نه خوبه... حیف که همچین استعدادهایی امکانات ندارن... وگرنه ایران پیشرفتش چشمگیر :n04: بود... پشتیبانی :n24:نقل قول:
Printable View
نه خوبه... حیف که همچین استعدادهایی امکانات ندارن... وگرنه ایران پیشرفتش چشمگیر :n04: بود... پشتیبانی :n24:نقل قول:
اتفاقاً شما فرد باهوشی هستی! جدی میگم!نقل قول:
شما این مشکل رو در اختیار انشتین، بور، استیو هاوکینگ، نیوتون قرار بده (البته در عالم ملکوت به جز هاوکینگ) اگر برات حلش کردند، من اسم خودم رو عوض میکنم.
برای مشکلات مسخره، باید راهحلهای مسخره به کار برد!
:n08::n02:نقل قول:
بالاخره از شر این نوین نت لعنتی خلاص شدم هرچند دهنم سرویس شد چون اینترنتم حدود یه ماه قطع شد ، میخواستم مخابرات بگیرم واسه رانژه همش امروز و فردا میکردن ولی بالاخره امروز بعد از یک ماه وصل کردن.
الان نوین نت که افتضاح شده هم قیمتاش رفته بالا و هم سرعتش اومده پایین.فقط خدا کنه مخابرات اینطوری نشه
دوستان نوین نتی لطف می کنن یه تست از سرور باکو speedtest.net بزارن. برای من ۲ هفته ای هست رفته بالای 240.
سلام
سرویس من 512 - 8 گیگ هست .
البته واسه من روی 1.5 مگ بسته شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ی مثبت داشت این نوین نت کفتی اونم پینگش بود که فنا رفت تقریبا. باکو تا ۲ هفته پیش اکثرا 130 به من می داد! :n03:نقل قول:
نوین نت در پوسته ای دیگر!:hmm:
دوستان من تغییر سرویس دادم و الان 1مگ با محدودیت 4 گیگ دارم
اینا هم تست سرعتم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همینطوریکه میبینید خیلی پینگش بالا هست و اصلا به درد وبگردی نمی خوره .
جالبه تبلیغشم توو تلوزیون میکنه...:n02:نقل قول:
بابا این نوین نت کی میخاد تعرفه اکو اقتصادی بزاره :n16:
تبلیغ نوین نت می کنه؟!نقل قول:
دوستان اینجا کسی از چت تصویری گوگل یا گوگل تاک استفاده میکنه؟
آیا جواب میده یا بسته شده؟
نه همین اینترنت hi web ... تازه فهمیدم این hi web همون نوین نت خودمونه....:n02:نقل قول:
نوین نت دیگه چیه آخه - 30 اسفند 91 بخاطر قیمت مجبور شدم 3 گیگ ترافیک بگیرم الان 3 روز پیش یه 1 گیگ و یه سه گیگ هم امروز شارژ کردم
نمیدونم چرا اینقدر زود تموم میشه:n13:
تا الان نزدیک 35 تومن پول دادم:n03:
دقیقا مثل من.... 2 روز یه بار شارژ میکنم...نقل قول:
نه سایت اسپیدتست برای من کامل باز می شه نه پینگ تست!! برای شما باز می شه؟!
کلا بلا نسبت ری....
نمیدونم چرا اینجوری شده
خیلی خوب بود
فکر کنم سره ماه باید عوض کنم شرکتمو ! ......
واقعا برام سوال که چه بلایی سر این شرکت اومد یه دفعه؟! خیلی خوب بود خداییش...نقل قول:
آره... روشن خاموش کردن مودم هم جواب نمیده :n14:نقل قول:
3 بار مودم روشن خاموش کردم بار سوم جواب داد.... اینترنت هندلیه :n08:
عجب! من ۲۰ بار خاموش روشن کردم باز نشد که نشد! بابا همه زنگ بزنین به این خراب شده بلکه یه فکری به حال این مشکلات اخیر بکنننقل قول:
آره دقیقا... خیلی عجیبه... این مدلیشو دیگه ندیده بودم... تا قبل از 2 سرعت خوبه... بعد کامپیوتر رو خاموش میکنی ( مودم خاموش نمیکنی ) صبح که بلند میشی اینترنت افتضاح... مودم روشن خاموش کنی تا درست بشه :n04: بعضی موقع ها باید 5 6 بار روشن خاموش کنی :n04: تا حالا همچین مدلی ندیده بود... تازه شاتل با این لهیش اینجوری نبود :n13:نقل قول:
من زنگ زدم... باهاش صحبت کردم.. یه خانمی بود.... گفتم باید مودم روشن خاموش کنیم تا درست بشه... گفتم دوستای مشهدی و تهرانیم هم همین مشکل دارن... مشکل رو انداخت گردن مودم :n04::n13::n08: گفت مودمت مشکل داره... گفتم دوستامم مودمشون مشکل داره ؟؟؟ :n04::n13: گفت هر وقت مشکل داشتی بزنگ :n27:نقل قول:
دوستان اینقدر زنگ نزنین بهشون پول تلفونتون خدا تومن میشه .نقل قول:
من چند ماه پیش هی زنگ میزدم بهشون سر مشکلی که داشتم بعد که قبض تلفن اومده برق از سرم پرید . سعی کنین تا اونجا که میشه اونا بهتون زنگ بزنن .
تا دوماه دیگه داریم خونه عوض میکنیم. میرم سراغ 512 نامحدود مخابرات با ماهی 24 تومننقل قول:
سلام دو ستان.
سرعت سرویس 512 تو روز و شب چقدره و پشتیبانیشون خوبه؟
شب که حرفشو نزن... میشه دایال آپ.... روز هم جدیدا شده هندلی...:n02: در کل نمیصرفه بیاینقل قول:
سرعت دانلود الان شده حدود 200 - قبلا حدود 230 بود . با تغییر ساعات رایگان به 5 تا 8 صبح محدودیت سرعت هم برداشتننقل قول:
سرویس های محدود سرعتشون 200 هست؟نقل قول:
400هم تو روز محدود به آدم نمیده؟نقل قول:
نه - 512 واسه من حداکثر به 250 میرسید و اکثر مواقع روی 230 بود.نقل قول:
2 مگش 400 توی روز میده ولی شبانه ندارهنقل قول:
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟خواهشن اگر چیزی میدونید بگید.نقل قول:
دوست عزیز به خاطر بسته بودن تقریبی! https جواب نمیده تقریبا باید مودم رو چندبار خاموش روشن کنی تا درست بشهنقل قول:
آخه من دقیقا یک ماه پیش از نوین سرویس داشتم و با ستفاده از google video از داخل خود جیمیل چت تصوری میکردم مثل ساعت هم جواب میداد.(من راضی بودم و فقط به خاطر افزایش قیمت و کم شدن حجم سرویسمو قطع کردم).حالا تو این یه ماهی که از پارس آنلاین سرویس گرفتم این امکان چت تصویری رو ندارم یعنی تا وقتی صوتی چت میکنی همه چیز درسته اما به محضی که تصویری میخوای چت کنی همون ثانیه های اول تصویر فریز میشه و ارتباط با جیمیل قطع میشه.نمیدونم این بی پدرا چه سیستمی کار گذاشتن که ترافیک تصویری رو تشخیص میده و بهش اجازه عبور نمیده.حالا با یکی از دوستان که صحبت میکردیم میگفت من هم تا یک ماه پیش استفاده میکردم اما حدودای یه ماهه نمیتونم استفاده کنموحالا میخوام بدونم اگر این اتقاف یعنی قطع شدن تصویر در چت جیمیل در نوین نت هم اتفاق می افته یعنی همه جا اینجوری شده.من میخوام خیالم راحت بشه.نقل قول:
خواهش میکنم اگه کسی هنوز میتونه با نوین نت چت تصویری از داخل جیمیل بکنه بیاد بگه.اگر نه که من بیخودی سرویس فعلیمو عوض نکنم بیام ببینم نوین هم همون آش و همون کاسه هست.
من از مشترکان نوین نت نیستم ولی بخاطر اطلاع شما این پست رو دادم تا بگم من هم که از مخابرات سرویس میگیرم همین مشکل رو دارم و مشکل از زیر ساخت هست و عملا غیر وبگردی نمیشه کار دیگه ای انجام داد.نقل قول:
اسکایپ هم که کار نمیکنه بلطف عزیزان حتی برای من سرعت لود یه جیمل ساده هم پایین اومده و فقط سرورهای داخلی خوب جواب میده فعلا!!
از شما متشکرم دوست گرامی.اتفاقا یکی از گزینه ها مخابرات بود که با این وضعی که شما گفتین اونم منتفی شد.ولی واقعا برام جالبه که بدونم google video هنوز هم تو نوین نت کار میکنه یا نه؟نقل قول:
ببینید من تا آخرین روزی که از نوین نت سرویس داشتن یعنی اول اسفند به خوبی از داخل جیمیل به صورت تصویری با خانوادم چت میکردم (کسانی که ده بیست سال خانواده هاشونو اعم از خواهر برادر و ... ندیدن میدونن که چقدر این امکانات گوگل دلتنگیهای اونارو کم میکنه).حالا اومدم پارس اما دیگه نمیتونم از این امکان استفاده کنم چون تصویرمو فریز میکنه و بعد از چند ثانیه کلا ارتباط مرورگر با جیمیل قطع میشه.
حالا فقط یه احتمال مونده اونم اینکه تو فاصله 10 روزی که خط من از رانژه نوین نت دراومده و از طرف پارس رانژه شده، زیرساخت تو همون 10 روز این اختلالاتو ایجاد کرده باشه و در نتیجه نوین نت هم همون جوری شده باشه.برای همین دنبال یه نفر از نوین نت میگردم که مثل من از این امکان گوگل استفاده میکنه تا تکلیفم مشخص بشه.