دیگه مثل قبل نسیت که با دو دکمه توپ رو بگیری برو سمت بازیکن حریف دکمه پاس رو بزن توپ رو می گیرهنقل قول:
دفاع کردنش کاری نداره
Printable View
دیگه مثل قبل نسیت که با دو دکمه توپ رو بگیری برو سمت بازیکن حریف دکمه پاس رو بزن توپ رو می گیرهنقل قول:
دفاع کردنش کاری نداره
بازیکن هایی که از توی قرعه کشی مای کلاب میگیرم نمیان تو تیمم؟
کجا میرن؟
باید بری توی ترکیب و اونارو جایگزین بازیکن هات کنینقل قول:
فکر کنم دکمه شوت رو میزنی و بعد دومین گزینه و بازیکن مورد نظرتو جایگزین میکنی
عزیز این رو میدونم . فقط نمیدونم چرا چند نفر که باهاشون بازی کردم عجیب دفاع میکردن یعنی کل تیمشون میومدنرو بازیکن من !!! اصلا نمیشد توپ رو جلو برد و سریع توپ رو میگرفتن .نقل قول:
میخواستم راه این جور دفاع رو یاد بگیرم .
دوستان ببخشید اینارو تکراری میپرسم
1. اگه میشه توضیح کامل آنلاین بازی کردن رو بزارید (احتمالا قبلا توضیح دادن که من پیدا نکردم ، لینکش رو محبت کنید :دی)
2. بهترین پچی که برا بازی هست ؟!
3. آپدیتی اومده ؟!
ممنون
سلام .
چطوری میشه بازیکنی که پشت ضربه آزاده رو عوض کرد گزینه ش برا من خاموشه ؟
یه سوال دیگه چطوری میشه دوتا بازیکن پشت صربه آزاد گذاشت(مثل 13 ) ؟
مرسی :n02:
چرا در مورد انلاین خبری نیست؟
بعضی دوستان دارن انلاین بازی میکنن و برخی دوستان با قاطعیت میگن از انلاین خبری نیست
این دوگانگی اصلا درست نیست
یه کرک یا پچ مناسب برای انلاین بزارید اگر واقعا صحت داره
سیستمم لپ تاپه Lenovo z510:n02:نقل قول:
در ضمن با کابل HDMI به تلوزیون LCD متصل کردم بازم همین مشکل وجود داشت!!!:n30:
تکل زدن قلق داره
اونایی که فکر میکنن باید تکل بزنن و کارت نگیرن یکبار بشینن کل تکل های یک بازی اروپایی رو بشمرن
وقتی شما نمیتونی دفاع کنی و هی تکل میزنی معلومه اخراجی میدی
حداقل نصف بازیکنای PES نمیدونن موقع دفاع دکمه شوت چیکار میکنهنقل قول:
اصلا لازم نیست شما سرعت + دکمه پاس رو نگه دارید تا دفاع کنید
خیلی وقت ها شده خود من با بازیکنی که اختیارش دستمه ، حتی طرف بازیکن حریف نمیرم
راه پاس دادنش رو با اون بازیکنی که دستمه میبندم و با نگه داشتن مربع ( شوت ) یک بازیکن میفرستم روی پاش
موقع دفاع وقتی دکمه شوت رو نگه دارید نزدیکترین بازیکن به توپ خود به خود برای دفاع کردن میره روی پای حریف و اختیارش کامل دست کامپیوتره
IEG Power Patch Pes 2015 v 1.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....:::: امکانات پچ در نسخه 1 ::::....
فول لایسنس تیم ها بوندسلیگا ، لیگ دسته یک انگلستان ، سری بی
لایسنس کیت های بوندسلیگا ، لیگ جزیره ، سری بی ، لیگ دسته یک انگلستان
لایسنس کامل تیم های ملی
افزودن بیش از 70 فیس
اصلاح لوگو تیم های ملی و باشگاهی
افزودن بوت پک به بازی
اصلاح تپ ها و افزودن توپ
افزودن نیوکمپ و سانتیاگوبرنابئو
و امکانات بسیار زیاد .....
لینکدانلود با حجم 600 مگ
آموزش نصب پچ
بازی خیلی خوب شده من واقعا دارم لذت میبرم
دوستان من بازی لپتاپ رو با hdmiبه مانیتور وصل کردم که خودش خروجی صدا نداره...چطوری میتونم کاری کنم که صدا از لپتاپ بیاد بیرون؟
داوری حسابی تو بازی تو ذوق میزنه!! زرت و زرت کارت زرد میده!
دوستان این کیفیت پایین چمن رو فقط من احساس میکنم یا همه همین حس رو دارن ؟! :دی
دوستان من جدیدا یک مشکلی دارم لطفا راهنمایی فرمایید
چه در انلاین و چه درافلاین وقتی دوربین سریع حرکت می کنه تصویر انگار کند میشه به عبارتیmotion picture خیلی روون نیست در صورتی که قبلا اینطوری نبود
شما اطلاعاتی ندارید؟؟ (اپدیت استفاده نکردم )
با سلام به همه دوستان
دیشب تونستم اولین تجربه آنلاین روی PES 2015 رو تجربه کنم و به تمام شایعات مبنی بر تجربه آنلاین پایان بدم
بعضی دوستان عنوان کرده بودن که دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد ولی اشتباه میکنن و بیخودی جو منفی میدن
حالا ممکنه در بعضی ساعات سرورهای بازی فعال نباشن و یا کرک مخصوص انلاین رو نریخته باشن
با توجه به اینکه برای بازی کرکهای زیادی ریخته بودم دقیقا یادم نیست از کدوم کرک استفاده کردم ولی بالاخره تونستم اولین بازی خودم رو انجام بدم
بر خلاف چیزی که تصور میکردم تجربه آنلاین دقیقا مثل تجربه آفلاین بود یعنی من هیچ افت تصویر و یا کندی تصاویر ندیدم و هیچگونه تاخیری هم در شوتها نداشتم و خیلی راحت بازی کردم
از شانس خوب من هم کسی که با اون بازی میکردم علی رغم دو باخت هرگز بازی رو قطع نکرد و تا آخر بازی جوانمردانه بازی کرد
البته هر دو بار تونستم با تیم بارسلونا تیم آرسنال اونو شکست بدم و تجربه خوبی بود اونم برای بار اول
فقط دنبال این هستم که دقیق بررسی کنم که برای هر بازی 15 دقیقه ای حدودا چقدر از ترافیک اینترنت کم میکنه که باید دقیق این مورد رو بررسی کنم
هر چند دیشب چیزی که مشاهده کردم ترافیک کمی بود که مصرف شده بود ولی هنوز نمیتونم دقیق اینو تایید کنم
البته اینم بگم که در بعضی منوهای بازی دچار ارور میشدم و یه نکته که خیلی اذیت میکنه اینه که لودینگ برای پیدا کردن افراد کمی کند هست و ممکنه چند دقیقه ای طول بکشه که کسی رو برای بازی پیدا کنه
امیدوارم که دوستان هم بتونن انلاین بازی کنن
به عنوان اخرین سوال
در برنامه استیم که ما یوزر کاربری ساخته ایم اگر یوزر همدیگر رو اد کنیم میتونیم همدیگرو اد کنیم و همزمان بازی کنیم؟
ایدی من همین ایدی سایت هست و اگر کسی از دوستان خواست میتونه ایدی منو اد کنه تا با هم بازی کنیم
و سوال اخر اینکه در بازی نیدفور اسپید ریوال هم میشه از طریق استیم انلاین بازی کرد یا خیر؟
با تشکر
سلام
دوستان من استریم رو نصب کردم. کامل آپدیت نمیشه
میشه نسخه آفلاین و به روزش رو جایی پیدا کرد.
الان من بازیم قطع شده گیر این موضوع هستم!!
مرسی
:n40:
دوستان سلام مجدد
این قسمت آنلاین رقابتهای فوتبال چرا اینقدر مسخره هست؟
من در یک سری مسابقات ثبت نام کردم و وارد بازیها شدم و یک بازی هم انجام دادم ولی دیگه نمیتونه برام رقیبی پیدا کنه و ارور میده
زمان مسابقات مقدماتی هم فقط یک ساعت هست و هر کسی امتیاز بیشتری داشته باشه میره مرحله بعد
برای دوستان هم چنین مشکلی هست؟
اینطوری خیلی نامردیه به خدا
درودنقل قول:
ناراحت نباش بعضی وقتا سایت خودش میبنده یا اون طرف بازیکنی پیدا نمیشه خطا میده یا هم سرور شلوغه
با چه کرکی بازی میکنی؟مال من تو پاس دادن تاخیر دارهنقل قول:
دهنم سرویس شدنقل قول:
ناراحت نباش بعضی وقتا سایت خودش میبنده یا اون طرف بازیکنی پیدا نمیشه خطا میده یا هم سرور شلوغه
فقط تونستم یه بازی کنم و مدام دیگه این ارور رو میده
Unabel to Connect with Opponent
به نظر شما مشکل از کجاست؟
برای بازی باید بدون فیلترینگ وصل شد یا باید با ساکس وصل شد؟
فکر میکنم از کرک سایت پی اس ادیت دات آی ار استفاده میکنم
ش
خوددم خواستم تو بخش my club همون انلاین بزنم ولی این خطا رو نشون میدادنقل قول:
همون به نظرم سرور شلوغه میندازه بیرون یا نمیره
بهترین موقع از صب تا ساعت 4 قشنگ وصل میشه و میشه بازی کرد به صورت انلاین اون موقع یه تستی بکن
از قند شکن استفاده نکن که نمیذاره اصن کانکت بشی
در مورد این ارور وصل نشدن تو اینترنت یه سرچی کردم
این مشکل تو فرومهای خارجی هم مطرح شده و ظاهرا مشکل از خود کونامی هست و ربطی هم به شلوغ بودن سرور نداره
ظاهرا کونامی حالاحالاها قصد نداره این مشکل رو برطرف کنه و تاریخ مارس 2015 برای برطرف شدن اون در برخی فرومها مطرح شده
به هر حال چیزی که کاملا مشخصه نارضایتی بسیاری از کاربران خارجی از این ارور و اشکال فنی کونامی هست که حسابی باعث ناراحتی کرابران شده و خیلیها با الفاظ بسیاری بدی از این بازی یاد میکنن و کم کم دارن میرن سمت فیفا
خود منم شخصا معتقدم کونامی دیگه واقعا گندش رو دراورده که نمیتونه چنین مشکلی رو برطرف کنه و باعث به هدر رفتن وقت کاربران شده
خود من نزدیک 3 ساعت تست کردم ولی یکبار هم وصل نشد
لعنت به شرکتی که قصد مردم ازاری داره
دوستان آنلاین باز ایرانی رو از کجا باید پیدا کنیم ؟! :دی کلا با استیم آشنا نیستم !
یوزر من : Mehdy_FA
با درود خدمت دوستان
دوستانی که انلاین بازی میکنن به دلیل اومدن نسخه 1.01.01 نمیشه با کرک و این شکل مجودی که دارید برید سراغ بازی
ابتدا
تو این سایت بالا آپدیتشو دانلود کنید و نصب به محل بازی
بعدش کرک آنلاین برای این نسخه رو از این سایت زیر دانلود بکنید و برید سراغ بازی
منبع
یاس دانلود
کرک سالمه میتونید استفاده بکنید
رفقا دوستم بازی رو نصب کرده میگه گرافیکش مث سگا هس!! و چشم آدمو اذیت میکنه:n04:بهش گفتم بابا همه بازی کردن و راضین!! تنظیم خاصی میخواد یا باید پچ جدید بریزه؟
برای رفع این مشکل که در حین آپدیت استیم تا یه جاهایی آپدیت میشه و میمونه و جلو نمیره برنامه استیم رو ببندید و دوباره باز کنید .من خودم حین آپدیت تقریبا تا 90 درصد آپدیت میشد اما گیر میگرد .نقل قول:
بهتره عینکشو بزنه !:n09:نقل قول:
کسی آپدیت کرده الان می خواهی انلاین بازی کنی میگه باید آپدیت کنیم ؟؟؟
با نسخه پاور پچ که من چند شب پیش دانلود کردم هم میشه انلاین بازی کرد یا خیر؟یعنی حتما باید این نسخه باشه؟
با دانلود کرک جدا چطور میشه انلاین بازی کرد؟
با نسخه پاور پچ که من چند شب پیش دانلود کردم هم میشه انلاین بازی کرد یا خیر؟یعنی حتما باید این نسخه باشه؟
با دانلود کرک جدا چطور میشه انلاین بازی کرد؟
در ضمن تو پچی که دانلود کردم حدود دو گیگ فایل هست به اسمهای مختلف مثلا یکیشون اینه
IEG_Bernabeu.cpk
این فایلها رو دقیقا باید در کدوم فولدر بازی کپی کنیم؟
با تشکر
شما این آپدیت نصب کردید تونستید آنلاین بازی کنید ؟نقل قول:
درود
دوست عزیز بله باید همین کرک جدید باید باشه چون اجرا نخواهد کرد خودم تست کردم جواب نداده میتونید امتحان کنید ضرری نداره
اون پچی رو هم دانلود کردید نصب کنید به محل بازی که بازی اونجا هستش
خودم ترجیح میدم پچی رو نصب کنم که رسمی و از طرف خود کونامی باشه
و شما که مث خودم my club تیم داری و انلاین بازی میکنی بهتری بازی نکنی چون یک حالت بیشتر نداره مجبور میشی از این نسخه تنفر پیدا کنی
خودم امروز رفتم که تو مای کلوپ انلاین بازی کنم 4 بار انداخت از بازی بیرون بدون دلیل خودتم میدونی این جور شرایط ها بازی 3بر0 میشه به نفع اون طرفی که میخواستی باهاش بازی کنی
خودم این مشکلو دارم و واقعا رو اعصابه زحمت بکش تیم درست کن اخرشم فقط باخت بشه
:n12:
درودنقل قول:
دوست عزیز در مقابل دوربین مخفی که قرار نگرفتم؟:n02:
بالا نوشتم که کرک سالمه استفاده بکنید بله میتونید با خیال راحت استفاده بکنید
با سپاس
با سلام
دوستان من کرک آنلاین جدید رو ریختم یعنی 1.01.01
و جایگزین قبلی کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام برم قسمت آنلاین پیغام میده که
Live Update failed و در واقع نمیتونه آپدیت رو نصب کنه و بعدش پیغام زیر رو میده
Unable to implementation Update data
در واقع نمیتونه خودش رو به روز کنه در حالیکه در منوی اصلی بازی نشون داده میشه که ورژن بازی به 1.01.01 تغییر یافته
حالا سوال اینه
ایا برای بازی کردن حتما باید اون پچ 600 مگی رو هم دانلود کرد یا خیر؟
و اگر راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
دوستان من کرک آنلاین جدید رو ریختم یعنی 1.01.01
و جایگزین قبلی کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام برم قسمت آنلاین پیغام میده که
Live Update failed و در واقع نمیتونه آپدیت رو نصب کنه و بعدش پیغام زیر رو میده
Unable to implementation Update data
در واقع نمیتونه خودش رو به روز کنه در حالیکه در منوی اصلی بازی نشون داده میشه که ورژن بازی به 1.01.01 تغییر یافته
حالا سوال اینه
ایا برای بازی کردن حتما باید اون پچ 600 مگی رو هم دانلود کرد یا خیر؟
و اگر راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
نه فقط دو تا فایل دان میکنی که نوشتمنقل قول:
شما save بازی رو پاک کن بعدش اجرا کن و بدون قند شکن
نه فایده نداره میپره همش بیرون البته تو سایت خود کونامی زده در حال تعمییر سرور
همین الان من داشتم انلاین میزدم درست بودنقل قول:
با همین روش ک جناب
گفت انجام دادم درست بود.