کسی نمیدونه مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره!!!:19:نقل قول:
دوباره رفتم 10 تومن پیاده شدم و نسخه 3 dvd رو گرفتم بازم همین ارور رو میده!
ولی رو سیستم دوستم راحت ران میشه!!
مطما هستم مشکل از سیستم هست اما نمیدونم چشه دوستم با e5200 و gts250 راحت اجراش کرد!:41:
مشکل احتمالا از ویندوزته ....
ویندوز ماله 2ساله پیشه اما ارجیناله و ابدیتش هم بروزه !نقل قول:
یعنی میتونه از ویندوز باشه اخه اگه عوض کنم کلی از ابدیت هام میپره!
دوستان من با اجرای بازی Battlefield 3 مشکل دارم ارور میده از دایرکتیکس و من مدل گرافیکم gforce 7300 هست چگونه اپدیتش کنم لطفا به دادم برسین
افزونه ها شامل چیه؟ لینک دان هم داری بی زحمت؟نقل قول:
من وقتی دارم بازی می کنم یهو بازی مینیمایز میشه دیگه توی بازی هم نمیره تا ببندم دوباره بازش کنم ولی بازی در حال اجرا هست !!!
سلام
در بازی یک صدا چند بار تکرار میشه نمی دونم ایراد از کجاست
یک سوال دیگه اول بازی که از قطار میپره بیرون و به واگن دیگه می پره بعد می خواد بالا بیاد چند بار علامت اسپیس ظاهر می شه ومن هم میزنم ولی از قطار می افته بازی از اول اجرا می شه
سلامنقل قول:
بالاخره تونستم ردش کنم
خیلی ساده بود بعد از نصب بازی یکبار دیگه درایور گرافیک و فیزیک رو نصب کردم و روی تنظیمات auto بازی رو تموم کردم
فقط هر دفععه که میخوام بازی کنم باید درایور رو از نو نصب کنم
دوستانی که مشکل داشتن امتحان کنن شاید کار بده
دقیقا رو به بالا نگاه کن . پشت سر هم و سریع دکمه اسپیس رو بزن .نقل قول:
از بدنه قطار میره بالا رو سقف قطار و باید رو سقف قطار بازی رو ادامه بدی :31:
نقل قول:
کسی نیست بتونه کمکم کنه بابا من دلم میخواد بازی کنممممممممممممم
نمیتونی با این کارت این بازیرو بازی کنی...نقل قول:
اگه میخوایی بازی قول با این گرافیک بازی کنی بهت پیشنهاد میدم Call 8 یا همون MW3 رو بازی کنی که گرافیکت ساپورتش میکنهنقل قول:
من وقتی میخوام battlefield را بازی خیلی کند بازی انجام میشه گزافیک را هم میارم پایین اما فایده نداره به نظرتون چکار کنم آخرین نسخه نویدیا را هم نصب و هم چنین دایرکس و پردازنده هم amd athlon 64x2 dual core چکار کنم؟
من یه کرک 30 مگابایتی هم نصب کردم اما بازم بازی اجرا نمیشه حتی پیامی هم رو صفحه نمایش نمیاد
مشکل من که حل نشد!:19:
از دوستان اگه کسی بازی رو با کارتهای ati ران کرده لطفا بگه با چه درایوری اونو اجرا کرده تا دانلودش کنم ببینم میشه یا نه !
هر چه زودتر بهتر اخه تا جمعه بیشتر وقت ندارم!:41:
با این گرافیکی که شما میگین بعید میبینم بشه بازی رو اجرا کرد!! ما که ندیدیمنقل قول:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
دوست عزیز آهسته بازی شدن ربط بیشتری به رم سیستمت داره اگه پایینه ارتقاء بدهنقل قول:
من بازی رو نصب نکردم ! روی ویندوزxp نصب میشه؟ رم2 گرافیک 9400 gt و cpu 5500
نهنقل قول:
به فکرش نباش
باید 1- وین 7 باشه
2-کارت گرافیکت دایرکتی ایکس 11 نداره
منظورت چیه!!؟نقل قول:
با 5870 نمیشه بازی کرد!!؟
میشه وین رو تعویض کنم و 7 بنصبم، Diretx 11 رو هم نصب کنم اون وقت میشه ؟؟نقل قول:
نه دوست عزیز سوء تفاهم نشه منظورم رو درست نرسوندم، منظورم ati طرح قدیم بود نه طرح جدید!! قصد بدی نداشتم به خدانقل قول:
مشکلی نیست دوست من!
از دوستان اگه کسی بازی رو با با کارتهای amd ران کرده لطفا بگه با کدوم درایور تا دان کنم ببینم درست میشه یا نه!
ممنون میشم
بابا رفیق من با این سیستم هم داره بازی می کنه اصلا هم گیر نمی کنه!!!!!!!فقط جزئیات رو آورده پایین1
AMD Athlon 2 X2 3.2
M.B:M4A88TD-V EVO USB3
RAM:4 gig
این مادربرد آنبورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!1:18:
عزیز آهسته ران شدن مربوط به گرافیکه که فرم بالا نمیدهنقل قول:
سی پی یو هم ممکن محدود کنه
چه ربطی به رم داره؟!
مهم دایرکتی ایکسه که برای کارد شما نیست!
شما استاد مایی دوست عزیز ولی شما یه کپی تو سیستمت انجام بده یه کپی ساده که 80 درصد مربوط میشه به رم سیستم، حالا بازی رو اجرا کن اونوقت میرسی به حرف من،، منتظر جوابتمنقل قول:
کندی بازی مربوط به افت فرم هستنقل قول:
ربطی به رم نداره
کپی ساده هم البته 80درصد مربوط به هارد میشه و 20 درصد مربوط به کاربری ویندوز هنگام کپی!
تو رو خدا کمکم کنیننقل قول:
گناه دارم.....
کسی تا حالا تو این مرحله دچار مشکل نشده؟ واقعا جالبه این بازی خیلی خیلی اشکالات عجیب داره.MW3 بازی کردم تموم شد این واقعا ذهنم رو درگیر کرده.نقل قول:
دوستان سلام
هنوز EA پچی واسه مشکلات این بازی بیرون نداده؟
فکر کنم فقط نسخه های ما باگ داره. والا تا حالا EA باید حداقل یه دونه پچ واسه این بازی میداد:20:
با DirectX 10 هم بازی بالا میاد...نقل قول:
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
البته 9400 ضعیفه و شاید فریم ریت مناسب ارائه نده، ولی از نظر ورژن DirectX مشکلی نیست.
پیروز باشید.
بله شرمندهنقل قول:
با 10 هم بالا میاد
هر چند درست فرمودید فرم ریت مناسبی نمیده
شرمنده دوستان
نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
این آدرس که گفتین کجاست پیداش نکردم...
ممنون میشم
کسی در جریان نیست ؟>نقل قول:
سلام
دوستان کسی هست یه جواب به من بده؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا ج بدید خیلی گیرم
تا الان 3 تا آپدیت واسه مولتی پلیرش اومدهنقل قول:
با سلام دوستان عزیز
من این بازی رو دانلود کردم از لینکهای که سایت سیب دانلود قرار داده بود
ولی برای نصب یه پیغام میده که برای اجرا شدن Setup باید به عنوان Administrator اجرا کنید فایل رو، وقتی این کار رو هم میکنم بازم همین پیغام رو میده
کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون میشم
اینجا که گفتید پیست کنید من اصلا ندارمش
سلام
من در مرحله ای که میرم بالای پشت بام با دوستم برای تک تیراندازی گیر کردم چیزی برای تیر اندازی نیست و دوستم هم هی با دوربین نگاه می کنه