اینم مپ من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:همینجوری نگفتم حتما جواب میده که گفتمنقل قول:
خودم بعد از اخرین آپدیت همش با سایفون میومدم بعد گفتم اینم تست کنم وارد کردم دیدم درست شد
توی مودم نمیخواد توی کانکشن اینترنت وارد کنید من هم توی پی سی زدم درست شد هم تو گوشی
توی نت هم سرچ کنید روش وارد کردنش موجوده اگر بلد نیستید
دو روزه اصلا نمیشه بازی کرد! همش وسط اتک خدا خدا میکنم که قطع نشه! دوتا گوشی دارم با یکیشون حداقل میشه بازی کرد ولی اون یکی کلا تعطیل شده!!
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه!
سیو بازی رو از روی اکانت گوگول چجوری واسه خودم نگه دارم تا پاک نشه؟
پ.ن:میخوام رام گوشی رو عوض کنم حافظه پاک میشه
اگه شما بازی رو با اکانت جیمیلت سینک کرده باشی مشکلی نیست میتونی انجامش بدینقل قول:
ممنوننقل قول:
اره روی یه اکانت بازی سیو میشه
با پاک شدن حافظه گوشیم دوباره با همون اکانتم که سینک میکنم از اخرین سیو بازیم میاد یعنی؟
من خودم کلش رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم و اکانت جیمل رو زدم sync شدنقل قول:
بدون مشکل
الان درخواست عضویت تو کلن دادم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول نکردن :n26:
باید معرفی می کردم به عنوان یوزر p30world ؟
دوستان شبیه سازی اتک وار xmode واقعا دقیق هستش؟ ارزش داره واسش گوشیمو روت کنم؟
قبلا خوب بود و دقیق مشخص میکرد ولی الان فکر کنم باید خودتون مشخص کنید که کستل حریف چی باشه که مطمئننا باعث میشه نتیجه ها مثل هم نشه!نقل قول:
سلام دوستان.
من الان چندین وار هست هر مپی میذارم اگه آنتی دراگ باشه با گولم پکا سه میزننم!اگر هم آنتی هوگ و گولم باشه ،هوایی سه میکنن!!:n09:
دیگه مپی نمونده که از سایتهای معتبر خارجی و داخلی تست نکرده باشم!
تاون هال من هشت هست،لطف میکنین یه مپی معرفی کنین که حداقل تاون هشتی هایی مثل خودم نتونن سه بزننش؟
:n16:
سلامنقل قول:
شما هر مپی که بذارین اما دیوارات ضعیف باشه باز با گولم سه میشه ..اگه هم کنون و تاور اچر هات هم لول ده نباشن باز ضعیفن و با هوگ میزننت ...
دوتا مپ میذارم برات که 99 درصد وارها دوستاره میزننش و سه نمیشه ...امیدوارم که بدردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
خیلی خیلی ممنون:n16:تست میکنم نتیجه رو اینجا میذارم البته اگه با تاون هشت ات بدن:)نقل قول:
یه سوال:
من الان اولویتمو بذارم واسه شش کردن ویز تاورها یا اینکه 10 کردن کنون؟مورتارها و ارچر تاور هام شیش و 10 هستن.
اگه بخوام وقت بذارم رو آپ کردن دفاعیات دیوارهامو چی کار کنم؟الان شش هست دیوارام.
در ضمن من الان پکام دو هست گولمم داره دو میشه ولی هوگ یکه!
پکا رو سه کنم یا اینکه هوگو ببرم تا چهار؟
:n16:
هنوزم داره خندم میگیره:n01:
علامت آنتن وسط حساس ترین اتک وار:)با جود تمام تمهیدات از جمله تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان !!قطعی!و در نهایت باخت به خاطر یک امتیاز اختلاف:n29:
باعث و بانیش واقعا ممنون!!!
با توجه به نیروهای کستل شماره های پایین تر و بالاتر میشه فهمید رو به روییت چی تو کستلش دارهنقل قول:
قبلا خوب بود و دقیق مشخص میکرد ولی الان فکر کنم باید خودتون مشخص کنید که کستل حریف چی باشه که مطمئننا باعث میشه نتیجه ها مثل هم نشه!
حالا xmode واسه پخش شدن نیروها و این حرفا واقعا خوب عمل میکنه؟
منم با وای فای مودم همین مشکلو دارم ولی با نت سیمکارت مشکلی ندارهنقل قول:
هنوزم داره خندم میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علامت آنتن وسط حساس ترین اتک وار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با جود تمام تمهیدات از جمله تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان !!قطعی!و در نهایت باخت به خاطر یک امتیاز اختلاف[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث و بانیش واقعا ممنون!!!
با نت سیمکارتتون بازی کنین
سلام دوستان یک سوال
من حساب کردم در War ها زیاد سودی ندارن
مثلا از هر وار 600 تا الکسیر بنفش میگیری
با توجه به اینکه دراگ من 3 هست و باید بابت هر کدوم 36 تا هزینه کنم
اگر هر اتک رو فول دراگ بزنم نزدیک به 700 تا الکسیر باید مصرف کنم
تازه اگر دونات ندم
نظر شما چیه؟؟؟
سلام.نقل قول:
اولا فقط اکسیر که بدست نمیارین ، گلد و دارک هم بدست میارین که در ازای اون مقدار اکسیر که خرج میکنین تقریبا ارزششو داره.
ثانیا میتونین باتوجه به مپ طرف مقابلتون صرفا با دراگ اتک ندین و اتکهای متنوعی داشته باشین.
ثالثا با افزایش رتبه و لول کلنتون ، اون مقدار لوتی که بدست میارین هم بیشتر میشه که در کلنهای لول بالا اون مقدار قابل توجه هست.
سلام
گوشی رو هرچیکارش کردم گفت به گوگل کانکت نمیشم که نمیشم
میخام ریست فکتوری کنم
و از آنجایی که گوگلم کانکت نیست اگر ریست فکتوری کنم اکانت کلش خواهد پرید !!
سوالم اینه
اگر با تیتانیوم بکاپ از کلش همراه با دیتاش بکاپ بگیرم و بعد ریست فکتوری ، برش گردونم بازی از همونجایی که هستم بالا میاد ؟
کسی تا حالا اینجوری گیر کرده ؟!!
چیکارش کنم این کلشو ؟
اکثر اسناد کاری رو باید با گوگل سینک کنم !
به احتمال زیاد بر نمی گرده این نرم افزار فقط برای بازی های آفلاینه
Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk
اینم مپ ما . انتی جاینت و هوگ هست
تازه تاون هال رو بردم بالا
آره از این نظر خوبه.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
اولا بنظرم قبل از کنون ها تاور ارچر هارو ده میکردین بهتر بود! چون وقتی با دراگ اتک بزنن یا کلا تاور ارچر هم هوایی میزنه و هم زمینی پس اولویت با تاور ارچر هست!
اما در مورد ویز تاور و ارچ تاور اول باید بپرسم که شما براتون اتک معمولی مهمه یا وار؟ اگه وار مهمه تاور ارچر بالا ببر ،اگه نه ویزارد! البته هیچوقت سه تا تاور ویزارد رو با هم نذار ،یکی یکی بذار که وقتی اتک میزنن زیاد ضعیف نشی! ولی اگه اتک معمولی و منابع مهمه ویزارد رو بذار! برای اتک ارچر بربر تاور ویزارد خیلی خوبه ...
شما خیلی کم خرج دیوارات کردی! دیوارات اگه هشت باشه خیلی عالی میشه! اگه هشت باشه عمرا با گولم سه نمیشه! دیوار خیلی مهمه! حتی وقتی دفاعیاتم ضعیف باشه اما دیوارات خفن باشن کسی نمیتونه به راحتی بزنتت!
شما اگه تان هال هشت رو دارین ماکس میشین و کم کم میرین سمت تان هال نه از من میشنوی اصلا هوگ رو دست نزن!
گولم رو دو کن و پکا هم سه! با گولم دو و پکا سه بری هال نه خیلی جلو میفتی! تان هال نه با هوگ پنج هم سه نمیشه! اگه یه مقدار قوی باشه سه نمیشه! حتی اگه ضعیف هم باشه اگه کویین و کینگ وسظ باشه ممکنه فقط تان هال رو نزنی و یه ستاره بشه با 99 درصد تخریب! (این قصه خیلی زیاد پیش میاد)
پس با این توضیحات وقتتو بذار روی گولم و پکا و اسلاتو هم پنج کن! مینیون رو هم چهار بکنی خوبه! تان هال نه به بعد با لاوا هوند لول دو و مینیون پنج راحت هال نه رو میشه سه کرد! البته کاستل یه لاوا لول سه بگیری خیلی بهتره!
حالا وقت داشتی میتونی بعد از اونا هوگ هم بالا ببری ! ولی هوگ برای تان هال هشت و اوایل تان هال نه خوبه! بعدش دیگه بلا استفاده میشه! از تان هال نه متوسظ رو به ماکس به بعد فقط اتک گولم و بالن ! بقیه هیچی!
سلام دوستان
در مورد اپگرید کینگ و نیروهای دارک سوالی داشتم!
به نظرتون واجبه که قبل از اپگرید تاون هال به لول ۸ من نیروهای دارکمو همشونو اپگرید کنم و بعد برم؟ همینطور در مورد کینگ!
ممنون
سلامنقل قول:
چیزی که هست اینه که شما مجبور نیستین!
اما اگه کینگ لول پنج بشه و هوگ و مینیون هم لول دو بشن خیلی جلو میفتین! مخصوصا کینگ که اگه لول پنج نباشه اصلا تو اتک ها نمیشه کنترلش کرد از نظر من!
بهرحال اگه وقت دارین برای ماکس شدن تان هال هفت خوبه که اپگر ید بکنین ! ولی بصرفه نیست که فقط بخاطر اپگریت نیرو تان هالتونو بالا نبرید
این لیگ چمپیون چیه دیگه؟دوروزه شروع کردم برسم بهش الانم مستر یک هستم.هرچی خدا خدا میکنم که بهم حمله کنن نمیکنن.نمیدونم چرا.راه حلی دارین بشه زود رسید؟
دوستان من تازه بالنونم لول 6 شده و لاوا هم آزاد شده . تا حالا تو وار حمله با بالون نداشتم. استراتژی حمله با لاوا + بالون + 4 تا اسپل ریج رو میشه توضیح بدید ؟
سلام،لطفا کمک کنین این مپ رو با چه روشی میشه سه کرد؟زمینی و هوایی هر کدوم که ممکنه.
نیروهای من برای اتک هوایی :دراگ3
اتک زمینی:پکا و گولم یک،ویز5
با سه اسپل آبی ضد هواییه تنهارو بزن.
دراگونارو از سمت چپ کینگ پخش بریز پشتشونم بالون 6 بریز به سمت ضد هوایی که احتمال میدی دراگونا نزنن.
اینجوری سه میشه منتها تسلط تو اتک از تکنیک خیلی مهمتره.
لطفا یه مپ وار یه یه فارمینگ واسه th7 بدین به من
بهترین مپی که سراغ دارید
مرسی
سلام.
من بالاخره بعد از سه روز بدون بوست کردن تونستم به چمپیون برسم.
چه حالی داره:دی
البته زیاد آسون نبود و وقت میخواست که تونستم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
مبارکه:n02:نقل قول:
من فقط دو بار بوست کردم!
دوروزه هم رسیدم !
با چی اتک زدی؟
من که با گولم زدم
سلام.ممنون.نقل قول:
من دوبار بوست زدم برای اسپل های وارم چون خیلی میکشید ودس شدن.البته اگه وار نبود 2 روزه میرسیدم.ولی شد سه روز.
اتک هامم جاینت و ارچر:دی
sneak peeks!
قراره یکی دوروزه دیگه اپدیت بیاد!
تبریک:n02:
حالا چی هست این ?. سوپرسل هم درست توضیح ندادهنقل قول:
ولی خودمون هستیم
خیلی باحال ایکس مود رو از راه به در کرد
البته همین که گفتم الان رو گوشی من کار میکنه ولی من رو خیلی از گوشی رو تلاش کردم نشد اکثر آپدیت ها رو هم برای همین داده بودن
دیشب لوت عالی بود.
اپدیت بعد چیا اضافه میشه؟کسی خبری داره؟
sneak peeks یه دوره ی یکی دوروزه هستش که تو این تایم اخبار اپدیت جدید رو منتشر میکنه سوپرسل!نقل قول:
تو این یکی دوروز یکی یکی اخبار اپدیت چدید منتشر میشه،ولی فعلا چیزی اعلام نشده ...نقل قول: