ظاهرا درست شده ولی ای کاش هیچ وقت درست نمیشد.نقل قول:
Printable View
ظاهرا درست شده ولی ای کاش هیچ وقت درست نمیشد.نقل قول:
دوستانی که معــرض هستند یه نگاه اینجا بندازند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلد نت من وارد ميشم
فقط تاريخ پايان اعتبار رو ميگه
نه حجم باقيمانده رو ميگه نه ريز كاركرد
دو سه روزه قطعي هم داره
اصلا معلوم نيست چي به چيه !!
واسه من چند روز هست این آدرس باز نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار کنم؟
آدرسش عوض شده؟
منم چند روزه از هر ده باري كه تست ميكنم يه بارش سايت رو مياره كه اونم تو پست قبلي گفتم چجورينقل قول:
دوستان
طبق مصوبه جدید شرکت مخابرات خراسان رضوی , از تاریخ 21 آذرماه سال 91 هیچ سرویس نامحدودی ثبت نام و یا تمدید نخواهد شد .
برای کسب اطلاعات ببیشتر با 2020 تماس بگیرید.
جریان چیه ؟ یعنی طرح الماس هم نمیدن ؟ لطفا یکی از دوستان پیگیر باشه خانومه با ما لج شده , جواب نمیده .
چرا الماس میدند.نقل قول:
ولی ماهی 180 تومن. داری بدی !؟:n04:
یعنی 256 نامحدود ما رو تمدید می کنند یا نه ؟
بچه ها من مشکل رفتن به سایت های بانک و گوگل که https هستن رو دارم! از بقیه چه طوره؟
خــــــــــــیرنقل قول:
مال من درسته.نقل قول:
سامانه هم درسته.
کسی نیست الماس داشته بگه سرعتش چجوره؟ :n02: با این قیمتی که داره حتما باید سرعت خوبی داشته باشه
مگه کسی خیلی خوشی زده باشه زیردلش بره اینو بگیره با 70توام می شه دومگ اسیاتک رو گرفتسرعتش هم 200 هستش کاملا نامحدود بقیه پول رو هم می زاره جیبش:n01:
سلام
دوستان الان در قسمت شارژ حساب دو گزینه داریم. شارژ زمان و شارژ حجم. هر کدوم رو هم بزنی جداگانه قیمت میزنه. یعنی مثلاً برای کسی که هم حجمش تموم شده هم زمانش باید هزینه هر دو تا رو بده؟ یعنی مثلاً یک ماه تمدید زمان + یک گیگ حجم باید دو تا 4240 تومن یعنی 8500 تومن پول بدیم؟
چجوریه سیستمش؟
بله.نقل قول:
اگر هم فقط گیگ میخوای بگیری فقط گیگ رو عدد بزن و تو قسمت زمان صفر بزن.
ممنوننقل قول:
زمان انقضای سرویس من اول اردیبهشت هست. بالاخره زمان هم باید بخرم دیگه نه؟
بله.نقل قول:
هر دوش رو عدد بزن.
سرعت طلایی 512 چنده؟رایگانم داره؟
چرا این سامانه لعنتی باز نمیشه یه هفته ای هست . اون دفعه که قطع شد دیگه باز نشد . مال همه همینطوره .
آقا من الان دارم دانلود می کن داره ازم حجم کم میکنه!!!!!!!!!! دیروز اینجوری نبود!
بعثت. مگه از 12 نیست؟
اگه با پ*ر*و*ک*س*ی و V*P*N و .. وصل باشی نمیتونی سایتش رو باز کنینقل قول:
اونا پیش کش . بدون اونا باز نمیشه . فکر کنم خیلی ها توی تاپیک گفتن همچین مشکلی رو دارن الان . فکر کنم کسایی که سرویس ها جدید دارن باز نمیشه و طرح بعثتی ها فقط باز میکنه .نقل قول:
ديشب حدود ساعتاي يك به بعد مخابرات و مبين نت بدون فــيلطر فيس بو ك و توئيتر رو باز ميكرد ولي سايتاي ديگه رو نه !
به نظرم مشكوك بود قضيه!
بعد از کلی شکایت و پیگیری و دعوا بالاخره حجمی که ازم دزدیده بودن رو پس گرفتم.
سرویسم تموم شه معطل نمیکنیم بلافاصله پورتو خالی میکنم میگم این سرویس دهی مزخرفتون ارزونی خودتون میرم وایمکس می گیرم.
دو سه تومن اارزونتر بودن مخاابرات ارزش این همه مصبت و بدبختی و دزدی و .... رو نداره.
نه قربان واسه بعثتی ها هم درست باز نمیشه. یه هفته اس نتونستن درستش کنن. اگر وضع همینجور باشه منم سرویسم تموم شه میرم یه 512 نامحدود اسیاتک میگیرم. مسخره بازی شده یه سره باید ببینی چقد حجم مونده ؟, ساعت 12 شب کم میکنه یا یک؟ الان سایت باز میشه یا نمیشه؟ و ......نقل قول:
پشتیبانی هم که بشدت افتضاح یا بهتر بگم اصلا وجود نداره. صد رحمت به شرکتهای خصوصی.
امروز رفتم جای منشی زاده.
گفت شاید در آینده سرویس نامحدود رو باز بذارند. البته شاید. مثلا به مناسبت جشنواره ایی یا چیزی
دوستان بعثت هم شب کم میکنه باز صبح برمیگردونه؟
من که تا حالا امتحان نکردم.نقل قول:
در ضمن الان چک کردم سامانه رو بالاخره درست کردند.
چون واسه من الان داره کم میکنه .گذاشتم دانلود اگه برنگردوند باز فردا میرم از حلقومشون میکشم بیرون !نقل قول:
آره جدیدا کم میکنه بعد صبح می افزایه!نقل قول:
از منم داره حجم کم میکنه.
دیگه چی کار کنیم ما , هر کار دلشون بخواد میکنن.دیگه فقط مونده ما رو ....
سلام دوستان کسی از این طرحهای جدید خبر نداره؟ هر دفتری که رفتم یه جور لیست گذاشت جلوی ما! هیچکدومم حالیشون نبود سایتم که کلا یه چیز دیگه میگه!:n13:
الان من چیکار کنم؟ حیف که فقط باید از این مخابرات کوفتی اینترنت بگیرم ! حیف!:n28:
دوستان من چند صفحه ای رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم طرح بعثت جدیداً شده از 1 تا 7 یا همون 12 تا 7 ـه ؟ :n02:
میشه یه نفر شفاف سازی کنه ؟
بعثت همون 12 تا 7
میشه بگید تفاوت طرحهای دفاتر چیا بوده؟ بعیده با هم فرق کنن!!نقل قول:
دیشب ما هرچی دانلود کردیم از حجم کم شد و صبح هم بر نگشت جالب اینجاست که داخل ربز مصرف هم اثری از این 2 گیگ نیست؟
الان این 512 اسیاتک که یکی از بچه ها گفت دقیقا مثل نامحدود خود مخابراته ؟ یعنی سرعتش همون 60 تاست ؟ هر چی هم دانلود کنیم مشکل نداره ؟ اخه قیمت مثلا سرویس 20 گیگش که دیدم از نامحدود بیشتر بود . حجمش که کمتره . چجوریاست این نامجدود و محدود اسیتتک (گفتم چون همینجا بچه ها گفتن همینجا هم بپرسم)
چرا . با هم بعضی ها فرق میکنن . دلیلش هم اینه که خودشون هم از جزییات طرح خبر ندارن . الان هر سرویس یه طرح نوروزی داره . معمولی هم داره . یه جا میگن فقط نوروزی ها شبانه دارن . یه جا میگن فقط 6 ماهه ها شبانه دارن . یه جا میگن کلا همه شبانه دارن . و .... .یه چند تا طرح من دراوردی مسخره هم یادمه قبلا دیده بودم اسمش یادم نیست .نقل قول:
زیاد تعجبی هم نداره آخه.نقل قول:
چون ناسلامتی داریم تو ایران زندگی میکنیم :n21:
خداشفاشون بده مخصوصا مخابرات رو
من شنیدم سرعتش همون ثابت حدود60 تاس . منتهی اون طرحهایی که ترافیک هدیه دارن سرعت تا تموم شدن هدیه حدود 250 تاس و البته تا 400 هم گزارش شده. بعد از ترافیک هدیه هم میشه همون 60 تا.نقل قول:
سلام چطوری میشه انلاین شارژ کرد مثل اینکه سایت گلد نت خرابه