اقا مصطفی شما از کجا مطمئنی که آپدیت میشه ؟
اقا مصطفی شما از کجا مطمئنی که آپدیت میشه ؟
اون که 4 نیست 2.4 هستش و من رو توییتر سامی خوندم که اپدیتش واسه این گوشی میاد:46:نقل قول:
آقا من به این دوستمون زنگ زدم.نقل قول:
بهش میگم گوش آکبنده؟ میگه بعله ولی برای اینکه چک کنم که حتما آنلاک فکتوری بوده یه بار سیم کارت گذاشتم توش که مطمئن بشم.
اومدم بگم ...
گفتم بی خیال، بذار به حال خودش خوش باشه.
این دوستان شما هم که میگین ازش خرید کردن همینجوری خریدن و راضین؟!!!
نقل قول:
بله دوست عزیز همینطور که ninja عزیز گفتن چیز پی ان روی این گوشی عالی کار میکنه:46:
من خودم امتحان کردم و هیچ مشکلی نداره
خیالت راحت:31:
موفق باشی:11:
کسی قیمت دوبی رو نداره اونجا چند گیر میاد؟!
بدیم از دبی بیارن بصرفه تره...
سلام به همگی دوستان.
این گوشی الان تو چه موقعیتی قرار داره؟اومده نیومده؟قیمتش حدودا چه قدره؟؟
به به عجب قیمت خفی هم گذاشته رو گوشی:18:نقل قول:
لطف کردن این قیمتو گذاشتن.....:13:
مرد گنده خجالتم نمیکشه عجب ادمای پررویی پیدا میشن:13:
یا خودش درازگوشه یا مارو درازگوش فرض کرده:27:
یکی هم نیست بیاد به این موارد رسیدگی کنه...میگم بازار بیدروپیکره بگید نه:19:
موفق باشید:11:
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
الان کمو بیش وارد میشه و قیمتشم حدود 1200 تا 880 هستش.نقل قول:
شما تا 930 هم بگیری قیمت خوبیه البته اگه میتونید از دوبی بیارید بهتره چون قیمت خود گوشی رو پرداخت میکنید:46:
فوت پدر عزیزتون رو هم به شما و تمامی خانواده محترمتون تسلیت عرض میکنم و امیدوارم که غم اخرتون باشه.
موفق باشید:11:
فکر کنم اینی که گوگل تو این کنفرانس قبلی قولشو داد 4 باشه>انطور که من شنیدم یه شاهکاره که می تونه با بقیه دستگاههای دیجیتالی ارتباط بر قرار کنهنقل قول:
به دلیل اینکه این شرکت ها واس گوشی هاشون همیشه آپدیت های جدید رو میدن که باعث نشن از فروش گوشی کم بشه... مخصوصا چنین گوشی های شاخ و پرطرفداری مثل گلکسی اس و گلکسی اس 2 که حتی اون قدری هم که قدیمی بشن که سامسونگ هم دیگه واس گوشیا اون قدر ارزشی قائل نباشه که آپدیت جدید بزنه کاستوم های زیادی واسشون میاد کماکان...نقل قول:
اونی که جدیدا قراره بیاد اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امروز با این آقا قرار گذاشتم برام بیاره(اقای شهاب الدین دهقانی 09132761009):31: ولی دقیقا همین حرفو زده :20:آیا مطمئن هستش یا نه ؟:20: دوستانی که خریدن خبر بدن که گوشی که از ایشون خریدن چطوره ؟ رام فارسی داره و آخرین آپدیت اون چیه ؟:13:از دوستانی که پاسخ بدن پیشاپیش تشکر می کنم .:11::11::11::11::11::11: yusefy جان شما خریدی اعلام نظر سریع کنید . تشکر.نقل قول:
خوب دوست من داره برات چک میگیره بد کاری میکنه؟نقل قول:
دلت میخواد گوشی بیاد دم خونت اکبندشو باز کنی ببینی خرابه کل پولتم بره هوا؟:31:
من خودمم گوشی رو گرفتم اکبندش برای تست باز بود و گفتن که تست گرفتیم برات و گوشی هم کاملا سالم بود.وقتی این حرف میزنن یعنی دارن تضمین میکنن که درسته.ولی وقتی یه گوشی بدون گارانتی میخری و پلوم هستش یعنی تمام مسئولیتش به عهده خودتونه اگه خراب باشه میخواید چیکار کنید؟؟؟:13:
ولی وقتی طرف میگه مشکل نداره و تست کردم اگه مشکل داشته باشه بنا بر حرفی که بهت گفته میتونی بری بزنی تو سرش بگی گوشی که گفتی سالمه خرابه و کار نمیکنه....:31:
در مورد رام فارسی سامسونگ به طور رسمی چنین رامی نداده بیرون و هر چی هست کاستوم رامه.پس اگه گوشی پلوم باشه امکان نداره که رام فارسی توش باشه مگر اینکه پلومشو باز کرده باشند و رامشو اپدیت کرده باشن که این هم برمیگرده به اینکه جعبه گوشی پلمش باز شده باشه:46:
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم:5:
و یه چیز دیگه ما فعلا چون تو اوایل فروش این گوشی هستیم چیزی به نام تقلبی تو این گوشی نیست خیالتون راحت ولی تو چند ماه دیگه ممکنه برو بچ چین دستبکار شن و شروع کنن به ساختن گالکسی اس 2 چینی..وای چه شود:31:
اونجاست که دست بچه کوچولوها هم این گوشی رو میبینید بعد میپرسید چند خریده میگه 2000 تومان خریدم تازه اهنگ تولدت مبارک هم داره..:31::27:
ممنون و موفق باشید:11:
بسیااااااااااار مبرکه:31:نقل قول:
عزیز گوشی من پلمش باز بود اما نو بودنش معلوم بود رامش wke2 هست فارسی ساپورت نمیکنه منم هنوز جرات نکردم رام جدید نصب کنم :31:
احتمالا امشب برم تو کارش :10:
اگه سوالی داری در خدمتم عزیز:11:
با این حساب من هم یه گوشی n79 دارم که الان 3 ساله دارم هر روز تستش می کنم. اگر کسی مشتری بود به من پیغام خصوصی بده!
درود.دوستان گلی که این گوشی رو گرفتن لطفا بگید برای خرید باید چه کارایی رو دقیقا انجام داد(چه چیزایی رو چک کرد) برای خرید مطمئن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برنامه های این اندروید به چه شکلی نصب میشن؟ مشکلی با پولی بودنشون نیست؟ گوشی با گوشی فرق میکنه؟
در مورد نحوه نصب راحت منم سوال دارم اما برنامه های اندروید مارکت عمومارایگانه و برای همه گوشی ها یکسانه اما روی این گوشی چون دوال کوره برای بعضی بزنامه ها و بازی ها ورژن مخصوص خودش باید نصب شه:46:نقل قول:
مثل آب خوردن میریزی تو گوشی مینصبی.....غیر پولی ها هم عموما کرک میشن میتونی از سایت های مختلف دان کنی...نقل قول:
اينج يه برنامه با آموزشش براي نصب برنام و بازي هاي آندرويد هست:46::46::46::46::46::46:نقل قول:
کد:http://www.persianmob.net/2011/04/learning-install-android-apps.php#more
مرسی دوستان که جواب میدین.
اون دوستایی که دارن ریویو اماده می کنن لطفا جی پی اسشو بدون اینترنت هم چک کنن بی زحمت.
واسه نوکیا که 5 مین میکشه قفل کنه،کلا ا وی داغونه.داغوون
اقا خواهشا یکی اینو جواب بده:
چطوری میشه موقع خرید فهمید که گوشی Unlock factory هست یا دستی آنلاک شده؟
و اصولا موقع خرید چه چیزهایی باید چک بشه؟
ممنون
والا تو گلکسی 1 که من تو 10 ثانیه بدون اینترنت وصل شدم....تو 2 هم همین حدودا باید باشه....نقل قول:
سلام دوستان.چند وقتی بود که دنبال این سوال بودم که مموری داخلی سرعت بهتری نسبت به قیمتش داره یا نه.
تا اینکه بعد از کلی سرچ کردن این نرم افزار و برای اندروید پیدا کردم که سرعت مموری داخلی یا خارجی رو اندازه گیری میکنه.
من خودم 2-3 هفته پیش گلکسی 16 گیگ خریدم و فکر میکرم سرعت مموری داخلی گوشی بالاتر از مموری خارجی است و به همین علت 40-50 تومن بیشتر دادم به جای گلکسی 8 ،16 گرفتم در حالیکه قیمت مموری 16 گیگ کلاس 10 ، 55 تومان تو ---------.ir دارن میفرشن.چون قصد خرید گلکسی اس 2 رو در آینده دارم ، حالا از دوستانی که خریدن تقاضا دارم تا یک تست سرعت از گوشیتون بگیرین و اینجا تو سایت آپلود کنید تا ببینیم سرعت مموری داخلی 16 گیگ گلکسی چنده و ارزش داره 100 تومن بیشتر بدیم 32 بگیریم یا نه با 55 تومن یک 16 گیگ کلاس 10 بگیریم؟
لینک دانلود نرم افزار sd tools =پس از تست عکس از نتیجه در پوشه ی sd tools در مموری ذخیره میشه.کد:http://www.4shared.com/get/iw5eTb7t/SDTools.html
عکس از مموری داخلی گوشی خودم.
عکس از مموری patriot lx 32gb class 10
لینک فروش مموری patriot lx 8-16-32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.---------.ir/Forum/thread11150.html
سلام به همگی
ما یه مدت نبودیم و از دنیا بیخبر موندیم
قیمت چطوریاس؟
آخ جون:20::31: :31:. تو راهه فردا میرسه شهرستان (نیشابور):31::31:نقل قول:
فکر کنم اولین تو شهر باشم که میخرم .:31:. خدا کنه همه بخرن تا با هم مشکالتشو حل کنیم .
فقط با کمک و راهنمایی های بچه های گل این تاپیک خریدم و کلی بررسی کردم .:10::7:
935 هزار تومان . بدون پلمپ و از همون دوستمون . ( دهقانی).:8::5:
من ان 95 داشتم و قبل از عید بررسی کردم و میخواستم ارک بخرم ولی کمی منتظر ماندم و 150 بیشتر دادم و از خریدم راضیم .:31::20:
چون به اندروئید آشنا نیستم به کمک احتیاج دارم . گوشی دستم رسید اگه سوالی داشتید حاضرم تست کنم و پاسخ بدهم.البته اساتید بهتر از من زیاده ولی زکات راهنماییتان را پرداخت می کنم.:20:
امشب خوابم نمی بره.:whistle: نه شوخی کردم اینجوریم.:26:
خوب پسر خوب اگه نمیخوای گوشی از طرف بخری چرا طرف خراب میکنی دو تا از دوستام ازش خریدن راضی بودن و هیچ مشکلی هم نداشتند.نقل قول:
دوستمون اقای یوسفی هم تو این فروم خریدن راضی بودن.:31:
من تا طرف مطمعا نباشه به فروم معرفی نمیکنم دوست عزیز.
شما هم اگه میخوای بری پلوم بخری برو بخر کسی مجبورتون نکرده که از ایشون بخری:31:
من در این مورد تو پست قبلیم کامل توضیح دادم فکر نکنم حرف دیگه ای باقی مونده باشه.:46:
موفق باشی:11:
سلام تنتوس جان چطوری کجایی نبودی دلمون تنگ شده بود برات:10:نقل قول:
راستی ریویو من رو دیدی؟اگه ندیدی برو ببین بد از اب در نیوموده:31:
قیمتها هم بین 1200 تا870 متغیره:31:
ممنون و موفق باشی:11:
داداش اگه مشکل داری که این طوری بخری می تونی بری پاساژ ایرانیان طرف میده 1700 خیلی خوبه ها :دی حدود 700 تومن کشیده رو قیمتی که همه جا میدن :دی
احتمالش هست تا یکی دو ماه دیگه قیمت بین المملیش :دی بیاد پایین؟؟؟
عزیز مبارکت باشه شک نکن پشیمون نمیشی:46:نقل قول:
من با کمک دوستای گلم کیس یو و نینجای عزیز ددارم رام فارسی نصب میکنم خبرشرو بهت میدم:46:
نینجا جان رام طبق راهنمایی شما با موفقیت نصب شد یه دنیا ممنون:11:نقل قول:
فقط دو تا سوال:
اون اپ دیت رو که نوشته در حالت ریکاوری نصب شه یعنی چی؟
نسخه باند پایه واسه من هنوز WKE1 مونده یعنی همون که مشکل باطری داشت ولی واسه شماWKE7 هست!
الان من اوکیم یا نه؟:13:
دیگه مشکل باطری ندارم الان؟
jسلام بچه ها ببخشید دو سه روز نبودم!
یه سوال:توی روسیه ریلیز شده؟!
ممکنه تو مرداد برم مسکو میخواستم ببینم ریلیز شده یا نه!
راستی kissyou جان قسمت دوم ریویوتو دادی بیرون؟!
لینکش کجاست؟!
شارژ اولیه باطری این گوشی باید چند ساعت باشه ؟:13: :20:قبل از شارژ تا چه حد می توان از باطری استفاده کرد؟:13:نقل قول:
yusefy جان :46:اگه رام فارسی رو نصب کردی حتما خبرشو بدی ؟:11::11:
من شارژ اولیه رو 5 ساعت فول استفاده کردم رسید به تهشنقل قول:
برایراولین بار طبق راهنمایی کیس یو عزیز باید 8تا 10 ساعت بزنی به شارژ
رام فارسی روهم من مطابق آموزش گام به گام نینجای عزیزز نصب کردم خیلی اسون وراحت:31:
این شارژ اولیه چیه انقدر بزرگش میکنید !
البته الان که این پستو میدم احتمالاً شارژ کردی تموم شده رفته !
ولی کلی میگم !!!!
من همیشه (5 تا گوشی که تا الان داشتم) وقتی گرفتم استفاده کردم باتری اولیشو تا صفر شد و بعد زدم به شارژ وقتی فول شد از شارژ در آوردم !
توی یوزر گاید یا فرست یوز (first use) گوشی هم مخصوصاً خود سونی اریکسون که من اکثر گوشیهام از اون بوده مدت شارژ رو زده 2 تا 2.5 ساعت !
سلام
اول باید صفر بشه بعد شارژ کنیم یا همین که خریدیدم بدون استفاده شارژ کنیم؟
ممنون
والا عزیز منم همیشه مثل شما گوشی هام رو شارژ کردم حتی همین گلکسی رونقل قول:
اما دیروز کیس یو عزیز این رو بهم گفت ایشونم تا حالا راهنمایی اشتباه به من نکرده:46:
عزیزان برای شارژ کردن اینه که اول کامل خالیش کنید
بعد بزارید حدودا 8ساعت تو شارژ بمونه تا کل سل هاش اکتیو بشن
بعد میتونید استفاده کنید
اگر دیدید کارای باطری داره میاد پایین بزارید تو فریزر حدود 1روز بعد 5-6بار شارژ و دچارژ کنید تمام سلول هاش ترمیم میشن
و این که میبینید گالکسی همون باطریشو نداره برای اینه که دو روز اول هیچکس نمیزاره گوشی 1دقیقه رو زمین باشه اونقدر ازش کار میکشین اینطوری میشه
این حرفو یک ماه دیگه میبینید که گوشی واقعا همون باطری محشرشو داره
دوست عزیز وقتی شارژ باتری تمام بشه خود گوشی مدار شارژر رو از کار میندازه و اونطور نیست که مثلا 8 ساعت باتری رو شارژ کنه اونطوری بود که باتری منفجر میشد. وقتی گوشی پیغام میده که شارژ فول شده عملا برق رو قطع میکنه. قبول نداری وقتی شارژ تموم شد 5 دقیقه بعد بذو دست بزن به شارژر ببین که کاملا سرد شده. ایمکه مثلا فروشده ها میگن 8 ساعت بزن تو شارژ از بی سوادیشون هست و مثلا میخوان بگن که خیلی حرفه ای هستن و خیلی حالیشونه ولی اینطور نیست و اکثرا به غیر از فروختن گوشی هیچ چیز دیگه ای بلد نیستن
درسته ولی ایشون نمیشینن گوشیو نگاه کنن که باطری شارژ شد بعد ولش کنن :))نقل قول:
وقتی کار میکنید باهاش سل ها از قسمت پایین یا بالا ( دقیق یادم نیس) شروع میکنن به خالی شدن
وقتی که شارژر تو گوشی باشه سل ها ازسمت مخالف جابجا میشن شروع میکنن به پر شدن
بدین ترتیب :دی تقریبا تمام سلول های باطری کار کشیده میشه و دیگه مشکلی درباره باطری ایجاد نمیشه
این رو کاملا روی چندین نفر و گوشی تست کردم خودم:دی و یکی دو سال پیش فکر کنم تو جی اس ام دربارش خونده بودم
از این نظر درست میگن و البته مغازه دار ها هم همچین زیاد حالیشون نیست از یکی دیگه شنید :20:
سلام
ممنون جواب دادیدنقل قول:
عزیزان برای شارژ کردن اینه که اول کامل خالیش کنید
بعد بزارید حدودا 8ساعت تو شارژ بمونه تا کل سل هاش اکتیو بشن
بعد میتونید استفاده کنید
خب وقتی 8 ساعت میزاریم برای شارژ گوشی خاموش باشه؟ چون سریع تر شارژ میشه یا روشن هم باشه مشکلی نیست و حتی اگه باهاش کار کنیم؟