چرا سمند ef7 توصیه نمیشه؟نقل قول:
چرا سمند ef7 توصیه نمیشه؟نقل قول:
به دلیل مشکلات زیادی که در مدل های 90 و 91 در موتور EF7 به وجود اومدنقل قول:
همچنین نایاب بودن قطعاتش که باعث شد خودروها حتی تا 3 ماه تو نمایندگی بخوابه
و اگثرا اقدام به فروشش کردن.
بنابراین خریدش کاملا شانسی شده.
تاپیک سمند EF7 رو در بخش ایران خودرو انجمن خودمون بخونید نظرات سایر کاربران
نوشته شده اونجا.
البته میگن اخیرا مشکلات برطرف شده اما مشخص نیست.
بدلیل خرابی های زیاد سری های جدیدنقل قول:
و مشکلاتی که باید مدام براش به نمایندگی ها مراجعه کنید
والا سواری و نرمی رانندگیش به نسبت اون موارد خیلی بهتر هست
سلام یه پراید مدل 84 هست که مال خواهرمه و همیشه دست من بوده و اما الان میخوام ازش بخرم و به نظر شما چقدر می ارزه ؟
ماشین وحشتناک تمیزه و با صفر هیچ فرقی نداره از نظر ظاهری!! ( هنوز پلاستیک بعضی قسمت هاش هست و باز نشده :n02:)
خیلی کم کار کرده و اکثر مواقع تو پارکینگ بوده و خلاصه ماشین خوبیه
اما خوب قدیمی هست و بنزینی و ترمز abs و فرمون هیدرولیک هم نداره و کیسه هوا هم نداره و خلاصه هیچ آپشنی نداره
چقدر بخرم خوبه ؟
خودم 6 میلیون در نظرمه :n02:
پراید 84 با این شرایطی که گفتین بین 7 الی 8 توماننقل قول:
یعنی تفاوت این پراید که انقدر قدیمی هست و هیچ امکاناتی نداره با یه پراید صفر کیلومتر و دارای ترمز abs و فرمون هیدرولیک و ... فقط 5 میلیون تومنه ؟نقل قول:
به نظره من همون 6 تومن میارزه و 7 الی 8 تومن براش زیادهنقل قول:
با 7 تا 8 تومن میشه پراید مدل 87 گرفت
نه خیر دوست من پراید تو بازارقیمتش اینه:نقل قول:
132 بسته به امکانات و موتورش از 13 میلیون الی 14 میلیون
131 بسته به امکانات بین 13 الی 15 میلیون
111 بسته به امکانات 14 الی 15 میلیون
پس اختلاف حداقل 7 میلیونه
سلام 206 تیپ۲ ۸۶ نوک مدادی حدودا ۱۳.۵ تا۱۴ میرزه
اگه از لحاظ فنی و بدنه سالم باشه بله واقعا میارزه. یعنی به نظرم داره ارزون هم میده!!نقل قول:
یکی از آشناهامون 206 تیپ 2 مدل 89 چند ماه پیش (6 ماه پیش آواخر تابستون ) فروخت 13 تا 14 تومننقل قول:
یعنی از اون موقع تا حالا این قدر اومده روش که مدل 86 تیپ 2 14 تومن داره ارزون هم میده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!111
بازار خرید و فروش انواع 206 بعد از توقف تولید به صورت وحشتناکی نوسان پیدا کردنقل قول:
حتی تیپ 2 تا مرز 32 میلیون تومان هم رسید
پس مدل 86 رو نباید با این قیمت تعجب کرد.
سلام
دوستان همسايمون يه پرايد مدل 87 نوك مدادي داره - 36000 كاركردشه البته بايد بگم مال خانومش هست - دور تا دور ماشين هم خراشيدگي و فرو رفتگيهاي جزئي داره مخصوصا قسمت بغل دربهاش (اما تصادف شديد نداشته) ولي موتورش فكر كنم خيلي تميز باشه
به نظر اساتيد فن اين ماشين با اين مشخصات چقدر ارزش داره ؟
و آيا با همين پولي كه دارم (حدود 7 - 8 م) همينو بگيرم يا صبر كنمو اون طرف سال ارديبهشت خرداد اگه بازارها ثبات بيشتري پيدا كرد يه صفر بگيرم ؟ آخه زياد از ماشين دست دوم خوشم نمياد
پراید صندوق دار مدل 87 حدود 8 الی 10 تومن هستش دوست عزیز. اگه از لحاظ فنی سالم باشه فکر کنم حدود 9500000 بیارزه. الان که قیمتا تو همین حول و حوشه.نقل قول:
با این بودجه شما نمی تونید ماشین صفر بخرید. حتی بعد از عید.
اون قسمت هایی رو که گفتین میشه درستش کردنقل قول:
اما منتظر ثبات قیمت و بازار نباشید.
به هر حال این مورد مناسبه و نسبت به مدلش کم کارکرد هم هست از این مورد ها کم پیدا میشن.
اگر قصد خرید دارین اقدام کنید
مگه قیمت پراید های کارکرده گرون شده دوستان
آخه قبلا میگفتید با 7 تا 8 تومن پراید مدل 87 میتونید بگیرید ولی الان میگید قیمت پراید 87 بین 8 تا 10 تومنه:n04:
آخه دیگه 10 تومن براش خیلیه به نظرم
آخرین قیمت انواع مدلهای پژو 206آخرین قیمت انواع مدلهای پژو 206 و تفاوت کارخانه تا بازار این خودرو اعلام شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،آخرین قیمت انواع مدلهای پژو 206 و تفاوت کارخانه تا بازار این خودرو را در جدول زیر ببینید .
قیمت (تومان) مشخصات کارخانه بازار آزاد تیپ 2 19,424,000 32,000,000 تیپ 5 21,858,000 34,500,000 تیپ 6 24,970,000 43,900,000 v20 . SD 19,878,000 29,000,000 v8 . SD 24,500,000 34,500,000 v9 . SD. اتومات 26,370,000 45,400,000
من موندم اینا بر چه اساس قیمت کارخونه رو میگن
مگه کارخونه برای فروش داره؟
با تشكر
اما منظورم اين نبود كه با همين پول صفر بگيرم گفتم اگه شرايط ثبات پيدا كرد بودجه را هم اضافه كنم كه البته جوابمو گرفتم
راستي يه دونه 84 تميز بدون رنگ - كاركرد 106000 - 9 ماه بيمه با 6 سال تخفيف هم هست با عرض پوزش ميشه حدود قيمت اين را هم لطف كنيد ؟ خودش گفته 7.500.000
به نظر شما گزينه اولي بهتره يا اين يكي ؟
به نظر من مورد اولی بهترهنقل قول:
هم کم کارکرده و هم مدلش بالاتره
به هر حال با یه هزینه کمی میشه اطرافش رو درست کرد.
نظرتون راجع به قيمت مورد دومي چيه ؟
ميارزه ؟ يا ميتونه كمتر از اينها هم باشه ؟
كلا مدلهاي 84 چه حدود قيمته ؟
من پراید 89 سفید (معمولی بدون آپشن) قیمت کردم 9.5 گفتن بهم بعد 87 هم همین حدوداست؟ غیر منطقی نیست قیمتش ؟نقل قول:
چون قراره قیمت خودرو با ارز مبادله ای قیمت گذاری جدید بشه (یعنی قیمت کارخونه باز افزایش پیدا کنه) همچنین نزدیک شدن به عید باعث افزایش قیمت ت بازار آزاد شده.نقل قول:
والا من این قیمتا رو از سایتهای فروش و روزنامه همشهری میانگین گرفتم. مال امروز هم بوده. اما همیشه افرادی هم پیدا می شن به قیمت پایین تر می فروشن. یا تو نرخ بازار نیستن یا ماشین مشکل دارهنقل قول:
پراید صندوقدار مدل 89 بین 10.5 تا 11 میلیون تومان قیمت داره .نقل قول:
در ضمن قیمت خودرو حتی در شهر های مختلف هم متفاوت هست دوست من
اینا همش تاثیر داره .
يعني دوستان پيشنهاد ميكنن با اين شرايط ماشين نفروشيم؟؟؟
من يه خورده لنگ پولم و سرمايم هم ماشينمه...
چه پيشنهادي ميدين؟
بستگی داره شما نیاز به چقدر پول دارین تا کارتون راه بیوفته.نقل قول:
میتونی ماشینت رو بفروشی و هم کارت رو راه بندازی و هم یه ماشین مدل پایین تر انتخاب کی تا بی ماشین نمونی
بعد دوباره جبرانش کنی.
یه پژو روا مدل ۸۷ نقره ای متالیک با یک سال بیمه و کارکرد حدود ۶۰،۰۰۰ چقدر فی میخوره
فروشنده میگه ۸.۵ خوبه یه نظرتون؟
اگه خوبه که برم سر معامله
در ضمن پژو روا چطور ماشینی هست.
محض اطلاع : من تازه گواهینامه گرفتم!
سلام
من یک 206 تیپ 5 مدل 90 البته دقیقتر 90/4 , سفید رنگ دارم که حدود 7000 تا کارکرده.
یه جورائی ماشین دوم بود بهمین خاطر کارکردش کم بوده. هرکی میشینه توش میگه بو نویی میده :n02:
حالا که پول لازم هستم میخوام بفروشم.
بهترین قیمتی که میتونم بدم چنده؟
یک راهنمایی هم میخوام که "البته میتونم پول از جای دیگه تامین کنم, از پس اندار ولی بنظر شما قیمت ها
در آینده چطور میشه؟ منطقی که الان اقدام به فروش ماشینم کنم؟"
با تشکر
به دوستانی که ماشین میفروشن.در این شرایط توصیه می کنم سریع ماشین مورد نظرشونو بخرن.
چون به این اوضاع نمیشه اعتماد کرد...
پزو روآ مدل 87 قیمتش همینهنقل قول:
دقت کنید از نظر فنی و بدنه سالم باشه و بیمه هم داشته باشه.
روا ماشین خوبیه در حد خودش.مزایا و معایب خاص خودش رو داره
مزایاش جاداری و راحتیش هست و معایبش هم بیشتر از نظر فنی مشکل پیدا میکنه
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک روا در بخش ایران خودرو مراجعه کنید
پزو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمتش بین 28 تا 29 میلیون تومان هرچی بیشتر بفروشی به نفع خودتونه.نقل قول:
از آینده خودرو کسی خبر نداره و قیمت ها فعلا در حال افزایش هست تا کی ادامه پیدا بکنه مشخص نیست
پس نمیشه گفت ماشین رو نگه دارین یا نه
من یه سوال برام پیش اومدهنقل قول:
قیمت پراید مدل 87 از روآ مدل 87 بیشتره
مگه پراید از روآ بهتره؟
از لحاظ فنی جاش اینجا نیست که بحث بشه ولی پراید بازار خرید و فروش خیلی بهتری داره نسبت به روا برای همین قیمتش هم بالاترهنقل قول:
با سلام
یه پراید کیا (صبا) مدل اسفند ۸۶ با کارکرد ۶۹۰۰۰ نوک مدادی ، دارادی بیمه شخص ثالث و بدنه ، سوختش هم بنزینی و تصادفی هم نیست
قیمت ر و گفته ۸.۵۰۰
با این اوصاف ، می ارزه یا نه؟
با تشکر
به نظره من یکم گرونهنقل قول:
البته اگه گرون نشده باشه
ببینیم دوستان چی میگن
قیمت رو درست گفتننقل قول:
الان صفرش که 131 باشه تو رنج 14 میلیون تومن هست
شما سعی کن چونه بزنی کمتر بردار
سلام، سمند SE صفر تو بازار قیمتش چند هست؟
نقل قول:
سمند SE
19500000
امروز با رئيس يكي از مراكز فروش ايران خودرو درباره قيمت ماشين صحبت كردم. ايشون با اطمينان گفتن قيمت خودرو پس از مصوبه اخير افزايش محسوسي پيدا ميكنه چون تا به امروز مبناي محاسبه ارز براي كارخانه دلار 1700-1900 بوده و از اين به بعد با چراغ سبز دولت به 2400-2500 تومان ميرسه. پيش بيني ايشون براي قيمت رسمي كارخانه جهت وانت پيكان 12 تا 13 ميليون براي 405 23-24 ميليون سمند 27-28 ميليون و پارس و رانا در بالاتر از 30 ميليون هست ((قيمت رسمي كارخونه)) . ايشون گفتن احتمالاًبعد از اين افزايش تمام خودرو ها با شرايط نقدي ميان
البته اينا در حد پيش بيني يه نمايندگي و صحبته و مستند نيست ولي بايد منتظر موند و ديد چه بلايي ميخواد به سر مردم بياد
با سلام مجدد
یه پراید مدل ۸۸ با کارکرد ۳۰تا ۴۰ هزار تا نوک مدادی ، دارای ۱۰ ماه بیمه ، سوختش هم بنزینی و یه درش هم رنگ شده. کلا تو خونه خوابیده بوده . فنی اش رو گفته خیالت راحت و حتی می تونی پیش تعمیرکار ببری.
قیمت ر و گفته ۹ تومن
آیا فروشنده مناسب قیمت میده؟
اگه خوبه که بریم سر معامله
با تشکر