آپدیت رو مهدی بهتر میدونهنقل قول:
ولی اینترنت الان روز خوبشه
خبر امروز رو نشنیدی؟
تشکیل شورای عالی فضای مجازی به دستور رهبر برای نظارت شدیدد و مستمر بر دنیای مجازی از امروز انجام شد
Printable View
آپدیت رو مهدی بهتر میدونهنقل قول:
ولی اینترنت الان روز خوبشه
خبر امروز رو نشنیدی؟
تشکیل شورای عالی فضای مجازی به دستور رهبر برای نظارت شدیدد و مستمر بر دنیای مجازی از امروز انجام شد
من یه 6960 سامسونگ خریدم.
یه فیلم under/over دارم.میشه با HDMI فیلم تو لپ تاپ گذاشت و تو TV 3بعدی دید؟؟
بالاخره یه 42 مدل 65100 گرفتم...فعلا اصلا بازش هم نکردم...
tv رو 1900 داد بهم...بلوری 660 هم 240 تومن...اول خیلی گرون میداد...نزدیک بود دعوامون بشه وگرنه کم میکردم قیمت رو:|
حالا این کارت هدیه رو طرف گفت اونی که میاد نصب میکنه از همون باید بگیری...ببینم هزینه ی نصب هم باید بدم؟
ربطی به این تاپیک نداره لطفا رعایت کنید ، تو پروفایل جواب دادمنقل قول:
========================
دوستان سوالهای بی ربط رو جواب ندید لطفا
جواب که میدید طرف فکر میکنه حتما مشکلی
مبارک باشهنقل قول:
هزینه ای برای نصب نباید بدید ولی اگر من باشم یه کوچولو به عنوان عیدی میدم:46:
آره الان شنیدمنقل قول:
هیچی دیگه باید بیخیال این اینترنت بشیم
فقط خدا کنه دیگه اونقدر نبندنش که نشه دیش هوا کرد
اینترنت یک طرفه م ا ه واره ای الان تنها گزینه هست
این آپدیت هم به نظرم اومده
از بس همه ی پورتا و سایتا رو بستن فکر کنم تلویزیون عملا نمی تونه ارتباط درستی با سرورش برقرار کنه
هر اپلیکیشنی می خوام نصب کنم وسط کار می مونه
بابا من کلی از کارام رو با اینترنت و ایمیل انجام می دم آدم واقعا عذاب می کشه با این مدل اینترنت
اعصابم ریخته به همنقل قول:
در هر حال به تاپیک مربوط نیست
تو پروفایل صحبت میکنیم اگه دوست داشتی:46:
نقل قول:خيلي ممنون كه خيالمو راحت كرديد:10:نقل قول:
نقل قول:
ربطی به این خبر امروز نداره.تشکیل این دری وری هام زیاد نمیتونه به نت آسیب برسونه.
اینرتنت ملی فاز 1 تازه خرداد میاد.که توی تهران و اصفهان و چند شهر دیگس.
این افت سرعت هم به خاطر نت اصفهان هست ارتباط بین اصفهان و تهران دچار مشکل شده دارن برطرفش می کنن هر بار یه منطقه یا isp سرعتش میاد پایین تا شنبه ی دیگه خوب میشه.
من سرعتم روی 220 بود الان شده 150 140.
نه آپدیت نیمده.
نقل قول:
از این شایعه ها زیاد اومد بابا نت ملی که نمیخواد بیاد داغون کنه میخواد بیاد بهتر کنه ارتباطای خارجی همونه با رشد کم کم کم سرعت تا وقتی رکورد آمریکا رو بشکنه.
سرعت ارتباط داخلی با نت ملی میره بالا البته نه همون اولش هر چیزی وقت میبره.
این مشکل هم به خاط اصفهانه زود درست میشه.نگران نشین.
آپدیت منم همینه و آخرین آپدیته.
اینقدر نشینید این حرفای رسیوری هارو گوش کنید در وری زیاد توشه.
تو نت خبر بهتر پخش میشه. زود تر.
مطمئن باشین نت ملی خیلی بالاتر از این حرفاست تازه مگه بده.
کره هم نت ملی داره.
فقط شاید بیشتر باید توی ارتباطاتون دقت کنید چون اون موقع خیلی چیزا چک میشه گه گاه
نه دوست من 20 دقیقه برق وکشیدم ریست کردم حالت خودکار گذاشتم نشد که نشدنقل قول:
این در حالیکه با لپ تاب کوچکترین مشکلی هم ندارم
یکی راه حلی ارائه بده به فروشنده هم گفتم گفته یک پولی باید به نصاب بدی تابیاد ست کنه به نظر شما اون میتونه کار دیگری بکنه ؟شاید هم قراره معجزه کنه؟ نیاد پول هم بگیره بد بگه مودمتون مشکل داره با اپراتورتون تماس بگیرید واز این حرفا
بچه ها این کنترل جادویی رو چرا وقتی توی منو دکمه ی ok رو میزنم گیر میکنه؟ حتی با کنترل اصلی هم نمیشه کاری کرد...تا 10ثانیه گیر میکنه...ولی تصویر رو نشون میده...چرا اینطوریه؟
راستی این تانگل رو باید از کجا بگیرم؟ اینی که tv رو نصب کرد اصلا نمیدونست تانگل چیه:دی
ویرایش: این عینک هاش چقده گندس=))..آدم خجالت میکشه بزنه:دی:دی
خواهشا تاپیک رو به بیراهه نکشین. موضوع تاپیک معلومه. فکر نکنم احتیاج به تذکر باشه...نقل قول:
دانگل دوست عزیز تانگل چیه؟نقل قول:
دانگل رو یا باید از نمایندگی بگیری یا زنگ بزنی به گلدیران برات بفرستن
درسته...حواسم نبود...تانگل اسم یه برنامس:دینقل قول:
حالا این کنترل جادویی ما اشکال داره یعنی؟:41:
ویــــــــرایش:
وقتی دکمه ی ok رو میزنم فقط کنترل گیر میکنه...ولی tv چیزیش نمیشه:دی
کنترل جادویی چیز خاصی نداره بخواد گیر کنهنقل قول:
من اصلا منظورت رو متوجه نمی شم چی گیر می کنه؟کجا؟
تا حالا همچین چیزی ندیدم پس اگه مشکلی هست باید دقیق توضیح بدی
قبل از اینکه جواب بدی این رو بدون که دستگاه های وایرلس نباید اطراف تلویزیون و کنترل جادویی باشن
مثلا مودم و لپتاپ و موبایل و این چیزایی که وایرلس دارن ممکنه تداخل بندازن تو عملکرد کنترل
غیر از این باشه بنده اطلاعی ندارم
اینطوریه که وقتی با کنترل جادویی وارد منو میشم و میخوام روی یه چیزی کلیک کنم ok رو میزنم...ولی بعد از اون کنترل تقریبا واسه 10 ثانیه گیر میکنه...یعنی دکمه هاش کار نمیکنه دیگه...روی کنترل هم اون چراغش قرمز میمونه واسه 10 ثانیه...چشه به نظرتون؟:|
بیرون از منو هم اون ok رو میزنم همین بساطه
اصلا چیزی نزدیک tv نیست...نه wireless نه چیز دیگه...
شما دکمه mute و ok رو همزمان نگه دار چند ثانیهنقل قول:
بعد چراغ کنترل چشمک می زنه و ارتباطش قطع می شه
بعد ok رو بزن کنترل دوباره تنظیم می شه روی تلویزیون و کالیبره می شه
به هر دلیلی که باشه باید با اینکار درست بشه اگر نشد با نمایندگی تماس بگیر
نمیشه اصلا...میخوام این 2تا رو نگه دارم یا دوباره حالت قبل(10ثانیه چراغش روشن میشه و از کار میفته) یا mute میشه همیننقل قول:
حالا نمایندگی میاد کنترل رو عوض کنه یا باید کلا TV رو بدیم بهش؟ : ))
شما که فقط می گی نمیشه عزیزمنقل قول:
اول mute رو بگیر همینطور که نگه داشتی دکمه ok رو فشار بده و هر دو رو نگه دار تا چراغ روی کنترل چشمک بزنه
5-6 ثانیه طول می کشه
محاله نتونی ریست کنی کنترل رو
با دقت انجام بده لطفا
به جان خودم نمیشه:دینقل قول:
بخدا هرکاری که گفتی رو مو به مو انجام میدم...ولی...:19:
mute رو میگیرم...اون الماس گوشه سمت راست هی چشمک میزنه , بعدش که ok رو میزنم دیگه چشمک نمیزنه...کنترل هم هیچی نمیشه...یعنی چراغ قرمزش چشمک زن نمیشه...انگار فقط 1بار mute زدم...فکر کنم این دکمه okـش مورد داره:19:
نقل قول:
کار ما به کجا رسیده ای روزگار که ..... ها هم به ما تذکر میدن هیییییییییی.
:2::2::2::2::2::2:
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
نقل قول:
طوری نیست مال شما بعضی وقتا گیر می کنی مال من بس ضربه خورد دیگه کار نمی کنه یعنی گیرندگیش ضعیف شده.
طوری نیست فکر هم نکنم درست بشو باشه.
میدونم چی میگی نشانگر موس پرش داره
دوستان آیا از طریق کامپیوتر نمیشه در وبسایت اپلیکیشن های تلویزیون ال جی lgappstv.com ثبت نام کرد؟ وقتی توافق نامه تایید میکنم ثبت نام ادامه پیدا نمیکنه!
نشانگر موس کجاس؟:دینقل قول:
طوری نیست مال شما بعضی وقتا گیر می کنی مال من بس ضربه خورد دیگه کار نمی کنه یعنی گیرندگیش ضعیف شده.
طوری نیست فکر هم نکنم درست بشو باشه.
میدونم چی میگی نشانگر موس پرش داره
منظورتون از بعضی وقتا چیه؟ من که هروقت با کنترل جادویی ok میزنم چراغش قرمز میشه از کار میفته واسه چند ثانیه...این روش دوستمون پینوکیو هم اثر نکرد...یعنی ریست نشد کنترل....کسی راهی سراغ نداره؟زنگ بزنم نمایندگی؟:(
دوسته عزیز تعارف نکننقل قول:
زنگ بزن نمایندگی تا دیر نشده بگو خرابه بیان عوض کنن
چند روز بگذره دیگه گردن نمیگیرن
کنترل هم معمولا شامل گارانتی نیست
هر چه سریعتر اقدام کنی نتیجه بهتری میگیری
نقل قول:
ببین شاید علامت شما + باشه یا هر چیزی همون نشانگرش رو میشه عوض کرد من گذاشتم مثل موس تا راحت تر بشه باهاش کار کرد.
شما چون نمیدونی چطوری کنترل رو ریست کنی.
زنگم بزنی نمایندگی قبول نمی کنن چون کنترل جز گارانتی نیست.
شما دکمه ی mute رو با ok{همین حرف رفیقمون}با اونقدر بگیر تا چراغ رو کنرتل جادویی سه بار خاموش روشن بشه بعدش دکمه ی ok رو بزن تا کنترل رو ثبت کنه درست میشه اگه درست نشد هم طوری نیست یه مشکل کوچوله.
مال من که کلا خرابه
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
نقل قول:
بعضی وقتا مشکل داره بعدا سعی کن شاید بتونی
اصلا کنترل جادویی من نشانگر نداره:دی...یعنی فقط میشه با اون جهت هاش کار کرد....نقل قول:
ببین شاید علامت شما + باشه یا هر چیزی همون نشانگرش رو میشه عوض کرد من گذاشتم مثل موس تا راحت تر بشه باهاش کار کرد.
شما چون نمیدونی چطوری کنترل رو ریست کنی.
زنگم بزنی نمایندگی قبول نمی کنن چون کنترل جز گارانتی نیست.
شما دکمه ی mute رو با ok{همین حرف رفیقمون}با اونقدر بگیر تا چراغ رو کنرتل جادویی سه بار خاموش روشن بشه بعدش دکمه ی ok رو بزن تا کنترل رو ثبت کنه درست میشه اگه درست نشد هم طوری نیست یه مشکل کوچوله.
مال من که کلا خرابه
نقل قول:
مگه میشه.
شما وقتی کنترل رو تکون میدی نشانگر نداره پس حتما کنترل معمولی رو با کنترل جادویی اشتباه گرفتی والله تا جایی که من دیدم اینطوری بوده.حالا شاید مدل کنرتل شما 2013 هست:46::46::46::46:
دوسته عزیز یعنی یه زنگ به گلدیران زدن اینقدر سخته؟نقل قول:
حد اقل راهنمایی میکنن که
بعدم جنس نو که از اول خراب باشه غلط کردن جزو گارارنتی نباشه
ببر بکو ب تو فرق سزشون
70-80 تومن پول همین کنترل جادوییشونه
نه اشتباه نگرفتم:دی نشانگر نداره دیگه نمیدونم چرا:|نقل قول:
زنگ میزنم ...نقل قول:
جوابشو میزارم واستون
چرا اینجا جوش انقدر مهدکودکی شده؟
آدم رغبت نمی کنه بیاد دیگه
تاپیک خوبی بود تا چند روز پیشنقل قول:
متاسفانه به بیراهه کشیده شد!
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
دوسنان این سوالو یک بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد:41:
اونم اینکه وقتی با کنترل معمولی بخوای توی محیط اینترنت حروف تایپ کنی باید چیکار کنی چون فقط میشه عدد وارد کرد:23::23:
شرمنده دوباره سوال میکنم
1-
57000 42" ایا جوایز به جزئ 200000 تومان جایزه بقیش داخل جعبه تلویزیونه یا نه بعدا می فرستند ؟
2- من اگر نخوام تلویزیون 3 بعدی بگیرم ولی بخوام اسمارت باشهتو حدود قیمت 1300 تا 1700 کدوم تی وی رو پیشنهاد میدید در صورتی که مربوط به این تاپیک نیست لطفا ادرس تاپیک مرتبط رو هم بدید
ممنون از همه
در قسمتی که قصد دارید مطلبی تایپ کنید دکمه OK بزنید سپس جدول حروف نمایش داده میشهنقل قول:
سلام دوستان .
بالاخره بعد از 4 ماه ! اینترنت رسید دستم !
وایمکس ایرانسل
128 یکساله ماهی یه گیگ !!!!
گفتن اگه خدا بخواد تا پایان اسفند بقیه جوایز می رسه !!!!!!!
نه منظورم اینکه با حروفی که روی خود کنترل نوشته( مثل صفحه کلید موبایل) بشه تایپ کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه فکر نکنم اینطوری بشه.نقل قول:
نقل قول:
نه منم خواستم یه همیچن کاری کنم ولی نشد.نمیشه.
ولی اینطور که رفقا میگفتن میشه با نصب نرم افزار روی موبایل با سیستم عامل آندروید یا ios درستش کرد.
ابلته نیاز با وای فای گوشی هم هست با مودم اگه درست بگم
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
نقل قول:
مال من که هنوز نرسیده فقط کارت شارژ شده اونم 400 تومن بوده.
خیر سرمون میخواستیم قبل از عید گیرمون بیاد
سلام دوستان
گیرنده کنترل منم خیلی ضعیف شده یکی دو ماه پیش در صورتی که اصلا کار زیادی باهاش نکردم زنگ زدم نمایندگی یه آدرس داد دور وبرونک برای تعمیر که به من دور بودو نرفتم این جور که من تو سایتهای مختلف دیدم این کنترلها یه چیز تبلیغاتی و اصلا کیفیت خوبی نداره و نمایندگی هم خیلی ضعیف کار میکنه من یه موس بیسیم دارم که گیرندش اندازه سر انگشت وبه usb وصل میشه برد بسیار بالایی هم داره و تا حالا از این مشکلا باهاش نداشتم.
محمد رضا جان سلام. دیروز hdboss جهت خرید بلوری شماره کارت را به من داد. شما میدونی اسم صاحب حساب چیه تا اشباهی در واریز وجه پیش نیاد شماره کارتو برات پ.خ میکنم