دوستان شاتل بهتره یا پارس انلاین یا فن اوا یا خزر موج؟ . من ساری هستم مرکز ولایت. میخوام خطم رو خالی کنم با اینکه 43 گیگ مونده. با این سرعت من احتمالا 50 سالم میشه تموم شه. خدایی نامردی کردن اخه این چه کاری بود. چرا ما نباید مثل ادم زندگی کنیم.
Printable View
دوستان شاتل بهتره یا پارس انلاین یا فن اوا یا خزر موج؟ . من ساری هستم مرکز ولایت. میخوام خطم رو خالی کنم با اینکه 43 گیگ مونده. با این سرعت من احتمالا 50 سالم میشه تموم شه. خدایی نامردی کردن اخه این چه کاری بود. چرا ما نباید مثل ادم زندگی کنیم.
دوستان من تو این چند روز که سرویس ها رو داشتن درست میکردن و سرعت واقعی بود شبانه از 1 تا 6 دانلود کردم ... الان تو پنل من حجم کل دریافتی من 1.6 گیگ زده شده ... یعنی شبانه رو رایگان حساب نکردن ؟
الان تو کدوم قسمت پنل حجم باقی مانده رو میشه پیدا کرد ؟ این چه پنلی هست آخه ... :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم باقی مانده ی شما صفر هست .نقل قول:
برای چی آخه ؟!نقل قول:
مگه 1 تا 6 صبح تو این چند روز رایگان نبوده ؟ :| حجم اولیه 2 گیگ بوده ... الان 1.6 گیگ مصرف شده ... بقیه اش چی ؟
باید چیکار کنم الان ؟ واسه سرویس قدیمی که نمیشه ترافیک خرید ...
این 25 روز من میسوزه ؟!
سرویس جدید هم که درگاه ارور میده :(
بچه ها من دقت کردم دیدم سرعتم این نیست !!
سرعت منم 62 کیلو هست .
اوه اوه باگ داره سیستمشون .من کشفش کردم
هه هه هه
به ترفند دارم میشه ار کل دان استریم کشید !!!!!
رو این isp هم جواب میده !!!!
یه چیز جالب تر اینکه با این ترفند دانلود کنی تو لوگت نمیاد :O
سرعت الان من
بعد از اون ترفند هم عکس میزارم
نمیشه این ترفند رو بگی چی هست ؟!
یعنی چی تو لوگ نمیاد ؟! سرعت IDM که رو 60 هست ! یعنی IDM 60 نشون میده ولی شما با 2 مگ داری دانلود میکنی ؟
در ضمن سرویس شما اسمش چیه دقیقا ؟ 2 گیگ 2048 گرفتین که 20 تومنه ؟ درگاه بانک که باز نمیشه از سایت جدید ...
یه توضیح بدید ممنون میشم ! منم مرکز دانشگاه ام ولی ترافیکم زده صفر ... چراغ Internet منم خاموشه ... کادنت گفته همه ی بابلی ها مخابرات نتشون قطع شده !
منم وصل شدم،اما....
کی گفته نمیشه تمدید کرد.همه چی سرجاشه.حتی اون قدیمی ها.ترافیک هم به زودی.همه ی سرویس ها سر جاشن.برین حالشو ببرید.
این چرا رو 512 فیکس شده :sq_14:
دوستان تمدید سرویس آنلاین درست شده. همین الان سرویس قدیمی رو در بخش ارتقا سرویس >> اینترنت قدیم >> 256 8 گیگ رو شارژ کردم. 512 هم داره تو لیست با همون قیمت...
یکی به من جواب بده خواهشا... تو پنل که توضیحی نزده
من یک هفته پیش adsl گرفتم هفته گرفتم 9 گیگ ترافیک دوماهه سرعت 128... من اگه از بخش خرید پنل گزینه ارتقا رو بزنم و مثلا سرعت 2 مگ بردارم با 2 گیگ ترافیک که زده... 9 گیگ ترافیک سرویس فعلی ام میمونه یا میسوزه؟
یکی از دوستان گفتن باید ترافیک فعلی ام رو تموم کنم تا سرویس جدید فعال بشه... درسته؟ چه کاریه خب من اول فکر کردم 500 مگ ترافیکم مونده اما الان متوجه شدم 9 گیگ و 500 مگ مونده سرعت 2 مگ هم میخوام حتما چیکار کنم؟
سیستم اکانتینگ فعال شده و الان ip شو دیدم،دیگه از اون سرعتا خبری نیست و فقط خودشون محدودیت می زارن رو سرویسا و بهترین حالت اینه که مثلا" 512 تا سرعت 200 kb روزانه دانلود کنه که الان رو 60 محدود شده و سرویسای نامحدود هم که سرعتش رو 512 فیکس می شه،به نظرم باید دنبال شرکت جدید بود،نوین نت فکر نکنم گزینه بدی باشه،بعدشم آسیاتک،اگه فن آوا سرویس بده که عالیه
توی این اوضاع داغون کدوم سرویس به صرفه تره؟ من بیشتر دنبال دانلود شبانه هستم که الان خیلی خرابه
دوستان کسی هنوز سرعتش درست نشده برا من که هنوز فیکس 32 هست
با سرعت 512 واقعی وب گردی هم نمی شه کرد چه برسه به دانلود :sq_2:
به این میگن حالگیری ملی در سطح کلی
چه خبره این همه ردیف سرویس درست شده ؟! کدومشون سرعتش بهتره ؟
old-service
اینترنت پرسرعت
اینترنت شرایط قدیم
اینترنت شرایط جدید
دوستان کدوم سرعت شبانه اش بهتره ؟ واقعا موندم از کار مخابرات !
خواهشا یکی جواب بده بهم ... 6 روز پیش تمدید کردم سرویس رو ... Old-Service هستم طبیعتا ! الان تو خرید ترافیک اضافه برام صورتحساب صفر میاد ! نمیتونم ترافیک بخرم ؟
حتما باید تمدید سرویس کنم ؟ :(
پس این اینترنت نا محدود چی شد ؟؟؟
تو سایتش هست ولی !!!
نقل قول:
این یعنی چی الان سرعت دانلودتون درست شده
مقایسه کنید،اینترنت 128 با 10 گیگ آسیانک،اینترنت 512 با 16 گیگ مخابرات :sq_2: قیمتا تقریبا" برابر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تناقض خوردم!
توسایت که چند تا طرح داره! هم قدیم وهم جدید!همون قیمت ها هم هستن!
تازه قیمت هرگیگ هم زده 2500 تومن،نه3500
فقط شبانه رو مشخص نکرده!
درست میشه دادا؛پس فردا میری برای مخابرات به جای 0.54 مینویسه18.5 مگ!نقل قول:
دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه :|نقل قول:
اگه الان یکی تو این مخابرات خراب شده ی آشنا داشت همه چی درست میشد حداقل خیالمون راحت میشد که چی به چیه :sq_3:
بیا رفتیم دو مگ گرفتیم اینم وضعش 128 داشتیم چیکار کردن باهامون
دوستان. امشب هر کس هر سرویسی که داره بگه. سرعت هم بزنه که ببینیم اوضاع از چه قراره
من 512 قدیم دارم که 3 روز از اعتبارم مونده
این یعنی الان بیشترین سرعت مخابرات هستش؟سرویستون چند گیگ داره؟:sq_14: 128 آسیاتک که 2.5 مگ هستش سرعتشنقل قول:
شما طرح جدید گرفتی؟ یعنی با 2 گیگ ترافیک؟نقل قول:
ip سیستم اکانتینگ فعال شده و دیگه همه سرعتا تعریف شده هستش،دیگه بالای 2 مگ سرعت کسیو نمی بندن چه برسه به 18 مگ :sq_14:نقل قول:
اره با 2 گیگ ترافیک
اقا پیشنهاد میکنم همه جمع شیم یه مراسم سوگواری برگذار کنیم!(ترجیحا جلوی مخابرات باشه بهتره)
دیال آپ کجایی ما داریم می آییم!
لطف میکنی یه تست بزاری و بگی الان چه سرویسی داری؟ با این کارت میتونی کمک کنینقل قول:
نقل قول:
آخه خجالتم میاد بذارم
اقایون خودتون رو خسته نکنید سرعت ها همگی واقعی شدن ترافیک ها رو کشیدن پایین
الان من 2مگ دارم 2000/8=250 اینه سرعت ما حالا برا خودتونو حساب کنید
من که فقط یک درصد احتمال میدم مخابرات برگردونه سرعت هارو
خب عزیزم فرق این سرویس های طرح جدید با قدیم تو چیه ؟نقل قول:
طرح قدیم 512 16 گیگش همون 20 تومنه ! یعنی این 512 هم تقسیم به 8 میشه ؟
طرح جدید هم که 2 مگ 2 گیگ داره 20 تومنه ...
کدوم رو بگیریم ؟ واقعا دیگه دوران دانلود با سرعت 450 کیلو تو شب سر رسید ؟ :(
شبانه رایگانشون چجوریه ؟ رایگان هست هنوز ؟ :|
شبانه رو نمیدونم همین امروز شارژ کردم امشب تست میگیرم...
من هم طرح قدیم 128 داشتم قبل از اختلالات! سرعت دانلود خدایی بعضی مواقع 950 میشد اما بعد اختلالات اومده رو 30-40 الان دو مگ گرفتم 250 هست ... دیگه دیگه
من سرویسم 25 روزش مونده،دارم فکر می کنم که با سرعت 0.5 چطوری 15 گیگ ترافیکم و تموم کنم :sq_2:
ما که 2 ماه از سرویسمون مونده باید چیکار کنیم؟!
الان دانلود شبانه رایگانه؟
سرعت شبانه هم همین 60-70هه؟