تو تاپیک که زده بودید جوابتون رو دادم.نقل قول:
موفق باشید:11:
Printable View
تو تاپیک که زده بودید جوابتون رو دادم.نقل قول:
بصورت معمولی نه ولی یه برنامه جاوا به نام WMA Player هستنقل قول:
2 تا برنامه بود . یکی kd player و دیگری wma player که البته هیچکدوم کار نکردن حداقل برای من که k750 دارمنقل قول:
من هم KDPlayer و هم WMAPlayer رو گوشیم نصب هست وبا KDPlayer نه ولی با WMAPlayer اجرا میشهنقل قول:
اقا من سي كا 750 رو گذاشتم داخل پي سي بعد شروع كردم به نصب كردم يه برنامه نصب كردم به نام D2p
با اين فقط ميتونم اهنگ رو از پي سي به گوشي بريزم چيجوري و با چه برنامه اي ميتونم عكس و فيلم و تم هم به گوشي بريزم
توي سي دي كا 750 چهار تا برنامه بود
يه جوون مردي به من كمك كنه
شما باید PCSuit رو نصب کنید نه Disc2Phone
اگر درایور گوشی به طور کامل نصب باشه خود گوشی به عنوان رم ریدر عمکل میکنه و میشه بدون هیچ برنامه ای روی مموری کارت فایل ریخت.ولی برای دسترسی به فایلهای حافظه داخلی گوشی نیاز به برنامه Pc Suite یا My Phone Explorer هست.
آقای iman_s من که جواب ایشون رو دادم!!!
مگه اشکالی داره؟!نقل قول:
ضمنا جواب ایشون کاملتر بود
نه!!!:41::41:نقل قول:
ولی برای استفاده از my phone explorer باید pc suit هم نصب باشه
سلام
مارک خوب رم برای سونی اریکسون k750 چیست؟
SanDisc
بهترین مارک است که رم اول خود گوشی هم مارکش همینه
شرمنده :11:نقل قول:
چون من خودم از pc Siute خوشم نمیاد My phone Explorer رو معرفی کردم. حالا بیخیال ما با هم دوستیم :10:
دوستان سلام
من يك مشكل اساسي با گوشيم پيدا كردم
وقتي مي خوام باهاش فيلم بگيرم فقط 10 ثانيه ضبط ميكنه و بعد قطع ميشه
رمش رو دراوردم ولي بازم درست نشد
البته فقط كليپ هاي 10 ثانيه اي درست ميكنه و ممريش پر نميشه
ويروس كشي هم كردمش ولي ظاهرا ويروس نداشت
به نظر شما مشكل از كجاست؟
وقتی رو حالت فیلم برداری هستی کلید صفر رو بزن.نقل قول:
مرسي
درست شد
كد نمايش كاركرد گوشي چيه؟
دوستان Wma با کیفیت خیلی پایین در K750 اجرا میشه البته اونجور که توی دفترچه فارسی کا 750 که خوندم به صورت Pdf بود
(مثل MP3 که مثلا کیفیت 128 یا... داره.
WMA هم داره پایینترین کیفیتش چی بود؟؟؟)
دوستان کسی برای سونی اریکسون و به خصوص k750 انتی ویروس میشناسه . :5:
این گوشی اصلا ویروس نداره که آنتی ویروس بخواد
درسته
تا اونجايي كه من ميدونم گوشياي جاوا ويروس نمي گيرن، البته چند وقت پيش شايعه شده بود يه ويروس اومده ولي من كه تا حالا چيزي نديدم
(((((گوشی k750 به راحتی ویروسی میشه و من خودم هم تجربش رو داشتم))))
نمی دونم تروجان هست یا ویروس ولی به هر حال باعث میشه ترتیب اطلاعات , شماره تلفن ها و اس ام اس ها به هم بریزه مثلا شماره ای که هفته پیش گرفتید بیاد بالا شماره دیروز بره پایین و شماره ای که امروز گرفتید وسط بمونه یعنی تمام لیستتون ترتیبش خراب میشه اگه کسی بهتون تلفن کنه نمی فهمید کی بوده چون میره وسط شماره هاتون و قاطی می شه
در ضمن باتری گوشی رو هم وحشتناک می خوره و زمان شارژ رو 3 برابر زودتر می کنه
با مکافی هم خیلی راحت درست میشه
این گوشی ها اصلا قابلیت ویروسی شدن رو ندارننقل قول:
این مشکلی که شما گفتید مربوط به ویروس نیست.هر وقت تاریخ گوشی شما به هم بخوره و به یک تاریخ جدیدتر یا قدیمی تر بره تماسها و sms ها ترتیب خودشون رو از دست میدند.مثلا شما در تنظیمات ساعت و تاریخ گزینه ساعت تابستانی رو فعال کردید و ساعت یا تاریخ شما تغییر میکنه و مشکل پدید میاد.نقل قول:
در ضمن ویروسی هم که روی مموری کارت مشاهده میشه مربوط به گوشی نیست و مال کامپیوتره و اگه شما اونو به کامپیوتر وصل کنید سیستم رو ویروسی میکنه.
سلام به اساتید گرام:
من kdplayer 8.6 رو دانلود کردم اما...
موقع پخش تراک این ارور رو میده
playing impossble !
exception failed to start player
گوشی se:k550
چه کار کنم
آقا من چجوری میتونم از اسکینهای KDPlayer استفاده کنم؟؟؟
فقط تو صفحه اول more رو انخاب کن وبعد از اسکین استفاده کن
ستان Wma با کیفیت خیلی پایین در K750 اجرا میشه (بدون هیچ برنامه ای)
البته اونجور که توی دفترچه فارسی کا 750 که خوندم به صورت Pdf بود
(مثل MP3 که مثلا کیفیت 128 یا... داره.
WMA هم داره پایینترین کیفیتش چی بود؟؟؟)
کلا هیچ نرم افزار جاوا پخش فایل صوتی برای سونی درست کار نمی کنه. تازه همون کار کردنشم نمی صرفه و در کل پلیر خود گوشی بهترینهنقل قول:
سلام دوستان
چرا وقتی کابل اتصال گوشی رو از کامپیوتر میکنی کامپیوتر ریست میشه(یه صفحه ابی میاد که مجبود میشی ریست کنی)
آقا ali_p30 گوشيت ويروس داره و بايد بدي اونو فلش كنن
كسي تو اين تاپيك نيست
کسی می دونه برای لغو محدودیت تماس ها چی کار باید کرد ؟ من اشتباهای اون رو انتخاب کردم و حالا سیم کارتم فقط زنگ می خوره البته فقط هم رو موبایل های سونی اریکسون بالا می آید .
يه کم بيشتر توضيح بده تا ببينم مشکلت چه تا برم تحقيق کنمنقل قول:
بزن #کدشهر# و بعد Send رو بزن
البته بدون صفر اولشنقل قول:
بزن #کدشهر# و بعد Send رو بزن
دوستان کسی از آخرین قیمت K750 خبری داره؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
سلام من فایل rest و ssw رو واسه گوشیم میخوام
با این مشخصات : prg cxc125952_eu_1_cl
R1ca021
لطفا کمک کنید یه هفته است تو کفم:41:
سلام، seetool گوشی های cid 49 eram:brown رو ساپورت می کنه؟؟؟
دهنه ما که سرویسیده//////<><><><><:2::5:
بله همه(البته فکر کنم)گوشیهای Se رو ساپورت میکنه
با سلام به تمام دوستان عزيز من چطوري ميتونم اطلاعاتي كه ايرانسل زير نماد Irancell نمايش ميدهد را در اين گوشي فعال كنم در گوشي هاي ديگر اين فعاله و نام خيابان يا منطقه نمايش داده ميشود
با تشكر
گوشی های CID36 بطور کل در این برنامه ساپورت نمشوند + گوشی های با رنگ BROWN باز هم بطور کل از لیست گوشی های تحت پوشش این برنامه خارج هستند. اما نباید نا امید شد برنامه های دیگری هم هستند که مشهورترینشون Far Manager هست که فکر کنم با این رنگ مشکلی نداره . ولی به نظر من بده بیرون تا گوشیتو به RED تبدیل کنند.نقل قول: