دوستان وضعیت این خط در چه حد هستش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان وضعیت این خط در چه حد هستش ؟
عجب :دی 2,3 روزه دوستان یه مشخصاتی میذارن آدم حسرت میخوره.نقل قول:
خط شما کمترین نویز رو داره!
والا دوست من یه روزه خطمون رو کابل نوری کردن واسه همینه که خط خوبه احتمالاً :n02:نقل قول:
امیدوارم همه بتونن اینطور خطی رو داشته باشن
سلام بیشتر مطمئن شدم که مشکل از سیم کشی خونه هست ... چون از مخابرت (117) اومده بودن از دم در تست کردن گفتن مشکلی نداره (میتونه از پورت باشه ولی چون توی isp قبلیم هم این مشکل رو داشتم احتمال میدم که از پورت نباشه) بعد سیم کشی وضعیتم رو خبر میدم... فقط دوستان یه سوال: اگه از دم در خونه 3 یا 4تا سیم بکشیم باعث ایجاد نویز نمیشه؟
بستگی دارهنقل قول:
راستش من همیشه خودم دنبال جواب این سوال بودم!
می تونه تاثیر داشته باشه ولی نحوه ی متصل کردن سیم ها هم مهمه
نه هیچ نویز روش نمیاد البته بستگی به جنس سیم داره.و اینکه اگر میخوای سیم ها رو اتصال بدی به صورت معمولی با هر اتصالی به مقداریری برات ثبت میشهنقل قول:
دوستان لطفا خط من رو هم بررسی می فرمائید
هر موقع گوشی تلفن رو ورمیداریم اینترنت قطع میشه
خطتون که ظاهرا ایراد نداره چنقل قول:
اسپلیتر دیگه امتحان کردید؟
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
خط کیفیت خوبی دارهنقل قول:
ببین پورت های اسپلیتر رو جابه جا نزدی!
بله با اسپلیترهای دیگه هم همینطورهنقل قول:
نه درست زدم.نقل قول:
احتمالا مشکل از مخابراته زنگ بزنید بپرسید.نقل قول:
آدم به بعضی خطها حسرت میخوره:n02:نقل قول:
من در مورد این قطعی اینترنت با برداشتن تلفن توضیح بددم ... علاوه بر اسپلیتری که خودتون توو خونه وصل میکنید یه اسپلیتر هم موقع تصب خطوط adsl و سیم رانژه توی مخابرات وصل میکنن ... یعنی در حقیقت شما دو تا نویز گیر و جدا کننده دارید ... یکی توو خونه و دیگری تو مخابرات ... واسه همینه وقتی شما حتی سیم مستقیم به مودم هم وصل میکنید لینک دارید ... اگه اسپلیتر توی مخابرات مشکل داشته باشه این مشکل قطعی اینترنت موقع برداشتن گوشی پیش میاد ... من خودم این مشکل داشتم ... دوست عزیز هیچ کاری نمیتونید بکنی ... چون اون جدا کننده دست مخابراته ... هیچ کس به کارت رسیدگی نمیکنه ... توو این خراب شده هیچ کس به چه عضوی به درد آورد اعتقادی نداره ...تنها راهت اینکه خط جدید بگیری ... :n16:نقل قول:
والا یه کافی نت دیدم همین مشکل رو داشت نمیدونم چی شد که خود مخابرات درست کرد!!نقل قول:
خیلی مرکزشون با مرام بوده ... من که هر کاری کردم کسی اقدام نکرد ... چنتا هم از بچه ها متاسفانه کارشون راه ننداختن ...یک ماه رفتمو و اومدم ... آخرش 50 تمن دادم خط جدید گرفتم ... جالبه این مشکل با تغییر شرکت هم درست نمیشه ... مثل اینکه وقتی شرکت عوض میشه فقط سیم رانژه منتقل میشه و نویز گیر رو دست نمیزنن ...نقل قول:
سلام
من از شرکت صبانت سرویس میگیرم
اوایل خیلی خوب بود ولی از حدود یک ماه پیش خطم به شدت نویز داره، و پشتیبانی هم توی این مدت پیگیرش بوده
ولی دیروز یکی رو فرستادن که از سرخط دوباره چک کنه، که دیدن سرخط هم نویز داره
وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتن که ما دیگه هر کاری ازمون برمیومده انجام دادیم، حتی تعویض پورت هم کردیم، فقط یک کار دیگه هم هست که اونو شنبه انجام میدیم، اگر درست نشد دیگه کاری ازما برنمیاد
به نظر شما مشکل از چیه؟
جالب اینجاست که snr مربوط به دان استریم فقط مشکل داره و آپ استریم بالای 30 هست و تقریباً همیشه ثابته
ولی دان استیرم هم کمه و هم خیلی متغیر
ممنون
خیلی عجیبهنقل قول:
جایی از سیم تلفن قطعی نداره؟
خیر، قطعی ندارهنقل قول:
سلام دوستان من یه مودم دی لینک 2750 دارم تا 8-9 متر خوب آنتن میده ولی بیشتر از 10-12 متر آنتن نمیده فک کنم از نویز باشه.
حالا چطوری میتونم برم ببینم نویز خطم چقدره؟میشه یه راهنمایی بکنید؟
دوستان این وضعیت خط بنده است
تقریبا یکسال اینترنت 2مگ داشتم..بعد امسال از اردبیهشت سرعت زیر 1مگ می تونم بگیرم به شرکت گفتم چرا اینطوری شده گفتند خط مشکل داره 1مگ به بالا نمیتونید استفاده کنید.
شرکت می گفت مربوط به مخابرات ..به مخابرات گفتم اونا هم مامور ویژه فرستادن گفتش که خط مشکل نداره..
دوستان به نظرتون چه کارکنم؟؟
شرکت رو عوض کنم یا اینترنت وایرلس بگیرم؟؟
خواهشا کمک کنید
ممنون
برد وایرلس به نویز تلفن مربوط نیستنقل قول:
2-3 روز پیش از دم در تست کردم اصلا تلفن بوق نمیخورد!! بعضی وقت ها اینطوری میشه ... از بعد ظهر پنچ شنبه تا الان 3بار زنگ زدم 117 امروز صبح هم فامیلم رفت مخابرات ولی تا الان نیومدن :|
سیمی که از دم در تا سقف میاد رو فعلا عوض کردم...
اگه مشکل با اومدن 117 به کل حل نشد بعد باید سیم کشی داخل هم عوض کنم.
اگه یه وقت خواست داخلی هم عوض کنم سعی میکنم 2تا بکشم (در حال حاضر 4تا داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکیش شمارش فرق میکنه 3تا در واقع)نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتید؟نقل قول:
سلام به دوستان متخصص بی زحمت خط بنده رو هم بررسی کنید .1مگ مخابرات تهران
SNR margin Upstream : 28 db Line Attenuation Upstream : 28 db
SNR margin Downstream : 20 db Line Attenuation Downstream : 46 db
نویزت رو به بالا هست ولی با این کیفیت خوبه.مشکلی نیست.کیفیتت هم خوبهنقل قول:
من 2 تا سرویس ADSL رو دو تا خط دارم . به نظرتون این می تونه باعث ایجاد نویز و قطعی روی سرویس ها بشه؟
چون کیفیت خطم واقعا افتضاحه نمیدونم چیکارش کنم. خط رو 4 مگ بسته شده و سرعت دانلودم اکثرا روی 3.5 مگ هست ( حدود 440 کیلو بایت )
قطعی هم در روز حدود 3-4 بار دارم.
روی هر خط یه شرکت سرویس دهنده جدا هست و این موضوع ربطی نداره به هم.نقل قول:
خطتون افتضاح هست با این وضعیت چطوری دانلود میکنید؟
اگر میتونید پهنای باند خطتون رو پایین بیارین.
روی اون خط هم همین مشخصات هست؟
شرکت ها فرق میکنند؟
فاصلتون با مرکز زیاده؟
خودم هم موندم چجوری دانلود می کنه!نقل قول:
روی اون یکی خط وضعیت یکم بهتره! snr : 9 و Attenuation : 49
این مشخصات برای های وب هست و خط دیگم داتک.
فاصله با مرکز حدود 5 کیلومتر هست.
دوستان من شنیدم ISP میتونه روی نویز خط تاثیر گذار باشه و نویز رو زیاد کنه ....
من بعد از اینکه رفتم دم در یه دستی به سیم ها کشیدم و اونایی که سولفاته بود رو عوض کردم نویز خط رو از 7 شد 22 ... تقریبا یه 7 و 8 ساعتی روی 22 بود بعد الان یکی دو روزه روی 16 هست ... علت این تغییر چیه ؟ ممکنه از آی اس پی باشه ؟
خوب چون دستگاها همشون چینی هستن همین مقدار هم زیاد هست برا خط.احتمال خیلی زیاد از مرکز هست و فاصلتوننقل قول:
نه شرکت همچین چیزی رو نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه چون این مقدار به صورت اتوماتیک بستگی به نوع دستگاه و همچینین برنامه ریزی قبلی که روش هست محاسبه میکنه.نقل قول:
اون مشکلتون هم برای مرکزتون هست و به احتمال زیاد به شرکتتون مربوط میشه به نوع دستگاهایی که رو مرکز هست
بله، تماس گرفتم، میگن اصلا مشکلی ندارین. برین خدا رو شکر کنید :dنقل قول:
خط من چطور هست؟ فاصله تا مخابرات از اینجا تا اونجا :n02:
خطت عالی هست:n12:نقل قول:
سیم کشی خونه مشکل نداره؟نقل قول:
خیر. مشکلی نداره، اینقد پیله شدم، شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کردن ولی باز همونطوره...نقل قول:
نه مشکل از شما نیست اقای EHSANRF مشکل از خود شرکت هست واسه نپریدن یوزر قبول نمیکنن که خودشون مشکل دارن من با این کیفیت خط 3 ماه همین مشکل رو داشتم 3 ماه بعد از انتخابات همش لینک قطع میشد بی دلیل مودم رو هم عوض کردم فایده نداشت بعد از 3 ماه خود به خود درست شد مشکل از مخابرات یا شرکت ارائه دهنده هست شما خیالت راحت باشه.
سلام
میشه برام توضیح بدید که این Link Power State چیه؟ چون ظاهراً برای من نوشته low
و میشه بگید که میتونه باعث نویز هم بشه؟
ممنون
نه.چون روی بیشتر مودم ها همین مشخصه هست و برای مودم خود بنده هم همین هست.شما که ظارهرا خطت خوبهنقل قول:
خب امروز صبح از 117 اومدن، من نبودم ... ولی باید درست کرده باشن (و فقط تست نکرده باشن / ولی مادرم میگه فقط تست کردن؟ من که فکر نکنم) نتم امروز اصلا قطع نشد، تلفن رو هم بر میدارم ولی قطع نمیشه:n02::n19::n01:
بازم اگه مشکلی باشه پس از داخل خونه ست.
3 سال با این مشکل ساخته بودم کلی سر خودم و شما رو درد آوردم
ممنون :»
خیلی خوبه با سرعت625 ، snr روی 17.5نقل قول:
کافیه بره روی 2 مگ اون موقع میاد روی 9
الان یک ماهه خطم اینطوری شده و پشتیبانی صبانت گفت ما دیگه کاری ازمون برنمیاد، احتمالا توی مسیر خطتون مشکلی هست که نویز دارید
چون سه با کسی رو فرستادن سرخط رو چک کرد