مگر نسخه خود تلگرام برای ویندوز مشکلی دارهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
Printable View
مگر نسخه خود تلگرام برای ویندوز مشکلی دارهنقل قول:
يعني اگر كسي بخواد جديدا تلگرام داشته باشه ميتونه خود نسخه اصلي رو نصب كنه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
خوب من كدوم نسخه رو دانلود كنم براي ويندوز بعد اينكه كد تاييد اس ام اس فرستاده ميشهنقل قول:
دوستان کسی که دیلیت اکانت کرده میتونه ایمیل بده به ساپورت تلگرام و اطلاعات بده که نشون بده مالک خودشه و برمیگردونن اکانت؟
سابقه داشته تا حالا؟
تا 2 روز بعد دلیت شدن توسط خود تلگرام ممکنهنقل قول:
همیشه میشه با شماره تلفنی که دلیت اکانت شده ، اکانت جدید و تازه ای بدون نیاز به ارتباط با تلگرام باز کرد.
اما تمامی دیتا در اکانت قبل ، مثل عضویت در گروه ها و کانال ها ، مخاطبین و غیره در اکانت جدید حذف میشه ، تنها بک پیام برای اشخاصی که شماره تلفن مورد نظر را در لیست مخاطبین دارند ، ارسال می شود که فلان شخص به تلگرام پیوست .
کسایی که نخوان این پیام ارسال بشه میتونن با یه شماره جدید ثبت نام کنن بعد چنج نامبر بزنن اینطوری اون پیام برای مخاطبین ارسال نمیشه.نقل قول:
سلام
تو این نسخه جدید 5.0.1 چطور میشه notification sound رو عوض کرد؟
سلام
تو این نسخه جدید 5.0.1 چطور میشه notification sound رو عوض کرد؟
یه ماه ------ های من از کار افتاده. وصل میشه اما گروهها و کانالها رو نشون نمیده. اگر هم نشون بده فقط دوتا رو نشون میده ولی محتوای اونها رو نشون نمیده.تا یه ماه پیش خوب بودها. نمیدونم یه هو چی شد
- - - Updated - - -
یه ماه ------ های من از کار افتاده. وصل میشه اما گروهها و کانالها رو نشون نمیده. اگر هم نشون بده فقط دوتا رو نشون میده ولی محتوای اونها رو نشون نمیده.تا یه ماه پیش خوب بودها. نمیدونم یه هو چی شد
اون نفطه چینها پروکثی هست
نقل قول:
شما باید هر چند روز یبار عوض کنید پروک سی هارو تا بهترین رو پیدا کنید با پینگ پایینتر
از کجا گیر بیارم. ؟
تلگرام نسخه دسکتاپ ک خودش عبور از ------ داشته باشه میخوام
ممنون
ضمنا استفاده از پروکثی حجم اینترنتی رو که میگیریم رو کم میکنه؟
بله ، هر بسته داده ای که ارسال میشهنقل قول:
بسته به مدل رمز گذاری (مثلا رمز گذاری های 256 بیت خیلی بیشتر از 128 بیت مصرف میکنند)
چون خود بسته یا پاکت داده ، قبل ارسال، تبدیل به یک بسته جدید که علاوه بر محتویات بسته دارای یک سری داده مربوط به رمزگذاری هست ، میشه
در نتیجه حجم هر بسته داده در مقیاس کوچک نسبت به حالت بدون رمز ، بیشتر میشه و حجم بیشتری مصرف میشه
همینطور بخاطر حجم بیشتر تبادل اطلاعات ، سرعت به نسبت نوع رمزگذاری کاهش پیدا میکنه .
اما در عوضش ارتباط ایمن و بهتری میتونید برقرار کنید که هیچ شخصی تا قبل از سرور پرو کسی نمیتونه اطلاعات داخل اون رو بخونه
وای پس برا همینه 60 گیگ رو سر ماه نشده تموم کردم!!! حالا هی باید ترافیک بگیرم
همون چند ساعت بعدش دادیم ایمیل.نقل قول:
2 بار دیگه هم فرستادیم اما اتفاقی نیوفتاد.دیگه امیدی نیست؟
بعد از دیلیت شدن به هیچ عنوان امکان بازگشت اطلاعات نیست. اشتباه راهنمایی تون کردن.نقل قول:
دوستان من ميخوام تازه تلگرام نصب كنم كدوم نسخه رو بايد نصب كنم هيچي نميدونم راهنماييم كنين البته تلگرام رو بره دسكتاب ميخوام
از telegram.org دانلود کنیدنقل قول:
العان مشكل فرستادن كد اس ام اس اين چيزا رو نداره؟نقل قول:
نه نداره نه الان نه در گذشته این مشکل رو نداشتهنقل قول:
دوستان؛
کسی هست که بدونه لینک ورود مستقیم به کانال تلگرام روی اپلیکیشن به چه صورتی است؟
که وقتی کسی روی اون لینک مثلاً توی یک صفحه اینترنتی کلیک می کنه، کانال توی اپلیکیشن تلگرام باز بشه مستقیم.
