگار.
ریپیتر نداره که نمیشه بهتر هست با سیم برسونید به دستگاه دوم و به یکی از پورتهای سویچش و صل کنی همه کاراهای روت و فایر وال و DHCP دستگاه دوم رو ببند ببینی مثل اکسس پوینت کار میکنه اگه اوک بود حله. کانال شبکه هم اگه منظورت فرکانش Wifi هست خوب مگه AUTO چه ایرادی داره خود دستگاه تداخل فرکانس دورو ورشو چک میکنه باند مناسب رو انتخاب میکنه یا از app Wifi Analuzer استفاده کن .
1. الان پیمانکار فقط میگه مودم تک پورت HG8546M داره به قیمت 650 تومن. نمی دونم پورت های LAN اش 100 مگ هست یا 1 گیگ؟ تنها تفاوتش فقط با HG8245H تعداد پورت ها هست؟
بعد میگه تک پورت ها فقط پورت آبی تو بازاره.
فکر کنم حداقل یه دونه LAN گیگ دشته باشه و از ظاهرش نمیخوره نفاوت خاصی داشته باشه اون یه پورت مال تلفن هست. اگه پورت سبز بخرید پیمانکار پریز سبز میزنه ؟ اگه نداره که داستان میشه اگه داره شاید HG8245H از دیجی بخری سبز باشه قبل زدن پریز بخر که معلوم بشه چی کار کنه.
[QUOTE=blackbird;9131079]نمی دونم اگه شد شنیه میرم سرعت رو 20 مگ کنم خبری بود میگم
سرعتهای 20 و 30 و 50 به پنل تغییر سرویس برگشتن و قیمت هم همونه حجم هم همونه. معلوم نیست چرا حذف شد چرا دوباره اومد
پورت شماره 1 این مودم گیگ هست. بقیه 100 مگ هستند.نقل قول:
اقا من مشهدمهستم کسی خبر نداره که ایا به کجا رسید چون واغعا نیاز دارم
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk