کسی با برنامه xbox360ceجویستیکش رو تنظیم کرده؟
اگه کرده لطفا عکسش رو بزاره
Printable View
کسی با برنامه xbox360ceجویستیکش رو تنظیم کرده؟
اگه کرده لطفا عکسش رو بزاره
این پست رو نگاه کننقل قول:
من بازی فیفا 13 رو خریدم و خیلی راحت نصبش کردم و خیلی راحت میرم توش؛ منتهی وقتی میخوام بازی کنم، میاد بیرون؛ وقتی میخواستم نصبش کنم، میگفت که باید درایو گرافیک رو آپدیت کنم؛
راستش من اصلا وارد نیستم تو این جریان؛ میشه یه لطفی در حق من بکنین و خیلی ساده و راحت توضیح بدین که چیکار باید بکنم!!؟
گرافیک من nvidia geforce gt220 اینه و ا گیگه؛ خواهش می کنم منو کمک کنید تو این زمینه!
دست گلتونم درد نکنه! :41:
خلاصه که روش آپدیت کردن گرافیک رو دقیق واسم توضیح بدین و اینم بگین که با آپدیت کردن، نرم افزارا و برنامه های سیستم از کار نمی افته!؟
ببخشید بابت این همه سئوالای ابتدایی و آماتوریم؛ ولی خواهش می کنم کمکم کنید! :sq_3:
دیگه اعصابم خورد شد
نزدیک محوطه جریمه همش بازی کند میشه و یه لرزش خفیف داره نمی دونم باید چی کنم کارت گرافیک آپدیت کردم همه جور تنظیمات بازی رو هم امتحان کردم ولی درست نشد که نشد در حالی که دوستم با سیستم پایین تر از من بدون هیچ مشکلی بازی میکنه
اینم مشخصات سیستم من
3.20 amd phenomII X4
nvidia gt 220
ram 4 gb
راستی دمای گرافیک توی بازی به 70 میرسه این دما غیر طبیعیه ؟ ممکن به خاطر این باشه ؟
نقل قول:
باید ف ی ل ت ر ش ک ن داشته یاشی تا به سایت nvidia.com وارد بشی و دانلود بکنی درایور مربوطه رو
مثل یه برنامه معمولی نصب میشه
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد بعد نصبش
منم کم کم دارم یاد میگیرم.
اون مدافعه که گفتم هد نمی تونست بزنه، الان نه تنها هد میزنه بلکه هیچوقت ریتش تو هیچ بازی از 8 پایین تر نمیاد.
تیم ملی ایرلندم، اولین بازیم با اسپانیا تو سانتیاگو برنابئو بود، 1-1 شدیم. کثافتا باز دقیقه 90 گل زدن.
چه بازی میکنه keogh، مسی رو گذاشته جیب بغلش.
تو لیگم با چلسی با 12 امتیاز اختلاف صدر نشینم.
خداییش راس میگینقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان من هم مشکل این دوست عزیز رو چند روزه دارم همه ی کارایی که بچه ها گفتن انجام دادم ولی بازم نشد
تورو خدا کمک کنید
برای من همین مشکل پیش اومده بود یه بار بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اوکی شد
با سلام دستان گلم
اگه ممکنه من هر کاری می کنم اخرین ورژن کارت گرافیکم روپیدا نمی کنم اگه از دوستان عزیز گلم کسی سایتی داره یا میتونه اخرین ورژن کارت گرافیک ( gts 450 gigabyte( geforce gv-n450-1gi رو برام بذاره ممنون میشم به خدا دعاتون میکنم خواهش می کنم کمکم کنید من کرکش رو دانلود کردم اما بازی درست نشد میپره بیرون اگه ممکنه این ورژن جدید رو یا یه سایتی یا برام بذارید ممنونم
R E Z A ! جان با چیز پی ان یا ساسک برو تو سایت Nvidia.com در قسمت دانلود و زبانه ی Driver اطلاعات گرافیکت رو بده آخرین آپدیت رو دانلود کن .
دوستان این تنظیمات دسته ی Xbox که در صفحات قبل گذاشتید برای تمامی دسته ها ( غیر از دسته ی ایکس باکس ) هم جواب میده !؟ اگه حواب مثبته ممنون میشم یکی از دوستان در یک آپلودسنتر عمومی برام بزاره
اقــــا برو اینجا ببین مشکلت حل میشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای نقطه چین بنویس سافت گذر
دوستان کسی میدونه چطوری شاد گل رقص رو اجرا کنم؟ یا بازیکن رگبار میزنه ، رقص برزیلی ، حرکت بالوتلی و...
منظور از Flick RS چیه؟
سلام دوستان .من یه مشکلی دارم.خواهشمندم اگه کسی راه حلی داره کمک کنه...
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته. اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه...
تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی یک ماه آخر اینجوری شد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
بچه ها کسی تو کریر مود به فصل دوم رسیده؟این که میگن تو فصل دومش مشکل داره واقعا هست؟
آقا به فریاد ما برسید چطور میشه تنظیمات شوت وبقیه کیبورد را عوض کرد
من الان وسطای فصل دوم هستم هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم نه از بازی میاد برون نه گیر داره هیچ مشکلی نداره با کرک هم بازی میکنمنقل قول:
منم وسطای فصل دومم. ولی وقتی می خوام الشراووی را بخرم. از بازی می پره بیرون!! غیر از اون مشکلی پیش نیومده
سلام دوستان
میخوام این بازی رو دانلود کنم .. کسی این نسخه از بازی که همین p30world گذاشته برای دانلود رو تست کرده ؟ سالمه ؟؟
اقا یه سوال...اولتیمت تیم هم واسه بازی کردنش انلاین بسس میخاد...؟چون وقتی تورنمنتشو بازی می کنم بعد اولین بازی ارتباط با سرور یهو قطع میشه..............
بستگی داره . خودت تنهایی بخوای بازی کنی یا آنلاین .نقل قول:
این پچی که قرار بود خود EA بده بیرون چی شد؟واسه کرش..
فصل دو کریر مود رو میشه بازی کرد یا میپره بیرون؟بدجور دارم بکوب بازی میکنم که برسم به نقل و انتقالات.مربی تیم ملی روسیه هم شدم.از بایرن و مونتپولیه هم پیشنهاد داشتم واسه فصل بعدی.بازی اولش اسون بود ولی الان بکوب یا میبازم یا تساوی میگیرم
راستی بچه میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی اگه خواهشا میدونید بهم جواب بدید.چون هی از فیفا میپرید بیرون منم که هزار راه رو روش امتحان کرده بودم جواب نداد ولی یهو جواب داد الانم من فقط دکمه پاور لب تاب رو میزنم و خاموشش میکنم بعدشم که روشنش میکنم دیگه طبق معمول از داخل بازی بالا میادش .میخواستم بدونم این برای لب تاب که ضرر نداره یا نه داره؟
:sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::sq_2::s q_2::sq_2::39::39:نقل قول:
دوست منم باهات موافقم.حتی گاهی از خشم زیاد هرچی به دهنم بیاد بهشون میگم و حتی مدیران EA رو بی نصیب نمیذارم.
اقا دقیقا توو فصل دوم توو چندمین بازی کرش می کنه؟ منظورم وسطای فصله یا اولا؟ چون الان من فصل دومم و لیگو توو فصل دوم تازه شروع کردم ولی کرشی نمی بینم!!!!!!!!!!!
نقل قول:
من تیم کوچه امو درست کردم((مثلا))گفت واسه اینکه بتونین بازیکن های خوب بخری یا باید بوینت داشته باشی((که با این برنامه ی بلاک کردن ip ایران فعلا محاله))یا باید تورنمنت ببری و بوینت بگیری...زدم تورنمنت((1000 coins)) که بعد از اولین بازی پرید بیرون...هرچند بردم بازیو...
نقل قول:
آبای فک کنم منظور دوستان واسه pc هستش....کنسولی ها کرش ندارن...شما که کنسول داشتی...
شما pc بازی میکنی دیگه؟تو pc هم کرشی نداره یعنی؟نقل قول:
من PC بازی می کنم الانم فصل دومم البته اوایلش. ولی کرشی نمی بینم فعلا
شما از چه نسخه و چه کرکی استفاده کردی علیرضا جان !؟
دوستان آخر متوجه نشدیم چطور باید آنلاین بازی کرد ؟؟
من در origin ثبت نام کردم و موقع شروع بازی حتی اوروجین با اکانتم log in میشه با موفقیت . البته بعدشازم cd key می خواد که من کنسل میزنم و بدون cd key بازی رو انجام میدم !!
دوستان در کل آنلاین بازی کردن فیفا 13 به چه صورت هستش ؟؟ آیا با وارد کردن همون cd key که اول بازی میخواد می شود ؟؟ این CD key کجا میفروشه ؟ قیمتش چقدره ؟
ممنون میشم لینک فروش این CD key رو هم بذارین !!
منم همین جور تو فصل دوم مشکلی ندارم همون چیزی که تو تورنت بود 6 گیگابایت ریلودد
سلام عزیزنقل قول:
من نسخه ی کرکیو بازی میکنم. البته بازی 10 گیگه. کرکمم همون کرک اینترنال ریلودده.
باید cd key بخرینقل قول:
تو گوگل بنویس خرید سی دی کی میاد
دوستان کسی هست همه دریبل ها و خوشحالی های بعد از گل رو بلد باشه؟:5:
برو تو help ازي
خب عزیز برو تو یوتیوب یه سرچ کن همش رو پیدا میکنینقل قول:
جای دیگه ای نمیشه پیداشون کرد که هیلتر نباشه؟نقل قول: