نقل قول:
Lenovo Y500 گزینه ی خوبی می باشد
Printable View
نقل قول:
Lenovo Y500 گزینه ی خوبی می باشد
نمیتونم z500 رو به شما تحميل کنم اما من اگه دوباره با همین مبلغ بخوام خرید کنم دوباره z500نقل قول:
دوستان سلام webcam چطوری فعال میشه؟
من نرم افزارشو از سایت لنوو گرفتم ولی خبری از فعال شدنش نیس!
شما چطور از باتری استفاده می کنید که weat lavel هنوز روی 0 هست؟ این درصد هرچه بالاتر باشه یعنی باتری به همون نسبت خراب شده (معمولا که اینطوره)نقل قول:
با سلام جان مادرتون مشکل منو حل کنید لپ تاپ z500 من در حلت عادی یعنی بدون باز کردن نرم افزار 1:30 شارژ نگه میداره اما اتوکد که باز میکنم 3تا4 ساعت شارژ نگه میداره.خیلی عجیبه.همه چیز رو هم امتحان کردم اما نشد.اما ظاهرا مشکل نرم افزاریه.اگه کسی میتونه مشکلمو حل کنه ممنون میشم
به تمامه دوستانی که با درایوره انویدیا توی سی دیه درایور ها مشکل دارن
مدل کارت گراقیکه شما 740 یعنی باید سری 700 درایور هارو استفاده کنید ولی متاسفانه تو سی دی درایوره مدل 600 موجوده.
این لینک بدونه فیلتر سری 700 که شامله 740 هم میشه که از خوده انودیا گرفتم و آپ کردم و وسه خودمم به خوبی جواب داد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمته شما البته نوشته فقط رو ویندوز 8 منم رو 8 تست کردم.
یاحق
power option رو روی power saver قرار بده و نور صفحه رو تنظیم کن ببین درست میشه؟ البته موقعی که می خوای بازدهی گرافیک بالا باشه مثل بازی کردین حتما روی high performance بزارشنقل قول:
تو Run کلمه Msconfig رو تایپ کنید.. ببیند برنامه ای در حالت عادی باز نیست؟!نقل قول:
انجام دادم نشد حتی کالیبره هم کردم جواب نداد لپ تاپ توانایی نگه داری شارژداره اما ظاهرا نرم افزاریه
من نظرم داره دربازه این فعال کردن گزینه batry life عوض میشه ، الان تو لپ تاپ قدیدیم دیدم این گزینه برا پایین آوردن مصرف انرژی و دوام بیشتر (از نظر شارژدهی) باتری استفاده میشه
فکر میکنم اینکه فکر کردیم برا سالم موندن باتری استفاده میشه اشتباه باشه چرا که wear level باتری بچه ها داره سری بالا میره باید در موردش نحقیق کنیم
آقا امین اگه جواب بده یه قدیم به فهمیدنش نزدیک میشیم:n02:
نه باز نیست وقتی اتوکد رو باز میکنم 3 ساعت شارژ نگه میداره اما حالت عادی نه.حتی ویندوز عوض کردم جواب نداد.کمک کنید
منظورت اینه گذاشتی باتریت صفر شه؟!!! کارت کاملا اشتباه بوده چون با این کار عمر باتری کم میشه برا همین سفارش میکنن سالی یه بار انجام شهنقل قول:
باید توی تنظیمات پاورت بگردی ببینی کجاش مورد داره!!! تنظیمات nvidia روی auto switch هست؟
اره رو اتو هستش هر سه حالت رو امتحان کردم باز مشکل حل مشد حدس میزنم دراور گرافیک مشکل داره اخه چرا وقتی اتوکد رو باز میکنم 3 ساعت شارژ نگه میدتره اما میبندمش 1 ساعت
یه متخض میتونه مشکلمو حل کنه.؟
شاید بخاطر اینکه صفحه اوتوکد مشکیه اینقد شارژ نگه میداره :n02:نقل قول:
باید به یکی نشونش بدی اینجوری نمیشه متوجه شد اما یکی از برنامه هات مشکل ایجاد میکنه
نمیدونم دقیق همین hw monitor و speed fan معمولا نشون میدن سرعت فن ها رو ولی روی z500 ساپورت نمیشهنقل قول:
اگر دوستان برنامه ای سراغ دارن در این زمینه لطفا معرفی کنند
شما اون فریمور باتری رو از سایت لنوو گرفتی؟نقل قول:
من هیچی از سایت لنوو نگرفتم درایورهاشم توی دی وی دی همراه با لپ تاپ نصب کردم.نه تنها اتوکد بلکه برنامه ها گرافیک دار
به امتحانش میارزه از سایت بگیرید (به روز تره)نقل قول:
همچنین بایوس و فریمور باتری هم آپدیت کنید
از سایت چی بگیرم ؟بیشتر راهنمایی کنید؟اطلاعتم کمه
به نظر من برونقل قول:
درایورهارو از سایت لنوو بگیر که اپدیت باشی.مخصوصا درایور کارت گرافیکت.
درایور کارت گرافیکو دانلود کنم؟
تو گوگل سرچ کنم؟
از این جا
نوع ویندوز رو مشخص کن و دانلود کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میشه 8- 64 بیتی نصب باشه چون درایور هاش کاملتره
سلام شرمنده که دیر جواب دادمنقل قول:
راستش من تو این مدت 3-4 ماهی که خریدمش تا حالا زمانی که داشته شارژ میشده باهاش کار نکردم. بیشتر اوقات یا بهتره بگم همیشه از مد 60% استفاده میکنم و فقط هر 10-12 روز یه بار وقتی خاموشه میرازم 100% بشه بعد باهاش کار میکنم تا تموم شه حدود 150 دقیقه هم جواب میده
اینم از dell 1520
win7-64
حالا 2 تا سوال پیش میاد
z500 باید دمای CPU نزدیک 70 باشه ما دل 30
و wear level چیه ؟؟؟؟
من که میخوام برم به سمت ویندوز 7
ازبچه هایی که z500 win 7 دارن اگه لطف کنن یه عکس از این برنامه بگذارن ممنون میشم
شما این ویندوز فعلی رو نگه دار
ویندوز سون رو توو یه درایو دیگه نصب کن
بعد ببین کدوم خوبه که منم روو vz اونو نصب کنم :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
حق با شما هستشنقل قول:
اخه احساس میکنم ویندوز 8 نوین پندار دستکاری شده و یکمی مشکل داره
با سلام و تشکر
بی اندازه سپاسگذارم مثل اینکه قحطی اومده توی استان یزد اصلا گیر نمیاد ولی میگردم تا پیداش کنم
این مدل ایسوس چطوره به نظر شما
ASUS VivoBook S550CA
باز هم تشکر میکنم
:n12:
دوست عزیز ، جای دیگه نبود نظر خواهی کنی ؟نقل قول:
:confused:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بچه ها فروممون 200ص شد تبریک عرض میکنم
:n20:
خوب احتمالا بهترین روش استفاده همینه که wear lvl شما زیاد نشدهنقل قول:
اما منظورتون از اینکه تموم شه اینه که به 10% برسه دیگه؟
راستی اینکه میگفتن این لپ تاپ خیلی داغ میکنه ، من که اصلا چنین تجربه ای باهاش نداشتم حتی در بازی بدنش چندان داغ نشد
نقل قول:
هزار رحمت به ویندوز 7 لا اقل اذیت نمیکنه آدمو.فقط اینو بگم که اگه وین8 رو تو درایو C و وین7 رو تو D نصب کنی چند تا مشکل کوچیک پیدا میکنی. دکمه صدا و نور صفحه رو که کم و زیاد کنی دیگه رو صفحه مقدارشو نشون نمیده. بعدش اینکه دکمه وایرلس(هواپیما) دیگه کار نمیکنه. باید از طریق ویدوز قطع و وصلش کنی. در مورد انرژی منیجمنت هم دیگه نباید نصبش کنی چون انرژی منیجمنت دستگاه فقط با ویندوزی که تو درایو C نصب شده سازگاری داره. ***تمام این مشکلایی که گفتم در صورتی پیش میاد که ویندوز 7 تو درایوی غیر از C نصب بشه و گرنه بسیار عالی جواب میده. آها اینم بگم که تو ویندوز7 در هر حالت من نتونستم با راست کلیک دو انگشتی جواب بگیرم(البته به صورت لمسی). اگه با
اگه با دو انگشتت فشار بدی راست کلیک کار میکنه
توی بازی که خیلی داغ میشه سمت خروجیشنقل قول:
حداکثر دما چنده در بازی ها؟
بچه ها دمتون گرم تایپک رو 200 صفحه ای کردید
امیدوارم این 200 صفحه و زحمات من و دوستان بیهوده نبوده باشه
:n06:
منظورم زیر 10% و خودش خاموش بشهنقل قول:
لطفا در حالت عادی فقط مرور چند صفحه اینترنتی یه عکس از نرم افزار CPUID HWMonitorPro
بگذارید
شرایط عکسی که گذاشتم
بعد از نیم ساعت وبگردی و بدون کولپد
دوستان جریان این Wear Level چیه؟؟
مثلا مال من 100% بود که شما گفتید اشتباه هستش!
ممکنه لینک این نرم افزاری که شما استفاده میکنید رو بزارید؟؟
من با یه برنامه دیگه آمار به صورت زیر گرفتم:نقل قول:
wear level در اصل میزان فرسودگی باتری رو نشون میده مثلا اگر به 8 درصد برسه ، اون باتری می تونه 92 % از ظرفیت واقعی خودش شارژ نگه داره
راه خاصی هم برای جلوگیری از زیاد شدن فرسودگی نداره (فقط کمتر مصرف کردن - مداوم مصرف نکردن و سایر نکاتی که در همین تاپیک هم گفته شده می تونه کمی تاثیر بزاره)
این برنامه battery care هم از hw monitor دقیق تره