گزارشگر شبکه ورزش میگه زیبنده بازیکنای تکنیکی بارسا نیست که پاس بلند بدن!! :n04::n02: به گلزن لوانته هم میگه که گلزنی به بارسا رفت جزو افتخارات فوتبالیش!!:n29::n09: من دیگه هیچی نمیگم ترجیه میدم صدای اسپیکر رو خاموش کنم!!:n21::n26:
Printable View
گزارشگر شبکه ورزش میگه زیبنده بازیکنای تکنیکی بارسا نیست که پاس بلند بدن!! :n04::n02: به گلزن لوانته هم میگه که گلزنی به بارسا رفت جزو افتخارات فوتبالیش!!:n29::n09: من دیگه هیچی نمیگم ترجیه میدم صدای اسپیکر رو خاموش کنم!!:n21::n26:
خوب تبریک میگم پیروزی پر گل برابر لوانته ای که دوشب پیش باش تساوی کردیم حیف واقعا!
تیو هتریک کرد مسی هم خیلی عالی بود و فکر کنم 3تا پاس گل داد
در کل خوب بود
دیگه متاسفانه بعضی گزارشگر ها حرفی برای گفتن ندارن یه چیزی میگننقل قول:
گزارشگر بازی اصلا جانب بارسا رو نمیگیره!! بارسا که گل خورد باورش نمیشد./ الانم داره میگه که تو بهترین حالت لوانته شانس بیاره مساوی کنه./ تمام بازیکنای بارسا رو هم رسوند به عرش اعلی! میگه پدرو اگه زیر سایه مسی نبود الان توپ طلا رو برده بود!!:n04::n15:
وقتی داشت گزارش میکرد من مرده بودم از خنده واقعا حرفایی میزد که خیلی خنده دار بودنقل قول:
واقعا مسی تو دوم موتورش روشن شد و خیلی زیبا بازی کرد پاس های فوق العاده که مخصوص خودشه رو برای تیو داد
کاپیتان هم که مصدوم شد و فکر میکنم با این مصدمیت اخر فصل دیگه بازنشسته بشه
نیمه اول تیم یه جوری سنگین بود ولی نیمه دوم خیلی خوب بازی کردن
شایعه شده مبنی بر رفتن تیو اخر فصل به لیورپول البته با این که امشب گل زنی کرد ولی خوب اصلا بازیش خوب نبود گل هاش هم روی پاس های فوق العاده مسی بود
برای اولین بار در تاریخ اتفاق افتاد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5بازیکن مختلف برای بارسا در طول یک فصل هتریک کردند.
( مسی - نیمار - تیو - پدرو و الکسیس )
تيو: بخاطر 3 گلم خيلي خوشحالم و از مسى خيلي تشكر ميكنم. داشتن يه بازيكن مثل لئو،خيلي به تيم كمك ميكنه.
ترك تيم در اين ماه؟ اينا فقط شايعه است. من در بارسا خيلي خوشحالم و ميخوام براي مدت طولاني اينجا بمونم.
تاتا:
مسى هميشه همونجايى هست كه بهش نياز داري. او گل نزد ولي امروز دوباره قدرتمندانه بازي كرد،قفل بازي رو لئو باز كرد.
هر 4 گل ما دقيقا مثل هم بود! من هرگز چنين چيزي نديده بودم.
نيمه اول ما خيلي كند بوديم،در واقع ما همه چيزو بطور كامل نداشتيم،نيمه دوم واقعا خوب بود.
پويول فقط ساق پاش ضرب ديده،ربطي به مصدوميت زانوى پارسالش نداره.
شاه لئو تو 400 تا بازي كه براي بارسلونا به ميدون رفته موفق شده 122 تا پاس گل بده !!!
لیونل اندرس مسی و ٤٠٠ بازی برای بارسلونا
٤٠٠ بازی
٣٣١ گل
١٢٠ پاس گل
٢١ جام
یه پست تاریخی
بارسلونا در ژاپن، 1990
گواردیولا و باجو در برشا .... 2002/03
كلايورت و ريوالدو در بارسلونا ...
'' رونالد کــــــــــــــومان '' در بارسلونا ...!
مثل اینکه مشکلات قرارداد نیمار داره بیخ پیدا میکنه
مدیریت یک جلسه ی فوق العاده گذاشته. بالاخره این Third Party قرارداد نیمار کار دستشون داد
بعضی گمانه زنی ها از استعفای راسل حکایت میکنه تا اینطوری تیم دچار بحران نشه. راسل در صورتی که واقعا در قرارداد مشکلی باشه میتونه بخاطر تخلف مالی به زندان هم بره
پ.ن: راستی این رو هم بگم که مصدومیت پویول جدی نیست و فقط زخم و کوفتگیه که احتمالا این بازی پیش رو رو نباشه
شکایت یک هوادار بارسا از راسل باعث شده تا فکر استعفا بیوفته
هرچند قاضی هنوز در حال بررسی مدارکه و راسل رو احضار نکرده
این داستانی که اگه این قضیه ثابت بشه از بارسلونا 22 امتیاز کم میشه دو دوره هم از رقابت های اروپایی محروم میشه درسته؟ ینی انقد سنگینه جریمش؟ دیگه خیلی سنگینه جریمش.مخصوصا اون قضیه رقابت های اروپایی.
اونقوت اصا چرا باید روسل در این مورد دروغ بگه؟ ینی این امکانو نداشت که حتی با همون مبلغ نیمار به بارسا بیاد که دروغ گفته؟ (اگه گفته باشه!)
هنوز هیچ چیزی مشخص نیست و نمیشه در موردش دقیقا نظر داد. باید صبر کرد و دید نظر قاضی بعد از بررسی مدارک چیه؟ در مورد جریمه های تیمی هم هیچ اطلاعی ندارمنقل قول:
اما چیزی که من از اینور و اونور خوندم و تو چندتا فاروم اشاره شده بود بهش (که البته همه در حد حدس و گمانه) چند مشکل رو تو این قرارداد مطرح میکنه
1) بارسا 10 میلیون در سال 2011 به عنوان تضمینی برای انتقال نیمار در اختیارش گذاشت که در صورت تغییر نظر بازیکن و باشگاه سانتوس، جریمه ای به بارسا پرداخت میشد. حالا اگر این 10 میلیون ثابت بشه که به همین عنوان تضمین پرداخت شده گویا خلاف مقرراته
2) گفته میشه طبق همون قرادادی که ادعا میشه وجود داشته، نیمار باید در پایان فصل بعد میومد. ولی بارسا با یک فصل جلوتر آوردن انتقال به نوعی قرارداد اولیه رو فسخ کرد و 40میلیون جریمه به طرف مقابل (نیمار، سانتوس و Third Partyـها) پرداخت کرده. حالا دادستان و قاضی پرونده قصد دارن بررسی کنن ببینن که آیا این موضوع در صورت درست بودن، به نوعی پرداخت رقم فسخ قرارداد نیمار محسوب میشه یا نه؟ در اینصورت مالیات حاصل از انتقال خیلی زیاد میشده و میتونه به نوعی فرار از مالیات تلقی بشه. به عنوان مثال تیاگو آلکانترا که فقط رقم 18 میلیون یورو فسخ قرارداد داشت با 25 میلیون با توافق طرفین به بایرن رفت. اگر بارسا مخالفت میکرد و بایرن مجبور میشد فسخ قراداد رو بپردازه، مالیات اون در مجموع رقمی که از جیب بایرن میرفت رو به بالاتر از 25 میلیون میبرد
3) نظر دیگری هم هست که میگه بارسا 17 میلیون به خود سانتوس داده و 40 میلیون دیگه که سهم نیمار و Third Partyـها بوده رو به حساب شرکتی که متعلق به پدر نیمار و خودشه واریز کرده و مشکل اصلی قرارداد هم همینه که این 40 میلیون بر چه اساسی به حساب این شرکت رفته و اصلا چرا مشخص نیست چه مقدارش به کدام طرف ذینفع رسیده
4) و البته یک نظر عجیب تر دیگه هم هست که میگه بارسا 96 میلیون هزینه کرده ولی برای حفظ ظاهر قضیه (خرید خیلی بزرگ نکردن) و فرار از بعضی هزینه های مالیاتی رقم رو پنهان کرده و سعی کرده ردپای بعضی از پرداخت ها رو مخفی کنه
به هرحال بارسا از همون روز اول تمام مدارک مربوط به کلیه پرداخت ها از همون سال 2011 رو به قاضی تحویل داده و خود راسل هم گفته تمام مدارک شفاف هستن و فقط برای اینکه حریم خصوصی بعضی از طرف های معامله رو حفظ کنه در رسانه ها و برای اعضای باشگاه ریز جزئیات پرداخت 40 میلیونی رو بازگو نکرده. در حالی که خودش از قاضی خواسته به دادگاه احضارش کنه تا توضیحات لازم رو بده. در سایت های مختلف دیدم گفته شده چند تا از Third Partyـها ادعا کردن هیچ مبلغی از سهم خودشون دریافت نکردن که این حرف واقعا خیلی خنده داره. یعنی یک تاجر حدود 3-4 میلیون یورو پولش رو بهش ندن و اون هم تا الان ساکت بوده و الان تازه یادش اومده به سایت گل بگه من پولی نگرفتم؟!! حتی یک درصد هم امکان نداره از اون 40 میلیون سهم Third Partyـها پرداخت نشده باشه و اینها دیگه دروغهای شاخداریه که تو شلوغیِ خبر برای نمکی کردن اوضاع اضافه میشه
حدس خود من اینه که بارسا در این قضیه قانونی عمل کرده. چون تیم راسل همه مدیرهای مالی قدرتمندی هستن و راسل سابقه درخشان مدیریت در Nike رو داره. از سال 2011 داشتن رو این انتقال کار میکردن و تمام جوانب پیچیده اون (مخصوصا Third Partـها) رو در نظر گرفتن. اینکه مدیر رئال مادرید ادعا کرده رقم انتقال نیمار بالاتر از این بوده و خود انتقال هم پیچیده، به این خاطره که رئال مادرید فقط همین تابستون بصورت جدی وارد این قضیه شد و طبیعتا با این همه ذینفع تو قرارداد، یک انتقال سریع السیر (به سبک مادرید) هزینه زیادی براشون داشت. چون وقتی پای پول مادرید وسط میومد تمام اون طرف ها دندون تیز میکردن و سود بیشتری رو انتظار داشتن. اما بارسلونا تو سه سال فقط با خود نیمار مذاکره کرد و به نوعی دست بقیه رو بست.
الان هم قضیه به وجود اومده تا حد زیادی از طرف تیم حامی "لاپورتا" شارژ میشه و حتی شکایت کننده هم یکی از اعضای قدیمی باشگاهه که حامی لاپورتا و از منتقدان راسله. راسل استعفا داد تا دادگاه رفتنش به تیم مربوط نشه و تا حدودی از حواشی کم کنه. ضمن اینکه اگر دادگاه رای به نفع بارسا بده، سال 2016 کاندیداتوری و انتخاب مجدد راسل حتمیه و فکر کنم لاپورتا حتی کاتدیدا هم نشه
در هرصورت امیدوارم قضیه ختم بخیر بشه و مشکلی برای تیم بوجود نیاره
بیانیه روسل: این ریاست ارزش آن همه حمله را نداشت!
من و خانوادهام مدتی است که از حملاتی رنج میبریم که باعث میشود از خود بپرسم آیا ریاست واقعا ارزشش را دارد؟
در روزهای اخیر انتقادات نامنصفانهای از من شده است که اینها از دادگاههای کشور است. من تاکید میکنم که هرچه در انتقال نیمار پیش آمد کاملا صحیح بود.
باشگاه همیشه باید چهرهای داشته باشد که در دفاع از آن باشد. برخی چیزها باید محرمانه باشد و این مهم است. اگر ما محرمانه بودن بعضی مسائل را نپذیریم باشگاه آسیب خواهد دید. ما نمیخواهیم تصویر باشگاه خراب شود.
بارتومئو، رییس جدید بارسلونا: در ماجرای نیمار سرسختانه از باشگاه دفاع خواهیم کرد
ما در زمینه دفاع از باشگاه برابر تمامی مقامات قضایی و ورزشی بسیار سرسختانه عمل خواهیم کرد.
کار با ساندرو روسل در تمامی این سالها مایه افتخار بود. میخواهم از هیئت مدیره باشگاه تشکر کنم که به من اجازه دادند این پروژه را رهبری کنم.
اولین پیام من به عنوان رییس بارسا این است که این پروژه تا سال 2016 ادامه خواهد داشت. ما احساس قدرتمندی میکنیم و ارزشهایی که ما را در این سالها رهنمون شدهاند را حفظ خواهیم کرد.
من از جفت روسل و لاپورتا بدم میاد چون جفتشون آدمهای حقه بازین و دوز و کلک تو کارشون زیاده ولی چیزی که باعث میشه حتی از لاپورتا بیشتر از روسل بدم بیاد اینه که خیلی تلاش میکنه خودش رو آدم موجه و خوبی جلوه بده که نیست.مردک میخواد از روسل و دار و دسته ش انتقام بگیره ولی هیچ به فکرش نمیرسه که با این کارش بارسا بیشتر از همه ضرر میکنه.جوردی کاسس احمق که از روسل شکایت کرده یکی از نوچه های لاپورتای از خودش احمقتره.
امروز "بارتومئو" جزئیات زیادی از قرارداد نیمار رو در مصاحبه مطبوعاتی فاش کرد. مهمترینش اینها بود:
- رقم خرید نیمار همون 57.1 میلیون یورو بوده. 17.1 میلیون یورو به باشگاه سانتوس و 40 میلیون یورو به شرکت متعلق به والدین نیمار؛ یعنی N&N رسیده. (گویا تمام Third Partyـها از طریق شراکت در این شرکت در فروش نیمار سهم داشتن و سهمشون از همین 40 میلیون پرداخت شده)
- حقوق نیمار برای 5 سال بطور کلی برای بارسا 56.7 میلیون هزینه داره. از این مبلغ 2.7 میلیون یورو به عنوان 5درصد حق مدیر برنامه داده میشه، 10 میلیون یورو هزینه امضای قرارداد در همون موقع به نیمار پرداخت شده و 44 میلیون باقیمونده در طول 5 سال آینده پرداخت میشه. (یعنی نیمار سالی 8.8 میلیون یورو از بارسا میگیره که اگر اشتباه نکنم بعد از مسی و اینیستا میشه سومین حقوق بالا در بارسا)
متن جزئیات رو در لینک زیر هم میتونید بخونید
جالب اینجاست که سایت گل اصلا کاری به این رقم ها و مصاحبه مطبوعاتی نداره و واسه خودش یه سری محاسبات دیگه انجام میده. اولش یک تیتر زد که "خرید نیمار برای بارسا 86.2 میلیون یورو هزینه داشت" و این رقم رو اینطور محاسبه میکنه
57.1 میلیون یورو (هزینه انتقال) + 2.7 میلیون یورو (هزینه کمیسیون مدیر برنامه) + 4میلیون یورو (هزینه مارکتینگ) + 2.5 میلیون یورو (پرداختی به بنیاد خیریه نیمار) + 9.9 میلیون یورو (هزینه استعدادیابی و همکاری های مشترک با سانتوس)
اولین نکته جالب قضیه اینه که جمع مبالغ بالا 76.2 میلیون میشه و نه 86.2. برای همین هم چند دقیقه بعد تیتر خبر شد "خرید نیمار 76.2 میلیون یورو برای بارسا هزینه داشت" :n09:
نکته جالب دیگه ارقامیه که بکار برده و به نوعی نشون داده که انگار این ارقام رو فقط بارسا میپردازه و بقیه باشگاهها وقتی بازیکنی میخرن X میلیون یورو، تمام هزینه های دیگه رو هم تو همین X میلیون لحاظ میکنن. هزینه های کمیسیون و مارکتینگ همیشه هست و بارسا اتفاقا تونسته کمیسیون رو از مقدار رایج 10درصد کل قرارداد، بکنه 5درصد.
اون 9.9 میلیون یورویی هم که اضافه شده اصلا هیچ ربطی به این قراداد نداره. این پولیه که بارسا برای حق خرید سه بازیکن جوان سانتوس به این تیم داده و به نوعی یک سرمایه گذاریه. اگر این بازیکن ها به هر تیم دیگه ای جز بارسا برن، بارسا از فروش اونها سهم میبره و اگر هم بازیکن های بزرگی بشن اولویت انتقال با بارساست
اون 2.5 میلیون یورو کمک به بنیاد خیریه نیمار هم مستقیما به این قرارداد ربطی نداره و به جیب هیچ کدوم از طرفین نمیره. مشخص هم هست که قراره (حداقل اسما) تو چه مصارفی خرج بشه. الان مسی هم تو قراردادهای تبلیغاتی و ورزشی خودش همیشه یک سهمی هم برای بنیاد خیریه خودش میگیره. کلا تمام بازیکن های معروف اینجوری برای اقدامات خیرخواهانه پول جمع میکنن
حالا بعد از همه اینها سایت گل دوباره اومد تیتر خبر رو عوض کرد و گذاشت "بارسا: 40 میلیون به پدر و مادر نیمار پرداختیم" :n02:
یعنی من نمی فهمم اینقدر سخته که جلوی خودشون رو بگیرن و تیتر آبکی رو مطلب نذارن. یه تیتر ساده "جزئیات قرارداد نیمار از زبان مدیر بارسا"، هم میتونه خیلی روشن تر باشه و هم اینکه هیچ چیزی از جذابیت مطلب کم نمیکنه
تا روشن شدن این موضوع خیلی مونده. اما این فقط سایت گل نیست که رقم رو ۸۶.۲ میلیون یورو اعلام کرده. حتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ارزش این انتقال رو ۸۶.۲ میلیون یورو اعلام کرد، و خیلی از خبرگزاری های دیگه از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به عنوان یک نشریه ی طرفدار بارسلونا) که ۵ روز پیش ادعا کرده بود ارزش این انتقال ۹۵ میلیون یورو هست.نقل قول:
جالب اینجاست که سایت گل اصلا کاری به این رقم ها و مصاحبه مطبوعاتی نداره و واسه خودش یه سری محاسبات دیگه انجام میده. اولش یک تیتر زد که "خرید نیمار برای بارسا 86.2 میلیون یورو هزینه داشت" و این رقم رو اینطور محاسبه میکنه
57.1 میلیون یورو (هزینه انتقال) + 2.7 میلیون یورو (هزینه کمیسیون مدیر برنامه) + 4میلیون یورو (هزینه مارکتینگ) + 2.5 میلیون یورو (پرداختی به بنیاد خیریه نیمار) + 9.9 میلیون یورو (هزینه استعدادیابی و همکاری های مشترک با سانتوس)
اولین نکته جالب قضیه اینه که جمع مبالغ بالا 76.2 میلیون میشه و نه 86.2. برای همین هم چند دقیقه بعد تیتر خبر شد "خرید نیمار 76.2 میلیون یورو برای بارسا هزینه داشت"
طبق این خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Josep Bartomeu (جانشین روسل) تو یه کنفرانس خبری (که لینکش به سایت بارسلونا رو خودتون گذاشتین) اعلام کرده با اجازه پدر نیمار، جزئیات این انتقال رو فاش میکنه. تو این کنفرانس دوباره تایید میکنه که خود انتقال فقط ۵۷.۱ میلیون یورو بوده، ۴۰ تا به پدر نیمار و کمپانیش، بقیه هم به سانتوس.
اگرچه، ایشون این رو هم گفتن که مقادیر دیگه ای هم تو این انتقال پیچیده بوده، مثل یه ۱۰ میلیون و یک سری دیگه که به خانوادش پرداخت شده و مبلغ کل رو به ۸۶.۲ میلیون یورو رسونده.
+
حالا اینکه مبالغ دیگه که پرداخت شده، عرف همه نقل و انتقالات هست یا نه رو نمیدنم، اما اگر همه چیز تا این حد ساده و عادی بود، روسل و خانوادش تا این حد تحت فشار و تهدید قرار نمیگرفتن که استعفا بدن و کار به دادگاه بکشه. ضمن اینکه، به هر اسمی که پرداخت شده (خیریه یا ...) برای انتقال نیمار بوده و از جیب باشگاه رفته و در نهایت باشگاه ۸۶.۲ میلیون یورو هزینه کرده و اون هزینه Agent Commission فقط ۲.۷ میلیون یورو بوده.
اگر قرار باشه که پول انتقال رو پخش کنیم و زیر عناوین مختلف پرداخت کنیم تا از مالیات فرار کنیم، فکر نکنم قانونی باشه. اگرچه، هنوز دفاعیه بارسلونا رو ندیدیم و تو دادگاه همه چیز مشخص میشه (همونطور که سر جریان فرار مالیاتی مسی مشخص شد).
این خبر 86.2 میلیون یورو کاملا کپی این سایت ها از همدیگه و منشا اصلی این محاسبه هم فکر میکنم همون یورو اسپرت بودهنقل قول:
حالا از شما میپرسم تو این عکسی که گذاشتید اصلا براتون سوال شد که کدوم ارقام دیگه 57.1 میلیون رو رسونده به 86.2 میلیون؟ متن کامل مصاحبه مطبوعاتی دیروز رو از بالا تا پایین بررسی کنید ببینید کجا این ارقام قرار گرفته.
اصلا دقت کردید به اینکه ارقام بی ربطی که به قرارداد نیمار ربط داده شده (مثل همون 9.9 میلیون حق خرید بازیکن های جوان سانتوس) چرا باید جزء رقم قرارداد آورده بشه؟ من اصلا کار به این ندارم که بارسا داره راست میگه یا دروغ اما میخوام بدونم رسانه هایی که ادعا میکنن 86.2 میلیون هزینه شده و شما هم به همون ها استناد میکنی چه منبع دیگه ای جز اعلام رسمی خود باشگاه بارسلونا داشتن؟ اگر این رسانه ها منابع دیگه ای دارن خب چرا نشون نمیدن؟ طبق حرفی که اینا میزنن بارسلونا باید اعلام میکرد قیمت خرید نیمار 86.2 میلیون یورو بوده و تمام جنجال ها هم سر همینه. وگرنه کسی مگه منکر این میشه که رقم قرارداد تمام اون چیزی نیست که از جیب باشگاه میره؟! مالیات و کمیسیون و مارکتینگ همیشه هست ولی اصلا ربطی به قیمت خرید بازیکن نداره که حالا با همچین محاسبات غلط و بیخودی ادعا کنیم رقم قرارداد 86 میلیون یا 96 میلیونه و بعد هم حتما نتیجه بگیریم این وسط یک تخلف بزرگ صورت گرفته.
چیزی که مثل روز روشنه اینه که هر اتفاقی تو این قراداد افتاده و هر مبلغی که خرج شده، تا الان هیچکس بجز طرف های قراداد، هیچ اطلاعی درباره اون نداشته. فعلا هم تنها کسانی که اطلاعاتی از این قراداد فاش کردن سانتوس بوده که گفته 17.1 میلیون نصیبش شده و بعد هم بارسلونا که توضیحاتش همونایی بوده که تو مصاحبه مطبوعاتی دیروز اعلام کرده. حالا این رسانه های مختلف که حتی تو نشر خبر جنجالی اینقدر عجله دارن که حتی یک جمع ساده رو هم اشتباه میکنن از چه جای دیگه ای اطلاعات اضافه ای بدست میارن رو باید از اونها پرسید. تا زمانی هم که منابعشون رو معرفی نکردن، تمام حرفاشون بی ارزشه و ملاک همون چیزیه که باشگاه اعلام کرده و پشتش هم ایستاده
چیزی که نهایتا باید برای ارزش این قرارداد در نظر گرفت اینه: 57.1 میلیون یورو برای عقد قرارداد + 56.7 میلیون یورو هزینه ای که برای دستمزد پنج ساله نیمار صرف میشه و این دقیقا همون چیزیه که باشگاه اعلام کرده و هیچ اشکالی هم توش نیست و باز هم تاکید میکنه رقم قرارداد نیمار همون 57.1 میلیون یورو بوده
بقیه رقمها رو هیچوقت جزء رقم خرید اعلام نمیکنن و مقادیرش متفاوته. مثلا رئال مادرید برای قرارداد بیل حق کمیسیون و مارکتینگ نداده؟ یا آرسنال برای خرید اوزیل همون 45 یا 50 میلیون یورو رو داده و هزینه های دیگه نداشته یا اینکه PSG برای اینکه کاوانی رو بخره هزینه های دیگه ای تقبل نکرده؟ طبق عرفی که این چند ساله دیدیم، رقم قرارداد نیمار همون 57.1 میلیون یورو، گرت بیل همون 100 میلیون یورو، اوزیل همون 45تا50 و کاوانی هم 64 میلیون یورو هست. اگر اینطور که الان برای بارسا در قرارداد نیمار محاسبه میشه عرف بشه، پس بقیه رو هم با همین جزئیات باید محاسبه و اعلام کرد.
در ضمن یک چیزی رو هم اضافه کنم که خیلی مهمه. پرونده فعلی ربطی به باشگاه بارسلونا نداره و اصلا اونطور که خیلی ها فکر میکنن و دوست دارن نشون بدن، تحقیقی درباره وضعیت مالی این قرارداد و بررسی احتمال تخلف در اون نیست.
این پرونده حاصل شکایت یک شاکی خصوصی بنام Jordi Cases ـه که یکی از اعضای باشگاهه. شکایت هم از شخص "راسل" به این عنوان صورت گرفته که "شفافیت در صرف منابع مالی باشگاه" از طرف راسل رعایت نشده. وکیل این فرد هم تو یک مصاحبه اعلام کرد به احتمال زیاد شکایت پس گرفته میشه.
به این ترتیب اصلا قضیه ی دشمن شادکنی به عنوان بررسی تخلف مالی باشگاه بارسلونا و احتمال محرومیت و کم کردن امتیاز از طرف دادگاهی در اسپانیا مطرح نیست و تمام مشکل Cases این بود که چرا راسل توضیح نداده این 40 میلیون و اون 10 میلیون به حساب چه کسی و به چه عنوانی واریز شده
قضیه فکر کنم کم کم داره به اونجا می رسه که پول بلیط هواپیمای مسئولان و هزینه شام و نهار و ... رو هم میارن توی این مبلغ! :n02: نمی دونم هزینه قرارداد ضبط آگهی های تبلیغاتی در برزیل برای 5 سال آینده چه ربطی به انتقال نیمار به بارسا داره، حتی اگه این قرارداد با شرکتی بسته شده باشه که فرضا خانواده نیمار در اون ذی نفع باشن... فرضا اگه پدر کارمند من هم نمایشگاه ماشین داشته باشه و اگه من بخوام ماشین بخرم میرم اونجا حتما من رو هم باید ببرن دادگاه :n02: و این پول رو هم جزو حقوق این کارمند من حساب کنند! :n02: یا مثلا قرارداد برای امتیاز استعدادیابی در سانتوز...
دلیل اینکه 40 میلیون به پدر و مادر نیمار داده شده که البته طی 5 سال پرداخت میشه صرفا همون قضیه مالیاتی است که در برزیل بسیار کمتر از اسپانیاست و این قضیه نرم چنین انتقال هایی است و فکر می کنم همیشه صورت بگیره. اگه مسئله غیرقانونی در این بین اتفاق افتاده باشه که وظیفه دادگاه هست مشخص کنه ولی این جمع بندی های عجیب کمکی به ماجرا نمی کنند و هدفشون هم فکر می کنم فقط و فقط جوسازی باشه.
اگر به لینک خبر یا فقط همون قسمتی که ازش Screenshot گرفتم توجه کنین، میبینین که اشاره کرده بقیه این پول به خانواده نیمار پرداخت شده.نقل قول:
در مورد منبع رسانه، رسانه ها لزوماً منبع کتبی ندارن، برای مثال، وقتی خبر درگیری تو رختکن یک تیم رو تو روزنامه میخونین، توقع دارین سند رو کنن؟ مشخصاً یکی از بازیکنا یا اعضای تیم رفته و به یک خبرنگار گفته. خیلی مواقع رسانه ها فقط میگن از یک منبع آگاه یا منبع بی نام ( یا همون anonymous sources ) شنیدیم که "..." و تمام! رسانه یک موضوع رو به گوش عموم جامعه میرسونه و این بیداری افکار عمومی میتونه باعث استعفای Ricahrd Nixon یا آقای X بشه...
ضمن اینکه، اختلاف قیمت های منتشر شده تو رسانه ها با مبلغی که بارسلونا اذعان میکنه پرداخت کرده اونقدر زیاده که ۲ میلیون یورو بابت حق Agent که شما روش زوم کردین اصلاً به چشم نمیاد، پس نیازی به مانور دادن روش نیست.
سوال من اینه که، اگر بارسلونا اون مبلغ های دیگه رو (مثلاً برای استعدادیابی) پرداخت نمیکرد هم باز این انتقال صورت میگرفت؟ اگر جواب منفی باشه، خب پس در نهایت پول پرداخت شده برای راضی کردن سانتوس بوده.
نمیدونم چرا باید بحث ادامه پیدا کنه . اون چیزی که من میگم کاملا واضحه و اعداد و ارقامی که ازش حرف میزنم همون چیزیه که همه جا هست و فقط هم توسط باشگاه بارسلونا اعلام شده و همین ارقام منتشر شده توسط باشگاه، الان داره تو سایت های مختلف میچرخه و هیچکس از هیچ منبع متفاوتی چیزی بدست نیاورده. اختلاف فقط سر یک موضوع خیلی خیلی چیپ و بچگانه است که میگه بارسلونا هر چقدر پول خرج کرده باید همون رو به عنوان رقم خرید نیمار اعلام کنه. در صورتی که خیلی خوب میدونیم اینطور نیست و اصرار روی این قضیه فقط میتونه از روی لجبازی باشه.نقل قول:
شما بنظر میاد فقط در حد همین اسکرین شات حوصله دنبال کردن خبر رو داشتید و خودتون هم دقیقا نمیدونید چطور این عدد 86.2 بدست اومده و چه پولی هست که ادعا میشه به خانواده نیمار رسیده. وگرنه خیلی راحت میتونستید ببینید که چرا این اختلاف قیمت وجود داره. پس بذارید یک بار دیگه (هرچند تو پست های قبلی هم بود) محاسبه رو نشونتون بدم:
17.1 میلیون یورو (پول پرداختی به باشگاه سانتوس) + 40 میلیون یورو (پرداختی به شرکت خانوادگی نیمار N&N، که دارای حق مالکیت فروش نیمار بود) + 10 میلیون یورو (پرداختی به خود نیمار در هنگام امضای قرارداد به عنوان بخشی از حقوق بازیکن) + 2.7 میلیون یورو ( 5درصد کمیسیون ایجنت نیمار از جمع حقوق پنج ساله بازیکن) + 2.5 میلیون یورو (پرداخت شده به بنیاد خیریه نیمار) + 4 میلیون یورو (هزینه مارکتینگ) + 9.9 میلیون یورو (پرداختی برای سرمایه گذاری روی استعدادیابی و بطور مشخص 3بازیکن سانتوس که اسمشون هم آورده شده)
هیچکدوم از ارقام بالا چیز جدیدی نیست که تا الان مخفی بوده باشه و به تازگی رسانه ها از منابع خودشون فهمیده باشن. اون 9.9 میلیون یورو قراردادش تو 2011 با سانتوس بسته شد و اصلا از نظر حقوقی هیچ ربطی به این قرارداد نداره. اگر قرار بود اون 9.9 میلیون یورو تضمینی باشه برای قرارداد نیمار پس چرا بعد از 2 سال که بارسا برای جذب نیمار اقدام کرد، سانتوس از طرف تیمهای دیگه پیشنهاد قبول میکرد و همین باعث شد بارسا پیشنهاد 40 میلیونی اولیه رو تا 57.1 میلیون بالا ببره؟ 40 میلیونی که به شرکت N&N داده شده هم پولی بود که باید به این شرکت داده میشد، چون این شرکت و خود شخص نیمار حق مالکیتشون بر سود فروش بازیکن از باشگاه سانتوس بیشتر بود و اتفاقا این 40میلیون (که 10 میلیونش در قالب یک وام در سال 2011 پرداخت شده بود) از همون روز اول مشخص بود و مشکلی هم که شاکی پرونده باهاش داشت این بود که چرا مشخص نشده از این 40 میلیون چقدرش به کی رسیده؟ 10 میلیون پرداختی اولیه به خود نیمار هم جزء حقوق بازیکنه که بارسلونا برای تشویق بیشترش به امضای قرارداد در همون ابتدا بهش پرداخت کرده و اتفاقا این هم یکی دیگه از سوالات شاکی بود که میگفت چرا بهش دادن و اگر نمیدادن به تیم نمی اومد؟ مشابه این قضیه هم تو همین اروپا هست که دورتموند برای اینکه لواندوفسکی رو برای یک فصل دیگه راضی به موندن کنه به عنوان پاداش 4 میلیون یورو تو همین فصل بهش پرداخت کرد. تنها فرقش با مورد نیمار اینه که 10 میلیون پرداختی به نیمار جزء حقوق پنج ساله بازیکنه. ارقام دیگه هم که در موردشون صحبت نمیکنم و هیچ مورد عجیبی در اونها نیست و عنوانشون توضیح کامل رو میده
پس خیلی واضحه که اختلاف قیمتی که برای شما جای سوال داره از اینجا ناشی میشه که اصلا مبالغی که 57.1 میلیون رو به 86.2 میلیون رسونده، جزء قیمت خرید نیمار نیست. حالا شما هرجور میخواید باز گمانه زنی کنید و رقم خرید رسمی نیمار رو هر چقدر میخواید درنظر بگیرید، فرقی در واقعیت قضیه نمیکنه که قیمت خرید نیمار 57.1 میلیون یورو بوده و سایر هزینه ها که اتفاقا بیشتر از اینی هست که گفته شد (هزینه های بیمه ای، مالیات ها، خرج ایاب و ذهاب و حتی خرج شام و نهار!!!) هیچ ربطی به این رقم نداره حالا به هر دلیلی پرداخت شده باشه.
دقیقا یادم نیست گاردین بود یا میرور (یک رسانه انگلیسی بود) که هزینه خرید "گرت بیل" رو 265 میلیون یورو برآورد کرد (مجموع قیمت پرداختی+حقوق 6ساله بازیکن+هزینه های متفرقه دیگه) و اتفاقا با اینکه تو مورد اخیر هم تو رسانه ها از کلمه هزینه استفاده میشه، اما برخورد با خبر طور دیگریه و همه همونطور که اول هم گفتم انتظار دارن بارسلونا اعلام کنه "ما نیمار رو 86 میلیون یورو خریدیم" که خب قطعا این اتفاق نمی افته، چون این مطلب واقعیت نداره (حداقل با مدارک و اسناد فعلی و ارقام استخراج شده)
مشکل این رسانه ها بنظر من این بوده که منتظر انفجار یک بمب رسوایی خیلی بزرگ بودن و بدون درنظر گرفتن جوانب و حقایق موجود در قضیه و ماهیت شکایت (که کاملا جنبه فردی داشته)، وقوع این انفجار رو از چند روز قبل و مخصوصا بعد از درز اولیه خبر استعفای راسل قطعی دونستن. حالا که تقریبا همه چیز مشخص شده و به احتمال خیلی زیاد شکایت هم پس گرفته میشه (هدف شاکی از ابتدا هم استعفای راسل بود)، نمی تونن خودشون رو راضی کنن که انرژی ای که این هفته صرف کردن به راحتی و بدون نتیجه دلخواه (مثلا حذف بارسلونا از تمام رقابت ها برای 50 سال :n02:) به پایان برسه. پس سعی کردن با همون حداقل هایی که در اختیارشون هست، واقعیت های مساله رو به نحوی که نوعی تقلب و کج روی رو القا کنه، کنار هم بذارن و حداقل در لحظه ی اولِ خوندنِ تیتر، خواننده رو تحت تاثیر قرار بدن.
پرش زیبای پینتو درتمرینات امروز تیم
بارسا - مالاگا
امشب ساعت 23:30 به وقت ایران
پخش زنده ازشبکه ورزش
کاریکاتور روزنامه اسپرت ۲۶ژانویه
ترکشهای دشمن که از هر طرف تیم بارسا را هدف گرفته
تا تا و بارتمئو هم کلاه به سر پر قدرت به کارشون ادامه میدهند
آمار شاه لئو در بازيهاي مقابل مالاگا
تعداد بازي ؛ 10 بازي
گل زده ؛ 10 گل
پاس گل ؛ 5 پاس گل
ترکیب احتمالی بازی امشب
مصدومین تیم :سونگ ، نیمار ، پویول ، اینیستا ، مونتویا ،دوس سانتوس
مصاحبه مارتینو بعد از بازی امشب
نتیجه اندکی نگران کننده است ، ما موقیعت های بسیار زیادی ساختیم ولی این تعداد گل با آن همه موقیعت همخوانی ندارد
من دوس دارم که دو دفاع کناریم همواره در حمله باشد .اندکی پر ریسک است ولی ژآوی و بوسکتس می توانند خلا آنها را در نفوذ پر کنند
گلزنی از روی نقطه کرنر؟ قبلا 6 بار دروازه ما در این نقطه باز شد و اکنون بسیار لذت بخش است که در این نقطه گل میزنیم.
تمام تمرکزها بر روی لوانته و والنسیا
بعد از شب رویایی دیشب برنامه بارسا برای هفته پیش رو از این قرار خواهد بود....
دوشنبه
13.30. تمرین در سیوتات اسپورتیوا
سه شنبه
13.30. تمرین در سیوتات اسپورتیوا
چهارشنبه
15.00 تمرین در نیوکمپ
16.15 رفتن بازیکنها به هتل پرنس سوفیا
00.30 باسا-لوانته بازی برگشت کوپا
پنجشنبه
15.00 تمرین در سیوتات اسپورتیوا
جمعه
13.30 تمرین در سیوتات اسپورتیوا
11.15 رفتن بازیکنها به هتل پرنس سوفیا
شنبه
18.30 بارسا-والنسیا هفته 22 لالیگا
یکشنبه
استراحت
ساعتها به وقت ایران
تاتا مارتينو:
"تمام كارهايي كه مــــســـي در زمين انجام ميده بي نظيره. خيلي خوشحالم كه چنين بازيكني در تيمم دارم.
اين ديگه كاريه كه خودش انجام داده. سطح توقعات را انقدر بالا برده كه وقتي گل نميزنه مردم فكر ميكنن كه مشكلي بوجود اومده يا مسي اماده نيست. ولي همه ميدونن كه اينطور نيست و مسي همه كار ميكنه واسه كمك به تيم."
ژاوی
سالهای سال است که اینجا هستم . خاطرات فراوانی از سالهای حضورم در بارسا دارم به همراه عناوین فراوان . ایننسل از بارسا مفق شد عناوین بسیار را بدست بیاورد و بانگاهی به گذشته میبینیم که ما از فوتبال لذت برده ایم . ما امشب یک بارسای بزرگ را دیدیم ، ما از فوتبال لذت بردیو و احساس خوبی داریم . من نه به نیویورک میروم نه به قطر میخواهم در اینجا بازنشسته شوم چون احساس میکنم میتوانم به تیم کمک کنم.
تاتا در حال پیاده کردن کار و برنامه ای شگفت انگیز بر روی بارسا است . هفته سختی رو پشت سر گذاشتیم . به تصمیم راسل احترام میگذاریم و برایش بهترینها را ارزو میکنیم . استعفای او بر تیم تاثیری ندارد ما برای رسیدن به هدفمان خواهیم جنگید و همچنان رو به جلو پیش خواهیم رفت .
جرارد پیکه
در کل بازی مالکیت توپ و میدان رو در اختیار داشتیم ولی موقعیتهای زیادی رو از دست دادیم و نتوانستیم از اونها استفاده کنیم . هفته ها و ماههای بسیاری رو با صدر نشینی به پایان بردیم و این نشون از هماهنگی ماست . مسی برای ما همیشه سورپرایزهای بیشماری داشته حتی اگر در گلزنی ناموفق باشد پاس گل میدهد .
سرجیو بوسکتس
بازی خوبی رو انجام دادیم ولی نتوانستیم گلهای زیادی رو به ثمر برسونیم . ما بدشانس بودیم و در تمام بازی توپ و میدان را در اختیار داشتیم . ژاوی یک افسانه بزرگ در باشگاه است .او مثالی برای بازیکنان سیستم جوانان است - لذت بخش است بازی و برنده شدن جامها با او .
لئو در 6 بازی که در سال 2014 بازی کرده، 4 گل زده و 4 پاس گل داده.
صحبت هایی در مورد مسی:
برند شوستر:
" گل نزدن مسی؟ بازیکنان عالی ، عالی بودنشان به خاطر گل هایشان نیست... اگر آنها گل نزنند در عوضش به اهداف تیمی کمک میکنند...! "
الکسیس سانچز:
" زمانی که مسی در زمین هست کار ما راحت تره ، وقتی نباشه کارمون سخت میشه...! "
ماسکرانو:
" مسی از اون وضعیت مصدومیت کاملا خارج شده ، اون سعی میکنه به سرعت خودش رو به بهترین سطح برای جام جهانی برسونه..."
مارتینو:
"مسي قادر است طوري مسير حرکت توپ را تشخيص دهد که هيچکس ديگر نميتواند در داخل زمين، آن خط پاس را ببيند.
مسي توجه مدافعان حريف را به خود مشغول ميکند و پاسهايي را ميبيند که ما فقط وقتي ميتوانيم آنها را ببينم که بازي را از تلويزيون تماشا کنيم يا روي سکوهاي ورزشگاه باشيم.
اينها پاسهايي هستند که در زمين فوتبال ديده نميشوند.
تا زماني که مسي از ايفاي اين نقش راضي باشد، اهميتي چنداني ندارد که گلزني نکند.
مسي هر کاري دلش بخواهد،ميتواند در زمين بازي انجام دهد.
اگر قرار باشد پاس گل بدهد،اين کار را ميکند، اگر بخواهد گلزني کند، اين کار را نيز ميکند و اگر بخواهد به تيم حريف فشار بياورد، بدون توپ اين کار را انجام ميدهد.
او بازيکني است که ميتواند در هر زمينهاي موفق باشد."
مارتینو خوب داره بازیکنا رو احیا میکنه مثلا" پدرو فصل قبل رو با پدرو حالا مقایسه کنید.حتی پیکه که من هیچ امیدی بهش نداشتم هم داره بازی به بازی بهتر میشه.حتی اگه آخر این فصل بارسا هیچ جامی نیاره باید مارتینو رو نگه دارن.
دوستان كسى خبر داره ليورپول هنوز تيو رو ميخواد يا نه؟ خداييش اگه مشترى نقد باشه 100هزار تومنم بفروشيمش سود كرديم:n02: يعنى با فاصله زياد بيخود ترين بازيكن چند سال اخير بارساست:| موندنش فقط جاى امثال دونگو رو تنگ ميكنه. * نكته مهم بازى ديشب پرس شديد + جابجايى هاى زياد بازيكنا بود كه باعث سرويس شدن دهن مالاگا شد. اين چيزيه كه هميشه بايد باشه و لازمه درست اجرا شدن تيكى تاكاست اما چرا خيلى مواقع نميبينيمش؟ خدا ميدونه. + اين تيم يه مهاجم نوك ميخواد. حتى اگه متوسط رو به پايين هم باشه بازم خيلى به دردمون ميخوره. اگه دقت كرده باشين تو هر بازى شايد 20 بار اتفاق ميفته كه هافبك ها توپو ميفرستن گوشه براى آلوز و اونم معمولا بلند ارسال ميكنه روى دروازه. خب كى قرار اين ضربه سر رو بزنه؟ مسى، پدرو يا الكسيس؟ يا هافبك هامون كه از عقب اضافه ميشن؟ هيچكدوم نميتونن! در نتيجه هر بازى تعداد زيادى ارسال بيهوده داريم! حتى اگه يكى مثل پيكه رو هم موقع اين ارسالها داشته باشيم از 10 تا ميتونه دو تاشو بزنه. فلذا:n02: بنده از اومدن مهاجم نوك حمايت ميكنم حتى اگه اون مهاجم برباتوف يا پيتر كراوچ باشه:دى
ظاهرا Jordi Cases هنوز شکایت قبلی رو به طور کامل پس نگرفته و علت اون امتناع بارسا (تا این لحظه) هست از دادن ضمانت کتبی برای اینکه در صورت پس گرفتن شکایت Cases، بارسا بر علیه Cases فعالیتی رو انجام نده، البته احتمال توافق طرفین (البته در پشت پرده) در آینده نزدیک وجود داره.نقل قول:
قبل از شروع یه مورد رو باید مد نظر داشته باشیم: اعدادی که چند روز پیش از طرف رئیس جدید ارائه شده به صورت ارائه سند یا مدرک نبوده، بلکه اعداد و ارقام صرفا به شکل یک فایل پاورپوینت ارائه شده و واقعا نمیشه با یقین صحبت کرد.
یه مسئله که اینجا بهش پرداخته نشده این هست که با فرض اینکه اعداد و ارقامی که اخیرا ارائه شده کاملا صحت داشته باشه، چرا باید اینقدر روی بند محرمانه بودن قرارداد(یه بند ویژه در این قرارداد گنجانده شده بوده که تا قبل از موافقت پدر نیمار امکان علنی کردن قرارداد وجود نداشت) پافشاری بشه و چرا روسل باید اینقدر مقاومت نشون بده تا نهایتا مجبور به استعفا بشه؟ آیا علت اصلی استعفای روسل مسائل مرتبط با همین انتقال نبوده؟ آیا واقعا توجیه هایی مثل خستگی یا تهدید یا مواردی از این دست اصلا قابل باور هست؟ اون هم توی همچین شرایطی که تازه کار این انتقال بالا گرفته بود تا حدی که اولین کار مدیر جدید باید توضیح مفاد قرارداد باشه؟ اگه قرارداد برای اعضای مهم باشگاه یعنی مالکان واقعی (امثال Cases یا به قول اسپانیایی ها، Socio ها) هیچ ابهامی نداشته یا نداره، چجوری همچین مسئله در ظاهر پیش پا افتاده ای می تونه مدیر باشگاه رو عوض کنه؟
یه مورد دیگه که اینجا ندیدم بهش اشاره ای بشه:
از دو بخش اصلی یعنی 17.1 میلیون (55% از اون سهم سانتوس و 45% بقیه سهم دو کمپانی برزیلی دیگه) و 40 میلیون به کمپانی والدین نیمار، طبق اون چیزی که در دادگاه شهر بارسلونا ثبت شده، قسمت 40 میلیون یورویی قرارداد، تحت نام Penalty Clause بین طرفین قرارداد آورده شده و نه تحت نام Transfer Fee، به این شکل که این 40 میلیون یورو تعهدی هست که در صورتی که نیمار منتقل بشه باید پرداخت بشه و نه به عنوان مبلغ ترانسفر به شکل مرسوم در همه جای دنیا. چرا باید به این شکل باشه؟ توی بعضی از منابع مثل ESPN گفته شده که مالکیت حقوق نیمار متعلق به سه بخش هست.(سانتوس 55 درصد و دو کمپانی دیگه روی هم 45 درصد) و علت گنجاندن بند Penalty Clause برای پرداخت 40 میلیون یورو به والدین نیمار همین مسئله قانونی هست.
حالا این شکل از ثبت قرارداد چه سودی رو برای بارسا داره؟ چون سانتوس 100% حقوق نیمار رو در اختیار نداشت، اما از طرف دیگه نقش تعیین کننده ای در این انتقال داشت و باید پول خوبی برای راضی شدن سانتوس پرداخت میشد، این جدا کردن مبالغ به کار اومد و روسل قرارداد اولیه رو به شکل قرارداد در قرارداد درآورد (گفته میشه قرارداد اصلی از 10 قرارداد تشکیل میشه!) تا در عین اینکه مبلغ کافی به سانتوس پرداخت میشه، هیچ مبلغ اضافه ای به دو کمپانی برزیلی دیگه که 45% دیگه از حقوق نیمار رو در اختیار داشتند نرسه و برای همین بقیه مبالغ هیچ کدام جزو Transfer Fee آورده نشدند، بلکه به شکل Penalty Clause و بندهای حاشیه ای آورده شدند، چون اگه جزو Transfer Fee آورده میشدند مبلغ انتقال به جای محدوده 70 تا 90 میلیون یورویی فعلی، چیزی نزدیک به 150 میلیون یورو در می آمد.
مورد دیگه اینکه به گزارش Globoesporte که یکی از رسانه های برزیلی شناخته شده هست، افرادی برای تحقیق راجع به کمپانی N&N (کمپانی والدین نیمار) به دفتر مرکزی این کمپانی(؟) رفته بودند، ساختمان به شکل یک آپارتمان بر روی یک واحد مغازه بوده، در تعطیلی به سر می برده، زنگی برای به صدا در آوردن و وارد شدن به ساختمان وجود نداشته، حتی فاقد صندوق پستی بوده! تصویر گرفته شده از این کمپانی:n02:
+
اگه با دید دیگه ای به قضیه نگاه کنیم، در صورتی که حقوق نیمار در عمل رو محاسبه کنیم به شکل 8.8 میلیون یورو (حقوق ثابت) + 2 میلیون یورو (که در قالب وجه 10 میلیون یورویی به عنوان پاداش پرداخت میشه) + 8 میلیون یورو (به والدین نیمار برای دور زدن مالیات 56 درصدی) در میاد که در مجموع مبلغ نجومی سالانه 18.8 میلیون یورو هست که بعید نیست صحبت های اخیر مدیر جدید برای تبدیل کردن مسی به پردرآمدترین فوتبالیست دنیا از مشخص شدن حقوق بسیار بالاتر نیمار از مسی و فشار ایجنت ها تاثیر گرفته باشه.
فقط بخشی از رقم ها جزو مبلغ انتقال آورده نمیشه، نه همه اون، یعنی قسمت بولد شده صحت نداره، مسئله ای که این انتقال رو مشکوک کرده این هست که میزان پاداش ها و بقیه مواردی که در Transfer Fee آورده نشده از خود انتقال بیشتر هست، اگه مورد مشابهی رو سراغ دارید خوشحال میشم بشنوم.نقل قول:
این خبر 86.2 میلیون یورو کاملا کپی این سایت ها از همدیگه و منشا اصلی این محاسبه هم فکر میکنم همون یورو اسپرت بوده
چیزی که نهایتا باید برای ارزش این قرارداد در نظر گرفت اینه: 57.1 میلیون یورو برای عقد قرارداد + 56.7 میلیون یورو هزینه ای که برای دستمزد پنج ساله نیمار صرف میشه و این دقیقا همون چیزیه که باشگاه اعلام کرده و هیچ اشکالی هم توش نیست و باز هم تاکید میکنه رقم قرارداد نیمار همون 57.1 میلیون یورو بوده
بقیه رقمها رو هیچوقت جزء رقم خرید اعلام نمیکنن و مقادیرش متفاوته. مثلا رئال مادرید برای قرارداد بیل حق کمیسیون و مارکتینگ نداده؟ یا آرسنال برای خرید اوزیل همون 45 یا 50 میلیون یورو رو داده و هزینه های دیگه نداشته یا اینکه PSG برای اینکه کاوانی رو بخره هزینه های دیگه ای تقبل نکرده؟ طبق عرفی که این چند ساله دیدیم، رقم قرارداد نیمار همون 57.1 میلیون یورو، گرت بیل همون 100 میلیون یورو، اوزیل همون 45تا50 و کاوانی هم 64 میلیون یورو هست. اگر اینطور که الان برای بارسا در قرارداد نیمار محاسبه میشه عرف بشه، پس بقیه رو هم با همین جزئیات باید محاسبه و اعلام کرد.
خبرجنجالی راک1: دخالت پرس در پیگیری شکایت کاسس از بارسا
یکی از خبرنگاران این شبکه اعلام کرده که رئیس باشگاه مادریدی در پیگیری شکایت کاسس از بارسا نقش داشته
سایت گل – کارلس ویلاروبی، یکی از نایب روسای باشگاه بارسلونا در گفتگو با راک 1 انتشار خبری از این شبکه را به طور ضمنی تائید کرد. تکذیب نشدن خبر توسط ویلاروبی را می توان به نحوی تائید ضمنی این خبر دانستساعاتی قبل از گفتگوی ویلاروبی با راک 1، این شبکه خبری را مبنی بر اینکه فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی با بهره گیری از آشناهای بلندپایه اش، به جوردی کاسس کمک کرده تا پرونده شکایتش به دادگاه بکشاند اعلام کرد.ماجرا از این قرار است که آقای کاسس شکایتی راعلیه ساندرو روسل درموردابهامات در مورد مبالغ پرداختی برای خرید نیمار ترتیب داده بود که بعد از گذشت مدتی، قاضی روس پذیرفت تا این پرونده مورد بررسی قرار بگیرد.ویلاروبی در صحبت هایی در واکنش به این خبر گفت:« به عنوان نایب رئیس بارسا نمی توانم این خبر راتکذیب کنم.»در گزارش راک 1 به این نکته اشاره شده بود که یکی از مقامات قضایی بلندپایه اسپانیا به یکی ازمدیران بارسلونا این خبر را داده و یادآوری کرده که در زمانی که روزنامه ال کنفدینسیال در گزارشی یادآوری کرده بود که دادگاه بررسی پرونده کاسس را نپذیرفته، فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید با خوسه ماریا آنسار، نخست وزیر سابق اسپانیا تماس گرفته و از طریق او با آلبرتو روئیس گایاردون، وزیر دادگستری اسپانیا تماس گرفته و خواستار آن شده تا دادگاه با تغییر در روند کاری اش، پرونده آقای کاسس علیه رئیس باشگاه بارسلونا را مورد بررسی قرار دهند.ویلاروبی درمورد پروننده انتقال نیمار گفت:« بالاخره روزی تمام اتفاقاتی که رخ داده مشخص خواهد شد، دقیقا مثل آنچه در پرونده دی استفانو رخ داده بود.»
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه :نقل قول:
نقل قول:
اطلاعیه رسمی :
باشگاه رئال مادرید هرگونه دخالت از سوی فلورنتینو پرز در پرونده نیمار را رد کرد ، همچنین به خبرنگار کاتـالانی که این کذبیات را بیان کرده بود تـذکر جـدی داده شـده که مطـالــب خودش را اصلاح کند در غیر اینصورت وکلای مدیر عامل رئال مادرید از این خبرنگار شکایت خواهند کرد .
نقل قول:
در بيانيه باشگاه رئال آمده است :"براي روشن كردن ادعايي كه ديشب در راديو راك 1 توسط ژاوي بوش ، خبرنگار مطرح شد ،فلورنتينو پرز ، مدير رئال مادريد بايد اعلام دارد :1- اين ادعاها كاملا كذب هستند و آنها به طرز بيهوه اي مي خواهند كه مدير رئال مادريد را در پروسه قانوني كه توسط عضوي از بارسلونا عليه مدير وقت باشگاهشان آغاز شد ، دخيل كنند .
2- مدير رئال مادريد از خبرنكاري كه ادعاي كذب را مطرح كرده است ،شكايت مي كند مگر اين كه اين خبرنگار در همان ايستگاه راديويي به شكلي روشن و صريح عذرخواهي كند .3- اگر عذرخواهي انجام نشود ، مدير رئال مادريد براي دفاع از حيثيت ، امنيت و شهرت خود ، از اين خبرنگار شكايت خواهد كرد . او اين را به وكلايش خبر داده است .
اعتراف پدر نیمار نسبت به دریافت ۱۰ میلیون یورو در سال ۲۰۱۱ از باشگاه بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پول از دید خیلی ها، یک pre-contract هست که خلاف قوانین FIFAست، اما پدر نیمار اظهار کرده که این پول به نیمار پرداخت نشده بلکه به کمپانی N&N پرداخت شده، پس مشکل قانونی نداره.
پدر نیمار در ادامه گفته که با این پول نیمار رو بیمه کرده تا اگر مصدوم شد، قادر باشه حتی تا ۴۰ میلیون یورو پول درمانش رو بده.
سسک از آگوست سال 2011 تا اکنون در 117 دیدار برای به باشگاه بارسلونا به میدان رفته است / دراین مقدار بازی انجام شده توسط سسک وی موفق شده که 40 گل و44 پاس گل برای تیم مهیاکند.
تاتا مارتینو در مورد توانایی های مسی:
"در اين سالها بازي مسي در نقشهاي متفاوت را ديدهايد و يک روز ميبينيد که درون دروازه ميايستد و عالي کار ميکند.
آنچه مهم است اين است که براي بازي در پستهاي مختلف در زمين حاضر باشد. "
شاه لئو فقط با زدن 12 تا گل ديگه ميتوته ركورد بهترين گلزن بارسلونا در تمام بازيها ( رسمي و غير رسمي ) رو بشكنه و به تنهايي ركورددار بشه ...
ركورد حال حاضر از آنِ پائولو الكانترا هستش كه بين سالهاي 1927-1912 (15 سال ) براي بارسلونا توي 357 تا بازي 369 تا گل زده .
تیترهای روزنامه الموندو ۲۹ژانویه
مارتینو ۲۰۱۶
بارتمئو میخواهد قرارداد مارتینو را یک سال دیگر تمدید کند
رئیس جدید میخواهد تا پایان کار ثبات را در تیم حفظ کند
تمرکز تاتا بر روی بازی لوانته و ارائه بازی خوب است
بارسا - لوانته ۰۰:۳۰ ( به وقت ایران)
آرامش ممنوع : سر مربی میخواهد تا اینیستا قدرت خود را نشان دهد و اینکه کاملا آماده بازگشت است
فلورنتینو عصبی میشود و تهدید به شکایت میکند
تیترهای روزنامه اسپرت ۲۹ژانویه
بارسا احتیاجی به حسادت با رئال ندارد
مادریدی ها نه
بارسا ایی ها
عنوانهای ۲تیم از ۲۰۰۳/۰۴ تا ۲۰۱۳/۱۴
بارسا ۲۱ قهرمانی
مادرید ۶ جام
مساله نیمار یک جنگ دیگر را میان دو تیم بزرگ فوتبال آغاز کرد
بارتمئو پر قدرت از بارسا دفاع میکند و فلورنتینو با شکایت تهدید میکند
کوپا دل ری
بارسا - لوانته ۰۰:۳۰( به وقت ایران)
اینیستا در ترکیب ابتدایی و مسی از روی نیمکت بازی را شروع خواهد کرد
تونی سانابریا، استعداد بزرگ لاماسیا، با قراردادی به مبلغ 3.5 میلیون یورو به رم پیوست
این بازیکن که در تیم جوانان بارسا بازی میکرد طبق قرارداد میتوانست با مبلغ 3 میلیون بارسا را ترک کند، ولی رم در ماه دسامبر تلاش کرد با مبلغ کمتری این انتقال را انجام دهد. بارسلونا با طولانی کردن مذاکرات، از ابتدای ماه ژانویه سانابریا را به تیم ب بارسا انتقال داد، و به این ترتیب خود به خود مبلغ جدایی وی به 12 میلیون افزایش پیدا کرد.
پس از تلاش زیاد باشگاه رم، سانابریا با مبلغ 3.5 میلیون یورو به این تیم منتقل شد، و همچنین درصدی از مبلغ انتقال بعدی این بازیکن نیز به بارسلونا خواهد رسید.
رم، این بازیکن 17 ساله پاراگوئه ای خود را به صورت قرضی به باشگاه ساسولو منتقل کرد، ولی طبق قوانین تا ماه مارس (و رسیدن به سن 18 سالگی) نمیتواند برای این تیم به میدان برود.
رونمایی ازلباس تمرینی اول ودوم بارسا درفصل آینده ..
نــیــمــار، مـدلِ جـدیـدِ عـیـنـک های POLICE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جین ماری دونگو تا سال 2017 با بارسا تمدید کرد
جین ماری دونگو بعد از ظهرِ روزِ سه شنبه قراردادش را تا 30 ژوئن سال 2017 با بارسا تمدید کرد و بند خریداری این بازیکن 12 میلیون یورو تعیین شده است.
این بازیکن کامرونی در سال 2008 زمانی که تنها 13 سال داشت از بنیاد ساموئل اتوئو وارد لاماسیا شد. او برای تیمِ اوزِبیو ساکریستان در بارسا ب بازی میکند.
دونگو پس از امضای قراردادش بسیار هیجان زده به نظر میرسید و گفت:
"این یک روز بسیار مهم در زندگی حرفه ای من است، من بسیار خوشحال هستم. از زمانی که من به اینجا آمدم ورود به لاماسیا و بازی کردن برای اولین بار در نیوکمپ دو لحظه ی به یاد ماندنی برایم هستند. من از اینکه در بارسا ماندم بسیار هیجان زده هستم."
فورواردِ قدرتمند
جین ماری دونگو تسافک، هجده سال پیش در دوالا (کامرون) به دنیا آمد، او فوروارد سریع و قدرتمندی است. در این فصل او اولین بازی اش را برای تیم اصلی انجام داد و به تیم ملی کامرون نیز دعوت شد.
او دوازده بازی برای بارسا ب انجام داده که دو گل نیز به ثمر رسانده است. او امسال هفت بار به تیم اصلی فراخوانده شد (چهار بار در لیگ، دو بار در لیگ قهرمانان اروپا و یک بار در جام حذفی)، و او اولین گل رسمی خود را برای تیم اصلی در 6 دسامبر در جام حذفی در برابر کارتاگنا (1-4) به ثمر رساند.
فصلِ گذشته اولین فصلِ حضورش در بارسا ب بود که در 33 بازی برای این تیم موفق شد 5 بار گلزنی کند.
مترجم: سينا El Cant del Barca
منبع: سایت رسمی باشگاه
بازدید یوردی مستر از تمرینات دیروز بارسا
معاون جدید بارسا از تمرینات بارسا در روز گذشته دیدن کرد و با ستاره های بارسا به گفتگو پرداخت .
پویول ، اینیستا ، سانگ و مونتویا در لیست 18 نفره
از سوی کادر رهبری بارسا اسامی 1 بازیکن برای دیدار امشب اعلام شد که نام 4 بازی کن تازه از بند مصدومیت رها شده هم در بین اونها به چشم میخوره .
از طرفی ژاوی ، الوز ، بوسکتس و کوئنکا در این بازی استراحت خواهند کرد .
اسامی 18 بازیکن دعوت شده برای بازی امشب
Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Bartra, Song, Jordi Alba, Afellay, Tello, Adriano and Sergi Roberto
25مین برد داخل خونه
با احتساب برد یکشنبه شب بارسا توانسته از بازی الکلاسیکوی فصل قبل در نیوکمپ که به تساوی 2 - 2 انجامید در 25 بازی متوالی برنده بازیهای خانگی باشد . 15 بازی در فصل قبل و 10 بازی در فصل جدید به همراه تاتا .
3.48 گل در هر بازی
بارسا در این 25 بازی 87 بار دروازه حریفانش رو در نوردیده است که به طور میانگین امار شگفت انگیز 3.48 گل در هر بازی روبه نام خودش ثبت کرده . بهترین برد خانگی بارسا بازی با لوانته با نتیجه 7 - 0 بوده و ضعیفترین اونها برابر وانسیا و اسپانیول با نتیجه 1 - 0 بوده است .
بارسا همچنین تنها 18 گل دریافت کرده که امار 0.72 گل در هر بازی رو برای خط دفاعیمون به جا میزاره .
رسیدن به رکوردی جاودانه
بارسا اگه بتونه به همین روند در بازیهای لالیگا ادامه بده میتونه به رکوردی که از هفته 22م فصل 1957/58 شروع شد و تا هفته 8م فصل 1960/61 ادامه پیدا کرد با پیروزی در 39 بازی خانگی پشت سر هم ، برسه . در اون 39 بازی بارسا 159 بار دروازه حریفان رو گشود و تنها 26 بار دروازه خود رو باز شده دید .
بازی از شبکه ورزش داره پخش میشه:
ترکیب بازی:
مسی شگفت انگیز
فوق العادست :n04::n12:
گرگها به اشتباه کمين نکننداين بيشه زار سرزمين شيرهاستبايد يک بارسايي با پسوند دو آتشه باشي تا تلخي اين اعتراف را درک کني. بايد فرازهاي کوه مانند و آسمان ساي اين تيم را ديده باشي تا دردناکي اين فرود هر چند کوتاه را حس کني.
اوضاع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عادي نيست. کافيست قلب هوادارانش را شنود کني و نبض احساساتشان را بگيري تا جاري شدن نگراني را در شريانهايشان ببيني. کافيست حرکت سريع مردمک چشمهايشان را در جستجوي خبرهاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مرور کردن کلماتشان ببيني و هم پاي سوالات بي جواب مانده آنها چند قدمي بيايي تا دلشوره اين روزهايشان را احساس کني.
اين دريا تمام شکوهش را در آرامش بيکرانه و همنوازي دلنشين امواجش به دست آورده است. آري اين دريا به برخواستن موجهاي سرگردان و تکنوازهاي بدآهنگ عادت ندارد.
از زماني که خوان گمپر بزرگ براي نخستين بار صندلي رياست را ترک کرد بي آنکه اين درخت، قد کشيدن و تنومند شدنش متوقف شود، فهميديم اين درخت افتادني نيست و تا شاخسار بر بيکرانه آسمان نسايد از ريشه زدن دست برنميدارد.
فهميديم که رؤساي اين تيم پيش از آنکه اداره کننده اين قطار سرعت گرفته باشند مسافراني هستند که يکي دو ايستگاه بعد بايد پياده شوند و به پنجره هايي خيره شوند که در چارچوب تک تک آنها، صاحبان حقيقي اين سفر برايشان دست تکان ميدهند و به راستي چه خوشبخت است رئيسي که مسافران ابدي اين قطار لبخند بر چهره، برايش دست تکان ميدهند و دور ميشوند.
اما داستان اين ايستگاه متفاوت است . اين بار نه دستي براي وداع با رئيسِ پياده شده تکان ميخورد نه لبخندي براي رقم زدن خاطره اي شيرين بر چهره ها حک ميشود و نه رئيسي برآمده از انتخاب مردم هست که مسافر چند ايستگاه آينده باشد.
آري بايد يک بارسايي دو آتشه باشي تا تلخي اين اعتراف را درک کني که: اوضاع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عادي نيست. اين قلم نه قصد دارد رداي شرلوک هلمز بر تن کند و اسرار اندروني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را براي نامحرمان آشکار کند نه سر آن دارد که زانوي غم بغل کند و مرثيه خوان اين فرود صد البته گذرا باشد.
روي صحبتم با کسانيست که گرگ سان به کمين نشسته اند تا زمين خوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تماشا کنند و خاطره اش را تکه تکه به ميمهماني دندانهايشان ببرند. آنها که ذوق زده از قلمهايشان اشکهاي تمساح ميچکد و از آستينهايشان پياپي نظرسنجي بيرون می آید که: آيا دوران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام شده است؟ آيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با رفتن راسل افت ميکند؟ آیا و آیا...
هر روز صبح از دنده کارآگاه علوي برميخيزند و صفحات خيالي پرونده انتقال نيمار را ورق ميزنند و هر بار صفحه اي را پيراهن عثمان ميکنند که: واي واي...
افسوس که معادلاتشان در عطش داده هاي قانع کننده ميسوزند و جمع و تفريقهايشان منتج به خواراندن سرشان ميشود که: پس چرا درست در نيامد؟...
قلم ميزنند ، سوال بيرون ميريزند و نسخه ميپيچند بي آنکه بدانند به شکار توهم خويش آمده اند و تنها خيال است که به نيش ميکشند. نميدانند در بيشه زار ما بيد نميرويد تا به بادهايشان بلرزد. نميدانند اين دريا موجهاي ناهمگونش را پايين ميکشد و جايش آرامشي طولاني مينشاند.
آنها که اکنون به اين مسئله پي برده اند که براي بردن توپهاي طلا بايد مسي نباشد شايد حالا سوداي نبودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در سر ميپرورانند تا حافظه طولاني مدت دستهايشان بوي جامهايي را که نبرده اند از ياد نبرد.
دريغ که نميدانند و سالهاست که چوب همين نشناختن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نفهميدن فلسفه اش را خورده اند. درک نکرده اند تيمي که فراتر از فوتبال حرکت ميکند ساختارش هم فراتر از تيمهاي ديگر و قوانين معمولي باشگاه هاي ديگر است.
نميدانند اين درخت روي شانه مردماني ريشه دارد که پاييز را از روي تک تک برگهايش پاک ميکنند و زمستان را از روي تک تک شاخه هايش ميزدايند. نميدانند بهار تقدير ماست و روئيدن سنت ما.
بگذاريد خودشان تنها تماشاگران خيمه شب بازي خيالاتشان باشند. بگذاريد قلمهاي ذوق زده آنها واژه هاي عجولشان را روي کاغذ بريزند. بگذاريد براي خروار خروار اسکناسي که به باد داده اند و نتایجی که نگرفته اند تسکيني موقتي بيابند. بگذاريد بچگانه طعنه بزند و جاهلانه نيشخند. بگذاريد در روياهايشان هر روز ستاره هاي نوکمپ زاده را به تيمهاي ديگر منتقل کنند.
ولي ما ميدانيم آنها ريشه در کدام تفکر دارند و ما پرورش يافته کدام مکتبيم؟
ميدانيم اينها که اطراف اين درخت سايه گستر تجمع کرده اند سنگي در دست دارند و سنگي ديگر در ذهن. نيت شان پرتاب است و آرزويشان انداختن، اما بهتر از آن ميدانيم که اين درخت شاخه هايش را با قلب مردمش تقسيم کرده است. نه ميشکند نه از تپيدن باز مي ايستد.
علیرضا زاهدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / FCBarca.ir
رسیدیم به آخرین روز نقل و انتقالات
خبری نیست؟
متئو موساچیو مدافع ویارئال واقعا نیم فصل از قراردادش مونده؟
آرژانتینی
23 ساله
قد 182
چمپیونز لیگ هم بازی نکرده
قراردادش رو قبل از شروع نقل و انتقالات تمدید کرد با 42 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد. گزینه ایده آلی بود اگه می شد.نقل قول:
به جا مونده از بازی با لوانته
تقریبا یک سال پیش بود 16 ژانویه سال 2013 که کاپیتان با تعصبمون گلزنی کرده بود و بعد از یک سال دوباره این اتفاق افتاد و سلطان عشق ما دوباره گلزنی کرد . این بازی 591مین بازی رسمی کارلس با لباس بارسا بود...
1- از 10 گل اخری که کاپیتان پویول زده 7 تای اونها با ضربه سر به ثمر رسیده .
2- پویول باعث شد که جمع گلزنای بارسا به عدد 15 برسه . یعنی 15 بازیکن مختلف در این فصل برای بارسا موفق به گلزنی شده اند .
3- اخرین برد 5-1 در نیوکمپ برابر اوساسونا در فصل قبل اتفاق افتاد . 27 ژانویه 2013 و هفته 21 لالیگا . در اون بازی مسی چهار بار و پدرو یک بار برای بارسا گلزنی کردند .
4- گلهای ساچز تعداد گلهای ملیپوش شیلییایی رو برای بارسا رو به عدد 14 رسوند . این در حالی که هنوز کلی از فصل مونده . سانچز در تمام فصل قبل تنها 15 گل برای بارسا زده بود .
5- بار هشتمی بود که الکسیز در یک بازی 2بار موفق به گلزنی میشد . 7 بار از دوتایی ها رو در نیوکمپ انجام داده .
6- و ادرانو هم تونست یه گل زیبای دیگه برای بارسا به ثمر برسونه و در مجموع 3 گل در این فصل و 13 تا در کل . فکر میکنم شوتزنی توسط امثال الوز و ادریانو در مواقعی که تیم حریف به دفاع اتوبوسی رو اورده تدبیر خوبی باشه . هر 13 گل ادریانو به زیباترین شکل زده شدند و بیشترشون از راه دور .
7- سسک هم تونست اولین گل خودش رو در سال 2014 وارد دروازه لوانته کنه این 12مین گل سسک در 32 بازی امسال بود که برای بارسا به میدان رفته .
8- یکی از نکات برجسته بازی حضور دوباره اندرس مقدس در زمین بود . همونطور که میدونید وی در بازی با اتلتیکو مادرید دچار مصدومیت شد و بهد از تقریبا 3 هفته به میادین بازگشت .
9- سرجی روبرتو در 17 بازی متوالی اخر بارسا به میدان رفته و اخرین باری که بازی نکرد بازی با میلان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بود که بارسا در اون بازی تونست با نتیجه 3 بر یک میلان رو شکست بده .
10- سانگ در این بازی اولین کارت زرد این فصل خودش رو دریافت کرد . در این فصل ژاوی ، پدرو و مسی هنوز کارتی دریافت نکرده اند .
11- سانگ در این بازی بیشترین پاسها رو داشت با 133 که از این تعداد 124 تای اونها سالم بوده .برخلاف گزارشگر بازی که اون رو در حد بارسا نمیدونست بازیکنی که واقعا میشه بهش اعتماد و تکیه کرد .
12- اخرین باری که مسی در یک بازی به طور کامل نیمکت نشین بود بازی با بایرن مونیخ در فصل گذشته بود که البته در اون بازی یه جورایی مصدوم بود .
نيمار مراحل ريكاوري رو تموم كرد و امروز تمريناتش رو روي چمن شروع كرد
بعد از بازی برگشت مقابل لوانته بازیکنها در زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداختن . البته تمرینات دیروز بیشتر بر روی ریکاوری متمرکز بود تا بازیکنها انرژی و توان از دست رفتشون رو برای بازی مهم فرداشب بازیابی کنن . برخلاف شب بارونی قبل که من رو یاد بهشت پاریس و بلتی انداخت، دیروز بارسلون هوای افتابی و بسیار خوبی داشت . بانوز و بابونسکی از تیم 2 هم به تیم اصلی اضافه شده بودند و همراه با بقیه به تمرین پرداختند . بازیکنها امروز هم یک جلسه تمرینی رو پشت سر گذاشتند تا برای بازی فردا شب مهیا باشند .
خبرها حاکی از اینه که رینا دیگه جزو گزینه های بارسا نیست. رینا خواسته دروازه بان اول بارسا باشه ولی بارسا اونو به عنوان دروازه بان دوم میخواد که در کنار تراشتگن ازش استفاده کنه.
مصاحبه شکیرا :
جرارد سه تا فرزند میخاست ولی من دو تا .هنوز در حال بحث روی این موضوع هستیم (میخنده)
میلان به چه رشته ای علاقه دارد ؟ در این حالی که عاشق بازی با توپ است ، موزیک را هم دوس دارد .عاشق رقصیدن است
به مناسبت سال نوی چینی ، در بازی شنبه بر روی تی شرت های تیم بارسلونا نشان اسب زده خواهد شد...!
کاپیتان به همراه ونسا و کوچولوشون مانوئلا
گل ها و پاس گل های مسی در 5 ، 10 ، 25 ، 50 ، 100 ، 150 بازی آخرش در نیوکمپ...!
سرخی روبرتو
- قرار گرفتن در ترکیب کار بسیار دشواری است. در حال حاضر من از رسیدن به این موفقیت بسیار خوشحالم و از تا تا بسیار سپاسگزارم. من همیشه از حضور در پست من بهترینهای جهان بازی میکنند
- برای من مهم نیست در کجا بازی کنم. بازی کردن و ارائه بهترین بازی است که برای من مهمترین مساله است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی وقته که درست و حسابی برای بارسا بازی نکرده این بازیکن. من اعتقاد دارم بازیکن خیلی خوبیه و پتانسیل بالایی داره. اگه بهش میدون داده بشه پیشرفت میکنه، تاتا هم مثل اینکه بهش اعتقاد داره,امیدورام دیگه مصدومیتی براش پیش نیاد در ادامه ی فصل...
.FC Barcelona have officially confirmed that Victor Valdés is leaving this summer
:n03:
Ibrahim Afellay decided to stay at Barcelona in hopes of getting minutes this season after rejecting an offer to go on loan to Villarreal
سرجی روبرتو بازیکن متفاوتیه نسبت به هافبک هایی که این چند ساله بهشون تو بارسا عادت کرده بودیم. مهمترین فرقش اینه که تکنیک و ظرافت اونها و حتی بقیه خروجی های لاماسیا رو نداره. واسه همین چه تو ارسال پاس ها و چه تو کنترل توپ گاهی به مشکل بر میخوره. ولی بنظر من میتونه به عنوان یک هافبک چند کاره خیلی مفید باشه. یکم شبیه هافبک های ایتالیایی بازی میکنه. دوندگی و توپ گیری هم خوب انجام میده. ضمن اینکه نشون میده تو اضافه شدن به حمله و گلزنی در آینده هافبک تیزچنگی میشه.نقل قول:
9- سرجی روبرتو در 17 بازی متوالی اخر بارسا به میدان رفته و اخرین باری که بازی نکرد بازی با میلان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بود که بارسا در اون بازی تونست با نتیجه 3 بر یک میلان رو شکست بده .
11- سانگ در این بازی بیشترین پاسها رو داشت با 133 که از این تعداد 124 تای اونها سالم بوده .برخلاف گزارشگر بازی که اون رو در حد بارسا نمیدونست بازیکنی که واقعا میشه بهش اعتماد و تکیه کرد .
هنوزم فکر میکنم بارسا باید سال پیش به جای سانگ، یک مدافع میانی مثل فرتونگن رو میخرید و ماسکی رو به هافبک بر میگردوند. اما حالا که این اتفاق نیفتاده دلیل نمیشه که بگیم سانگ هافبک خوبی برای بارسا نیست. سانگ تو نقشی که الان داره (ذخیره بهترین هافبک دفاعی فوتبال جهان) و مخصوصا با قیمت نچندان گرون 18 میلیون یورو، یک بازیکن ایده آل و عالیه. فصل آخری که تو آرسنال بود بهترین هافبک تیمشون بود و بیشترین پاس گل رو داد. الان هم کاملا با سیستم بارسا مچ شده و نه تنها تو فاز هجومی خوب توپ پخش میکنه، توپ گیری های به موقعی هم داره که حملات حریف رو خراب میکنه و مثل بوسکتس کم خطا هم هست. فکر میکنم اگر بارسا در آینده یک مدافع میانی بخره و به هر دلیلی بخواد از بین سانگ و ماسکی یکی رو بفروشه، حفظ سانگ بهتره. البته اگر خودش با این مقدار دقایق بازی مشکلی نداشته باشه
خرید هم زمان رینا و تراشتگن یک اتفاق رویایی بود که تو واقعیت بعید بود پیش بیاد. واقعا دروازه رو مطمئن میکرد این خرید. رینا که امتحان خودش رو پس داده و حرفی توش نیست. تراشتگن هم این فصل حتی از فصل قبل هم بهتر بوده (بازی ملی با امریکا رو فاکتور بگیریم) و میشه کاملا بهش به عنوان دروازبان شماره یک نگاه کرد. یعنی همچین انتقالی ضریب اطمینان تو دروازه رو خیلی خیلی بالا میبرد. اما واقعا دور از واقعیته که رینا با این همه تجربه و همینطور خواهان در تیم های خوب اروپایی بیاد و ذخیره بشه و یا تراشتگن با این آینده روشن همه چی رو فدای بارسا کنه و مثلا بیاد ذخیره رینا باشه. فکر میکنم خرید تراشتگن به عنوان دروازبان اصلی و یک دروازبان با تجربه از خود لالیگا (مثلا دیگو آلوز والنسیا) خیلی خوب باشهنقل قول:
خبرها حاکی از اینه که رینا دیگه جزو گزینه های بارسا نیست. رینا خواسته دروازه بان اول بارسا باشه ولی بارسا اونو به عنوان دروازه بان دوم میخواد که در کنار تراشتگن ازش استفاده کنه.
هرچند هنوز خبری از خرید هیچکس نیست. با اینکه قرار بود جانشین والدز در ژانویه معرفی بشه. (ایکاش خبر دیگه ای می شنیدیم ولی ...)
آفلای تو این بازی در پست هافبک تهاجمی به بازی گرفته شد. قبل از انتقالش به بارسا و مخصوصا در تیم ملی هلند آفلای بصورت ثابت در این پست بازی میکرد و بیشتر متمایل به مرکز زمین و پشت مهاجمین بود و اتفاقا خوب هم بازی میکرد. ولی در بارسای پپ ازش بیشتر در بال استفاده شد (و البته خوب و به موقع استفاده شد). الان هم تصمیم به موندنش شاید به این دلیل باشه که حس میکنه با مصدومیت جاناتان، میتونه دقایق خوبی رو چه در هافبک و چه در وینگ بازی کنه. البته تضمین هم به ثابت بودنش در ویارئال نبودنقل قول:
Ibrahim Afellay decided to stay at Barcelona in hopes of getting minutes this season after rejecting an offer to go on loan to Villarreal
خیلی وقته که درست و حسابی برای بارسا بازی نکرده این بازیکن. من اعتقاد دارم بازیکن خیلی خوبیه و پتانسیل بالایی داره. اگه بهش میدون داده بشه پیشرفت میکنه، تاتا هم مثل اینکه بهش اعتقاد داره,امیدورام دیگه مصدومیتی براش پیش نیاد در ادامه ی فصل...
فکر میکنم بارسا باید یکم در نفروختن بازیکنها هم دقت کنه. مثلا فصل بعد دو بازیکن خیلی خوب خودش یعنی "جرارد دلوفئو" و "رافینیا" رو باید به تیم اصلی اضافه کنه و با حضور تیو، آفلای، کوئنکا و جاناتان جای این دو نفر تنگ میشه. در حالی که این دو نفر بنظر من آینده خیلی روشن تری در بارسا دارن
راستی این چند هفته برام سوال بوده که اگر از "ایزاک کوئنکا" در مقاطعی استفاده میشد، نمی تونست از "کریستین تیو" ی فعلی بهتر باشه؟ چون کوئنکا در فصل 2011-2012 واقعا عالی بود و از الان تیو خیلی بهتر بازی میکرد. نمی تونم قبول کنم بازیکنی با اون استعداد نتونه دوباره اوج بگیره
این هم از اون تیرهای خلاصیه که بجای اینکه راحتت کنه، بیشتر تو لحظه آخر دلت رو میشکونه و دردت رو بیشتر میکنه.نقل قول:
.FC Barcelona have officially confirmed that Victor Valdés is leaving this summer
11 سال دروازبان اول تیممون بود. زمان هایی بود که حرصمون رو در می آورد و گاهی ازمون فحش میخورد. زمان هایی هم با فوق واکنش هایی که تکرارنشدنی هستن ما رو هم غافلگیر کرد. و البته در بیشتر این سال ها هم بهمون اطمینان کافی تو دروازه رو داد. حداقل میدونستیم که هر اتفاقی تو تیم بیفته، یکی از خودمون تو دروازه هست که هر کاری نکنه، مطمئنیم همه چیزش رو برای تیم میذاره. تو تک تک افتخارات این 11 سال بارسا ردپای والدز اگر پررنگ تر از بقیه نباشه، کمتر هم نیست. چه تو فینال 2006 با سیوهاش جلوی آنری، چه تو نیمه نهایی 2009 و سیوهاش جلوی شکارچی ای مثل دروگبا و چه در بازیهای لالیگا و حساس ترین مقاطع فصل وقتی حریف مثل سایه دنبالمون بود و منتظر بود تا حریفان بارسا یکی از اون معدود موقعیت هاشون رو وارد دروازه کنن، همیشه والدز برای بارسا از جون مایه گذاشته و از دروازه اش دفاع کرده.
و ما فقط همین سال آخر، اون هم تنها بعد از اینکه خودش بهمون یادآور شد، فهمیدیم در تمام این سالها چه باری رو داشته رو شونه هاش حمل میکرده. وقتی ستاره هایی مثل رونالدینیو، اتوئو، دکو، ژاوی، اینیستا، مسی و ... داشتن با حملاتشون رو دروازه حریفان، هر روز بیشتر از قبل جایگاه خودشون رو تو دل هواداران محکم و محکم تر میکردن، بار مسئولیت حفظ دروازه بارسایی که هرگز اینقدر بزرگ نبود روی دوش های والدز سنگین و سنگین تر میشد. حتی یک لحظه شانه خالی کردن از زیر این بار برای میلیون ها طرفدار این تیم، فقط یک معنی داشت: "مقصر تمام شکست ها"
حالا بعد از بیشتر از یک دهه افتخار، تصور نبود ویکی تو چارچوب دروازه بارسا غم انگیز و دردناکه. حتی اگر جانشین ویکی هم همونقدر که اون خوب بود، خوب باشه، بازهم تاثیری در احساس من نداره. و این شاید برای اولین بار باشه که ورود یک بازیکن جدید به بارسا رو با هیجان به انتظار نمیشینم.
FC Barcelona Line-up :
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Messi , Pedro , Alexis
چه گندی زد بارسا.تو نیوکمپ از والنسیا شکست خورد.شاید بدترین بازی بارسا در لالیگا بود در این فصل تا حالا.این مسی از اونموقع که از مصدومیت برگشته انگار فوتبال رو یه کم فراموش کرده خیلی بد بازی کرد.
فراتر از افتضاح
15 دقیقه اول راحت اختلاف میتونستیم دو تا کنیم
دفاع و دروازبان هم که شاهکار
پیکه که کلا ولش تعطیل به معنای واقعی ... دیشب نشسته هی کلیپ شکیرا جونش با ریحانا رو دیده کلا همون نیمچه دفاعی هم که میکرد یادش رفت
والدز هم یه چشمه از همون بازی های درخشان و سوتی هاشو به نمایش گذاشت که موقع رفتنش از بارسا باعث ناراحتی طرفدارا نشه
با این بازی منچستر سیتی حتما میترکونیم