این بازی واسه پرسپولیس سخته.
امیدوارم مثل استقلال به پیروزی برسه تا پوز عربا کش بیاد.
امیدوارم 3 نماینده ی ایران اسیا رو بلرزونه و وحشت بندازه همه ی تیم ها رو.
به امید برد پرسپولیس.:11:
Printable View
این بازی واسه پرسپولیس سخته.
امیدوارم مثل استقلال به پیروزی برسه تا پوز عربا کش بیاد.
امیدوارم 3 نماینده ی ایران اسیا رو بلرزونه و وحشت بندازه همه ی تیم ها رو.
به امید برد پرسپولیس.:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرنگار سرخ : تركيب تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار با الهلال مشخص شد.
به گزارش خبرنگار سرخ به نقل از ایسنا ، در حالي كه كمتر از پنج ساعت به آغاز ديدار حساس تيمهاي پرسپوليس و الهلال عربستان در هفته نخست ليگ قهرمانان آسيا باقي مانده تركيب سرخپوشان براي حضور در اين بازي مشخص شد
مصطفي دنيزلي تصميم گرفته در اين بازي تيمش را با تركيب آسمير آودوكيچ، محمد نصرتي، شيث رضايي، مهرداد پولادي، حميدرضا علي عسگر، مازيار زارع، حسين بادامكي، علي كريمي، محمد نوري، جواد كاظميان و غلامرضا رضايي به ميدان بفرستد.
به نظر ميرسد مهدي مهدوي كيا به دليل مصدوميتي كه در چند روز اخير با آن مواجه بوده، قادر به حضور در اين بازي نيست. همچنين آودوكيچ كه چند هفتهاي است به عضويت پرسپوليس در آمده در اين بازي نخستين بازياش را براي سرخپوشان انجام خواهد داد. حضور توامان محمد نصرتي و شيث رضايي در تركيب ثابت نماينده ايران نيز از ديگر نكات جالبي است كه در تركيب تيم دنيزلي مشاهده ميشود.
به گزارش خبرنگار سرخ ، پرسپوليس امشب از ساعت 21 در ورزشگاه فيصل بن فهد رياض ميهمان الهلال خواهد بود
دیروز که استقلال ایران رو سر افراز کرد امیدوارم پرسپولیس و سپاهان هم بتونن پرچم ایران رو باز هم بالا ببرن و بعضی از دولتهایی که همیشه با مسائل پشت پرده میخواستن جلوگیری کنن از بر افراشته شدن پرچم سه رنگ ایران راهی جز زانو زدن جلوی قدرت و شخصیت ایرانی نداشته باشن
دم همشون گرم عالی بود اعصاب عربها ریخته به هم.
فقط گل نخورن و بازی رو به دست بگیرن سومین برد حساس صورت میگیره.
خیلی حیف شد
بازی که از قبل به مساوی راضی بودیم ولی الان بعد از برد یک مقدار ناراحتیم
شاید نتونیم توی تهران این تیم رو ببریم.بهترین موقعیت رو از دست دادیم.
نمیدونم چرا وقتی میرسن پش محوطه جریمه شک میکنن و پاس درست حسابی نمیدن.از نوری و کریمی بیشتر انظار داشتم.
و اگر یه مهاجم شش دونگ داشتیم خیلی خوب بود. مهاجمهای پرسپولیس نمیدونم چرا سر ضرب نمیزنن.
ولی در کل نتیجه راضی ککنده ای بود
اشکالی نداره.
گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ریاض
تساوی پرسپولیس برابر الهلال/شاگردان دنیزلی با امتیاز به تهران برمیگردند
خبرگزاری فارس: دیدار تیمهای الهلال عربستان و پرسپولیس ایران در چارچوب هفته اول لیگ قهرمانان آسیا با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از ریاض، دیدار تیمهای فوتبال الهلال عربستان و پرسپولیس ایران در چارچوب هفته اول لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 21 امشب در ورزشگاه فیصل بن فهد در حضور 9574 هزار (طبق اعلام بلنگوی ورزشگاه) تماشاگر برگزار شد.
پرسپولیسیها در دقیقه 40 پس از خطای هند اوسام، بازیکن الهلال صاحب ضربه پنالتی شدند که علی کریمی در دقیقه 43 توانست با ضربه چیپی اولین گل این دیدار را به ثمر برساند. نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود سرخپوشان پایان یافت.
در نیمه دوم بازیکنان الهلال توسط ضربه ایستگاهی محمد شلهوب در دقیقه 53 به گل تساوی دست یافتند و در پایان نیز تلاش دو تیم برای رسیدن به گل به سرانجام نرسید و دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند.
داور کرهای این دیدار اوسام، کاپیتان الهلال را در دقیقه 40 از زمین بازی اخراج کرد.
*ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس:
آسمیر آودوکیچ، محمد نصرتی، شیث رضایی، مهرداد پولادی، حمیدرضا علی عسگر، مازیار زارع (هادی نوروزی-63)، حسین بادامکی، علی کریمی، محمد نوری، جواد کاظمیان (امیرحسین فشنگچی-81) و غلامرضا رضایی
سرمربی: مصطفی دنیزلی
دیدار تیمهای الشباب امارات و الغرافه قطر دیگر تیمهای همگروه پرسپولیس با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
بازی مساوی شد اما به نظر من مساوی گرفتن از الهلال در عربستا نتیجه ی خوبیه و راضی کننده هست
از اواسط نیمه دوم تا پایان بازی هم خیلی خوب بازی کردیم و مالکیت توپ بیشتر دست ما بود اما نتونستیم موقیعت گل جدی ایجاد کنیم
دروازه بانمون هم خیلی خوب بود و به جز صحنه ی گل که قطعا هیچ دروازه بانی نمی تونست مهار کنه تمام شوت هایی که به سمت دروازه می شد دنبال توپ میرفت و شیرجه های خیلی خوبی میزد.
در کل شروع امید وار کننده ای بود.
فکر نمیکردم شرایط جوری پیش بره که مساوی زیاد خوشحالمون نکنه اما نباید یادمون بره که این مساوی بهترین نتیجه تیمهای ایرانی در روز اول بود
یک بازی سطح بالا بود چه از نظر کارهای تاکتیکی دو تیم و چه از نظر سرعت اجرای این تاکتیکها
دنیزلی گفته بود که چهره دیگه ای از پرسپولیس در آسیا خواهید دید و جدای از تغییر 99 درصدی خط دفاعی، شکل بازی پرسپولیس شامل سرعت انتقال تیم از حالت دفاعی به حمله و برعکس، تغذیه درست وینگرها، جمع شدن سریع در هنگام خط دفاعی و ... به طور کلی تغییر کرده بود
درسته که از عربستانیها خوشمون نمیاد اما بدون تعارف الهلال در هنگام حمله و واقعا در سطح بسیار بالایی بازی میکردن چه از نظر کارهای ترکیبی و چه از نظر سرعت اجرا
اما خط دفاعی پرسپولیس امروز واقعا نمره قبولی گرفت و چقدر برای ما خوشحال کننده بود که بالاخره در بخش دفاعی تیم یک سر و شکل متشخص گرفت
دروازبانمون واقعا باتجربه نشون داد اون گلی هم که خورد استثنایی بود و هیچ دروازبان دیگه ای هم اون توپ رو نمیگرفت
تنها نقطه ضعفی که من دیدم و البته برمیگرده به سلیقه و دیدگاه دنیزلی عزیز این بود که به نظر من عقب کشیدن خط آفساید پرسپولیس اصلا درست نبود و بهتر بود که مدافعین رو 10 متری جلوتر میکشید
ترکیب نوری و کریمی با کمی دقت بیشتر میتونه فانتزی ترین و تکنیکی ترین ترکیب میانی در آسیا باشه این رو بدون تعصب و با قاطعیت میگم
به راحتی میشه با کمی تمرین بیشتر یک ژاویستای آسیایی از این دو نفر ساخت
در کل من از بازی تیم بسیار راضی هستم تا نظر دوستان چی باشه
ویرایش: یه نکته خیلی خوب در الهلال دیدم و اونم این بود که بعد از اخراج به ترکیب هجومیشون دست نزدن و چون در خانه بازی میکردن برای سه امتیاز جنگیدن این میتونه درس خوبی برای تیمهای ایرانی باشه
یادم رفت در مورد داوری بگم
به نظر من داوری خیلی خوب بود با این وجود در نتیجه تاثیر داشت
فکر میکنم خطایی که از شیث گرفت و منجر به گل الهلال شد اصلا خطا نبود تعجب کردم که چرا خطا گرفت کاملا مشخص بود شیث توپ رو زده
نیمه اول هم یه آفساید از کریمی گرفت که اصلا آفساید نبود و نوری میتونست دروازه خالی رو باز کنه
با این حال داور به خوبی سوت زد
خبرگزاری فارس: دیدار تیمهای الهلال عربستان و پرسپولیس ایران در چارچوب هفته اول لیگ قهرمانان آسیا با تساوی یک بر یک به پایان رسید. به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از ریاض، دیدار تیمهای فوتبال الهلال عربستان و پرسپولیس ایران در چارچوب هفته اول لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 21 امشب در ورزشگاه فیصل بن فهد در حضور 9574 هزار (طبق اعلام بلنگوی ورزشگاه) تماشاگر برگزار شد. پرسپولیسیها در دقیقه 40 پس از خطای هند اوسام، بازیکن الهلال صاحب ضربه پنالتی شدند که علی کریمی در دقیقه 43 توانست با ضربه چیپی اولین گل این دیدار را به ثمر برساند. نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود سرخپوشان پایان یافت. در نیمه دوم بازیکنان الهلال توسط ضربه ایستگاهی محمد شلهوب در دقیقه 53 به گل تساوی دست یافتند و در پایان نیز تلاش دو تیم برای رسیدن به گل به سرانجام نرسید و دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند. داور کرهای این دیدار اوسام، کاپیتان الهلال را در دقیقه 40 از زمین بازی اخراج کرد. دیدار تیمهای الشباب امارات و الغرافه قطر دیگر تیمهای همگروه پرسپولیس با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
من هم راضیام از بازی تیم، به خصوص خط دفاعی و دروازهبانمون که کماشتباه بودن و بسیار مطمئن عمل کردن (به جز دو سه صحنه)
انتقال از خط دفاع به حمله خوب انجام میشد، به خصوص روی پاسهای طولی به رضایی و کاظمیان خیلی آزار دادیم الهلال رو ...
مشکلی که وجود داشت، تغذیهی نه چندان خوب خط حمله و پاسهای اشتباه زیاد بود ...
نمیدونم چرا انقدر پاس اشتباه داریم ما !
به این تیم خیلی خوشبینم ...
ای کاش میتونستیم از پولادی در لیگ هم استفاده کنیم. دروازهبانمون چی؟ اون میتونه ؟! امیدوارم بتونه ! خیلی باتجربه و حرفهای عمل کرد ...
دم نصرتی و شیث هم گرم. به خصوص نصرتی که امروز عالی بود ...
انگیزه رو میشد تو ساقهاش به وضوح دید ...
به نظرم شیث با این تنبیه آدم شد! همون طوری که نیکبخت داره رام میشه ...
اینا لازم بود براشون، بازیکنای باکیفیتی هستن و میتونن بهترین باشن، اما شیطنت و بازیگوشی اجازه نمیده
برگردیم به بازی ...
گفتنیها رو دوستان گفتن ...
الهلال نیمهی اول چیز خاصی نشون نداد، شاید به خاطر دفاع خوب پرسپولیس بود، بیشتر تاکتیکشون رو سانتر از جناحین و تو چند صحنه، حرکت عرضی و ورود به محوطهی جریمه بود که اولی رو مدافعای سرزن به خوبی جمع کردن و دومی هم کار عالی هافبکهای دفاعی، یعنی بادامکی و زارع، اجازهی نفس کشیدن به عربا نداد ...
گل کریمی هم به شدت تحقیرآمیز بود ! بسی خوشمان آمد ... :40:
نیمهی دوم جلو کشیدیم، به راحتی میتونستیم چند گل بزنیم، اما بیدقتی و پاسای اشتباه اجازه نداد ...
من از بازی تیم راضیام، به تیم امیدوارم، میدونم که از گروه بالا میریم، حتی به عنوان تیم اول، اما یه افسوس بزرگ از این بازی برام موند ... ما خیلی راحت میتونستیم سه امتیاز رو بگیریم، و نگرفتیم ...
به نظر من بازي خوبي بود نتيجه هم خوب بود تيم هم به نسبت خوب بازي كرد
يه اشكال خيلي بزرگي كه پرسپوليس تو اين بازي داشت اين بود كه بازيكنا توپ زياد لو ميدادن بخصوص توپاي اساسي كه ميتونست زمينه ساز موقعيت خوب بشه در كل امروز پرسپوليس ميتونست برنده باشه اگر اون ضربه مهار ناشدني نبود حتما 3 امتياي ميرفت تو كيسه.
نكته مهم اين بازي واسه پرسپوليس اين بود كه مقابل يه تيم خوب اونم تو زمين حريف در جريان بازي گل نخورد.
توي ليگ پرسپوليس گل مفت زياد خورده بود كه تو اين بازي اين مشكل برطرف شده بود.
دنیزلی: میتوانستیم برابر الهلال پیروز شویم/ یک امتیاز هم خوب است
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: میتوانستیم برابر الهلال با فرصتهایی که داشتیم به برتری دست یابیم.
مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر الهلال عربستان در چارچوب هفته اول لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: ما در خانه حریف بازی کردیم اما با این وجود فرصتهای خوبی داشتیم و میتوانستیم برنده این دیدار باشیم.
پس از اینکه حریف ۱۰ نفره شد کار ما دشوار شد. برای ما مهم بود که بتوانیم ۳ امتیاز این دیدار را کسب کنیم اما متأسفانه فرصتهای گل زیادی از دست دادیم.
وی افزود: به نظرم پرسپولیس و الهلال دو تیم قدرتمند این گروه هستند. ما فرصت طلایی داشتیم که نتوانستیم گل بزنیم اما در هر صورت شروع با یک امتیاز هم خوب است.
دنیزلی خاطرنشان کرد: با این تساوی کار ما دشوار شد ما در گروه سختی قرار داریم باید در دیدارهای خانگی به برتری دست یابیم و در بازیهای خارج از خانه هم نبازیم. مطمئن با ۱۰۰ هزار تماشاگر یک پارچه پرسپولیسی در ورزشگاه آزادی میتوانیم الهلال را شکست دهیم پرسپولیس بازیکنان خوبی دارد و من به آنها اعتقاد دارم.
سرمربی پرسپولیس با اشاره به اینکه هدفش در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا صعود به دور بعدی است تصریح کرد: ما میخواهیم در گروه خود به هدفمان دست یابیم و بتوانیم به مرحله بعدی صعود کنیم اما کار دشواری در پیشرو داریم. باید الهلال را در خانه شکست دهیم و من این موضوع را دوست دارم که بتوانیم نماینده عربستان را در خانه خود شکست دهیم.
وی در پایان یادآور شد: پس از آنکه حریف ۱۰ نفره شد فرصت زیادی به الهلالیها ندادیم اما طبیعی است که آنها در خانه به دنبال کسب امتیاز بودند و به حملات خود ادامه میدادند. به نظرم کسب یک امتیاز نیز در این دیدار خوب بود.
هاسک: دفاع پرسپوليس سد محکمي بود
سرمربي تيم الهلال عربستان گفت: دفاع پرسپوليس در ديدار برابر ما بسيار خوب کار کرد و سد محکمي مقابل بازيکنان ما بود.
ایوان هاسک پس از تساوی یک بر یک الهلال عربستان برابر پرسپولیس عنوان کرد: اگر تمرکز داشتیم با توجه به فرصتهای خوبی که به دست آوردیم میتوانستیم برنده این بازی باشیم. ما میتوانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم اما متأسفانه از موقعیتهای خود استفاده نکردیم.
وی با اشاره به عملکرد مدافعان پرسپولیس خاطرنشان کرد: دفاع پرسپولیس در این دیدار بسیار خوب کار کرد و سد محکمی مقابل بازیکنان ما بود. ما قصد داشتیم در خانه برنده شویم اما پرسپولیس نیز حریف سرسختی برای ما بود. تساوی در دیدار خانگی نتیجه خوبی نیست.
سرمربی الهلال در مورد اشتباهات بازیکنانش گفت: من در مورد اشتباهات بازیکنان خود هیچ حرفی نمیزنم زیرا صحبت درباره این مسائل هماکنون بیفایده است و بازیکنان باید در زمین تمرکز خود را داشته باشند به هر حال باید این بازی را فراموش کنیم و به فکر جبران در سایر بازیهای خود باشیم.
هاسک درباره اینکه چرا تعویضهای خود را دیرهنگام انجام داد، تصریح کرد: مهاجم تیم من از زمین بازی اخراج شده بود و نمیتوانستم در خط حمله تغییری ایجاد کنم به همین دلیل در خط میانی تعویض کردم تا بتوانیم علی کریمی را مهار کنیم.
به نظر من پرسپولیس باید برنده می شد. یه مقدار با ترس بازی کردند وگرنه تیمی که 10 نفره است نباید زیاد بتونه حمله کنه.
این ترس باعث شده بود که خیلی از توپ ها رو به راحتی از دست بدند.
دروازه بان هم به نظر با تجربه میاد و بدشانس بود که توب به جایی رفت که نباید می رفت. هرچند که دستش برخلاف هوشیار بسیار نزدیک به توپ بود.
اما خط دفاعی پرسپولیس خیلی سردرگم و پراشتباه بود و شانس آوردند تو چندتا صحنه.
اما علی کریمی.
به نظر من کریمی همیشگی نبود. برخلاف صحبت های مهدوی کیا نتونست خیلی خوب بازی کنه هرچند که خوب بود.
البته به نظر من کرمی نباید فوروارد بازی کنه و هر وقت اونجا بوده نتونسته خوب بازی کنه. البته من فکر می کنم کریمی رو دنیزلی مخصوصا اونجا گذاشته بود تا دفاع حریف نتونه اون رو ول کنه و بیاد جلو. هر چند که اواخر بازی متوجه موضوع شد و کریمی رو یه خط عقب آورد.
اما یه چیزی که کاملا مشهود بود این بود که تمام بازیکنان پرسپولیس انگار به درد کاظمیان دچار شده اند و دائما تو آفسایدن. یه فکر باید به حال این بیمار واگیردار بکنه دنیزلی.
در جواب کوروش عزیز
کوروش جان امیدوارم ناراحت نشی اما من دوست دارم شیث سال دیگه در تیم نباشه شیث با حیثیت یک تیم و طرفداراش بازی کردنقل قول:
به نظرم شیث با این تنبیه آدم شد! همون طوری که نیکبخت داره رام میشه ...
امیدوارم در ادامه بازیهای خوبی انجام بده و با یه خاطره خوب از تیم بره
این نظر شخصی منه
واقعانقل قول:
گل کریمی هم به شدت تحقیرآمیز بود ! بسی خوشمان آمد ...
و عمدا هم اینجوری زد توی رسانه های عربستانی حسابی بهش ایراد گرفته بودن البته از نوع بنی اسرائیلیش و جواب خوبی بهشون داد ولی فکر میکنم جواب اصلی رو در آزادی میگیرن
در جواب ragbar12 گرامی
موافقم همونجور که اکثر دوستان اشاره کردن پاسهای آخر رو خیلی بد دادیم و فکر میکنم کمی استرس داشتیم و شاید هم تیم بیشتر روی کارهای دفاعی تمرین و تمرکز کرده بودنقل قول:
يه اشكال خيلي بزرگي كه پرسپوليس تو اين بازي داشت اين بود كه بازيكنا توپ زياد لو ميدادن بخصوص توپاي اساسي كه ميتونست زمينه ساز موقعيت خوب بشه
یه دلیل دیگش این بود که توی حمله کم تعداد بودیم و مثلا وقتی نوری صاحب توپ میشد رضایی که برای کمک به علی عسگر عقب میومد طول میکشید تا بره جلو و همین تمرکز رو از بازیکن صاحب توپ میگرفت
در واقع توی حمله بازیکنا سر موقع در مکان مناسب نبودن
در جواب amirpers عزیز
من هم با اینکه در ابتدای بازی با ترس بازی کردیم موافقمنقل قول:
به نظر من پرسپولیس باید برنده می شد. یه مقدار با ترس بازی کردند وگرنه تیمی که 10 نفره است نباید زیاد بتونه حمله کنه.
البته باید این رو قبول کنیم که الهلال واقعا کلاس متفاوتی با تیمهای غرب آسیا داره اونا سرعت رو برخلاف اکثر تیمهای عربی در ساختار هجومیشون در دستور کار داشتن و مهاجم کره ای رو هم به همین خاطر در خط حمله بازی دادن
درواقع الهلالیها به نوعی میخوان خودشون رو از این نظر به باشگاه های شرق آسا نزدیک کنن
شاید من هم دوست داشتم تیم شجاعانه تر بازی کنه به ویژه بعد از 10 نفره شدن الهلال اما مشخص بود که دنیزلی شناخت خوبی از الهلال پیدا کرده بود و میدونست بر خلاف تیمهای عربی خوب و با سرعت ضد حمله میزنن
به نظر من تیم بازی رو به خوبی مدیریت کرد
با احترام موافق نیستم با این حرفنقل قول:
اما خط دفاعی پرسپولیس خیلی سردرگم و پراشتباه بود و شانس آوردند تو چندتا صحنه.
دروازبان ما تقریبا اصلا زمین نخورد اونم در مقابل چنین خط حمله سریع و خلاقی شاید به خاطر مثلا دریبل خوردن بازیکنای اول یا بازی ترکیب خوب پشت 18 به نظر میرسید که خط دفاعیمون سردرگمه اما این رو دقت کنید که نوع دفاع پرسپولیس همین هدف رو داشت در واقع تیم با قربانی کردن نفرات اول انرژی الهلالیها رو میگرفت جوری که الهلالیها بعد از دریبل یک نفر با دو نفر روبرو میشدن یا بعد از بازی ترکیبی در بیرون 18 در برخورد با لایه دوم ساختار دفاعی متوقف میشدن
در کل تیم در بخش دفاعی خوب بود و این رو مربی الهلال هم اعتراف کرد
شاید به این خاطر بود که در حمله کم تعداد بودیم کریمی بازیکنیه که باید نزدیک بهش بازی کرد تا باهاش کار ترکیبی انجام داد تا خودش رو نشون بده اما اکثر اوقات گفتم تیم در حمله کم تعداد بود و نفرات فاصله زیادی از هم داشتن ولی این رو هم فراموش نکنید که همین فاصله زیاد و عرض دادن به بازی دفاع الهلال رو در ضد حمله اذیت میکردنقل قول:
اما علی کریمی.
به نظر من کریمی همیشگی نبود.
نه بابا ناراحت چیه علیرضا جون، تو به من بد و بیراه هم بگی، ناراحت نمیشم از دستت :دینقل قول:
کوروش جان امیدوارم ناراحت نشی اما من دوست دارم شیث سال دیگه در تیم نباشه شیث با حیثیت یک تیم و طرفداراش بازی کرد
امیدوارم در ادامه بازیهای خوبی انجام بده و با یه خاطره خوب از تیم بره
این نظر شخصی منه
در این مورد هم شاید موافق باشم باهات، حالا فعلاً تو این فصل نیاز داریم بهش، فصل آینده ایشالا عقیلی رو میگیریم ...
آره، دقیقاً ... البته نکتهی مثبتی که این تو بازی در این مورد دیدم این بود که وقتی بازیکنا تک و تنها میرسیدن اون جلو، نمیزدن به دل مدافعا و توپ رو از دست بدن، بلکه اداره میکردن، صبر میکردن بقیه اضافه بشن، حتی رو به عقب کار میکردن و به این ترتیب مالکیت رو حفظ میکردند ... این رو قبلاً کمتر میدیدیم تو تیم ...نقل قول:
توی حمله کم تعداد بودیم
قبول کنیم که خیلی خطرناک بود ! با اون ضد حملات سرعتی الهلالیها، ریسک بزرگی بود اگه جلو میکشیدیم و سراسر حمله میشدیم. تو خونهی حریف بودیم به هر حال ... حتی اگه یه بازیکن کمتر هم داشتن، باز میزبان بودن ...نقل قول:
شاید من هم دوست داشتم تیم شجاعانه تر بازی کنه
این ترس کلاً تو تیمای دنیزلی جایی ندارن، همون طوری که تو بازی با استقلال و دو سه بازی دیگه دیدیم، دنیزلی حتی از مدافعاش کم میکنه و سه-چهار حملهای بازی میکنه ...
اما فکر میکنم تو این بازی درصد ریسکش زیادی بالا بود که این کار رو نکرد ...
دقیقاً ...نقل قول:
دروازبان ما تقریبا اصلا زمین نخورد اونم در مقابل چنین خط حمله سریع و خلاقی شاید به خاطر مثلا دریبل خوردن بازیکنای اول یا بازی ترکیب خوب پشت 18 به نظر میرسید که خط دفاعیمون سردرگمه اما این رو دقت کنید که نوع دفاع پرسپولیس همین هدف رو داشت در واقع تیم با قربانی کردن نفرات اول انرژی الهلالیها رو میگرفت جوری که الهلالیها بعد از دریبل یک نفر با دو نفر روبرو میشدن یا بعد از بازی ترکیبی در بیرون 18 در برخورد با لایه دوم ساختار دفاعی متوقف میشدن
مرسی که این نکته رو یادآور شدی، فراموش کردم تو پست قبلی بگم ...
این موضوع به خوبی تو بازی نمود داشت، دفاعا لایه لایه جلوی الهلالیا ایستادگی میکردن، دریبل میخوردن، اما نفرات بعدی بودن که ساپورت کنن ... و این خیلی عربا رو خسته کرد. البته تو یکی دو صحنه شیث و نصرتی میتونستن بهتر عمل کنن، اما در کل خط دفاعیمون از بهترین روزهای خودش رو سپری کرد ...
در مورد کریمی، با دوستمون تا حدی موافقم. فکر میکنم درصد پاسای اشتباهش بالا بود دیروز ... پاسای عمقی همیشگیش هم کمتر بود ... با این حال مثل همیشه قوت قلبمون تو خط میانیه ...
خبرگزاری فارس: کاپیتان پرسپولیس گفت: کریمی با ضربه چیپی که هنگام پنالتی زد ضمن جواب دادن به حاشیهسازی عربستانیها، درس خوبی به آنها داد. مهدی مهدویکیا در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درخصوص تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر الهلال، عنوان کرد: روی غافلگیری گل خوردیم. میتوانستیم سه امتیاز را بگیریم و راه صعود خود را به مرحله بعدی هموار کنیم. با این حال کسب یک امتیاز هم خوب است چرا که الهلال تیم بسیار خوبی بود. وی با اشاره به حاشیه سازی مسئولان عربستانی برای کریمی پیش از بازی، اظهار داشت: علی کریمی با ضربه چیپی که هنگام پنالتی زد، به خوبی توانست جواب حاشیهسازی عربها را بدهد و درس خوبی به آنها داد. پس از این گل ورزشگاه 10 دقیقه سکوت کرده بود. مهدویکیا خاطرنشان کرد: امیدوارم در ورزشگاه آزادی و با حمایت صدهزار نفری هواداران بتوانیم نماینده عربستان را شکست دهیم.
فوتبالت تمام شده مهدی؟/ لیگ ایران چقدر شبیه بوندسلیگاست؟
میاموتو از مهدی مهدوی کیا پرسید آیا فوتبالش تمام شده؟
به گزارش خبرآنلاین ؛ مهدی مهدوی کیا و میاموتو که دو مهمان ویژه AFC برای مراسم قرعه کشی بازی های انتخابی جام جهانی در آسیا هستند ، ساعت 12 ظهر به مقر کنفدراسیون رفتند تا مراسم برای شان تشریح شود. این دو قبل از حضور در مقر کنفدراسیون برای دقایقی با یکدیگر سخن گفتند. میاموتو ابتدا از مهدی درباره فوتبالش پرسید. اینکه آیا خداحافظی کرده؟ که مهدی پاسخ داد:« نه من هنوز بازی می کنم. برگشتم به لیگ ایران و فوتبالم را ادامه می دهم.» بازیکن ژاپنی اما گفت که فوتبالش تمام شده و سپس از او درباره تفاوت لیگ ایران و آلمان پرسید که کیا گفت:« بعد از 13 سال برگشتن به لیگ ایران سخت است . شرایط با آملان خیلی فرق دارد. کیفیت لیگ مان مثل بوندسلیگا نیست اما خیلی هم بد نیست. »
کیا در ادامه از هم تیمی ژاپنی اش پرسید از ایناموتو که میاموتو گفت:« او الان در لیگ ژاپن بازی می کند . بعد از لیگ ژاپن به فرانسه رفت و الان دوباره برگشته به لیگ ژاپن.»
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ضربه هافبک الهلال غیر قابل مهار بود و به نظرم اسپایدرمن فقط میتوانست آن را مهار کند. اسمیرا ادوکوویچ در گفت و گوی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس پس از همراهی قرمز پوشان در اولین حضورش اظهار داشت: خوشبختانه بازی بسیار خوبی را مقابل الهلال عربستان به نمایش گذاشتیم اما من معتقدم میتوانستیم 3 امتیاز بازی را بگیریم و راحتتر به صدر جدول تکیه بزنیم. وی افزود: درست است ما یک بازیکن اضافه در طول 70 دقیقه بازی داشتیم ولی این موضوع باعث شد تا آنها بسیار دوندهتر جای بازیکن غایب خود را پر کنند. دروازهبان پرسپولیس خاطرنشان کرد: به نظر من الهلال یکی از بهترین تیمهای لیگ قهرمانان آسیا است آنها بسیار قوی و قدرتمند بودند و اصلا دوست نداشتند در خانه خود حتی یک امتیار را از دست بدهند. اما با فرصت طلبی بازیکنان ما نتیجه بدی در اولین بازی به دست نیاوردیم. ادوکوویچ در خصوص گل شلحو نیز گفت: به نظرم ضربه استثنایی بود و غیر قابل مهار بود. فقط اسپایدرمن میتوانست آن را از زیر طاق دروازه بیرون بکشد. من به بدنم خیلی انعطاف دادم اما متاسفانه انگشتانم به توپ نرسید اما امیدوارم در کل دنیزلی از من راضی باشد. انشاالله در بازیهای آینده لیگ قهرمانان آسیا نیز اگر فرصت خود نمایی داشته باشم. بهترین عملکردم را به نمایش میگذارم تا پرسپولیس از خرید من دچار ضرر نشود.
خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس گفت: مس کرمان نتایج عجیبی میگیرد اما حتما باید آنها را ببریم. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با مس کرمان گفت: حال و هوای تیم ما مناسب است و بازی فردا را حتما باید ببریم. محروم و مصدوم داریم اما اینها مسائلی نیست که بتواند برای پرسپولیس مشکل درست کند. ممکن است هر تیمی این مشکلات را داشته باشد. وی اضافه کرد: مازیار زارع و حسین بادامکی سه اخطاره هستند. مهدوی کیا، هاشمیان و ممدوتال هم مصدومیت دارند. با این حال ما اردوی خوبی قبل از بازی با الهلال داشتیم و توانستیم در آن اردو هم به طور عملی و هم تئوری تمرین کنیم و بازی الهلال را هم به دقت آنالیز کردیم. دنیزلی در مورد شناختش از مس کرمان و تغییر سرمربی این تیم گفت: از تغییر و تحول در مس آگاه هستم و قاسمپور را میشناسم. او مربی ارزشمندی است. مس کرمان نتایج عجیبی میگیرد و باید حواسمان بسیار جمع باشد زیرا مس تیم خطرناکی است. سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه برنامهاش در هشت هفته پایانی لیگ چیست گفت: من به آن هشت هفته و ۱۳ بازی پیشرو (با احتساب لیگ قهرمانان) نگاه میکنم. تمام آنها برای ما اهمیت دارد. تمرکز ما روی لیگ قهرمانان آسیاست با این حال نباید از لیگ برتر هم غافل شویم و باید نتایج خوبی بگیریم. هرچند در این هشت هفته برنامه بسیار فشردهای داریم. دنیزلی در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه در دیدار با الهلال به دلیل احتیاط بیش از حد پیروزی را از دست داد خاطرنشان کرد: در لیگ قهرمانان آسیا باید با دقتتر رفتار کنیم. شاید در لیگ برتر بتوان اشتباهها را جبران کرد اما در آسیا جایی برای جبران اشتباهات نیست. مقابل تیم بسیار خوبی بازی کردیم و شروع ما در این مسابقات با چنین حریفی بود. استراتژی ما این است که از گروه خود صعود کنیم و برای رسیدن به این هدف امتیازات لازم را جمع میکنیم. وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه به دلیل بخشیده نشدن شیث رضایی از کمیته انضباطی انتقاد کرده است گفت: انتقادی نکردهام اما اگر کمیته انضباطی محرومیت شیث رضایی را کم کند خوشحال میشوم. این تصمیم را ما نمیتوانیم بگیریم و کمیته انضباطی میتواند در این مورد تصمیم گیری کند. در حال حاضر محمد نصرتی به ما اضافه شده که باعث خوشحالی ماست و اگر محرومیت شیث رضایی هم تمام شود خوشحالی ما مضاعف میشود. دنیزلی در مورد اینکه به دلیل بازی مقابل الهلال ممکن است بازیکنان این تیم از نظر بدنی مقابل مس کرمان خسته باشند اظهار داشت: فکر میکنم در تیم ما چنین شرایطی نباشد. پرسپولیس از نظر بدنی و ذهنی آماده است تا مقابل حریفانش به میدان برود هرچند سفرهای طولانی ما در بازگشت قطعا بی تأثیر نخواهد بود اما انعکاس خستگی روی بازیکنان ما کم است. در پرواز برگشت یک شب نخوابیدیم و به همین دلیل مجبور شدیم برنامه تمرینی را یک روز تغییر دهیم تا به شرایط عادی برگردیم. با این حال این عذر و بهانهای نیست. سرمربی پرسپولیس در مورد اختلافش با علی کریمی اظهار داشت: چون مشکل خاصی نبوده آن را بیشتر باز نمی کنم. همانطور که گفتم کریمی یکی از ۲۴ پسر من است و با ارزش ترین آنهاست، او هم لیدر و هم کاپیتان تیم است. قطعا یک سری مشکلات کوچک ممکن است پیش بیاید اما تمامی آنها در راستای اهداف و برای تیم مثبت است.
وای که اگر این کاشته ی کریمی گل میشد ... :41:
عکس العمل زاید هم در نوع خودش جالبه ... :31:
پرسپوليس 1- مس كرمان 1؛ پرسپوليس، قطب يخزده تهران
سايت گل-ليگ برتر باشگاههاي ايران- دوره يازدهم- هفته بيست هفتم
پرسپوليس- مس كرمان- بازي رفت: مس 1-0 پرسپوليس
22/12/90- ساعت 30: 17- ورزشگاه آزادي تهران
تماشاگر: دوهزار نفر
داوران: البرز حاجیپور
كمكها: حسین خانبان، صادق نوری
اخطار: احمد حسنزاده، شجاع خليلزاده (مس)- ايمون زايد (پرسپوليس)
پرسپوليس تهران: میثاق معمارزاده- علیرضا نورمحمدی- محمد نصرتي- عليرضا محمد- سامان آقازمانی- امیرحسین فشنگچی- علی کریمی- محمد نوري- جواد کاظمیان (72- هادي نوروزي)- غلامرضا رضایی (72- مهرداد اولادي)- ايمون زايدسرمربي: مصطفي دنيزلي
مس کرمان: ارشاد یوسفی- سپهر حیدری- احمد زندهروح (79- فرهاد سالاري)- فرزاد حسینخانی- شجاع خلیلزاده- عادل كلاهكج- وحید اسماعیلبیگی- ابوالقاسم دهنوي- احمد حسنزاده- کیوان امرایي- محسن خلیلی (63- آلوشا ووينوويچ)سرمربي: ابراهيم قاسمپور
شرح بازي:
پرسپوليس و مس كرمان در شرايطي روبهروي هم قرار گرفتند كه 3 امتياز اين مسابقه براي ميهمان كرماني از ارزش بالاتري برخوردار بود تا براي سرخپوشان تهران. مس اين روزها براي فرار از منطقه سقوط تلاش ميكند و نياز فراواني به كسب امتياز دارد اما پرسپوليس كه ديگر اميدهاي خود را در ليگ داخلي از دست داده صرفا براي راضي كردن هواداران و كسب نتايج آبرومندانه به ميدان ميرود.
شايد همين انگيزه بالاتر بود كه باعث شد بازي با حملات مس آغاز شود و برخلاف تصور در دقايق ابتدايي شاهد چند كرنر روي دروازه ميزبان بوديم كه يك بار هم ضربه سر محسن خليلي به شكل خطرناكي از كنار دروازه ميثاق به اوت رفت. خليلي براي اولين بار در تركيب اصلي مس قرار گرفته و قاسمپور ترجيح داده اين بازيكن را با انگيزهاي كه براي بازي مقابل تيم سابقش دارد در تركيب اصلي به ميدان بفرستد. در تركيب مس علاوه بر او سپهر حيدري و كلاهكج هم از قرمزپوشان سابق هستند.
اين صحنه به ثمر رسيدن گل محسن خليلي است. محسن آقاي گل امروز به شدت از سوي هواداران پرسپوليس تشويق شد
حضور خليلي در بازي در همان ابتدا تاثير خود را نشان داد و گل اول بازي توسط او به ثمر رسيد. 6 دقيقه بعد پرسپوليس روي فرار كاظميان صاحب يك ضربه پنالتي شد كه ضربه علي كريمي اين بار توسط ارشاد يوسفي مهار شد و كريمي حتي در برگشت هم نتوانست دروازه مس را باز كند. حملات پرسپوليس كه بيشتر با پاسهاي كاپيتان اين تيم طراحي ميشد بالاخره در دقيقه 34 ثمر داد و گل تساوي به ثمر رسيد. بعد از اينكه كاظميان پنالتي گرفت و كريمي هدر داد اين بار كريمي سانتر كرد و كاظميان با ضربه سر گل زد. اگرچه تاثير كمكداور بازي روي اين گل را هم نميتوان از نظر دور داشت. با وجود تلاش دو تيم نيمه اول با همين نتيجه 1-1 به پايان رسيد.
علي كريمي امروز يك ضربه پنالتي را براي تيمش هدر داد. قرمزها بايد از او ممنون باشند كه در مقابل الهلال چنين پنالتي نامطمئني نزد
نيمه دوم:
روند بازي در نيمه دوم به مراتب سردتر و نااميدكنندهتر از نيمه اول بود. پرسپوليس اگرچه بيشتر از تيم ميهمان صاحب توپ بود اما حضور اين تيم در يكسوم دفاعي مس در اغلب اوقات بيثمر بود. حملات كمجان سرخپوشان نه به خلق موقعيتهاي گل منجر ميشد و نه ميتوانست چيزي بر زيباييهاي بازي اضافه كند. شايد خستگي از بازيهاي پرتعداد و سرماي شديد هوا را بتوان به عنوان دلايل اين نمايش نازيبا برشمرد.
دنيزلي در 20 دقيقه پاياني با دو تعويض همزمان و به زمين آوردن دو مهاجم جديد سعي داشت جان تازهاي به خط حمله تيمش بدهد. او اميدوار بود كه نوروزي و اولادي بتوانند قفل دروازه ميهمان كرماني را باز كنند. اما اين تعويضها هم كارگشا نشد و بازي با همان نتيجه تساوي به پايان رسيد. در دقايق پاياني شوت نوروزي كه توسط ارشاد مهار شد و ضربه سر زايد كه از بالاي دروازه به بيرون رفت بهترين موقعيتهاي پرسپوليس بودند.
ضمن اينكه در آخرين ثانيههاي وقت تلفشده ايمون زايد در صحنهاي كاملا مشكوك در محوطه جريمه مس توسط دو بازيكن اين تيم سرنگون شد اما داور اعتقادي به پنالتي نداشت.
شرح گل:
1-0 مس؛ دقيقه 12: نفوذ حسنزاده به محوطه جريمه پرسپوليس و پاس او به دهانه دروازه را محسن خليلي با پاي چپ به تور دروازه معمارزاده رساند.
1-1 پرسپوليس؛ دقيقه 34: حركتي كه خود كاظميان آغازگر آن بود بعد از پاسكاري زايد و كريمي بالاخره با سانتر علي كريمي روي سر جواد كاظميان فرود آمد و منجر به گل تساوي شد. اين گل در موقعيتي مشكوك به آفسايد به ثمر رسيد.
اتفاق ويژه:
محسن خليلي در دوازدهمين دقيقه دروازه تيم سابقش را باز كرد و بعد از گل براي دقايقي اشك ميريخت. او امروز به شدت از سوي هواداران پرسپوليس مورد تشويق قرار گرفت.
ضعف مشهود داوري هم از اتفاقات ويژه اين بازي بود. در صحنه گل پرسپوليس اشتباه كمكداور در نديدن آفسايد مشهود بود و در لحظات پاياني هم به نظر ميرسيد حركت دو مدافع مس روي زايد منجر به خطاي پنالتي به سود پرسپوليش شده كه حاجيپور اعتقادي به اين موضوع نداشت.[PHP]www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2012/03/12/2962353/پرسپوليس-1-مس-كرمان-1-پرسپوليس-قطب-يخزده-تهران[/PHP].
.
پی نوشت :
حالا پژمان نوری کلاهش رو بزاره بالاتر !نقل قول:
محسن خليلي در دوازدهمين دقيقه دروازه تيم سابقش را باز كرد و بعد از گل براي دقايقي اشك ميريخت.
من فکر میکنم خوب بازی کردیم یعنی کلا مشخصه تغییر کردیم اما واقعا ضربات آخر رو خوب نزدیم
در کل دیگه نمیشه به لیگ امید بست باید با تمام انرژی صرفا به آسیا فکر کنیم
روی گل پرسپولیس که البته آفساید هم بود زاید واقعا عالی و مفید و خیلی حرفه ای کار کرد هر چند داور فکر کنم یه پنالتی دیگه برای پرسپولیس نگرفت زاید هم نیمه دوم یکی دو موقعیت خوب رو از دست داد البته تقریبا همه از دست دادن
بازی خوبی بود. از پاسای اشتباه که بگذریم، عملکرد خوبی داشتیم نسبتاً ...
چند تا نکته که خیلی به چشمم اومد :
- بازی در خدمت تیم و حرفهای ایمون زاید : با اینکه موقعیت از دست داد و شاید خیلی بازیش به چشم همه نیاد، اما تو تک توپ هایی که بهش میرسید، بسیار حرفهای روی بازی تأثیر میگذاشت ... بیخود نیست دنیزلی 90 دقیقه بازیش میده
- پاسای عمقی معرکهی کریمی : اولین بار بود این قدر نبوغش در پاس عمقی به چشم اومد ... چند پاس فوق حرفهای و در سطح اول جهانی داد که متأسفانه استفاده نشد (به جز یکی)
- دفاع عالی نصرتی : به جز صحنهی گل که به نظرم میتونست بهتر عمل کنه، در تمام صحنهها عالی بود. نشون داد کاملاً لیاقت بخشش رو داشته و داره ...
- بازی افتضاح علیرضا محمد : نمیدونم چرا این قدر بد بازی کرد امروز ... همهی پاساش اشتباه بود. گلی که خوردیم هم روی اشتباه محمد بود ... چقدر جای مهدی خالی بود امروز تو سمت راستمون. به نظر من علیعسگر خیلی بهتر جواب میده اونجا تا محمد ...
- بازی پر افت و خیز نوری : نمیدونم چرا این پسر انقدر بازیش بگیر نگیر داره ... تو دقایقی از بازی اون قدر بده که صدای همه در میاد ... گاهی هم یه پاسایی میده که یادمون میافته این قراره اینیستای ما باشه ...
- بازی قابل قبول آقازمانی : اولین بار بود تونست تا حدی خودش رو نشون بده ... البته مسلماً غیبت زارع محسوس بود، اما سامان هم بد کار نکرد.
- بازی ضعیف غلامرضا رضایی : چقدر این بشر پاس اشتباه داد امروز !! سانترهای بیهدف، پاسای بدون فکر، ضربات بیدقت ... کلاً سایهای از رضایی خوب همیشه بود ...
+
همون طوری که علیرضا گفت، دیگه نمیشه به لیگ امید بست. البته ای کاش بتونیم چهارم بشیم تا حداقل شانسی برای لیگ قهرمانان سال آینده داشته باشیم. چون چمپیونز لیگ بی پرسپولیس ارزش دیدن نداره ...
جدا که ناراحت شدم ...
علی کریمی : مسئولیت این نتیجه بر گردن منه - هیچ خاطره ی شیرینی از سال 90 ندارم ... همش تلخ بود ...
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برابر مس تیم برتر میدان بودیم و باید 4،5 گل به این تیم میزدیم. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر مس کرمان عنوان کرد: بازی بسیار خوبی بود و باید این دیدار را با پیروزی پر گل به پایان میرساندیم. میتوانستیم ۴ یا ۵ گل به ثمر برسانیم. وی ادامه داد: موقعیتهای بسیار خوبی خلق کردیم اما نتوانستیم نتیجه بگیریم. شرمنده هواداران شدیم و امیدوارم در دیدارهای آینده جبران کنیم. بازیکن پرسپولیس خاطرنشان کرد: ۹۰ دقیقه کوبیدیم اما نتوانستیم توپ را وارد دروازه مس کنیم.
سلام به همه دوستان پرسپولیسی
من یک استقلالیم
یه سوالی رو دوست داشتم ازتون بپرسم
بنظرتون مصاحبه های بعضی از بازیکن های پرسپولیس خیلی غیر فنی و سطح پائین نیست( اصلا کاری ندارم مال استقلالی ها هست یا نیست ها. میخوام بدونم نگاه شما چطوریه )
بنظر من بعضی بازیکن ها خیلی بد مصاحبه میکنن
مثلا یادمه بعد از یه دربی بسیار سرد و مسخره و مساوی خبرنگار شبکه خبر از علی انصاریان پرسید نظرتون در مورد این بازی ضعیف چی بود ؟ ( یه چیزی تو این مایه ها ) انصاریان هم خیلی تند جواب داد که بنظرم بازی خیلی خوبی بود و این نظر شماست که بازی بد بود و برای من مهم نیست. جالب بود که تو برنامه نود هم فردوسی پور گفت احتمالا انصاریان در مورد یه بازی دیگه صحبت میکرده
از این دست مصاحبه ها خیلی تو فوتبال ما هست
مثلا بعد دربی آخر یکی از بازیکن های پرسپولیس گفت باید تو همون 10 دقیقه اول کارو تموم میکردیم!!!! من واقعا برام سوال بود که رو چه حسابی؟ فرض کنید شما پرسپولیس تو 10 دقیقه اول 3 تا هم میزد. وقتی شما در مورد بازی ایکه تیم 10 نفره تو 10 دقیقه 3 تا گل زده صحبت میکنی ( یعنی بازیکه تا دقیقه 80 دو بر صفر بوده ولی نتیجه برگشته ) چطوری صحبت از تموم کردن کار تو 10 دقیقه اول بازی میزنی؟ بنظرم بعضی حرفها فقط باعث ایجاد نفرت بین دو تیم میشه. من تا الان ندیدم مثلا یه کسی مثل علی کریمی مصاحبه ای کنه که بعدا استقلالی ها موضع بگیرن ولی بعضی این بازیکن های خودشیرین....
مثلا محمد نوری گفته باید 4 یا 5 گل به مس میزدیم
آخه رو چه حساب؟
پرسپولیس تو کل لیگ برتر تو همه دوره هاش چند تا بازی داره که 5 تا گل زده باشه؟ آخه نباید یه حرفی بزنیم که دیگه هیچکس تره هم برامون خورد نکنه. علی کریمی میاد میگه مسئولیت نتیجه نگرفتن با منه اونوقت یه بازیکن درجه 3 اینطوری حرف میزنه
بخدا من استقلالی هایی رو دیدم که بیش از اینکه از برد استقلال خوشحال بشن از باخت پرسپولیس خوشحال میشن
چرا؟
بخاطر همین ایجا نفرت هاست
حتما تو پرسپولیسی ها هم همچین افردی هستن
کاش میشد یه جوری کاری کرد که بازیکن هامون فرهنگ مصاحبه کردن رو پیدا کنن
مرسی بابت توجهتون
خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس پس از توقف مقابل مس گفت: از انگیزه بازیکنانم راضی هستم و اگر همیشه اینگونه بازی کنیم، در بیشتر بازیها پیروز خواهیم شد. به گزارش خبرگزاری فارس،مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک برابر مس کرمان گفت: این بازی خیلی نیازی به ارزیابی ندارد. دو چیز در فوتبال بسیار مهم است، یکی اینکه گل زدن باید بخواهیم که اتفاق بیفتد و دوم اینکه پاسهای نهایی به جاهایی که میخواهیم، برسد. وی ادامه داد: فوتبال همینگونه است. یک روز از صد موقعیت گلمان یک توپ وارد دروازه میشود اما برای حریف تنها یک حمله یک گل به همراه دارد. به صورت کلی انگیزه در تیم ما پس از لیگ قهرمانان آسیا مثبت بود. سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: حرف خاصی نمیتوان زد، در بازیهایی که باید با اختلاف پیروز شویم، گاهی نتیجه نمیگیریم و این بخشی از فوتبال است. پاسهای نهایی ما خوب نبود و در مقابلمان تیمی بازی میکرد که با دل و جان دفاع میکرد و به دنبال کسب امتیاز بود. خواستن پیش از حد و عجله کردن برای گل زدن موجب شد بازیکنان موقعیتها را از دست بدهند. دنیزلی تاکید کرد: پاسهای نهایی در فوتبال بسیار مهم است و ما امروز در این بخش اصلا خوب نبودیم. یک پنالتی را هم از دست دادیم اما به طور کلی از انگیزه بازیکنانم راضی هستم و اگر همیشه اینگونه بازی کنیم، در بیشتر بازیها پیروز خواهیم بود.
شما بعضی جاها حرف درستی رو میزنید اما متاسفانه استقلالی بودنتون اجازه نمیده این مسیر درست پیش برهنقل قول:
شما وقتی قراره نکته ای ، ایرادی یا کلا بخشی از فوتبالمون رو آسیب شناسی کنید نباید فقط در مورد یک تیم حرف بزنید یا بگید فعلا کاری به این ندارم که استقلالیها اینجوری هستن یا نه
آره من فکر میکنم اکثر بازیکنهای کشور ما چه پرسپولیسی چه سپاهانی چه تراکتوری و چه استقلالیها که اتفاقا بیشتر از این مصاحبه ها کردن که نمونه هاشم هست به خاطر نداشتن سواد آنچنانی یا بخاطر هیجان بازی مصاحبه هایی میکنن که منطق خاصی نداره
اینجا از اون جاهاییه که به خاطر استقلالی بودنتون منطقی نگاه نکردیننقل قول:
مثلا محمد نوری گفته باید 4 یا 5 گل به مس میزدیم
شما اگه بازی رو ببینید متوجه این نکته میشید که پرسپولیس اگر دقت میکرد 4 5 تا رو میزد
اینم یه نمونه دیگهنقل قول:
پرسپولیس تو کل لیگ برتر تو همه دوره هاش چند تا بازی داره که 5 تا گل زده باشه؟ آخه نباید یه حرفی بزنیم که دیگه هیچکس تره هم برامون خورد نکنه
پرسپولیس فکر کنم بیشترین گل رو در یک بازی زده باشه به پگاه فکر کنم 8 تا زد
بعد هم دوست من جای دوری نریم پرسپولیس اگر رحمتی درخشان ظاهر نمیشد توی همین دربی اخیر باید 4 یا 5 تا میزد غیر از اینه
یا مثلا استقلال توی دربی رفت که دو صفر برد میتونست 4 یا 5 تا بزنه
چیز عجیبی نیست کلا که شما بهش گیر دادین
یه پیشنهاد با همین عینک و با همین دیدگاه پای مصاحبه های استقلالیها از کاپیتان فعلیشون تا برهانی و عمران زاده و حتی یکی از با اخلاقتریناشون که جباری باشه بشینید و قضاوت کنید:11:
خبرگزاری فارس: مصطفی دنیزلی به دلیل مسایل خانوادگی صبح امروز عازم ترکیه شد. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از تساوی یک بر یک شب گذشته پرسیولیس مقابل مس کرمان به دلیل مسایل خانوادگی صبح امروز ساعت 6:40دقیقه عازم ترکیه شد. دنیزلی قرار است 4شنبه به تهران بازگردد، اما مسایل فنی پرسپولیس در روزهای غیبت وی بر عهده محسن عاشوری و صادقی خواهد بود.
مممنون دوست عزیز بابت توجهتوننقل قول:
خب ممکنه در نگاه من استقلالی بودنم اثر گذاشته باشه ولی در نگاه شما دیگه ماشاالله.....
نمیخوام اینجا کری بخونم و دعوا راه بندازم چون میترسم پستم تائید نشه!!!!
علت اینکه من فقط در مورد مصاحبه پرسپولیسی ها گفتم اینه که اینجا تاپیک اونهاست و میخواستم نظر طرفدارای پرسپولیس رو بدونم
بله منم بازی ایکه تیمتون به پگاه 8 تا زد رو بخوبی یادمه ولی سوال من چیز دیگه ای بودم. گفتم تو کل لیگ برتر پرسپولیس تو چند تا بازیش 4 یا 5 تا زده؟
اصولا فوتبال با بسکتبال فرق داره و طبیعتا همه موقعیتها گل نمیشه
حرفتون در مورد دربی اخیر واقعا عجیب بود
تو بازی ایکه باید میباختید اونم با اختلاف گلخب خدا خواست و بردید
اشکالی هم نداره
مبارکتون باشه
حتما تا مدتها باید ازش یاد کنید
ما هم بودیم همین بود
10 نفره تو 10 دقیقه 3 تا زدن خیلی حرفه
ولی اینکه بیش از 3 تا باید میزدید از اون حرفاست
جالبه که تو هر 3 تا گلی که زدید رحمتی ضعیف کار کرد و خود زاید هم به این نکته اشاره کرد بعد تو صحبت از درخشش رحمتی میکنی؟
حتما منظورت اون شوت مهدوی کیاست
دیگه میخواستی یه توپ هم نگیره؟
مثه اون بازی که اولادی با خروج بچه گانه رحمتی گل زد و استقلال بازی برده رو باخت. یا اون گل مضحک نیکبخت به رحمتی. من فکر میکنم رحمتی جلو شما هیچ نمایش مثبتی نداشته
ضمنا کری با غیر کری خیلی فرق داره
مثلا فرض کن من بعنوان کری به شما بگم دربی بعد 10 تا بهتون میزنیم. وقتی من این حرفو بزنم شما نمیای با منطق باهاش برخورد کنی بلکه میدونی این یه کریه و ویژگی کری خوندن همینه. ولی وقتی مثلا من بگم تو دربی قبلی باید استقلال 10 تا میزد اون موقع است که شما عصبانی میشی و ....
بهرحال ممنون که توجه کردید
خبرگزاری فارس: برنده حراج پیراهن و کفش مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: لباس زاید برایم ارزش معنوی دارد و بدخواهان از این موضوع سوءاستفاده نکنند. بهنام قنبرنژادیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اتفاقات رخ داده پس از دربی و اینکه پیراهنی که به او تحویل داده شده با پیراهن اصلی زاید تفاوت داشته، گفت: نوع پیراهن برای من هیچ تفاوتی ندارد. هدف من از این اقدام تنها حمایت از باشگاه محبوبم است و به چیز دیگری توجه ندارم. وی اضافه کرد: این لباس برای من ارزش معنوی دارد وگرنه فقط یک تکه پارچه است. هدف من از این کار اعلام حمایت از باشگاه پرسپولیس است. مبلغی که برای خرید این پیراهن هزینه کردم صرف امور خیریه شد بنابراین هیچ ناراحتی ندارم. وی گفت: پرسپولیس عشق من است و هیچگاه دوست ندارم به عشقی که دارم صدمه وارد شود. بنابراین اعلام می کنم بدخواهان جوسازی نکنند زیرا من آن چیزی که میخواستم یعنی حمایت از تیم محبوبم را بدست آوردم.
به این میگن هوادار واقعی!
علی کریمی، خاتمی را گرفت / کاپیتان پرسپولیس به اصغر فرهادی هم میرسد؟
دیگر ورزشها - علی کریمی در نظرسنجی خبرآنلاین به رتبه دوم رسید.
علی کریمی کاپیتان پرسپولیس در نظرسنجی خبرآنلاین برای انتخاب چهره برتر کشور در سال 90 به رده دوم رسید. او که تا چند ساعت قبل، بعد از سید محمد خاتمی در رده سوم قرار داشت، در طول چند ساعت توانست به جایگاه دوم این نظرسنجی برسد. علی کریمی در حال حاضر بیش از 17 درصد آرای کاربران خبرآنلاین را به خود اختصاص داده و برای رسیدن به رتبه اول این نظرسنجی، فقط اصغر فرهادی را پیش رو دارد.
البته کار کریمی برای رسیدن به اصغر فرهادی سخت است چراکه فرهادی حدودا دو برابر آرای کریمی را کسب کرده و فاصله خوبی با این ستاره فوتبال دارد.
همچنین فرهاد مجیدی ستاره محبوب استقلالی ها هم که شرایط خوبی در این نظرسنجی پیدا کرده بود، در چند ساعت گذشته افت کرد و از رده چهارم، به رده ششم سقوط کرد. ظاهرا هواداران استقلال چند ساعت از ستاره محبوب خود غافل شده اند!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فردا نفت تهران را شکست خواهیم داد. به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با نفت تهران گفت: این بازی آخرین بازی سال برای پرسپولیس است و میخواهیم آن را با موفقیت پشت سر بگذاریم و به الشباب برسیم که در آغاز سال جدید با این تیم بازی داریم. وی ادامه داد: باید تلاش خوبی ارائه دهیم و برنده از میدان خارج شویم و حداقل در حد و اندازه بازی با مس کرمان از نظر فنی و فوتبالی ظاهر شویم. روند تیم نفت خوب بوده و آنها بیش از حد انتظار نتیجه گرفتهاند و بازیکنان خوبی دارد که در کنار هم تیم خوب نفت را تشکیل دادهاند. سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه شما میگویید نتیجه مساوی را دوست ندارید اما بیشتر بازیهایتان مساوی میشود گفت: بله من نتیجه مساوی را دوست ندارم البته این در مورد بازی با الهلال عربستان که خارج از خانه بود صدق نمیکند. هرچند در کل دوست دارم چه زمانی که در خانه بازی میکنیم و چه خارج از خانه، پیروز شویم. فقط مساوی زمانی میتواند بخشی از بار ناراحتی را کم کند که ما از نظر فوتبالی بازی بسیار خوبی ارائه دهیم. دنیزلی در مورد اینکه استقلالیها معتقد بودند سقف توانایی ایمون زاید همان سه گلی است که به این تیم زده و دیگر نمیتواند برای پرسپولیس کارایی داشته باشد، گفت: زاید از ناحیه پاشنه آشیل دچار مصدومیت شد و مدتی است که تمرینات خود را با تیم شروع کرده است. با این حال ارزیابی من از یک بازیکن فقط مربوط به گل زدن او نمیشود، بلکه بازدهی و عملکرد او برای من مناسب است. سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه این تیم راحت گل میخورد خاطرنشان کرد: بله درست است. در برخی مواقع راحت گل میخوریم و به همان راحتی نمیتوانیم گل بزنیم. امیداورم فردا به سختی گل بخوریم و راحت گل بزنیم. دنیزلی در مورد اینکه در دیدار با نفت تهران هم همان سانترهای تکراری بازی با مس را شاهد خواهیم بود گفت: اینکه این مسأله تکرار میشود یا نه را نمیدانم. اگر میدانستم تدبیر لازم را به کار میگرفتم، آنچه که میدانم این است که بازیکنان دوست دارند بهترین عملکرد را داشته باشند اما گاهی اوقات در بازدهی لحظهای مغز و عضله بازیکن هماهنگ عمل نمیکند و فرمان به درستی اجرا نمیشود. با این حال در بازی با نفت تلاش میکنیم درستتر سانتر کنیم و از این سانترها استفاده ببریم. وی در مورد اینکه نتیجه بازی فردا را چطور پیش بینی میکند گفت: ما پیروز میشویم. سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چند درصد از تیم فعلی را برای سال آینده نگاه میدارد گفت: اکنون خیلی زود است که بخواهم بگویم چند درصد میمانند و یا میروند. دو ماه بسیار حساس را پیش رو داریم، شاید اکنون از نظر ذهنی یک بازیکن را نخواهم اما او در این دو ماهه با عملکردش من را از تصمیمم منصرف کند. در حال حاضر نمیتوانم نظری در این مورد بدهم. من تصمیمگیرنده هستم، ولی این تصمیم را بازیکنان با عملکردی که نشان میدهند میگیرند. دنیزلی در مورد اینکه پرسپولیس میتواند قهرمان آسیا شود یا نه گفت: اولین هدف من این است که از این گروه صعود و پس از آن به مراحل دیگر فکر کنیم. تنها چیزی که میتواند روند نامطلوب پرسپولیس را در این فصل از یاد ببرد، این است که ما از گروه خود صعود و سال آینده را با انگیزهای بزرگ شروع کنیم. وی در پایان نشست سال نو را به تمامی ایرانیان تبریک گفت و آرزو کرد در سال 91 همه چیز بهتر از امسال باشد و سالی پر از موفقیت و سلامتی برای همه ایرانیان در پیش باشد. گفتنی است دنیزلی در ابتدای نشست خبری وقتی تعداد کم خبرنگاران را دید گفت: من و سه نفر از پرسپولیس به این جلسه آمدیم ای کاش حداقل 4خبرنگار در این نشست حاضر میشدند که پس از حرفهای سرمربی پرسپولیس خبرنگاران تلویزیونی با تأخیر خود را به این جلسه رساندند.
تبانی قرمزها محرز شد
محمد رویانیان در خصوص تخلفاتی که در دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند اصفهان و پرسپولیس در هفته آخر رقابت های لیگ برتر فوتسال اتفاق افتاد ضمن بیان مطلب فوق گفت: با بررسی هایی که انجام دادیم تبانی تعدادی از بازیکنان تیم فوتسال پرسپولیس برای ما محرز شد، ضمن ابراز تأسف از این مسئله، در باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته ایم که بازیکنان خاطی از تیم اخراج شوند.
وی با بیان اینکه 30 درصد از قرارداد کلیه بازیکنان کسر خواهیم کرد، افزود: ضمن تأکید بر سلامتی کاری حیدریان سرمربی تیم، از ایشان انتظار داشتیم که با هوشیاری بیشتری از تبانی صورت گرفته جلوگیری کند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تأکید بر سلامت کاری سرپرست تیم فوتسال این باشگاه نیز اظهار داشت: انتظار ما این بود که سرپرست تیم به عنوان نماینده مدیرعامل باشگاه در خصوص این قضیه با هوشمندی مدیریت کند اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد بنابراین تصمیم گرفته شد تا وی را نیز از سمت خود عزل کنیم.
وی در خصوص آینده تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: بزودی در خصوص ادامه فعالیت و یا انحلال تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس تصمیم گیری خواهیم کرد.
رویانیان تأکید کرد: لازم است در اینجا به نمایندگی از مسئولان ذیربط فوتسال باشگاه پرسپولیس و همچنین به نمایندگی از سوی این باشگاه بزرگ، از کسانیکه در این زمینه ناراحت شدند و یا آسیب دیدند عذرخواهی کنم.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولان ذیربط به ویژه مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص مسائل پیش آمده بیشتر دقت و توجه کنند. به عنوان نمونه در قضیه ای که برای شیث رضایی و محمد نصرتی پیش آمد، علی رغم حکم جریمه سنگین مالی و محرومیت این دو بازیکن توسط باشگاه پرسپولیس به ویژه در خصوص شیث رضایی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دستور به محرومیت موقت وی داد و هیچ توجهی به حکم انضباطی باشگاه پرسپولیس نکرد، بنابراین با حکم این کمیته، این بازیکن از باشگاه پرسپولیس از لحاظ مالی طلبکار نیز می شد.
رویانیان تصریح کرد: خوشبختانه کمیته استیناف با رأیی که در خصوص این بازیکن داد، باعث شد که حداقل ما بتوانیم از وی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنیم ، در این خصوص از کمیته استیناف و همچنین سازمان لیگ تشکر می کنم. در واقع انتظار ما از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این است که به احکام انضباطی باشگاه ها توجه بیشتری کرده و حتی از آن حمایت نیز کنند.
وی در خاتمه اظهار داشت: انتظار ما از رسانه ها این است که در صورت پیش آمدن یک مسئله انضباطی به باشگاه مربوطه فرصت دهند ، در یک فضای آرام تصمیم قاطعی بگیرند و پس از آن در خصوص تصمیم گرفته شده، موضع گیری کنند.
منبع :ورزش 3
تبريك ميگم برد خوبي بود بعد مدتها تيم گل نخورد با وجود بي درواز باني گل نخوردن تو يه بازي نعمت بزرگيه.
دفاع داره به حد بلوغ ميرسه واينها علائم خوبيه.
اميد وارم روند دفاع خوب تيمي ادامه داشته باشه . يادتون نره تيمها ي بزرگ خط دفاعي وسيستم دفاعي خوبي دارند پس براي بزرگي كردن بايد از دروازه ودفاع شروع كرد.
خبرنگار سرخ : اولین دیدار هفته بیست و هشتم لیگ برتر از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود شش هزار تماشاگر برگزار شد که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
پرسپولیس که در سال ۹۰ ناکامیهای زیادی در لیگ برتر و جام حذفی داشت آخر سال را با برد تمام کرد تا پایان خوشی داشته باشد و به هوادارانش عیدی بدهد.
جواد کاظمیان پس از پیروزی ۳ بر صفر برابر نفت تهران در جمع خبرنگاران گفت: نفت تیم سرسختی بود با این حال ما توانستیم به یک برد شیرین برسیم. فکر میکنم تماشاگران در نیمه دوم از بازی لذت بردند و امیدوارم این برد بخشی از رنجهای آنها را در سال ۹۰ پاک کرده باشد.
وی در مورد بازی با الشباب امارات در لیگ قهرمانان آسیا گفت: بازی سختی مقابل این تیم داریم. هدف ما صعود از این گروه است و میخواهیم به این هدف برسیم. الشباب تیم سابق من بوده و با این تیم خاطرات خوبی را دارم و خوشحالم که مقابل همبازیهای سابقم بازی میکنم. با این تیم قهرمان امارات شدم اما مطمئنم که پرسپولیس این تیم را میبرد.
کاظمیان در مورد نیمکتنشینی علی کریمی گفت: این تصمیم مربی تیم بود
خب، نفت رو 3-0 تو آزادی بردیم ...
تبریک میگم این برد خوب رو ...
دنیزلی امروز بدون نفرات اصلی تیمش (کریمی - نوری - رضایی - مهدویکیا) نتیجهی بسیار خوبی گرفت.
شجاعت استفاده از یارای ذخیره قابل تحسین بود. اما خب خلاء یه بازی ساز وسط میدون به شدت به چشم میاومد.
امروز از روزهای خیلی خوب کاظمیان و زاید بود. اگه بهتر از این تغذیه میشدن، گلهای بیشتری میزدیم ...
نکتهی خیلی آزار دهنده پاسهای اشتباه بیحد و حصر بازیکنا، به خصوص امیرحسین فشنگچی بود ... واقعاً اینا اصول اولیهی پاس صحیح دادن رو هم یادشون میره موقع بازی ... فشنگچی به جز گلی که زد و یه پاس که اوایل بازی داد، یکی از بدترین بازیهای عمرش رو انجام داد ...
آقازمانی هم نشون داد هنوز خیلی مونده تا بتونه جای ثابتی تو ترکیب تیم پیدا کنه ... با اینکه در بعضی صحنهها خوب عمل کرد، اما همچنان با ترکب پرسپولیس فاصله داره ... پاسهای اشتباه، زیر توپ زدنهای بیخودی، خطاهای بیهوده ...
خط دفاعیمون واقعاً بهبود پیدا کرده ... امروز نفت تیم خطرناکی بود، پاسکاری خوبی میکردن، خیلی هم آزار دادن خط دفاع و هافبک رو، اما نورمحمدی و نصرتی، به خصوص نصرتی، عالی و کماشتباه عمل کردن ...
بعد از مدتها ما تو یه بازی گل نخوردیم !
خودش خیلی پوئن مثبتیه واسه دنیزلی !
تنوع تاکتیکی بازی امروز خیلی چشمنواز بود. با اینکه در نیمهی اول خیلی عملکرد ضعیفی داشتیم، اما تو تک حملهها، تنوع خوبی در طرح و برنامهها به چشم میخورد. پاسهای عمقی، حرکت از جناحین، حرکتهای عرضی، شوت و به تو زدن از جناحین موقعیتهای زیادی رو خلق کرد ... هر چند تو ضربات آخر چندان خوب نبودیم.
سه تا گلی که زدیم :
اولی روی حرکت سریع و خوب کاظمیان بود که امروز واقعاً آزار داد خط دفاع نفت رو ...
گل دوم رو پاس درخشان و خوب بادامکی (جز معدود حرکات خوبش بود) و جاگیری و هوشیاری زاید زده شد. با اینکه زاید امروز تو چند صحنه میتونست بهتر باشه، اما در کل تأثیرگذار و حرفهای بود. بدون حرکت اضافی ضربهاش رو زد و گل کرد ... مثل گلهاش به استقلال ...
گل سوم هم روی حرکت عرضی خوب تیم (و فکر میکنم روی یه ضد حمله) بود که فشنگچی با دریبل زدن دفاعا تونست توپ رو دور از دست دروازهبان گل کنه ...
در کل حرکت دنیزلی در بازی ندادن به اون چهار نفر بسیار شایستهی تقدیر و مناسب بود ... الان تو بازی چهارشنبه همشون با آمادگی کامل واسه تیم بازی میکنن و از طرفی این بازیکنای ذخیره هم تجربه کسب کردن ...
پرسپوليس 3 – نفت تهران صفر/ اولين برد سرخها بعد از داربي/ سال نحس پرسپوليس هپي اِند شد
گل اول حاصل اشتباه مدافع نفت بود. ايمون زايد در دقيقه 55 نتيجه را دو بر صفر كرد و فشنگچي در 10 دقيقه پاياني سومين گل را زد.
سايت گل-ليگ برتر باشگاههاي ايران- جام خليجفارسدوره يازدهم- هفته بيستوهشتمپرسپوليس – نفت تهران؛ نتيجه بازي رفت: 0-0جمعه 26 اسفندماه 1390- ورزشگاه آزادي تهرانداور: احمد صالحيكمكها: رضا سخندان- علي ميرزابيگيتماشاگر: 15 هزار نفراخطار: سامان آقازماني- جواد كاظميان (پرسپوليس)پرسپوليس تهران: میثاق معمارزاده- علیرضا نورمحمدی- محمد نصرتي- حميد عليعسگر- سامان آقازمانی- امیرحسین فشنگچی- حسين بادامكي- مازيار زارع- جواد کاظمیان- ايمون زايد- هادي نوروزي (70- ابراهيم شكوري)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي: مصطفي دنيزلينفت تهران: سوشا مكاني- مارسيو خوزه- ميثم خسروي- سيامك كوروشي- ميثم آقابابايي- عليرضا عزتي (60- حميد طاهريفرد)- شاهين خيري (70- مجتبي زارعي)- ماركو لوپز- يعقوب كريمي- محمدحسین مهرآزما- ايمان موسوي (65- رضا معقولي)سرمربی: حسین فرکیشرح بازي:سرمربي پرسپوليس براي بازي با نفت تهران تغييرات زيادي در تركيب تيمش اعمال كرد كه اين موضوع با توجه به بازي حساس 5 روز بعد اين تيم مقابل الشباب تصميم غيرمنتظرهاي نبود. به صلاحديد دنيزلي سه بازيكن اصلي اين تيم از جمله علي كريمي از تركيب اصلي بيرون ماندند تا قرمزها بعد از مدتها بازي بدون كريمي را هم تجربه كنند. در آن سو حسين فركي هم بعد از مدتها از ايمان موسوي در تركيب تيم شگفتيسازش سود ميجست.پرسپوليس براي دستيابي به دروازه حريف در دقايق ابتدايي بازي، نفوذ از عمق را در دستور كار داشت كه با استفاده از همين ترفند دو موقعيت عالي براي زايد و كاظميان ايجاد كرد اما هر دوي اين فرصتها از دست رفت. نفت تهران هم با سانتر از كنارهها قصد رسيدن به دروازه حريف را داشت كه در 20 دقيقه آغازين دو بار روي همين تاكتيك خطرساز شد. روي يكي از همين فرصتها معمارزاده با خروج اشتباه و مشت ناقص توپ نشان داد هنوز به روزهاي خوب خودش برنگشته.پرسپوليس قبل از دقيقه 30 روي يكي از همان پاسهاي بلند در عمق دفاع حريف و با اشتباه مدافع نفت به گل رسيد. در ادامه هم موقعيتهاي نسبتا زيادي در محوطه جريمه نفت نصيب قرمزپوشان شد اما بيدقتي مهاجمان و واكنشهاي سوشا مكاني اجازه نداد نتيجه براي نفت سنگينتر شود.نيمه دوم:نيمه دوم با برتري نسبي نفتيها آغاز شد. تيم آبيپوش ميدان براي جبران تكگل نيمه اول بازي را هجوميتر آغاز كرد و در 10 دقيقه ابتدايي اين نيمه به موقعيتهاي خوبي هم رسيد. در اين دقايق دروازه پرسپوليس دو سه بار تا مرز سقوط پيش رفت و حتي يك بار عليعسگر توپ را از روي خط دروازه بيرون كشيد. اما درست برخلاف جريان بازي و در دقيقه 55 اين پرسپوليس بود كه به گل دوم بازي رسيد.شرح گل:1-0 پرسپوليس؛ دقيقه 27: روي يك ارسال به پشت مدافعان نفت، جواد كاظميان تا داخل محوطه جريمه پيشروي كرد و پاس به بيرون او با دفع اشتباه سيامك كوروشي وارد دروازه شد.2-0 پرسپوليس؛ دقيقه 55: پاس تودر حسين بادامكياز بين مدافعان نفت به ايمون زايد رسيد تا او با ضربهاي مطمئن با پاي راست سوشا را براي دومين بار مغلوب كند.3-0 پرسپوليس؛ دقيقه 83: روي يك ضدحمله براي پرسپوليس، كاظميان و فشنگچي در موقعيت دو به دو با مدافعان نفت قرار گرفتند. جواد پاس داد و فشنگچي بعد از يك ضربه توي سر توپ، با ضربهاي كاتدار دروازه نفت را باز كرد.
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
به خواب رفتن بازيكن نفت روي نيمكت!
حاشيههاي نيمه نخست ديدار نفت و پرسپوليس
نيمه نخست ديدار تيمهاي پرسپوليس و نفت تهران با حاشيههايي همراه بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ديدار دو تيم نفت و پرسپوليس تهران كه از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار شد، تماشاگران پرسپوليس كه تعداد آنان به حدود 7 هزار نفر ميرسد، در تشويقهايشان دائما به قهرماني استقلال اشاره ميكردند و با شعارهاي كنايهآميزي معتقدند كه اين تيم با دوپينگ بازيكنانش توانسته به قهرماني برسد.
كارلوس كيروش به همراه سيموئز، گاسپار و ماركار آقاجانيان، در ورزشگاه حضور دارند و بازي را از نزديك تماشا ميكنند. همچنين احمدرضا عابدزاده، كريم باقري و افشين پيرواني نيز براي ديدن بازي تيم خود در ورزشگاه حاضرند.
هنگام گرم كردن بازيكنان دو تيم، سوشا مكاني دروازهبان نفت تهران از سوي هواداران پرسپوليس تشويق شد و ايمون زايد و مازيار زارع نيز به سمت تماشاگران تيم خود رفتند.
در اين ديدار ياد و خاطره شهداي زمين فوتبال چوار ايلام كه در سال 65 بر اثر بمباران رژيم بعثي عراق به شهادت رسيده بودند، گرامي داشته شد و با اهداي گل به آنها اداي احترام شد.
در ابتداي بازي حسين فركي و دستيارانش به سمت دنيزلي و نيمكت پرسپوليس رفتند و به آنها خوشآمد گفتند. هنگام برگزاري بازي، يكي از نيمكتنشينان نفت تهران روي نيمكت خواب بود.
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
به خواب رفتن بازيكن نفت روي نيمكت!
حاشيههاي نيمه نخست ديدار نفت و پرسپوليس
نيمه نخست ديدار تيمهاي پرسپوليس و نفت تهران با حاشيههايي همراه بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ديدار دو تيم نفت و پرسپوليس تهران كه از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار شد، تماشاگران پرسپوليس كه تعداد آنان به حدود 7 هزار نفر ميرسد، در تشويقهايشان دائما به قهرماني استقلال اشاره ميكردند و با شعارهاي كنايهآميزي معتقدند كه اين تيم با دوپينگ بازيكنانش توانسته به قهرماني برسد.
كارلوس كيروش به همراه سيموئز، گاسپار و ماركار آقاجانيان، در ورزشگاه حضور دارند و بازي را از نزديك تماشا ميكنند. همچنين احمدرضا عابدزاده، كريم باقري و افشين پيرواني نيز براي ديدن بازي تيم خود در ورزشگاه حاضرند.
هنگام گرم كردن بازيكنان دو تيم، سوشا مكاني دروازهبان نفت تهران از سوي هواداران پرسپوليس تشويق شد و ايمون زايد و مازيار زارع نيز به سمت تماشاگران تيم خود رفتند.
در اين ديدار ياد و خاطره شهداي زمين فوتبال چوار ايلام كه در سال 65 بر اثر بمباران رژيم بعثي عراق به شهادت رسيده بودند، گرامي داشته شد و با اهداي گل به آنها اداي احترام شد.
در ابتداي بازي حسين فركي و دستيارانش به سمت دنيزلي و نيمكت پرسپوليس رفتند و به آنها خوشآمد گفتند. هنگام برگزاري بازي، يكي از نيمكتنشينان نفت تهران روي نيمكت خواب بود.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
نفت تهران 0-3 پرسپولیس
سه گل عیدی پرسپولیس به هواداران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور برابر نفت تهران به پیروزی پرگل دست یافت.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ، تیم های نفت تهران و پرسپولیس از ساعت 16 و 30 دقیقه امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که در پایان سرخپوشان با نتیجه سه بر صفر برابر حریف خود به برتری دست یافتند.
گل های پرسپولیس را سیامک کوروشی مدافع حریف در دقیقه 27 و ایمن زاید و امیرحسین فشنگچی در دقایق 56 و 84 برای پرسپولیس به ثمر رساندند.
احمد صالحی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت که به سامان آقازمانی وجواد کاظمیان از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
نفت تهران که در رده چهارم جدول رده بندی قرار دارد به جز مسابقه رفت این دوره لیگ برتر طی دو سال اخیر اکثر مسابقات خود را با شکست های پرگل برابر پرسپولیس به پایان رسانده است.
ترکیب پرسپولیس : میثاق معمارزاده ، محمد نصرتی ، علیرضا نورمحمدی ، حمید علی عسگری(علیرضا محمد 87)، امیرحسین فشنگچی مازیار زارع ، سامان آقازمانی ، حسین بادامکی، ایمن زاید ، هادی نوروزی(ابراهیم شکوری 70) و جواد کاظمیان
سرمربی : مصطفی دنیزلی
ترکیب نفت تهران: سوشا مکانی ، مارسیو خوزه ، سیامک کوروشی ، میثم آقابابایی ، مهدی آقامحمدی ، علیرضا عزتی(حمید طاهری فرد 60) ، شاهین خیری(مجتبی زارعی 70) ، یعقوب ک
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
خبرنگار سرخ : محمد نصرتی پس از برتری ۳ بر صفر برابر نفت تهران گفت: وظیفه ما بود و باید پیروز میشدیم زیرا چند بازی نتوانستیم ببریم و میخواستیم هوادارانی که در هوای سرد همواره حامی ما بودند را خوشحال کنیم. خدا را شکر میکنم که ۳ گل زدیم و گل هم نخوردیم.
وی ادامه داد: به چند بازیکن اصلی امروز استراحت داده شد تا در لیگ قهرمانان آسیا با قدرت ظاهر شویم. ما در جام حذفی حذف شدیم و در لیگ برتر هم جایگاه مناسبی نداریم. تمام تمرکز ما بر روی لیگ قهرمانان آسیا است.
نصرتی تأکید کرد: در بازی با مس هم با وجود فرصتهای زیادی که داشتیم پیروز نشدیم اما هواداران باز هم از ما حمایت کردند و از آنها ممنونم.
وی در مورد اینکه پرسپولیس خوب بازی میکند یا نه گفت: این کارشناسان هستند که باید در این مورد نظر بدهند که ما خوب بازی میکنیم یا نه. تمام تلاشمان موفقیت پرسپولیس و جلب رضایت هواداران است.
نصرتی در مورد سال ۹۰ گفت: امسال سال خوبی برای من نبود اما تلاش میکنم با تمرینات در آینده موفق شوم و ناکامیها را فراموش کنم.
تبریک و امید به برد خوب مقابل الشباب