کتابی که در لینک زیر معرفی شده دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://iran-p30c.mihanblog.com/post/60
Printable View
کتابی که در لینک زیر معرفی شده دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://iran-p30c.mihanblog.com/post/60
درود
من فدورا ۱۲ رو سيستمم نصبه میخواستم تا موقعی که دستورات لینوکس رو یاد بگیرم یه دستور برام درست کنید
من یه فولدر به نام packages دارم در دسکتاپ اینم آدرس:/home/max/Desktop/packages
حالا من میخوام این فولدرpackages رو کپی یا cut کنم در این مسیر
/var/cache/yum/i386/12/updates
در حالت عادی کپی نمیشه باید از طریقTerminal این کارو انجام بدم
دوستان کمک کنید
مشکلاتی با فدورا 12 :
1. حرف پ را روی کیبرد ندارم . یعنی وقتی پ را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد . هیچ کلید دیگری هم ( چه به صورت معمولی و چه با شیفت ) حرف پ را نمی زند !
2. فایرفاکس به هچ عنوان سایت پی سی ورلد را باز نمی کند !! با بقیه ی سایت ها مشکلی ندارد اما با پی سی ورلد ...
3. بالا آمدن سیستم بسیار کند است . دیروز از وضعیت گرافیکی خارج شدم و دیدم پیامی به شکل زیر با سرعت بسیار زیاد تکرار می شود :
[PHP]cpu0 : temperature above threshold , cpu clock throttled ( total events = 192180 )[/PHP]
و هر 1000 شماره در عرض یک ثانیه رکورد می شد . حدود 5 دقیقه این حالت ادامه داشت تا تعداد Event ها از 0 به 192180 رسید ! لازم به ذکر است که سی پی یوی من دو هسته ای است ( Dual Core 2.0 )
امروز باز هم کنترل کردم ، این بار در شناسایی هارد دیسک مشکل داشت :
[PHP]udev - work [363] symlink (../../sda )[/PHP]
4. هر برنامه ای را که می خواهم با yum آپدیت یا نصب کنم ، وسط کار دانلودش قطع می شود !!
هنوز 12 رو نصب نکردم ولی حرف پ فارسی همون دکمه M انگلیسی رو کیبرد هست.نقل قول:
1. حرف پ را روی کیبرد ندارم . یعنی وقتی پ را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد . هیچ کلید دیگری هم ( چه به صورت معمولی و چه با شیفت ) حرف پ را نمی زند !
شاید یه جوری بلوک شدهباشه تو آپشن نگاه کن.. در ضمن با مرورگر Konqueror هم امتحان کن ببین اونم باز نمیکنه ؟؟!نقل قول:
2. فایرفاکس به هچ عنوان سایت پی سی ورلد را باز نمی کند !! با بقیه ی سایت ها مشکلی ندارد اما با پی سی ورلد ...
از mirror ها سریع استفاده کن.. یه پلاگین هم واس yum هست به نام fastest-mirror .. اونو نصب کن. تا آز آینه های سریعتر برای نصب بسته ها استفاده کنه.نقل قول:
4. هر برنامه ای را که می خواهم با yum آپدیت یا نصب کنم ، وسط کار دانلودش قطع می شود !!
فقط در مورد این خطا بگم، که جدی هست، و باید ببینید مشکل دقیقا از کجاست، امیدوارم سیستم درجه ی حرارت cpu را پایین در نظر گرفته باشه و یا سنسورها رو غلط خونده باشه، در غیر اینصورت باید مشکل رو بر طرف کنید، صبر نکنید تا cpu بسوزه و بعد مشکل رو گردن فدورا بندازید.نقل قول:
cpu0 : temperature above threshold , cpu clock throttled
مشکل می تونه سخت افزاری باشه، یعنی فن تون مشکل داره، یا خنک کننده ی روی cpu گرد گرفته یا فاصله گرفته، و یا می تونه به دلیل مصرف 100% cpu در یک بازه ی زمانی و داغ شدن اون باشه.
سپاسنقل قول:
1. می دونم ، اما حرف پ رو نمی زنه . فکر کردم شاید عوض کرده باشه جاشو ، اما متاسفانه روی هیچ کلید دیگری هم نیست ! الان هم دارم با ویندوز تایپ می کنم :31: شاید بد نباشه یک بار کیبرد رو تغییر بدم و دوباره فارسی کنم . امتحان می کنم و جواب میدم .
2. متوجه شدم فایر فاکس تنها با این سایت مشکل نداره . خیلی از سایت ها رو اصلا نمی تونه باز کنه . ( البته می دونیم که این روز ها حال اینترنت هم خوب نیست . ترجیح میدم صبر کنم تا چند روز دیگه که حالش بهتر بشه اون وقت قضاوت کنم ) .
3. اون پلاگین رو در اولین اقدام نصب کرده بودم . روی برنامه های کوچیک ، yum مشکلی نداره ، اما با برنامه های بزرگ این اشکال پیش میاد . سرعت اولش خیلی خوبه ، بعد یکدفعه در عرض مثلا سی ثانیه تا یک دقیقه کم و کمتر میشه تا صفر میشه و دیگه به هیچ عنوان دوباره ارتباط برقرار نمیشه .
نقل قول:
حدس شما درست بود . ممنون
فن سی پی یو سوخته ! باید تعویض شود .
اما این تیکه اش ( صبر نکنید تا cpu بسوزه و بعد مشکل رو گردن فدورا بندازید ) اصلا جالب نبود .
فعلا باید این گندی رو که کوبونتو برام زده تمیز کنم ... !
میشه fedora12 رو روی سیستم 32 بیتی نصب کرد؟
بله ، کافی است نسخه ی 32 بیتی آن را دانلود ( یا خریداری ) کنید .نقل قول:
برای دانلود دیسک لایو :
[PHP]http://fedoraproject.org/get-fedora[/PHP]
و برای خرید هم به سایت هایی مثل این ها مراجعه کنید :
[PHP]www.linuxshop.ir/[/PHP]
[PHP]http://sito.ir/[/PHP]
نتیجه ی سر و کله زدن با فدورا 12 :
1. حرف پ به کیبرد اضافه شد . البته نه با تعویض کیبرد ، بلکه با چند بار ری استارت شدن سیستم . انگار بعضی بخش ها به مرور « جا » می افتد !
2. بعد از آن ارور مربوط به گرم شدن سی پی یو که با تعویض فن آن درست شد ، هنوز بوت سیستم خیلی کند است . متن اروری که مشاهده می کنم این است :
سیستم حدود سه تا چهار دقیقه برای شناسایی بخشی از هارد معطل می شود و بعد هم تایم آوت می دهد .
[PHP]
udevd - work [126] : rename ( /dev/disk/by-uuid/943cbbc93bba520-udev-tmp/dev/disk/by-uuid/943cbbc93cbba520) faild : no such file or directory
wait timeout . will continue in the background
[/PHP]
راه چاره چیست ؟
3. فایرفاکس مشکلی نداشت . گیر کار از اینترنت ِ ...... شده است !
من میگم فدورات رو از اول نصب کن
پس مشکل از هارده شاید با چک دیسک یا فرمت پارتیشن مربوطه حل بشهنقل قول:
مشکل اینجاست که من پارتیشن آزادی ندارم که فرمت اش کنم .نقل قول:
حالا چک دیسک را انجام می دهم .
نه بابا تا اینجا کلی برنامه روش نصب کرده ام . وقت گیر است تغییر کانفیگوریشن و نصب مجدد این برنامه ها .نقل قول:
من میگم فدورات رو از اول نصب کن
سلام
من لينوکس فدورا 12 رو با 1000001 بدبختي ريختم
چند تا مشکل داشتم
1-موشم کار نميکنه. موسم از اين پورت Usb هاست
2-صدا داره ولي نميشه هيچ فيلم و يا موسيقي رو پخش کرد
3-زدم بوت لودرشو داغون کردم حالا اصلا بالا نمياد چکار کنم که بوت لودر درست شه؟
4-يه آموزش ساده اي هست که بشه خيلي کمي يادمون بده؟
5-خيلي سوال پرسيدم شرمنده
6-با تشکر
سلام
1-در این مورد فقط میتونم بگم یه ماوس با پورت ps2 بگیر!!!البته شاید دوستان دیگه بتونن در این مورد کمک کنن.
2-چرا فیلم و آهنگ پخش میکنه البته فرمتهای آزاد.برای اینکه فرمتهای دیگه (تجاری مثل mp3 و غیره) را پخش کنی باید کدکهای صوتی و تصویری را نصب کنی.
3-چطوری بوت لودر را خراب کردی ؟؟؟؟توضیح بده؟؟؟!!
4-آموزش در چه موردی می خوای خیلی کمی یادت بده!!!؟؟؟؟
5-آره دیگه خیلی پرسیدی!!
بای
شاید یک راه پیشنهادی این باشه:نقل قول:
اولا: BIOS خودتون رو آپگرید کنید به آخرین ورژن ( این کار را هم بهتره برای سادگی در ویندوز انجام بدید )
دوما: مطمئن شید که عبارت:
alias usb-controller uhci-hcd
در فایل /etc/modprobe.conf وجود داشته باشه، اگر نبود اضافه کنید.
نقل قول:
سلام
1-ok
2-آره منظورم همون Mp3 خودمونه(خودمون!).چطور و از کجا بايد اينارو گير بيارم؟
3-خودمم نمي دونم وقتي کامپيوتر رو روشن مي کنم يه چيزايي مي نويسه بعد سر خط مي نويسه
Gnum و يا يه همچين چيزي که چون بابام با اين نرم افزار BCD بکاپ گرفته بود Windows ها رو آورد ولي Fedora نمياد!
4-يه آموزشي که خيلي کم در مورد Fedora و نحوه استفاده از آن و ... ياد بده
5-جان؟!!!
6-مرسي
7-Empty
فکر کنم جواب اکثر سوالا تو فهرست موجود در پست اول این تاپیک موجود باشه ! :)
سلامنقل قول:
سلام
1-ok
2-آره منظورم همون Mp3 خودمونه(خودمون!).چطور و از کجا بايد اينارو گير بيارم؟
3-خودمم نمي دونم وقتي کامپيوتر رو روشن مي کنم يه چيزايي مي نويسه بعد سر خط مي نويسه
Gnum و يا يه همچين چيزي که چون بابام با اين نرم افزار BCD بکاپ گرفته بود Windows ها رو آورد ولي Fedora نمياد!
4-يه آموزشي که خيلي کم در مورد Fedora و نحوه استفاده از آن و ... ياد بده
5-جان؟!!!
6-مرسي
7-Empty
جواب سوال 2 و 4 را می تونی از اینجا پیدا کنی :
3-راستش من درست متوجه نشدم!ولی به هر حال اگه الان ویندوز بالا میاد و فدورا بالا نمیاد می تونید این روش را که میگم امتحان کنی شاید جواب داد:نقل قول:
کد:http://www.khuzestanlug.ir/files/fedora-farsi-1.pdf
خب اول با dvd فدورا بوت شو و گزینه Rescue (یه همچین چیزی. آخه املای درستش یادم نیست.) را انتخاب کن. بعد از گذشتن از یکسری تنظیمات به یه خط فرمان میرسی و این دستورات را بزن :
5- جانت بی بلا !!!نقل قول:
chroot /mnt/sysimage
grub-install /dev/sda
reboot
6-خواهش میکنم.
7-What???
بای
سلامنقل قول:
1-اينکه حل شد
4و2-مرسي نگاه مي کنم
3-من Rescue رو زدم ولي خط فرماني نيومد بازم ببينم چي ميشه.مرسي
5-اي!!!!!!!
6-دمت آتشفشان
7-من انگليسي بلد نيستم (Only Pesian)
8-ممنون
سلام
من يه فدورا 9 نصب كردم ولى نميتونم برنامه اى نصب يا حذف كنم، حتى وقتى با root لاگين ميكنم
روى هر بسته اى كليك ميكنم فورا پيغام زير رو ميده
1- چيكار كنم؟ علت چيه؟
problem connecting to a software source
ظاهرا فايلى به اسم repomd.xml رو پيدا نميكنه
من از محيط گنوم استفاده ميكنم
2- چه طور ميتونم بين گنوم و KDE سوئيچ كنم ؟
3- يه وى پى اس لينوكس (centos) دارم كه vsftpd رو روش نصب كردم روش ولى هر كارى ميكنم start نميشه ! :41:
ممنون
سلام
1- شدیدا توصیه میکنم از فدورا 12 استفاده کنید.چون که فدورا 9 خیلی قدیمیه دیگه!اون مشکلی هم که دارین هم احتمالا چون شما به مخزنی دست رسی ندارین این اتفاق براتون رخ میده که طبیعی است.!
آهان یادم رفت ، میگم این بسته ای که شما میخواین نصب کنین کجا قرار داره؟؟
2-خب اگه هنگام نصب یا بعد نصب این محیط ها یا هر محیط دیگه ای را نصب کرده باشین هنگام لاگین اون پایین می تونین میزکار خودتون را انتخاب کنین.
3-راستش را بخواین من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
منظور از vsftpd یعنی میخواید ftp server راه اندازی کنید؟؟؟
اگه پیغام خطا میده خب اینجا قرار بده ببینیم اوضاع از چه قراره؟!؟
موفق باشین
1- امكانش نبود
هر بسته اى كه بخوام نصب كنم اين مشكل رو داره (اما فكر ميكنم رو سى دى هست، كه البته با سى دى رو هم گذاشتم)
2- خوب مشكل اينه كه نمياد !
هر دو رو هم نصب كردم
3- بله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فدورا 12 بردم مدرسه نصب کنم
یوزر زده بود Liveuser
Pass word : اش نمی دونم چیه از قبل پسوردی نداشته که یعنی من فقط بوتش کردم پس چی بدم ؟ بالاشم نوشته بود localhost
سلام
1-یعنی چی امکانش نبود!!خب به این آدرس برو وسفارش بده:
یا از سایت رسمی دانلود کن:نقل قول:
کد:www.sito.ir
چطوری اون بسته ها را نصب میکنید؟؟؟اگه پیغام میده خب اینجا بزار!اینطوری که ما نمیتونیم مشکل از کجاست!نقل قول:
کد:www.fedoraproject.org
2-خب شاید فقط یه محیط روی سیستمت نصب باشه!!
3-الان پشت سیستم خودم نیستم!اگه رفتم ببینم قضیه چیه؟!
اگه از روی دیسک زنده بوت شدین خب آره یه کاربر با نام liveuser داره که پسورد نداره.که خودتون میتونید براش پسورد تعیین کنید.!در واقع وقتی با cd بوت میشین بطور خودکار با این کاربر لاگین میشه!نقل قول:
دوستان فدورا 12 بردم مدرسه نصب کنم
یوزر زده بود Liveuser
Pass word : اش نمی دونم چیه از قبل پسوردی نداشته که یعنی من فقط بوتش کردم پس چی بدم ؟ بالاشم نوشته بود localhost
من فكر ميكنم شما منظور حقير رو درست متوجه نشديدنقل قول:
من فدورا 12 رو نصب كردم، هيچ مشكلى هم نبود، اما بعد از نصب حتى نتونستم يه پكيج نصب كنم
از دوباره لينوكس رو كامل نصب كردم باز هم همين جور بود
بفرماييد چه طور از دسكتاپ فدورا عكس بگيرم، چشم
خير، هر دو محيط رو موقع نصب فدورا نصب كردمنقل قول:
يه عكس گذاشتم تو پست قبل ديده ميشه؟! (فكر ميكنم جايى كه آپ كردم فيل هست؟)
اين مربوط به VPS هست
خب مشکل من همینه دیگه خونه راحت بوت کردمنقل قول:
اگه از روی دیسک زنده بوت شدین خب آره یه کاربر با نام liveuser داره که پسورد نداره.که خودتون میتونید براش پسورد تعیین کنید.!در واقع وقتی با cd بوت میشین بطور خودکار با این کاربر لاگین میشه!
ولی اونجا پس میخواست نمی دونم چیه قضیه
خب من که گفتم!چطوری می خواید یه بسته را نصب کنید.آیا به صورت گرافیکی ؟؟خب این مورد را توضیح بدین؟؟اگه هم که خط فرمان می خواید نصب کنید. این روش را توضیح بدین که چیکار میکنید که نمیشه؟؟؟خروجی کارها را اینجا قرار بدین.نقل قول:
من فكر ميكنم شما منظور حقير رو درست متوجه نشديد
من فدورا 12 رو نصب كردم، هيچ مشكلى هم نبود، اما بعد از نصب حتى نتونستم يه پكيج نصب كنم
از دوباره لينوكس رو كامل نصب كردم باز هم همين جور بود
سلام
توی فدورا 11 یا 12 نیاز هست که برای تنظیم iptables حتما rpm اش رو هم نصب کنم؟
یا خودش پیش فرض نصبه
اصلا اگه بخوام rmp نصب کنم کدومشو باید بگیرم
اونا که x86 دارند؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
سلام
به صورت پیش فرض فکر کنم نصب باشه .
جهت اطمینان این دستور را بزن :
موفق باشیننقل قول:
$ rpm -q iptables
سلام
من فدورا 10 رو نصب کردم
ولی بعد از نصب و ریست کامپوتر چه جوری واردش بشم؟
چون تو صفحه انتخاب سیستم عامل ها همون دو تا ویندوز قبلی رو نشون میده
وخبری از لینوکس نیست.
با عرض پوزش اینجا شاید جاش نباشه اما
اگه ممکنه می خوام بیان انتخابشونو از
Ubuntu
Parsix!
Kubuntu
OPENSuse
FEDORA
در تایپیک (مهاجرت؟ ...)
ثبت کنن
با تشکر قبلی
سلامنقل قول:
توصیه میکنم که فدورا 12 نصب کنین!
اول لینوکس نصب کردین بعد ویندوز؟؟؟ یا بر عکس؟؟؟؟
چه ویندوز هایی دارین؟؟؟؟؟
موفق باشین
سلام . ممنون از توجهتوننقل قول:
من ویندوز 7 و xp رو سیستمم داشتم.
بعد لینوکس رو نصب کردم.
ولی بعد از ریبوت خبری از لینوکس نبود.
انگار نه انگار که لینوکس نصب کردم.
حالا موندم چه جوری وارد لینوکس بشم.
با تشکر
Boot loader لینوکس رو دوباره نصب کنید در همین تاپیک قبلاً توضیح داده شدهنقل قول:
سلام من هر کاری می کنم نمی تونم به share folder های ویندوز ام وصل بشم
از توی فدورا 12
قبلا می شد ولی حالا نمی شه
میگه failed to mount windows share
پینگ هم که می کنم ویندوز رو destination host unreachable میده
از توی ویندوز هم request time out میده
gateway هم بهش دادم (ip ویندوز رو دادم)
فدورا روی vmware نصبه و کارت شبکه اش bridge هست
فایروال هم خاموشه
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن فدورا نسخه live هم هست
اینطور که شما میگین اصلا این دو تا به هم شبکه نیستن.چون اگه باشن باید بتونید ping انجام بدین.
من DVD لینوکس13 fedora را وقتی در لپ تابم می زارم با DVD بوت میشه ولی وقتی تو کامپیوتر معمولی می زارم بوت نمی شه DVD ROM کامپیوتر هم درست است و چک کردم کسی میتونه کمک کنه؟
سوال 2 : اگر ار قبل وینروز 7 داشته باشی بعدش روش لینوکس بریزی تو BOOT MENU میاد یه نه مثل xp نمی یاد؟
هیچکس نمیتونه! باید توضیح دقیق و ارورها رو دقیق بگذاریدنقل قول:
در بوتلودر لینوکس میاد.نقل قول:
نقل قول:
موقعی که میزنم از رو DVD بوت شه انگار که هیچی تو ِ DVD ROM نیست و از HARD بوت میشه