خودت مگه دیگه سیر شودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دفعه ديگه اومدي خراب کاري ميگم محمود بخورتت ...
Printable View
خودت مگه دیگه سیر شودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دفعه ديگه اومدي خراب کاري ميگم محمود بخورتت ...
نقل قول:
عجيبه.يك كاربر جديد ايقدر زود تاپيك مارو پيداكرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلاام خدمت تمامي دوستان.............
اول عذر خواهي به دليل تاخي طولاني که متعاقبا تفصيل داده ميشه :دي
دوم اينکه بنده با خط تفلن اين طبقه از خونه مشکل داشتم و گويي اين سيم پدرسوخته مسکلاتي رو براي خط تلفن بالا ايجاد کرده بود که پس از تفحص دليلشو پيدا کردمو و همه چي ختم به خير شد
سوم من يه حالي ازت ميگيرم شيردل جان :دي
نقل قول:
سلام نويد جان .چندوچوندش مهم نيست مهم اينه كه ديگه غيبت نكني و زود زود بيايي.......
حالشو از طرف من هم بگير ..............
سلام
دم لک زدته بود برای یک پست دادن توی این تاپیک
نقل قول:
مثل من....
نقل قول:نقل قول:
سلام عليكم.......
رفقاي پارسال دوستهاي امثال :11:
علیک سلام...نقل قول:
چه حرمی رفیتم ما توی این ماه مبارک : دی
خوش به حال همه ما
جای اونایی که نیومدن خالی :27:نقل قول:
سلام به همه
مهدی جان چند وقته میخوام این سوال رو بپرسم که اون شماره تو امضات داستانش چیه
همش هم تغیرش میدی کم و زیاد میشهنقل قول:
760
سلام عليكم............
فك كنم قيمت روز ****** باشه :دي
چاکر بکس مشهديم هستيم.......
نقل قول:
ما اینیم دیگه
نکنه دست کم گرفتین مارو:cool:
نقل قول:
حواست رو جمع کن چی میگی میام درسته میدمت به کلاغه هاپولیت کنه هان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 تا ستاره گذاشتی فک کردی معنی ش رو منه بی سواد می دونمنقل قول:
وااااااااا:31:
ولی تو تاپیکتون حال میده فقط اسپم بدی وای خدای من جونمی جون اسپم
خونوک .... !نقل قول:
مهدي بيا اين دختره ، يه جوري رديفش کن ديگه اين دور و برا نياد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان دستم بنده :دی ...
اصلا چطوره بسپاريمش به بابا بزرگ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ایت پست شما خیلی خیلی مشکوکهنقل قول:
نقل قول:
سلام به بكس مشهد ................ ويك ضد سلام به بكس غير مشهد :21:
من كه به درخواست خانم ترك مرض كردم :31:
توهم كه دستت بنده!!!!!!!!!!
بابابزرگ دوست داريم :40::31:
نوکر همه برو بچه های مشهد
می بینم که حال می کنین
اون عدد هم مربوط به قیمت روز نیست
مربوط به یه چیز دیگه است که زیاد مهم نیست بگم یا نه
موفق باشین مهدی جون مجید جون باز اون یکی مهدی جون امیر جون نوید جون امرالد جون !!! ( معنی امرالد میشه زمرد ) پس زمزد جون !!!!
جیگر همه تون رو بگردم
اونهایی رو هم که یادم رفت باز هم جیگرتون رو بگردم
سلام.نقل قول:
دهنتو جمع كن آويزون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من بگو اول بينم چجور فهميدي اين همشهري دختره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان هم متاهل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه بدون شوخي ميگم اين رو تنهايي از همه چيز بهتر و دردناكتر .
هي .....................
چاكر بابابزرگ نيز هستيمنقل قول:
بابازرگ شما كه واردي بگو اين زمرد جز بدليات محسوب ميشه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليك سلام پيشي پيشته :27:نقل قول:
باز بوي گوشت به مشامت خورد اومدي؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين همشهري نيست كه بخواد دختر باشه يا پسر :27:
تاهل در خون منه :40::19:
تو چرا اينطوري شدي؟؟؟چرا اين كاهرا رو ميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو كه پيشي خوبي بودي؟؟؟ چرا منزوي شدي؟؟؟اونم كه از امضات:41:
ميخواهي عكس بچگيهات رو بذارم همه بخندن؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همون كه قبلا تو يك تاپيكي گذاشته بودي :31: )
سلام.نقل قول:
چطوري خداي چيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس بچگيهامو امير گذاشته بيد فكر كنم قبلا : دي
نه نذار مزش به همون يكبار بيده .
امضامم عزيز حقيقت .
همشهري اگه نيست خوب دعوتش كنيد به مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مشهد رو نشونش بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه:18: :18:نقل قول:
اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:18:
چرا اینقدر بیجنبه؟؟؟؟؟؟:18::31:
من مشهدی نیستم ولی مشهدی ها رو دوست دارم :31:
حالا که اینطور شد من از این به بعد همینجا پاتوق میندازم:27:
اصلا ببینم کی گفته خونه ما مشهد نیست:31:
بچه ها اين راميار روح منه كاريش نداشته باشين........................
من که چاکر حاج مهدی هستم دربست:10:نقل قول:
خیلی اقایی حاج مهدی :27::11:
نقل قول:نقل قول:رامیار کجا اینجا کجا ؟ :18:نقل قول:
راس میگه بچه خوبیه :27:نقل قول:
بای .
نقل قول:
خونوک داداشته
می خواستی اون اول بسم الله آزار نرسونی
نقل قول:
ما تهرانی ها عادت به ضد سلام نداریم همه چه خوب چه بد در سلام ما جا دارند
ولی باشه دیگه کاری بهتون ندارم
نقل قول:
من همشری شما نیستم تهران زندگی میکنم ولی گویا شما خیلی با جنبه هستی پس
علیک
شوخی
من خیلی شوخی کردن رو دوست دارم
ویرایش شد:31:
منم خيلي شوخي دوست ميدارم وشوخي ميكنم :20:نقل قول:
تو خيابون با هر خانوم محترمي شوخي كردم فرداش زنم شد :27: يعني همش شوخي شوخي جدي شد :27:
يو از آخر خواهري يا داداش ؟ تکليف رو مشخص کن ببينم خواهر ميشه خونوک يا داداش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
من همشری شما نیستم تهران زندگی میکنم ولی گویا شما خیلی با جنبه هستی پس
من همشهري شما نيستم ولي همشهري هاي شما را دوست دارم :دی
امين پيشي ، بهت ميگه با جنبه ... ميري يا برم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(منظورم تو آسمونا بود :دی )
بقيه علايقت رو هم بگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شوخی
من خیلی شوخی کردن رو دوست دارم
محمود بيا بخورش وگرنه يکي ديگه ميادا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی چی:18::18:
حاجی یه کم مسئله رو باز کن
ولی مطمئن باش با من تا دنیا دنیا هم شو خی کنی محال دستت بهم برسه:21:
Braveheart
]يو از آخر خواهري يا داداش ؟ تکليف رو مشخص کن ببينم خواهر ميشه خونوک يا داداش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا مفهوم لطفا فارسی صحبت کنید:31:
من همشهري شما نيستم ولي همشهري هاي شما را دوست دارم :دی
وا دیدم
امين پيشي ، بهت ميگه با جنبه ... ميري يا برم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(منظورم تو آسمونا بود :دی )
امین پیشی من عاشق گربه و بچه گربه ام :27:
بقيه علايقت رو هم بگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر فرصت حتما
محمود بيا بخورش وگرنه يکي ديگه ميادا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/
محمود با من بیشتر دوسته میگم بخوردتت هان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
یا امین یا پیشی .
اما من برعکس به هیچ نوع جنس بشری این روزا علاقه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پیشی که بشر نیست امین پیشی :دی
بهنام فردا هم زود بیدار میشی؟ :دی
تو از کجا فهمیدی ؟ :31:نقل قول:
واقعا بیدار میشی؟؟؟؟؟نقل قول:
مثل اوندفه بیدارم میکنی؟؟؟؟:31:
بابا من دست خودم نیست از 1 ساعت قبل از اون ساعتی که گفته بودی بیدار بودم :20:نقل قول:
عادته دیگه ...:27:
همون 6 بهت زنگ بزنم ؟
نه:31:نقل قول:
ایندفه ساعت 7 بیدارم کن:31:
باشه 7 بهت تک میزنم :27:نقل قول: