سلام
واقعا ببخشین من این همه سوال میپرسم
آخه برای اولین بار میخوام ماشین بگیرم
به نظر شما یه پراید 132 مدل 88 دو گانه سفید رنگ 14 تومن بگیرم بهتره
یا یه 405 مدل 84 با رنگ نوک مدادی و تازه تعمیر 13/5؟
لاستیک هردوشون خوبه
Printable View
سلام
واقعا ببخشین من این همه سوال میپرسم
آخه برای اولین بار میخوام ماشین بگیرم
به نظر شما یه پراید 132 مدل 88 دو گانه سفید رنگ 14 تومن بگیرم بهتره
یا یه 405 مدل 84 با رنگ نوک مدادی و تازه تعمیر 13/5؟
لاستیک هردوشون خوبه
چون ماشین اولتون هست پراید گزینه ی مناسبتریه ... در غیر این صورت هم بنظر من انتخاب بهتریه .... چون 405 83 دیگه کار خودشو کرده ....نقل قول:
کمتر اذیتتون میکنه و مدل 88 89 میتونید بگیرید که نسبت به 405 مدل 83 سالم تره ... 405 این مدلی ممکنه هر روز بکشوندتون تعمیرگاه+ اینکه از هزینه های ماشین غافل نشید... یه موقع به خودت میای میبینی بعد چند ماه نصف پول ماشینو خرج تعمیر ش کردی !!
سلام دوستان تا 17 تومن چی میتونم بخرم خودم رو 206 نظر دارم اما چه مدلی رو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید ماشین دیگه هم باشه هم بازم ممنون میشم
206 سالم و خوب با این قیمت خیلی سخت پیدا میشه .... مگر اینکه فروشنده رو بشناسی و بدونی از اول ماشین دست خودش بوده و خوب ازش نگهداری کرده ... نهایت مدل 84 با این پول پیدا میشه کرد...نقل قول:
بهتره به 405 glx مدل 86 یا ریو مدل 84 و 85 و یا به پراید مدلهای بالاتر فکر کنید....
من دو بار در این تاپیک سوال پرسیدم و کسی جواب نداد!
بالاغیرتا جواب بدید دیگه. جای دیگه ای نمیشناسم بتونم راهنمایی بگیرم فقط همینجا رو دارم....
یه پراید 88 هاچبک مشکی بدون رنگ فرمون هیدرولیک دارم. قیمتش چقدره الان؟
میخوام یه مقدار بذارم روش تا 20 تومن یه ماشین بهتر بخرم.
سوال 1 ) پراید منو چقدر میخرن؟
سوال 2 ) تا 20 تومن چه ماشین بهتری نسبتا به پراید میشه گیر اورد که هم امنیت داشته باشه هم اذیت نکنه؟ ( خانواده ی 3 نفری و هفته ای 4-5 مرتبه هم میرم دانشگاه یه شهر دیگه. روزی مجموعا 100 کیلومتر میرم در واقع . میخوام شتاب خوبی داشته باشه و اگه یکم باهاش سرعت رفتم مثل پراید تکون های عجیب نخوره )
سوال 3 ) به نظرتون کار عاقلانه ایه؟ اینکه بفروشمش و یه چیز بهتر بگیرم؟ یا نگهش دارم ؟
و در آخر : این تن بمیره جواب بدین !!
1- پراید شما 13.5 الی 14نقل قول:
2 - تیبا 90 یا ریو 88 یا 206 تیپ 2 مدل 86 میتونید پراید صفر هم بخرید که داشتید .
3- نگه دارید بهتره ، توی این رنج قیمتی ماشینی بهتر از ماشین خودتون پیدا نمیشه ، موارد بالا هم توی همون رده پراید حساب میشن با اندکی تفاوت و برتری . بیشتر هم هزینه کنید به صرف نیست چراکه لگن های داخلی گران و خودروهای خارجی بسیار گران هستند که هیچ ارزشی نداره ملیونها تومان پول بی زبان برای تکه آهن متحرک بپردازید .
3- نگه دارید بهتره ، توی این رنج قیمتی ماشینی بهتر از ماشین خودتون پیدا نمیشه ، موارد بالا هم توی همون رده پراید حساب میشن با اندکی تفاوت و برتری . بیشتر هم هزینه کنید به صرف نیست چراکه لگن های داخلی گران و خودروهای خارجی بسیار گران هستند که هیچ ارزشی نداره ملیونها تومان پول بی زبان برای تکه آهن متحرک بپردازید .[/QUOTE]
سلام مخلصیم دیدی خدتونم برای خودروهای داخلی از لفظ ( لگن ) استفاده کردی!؟
سلام
دوستان من پراید 11 sx هیدرولیک و abs دار - بدون رنگ مدل 89 - بیمه تا ماه 11 رو چند بفروشم خوبه؟
15.500.000 توماننقل قول:
بابا ایشون اومدن ماشینشون را عوض کنن،اونم پراید با چه سطح ایمنی بعد میگین نگهش داره!!!!اگه برای شهر میخای خوب همون پراید کافی هست ولی اگه توی جاده هم میری،بنظرم به تیبا خوبهنقل قول:
فکر کنی لااقل از پراید خیلی خیلی بهتره ونسبت به بقیه مدلش بالاتره...اگه آهن متحرک ارزش نداره،بنظرمن بفروش بگذار توی بانک سودش از ماشین داشتن برات بهتره یا یک پراید مدل پایین مثل80 اینا بخر.....
دوستان سلام ,با 12 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
به نظرتون الان بگیرم یا واسیم قیمت ها میان پایین؟
مرسی از همتون
سلام خدمت تمام دوستان گل؛
هوندا اکورد مدل 1993 سفید,یه درب د گلگیر رنگ ,فنی خوب چند فی میخوره؟
اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره ممنون میشم بگه.
سپاس
من هرچه قدر پرس و جو کردم پراید 132 تحویل فوری نداشتن. پیشفروشش هم برای مهر بود.
ازبین پراید ها کدوم مدلش از همه بهتره؟خودم 132 رو دوست داشتم که پیدا نمیشه.
به نظرتون پراید گرون میشه؟
سلام
من یدونه پراید 132 تحویل اردیبهشت ثبت نام کرده بودم،،،چند روز دیگه میدنش،،،قصد فروششو دارم،،،از اونجایی که تیپ و رنگشو الان باید مشخص کنم،به نظرتون کدوم رنگ و تیپش الان تو بازار مشتریش خوبه؟ سودشم (اختلاف قیمت کارخونه و بازار)بیشتر باشه که همونو بگیرم
باتشکر
سلام
من یدونه پراید 132 تحویل اردیبهشت ثبت نام کرده بودم،،،چند روز دیگه میدنش،،،قصد فروششو دارم،،،از اونجایی که تیپ و رنگشو الان باید مشخص کنم،به نظرتون کدوم رنگ و تیپش الان تو بازار مشتریش خوبه؟ سودشم (اختلاف قیمت کارخونه و بازار)بیشتر باشه که همونو بگیرم
باتشکر
سلام
باتشکر
اگه تهران باشید،وهمچنین اگه مایل باشید،من دعوتنامه 132 تحویل اردیبهشت دارم،،میتونیم توی نمایندگی دعوتنامرو به نام شما صلح کنیمنقل قول:
نه متاسفانه تهران نیستم.نقل قول:
برای وانت چه مدلی خوبه که استهلاک نداشته باشه و جون سخت باشه؟ کار هم سنگین نیست در حد روزانه حدود 200کیلو بار میشه فاصله روزانه حدود 20کیلومتری هست کار هر روزه
سلام؛ 14 نقد دارم چه ماشینی میتونم بگیرم.آیا 405 مدل 83 تا84 تمیز گیر یارم. ممنون میشم کمک کنید:n16:
نهایتا میتونید 405 مدل 81 خریداری نمایید .نقل قول:
وانت پراید بخرید مناسب کار شما هست ، البته وانت پیکان سخت کارتر از پراید هست ولی پراید امکانات و راحتی خیلی بیشتری دارد .نقل قول:
شیشه برقی و کولر همینطور مصرف کم و بیصدا بودن موتور و نرم تر از پیکان . تا 500 کیلو هم راحت بار بزنید مشکل ندارد .
سلام
دوستان من حدود 20 تومن دارم میخوام باهاش کار کنم
میخوام ببینم باهاش یه پراید صفر بگیرم و چند ماه بعد بفروشم یا پولمو بذارم بانک سودشو بگیرم ؟
یعنی پراید گرونتر هم میشه یا اینکارم ریسکه ؟
شما منتظر باش و هروز چند بار سایت سایپا رو چک کن ، وقتی فروش نقدی داشت یکی بخر 30 روزه،حداکثر تا 60 روز تحویل میدن.نقل قول:
بعد ببر اون رو بفروش کمش 3 تومن برات میمونه.یا هم میتونی یه پارس ثبت نام کنی که مهر تحویل میدن.تو پارس همه 8 تومن میمونه برات
سلام بچه ها...
دوستان من 15 یا 16 میخوام هزینه کنم البته تا 20 هم میتونم هزینه کنم اما تو این اوضاء بازار به نظرم تو همین مایه ها خوبه...
من روزی 50 کیلومتر رفت و 50 کیلومتر برگشت میرم دانشگاه از تهران میرم پردیس و برمیگردم...
پس میخوام ماشین حتما گاز سوز باشه و ترجیحا پایه گاز سوز باشه...
هزینه نگهداریشم بالا نباشه...
من قبلا 206 تیپ 2 داشتم که فروختمش و خداییش راضی بودم خرجی رو دستم نزاشته بود اصلا...
پس با توجه به اینکه قبلا 206 داشتم یزره ضایست دوباره بیام رو پراید...
الان داشتم وضعیت خرید و فروش روا سال رو میدیدم با این بودجه من میتونم یدونه 89 تمیزشو بگیرم...که ایمولایزرو abs خلاصه خوب به نظر میرسه...البته اکثرا هم 2 گانه هستن و فکر میکنم رو گاز هم خوب راه برن...
من بی خرجی ماشین هم برام مهمه چون دانشجو هستم...
به نظرتون تو این رنج بودجه من چی بگیرم...روا خوبه؟؟؟
یه سوال تخصصی هم دارم دقیقا فرق 405 با روا چی هست؟؟؟
قابل تشخیص هست؟
من قصدم این بود یکی بگیرم و 4 تا هم رینگ بندازم زیرش و یه ارتفاع معمول هم بزنم و با گاز فقط برمو بیام...و این که حدالامکان مشخص نباشه که روا هست...البته میدونم صدای موتور روا 3 برابر 405 هست...
شتابش نسبت به 206 چطوریاست؟؟؟بیشتره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
سلام بچه ها...
دوستان من 15 یا 16 میخوام هزینه کنم البته تا 20 هم میتونم هزینه کنم اما تو این اوضاء بازار به نظرم تو همین مایه ها خوبه...
من روزی 50 کیلومتر رفت و 50 کیلومتر برگشت میرم دانشگاه از تهران میرم پردیس و برمیگردم...
پس میخوام ماشین حتما گاز سوز باشه و ترجیحا پایه گاز سوز باشه...
هزینه نگهداریشم بالا نباشه...
من قبلا 206 تیپ 2 داشتم که فروختمش و خداییش راضی بودم خرجی رو دستم نزاشته بود اصلا...
پس با توجه به اینکه قبلا 206 داشتم یزره ضایست دوباره بیام رو پراید...
الان داشتم وضعیت خرید و فروش روا سال رو میدیدم با این بودجه من میتونم یدونه 89 تمیزشو بگیرم...که ایمولایزرو abs خلاصه خوب به نظر میرسه...البته اکثرا هم 2 گانه هستن و فکر میکنم رو گاز هم خوب راه برن...
من بی خرجی ماشین هم برام مهمه چون دانشجو هستم...
به نظرتون تو این رنج بودجه من چی بگیرم...روا خوبه؟؟؟
یه سوال تخصصی هم دارم دقیقا فرق 405 با روا چی هست؟؟؟
قابل تشخیص هست؟
من قصدم این بود یکی بگیرم و 4 تا هم رینگ بندازم زیرش و یه ارتفاع معمول هم بزنم و با گاز فقط برمو بیام...و این که حدالامکان مشخص نباشه که روا هست...البته میدونم صدای موتور روا 3 برابر 405 هست...
شتابش نسبت به 206 چطوریاست؟؟؟بیشتره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
خرید روا رو به نسبت ایسنکه قبلا 206 داشتید اصلا پیشنهاد نمیدم شما اگه بودجرو ببرید روی 20 تومننقل قول:
و برید به سمت 405 خیلی بهتره
از طرفی اگه بتونید با 15 و16 برید سراغ 111 کارکرده
هم جوانپسنده هم مصرف سوخت پایینی داره
درسته شما با روا دوگانه از گاز استفاده خواهید کرد اما هزینه گاز و بنزینش با همون بنزین پراید تقریبا یکی درمیاد
از طرفی موقع فروش هم خیلی راحت خواهید بود
روآ رو کلا بیخیال شونقل قول:
ماشین گازی هم اگه نخری بهتره
ولی پیشنهاد بنده با بودجه شما پراید هست همین دیروز نمایندگی پرسیدم 131 تحویل 45 روزه 18.868.000 تومان
اگر بودجتون بیشتر میبود خوب تیبا بهتره و گزینه خوبی برای شما بود
سلام.نقل قول:
من سایت ایران خودرو رو چک کردم اما زمان تحویلش آبان 93 هست نه مهر !
این همون طرح آزاردسازی خرمشهر و عید مبعثه ؟ یا این عادیه ؟
ویرایش : الان چک کردم، ظرفیتش هم تمام شده :n27:
ویرایش : رانا چقدر سود داره ؟ (چون تحویلش زودتره و ظرفیتش هم موجوده ؟) (206 چطور؟)
کسی نمیتونه بگه شما این ماشین رو ثبت نام کنی اون موقع فلان مقدار سود میبری ممکنه اون موقع قیمت بازار و کارخونه خیلی بهم نزدیک بشه با افزایش تولید و افزایش قیمتی که قراره همین روزها بدننقل قول:
ولی اگه میخوای سوارشی رانا ماشین خوبیه نسبت به قیمتش خوبه
نه نمیخوام سوار شم ... قصد فروش دارم... هر ماشینی سودش بیشتر باشه برام بهتر...نقل قول:
فعلا هیچی ثبت نام نکن . پولتو بکن 30 تومن و منتظر فروش فوری باش ، پول تو حسابت باشه که زود بتونی ثبت نام کنی ، اگه سایت باز شه تو 1 ساعت فروش فوری پر میشه ، باید خیلی سریع باشی.
پرشیا سودش از همه بیشتره ، 405 هم بد نیست
حذف شه لطفا
سلام می خوام تا 13 تومن پراید دو گانه سوزه تمیز و موتوری سر پا باشه مال چه سالی رو میتونم بخرم؟
یکی گیر آوردم مدل 85 بود نوک مدادی تک برگ سند ولی تک سوز بود موتوری سالم بدنه دو جا رنگ داشت و 80 درصد لاستیک داشت 7 سال تخفیف بیمه ظاهر ماشین هم رینگ اسپرت و روکش صندلی چرم و شیشه دودی ولی 13 تومن میگفت من از چند نفر سوال کردم میگن گرونه نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
132 مدل 87 میتونید بگیرید
صبا 87 هم گیر میاد
85 بی رنگ باشه و تمیز نهایتا 11 - 11/5
رینگ و لاستیک هم به قیمت نو حساب نمیشه زیر ماشین ! روکش و شیشه دودی و ... هم تاثیری توی قیمت ماشین نداره .
سلام دوستان
صبای 88 سفید رنگ یگانه یه گلگیر عقب رنگ بیمه دو هفته کارکرد 150 تا ظاهر ماشین هم نسبتا خوبه.
چقدر میارزه؟
90 sl
مدل 91 se هفده مییون 500 میارزه؟
با 14 15 90 گیر میاد اس ایکس
صبا ۸۸ حدود ۱۲ تا ۱۲.۵ ملیون تومان
SL ۹۰ یگانه ۱۵.۳۰۰
SE باید آخر ۹۱ باشه ۱۷.۵ میارزه .
SX ۹۰ یا ۹۱ رنگ دار گیر میاد مثلا ۹۰ کاپوت رنگی . بودجه رو یکم افزایش بدید راحت تر خرید کنید . مثلا ۱۶ ملیون ۹۰ تمیز اس ایکس نصیب شما خواهد شد .
خدا را شکر مشکل بودجه ندارم تا 17 میتونم بدم
سوال اینه چون ماشین اولمه خوبه مدل بالا بخرم اخه از مدل های صبا خوشم نمیاد
نظر شما چیه اس ایکس بخرم یا اس ای مدل اس ای فقط ایربگ داره درسته
میخوام جوری باشه چند ماهه دیگه بفروشم ضرر نکنم
نقل قول:
حتما سری جدید بخرید ؛ یکسری آپشن ها که هرچند ضرورت هست واقعا لازمه . مثلا صبای قدیم حتی کمربندش تنظیم نداشت و قرقرش بسیار سفت بود که بستن کمربند رو واقعا زجرآور کرده بود . فرمان هیدرولیک پراید هم واقعا لازم هست و ترمز ABS هم که ضرورت است . همون SE که ۱۷.۵ قیمت دادن خوبه و همه چیز هم داره بخرید .