قبلاْ توی چند تا سایت دیده بودم.
اما الان هر چی می گردم پیداش نمی کنم! :n23:
یک چیزی مثل این:
tlg://yourchannelid
پی ام هایی که من به یکی دادم هم از طرف خودم و هم از طرف مقابل کلییر هیستوری شده .
راهی هست که دوباره اونا رو بازیابی کنم ؟
اخه توی یه جای ستینگ تلگرام نوشته تمامی متن ها و عکس ها و ... در سرورهای تلگرام ذخیره میشه و قابلیت دانلود مجدد داره
سلامنقل قول:
نمیشه
اون قسمت برای مواردی که پاک کردید کاربرد نداره
دوستان العان بهترین روش برای باز کردن تلگرام توی ویندوز چیه؟
قند شکن باید داشته باشیدنقل قول:
پس میگن یه مدل هست که روی خود تلگرام داره اون چجوریه؟نقل قول:
خود تلگرام اصلی رو شما دانلود و نصب کنید، بعد روی اون پرو کسی وارد کنید، تلگرام یک نوع به خصوص از این ها رو داره که بهش MtProto میگن، از همون ابتدا میتونید وارد برنامه کنید و بدون نیاز به هیچ برنامه اضافه ای، متصل بشید.نقل قول:
با قند شکن میتونید به وب سایت اصلی مراجعه کرده و آخرین نسخه دسکتاپ را دانلود کنید :
کد:
htt ps: // desktop. telegram . org
یا اینکه این برنامه رو از وب سرورهای دانلود نرم افزار خارجی که فیلتر نیستند، دانلود بفرمایید.کد:https://github.com/telegramdesktop/tdesktop/releases/download/v1.6.1/tsetup.1.6.1.exe
https://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/Telegram-Desktop.shtml
https://www.filepuma.com/download/telegram_desktop_1.5.4-21211/
http://bitdownload.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-telegram-desktop/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا Mt
همینطور کانال های زیادی هستند که بطور روزانه، از لینک های این نوع از سرورها را منتشر می کنند که با استفاده از آنها میتوانید اتصال قوی و پر سرعت داشته باشید:کد:
host
t2.fastmtp.xyz
port
443
secret
dd4f13d104e705ec7d933a18a89adb18
==
host
2.mtpir.cf
port
1280
secret
dd96126bb173dd4d2e853821507d311ab1
==
host
j1.fastmtp.xyz
port
443
secret
dd4f13d104e705ec7d933a18a89adb18
==
host
101.mtpro xies.cf
port
1280
secret
dd96126bb173dd4d2e853821507d311ab1
==
host
prx002.techafand.com
port
443
secret
ddbe6b889e44ff8a1f2451c9858df32d41
==
host
mtpro.crafting.xyz
port
443
secret
ddda0de4ed5604d037853d0fd6a91aa157
p roxies_center
P roxyMt
wbnet
DrP roxyProSales
سلام دوستان
پیامهای یک شخص را اگر به جای دیگه فروارد کنیم،خودشخص اصلا میتونه متوجه بشه؟چطوری
کانال بجز تعداد بازدی چطور مشخص میشه کجا فوروارد شده؟
سلام متوجه نمیشه کجا و توسط کی مگر اینکه خودش ببینه یا دوستاش بهش اطلاع بدن.نقل قول:
با سلام تبریک سال نو خدمتِ همگی دوستان
.
برنامه ی بسیار کارآمد و مفیدِ نوروت فایروال NOROOT FIREWALL که روی گوشیهای اندرویدی نصب میشه و تمام تماسهای برنامه ها رو با اینترنت نشون میده , مچ تلکرام رو گرفته . چه عادیش چه طلاییش چه هات کرام
.
عادیش که الان با پر اکـــس ی کار میکنه تست شد . تماس میگیره با این آی پی
213.232.124.147
یا
213.232.*.*
.
طلایی دیگه قوز بالا قوزه . تماس میگیره با :
TALAGRAM.ir
ads.advest.ir
hotgram.ir
harsobh.com
در این سایت میتونین اطلاعات آی پی ها و دامین ها رو ببینین :
dnslytics.com
.
شاید توافق مخفیانه ای صورت گرفته بین نلکرام و ایران وگرنه امکان نداشت بذارند بیش از 30 میلیون نفر از ملت با خیال راحت از یک سیستم ارتباطیِ غیر قابل نفوذ و شنود استفاده کنند
.
بهتون پیشنهاد میدم به هیچ وجه از فیلنرشگن استفاده نکنید و برنامه نوروت فایروال رو هم برای گوشیتون نصب کنین و همیشه هم روشن باشه و دسترسی همه برنامه ها رو هم در حالت هواپیما قطع کنین . تاکید میکنم حتی وقتی گوشیتون روی حالت هواپیما هست
.
اطلاعات بیشتر در مورد نوروت فایروال (در تمام صفحاتِ تاپیکِ زیر )
.
بهتون پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو دنبال کنین و برنامه های کاربردی نصب کنید که باعث میشه امنیت گوشیتون بالا بره , صرفه جویی زیاد در ترافیک اینترنت و پولتون , کاهش مصرف باتری , دمای کمتر , افزایش عمر گوشی و باتری , سریعتر و روانتر کار کردنِ گوشی و مزایای دیگه
.
.
===================================
.
. صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.
.
سلام
دوستان نرم افزار های زیادی هستند که تلگرام رو بدون هیل.تر هستند یعنی بدون نیاز به هلتر شکن استفاده میشه .
تلگرام دی ار هم گزینه خوبیه . هیلتر شکن داخلی سای.فون داره . و کمتر اینترنت جهت مصرف میکنه
از همه مهمتر از هاتگرام و تلگرام طلایی بهتره.
تکراری , لطفا حذف شود ,,,,,,,
سلامنقل قول:
1- مراقب باشید . حجم teleDR در گوگل پلی 15 مگ هست ولی در سایتهای دیگه 15.5 مگ , 16.5 مگ و حتب 24.5 مگ هست . این فایلها بدافزار داره . مراقب باشید
.
2- حالا همین teleDR رو هم به زودی خبرش رو بهتون میدم که با کجاها تماس میگیره .
.
3- فبلنرشگن ســای فو ن از بدترین و آلوده ترین قیلنرشگنهاست
سایفون یک برنامه ی جاسوسی هست که شیره ی موبایل و کامپیوتر رو مثل جاروبرقی میکشه و میفرسته برای اربابانش و به شدت ترافیک خور هست اما اولش آروم و فریب دهنده هست . بعد از چند دقیقه یهو قسمت جاسوسیش فعال میشه و شروع نیکنه به اطلاعات فرستادن و گرفتن . این رو بنده بارها چک کردم . فیلنزشگنها رو برای رضای خدا و خدمت به مردم درست نکرده اند
4- بنده هنوز راهی پیدا نکردم که بشه فیلنرشگنها رو با برنامه هایی مثل نوروت فایروال با همدیگه روشن کنیم تا مشخص بشه که خودِ فیلنرشگن با کجاها اطلاعات مبادله میکنه چون نوروت فایروال هم یک فیلنرشگن قلابی هست تا بتونه تمام اطلاعاتِ ارسالی و دریافتی رو زیر نظر بگیره و بفهمه با کجاها داره اطلاعات مبادله میشه و نمیشه 2 فیلنرشگن رو با همدیگه روشن کرد روی گوشی
اگر شما دوستان, ترفندی برای حل این مشکل دارید و یا برنامه ای رو میشناسید که میتونه تمام اطلاعات مبادله شده توسطِ فیـلنرشگن رو چک کنه و مشخص کنه با کجاها تماس میگیره حتماً به ما هم خبر بدین . با تشکر
خیلی ممنون محمدجان:n40:نقل قول:
ولی به نظرتون مناسب ترین راه برای اتصال به تگلرام چی هست . که حریم خصوصی و اطلاعات هم حفظ بشه .:n03:
پ....روکس-ی یا وی پی ان خرگوش و .. به نظرتون قابل اعتماد هست ؟
من خودم به تلگرام خیلی نیاز دارم اما نمی دونم مناسبترین راه دسترسی به تلگرام چیه ؟
برام سواله ! چرا تلگرام به این بزرگی و توسعه دهنده زیاد چرا این همه یک هیلترشکن داخلی قرار نمیده که هیچ کشوری نتونه هیلتر شکنه ؟
مثلا تلگرام.دی ار هیلترشکن داخلی قرار داده . پروکثی هم به هیچ عنوان قابل نمایش نیست و خیلی سخته هیلتر کردنش همیشه هم بدون هیلتر کار میکنه چون هیلترشکن داخلی داره :n04:
جواب ساده س. اونی که بخاطرش پول میدید!نقل قول:
پنیر مفت توی تله موشه