دوستان تو سرویسهای آرت وقتی نوشته حداقل تبادل 37 گیگ یعنی تا این حجم رو بدون پایین اوردن سرعت ارائه میده؟ پینگ سرویسهای آرت واسه بازی کردن خوبه؟
Printable View
دوستان تو سرویسهای آرت وقتی نوشته حداقل تبادل 37 گیگ یعنی تا این حجم رو بدون پایین اوردن سرعت ارائه میده؟ پینگ سرویسهای آرت واسه بازی کردن خوبه؟
تا 37 گیگ تضمین میده که شما محدود نمیشه سرعتتنقل قول:
آقا چند نفر پینگ می گیرن از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ممنون میشم با -t
نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=178ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=183ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=177ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=177ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 177ms, Maximum = 183ms, Average = 178ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=224ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=214ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=215ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 214ms, Maximum = 235ms, Average = 222ms
--------------
سرویس ART 2 همین امروز وصل شد.
دوستان برای تغییر سرویس به ART بالاتر گزینه ی تغییر سرویس رو که میزنم هزینه ی کل رو نوشته نه مابهالتفاوت با ART بالاتر ، مرحله بعدی که انتخاب کنم مابه التفاوت حساب میشه ؟
دوستان سرعت ارت۶ چقده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر دیدی نمیشه این کار رو کرد میشه یه خبری بدی؟ اگر خواستی میونی یه زنگی به پشتیبانی هم بزنی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شاتلی، یه راهنمایی بفرمایید،
من بین شاتل یا پارس مرددم ؟ کدام را توصیه میکنید
سرویس ای که میخوام 256 - 2گیگ ماهانه
قطعاً شاتلنقل قول:
من که راضیم
میشه عزیز من وارد نبودم . وقتی سرویس و انتخاب بکنی برای ارتقا تو فاکتور ما به التفاوت محاسبه میشه برای پرداختنقل قول:
مرسی به خاطر جواب ، میشه بگید سرعتتون هم چطوره ؟
نقل قول:
ART 2
160 تا 220 متغیر هست.
خداییش این درد رو به کی بگم
البته منم قبول دارم اون شب زیاد مصرف کردم ولی این سرویس به اصطلاح اتوماتشون انگاری بدجور روی بنده زوم کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من هرجا میرم میپکه! :n14:
پینگ شاتل رو حال کن:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1576ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1790ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1664ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2069ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1980ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1893ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1821ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1595ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1592ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1484ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1695ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1658ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=652ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=877ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1181ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1228ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1307ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 20, Received = 17, Lost = 3 (15% loss),
Minimum = 652ms, Maximum = 2069ms, Average = 1533ms
سلام
دوستاني كه شاتل دارن ميشه لطف كنين يه آمار بدين:
ART1 و ART2 به ترتيب سرعت دانلودشون در حالت عادي چند هست؟ و وقتي كه دانلودتون بيشتر از حجم مجاز ميشه به چند ميرسه؟
:n16:
DownStreamنقل قول:
ART1: 1327kbps
ART2: 1615kbps
Upstream: در هردو مورد برروی 639kbps بسته می شود.
پس از محدویت سرعت دانلود شما در ART1 به 128 کیلوبیت برثاینه و در ART2 به 192 کیلوبیت برثانیه کاهش پیدا خواهد کرد.
سلام دوباره :n02:نقل قول:
art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا
اهوم خوب محدود میکنه شاتل ساعت 12:57 دقیقه به وقت کامپیوترم سرعت میشه 3 یا 4 کیلو بایت :n03::n02:نقل قول:
آقا سایت شاتل داون هستش چرا میخواستم تعرفه ها رو ببینم
با دو اینترنت مختلف هم تست کردم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من امتحان كردم الان مشكلي ندارهنقل قول:
ممنون كه تو دوتا تايپيك جواب مارو ميدي:n02:نقل قول:
اينجور كه ميگي اگه art1 بگيرم تا 22 گيگ (يعني 2 برابر اون چيزي كه تو سايت زده) اگه در ماه دانلود داشته باشم سرعتم محدود نميشه درسته؟ اما اينجاشو نميفهم كه ميگي وقتي سرعتم محدود شد بايد برم art بالاتر بگيرم! اجبار هست يا اينكه چون خيلي سرعت كم ميشه اينو ميگي؟ مگه چه قدر كم ميشه؟:n38:
بعدم تا ماه بعد دوباره محدوديتم برداشته ميشه ديگه؟ يا نه؟:n13:
من خودم 2-3 روزه سرویسم وصل شده و محدود نشدم . اما جوری که آمار گرفتم اول سرور خارج سرعت کم میشه و آخر هم سرور داخلی . میاد روی اینترنت 128 اینا دیگه مثلا سرعت دانلود 10 تا 12 و خوب مجبور میشی بری سرویس بالاتر تا محدودیتت رفع بشه اگه نه با این سرعت مشکلی نداری موقع محدودیت نه نمیخواد ارتقا یدی و سر ماه که برسه ریست میشه و سرعتت اوکی میشه ( این کارا برای در طی ماه هست )نقل قول:
حجم هم گفتم تقریبی هست حتما تا دقیق 2 برابر اون حجم ، نیست مثلا بوده کسی که همین art 2 تا 70-80 گیگ هم با سرعت بالا تو یه ماه دانلود کرده و مثلا ماه بعد سر 20 گیگ محدود شده.به مرکز مخابراتی و نحوه ی مصرفت بستگی داره .برای همین هم باید بگیری و تست کنی 1 ماه . زمان ارتقا به سرویس بالاتر انگار که مثلا سر ماه شده ، کلا ریست میشی و دوباره تا دوبرابر اون حجم سرویس جدیدت دانلود میکنی. سر ماه هم که شد سرویست رو میاری روی art 1 از اول...
سلامنقل قول:
خیلی ممنون آره الان درسته ولی اون ساعت داون بود:n02:
کلا نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به شاتل ندارم آخه آدم وقتی نتیجه نظر سنجی تاپیک رو میبینه و بعد میره تو سایت شاتل
اینو :
میبینه اصلا حس خوبی بهش دست نمیده انگار پیشاپیش بهتون گفته باشن نیا که محدود میشی!!!!
(لابد آب پرتقال یا شربت اون لیوان پرتر یه ایرادی داشته که همه ترجیح دادن از اون یکی بخورن:n02:)
منم وقتی سرویس اکو داشتم ماه اول تا 45 گیگ دانلود شبانه داشتم تا محدود شدم ماه بعد که دوباره تمدید کردم بعد از 17 گیگ دانلود محدود شدم به نظرم این سیستم محدود کردن شاتل وقتی یه مشترک را محدود میکنه آن مشترک را کلا در یک لیست سیاه میزاره و حتی برای دوره های بعدی هم دانلود آن مشترک را سختگیرانه تر کنترل میکنهنقل قول:
ببین الان در مورد همه سرویس دهنده ها نظر منفی هست و هیچ کدومشون کامل و بی نقص نیست که اینو میتونی همین جا توی بقیه تایپیک ها هم ببینی...نقل قول:
کاری که ما الان باید بکنیم انتخاب بین بد و بدتر هست! یعنی باید شرکتی رو انتخاب کنیم که تعداد افراد ناراضیش کمتر باشن! که به نظر میاد تو این شرایط شاتل باشه ...
شاتل سرویس کرد از بس قطع شد امروز :|
فرق بین اکو 128 با اکو 256 ؟
هیچ فرقی ندارند.نقل قول:
از Eco128 تا Eco512 همگی برروی 2مگ بسته می شوند.
امروز وصل شد سرویسم. اکو 4مگ با شبانه. پروفایل گیم هم فعاله. امیدوارم شاتل خوب بمونه واسم!!
اینطور که آقای sh93 گفتن به نظر خوب میاد، هر چند همه شرکت ها آشغال هستن ولی تو نامحدودا فعلا یکم شاتل بهتره
تقریبا 89 گیگ میشه در ماه استفاده کرد با هزینه تقریبا 70 تومن منم تقریبا همین قدر در ماه استفاده دارم ولی بازم بین شاتل نامحدود و آسیاتک حجمی با شبانه رایگان موندم چون میگن سرعت رو از سرور داخلی باز گذاشتن
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
2mbps منظورتونه ؟نقل قول:
با این حساب برای شخصی که فقط استفادش تماس تصویری هست، بهتر نیست بره پارس آنلاین یا صبانت بگیره ؟!
سلامنقل قول:
بله 2Mbps
من تا به حال از پارس آنلاین و صبانت سرویس نداشتم. نمیدونم چطور هستن.
الان از ساعت 17 اینترنت شاتل قطع هست
جالب اینجاست سایت خودشون هم باز نمیشه
بعد هم میگه بهترین سرویس دهنده!! سرویس دهنده برتر!!!
تهران - مرکز نبوت - قطع نیست و سایتش هم باز میشهنقل قول:
تایید میشه از ساعت 4 تا 7:30 من که شمالم اینترنت شاتل قطع بودش زنگ زدم میگه سراسریه همش میگه سراسریه زنگ میزنم خونه داییم میگه نه :Dنقل قول:
قیافشم اینجوری می کنه :n02::n10::n09:
سراسری هست. بعد میبینی کل اینترنت جز خودت وصل هست در شهر.نقل قول:
میگن سراسری . یک مشت ساده هم باور میکنن کی به کیه :n21:
نمیدونم اونجا چی کار می کنن یه دفه دستشون میره روی یه چیزی قطع میشه بعدش یه ربع ساعت می خندن با هم :Dنقل قول:
اینترنت منم عصر قطع بود. جالب اینه تو صفحات قبلی یکی از دوستان گفته بود مزیت شاتل به اینه که قطعی نداره. شانس منه که تا اومدم شاتل قطع شدنش شروع شده!!:n37:
منم که شاتل ندارم ، سایتشو واسم باز نمیکرد و down شده بود!!!
پینگ شاتل تو شمال که من هستم خیلی ناپایداره، همش تایم اوت پکت لاست یهویی، واقعا استرس زا شده بازی کردن برای من! معمولا ظهر به بعد خراب میشه :n27:
الانم قطع و وصلی داره