چرا با هاردتو 75 درصد بازی رو تموم شد
یعنی چی ؟!
Printable View
چرا با هاردتو 75 درصد بازی رو تموم شد
یعنی چی ؟!
آیتم ها رو گرفتی؟نقل قول:
فکر نکنم همشونو گرفته باشم
خب پس همه رو باید پیدا کنی و فک کنم رو وتران هم باید بری(فک کنم رو هاردند رفتی)نقل قول:
یعنی باید از اول برم ؟
با وتران برم 100 درصد میشه فقط تو هاردند نمیشه
اگر همه ی آیتم ها رو گرفته باشی و وتران رو هم تموم کرده باشی(با اون مرحله که می تونی نری)آره چرا که نهنقل قول:
من تمامIntelهارو گرفتم. حالا فایدش چیه ؟ توی 1 و 2 یکسری امکانات اضافه می کرد یا توی Ops یکسری اطلاعات اضافی میداد اینجا چی ؟نقل قول:
فقط اچیومنت ها رو بهتون می ده(مدال هایی که با انجام دادن کاری بهتون داده می شه) که برای کامپیوتر نیست و فقط بازی 100% میشهنقل قول:
این لیست اچیومنت ها روی پلی و ایکس باکس
[PHP]http://www.themodernwarfare3.com/mw3/achievements/[/PHP]
ببینم، بازی بعد از کشتن ماکاروف بازم ادامه داره اصلا؟
یا اینکه 50% زده فقط واسه اینه که اینتل ها رو پیدا نکردیم و با وترین تا آخرش نرفتیم؟
نقل قول:
1-نه ادامه نداره:20:
2-بله مال همون کامپیوتر ها و تموم کردن رو حال ورترن هست:20:
برای من با hard 75درصد تموم شد ولی دیکه حال ندارم از اول برم بیخیال زیاد جالب نبود bf3 بهتر بود البته نظر من هستنقل قول:
بینم، بازی بعد از کشتن ماکاروف بازم ادامه داره اصلا؟
یا اینکه 50% زده فقط واسه اینه که اینتل ها رو پیدا نکردیم و با وترین تا آخرش نرفتیم؟
شنیدم که mw1 از همه سری های cod بهتر هست .
زرشک! ما خیال کردیم حالا نصف بازی رو از دست دادیم!
تو هفته اي كه بازي اومد ايران .. سه بار تو يك هفته بازي رو همه دور ها تمام كردم ... تو هر مورد هم موقعي كه SOAP كشته شد واقعا ناراحت شدم و بار اول دوم اشك ريختم ....
اين صحبت ها هميشه يادم ميمونه از بازي :
There's clocktower in hereford were the names of the dead are inscribed
we try to honor their deeds even as their faces fade form our memory
“tell me price how long did it take for him to die”?
“Im comming for you Makarov, Hell awaits.”
Price: Theres a clocktower at Hereford, where the names of the dead are inscribed.
Macmillan: What happened?
Price: He killed Soap. He’s gone Mac
من هیچ حسی تو این قسمت نداشتم:41:نقل قول:
شما اون قسمت توی مدرن ۲ که داشتن روج + ghost رو آتیش میزدن اشک ریختی؟:37:
سلام.من cod mw3رو تا 6/22% رفتم،ولی وسط بازی یه دفعه میگه error:reliable command buffer overflow و از بازی میاد بیرون،نمیدونم باید چیکار کنم.لطفاً دوستانی که میتونند راهنماییم کنند.
سلام دوست عزیزنقل قول:
کاشکی بیشتر توضیح میدادی که کجای بازی هستی
منم ۱ ارور داشتم تو بازی،فک کنم مال شما هم همون ارور من باشه
اون قسمت رو باید دنبال گروهت بری(از گروهت جدا نشو) که میرن تو یه اداره سمت راست خیابون
اگه از گروهت جدا بشی اون ارور رو میده
سلام،من گروهو بخصوص اونی که میگه منو دنبال کن،دنبال میکنم ولی وقتی میخوام وارد همون اداره در سمت راست بشم ارور میده.نقل قول:
توضیح اینکه تو یه خیابون هستم که با پشتیبانی تانک داریم دشمنو تارومار میکنیم،ولی همون اتفاقی که گفتم میفته.
یه سال انتظار ارزشش رو داشت بازی این سری جالبتر بود من با همه مدلاش بازی کردم نرمال سخت سختتر
مرحله اخر که پرایس انتقام ساپ رو میگیره از همه بهتر بود بخصوص دیالوگای که استفاده شده بود
پس به احتماله زیاد اصلا mw1 رو بازی نکردینقل قول:
همون mw2 هم اگه سوپ می مرد خیلی ناراحت می شدم
گوست و روچ هم من خیلی واسشون گریه کردم ولی وقتی صحنه مردن سوپ رو دیدم دو سه روز اصلا بازی نکردم بقیشو:37::37::37::37::37:
من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیمنقل قول:
شرمنده من روش دیگه ای بلد نیستم واسه این ارور
صبر کنید شاید دوستان راه حالش رو بلد باشن و به شما بگن.
من mw1 هم بازی کردم تا انجایی که یادمه قسمت احساسی نداشتنقل قول:
با درود...
من بازی رو تا 50 درصد که میرم تموم میشه(روی حالت سخت نیست)
یک جا خوندم که سیو بازی رو دانلود میشه کرد و جایگزین کرد تا بشه همه ی مراحل بازی رو تا انتها رفت
حالا دانلود کردمش با حجم133 مگ ولی وقتی با پوشه player2 ریپلیسش میکنم باز هم همون سیوهای خودم رو داره و باز هم تا 50 درصد که میرم همونجا تموم میشه
مرحله اعدام ماکاروف رو هم روی هارد گذاشتم ولی بازم همونجا تموم شد
مرحله اضافی در کار نیست،100% شدن بازی یعنی اینکه شما تمام مراحل رو روی سخت ترین درجه رفتید و تمام آیتم های مخفی رو هم پیدا کردید.نقل قول:
روی pc هم ارزشی نداره که بخاطرش سیوگیم دانلود کنید ولی روی کنسول اچیومنت بدست میاد.
[QUOTE=nois3;6853250]من و چنتا از دوستان دیگه تو همین تاپیک همینجوری از اون قسمت ارور عبور کردیم
شرمنده من روش دیگه ای بلد نیستم واسه این ارور
صبر کنید شاید دوستان راه حالش رو بلد باشن و به شما بگن.
دشمنت شرمنده،مشکلم حل شد مر30 :46:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
دشمنت شرمنده،مشکلم حل شد مر30 :46:نقل قول:
من نگفتم بازی برام 100 درصد شدهنقل قول:
من روی 50 درصد موندم
مثلا میخوای 100% بشه کهچی بشهنقل قول:
من نگفتم بازی برام 100 درصد شده
من روی 50 درصد موندم
من تا حالا خودمو به 83 رسوندم ملاک بیشتر سرعته بازیه درست انجام دادن دستور العمل ها و اینکه هی نمیری:31: مدل بازی رو هم نرمال انتخاب کن که بهت فشار نیاد:31:
به سلامتی دل خوش سرور های بازی چیلتر شدن دیگه نمیشه انلاین زد !:41: نزاشتن 2 روز کیف کنیم ها !
چرا این تاپیک داره خاک میگریه؟
سلام.
سيو 100 درصد با level 50 را ميتونيد از اين لينک دانلود کنيد. با حجم 6 مگايايت.
جايگزين فولدر player2 کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایان بازی های بسیاری را دیده بودم و در آغاز MW3 انتظار پایانی خوش همراه با جلوه ای ماندگار را داشتم.اواخر “ندای وظیفه ۱″را بی شبهات به فیلم”دشمن پشت دروازه” نمی دانستم و صحنه های جنجالی سری جنگاوری نوین که جای خود دارد.”گناهان پدر”دستمایه طنز “گناهان جنگاوران” بود و “باخت بازی” کنایه از باخت جنگ… باختی که با سه علامت سوال ناقص ماند. اشباح مسلحی که به جنگ سرنوشت می رفتند همگی ۵ سال بعد تکرار شد.
تکراری با موسیقی بدیع٫ شروع جنگاوری دوم به اندازه قسمت اولش کوبنده نیست اما پر کشش تر است. دیالوگ های تاثیرگزار ژنرال شپرد (هرجنگی جنگ ماست) یا سخنان کاپیتان پرایس:
History is written by the victorمراحل شماره دوم اقتباسی از فیلم های روز نبود بلکه خود فیلم بودند… وقتی که در “خورشید دوم” بدون حضور خورشید،ماه را هم ناپیدا می بینی و با سربازان اندک در واشنگتن بدون برق، زیر باران شدید به سوی کاخی پیش میروی که روزگاری نزدیک خورشید دوم جهان بود، در فکر بازی نیستی… این فیلمی ماندگار است… “دشمن دشمنت” را مانند خیالی میدانی که دشمن تو مجبور می شود برای حفظ خود مکان دشمن دیگرش را فاش کند و خود را به تنهایی برای انتقام آماده کند. انتقامی که دوستش از او خواهد گرفت.
ژنرال خاطرات از دست دادن مردانش را می گوید و می میرد… حتی او نیز به آرزویش نمی رسد. اما همه اینها در مقابل “برادران خونی”هیچ است.”چشم طوفان” مقدمه ای شد برای نماد های سری جنگاوری نوین… کاپیتان برای دومین بار سیگار جلوی هم رزمش سیگار میکشد. در آب های سرد شناکنان از زیر قتل عام غیرنظامیان می گذریم… قتل عامی که امضای سری جنگاوری نوین است… آری… این صحنه ها برایمان عادی شده …
صبح شد و آن اتفاق ناگوار افتاد. کاپیتان زخمی بر روی زمین میگوید “مرا رهاکنید و بروید” ولی این رسم جوانمردی نیست… به اتاقی میرسیم که آفتاب از پنجرها به زندگی سلام میکند اما او با لجبازی مارا به درود گفت و باز به آرزویش نرسید… و گیمری که از قتل عام سربازان استلینگراد گریه نکرده بود اینبار گریه کرد…
همه اینها مقدمه ای بود تا حسابی درگیر جو بازی شویم… برای پیش بینی سرنوشت ندای وظیفه سال ۲۰۱۲… آیا آ ن نیز مانند پدرانش نبض جنگ را خواهد فشرد؟
با تحلیل نوآوری های CoD در این چند سال میتوان نتیجه گرفت:
- جو بازی به شدت تغییر خواهد کرد,احتمالا خبری ازجنگ روسیه و آمریکا نخواهد بود
- سلاح های جدید,ممکن است ندای وظیفه بعدی به عملیات ضد تروریستی بپردازد مانند مرحله Mind the Gap
- داستان های قوی, مانند آنچه در عملیات سری شاهد بودیم
- حضور شخصیت های غیرانسانی مانند ربات در داستان ها
- افزایش صحنه های سینمایی تاثیرگزار مانند قتل عام غیرنظامیان
- نبردهای بسیار عظیم مانند جنگ های فضایی,در مورد ندای وظیفه با بازی مثل هیلو متفاوت خواهد بود
- ارتقای موتور گرافیکی برای سال ۲۰۱۳ الزامی به نظر میرسد هرچند IW5 در نوع خود عالی است
- تغییری که کمتر محتمل است افزایش گیم پلی بازی به بیش از۱۲ ساعت است
نوآوری هایی مانند هواپیماهای بدون سرنشین,سنگرگیری,گروگان گرفتن,استفاده از وسایل نقلیه نیز محتمل هستند ولی آنچنان بزرگ به نظر نمی رسند. اکنون به سوال هایی که ممکن است بیشتر شما داشته باشید جواب میدهم:
۱-آیا ندای وظیفه به فضا خواهد رفت؟
بله,به احتمال زیاد از سال ۲۰۱۳ با اشباع شدن ذهن ها از داستان های کنونی ندای وظیفه به داستان های آینده دور خواهد پرداخت
۲-آیا ندای وظیفه ۱۰۰ ام منتشر خواهد شد؟
خیر,بازی هایی بوده اند که مدتی ساخته نمی شوند و پس از چندین سال دوباره نسخه ای کاملا متفاوت روانه بازار میکنند.پس CoD در یک برهه زمانی منتشر نخواهد شد.
۳-آیا ندای وظیفه بالاخره از رقیبانش شکست خواهد خورد؟
خیر,ساخته شدن ندای وظیفه توسط دیدگاه های متفاوت دو شرکت باعث شده این سری جذابیت خود را حفظ کند.همیشه جزییاتی بوده که برای گیمرها جدید باشد.
۴-آبا دو شرکت IW و تری آرک سرانجام متحد خواهند شد؟
آیا دو حزب جمهوری خواه و دموکرات سرانجام متحد خواهند شد؟
ایا منتظر داستان های جنگ جهانی دوم باشیم؟
بله,شرکت IW برای تجدید خاطرات هم که شده روزی به این موضوع خواهد پرداخت.
……..
این ها همه پیش بینی بود و خدا میداند کدامیک درست است. شما نیز کمی فکرکنید… هرچه باشد تاریخ انقضای مطالب من E3 سال ۲۰۱۲ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون قشنگ بود
سلام
بازی MW3 یه اچیومنت داره که باید مرحله های Black Tuesday و Hunter Killer رو در درجه ی سختی Veteran تمام کنیم که من این دو تا مرحله رو رو وترن رفتم اما این اچیومنت انلاک نشد.مشکل از کجاست؟ در ضمن دوستم هم امتحان کرد ولی برای اون هم نشد و همچنین اون بازی رو از یه جای دیگه گرفته و بازیمون یکسان نیست در نتیجه فکر نمیکنم مشکل از بازی باشه.
با تشکر
یه NEW GAME بزن از اول برو... بازی رو هم بذار روی وترن بعد وارد مرحله اول شو ایشالا فرجی میشه آنلاک میشه... کارو که گفتم رو انجام بده:46: در واقع برای سه شنبه سیاه New Game بزنی نه اینکه میشن رو انتخاب کنی اگه تموم کردی باید قبل شروع آنلاک بشهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من امروز صبح تونستم مولتی پلیر این ورژن کالاف رو به صورت انلاین با کرک بازی کنم :21:
دوستان اگه روش رو بلد نیستیم به تاپیک زیر برین !
البته هنوز آموزش رو نذاشتم ! ولی خب شب که برسم خونه آموزش توی تاپیک قرار می گیره :8:
به به شه کالافی بزنیم امشب :31:
تاپیک :
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=548271[/PHP]
سلام
من یه دو تا سوال دارم از کل مجموعه ی مدرن وارفر
تو شماره 2 چرا شپرد خیانت کرد؟
این عملیات کینگفیش چیه (یه چی بود) که هم گست توش بوده هم سندمن؟
سلام.من انلاین که میزنم پینگم خوبه ولی نمیدونم چرا لگ میزنه!!کسی میدونه؟؟در ضمن چقدر از اینترنت کم میشه؟خیلی؟؟؟
سلام یک سوال تکراری
کرک مالتی اومد
بله...میشه راحت مولتی بازی کرد.نقل قول:
به تاپیکهای زیرمراجعه کنی:
سلام یه سوال پرسیدم که اجرای بازی تو ویندوز 64 بیتی ارور میده. یکی از دوستان جواب دادن که کمپاتیبلیتی رو امتحان کن. واقعیتش من خیلی وقته اونو امتحان کردم. اگه مشکل اون بود پست نمی دادم. ولی بهر حال دستشون درد نکنه. حالا کسی هست که جواب بده؟؟؟!!
راستیتش من بازی رو نصب کردم ولی فایل اجرایی نداشت. بخاطر همین از اینترنت میسینگ فایلز رو گرفتم که توش فایل اجرایی هم بود. ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم ارور میده که ویندوزت 64 بیتیه و نمیشه بازی کنی.... چیکار کنم؟؟؟؟ آیا ممکنه از نقص فایلای بازی باشه؟؟
مرسی
شما اروری که میدرو اینجا لطف کنید بزارید ....تا ببینیم مشکل از کجاست :20:نقل قول:
(درضمن سئوالتونو انتقال بدید به تاپیک مشکلات ،الان آقا پلیسه میاد هممونو دیلت میکنه!:31:)
سلام به همه.
آقایون داره اشکم در میاد.:37:
آقا من هرکاری میکنم که این بازی رو آنلاین بازی کنم(چه با تکنو چه با التر چه با تانگل و چه بدون تانگل)همش ارور زیر رو میده لطفا کمکم کنید.:41::37:
باشه سوالمو تو حل مشکلات در نصب و اجرای بازی ها ثبت کردم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :27:نقل قول: