دوستان کسی مد برداشتن محدودیت سرعت رو نداره؟؟؟؟
Printable View
دوستان کسی مد برداشتن محدودیت سرعت رو نداره؟؟؟؟
نقل قول:
بازیه اسکانیا هم کپیه همینه ولی اون مراحلش حالت امتحان راهنمایی رانندگیه...ولی این بازی شما ازادین هرکاری دوسدارین بکنین این باحال تره
من الان خونه نیستم ولی صبح که خونه بودم از ساعت 6:30 تا 7:00 داشتم با روش آزمون و خطا امتحانش می کردم ببینم چطور میشه این بالا پایین رفتنش رو درست کنم که البته بخاطر کمبود وقت به نتیجه ای نرسیدم شما یه نگا به این پست من بنداز شاید شما چیزی دستگیرت بشه پست 1888:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا داشنقل قول:
سلام به همه بچه ها مشکلی دارم اینکه وقتی ماشینم 0 درصد خرابه یهو میرسه به 100 درصد چند بار هم درست کردم ماشین رو ولی بازم از 0 درصد میرسه به 100 درصد ماشین هم عوض کردم ولی بازم به 100 درصد میرسه میشه راهنماییم کنید راستی کسی همچین مشکلی داره
دنده تو چه حالتی هست ؟نقل قول:
اتومات؟
داداش من روش کار کردم ببین چطوره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ویدیو که خودم از بازی گرفتم
شرمنده کیفیت بده کیفتش اگر بیشتر از این بود حجمش خیلی زیاد می شد
فرمون این ماشین فوق العادست
ممنون.نقل قول:
لطفا روش استفاده اش رو هم توضیح بده...
توی پوشه بازی در داکیومنت، قسمت مد کپی کننقل قول:
الان که خونه نیستم رو کدوم قسمتش کار کردی به نظر خودت چطور شده ؟ یه جوری بشه که با ترمز های ناگهانی و دست انداز یه تکونی بخوره ولی دیگه اینقدر بالا پایین نره آدم حالت تهوع بگیره .نقل قول:
اینم رکورد سرعت خودم با بار .
(ماشین ولوو کلاس c)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که تونستن بازی رو اکتیو کنند و تو بازی با ی سری مشکلات یا باگ روبه رو میشن از این صفحه پچ رو نصب کنید شاید حل بشه واسه من حل شد مشکلم
اتومات هستش
ماشینمو ببینید:5::5:
عروسی راه انداختم:31:
پچ نصب کن به احتمال قوی درست میشهنقل قول:
لطفا یه نفر به سوالهای منم جواب بده.
من الان 100 تا پول دارم تا حالا هم نه وام گرفتم نه ماشین خردیم کلا هیچ کاری نکردم فقط بار اینور رو اونور کردم الان بهترین کاری که میتونم با این پول بکنم چیه؟
دو تا هم پیشنهاد وام 100 و 400 دارم. لطفا راهنمایی کنید.
نه وقتی ترمز میکنی درسته اما وقتی به گاردریل میخوره داغون میشه باز نتیجشو میگم...نقل قول:
اقایون برا من چراغ هایی که اضاف کردم روشن نمیشه
سلام
streeing non-linearity که تو تنظیمات هست چیه؟
بچه ها بازی من درست شد وقتی از اول نصب کردم و از اولم شروع کردم ولی امروز ک پچ رو نصب کردم دوباره میگه اکتیو کن و هیچ کدی رو قبول نمیکنه
چیکار کنم؟:sq_4:
اون چراغ ها رو باید جداگانه تنظیم کنیننقل قول:
با F4 تنظیمات همه چراغ ها میاد
من خودم به شخصه این کار رو کردم اول وام 100 تایی گرفتم واسه خودم کامیون خریدم و شروع کردم به کار بعد از یه مدت که پیشنهاد وام 400 تایی اومد وام 400 تایی رو گرفتم یه کامیون دیگه خریدم گاراژم رو آپگرید و یه راننده استخدام کردم بعد با بقیش در جا وام 100 تایی رو تصویه زدم و الان روزی 5000 تا قسط وام میدم الان خودم دوتا بار مسافت دور ببرم در روز حداقل 15000 تا کار میکنم اون راننده ام هم لخ لخ میکنه 1000 تا کمتر بیشتر کار میکنه . اگه احیانا تو بازپرداخت وام 400 موندین یه وام 100 بگیرین ولی پولشو خرج نکنین بذارین بانک بعنوان قسط هر روز ازش برداره تا خودتون کار کنین و پول جمع کنین در ضمن اگه تو skill لول بارهای مسافت دور رو میگیرین بار مسافت دور هم ببرین تا امتیاز و پول بیشتری بهتون بده سعی کنین یکی از skill ها رو ببرین بالا همه رو باهم نبرید بالا .نقل قول:
از قدیم میگن سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن . باید منتظر باشین یکی یه کد جدید پیدا کنه واستون بذاره .نقل قول:
حامد بفرما اینم از مد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به گارد ریل میخوره تاق تکون میخوره اما کاملا طبیعی میشه...
بچه ها فکر کنم پچ مورد داره منم نصبش کردم اکتیو خواست پاکش کردم درست شد
حالا این پچ چی هست چی اضافه میکنه به بازی
بابا جون هرکی دوست دارین بیخیال این مسابقه سرعت بشین . need for speed که بازی نمیکنین .نقل قول:
بنظره من این بازی اونقدری کامل هست که چیزی بهش اضافه نشه البته این نظره منه ها: حتی لایسنس نشدنه ماشینا هم چیزی از بازی کم نکرده....
اما یه چیزی... چرا کشور اسپانیا و پرتغال نیست؟؟؟؟
نرم افزار scs_extractor مخصوص استخراج فایل بیس (برای ادیتور ها)
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر x یکصدنقل قول:
من که هنوزم خونه نیستم تازه دارم میرم خونه ولی نگفتی کدوم قسمت رو دستکاری کردی ؟ springing , damping چی بود ؟ کدوم خط رو کم و زیاد کردی ؟
برم یه ویندوز 8 نصب کنم ببنم چقدر فرق میکنه اینقدر تعریفشو میکنن .
ببین این عکسو که میدم دقت کن که توش 4 عبارت میبینی که دوتاشون جلو عقب و دوتاشو ماله چپ و راستن... تو اگه اولیو 0 بزاری اتاق جلو عقبه کلا!!!!! پس اونو باید 1 بزاری اون دوتارم باید تعادلش رو حفظ کرد...
دوستان ویندوز 8 نصب کردین بگین چجوریه
شاید ماه هم نصب کردیم
جیگر اینو که گذاشتی من ریختم اما با سرعت پایین سر یه پیچ که نزدیک بود چپ کنم بعدشم کابین شروع کرد به عقب جلو رفتن شدید که اگه کسی توش بود این شکلی شده بود!:sq_7::sq_2:نقل قول:
والا من با R420 امتحان کردم اصلا مشکلی نداشت کلا کابین از پایین مثله عکس جدا نمیشد!!! اینکه کابین نرمه مشکلی نیست اما منکه تست کردم اینجوری نبود!نقل قول:
دوستان یکی لطف کنه یه مد بده که سرعت رو باز کنه ولی ماشین این همه ژله ای نشه یکی قبلا دانلود کردم افتضاح بود:sq_6:
سلام به همه من بازی رو پاک کردم یه خورده مشکل داشت بعد نصب کرد save کپی کردم بعد بازی پاک کردم بعد هرچی میخوام بازی شروع کنم از لود قبلیم نمشه 1000 بار هم save ;i رو که کپی کرده بودم تو utosave My Documents [جواب نداد از بازی میاد بیرون مشکل از کجاست
تو پراگ ولوو هست فکر کنم و یه شهرم تو جنوب نقشه ، یا سوئیس بود یا ایتالیانقل قول:
برادر پچ رو نصب کردی اکتیو خواست این کدارو ندادی امتحان کنی پس ؟بعد از اون چیجور پاک کردی ؟نقل قول:
نفهمیدی هنوز پچ چی اضافه کرده به بازی ؟