دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )نقل قول:
خیلی ممنون بازم@
Printable View
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )نقل قول:
خیلی ممنون بازم@
بله من خودم همیشه آخرین درایور رو از سایت amd میگیرم، الانم همین نصبه هیچ مشکلی هم نداره:)نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
حاجی مطمءنی این درایور رو روی لبتاب 4540اس نصب کردی من روی گرافیک قبلی نصب کردم نشد بعد درایور رو پاک کردم نصب کردم نشدنقل قول:
اصلا نمیشه سوییچ کرد و میگه اصلا گرافیکی نصب نیست شما نصب کردای ؟ میتونی ازش یه عکس بزاری ؟
بعد سءوال داشتم که ویندوز 8.1 نصب کنم درایور رو از خود سایت اچپی بگیرم نصب میشه؟ اگهبشه روی ویندوز 7 نصب بشه که خیلی بهتره
حاجی مطمءنی این درایور رو روی لبتاب 4540اس نصب کردی من روی گرافیک قبلی نصب کردم نشد بعد درایور رو پاک کردم نصب کردم نشدنقل قول:
اصلا نمیشه سوییچ کرد و میگه اصلا گرافیکی نصب نیست شما نصب کردای ؟ میتونی ازش یه عکس بزاری ؟
بعد سءوال داشتم که ویندوز 8.1 نصب کنم درایور رو از خود سایت اچپی بگیرم نصب میشه؟ اگهبشه روی ویندوز 7 نصب بشه که خیلی بهتره
فقط به خاطر بازی درایور جدید رو میخوام وگرنه نیازی نداشتم تمام بازی جدید به درایور جدید نیاز داره به نظر شما چی کار کنم؟نقل قول:
خب مگه اینجا کلوپ 4540s نیست؟ شما هم گفتی گرافیکت 7650m .نقل قول:
این همون درایوریه که خودم نصب کردم، فرقی هم نداره برای ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 کار میکنه (فقط 64 بیتی)
ویندوز خودم 8.1 64 بیتیه
درایورهای سایت HP همشون خیلی خوب کار میکنه ولی یکم دیر آپدیت میشه، اونی که سایت amd میذاره همیشه آخرین نسخه ست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخش Switchable Graphics از کنترل پنل amd
این منوی راست کلیک رو دسکتاپ که میبینی هم amd و هم اینتل نصبه
این Device Manager که نشون میده هر دو درایور به خوبی کار میکنن
این Properties درایور amd
این هم Properties درایور اینتل
حاجی الان به نظرت باید چی کار کنم وقتی نصب میکنم میگه که استارت حتان شیشه ای خودش رو از دست میدهنقل قول:
اصلا گزینه سوئیچ نداره وری ایکون amd می زنم این ترور مرو میده:
حاجی من الان این درایور رو روی ویندوز 8.1 نصب کنم حتما بالا میاد دیگه؟
شما رو خسته کرم ببخشید
ممنون
نقل قول:
ببین میتونی از کنترل پنل، کل درایورهای amd رو آنینستال کنی؟ یا اگه نشد از Device Manager روی درایور راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد Uninstall
در واقع جوری پاک بشه که هیچ اثری ازش نمونه بعد از صفر درایور جدید نصب کنی.
آره داداش بالا میاد خودم بازی هم میکنم، جدیدترین بازی هم که اومده Killer is Dead رو دارم بازی میکنم اپیزود 3 رو تموم کردم :)
خواهش میکنم قربونت
اره حاجی بازی بتلفید 4 و کالاف گوست رو روی این لبتاب بالا اوردینقل قول:
آره هردوش اجرا شد، بتلفیلد، کال آف گوست، متال گیر رایزینگ، نید فور اسپید رایولز، اساسینز کرید بلک فلگ و لبریشن، هارد ریست، سانکتوم 2، سیم سیتی 2013 ، فیفا 14، واکینگ دد، همینجوری برو تا آخر... چیزی نبوده بالا نیاد، الانم منتظر واچ داگز هستم از بچه ها هرکی بگیره منم ازش بگیرم :دینقل قول:
نقل قول:
مثل خودم بازی بازی هستی حاجی من برای بازی خودمو به ابو اتیش میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی ببخشید باز این گرافیک رو نصب کردم ببین چه جوریشده:
شرمندتم حاجی
سلامنقل قول:
فکر میکنم درایور گرافیک اینتل رو درست نصب نکردین و تا وقتی که درایور اینتل نصب نشه گرافیک دومت راه نمیفته
دشمنت شرمنده، امید جان راست میگه درایور اینتل رو نصب نکردی! ببین جلوش نوشته Standard VGA خود ویندوز فقط راهش انداخته که یه تصویر خروجی بهت بده. اول اونو نصب کننقل قول:
حاجی اینتلو رو می خواهم نصب کنم این ارور رو میده این لبناب هم منو هم شمارو خسته کردهنقل قول:
ویندوز هم عوض کردم
سلام دوستان خوب و عاشقان 4540 :دی
خسته نباشید
من چند روز قبل ویندوز جدید 8.1 ریختم و به ترتیب اول همه ی درایورها بجز گرافیک رو نصب کردم و در آخر اول اینتل، بعد AMD و بعد Catalyst 14.4 رو نصب کردم و Sleep درست کار کرد. ولی بدلایل مشکل در ویندوز 8.1 مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم، باز همون روش رو رفتم ولی ایندفه دیگه Sleep کار نکرد!
واقعا معلوم نیست این لپ تاپ با چه سازی میرقصه!!!
این پیغام میگه که شرکت سازنده کامپیوتر (یا لپتاپ) اجازه نصب این درایور رو نمیده. برای حل این مشکل چند تا راه هست. یکی آپدیت بایوس، یکی نصب از طریق خود ویندوز یعنی از طریق ویندوز آپدیت یا اینکه تو همون Device Manager روی اینتل Update Driver رو بزنی. یا از این صفحه درایور رو دانلود کنی:نقل قول:
یا اینکه به اینجا بری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درایور رو به صورت فایل zip دانلود کنی و بعد به این طریق نصبش کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
خب اگه این کارو نمیکردی بهتر بود، منظورم نصب دوباره ویندوزه. با قابلیت Refresh هیچ احتیاجی به نصب دوباره ویندوز نیست :)نقل قول:
حق با شماست ولی این مشکل فک نکنم با Refresh درست میشد.نقل قول:
مشکل این بود که وقتی ویندوز لود میشد، نوشته های Welcome و آواتار و ... هیچی نمیومد، فقط اون دایره های کوچیک میومدن و وارد ویندوز میشد، وقتی میخواستی بری به ویندوز رمز بدی، TextBox ها نمیومدن و باید کمی با ماوس تو صفحه میچرخیدی تا ظاهر شن.
محتوای مخفی: Off Topic
عجیبه دیگه اینجوری نشنیده بودم!نقل قول:
راستی اون گوشی چی شد؟! یعنی اصلا کار نمیکنه؟ واقعا بدشانسیا!
منم اینجور مشکلی تاحالا ندیده بودم. نمیدونم چرا این بلا ها سر من و لپ تاپم میاد!!نقل قول:
کاش مشکل Sleep حل شه. اذیت میکنه هی خاموش و روشن کردن لپ تاپ :(
نه دیگه خدا رحمتش کنه! باید ببرم بیرون با باکس فلش بزنن. فک کنم یه 30 الی 40 تومن آب بخوره!
سلام دوستان . خسته نباشید
من وین 8 دارم . قبلا pes 2013 نصب کرده بودم و راحت و روان اجرا میشد .
چند روز پیش یه فیفا 2014 نصب کردم به همراه پچ فیفا و از همون روز بازی pes کُند اجرا میشه و لگ داره . فیفا رو هم پاک کردم اما مشکل حل نشد .
یه بار که فیفا بازی میکردم وسط بازی استارت زدم و رفتم بیرون وقتی اومدم دما لپ تاپ روی 85/86 رفته بود :n03: . سریع بیرون اومدم . احتمالش هست دما بالا به سخت افزارم آسیب زده باشه ؟؟؟؟
چند بار pes هم نصب کردم و پاک کردم بازم درست نشد .
احتمال آسیب به سخت افزار هست ؟
سلام بر همه .
دوستان کسی ویندوز 8.1 رو این لپ تاپ نصب کرده ؟ چه جوریاس خوبه ما هم نصب کنیم ؟
برای درایورها مشکلی نداره ؟
ممنون.
نمیدونم فیفا چه ربطی به پی اس داره! ممکنه نرم افزارهای همراه فیفا مشکل درست کرده باشه مثل نت فریم ورک یا دایرکت ایکس یا حتی درایور جدید برای کارت گرافیکنقل قول:
آسیب سخت افزار اینجوری نیست که تو یه بازی لگ بزنه تو یکی دیگه نه، سخت افزار یا سالمه یا خراب!
شما با سیستم ری استور ویندوز رو برگردون به قبل از زمانی که فیفا نصب کردی. بعدش با برنامه های benchmark از کارت گرافیک تست بگیر ببین چطور عمل میکنه، فریم ریتش چقدره و غیره
بله من نزدیک به 9-10 ماهه که ویندوز 8.1 نصب کردم، به جز روزای اول که پیدا کردن درایور مشکل بود تا الان باهاش مشکلی نداشتم. تمام نرم افزارها و بازیها به خوبی اجرا میشه، حتی برنامه های خیلی قدیمی. تمام درایورهاش رو هم تو سایت اچ پی میتونید پیدا کنید.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ویندوز رو کلا عوض کردم . درست شد !
دوست عزیز برای درایور گرافیک هم از همون درایورهای موجود در سایت اچ پی استفاده کردید ؟نقل قول:
ممنون
آقا بنده رسما سرم رو می کوبم به دیوار:22:
من همون روزای اول که درایورای 8.1 اومد نصبش کردم، تا ماه ها بعد هم چند بار تستش کردم، با همین درایورایی که الان دارم، کاتالیست به راست کلیکم اضافه نمشد که نمیشد، دست از پا درازتر برگشتم8
الان با همون درایورا رو روی 8.1 تست کردم کار داد! مثه آدم! دفه قبل هم pro داشتم، الان هم pro ریختم
همون درایورای سایت hp، اول اینتل بعد amd ، تمام!
:-D:-D:-Dنقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
اون درایوری که سایت اچ پی گذاشته دقیقا برای همین سری و همین لپتاپ تهیه شده و خیلی خوب کار میکنه اما چون سایتش یه مقدار دیرتر آپدیت میشه بنده ترجیح میدم از درایوری که سایت amd میذاره استفاده کنم. در کل فرقی ندارن هردوشون به درستی کار میکنننقل قول:
وستانی که 8.1 دارند برای wifi از کدوم درایور اسثفاده می کنند؟
واسه من wifi رو خود ویندوز نصب کردنقل قول:
دوستان من ویندوز 8.1 نصب کردم .
همه درایورها رو هم از سایت hp گرفتم برای 8.1
البته هنوز درایورهارو نصب نکردم .
قبل از نصب باید net. 3.5 و 4 رو نصب کرد یا نیازی نیست ؟
چی شد ؟!؟نقل قول:
یه بار دیگه شفاف تر اگه ممکنه توضیح بدین !؟؟؟ ترجیحا با رسم شکل :n02::n16:
3.5 لازمه ولی 4 و 4.5 نمیخواد. 4.5.2 هم که تازه اومده نصب کننقل قول:
سلام به همه دوستان :n18:
من امروز صبح قیمت این لپتاپو از یه سایتی گرفتم 1.990.000بودش، 2ساعت بعدش رفتم پیش آشنامون قیمت بگیره واسم گفتن 2.000.000 تازشم بخاطر جام جهانی شرکتای تهران که باهاش کار میکنه یکیشون بسته یکی هم شرایطی نمیده فقط نقدی:n28::n28::n28::n30::n28:
حالا این بکنار خواستم تو خود نوشهر شرایطی بگیرم آقاهه دوست آشنامون گفت پیش 500 اقساط 6ماهه با چک کارمندی و فیش کسر حقوق 2.400.000:n14::n14::n14::n14::n14::n14:
آخه من الان ضامن از کجا بیارم؟؟؟ با این شرایط چطور پایان ناممو آماده کنم و مهندس شم:n26:
اووووووووووف افسردگی گرفتم :19:
من توصیه میکنم برای کارهای ضروری مثل پایان نامه نت بوک بخرید نه نوت بوک هم قیمت پایین تره هم برای دانشجو جماعت خوبهنقل قول:
فعلا نگیری بهتره گرچه خودم 2600 گرفتم:n14:
ایول پس من که 2100 گرفتم یعنی مفت گرفتم :دینقل قول:
دادا i7 منظورشه..نقل قول:
اتفاقا i5 منظورمه:n03:اینجا سر گردنه هست:n09:نقل قول:
!:|:|:|:|نقل قول: