محتوای مخفی: در مورد کرک فیفا 14
چه خبره ! 25 کاربر در حال مشاهده ی این تایپک:n02:برید خونهاتون:n02:
Printable View
محتوای مخفی: در مورد کرک فیفا 14
چه خبره ! 25 کاربر در حال مشاهده ی این تایپک:n02:برید خونهاتون:n02:
اسکیدرو یه آپدیت داد بیرون
خب مال منم 8ه
من که ویندوزم 8 هست هیچ واکنشی نشون نمیده وقتی کرک رو اجرا میکنم!!!نقل قول:
اینو دقیقا توی پی سی دی زده
احتمالا اپدیت مورد نیازهنقل قول:
(طبق گفته ها این کرک فقط بر روی ویندوز ۸ کار می کند – منتظر کرک های بهتر در روز های آینده باشید…)
دانلود Update1 مورد نیاز برای این کرک – هنوز منتشر نشده !
تو خودت چرا نخوابیدی ؟ :n24:نقل قول:
منم احساس میکنم آپدیت نیاز باشه چون فایل اگزه کرک ورژنش جدیده...باید منتظر آپدیت بود...
دوستان من همین الان با مسئولین ea در مورد سالم بودن کرک ها صحبت کردم. فعلا تائید نشده ! :n02:
میگفت برو اورجینال بخر . چون انگلیسیم خوب نیست نتونستم بگم : پولشو بابات میده ؟ خارجیش چی میشه ؟ ? do your father give money
باید همین آپدیت رو بریزیم تا کرک کار کنه .. ولی حجمش بیشتر از 2 گیگه
از دوستان اگه دید تو سایتهای ایرانی لینک مستقیم آپدیت رو گذاشتن اطلاع بده
آقا برا من که کامل و بدون مشکل کار میکنه فقط یه موردی هستش که هرکاری میکنم فقط هواش برفیه و نمیشه هوای دیگه انتخاب کرد
اقا بازی من بدون مشکل میره داخل بازی و یه دست هم بازی کردم . اما این تنظیمات دسته رو نمی دونم چطور میشه مثل پیس تنظیم کردم !! جای شوت و پاس و سانتر و ... فرق میکنه تو این بازی !!
کی از دوستان اگر می تونه این فایل تنظیمات دسته رو برام مثل پیس درست کنه و فایلش رو برام اپلو کنه ممنون میشم
از آپشن بازی میتونی کنترل ها رو تغیر بدی.نقل قول:
skidrowcrack.com یه فایل 82 مگی گذاشته به عنوان آپدیت !
skidrowgames.net یه فایل 2.5 گیگی !
2.5 گیگ :n04:چه خبره :n04: مگه فیلم سینمایه :n09:نقل قول:
من یه یه ساعتی تو کما بودم، ببخشید.
ارائه غرور افرین و پر افتخار کرک فیفا 14 رو به تمام جامعه کراکی های جهان تبریک میگم.
باشد تا چشم ea در اید.
آپدیت های فیفا 13 هم به همین صورت توسط کرکرها ارائه میشد و همچین حجمی داشت .نقل قول:
چرا اینقدر زیاد ؟ آپدیتی که خود EA برای 14 داده 57 مگ بیشتر نبودنقل قول:
14 تبدیل شد به 2500 !!!
به یک لیچرمن نیاز داریم اینو برامون استاد کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ویندوز 7 کسی امتحان کرده این کرک ها رو ؟
یکی یه راهنمایی بده برا نصب
آقا این اپدیت برا چیه؟
من بدون مشکل دارم بازی میکنم الانم دارم کریر میرم فقط نمیتونم بازیکن بخرم....تازه پچ مودینگوی هم ریختم روش و نقل و انتقالات بروز شد
این اپدبت 2.5 گیگی رو حتما باید دان کنیم؟
انلاین یعنی چه مثلا با ادمهای دیگه بازی میکنی میگی انلاین یا نهنقل قول:
با اومدن کرک فیفا 14 باید منتظر تاپیک مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14 بود.
برو انجمن بازی های کنسولی و ویدئویی ، و روی این نوشته کلیک کن : * ایجاد گفتگو جدید *نقل قول:
به نظر من بهترین راه اینه که توی اینترنت سرچ کنی. جوابای بهتری هم میگیری
اسکیدرو کرک رو همراه آپدید منتشر کرده و سایت همسایه هم برا دانلود گذاشته
این طور که از روایات پیداست در انلاین میتوانید با دیگران بازی کنید !!نقل قول:
مگه تا به حال انلاین بازی نکردی با کسی ؟ شایدم داری دست میندازی !!!!!!!!!!!!!!
ما که رفتیم بخوابیم . هی ! اصلا کرک بیاد ، اصلا بازی اورجینالو بدن دو تومن . نه سیستم میکشه و نه اینترنتم . الانم دارم زغال میریزم توو مودمم یکم دیگه کار کنه. برید بازی کنید . برید خوش باشید:n14:
نه بابا بازی نکردم چه طوری میتونم انلاین با کسی بازی کنمنقل قول:
نه بابا بازی نکردم چه طوری میتونم انلاین با کسی بازی کنم داش توضیح بده دیگه بعد برونقل قول:
کسی نیست که بدونه فیفا منجیر 14 کی میاد و اون سوال های که راجب فیفا منجیر 13 هم کردم جواب بده
این دوست مون گفت میشه فیفا 14 را انلاین بازی کرد چه طوریه کجا باید رفت تا انلاین بازی کنی با کسی یکی توضیح بده فقط یکم زود جواب بدید ممنون
کرک رو ریختم و 2 بازی کردم . بازی باگ های مسخره ای داره که توی آپدیت ها و کرک بعدی ایشالله درست شه. مثلا هر خطایی تو بازی شه داور سریع کارت قرمز میده! شوت های پشت محوطه 99% گل هست. سرعت بازیکنا و بازی به شکل فاجعه باری زیاد هست..
سلام
من کرک دانلود دات آی آر رو ریختم کرش نداشتم و راحت آب و هوا و سایر تنظیمات تغییر کرد.4-5 بازی هم انجام دادم
تنها مشکلش این بود که گاهی بازی لرزش میگرفت و تا بیرون نیومدم درست نمیشد
خود بازی رو هم از سایت دانلودها نسخه کاملش رو گرفته بودم.
فقط با این کرک نباید آپدیت کنید و هیچ فایلی رو هم نباید پاک یا جایگزین کنید.فقط کپی کرده و اجراش کنید
حالا باید منتظر کرکهای آپدیت باشیم تا نقل و انتقالات رو داشته باشیم.
آپدیتی که اومده رو دانلود کنین خیلی از مشکلات برطرف میشه .نقل قول:
نسخه 13 هم با آپدیت هایی که ارائه شد خیلی خیلی بهتر شد و مشکلاتش هم کمتر شد .
با این آپدیت احتمالا نقل و انتقالات هم درست میشه {البته هنوز تست نکردم و در حال دانلود آپدیت هستم} :n02:
یا این که میتونین برای تکمیل نقل و انتقالات پچ Modding Way رو دانلود و نصب کنید .
آپدیت و کرک رو ریختم ، 2 تا بازی کردم ، مهمترین مشکل لرزش خیلی بد تصویره..نقل قول:
نقل و انتقالات هم آپدیت نشد
اوزیل توی آرسنال نبود...
شما چطور آپدیت 3 گیگی رو اینقدر سریع دانلود کردی ؟!
برای نقل و انتقالات همونطور که گفتم میتونین از پچ Modding Way استفاده کنین .
بهتره آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید .
حـذفــــــــــــ بشه
خب آپدیت 2.5 گیگی رو ریختم
باز هم با همون کرک از بازی میپره بیرون
SKIDROW هیچ کرکی بیرون نداده دوست من ان هم جعلیستنقل قول:
انطور که معلومه فیفا هم مثه پیس اون حرف دیگه:n02:
آقا برا من هم ایرادش پیش اومد.......وقتی میرم کریر میخوام برم داخل بازی..کرش میشه...یعنی فقط ایرادش اینه که نمیشه بازی کرد تو کریر...
در ضمن گرافیکش خیلی افتضاحه واقعا ضعیف تر از 13 هستش
برای شما چطور اجرا میشه؟!! بازی که دانلود کردیم همه خب یه چیز بود که!!
دوستانی که بازی رو تونسن اجرا کنن تو سیستم فیفا13 هم دارن؟
بچه ها خواهشا اول نگاه کنین ببینین اگه با این کرک وارد بازی نمیشه ، مشکل از جای دیگه نیست ؟ بعد بیاین پست بدین که کرک کار نمیکنه . ادم نا امید میشه .
گرافیکا رو اپدیت کنین ، نسخه قبلی فیفا رو پاک کنین . اریجین رو پاک کنین و ...
چون EA اپدیت رو مثل یه فایل exe میده که روی بازی اجرا میشه و تغییرات مورد نیاز رو توی فایلهای دیتای فیفا اعمال میکنه . اما این اپدیتهای جداگانه کلا شامل تمام فایلهای دیتای فیفاست که اپدیت شده است . یعنی باید فایلها رو replace کنی و بازیت اپدیت میشه .نقل قول:
برا من که از کریر میپره بیرون....فیفا13 هم دارم