آپلودش رایگانه ؟
اگه نیست به چه صورت حساب میکنن ؟
Printable View
آپلودش رایگانه ؟
آپلودش رایگانه ؟
سلام
میشه دوستان بگند مدل دقیق مودم Td lte مبین نت چیه؟ و ایا میشه انتن تقویت کننده به اون وصل کرد؟
با تشکر
سلام به همه دوستان این گیگ پک رو تو صفحه شخصی من حذف کردن می خواستم بدونم کلا برا همه حذف شده یا فقط برای من این طوریه
گیگ پکاش یکی از دلایلی بود که ممکن بود منو نگه داره توی مبین نت و با همه مشکلات باهاش بسازم خیلی نامردی کردن یه طرحو بذاری بعد حذف کنی:n30:
برای من seowon intech مدل: 130s42g هستش.اما برای دوستانی که قبلتر مشترک شدن مودم air master 3000m هستش.نقل قول:
ظاهرا جدیدا همه رو seowon میدن.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آنتن خارجی هم نمیشه بهش وصل کرد.یعنی همچین جایی نداره.
سلام .مبین نت اجازه میده مودم td lte غیر از مال خودشو خریدو با طرح هاش استفاده کرد؟ و چه مدل مودم td lte تو بازار هست که بهش بشه انتن تقویت کننده متصل کرد؟
- - - Updated -
خیر نمیشه ....نقل قول:
دایال آپ روحت شادنقل قول:
ping 8.8.8.8 -t
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=892ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1452ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1145ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1016ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1507ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2049ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2148ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1915ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2772ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=3135ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=3585ms TTL=51
تست سرعت 4 مگابیت و آپلود و پینگ اینترنت شبانه وایمکس مبین نت
سرعت با اینترنت دانلود منیجرتا 510 بالا میره و متوسط سرعت 450 و 480 کیلو بایت هست....
این تست رو فقط برای سنجش پینگ گرفتم که برام جالبه که پینگ پائینه! 4 مگا بیت زیاد نیست اما کارم رو راه میندازه ...... و خیلی این وایمکس با این سرعت ثابت بهتر از نسل چهار و چهار نیم و TD هست که بین 1 مگ تا 40 مگ با ادعای فروشندگانشون!! متغیره!! تازه هم مودم جدید باید بخری هم قیمت طرحهای اینترتی شون زیاده....
دوستان راهکاری وجود داره که در تمام طول شبانه روز سرعت اینترنت این سرویس یک مقدار ثابت باشه؟
چون من اوایل صبح واقعا از سرعتم راضی هستم یعنی 7 8 صبح
اما هی رفته رفته کم میشه سرعت
یعنی از 8 شب به بعد خیلی افت محسوسی میکنه
علتش زیاد شدن یوزر هست در این ساعات یا عوامل دیگه ای هم دخیله؟
دوستان راهکاری وجود داره که در تمام طول شبانه روز سرعت اینترنت این سرویس یک مقدار ثابت باشه؟
چون من اوایل صبح واقعا از سرعتم راضی هستم یعنی 7 8 صبح
اما هی رفته رفته کم میشه سرعت
یعنی از 8 شب به بعد خیلی افت محسوسی میکنه
علتش زیاد شدن یوزر هست در این ساعات یا عوامل دیگه ای هم دخیله؟
دوست گرامی کلیه نت کشور اعم از کابلی و غیره به همین سرنوشت دچارند.
نقل قول:
دوست من،راستش من adsl آسیاتک هم دارم،راستش تو همه ساعت شبانه روز با یه سرعت مشخص دانلود انجام میدم،چه با IDM چه آپدیت توی PS4نقل قول:
ولی با این مبین نت اصلا ثبات سرعت دانلود رو نمیتونم تجربه کنم،شاید باید برم سمت ایرانسل،شاید از پوشش دهی و کمبود دکل هست تو منطقه ما که انقد تفاوت زیاد داره توی روز و شب
من بخاطر همین نوسان و افت سرعت بعد از 6 ماه دیگه تمدید نکردم و برگشتم روی ADSL. اوایل نسبتا خوب بود اما به مرور تو ساعت اوج شلوغی سرعت میشد زیر 10 مگ و با این اوصاف اصلا ارزش ماهی 70 هزار تومن رو نداشت. برای سرعت بالا گرفتن ازش هم باید هات اسپات شیلد بزنید و در غیر اینصورت تک کانکشن و وب گردی در ساعت شلوغی داغونه.نقل قول:
الان 12-13 مگ سرعت دارم، 24 ساعت هم همینه. مبین هر موقع 90 درصد اوقات بتونه سرعت و کیفیت رو تضمین کنه شاید ارزش خرید داشته باشه. این سرعت 40 مگی هم که تبلیغ میکنه اکثر کاربرها نمیتونن بگیرن
علتش بیشتر شدن کاربران در این ساعت ها هست و ظاهرا مبین قصد افزایش پهنای باند رو هم نداره و شبانه در همه طرح ها همچنان روی 4 مگابیت محدود هست که نشون میده مبین نت "دروغگو" هستنقل قول:
شما روی خط تلفن 12 مگابیت میگیرید ؟ من یه خط اختصاصی گذاشتم برای ADSL کابل جدا کشیدم با بدبختی 4 مگابیت شد رانژه، دانلود هم بزور 450 تا 480. منزل چقدر با مرکز مخابرات فاصله داره و کدوم ISP مرسی.نقل قول:
از خود مخابرات سرویس میگیرم. فاصله ام هم حدود 2 کیلومتر هست. سر خط سرعت 16 مگ فیکس میگیرم ولی سیم کشی داخلی قدیمیه و سرعت افت میکنهنقل قول:
درود
من طرح 4 تا 40 مگ با حجم 100 گیگ گرفتم ، برای من داخل طرح ن.شته 1000 گیگ شبانه
اما وقتی گزارش یک روز را میگیریم میبینم حجم شبانه را هم از این 100 گیگ کم کرده .
کلا ترافیک شبانه شامل چه ساعتی میشه ؟؟
ساعت شبانه 2 تا 7 هستنقل قول:
منظورتون این هست که 2تا 7 باید از 1000 گیگ کم بشه ؟؟نقل قول:
12 تا 2 بامداد از 100 گیگ ؟؟
دوستان یکی جواب منو بدهنقل قول:
آقا الان درخواست تعویض وایمکس دادم از طریق سایت این پیغام رو میده و میگه باید یک ماه منتظر باشی :n04: برای شما هم اینو میگفت؟ و اینکه برای شما چند روزه ارسال شد مودم؟
درخواست شما با موفقیت ثبت شد. با توجه به استقبال بینظیر از خدمات TD-LTE مبیننت در شهر شما، درخواست شما در صف انتظار نصب قرار گرفته و در بازه زمانی کمتز از یک ماه انجام خواهد شد. از اینکه با صبوری خود ما را در ارائه خدمات با کیفیت مطلوب یاری میفرمایید کمال تشکر را داریم. همچنین شرکت ارتباطات مبیننت به پاس قدردانی هدیهای برای شما در نظر گرفته است که در آینده نزدیک اطلاعرسانی خواهد شد. قدردان همراهیتان هستیم
مشخصات اشتراک درخواستی : نسل جدید TD-LTE
سرعت 4 تا 40Mbps ،
10 گیگا بایت 12 ماهه: ۵۰۰,۰۰۰ریال
۱۰ گیگابایت شبانه رایگان
بله،از ساعت 2 تا 7 از حجم شبانه (1000 گیگ) کم می شودنقل قول:
البته یکبار برای من بعد از تمدید، در ساعات شبانه از حجم روزانه کم میشد،که بعد از دو هفته درست شد
درود
گزارش کارکرد دیروز و امروز برای بقیه دوستان هم صفر نشان میده ؟؟؟
بنده بد بخت ترین گیمرم یعنی:|
زمانی که ADSL 2+ داشتم با 512 نامحدود مخابرات می گذروندیم و دهنم سرویس میشد بعد که گشتیم دیدیم که بقیه سرویس های ADSL داغون هستند مجبور شدیم 165 هزارتومان پول مودم مبین نت بدیم و 70 تنگش تا بتونیم راحت تر بازی کنیم بعدش نصرفید یعنی نمیتونستم این بسته رو بخرم بقیه بسته های ارزون ترش هم که بدرد نمیخوره چند ماه نبودیم تا تنونستم دوباره بسته بخرم بیام ببینم اینترنت رو با کمال تعجب این ای دی اس ال بود که دهنم رو باز گذاشت!!!! 350 گیگ -450 گیگ بین الملل 8 مگ 80 تومان!!!!!!!!!! بعد که این بسته ضرر 100 گیگ 70 تومن مبین نت رو گرفتم دیدم واقعا عصبانی شدم بعد از اون ور 512 نامحدود پس پرداخته 6-7 ماه 25 تومن جمع شد با بقیه خرج هاش بدهی هاش شد 220 تومان!!!! بعد خط 50 هزارتومن که خریده بودم رو بردند الان میفهم چه حماقت کردم که به این مبین نت چسبیدم! اون موقع بهترین تعرفه بود اما الان ضرره
بگذریم چون ارتباط بی سیم ضرر داره برای بدن و.. گرون تر هست الان برای آپدیت های پلی 4 باید بیشنم تا 2 شب بشه بزارم در صورتی که با 450 گیگ پیشگامان راحت در هر زمانی میتونم آپدیت هام و بزارم
این بسته رو مبین نت ما رو سرویس کرد بابتش یه روز میزاشت یه روز ور می داشت و منت سرم میگذاشت دم هرکسی که باعث میشه این عرصه رقابتی شه ممنون مبین نت اگه بسته بهتر ندی جهنم و ضرر دیگه تمدید نمیکنم چون بسته ها بدردنمیخوره با این همه قطعی و لگ
- - - Updated - - -
بنده بد بخت ترین گیمرم یعنی:|
زمانی که ADSL 2+ داشتم با 512 نامحدود مخابرات می گذروندیم و دهنم سرویس میشد بعد که گشتیم دیدیم که بقیه سرویس های ADSL داغون هستند مجبور شدیم 165 هزارتومان پول مودم مبین نت بدیم و 70 تنگش تا بتونیم راحت تر بازی کنیم بعدش نصرفید یعنی نمیتونستم این بسته رو بخرم بقیه بسته های ارزون ترش هم که بدرد نمیخوره چند ماه نبودیم تا تنونستم دوباره بسته بخرم بیام ببینم اینترنت رو با کمال تعجب این ای دی اس ال بود که دهنم رو باز گذاشت!!!! 350 گیگ -450 گیگ بین الملل 8 مگ 80 تومان!!!!!!!!!! بعد که این بسته ضرر 100 گیگ 70 تومن مبین نت رو گرفتم دیدم واقعا عصبانی شدم بعد از اون ور 512 نامحدود پس پرداخته 6-7 ماه 25 تومن جمع شد با بقیه خرج هاش بدهی هاش شد 220 تومان!!!! بعد خط 50 هزارتومن که خریده بودم رو بردند الان میفهم چه حماقت کردم که به این مبین نت چسبیدم! اون موقع بهترین تعرفه بود اما الان ضرره
بگذریم چون ارتباط بی سیم ضرر داره برای بدن و.. گرون تر هست الان برای آپدیت های پلی 4 باید بیشنم تا 2 شب بشه بزارم در صورتی که با 450 گیگ پیشگامان راحت در هر زمانی میتونم آپدیت هام و بزارم
این بسته رو مبین نت ما رو سرویس کرد بابتش یه روز میزاشت یه روز ور می داشت و منت سرم میگذاشت دم هرکسی که باعث میشه این عرصه رقابتی شه ممنون مبین نت اگه بسته بهتر ندی جهنم و ضرر دیگه تمدید نمیکنم چون بسته ها بدردنمیخوره با این همه قطعی و لگ
یه نمودار زیر مدت زمان میزان مرف بود کلا از بین رفت!نقل قول:
بله همینطور تو گزارش ها که دیدم 0 میزنه
درودنقل قول:
الان 4 روز هست برای همه میزان مصرف را در قسمت جزییات کارکرد اینترنت صفر زده و کسی اعتراض نکرده ؟؟
فقط در صفحه پیشخوان حجم باقیمانده را نشان داده اما برای این 4 روز 4 گیگ از من کم کرده ، من اصلا خونه نبودم
والا من خسته شدمم انقدر جواب مضحک شنیدم! شبکه در دست تعمیر است لطفاً صبر کنید بزودی درست میشه قول میدم اگه زنگ بزنید همینو میگهنقل قول:
سلام
دوستان وضعیت تک کانکشن شما چه جوره؟
مخصوصا تو اوج مصرف
تست سرعت در صبحنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت در شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2-3 روز گذشته نت من دچار اختلال خیلی شدید شده . پینگ بالا و تایم اوت زیاد !! وضعیت برای دوستان دیگر به چه صورت هست ؟
مال منم همینطوره. سرعت افتادهنقل قول:
پینگ با سرور EU بازی Fortnite 145 هست:|
جیتر و تایم اوت داره بیشتر موقع ها
کلاً اینکه توصیه نمیکنم بخرید تا وضعیت بهتر بشه:n34:
مبین نت افتضاح رو رد کرده دیگه. تک کانکشن فوقِ داغونه. من که دیگه میرم ADSL دوباره.
اصل مشکل برمیگرده به تک کانکشن خصوصاً با چیز شکن.
سلام دوستان یه سوال داشتم مگه مبین نت اینو نگفته؟
برای طرح های TD-LTE، مصرف از ساعت ۲ الی ۷ صبح، شامل ترافیک شبانه می شود و مشترکین می توانند از حجم شبانه در این ساعات استفاده کنند، استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت ۱ تا ۴ مگابیت بر ثانیه امکان پذیر است.
و بعد اینو
برای طرح های +TD.TURBOوTD.TURBO ساعات اینترنت رایگان شبانه از ساعت ۲ الی ۷ صبح و برای سایر طرح ها تمدید۳ الی ۷ صبح می باشد. سرعت ساعات اینترنت رایگان شبانه برای طرح های تمدید ۱ تا ۴ مگابیت بر ثانیه می باشد. اما برای مشترکینی که تمایل دارند در ساعات شبانه از سرعت ۴ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه بهره مند شوند،طرح های TP6401 و TP6402 و T6401 پیشنهاد می گردد.
پس دانلود تو ساعت 2-7 یا 3-7 رایگان حساب میشه یا از حجم شبانه ما کم میشه؟
آخه من طرح ورود P5401 10 گیگ یکساله دارم ولی دیشب از 3-7 دانلود کردم از حجمم کم نکرد؟
من که مبین نت رو خاموش کردم و توی کمد گذاشتم و تا وقتی سرویسش به ثبات نرسه دیگه ازش استفاده نمیکنم. برگشتم به ای دی اس ال و طرح ۸ مگ نامحدود با ۱۱۰۰ گیگ مصرف منصفانه با قیمت ۴۵ تومن رو فعال کردم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
منم بعد از استفاده از تیرماه گذشته دیگه این ماه تمدید نکردم و خاموشش کردم امیدوارم یه فکری به حالش بکنن در حال حاضر برگشتم به ADSL با طرح 8مگ:n27:
ممنون ازتون مبین نت باید بفهمه که یه بسته 100 گیگی 75 تومنی رو اونقدر شاخ فکر نکنه با این قطعی های آشغالیش(هی برداشت و گذاشت ! انگار 1000 گیگ 40 مگ به قول خودش که میگن به باند 40 مگی وصل شو! رو گذاشته 10 تومن نه داداش ADSL 2+ تغییر کرد 16 مگ با ثبات و با پینگ عالی شاتل با 350 گیگ ترافیک داره میده 80 تومن تو چیکار کردی!) 100 گیگ 4 مگ 75 تومن!!!!! وقتی مشتری هاش رفتن به ضرر افتاد میفهمه ADSL 2+ این بار برگشته باید رقابت کنه منم چاره ای ندارم چون خط برا مالکه دولتیه نمیتونم ای دی اس ال بگیرم وگرنه یه لحظه نمیموندمنقل قول:
مبین نت دیگه بعد از ارزون شدن adsl صرف نداره مگه اینکه کسی مشکل خط داشته باشه یا آپلود سریع بخواد
این روزا هم افت سرعت منطقیه...
من هم برگشتم به ال دی اس ال با اینکه مشکل نویز خط داشتم ولی سرعتم خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست چون واقعا شبها نمیشد استفاده کرد از مبیننت امیدوارم یه فکری بحال سرویساش بکنه