[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون از جوابت :n01:کسی خبر نداره این هدفون چنده؟قیمت؟هر چی تو سایتای ایرانی گشتم هیچی پیدا نکرم حتی نقد و صحبتی هم ازش پیدا نکردم:n27:/Philips O'Neill On-Ear Headphone SHO9560نقل قول:
اگه بخوامklipsh s4بگیرم فیک یا اصل داره؟چطور تشخیص بدم؟Philips O'Neill On-Ear Headphone SHO9560 چطوره؟
با نام خدا و سلام
دوستان نظرتون راجع به هدفون های jabra چیه ؟؟
میخوام واسه جواب دادن به تلفن هم ازش استفاده کنم ...
توی جبرا ها این مدل ها رو دیدم :
jabra street2
jabra clipper
jabra active
و البته یه مدل سونی هم هست :
mw 600
کدوم از این ها رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
هدفون دیگه ای تا رنج قیمت 100 که قابلیت جواب به تماس هم داشت اگه معرفی کنید ممنون میشم :)
با سپاس
S4 با دلار 1000 تومنی 100 تومن بود! الان عمرا زیر 300 نباشه!نقل قول:
سلامنقل قول:
هدفون های زیادی هست .
اما با توجه به برند جا افتاد ه و بسیار مطمئن و معتبر سونی بدون شک sony mv600 خیلی گزینه عالی هست . هم برای موزیک و هم برای تماس
گزینه بعد jabra street2
اگه دنبال کیفیت هستی برای موسیقی سونی و اما اگه بیشتر قابلیت تماس برات مهمه جبرا استریت 2
پارسال 100 تومن اصلیش رو طبق اون مقایسه آقا رضا خریدم ولی فروختم کیفیت صداش عالی بود ولی جنس سیمش تعریفی نداشتنقل قول:
درود
الان بازارهای اصفهان رو زیر و رو کردم هیچ کدوم از 10 تا مدل معرفی شده در سایت toptenreviews رو نداشتند.
به نظرتون تو ایران می تونم پیدا کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی سراغ نداره (پستی بخرم)؟
برا همون هم S5i Rugged رو می زد که کلا دوام بیشتری داشت، الان اون S5i Rugged سابق رو به اسم S4i Rugged می زنه و S4 II رو هم اضافه کرده که باز مساله کابل توش حل شده.نقل قول:
با سلام ... دوستان تصمیم به خرید ایرفون های بیتس گرفتم ... می خواستم ببینم کدوم مدل از ایرفون های بیتس بهتره؟ توی سایت ارجینالش که 4 تا مدل ایرفون بیشتر نداره ... نظرتون راجع به Tour Beats چیه؟؟ چطوره کیفیتش؟؟
حدود قیمتش رو دارید؟؟
آیا تو این رده قیمت چیز بهتری می تونم انتخاب کنم که بهتر از مدل تور بیتس باشه؟؟
یا اینکه تو رینج قیمتهای پایینتر ایرفونی هست که کیفیت برابر با ایرفونهای Beats داشته باشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ... فقط هم ایرفون مد نظرمه ... نه هدفون یا هدست ...
با تشکر ...!!
با نام خدا و سلام
امروز رفته بودم بازار رضا که 2 تا مدل هدفون سونی هم دیدم
ex 10 به قیمت 48 و
ex 100 به قیمت 65
و ep630 هم 50 تومن قیمت گرفتم
به نظر دوستان کدوم بیشتر میصرفه واسه ی خرید ؟؟؟
والا من الان ep-630 دارم . رو گالاکسی و گوشی های xperia تست کردم . واقعا کیفیت صدا و شفافیت و بیس عالی داره . کاملا راضی هستم . نسبت به قیمتش خیلی عالی ترهنقل قول:
اون یکی ها رو تست نکردم .
نقل قول:
انگاری دیگه تاپیک مثل قدیم فعال نیست؟؟؟؟ اساتید کجا رفتن پس؟؟
سلام. هدفون هاي بيتس فقط به خاطر بيس بومي و تبليغات معروف هستند. شما مي توانيد با هزينه اي كمتر كيفيت به مراتب بهتري دريافت كنيد...نقل قول:
بهترين پيشنهادها براي شما مدل هاي Klipsch (مثل S5) و همچنين مدلهاي( Jays (t-jays three & t-jays four هستند كه مناسب ترنس مي باشند. Sennheiser CX-680 هم مناسب است.
هدفون هاي بيتس مدلهاي فيك و هاي كپي زياد دارند و خريد آنها يك ريسك محسوب مي شود.
موفق باشيد.
شش ماه این سونیها اومده خیلی خوش قیمته:
160 تومن میدند هر کی داخل گوش میخواد با این شرایط بازار فکر نکرده بره بخره.
یکم بیشتر درموردش توضیح میدید. شاید اغفال شدیم رفتیم خریدیم:n09:نقل قول:
:n04:نقل قول:
داداش من میخوام یدونه سفارش بدم از این هدفون . لامصب عجب مشخصاتی داره ظاهرشم که حرفه ای هست .
کدوم سایت ایرانی این هدفون رو میفروشه ؟؟؟؟؟؟
از کجا میتونم این هدفون رو بخرم ؟
کسی میدونه گوشی سونی اریکسون اکسپریا آرک اس هندزفری ش چه نوع فیشی میخوره؟
نوکیا فیش درشت ؟ یا نوکیا فیش ریز ؟
فیش درشت: (شبیه فیش هندزفری: n95 (8gb) - n82 - n76 - n81 - n85 - n96 - n78 - 5310 - 5610 - n85 - 5800 - e75 - 2700 و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد)
فیش ریز: ( شیبه فیش هندزفری : e66 - e71 - e65 - 6120 - 6500 - 3110 - 3120 - 7610s - 5300 - 5200 -6300 - e90 - 6230 - و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد.)
نمایندگی سونی تو پایتخت چند آرماتوره هم داشته 260 تومن تموم شده بعید میدونم هیچ کدومه این افرادی که خریدند میدونستند چی خریدند
نقل قول:
گوشیهای خیلی قدیمی فیش ریز یا 2.5 میلیمتری داشتند ، دیگه کسی سمتش نمیره ، الان همه فیش درشت یا 3.5 میلیمتری هستند ، همونهایی که سوکت هدفون دارند !
سلام خدمت اساتید
من می خواستم یه کریتیو 630 اینترنتی بگیرم،از چه سایتی بگیرم مطمئن باشه؟
ممنون:n16:
من یه نمونه فیک چند وقت پیش دیدم (با کاربر T-JAYS ) با اصلیش مو نمیزنه ، فقط اگه حرفه ای باشی از صداش میفهمی ، 25 تومن بود حدوداً !نقل قول:
واست پی ام میزنم که از کجا بخری !
یادش بخیر میخریدیم 15 تومن زورمون میومد :دی !
دوستان نظرشون در مورد Soundmagic ES18 چیه ؟!
چاره با 26% تخفیف میده 34 هزار ، دوستان حرفه ای اگه تایید کنند به جای 630 تهیه کنید خیلی بهتر هست !
قیافش هم قشنگ ترهنقل قول:
دوستان حرفه ای تایید کنید تا اینو بگیرم:n16:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
الان یه گشتی زدم اینو دیدمانرژی سیستم مدل DJ 410 نظرتون چیه؟قیافش که حسابی منو گرفته:35:،نسبت کارایی به قیمتش چجوریاست؟لطفا سریع تر جواب بدید اینطوری پیش بره باید کل درآمد این ماه رو بدم واسه هدفون
سلام دوستان
با 150تومن یه هدفون که بیسش هم خوب باشه معرفی میکنید.ممنون
کلاً بیخیال این مارک شو ، از هدفون های 15 تومنی هم ضعیف تره ، فقط سیاست شرکت وارد کنندش اینکه گرون بفروشه !نقل قول:
سلام
از دوستان کسی میدونه قیمت هدفون z 1000 سونی چنده و از کجا میشه تهیش کرد>
با تشکر از همه دوستان عزیز
:n02::n02::n02:
یه سوال عین خوره داره روحمو می خوره!
چرا هیچ کدوم از 10 تا مدل معرفی شده به عنوان بهترین های 2013 در بازار نیست؟؟
پلیر یا هدفون؟نقل قول:
بجز JVC Marshmallow که چند بار پیشنهاد دادم و همین دو سه روز پیش رفته ته یه مغازه هر چی بود خریدم دیگه نیست... بقیشون هدفون های شناخته شده ایی نیستند مارشملو هم به راحتی هدفون مشهوره صداش هم به قیمت 10 دلارش خوبه به هر تقسیم بندی از هر سایتی رجوع نکن.نقل قول:
عزیز جان تو سوالم اگه دقت کنی زدم هدفون نه پلیر.
عزیز جان اگه دقت کنی تو سوالم گفتم که هدفون.نقل قول:
z1000 من نشنیدم اگه لینک بدید خوبه مگر بقیه دوستان بدونند
نقل قول:
آهان :n02:
قیمتش رو نمیدونم ولی طبقه دوم پایتخت نمایندگی سونی یادمه داشت.
دوستان لطفا نظرتون درباره es18 soundmagic بگید؟ارزش داره؟اینو بگیرم یا کریتیو 630؟:n16:
داداش اینی که گفتی یادمه داشت برای کی بود؟نقل قول:
همین تازه گیا بوده؟
نقل قول:
هفته پیش به نظرم امد دیدم
قیمتش رو همون اول که اومده بود تو فروم مطرح شده بود الان اصلا حضور ذهن ندارم اگر هم یادم مونده بود فایده نداشت فقط یادمه قیمتش به نسبت قیمت دلاری زمان خودش منطقی بود (قبلا)
لطفا جواب این دوستمونو بدین که جواب سئوال منم هست ، می خوام با یکی از پلیرهای T9 i river - u6 Samsung استفاده کنم .نقل قول:
سلام دوستان....
كسي از اساتيد ميتونه اطلاعاتي از هدفون سوني مدله xba-1 به من بده؟؟؟؟
ميخواستم بدون كيفته پخشه صداش چطوريه باس خوبي داره، به گوشي ايفون ميخوره؟؟؟؟
اينجا همه از كيفيته هدفون كليپش s4 يا s5 صحبت ميكنن.... كسي ميتونه مقايسه اي بينه اين دوتا مدله سوني و كليپش بكنه و بگه كدوم بهتر؟؟؟؟
ممنون
تشکر به خاطر جوابتون.نقل قول:
از بقیه دوستان هم تشکر میکنم بابت اینکه گذاشتید تا بحث مربوط به بنده تموم بشه بعد سوالاتون رو مطرح کردید.
موفق باشید.
:n02::n16::n02::n16: