دوستان سلام.
در مورد usb ----t هم کمی راهنمایی بفرمایید.
و در صورت امکان بهترین پلیر این usb ----t ها را معرفی نمایید.
راستی اگر ممکن است دوستانی که usb ----t ها را خریداری نموده اند نرم افزار آن را معرفی و در سایت قرار دهند.
Printable View
دوستان سلام.
در مورد usb ----t هم کمی راهنمایی بفرمایید.
و در صورت امکان بهترین پلیر این usb ----t ها را معرفی نمایید.
راستی اگر ممکن است دوستانی که usb ----t ها را خریداری نموده اند نرم افزار آن را معرفی و در سایت قرار دهند.
بهترین پلیر BlazeDTV 6.0 است
قیمت بین 30تا 50 هزار تومان
بلوسنس خیلی پلیر خوبیه،زیرنویس فارسی srt نشون میده ولی فرمت wmv را ساپورت نمی کنه.
دستگاه من مدل 111 هست آپدیت هم کردم آنتن خونه هم از این تقویت کننده ها داره ولی خیلی مواقغ فریز میشه و مشکل اساسی تر اینکه بیشتر از 1 ساعت و 20 دقیقه الی 30 ظبط نمیکنه یعنی ظبط میکنه ولی اندازه 1:30 نشون میده کسی این مشکلو نداشته
سلام.
من یه ----T بلوسنس گرفتم و یه سری مشکلات دارم. اولا فقط 8 تا شبکه رو گرفت. دوما همون 8تا هم مدام قطع و و صل میشن. ما ساکن شهرک غربیم.
می خواستم ببینم چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟ چه آنتنی میشه استفاده کرد؟ ما چون ساکن برجیم آنتن هوایی نمیشه استفاده کرد.از این آنتن رو میزیا گرفتم(15 هزار تومن !) که جواب نداد.
با سلام.
به نظر دوستانی که گیرنده های مختلف رو تست کردند یه گیرنده دیجیتال می خوام برای یه پیرزن پیرمرد که فقط می خوان شبکه هارو صاف ببینند و یه تلویزیون لامپی معمولی هم دارند که فقط ورودی AV داره به نظرتون چه گیرنده ای مناسب تره؟
من فقط می خوام که بهترین سیگنال رو داشته باشه.
دوستان لطف کنند و یه کمکی بکنند.
من خودم پروويژن دارم ولي همون ايکس ويژن رو براشون بخر دعات کنن! اين پروويژن کنترلش بدجوري کفر آدم رو بالانقل قول:
مياره ... به عاق کردنشون نميرزه! :20:
ه اپگرید به چه صورت استProVision T-7
سلام
این آخریت آپدیت Provision که اومد همون که قابلیت هارد NTFS رو هم اضافه کرده بود گند زده به سیستم ضبطش، یک اینکه وقتی ضبط می کنی یهو دوثانیه رو تو یه ثانیه میپره ،دوم اینکه صدا هم ضبط نمیکنه :41: یعنی حتی با خود PVR دستگاه هم که می خام ببینم صدا نداره (چون درست ضبط نشده ارور Bit Error میده و میاد بیرون ) تو کامپوتر هم که کل ویدئو پرش داره
کسی به این مشکلات بر خورده؟؟ راه حلی داره؟
کدوم مدل؟t7 معمولی یا + ؟نقل قول:
T7 معمولی...نقل قول:
سلام،نقل قول:
والا من که با پروویژن گرفتم توی اینفوی کانالهاش چیزی به اسم VPID و APID نداره ولی دوتا آپشن زیر رو داره:
برای کانلهای 1 تا 8 + کانلهای رادیویی
Frequency = 602 MHz
Bandwidth = 8MHz
برای کانلهای 9 تا 14
Frequency = 650 MHz
Bandwidth = 8MHz
ولی اگه سیگنال رو خوب بگیره دستگاه بعد از اینکه سرچ میکنه خودش اتوماتیک سیو میکنه همه رو.
نقل قول:تایید میشه:46:نقل قول:
شما هم مشکل کنترل پروویژن رو داری؟:19:
بعضی موقع ها هر کاری میکنی فقط صداش کم و زیاد میشه :31: من فکر کردم مال باطریش بوده
خودش هم که باید فقط مستقیم بگیری سمت دستگاه یعنی رویه یه خط راست :13:
در مدل پلاس پروويژن و مدل T7 جديد (كه كليدهاش مشكي شده) مشكل كنترل ديگه وجود ندارد و ورژن hdmi اونا هم آپديت شده .نقل قول:
دوستان ميتونن قيمت گيرنده هاي سايت
رو با جمهوري يا هر جايي پايين تر از اونجا ، مقايسه كنن ؟کد:www.--------
مشکل از ضعیف بودن سیگناله، آنتن مرکزی ندارین؟نقل قول:
این روش آپگریده که خود نمایندگیش گذاشته تو سایتش:نقل قول:
نقل قول:
1- ابتدا فایل مربوطه را از آدرس قید شده در سایت, دانلود نموده و بر روی فلش خود بریزید.
2- فلش را به درگاه USB جلوی دستگاه Set Top Box T-7 متصل نمائید.
3- گزینه MENU ریموت کنترل را بزنید.
4- عدد 6 را شش بار فشار دهید.
5- صبر نمائید تا Prosses دستگاه کامل شود.
6-حال توسط کلید خاموش و روشن پشت دستگاه , دستگاه را خاموش نموده و فلش را از دستگاه جدا نمائید.
7- در مرحله آخر دستگاه را روشن نمائید به روز رسانی شما با موفقیت انجام شد.
آپگرید نکردم من نمیدونمنقل قول:
من يك بار روي كول ديسكي كه به فرمت NTFS بود ضبط كردم اينجوري شدنقل قول:
بهتره كه كول ديسك رو با FAT فرمت كني
در ضمن كلا پس از آپديت كردن اگر ريست فكتوري كني بهتره(دستگاه من هم بعد از اپديت مشكلاتي داشت كه پس از ريست فكتوري حل شد)
والا من که +T-7 دارم بازم همین مشکل رو داره:31:نقل قول:
در مورد قیمت هم من فقط در مورد +T-7 نظر میدم چون از فولادرایانه که نمایندگیش هست به قیمت 85000 تومن گرفتم ولی اینا مثل اینکه میدن 82000 تومن البته خود فولادرایانه یه کابل HDMI هم رو دستگاه فرستاد:31:
دوستان نظرتون در رابطه با گیرنده های جم چطوریه؟با توجه به اینکه قیمت بالایی داره به نظرتون این قیمت بالا دلیلی هم داره؟صدا و سیما خیلی روی این گیرنده مانور میده.قدرت سیگنالش چطوریه؟نسبت به xvision چجوریه؟
ممنون دوست عزیز بابت جواب، من تو سیگنال مشکلی ندارم و همه کانالا رو پیدا می کنم ولی هیچ کدوم رو پخش نمیکنه چون مقدار پارامتر VPID و APID صفر هستش، من دستگاه رو از ایتالیا آوردم و طبق اطلاعات دستگاه همه استانداردارو ساپورت میکنه اگه یکی از دوستان لطف کنه حداقل اطلاعات کامل یه شبکه رو واسه من بزاره ممنون میشم، خیلی ضروریهنقل قول:
مطمئني دستگاهت استاندارد Mpeg4/h.264 هست؟ آخه کشورهاي اروپاي غربي اکثرشون استانداردشون Mpeg2 هستنقل قول:
و دستگاهايي که اونجا فروخته ميشه هم با اين نوع فرمت هستند.
صداوسيما مانور نميده ، تبليغ ميكنه و پول تبليغش رو ميگيره . البته تعاوني صداوسيما و سامسونگ شريكي اين محصول رو سرمايه گذاري كردن و براي همينم هست كه اكثرا در نمايندگي هاي سامسونگ ميفروشن .نقل قول:
من فكر مي كنم كه مزيتي نسبت به بقيه نداره و فقط براي درآوردن هزينه اي تبليغاتش هست كه گرون ميفروشن !
البته تا حالا باهاش كار نكردم اما كسي رو هم نديدم كه دنبال اون باشه . چون مارك هاي زيادي با امكانات بيشتر و ارزان تر توي بازار هستش
نه راستش. سیستم آنتن مرکزیمون برای ماهواره است نه تلویزیون.نقل قول:
آنتنی که بشه تو خونه ازش استفاده کرد و خوب باشه نداریم؟
داشتن که داریم ولی اینکه چقد جواب بده رو نمیدونم ولی من خودم قبل اینکه آنتن رو ببرم پشت بام نصب کنم همینطوری گذاشته بودم پشت پنجره ی خونه ( طبقه 2 ) و خیلی خوب هم سیگنال میداد ، آنتن هم ازین معمولیا بود.نقل قول:
اینجا هم یه مدل آنتن رومیزی گذاشته که زده مناسب برای پروویژنه ولی از کاراییش خبر ندارم:
کد:http://www.--------/---%20t%20anten.htm
من دقیقا همین آنتنو خریدم!! 15 تومن!نقل قول:
جواب نمیده ولی :41:
شما اون گزینه ی Power Antenna رو تو تنظیمات روشن میکنی؟نقل قول:
فريز ميكنه و اگر دستگات خراب باشه گارانتي خيلي معتبري نداره كه درستش كنه يا عوض كنهنقل قول:
مباركه . ايشالا كار كنه 120 سال واستون (اه اه اين چه وضعه حرف زدنه!!!)نقل قول:
نقل قول:
usb---- ها يه آنتن همراه خودشون دارن كه كمك ميكنه به آنتن دهي . ولي كلا اگر از پنجره دور باشي يا ته خونه باشي با آنتن كوچيك كار نمبكنه و بايد وصلش كني به آنتن خونه (كه اين كار هم خيلي راحته و پشت usb---- جا داره)
بهترينش با توجه به خدمات و گارانتي xvision هست قيمتش هم 29800 هست و تو وبلاگ زير مشخصاتش هست و اگر سئوالي داري هم از خودشون بپرس جواب ميدن:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
اگه آنتنت تقویت کننده داره روشن کن اگه نداره نهنقل قول:
چواب مادیران به سوالت:
مشتري گرامي با سلام
تنظيمات خاصي براي اين كار وجود ندارد فقط در صورتيكه پيغام " بار اضافي در مدار " را مشاهده كرديد از منوي تنظيمات فرستنده قدرت آنتن را غير فعال كنيد.
با تشكر
دوستان عزیز من ایکس ویژن مدل 121 رو خریدم . فردای اون روز شروع به هنگ کرد و باید دستگاه رو از پشت خاموش کرد. بعدش کانال ها شطرنجی می اومد و باز هنگ می کرد. تنظیمات رو به حالت کارخونه برگردوندم خیلی خوب شد ولی چند روز بعد دوباره هنگ می کنه . البته نه به شدت روز اول. به نظرتون اشکال از چیه؟
ببین درصد دریافت تصاویرت بالاس (بالای 60% ) اگه اینطوره ببرش نمایندگینقل قول:
نقل قول:
نه. گمونم اون برای وقتیه که آنتن تقویت کننده داره. این آنتن رومیزیه تقویت کننده نداره ولی.
واقعا عقلم به جایی نمیرسه دیگه....رو جعبه آنتنه نوشته 25dB Gain! که واسه آنتنای نسبتا خوبه به نظرم....
سلام.امروز رفتم و xvision گرفتم مدل 121 به قیمت 74 تومن با یکسال گارانتی.
رفتم واسه بابابزرگم وصلش کردم.به آنتن بالاپشت بومشون که دست نزدم.سیگنال ها هم با قدرت بالاست البته نمی دونم چند درصد بود ولی تصویر هیچ مشکلی نداشت.کنترلش هم که خیلی عالی بود فقط به نظرم دستگاه با تاخیر جواب میده.برای تعویض کانال ها که امری عادیست ولی روشن خاموش کردن یخورده غیر طبیعی.
پدرمم در اومد تا دو تا نکته ساده رو به این پیرمرد پیرزن یاد دادم.آخرشم که از خونشون اومدم بیرون دو دقیقه بعدش زنگ زدند بهم و تلفنی هم یدور واسشون توضیح دادم.:13:
فقط چرا انقدر داغ می کنه؟؟؟ضرری نداره واسه دستگاه؟؟؟به نظرم این دستگاه فسقلی وحشتناک داغ می کنه.مگه چیکار می کنه که انقدر داغ می کنه؟یوقت نترکه؟؟؟؟:18:
آنتنی که استفاده میکنی چیه؟نقل قول:
اگه برقیه احتمالا" از اونه.
نه آنتن برقی نیست ولی فکر کنم بخاطر زیاد داغ شدنش باشه. البته من ساکن شهریارم . امکان داره بخاطر دوری از مرکز پخش دیجیتال باشه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
منظورتون چیه و مگه چی میشه؟ برای من زیر 60 درصده ولی فکر کنم بعضی هاش هم کمی بالاتره.نقل قول:
یه سوال مهم تو بخش اطلاعات شبکه یک قدرت سیگنال داره یکی هم کیفیت کدومش رو فریز شدن تصویر تاثیر داره روی چند باشن خوبه میشه راهنمایی کنید
سلام به همه
با خوندن این صفحات تو یک سال گذشته تصمیم گرفتم که یه گیرنده دیجیتال بخرم.
حالا به ترتیب اولویت بین این سه تا موندم
1- بلوسنس T14
مشکلش اینکه که خروجی کامپوننت نداره. البته من واسه LCD می خوام. اما بعضیا می گن خروجی HDMI زیادی شارپه. سوالم اینه که این حرف درسته یا نه.
2- پروویژن T7+ . به فولادرایانه که زنگ زدم گفتن هیچ فرقی با T7 نداره. اما کلا با تحقیقاتی که کردم دیدم ناراضی از خرید توش زیاده.
3- xvision : که کلا گیرنده دیجیتال با اخلاصیه و فقط گیرنده دیجیتاله. به قیمت نگاه کنی به نسبت دو تای بالایی نمیصرفه. آدم 20 تومن بیشتر میده کلی امکانات گیرش میاد.
حالا موندم چی کار کنم. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
آنتن ما که نه تقویتی داشت نه چیزی ساده و بی آلایش:31: ولی تا وقتی این گزینه آف بود فقط 8 تا کانال خودمون رو میگرفت ولی وقتی آن میکردم 14 تا رو میگرفت:20:نقل قول:
دقیقا" این مشکل بخاطر دوری از فرستنده هست. شما باید قدرت گیرنده رو با بهبود وضعیت آنتن بالا ببری یعنی باید آنتن رو در بالاترین جای ممکنه نصب کنی و در صورت امکان از یه آنتن بزرگتر استفاده کنی چون همونطور که گفتی حدود 60 درصد گیرندگی داری که خوب کمه.نقل قول:
راستی از همسایه ها کسی از این دستگاهها نداره که با اونا هم مقایسه کنی؟
نه کسی نداره. امروز متوجه شدم قدرت سیگنالهام روی 40 درصده. آنتن روهم هر چقدر ور رفتم بهتر نشد. راهی برای گرفتن بهتر سیگنالها هست؟نقل قول:
یه سوال دیگه:
فیلم ضبط شده روی فلش رو با چه پلیری تو کامپیوتر ببینم؟ چون فقط تصویر داره و صداش نمی آد
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز بنظر من زنگ بزن مادیران و از اونا راهنمایی بگیر شاید راه مناسبی پیشنهاد کردن.
در مورد پخش فیلم نرم افزارهای زیادی وجود داره بعنوان مثال Nero , KM player قابلیتهای زیادی دارن.
پروویژن رو که من با VLC media player تونستم ببینم البته یه کدک داشت:46:نقل قول: