شما مطمئنید؟ چون مودم منم به نام یکی دیگه بود و موقع ثبت نام ارور داد.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
شما مطمئنید؟ چون مودم منم به نام یکی دیگه بود و موقع ثبت نام ارور داد.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بله من مودم خودم دست دوستمه این مودم وایمکس ماله داداشمه روز اول سوال کردم گفت ربطی ندارهنقل قول:
اطلاعات این مودم هم تو سیستم نبود زنگ زدم 600 شمارمو بردن تماس گرفتن برام اوکی کردن
یکم پیش زنگ زدم گفتم چرا بعد 5 روز هنوز نیومده یکم برسی کرد گفت الان درخواست دادم واحد مربوطه بهتون اطلاع میدن کی مودم میرسه دستتون
عکس مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم بدی نیست یه لحاظ کیفیت
ولی سیم من که فعلا قعال نشده
خود به خود فعال میشه یا پیگیری میخواد ؟
من هم همين مشكل دارم، مودم wimax دارم مال خودم نيست- با پشتيباني صحبت كردم گفت تنها راهش ثبت نام بنام مالك مودمه - گفتم ثبت نام كنم بنامش كپي مدارك شناسايي رو هم ميخواد گفت بله بايد به مامور بديد- من تو سايت ايرانسل هم تست كردم به نام هيچ كس جز صاحب مودم wimax اجازه تكميل ثبت نام رو نميده - بنظرتون چكار كنم ؟ ميشه از سايت يلو سفارش داد اما خب سيم كارت مودم فعال نميشه و ممكنه هم نشه بخاطر مغايرت مشخصات !!!؟؟نقل قول:
من زنگ زدم ایرانسل گفت مودم وایمکس حتما باید به نام خودت باشهتا بتونی تعویض کنی باtdنقل قول:
من زنگ زدم ایرانسل گفت مودم وایمکس حتما باید به نام خودت باشهتا بتونی تعویض کنی باtd
فعال میشه فقط مودم خاموش باشه چند ساعت یه بار بزن تو برق تا انتن پربشه
نقل قول:
سلام
تجربه برخورد با مامور ایرانسل دارم . نحوه برخوردشون خیلی خوب هست.
دستتون درد نکنه.
چرا تست سرعت ایرانسل من سرعت دانود 8نشون میده. تو speed test بیشتره 30 الی 48 نشون میده
8 مگابایتنقل قول:
30 مگابیت
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بله Mbps
ایرانسل 8
speed 30
خوب دیگه، وقتی دانلود میکنی همون سرعت رو به مگابایت نشون میدهنقل قول:
وقتی تست میکنی به مگابیت نشون میده
1MegaByte=8Megabit
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اخه جفتشو نگاه کردم Mbps هست
امروز سیمکارتم فعال شد
تصمیم گرفتم تست کنم ببینم کیفیت و سرعت به چه شکلی هست
با یک خط آنتن با مودم b5142 سرعت 9 مگابیت گرفتم
با اینکه به آنتن lte نزدیک هستیم ولی مودم بیشتر از یک خط آنتن پر نکرد
نکته جالب اینجاست مودم من یوزر نیم و پسورد دیفالتش admin نیست
تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که رمز مودم قبلا توسط شخص دیگری تغییر کرده و مودم دست دوم حساب میشه و زحمت ریست کردن مودم هم به خودشون ندادن
من موقع تحویل دیدم چسب در مودم بازه ولی فکر نمیکردم ایرانسل دیگه همچین کاری کنه:n31:
شکایتم که کردیم خبری نشد
نه وقتشو دارم دیگه پیگیری کنم نه حالشو
وقتی مدیر و ناظر درستی بالای سر مملکت نباشه همین میشه که میبینیم دیگه ایرانسل جای خود داره
دوست عزیز ممنون از جوابتوننقل قول:
اما منم همین مشکل رو دارم
یعنی وقتی میخوام ثبت نام کنم، اررور اطلاعات شخصی دارم
از چه راهی اقدام کنم؟
نقل قول:
من الان زنگ زدم ٦٠٠ سوال كردم گفت نه مشكلي نيست
زنگ زدم ٧٠٧ گفت حتما بايد مالك باشه ولي گفت ٦٠٠ كلا با ما فرق داره ما به مالك تحويل ميديم ولي اونا شايد مشكلي ندارن از اين بابت
دوستاني كه ميخوان تعويض كنن زنگ بزنن ٦٠٠ اونا كاري به مالك مودم ندارن سوال كنيد ميگن
اگه مشکلی نیست چرا اررور میده?نقل قول:
خود 600 درخواست رو قبول میکنه?
نقل قول:
روز اول من با ٦٠٠ تماس گرفتم شمارمو بردن خودشون تماس گرفتن اوكي كردن برام شما هم تماس بگيرين ببينيد چي ميگن
دوست عزیز واقعا ممنون اما دقیقا چی گفتین؟نقل قول:
اینکه به اسم خودتون نیست و یا گفتین سیستم قبول نمیکنه؟
همونجا ثبت نام میکنن و بعد پول رو کجا پرداخت میکنی؟ و چقدر؟
یه سوال دیگه،آیا میشه از سیم کارتای دیگه ایرانسل و یا اپراتور دیگه استفاده کرد؟ یا مثلا طرح های سیم کارت رو فعال کرد؟
من هم مودم 5142 گرفتم. پسورد دیفالت فرق میکرد و مجبور شدم ریست فکتوری کنم. فکر کنم برای همه اینطوری باشه و مودم دست دوم نیست. من با یک خط آنتن 18 مگ سرعت داشتمنقل قول:
سلام خواهش ميكنمنقل قول:
گفتم سيستم شناسايي نميكنه و مودم مال خودم نيست گفت مشكلي نيست
بله تماس گرفتن خودشون و فقط شماره وايمكسو و ادرس خونه و مشخصاتمو گرفتن همين
يه شماره سفارش ميدن و شماره كارت شركت پيشه ارتباطات نوين و مبلغ ٥٩ تومن واريز بايد بكنيد يه طرح سه ماهه و ١٢ تومن هزينه حملش
بله سيم كارت ٤ جي ايرانسل هم ميتونيد توي اين مودم به گفته دوستان بذارين و جواب ميده ولي اپراتور ديگه رو نميدونم بايد دوستاني كه دارن تست كنن
منم زنگ زدم 600 گفتم مودم به نام خودم نیست گفت اشکال نداره. وثبت نام کرد به نام خودم
47تومن هم ش کارت داد زدم ش پگیری دادم بهشون گفت تا72 ساعت میارن
ممنون از راهنمایی دوستان
فقط آخرش 47 یا 59?
پس منم فردا زنگ بزنم ببینم چیه
600?
داخلی نداره؟
خود ایرانسله؟
12 هزینه حمل ? چون ظاهرا رایگان بود
600 هم با ایرانسل کار میکنه همه با همند. این تعویض مودم اگر 50 درصد به نفع مشترک باشه صد درصد به نفع ایرانسله.
به من گفت یه لیست دادن شانست شمارت باشه.که زد و بود .به همه همین و میگن
سلام من دیروز برای تعویض مودم وایمکس با تی دی ثبت نام کردم . امیدوارم خوب باشه
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
من هرجا زنگ زدم بابت اینکه مودم 5142 -
600و707 چرا عوضی اوردن گفتن این بهتره.من خودمم با z6000مقایسه کردم این بهتره
فقط z6000 کلیدروشن و کلید wifi داره
من سایت ایرانسل شناسه و مک رو نشناخت زنگ زدم 600 چک کرد گفت این هفته نیست هفته بعد زنگ بزن موندم پولشو سایت یلو بدم خودشو حل میکنن یا نه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
شاهکار پشتیبانی آنلاین ایرانسل
انگار برای اینکه مودمم رو تعویض نکنه خودشو زد به نشنیدن!!
نقل قول:
از من ٥٩ بردن نه داخلي نداره مستقيم وصل ميشه به اپراتور
دوستان در طرح تعویض مودم وایمکس چه مودمی میدن؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
عادت دارن واسه منم اینجور شد تو نظرسنجیش نمره بهش ندادم. و توضیح دادم که چرا قطع کرده و... هرچند براشون مهم نیست .نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
به نظرتون ارزش داره؟ منظورم کیفیت سرویسهنقل قول:
و اینکه کلا میارزه؟ اون مودم usb های وایمکس رو 120 به ما انداختن ، آشغال بود
موندم بیخیالش شم پیگیر adsl شم یا نه، چون فسبر نوریه، باید مخابرات تهران بگیرم که بازم آشغاله
و اینکه قضیه اون 47 چیه؟ چگن یه سریا گفتن آخرش 47 تموم میشه
این کد رهگیری که میدن و به ایمیل میاد واقعا بدرد چی میخوره من که هر کجا تماس میگیرم تا رهگیری کنم در چه مرحله ای قرا دارد فقط میگن منتظر باشید تماس میگیرن
به نظر من هیچ مزیتی نداشته باشه مزیتش اینه که بعد از چند مدت میتونی تو سایتای حراجی بفروشیش الان وایمکس و دارند جمع میکنن مودمشم که بدرد آدم نمیخوره باید بعد از جمع شدن انداخت تو سطل زباله کسی هم دیگه پول نمیده وایمکس بگیره الان 50 بدی ردش کنی بهتر از اینکه چند وقت دیگه هیچی ارزش نداشته باشهنقل قول:
دوستان من تماس گرفتم و درخواست تعویض مودم usb وایمکسم رو که یه گوشه بیکار افتاده بود دادم. گفتن از دیروز هزینه ارسال حذف شده و ۴۷ تو من به کارت واریز کردم. در مورد زمان تحویل هم کفت تا الان ۲۴ ساعته بوده اما به خاطر استقبال زیاد ۷۲ ساعته شده. مودم هم گفت b5142 هست برای تعویضیا.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سیم من هم بعد 48 ساعت فعال شد
منطقه میرداماد یک انتن دارم
تست سرغت: دانلود خیلی خوبه اپلود خوب نیست
ولی برای 1 خط خیلی خوبه (فکر کنم این مودم باقی چراغ هاش سوخته هرکی داره یک خط انتن میده !!!)
من تا چهار تا انتن هم گرفتم ولي اصلا تاثيري تو گيرندگي نداره با تماسي كه با اپراتورشون داشتن پس از ككلي كلنجار گفت مقدار RCRP1 و RCRQ بايد بيشتر بشه تا سرعت خوب بشه كه با جابجايي تو سطح منزل و بازي با اون اعداد تونستم تا 23 مگابيت هم سرعت رو ببرم بالا ولي با دو انتن يعني جايي كه چهار تا انتن بود سرعت پايينتر بودنقل قول:
من با سه چراغ روشن معمولا سرعت دانلودم 49 یا 48 مگابیته .نقل قول:
خب اين خيلي عاليه با همين مودم ؟نقل قول:
ميتوني اون اعدادي كه تو پست بالا گفتم رو واسم بذاري از تنظيمات مودم ؟
باید برم خونه ببینم مودم 2101 هست یک هفته از خریدم گذشت ایرانسل زد وایمکس را رایگان عوض میکنه منم 10 ام صبح ثبت نام کردم تا حالا که مودم جدید را نیاوردن . برعکس خیلیا که ایراد میگیرن از ایرانسل با این اینترنت td که سابقه و اسم خراب خودش را که از زمان وایمکس مونده بود پیش من خوب کرد و سریع رفتم adsl خونه را درخواست قطعی دادم و گفتم ارزونی خودتون .نقل قول: