من یه دو سه روزی بازی نکردم از ماموریت اصلی دور شدم
ماموریت مهمونی رو کامل انجام دادم الان باید چیکار کنم . راهنمای بازی جایی نیست؟
و چطوری میشه خونه ای که خریدم رو پرش کنم؟
Printable View
من یه دو سه روزی بازی نکردم از ماموریت اصلی دور شدم
ماموریت مهمونی رو کامل انجام دادم الان باید چیکار کنم . راهنمای بازی جایی نیست؟
و چطوری میشه خونه ای که خریدم رو پرش کنم؟
عزیز دوباره برگرد پیش delphine . از همونی که خونه خریدی برو بگو میخوام دکور واسه خونم بخرم:46:نقل قول:
اولا فروختن وسایل دزدی به هر کس امکان پذیر نیست مگر اینکه پرک داشته باشی این همه کار آبرومندانه:31:نقل قول:
به درد سراش نمی ارزه اگه tip های موقع لود رو خونده باشی کلا دزدی تو ملا عام و رفتن به زندان ممکنه از محبوبیت و دوستی تو شهر کم کنه و روی skill ها تاثیر منفی داره
داخل شهر که همچین وسایل گرون قیمتی گیر نمیاد
من خودم یه عمری تو بیرون محل های امن وسایل جمع میکردم و میفروختم خیلی وقت میبره بیشترشون آشغاله
اگه میخای دزدی کنی خوب برو کوه و دشت و کمر گارد هم که نیست از دشمنانت دزدی کن چیزای خیلی بهتری دارند
من الان تو چند دقیقه 10 تا 15 هزار گلد کاسبی میکنم که قبلا چندین روز طول میکشید وسایل اینو اونو جمع کنم تا 5 تا 10 هزار گاد گیرم بیاد
یه شمشیر معمولی کلا 65 تا قیمت داره که اگه خودت بفروشیش قیمتش خیلی پایین میاد وقتی هم انچنتینگ کنی فوقش 100 تا 150 بهش اضافه میشه کلا این شاید برات 130 تا سود داشته باشه
به نظرم این سود اصلا راضی کننده نیست خیلی هم وقت بر هست
من در مورد سود های 500 تا 700 گلد صحبت میکنم
من با 10 تا 15 گلد یه معجون ساختم که قیمتش 800 گلد شد که وقتی فروختمش 500 ازم برداشت
اول باید بری خونه مردم یا جک و جونورهای وحشتناک هزار تا خطر هم وسط راه هست تازه باید خونشونو آب و جارو کنی تا چیزی گیرت بیاد و هزار تا قفلو باز کنی
یه سول جم معمولی همینجوری 60 قیمت داره اونم خالیش پر کردش نمیصرفه تازه باید بری کوه و کمر سول جماتو پرکن اونجا هم خدای نکرده تا یه گرگ رو بخای بکشیش حداقل یه گازی میگیره یه سمی هم وارد بدنت میکنه باید دوباره بری cure این سم رو از جیب مبارک بدی
کی میره این همه راه رو:31:
من الان تو خونه 8000 گلدیم راحت نشستم فقط میرم عطاری سر کوچمون یه چند بسته گل گاو زبون میگیرم باهم قاطی میکنم 1000 گلد میفروشم :31:
یکی نیست جواب ما رو بده؟
آقا میشه اسم ترکیب این معجونی که میسازی رو به انگلیسی بگی؟ یعنی میخواستم ببینم تو بازی اسمش چیه؟ آخه من خیلی بی پولم خونه هم ندارم !نقل قول:
من الان تو خونه 8000 گلدیم راحت نشستم فقط میرم عطاری سر کوچمون یه چند بسته گل گاو زبون میگیرم باهم قاطی میکنم 1000 گلد میفروشم
ممنون
نمیدونم چند وقته بازی میکنید و لول چند هستیدنقل قول:
ولی این کار قبلش یه خورده زحمت و سرمایه اولیه میخاد
هر چی Alchemy قویتر باشه معجون های ساخته شده قویتر هستند و در نتیجه گرونتر میشن پس باید Alchemy رو قوی کنید حداقل تا 50 بالا ببر
برای اینکه قیمت هارو بالاتر ببری راه های دیگه ای هست مثلا گردنبند مخصوص بهبود قیمت ها
من تو این مدت یه ماسک گیر آوردم که قیمت ها رو 20 درصد بهبود میبخشه به اضافه یه گردنبد که قیمت ها رو 12 درصد بهبود میبخشه که هر دو تارو با هم بپوشی 32 درصد قیمت ها بهتر میشن
این جور وسایلو معمولا فروشنده ها دارن باید همه جارو بگردی تا پیدا کنی مخصوصا تو solidute یه لباس فروش هست اونجارو سری بزن
فروشنده ها هر چند وقت به صورت تصادفی وسایلشون فرق میکنه خلاصه هر چند وقت سری به فروشنده ها بزن
با هر بار درست کردن معجون ها alchemy بالا میره و معجون هارو بفروش و با پولشون دوباره مواد اولیه بگیر
اینو اینقد تکرار کن تا alchemy بالا بره هر چی بالاتر بهتر یه چنتا پرک از ستاره اولی هم بگیر تا معجون ها قویتر شن
:31:
یکی از گرون ترین اونها ترکیبش اینه که برای من 700 گلد قیمت داره بستگی به مهارت خودت داره که بالا توضیح دادم
Salt pile + DeathBell
خود معجون هم اگه تو جنگ های تن به تن استفاده کنی خیلی مرگ باره:27:
خب منم بلاخره تصمیم گرفتم این بازی رو استارت بزنم.
اون ماموریتی که بهت اسب میده کجاست ؟ اسمش چیه ؟
شما باید وسیله ای به نام claw که صفت های مختلفی مثل ebony golden silver............. داره داشته باشی بعد علامت ها رو درست بچرخونی تا در باز شه. چینش درست علامت ها روی خود claw هستنقل قول:
اسب چیه:31:نقل قول:
حالا حالا ها باید راه بری
اسبا برات 2000 تا 3000 گلد قیمت دارن تو این بازی هر کس باید جونش دربیاد تا به جایی برسی:24:
شما فعلا سعی کن وسط راه خرسا و گرگا (مهربونترینشون) خلاصه فعلا زنده بمونید بعد اسب هم میخری :31:
دوست عزیز من تا حالا 7 -8 تا ماموریت فرعی رفتم و تو ماموریت اصلی یه اژدها رو کشتم ، لولم هم 10 هست !نقل قول:
یادمه بچه ها خیلی قبل تر از اینا توی یه ماموریت فرعی اسب میگرفتن .
می خوام بدونم اون ماموریته کجاست ؟
آقا ممنون لطف کردی برم ببینم میتونم پولدار شم یا نه!نقل قول:
کی از گرون ترین اونها ترکیبش اینه که برای من 700 گلد قیمت داره بستگی به مهارت خودت داره که بالا توضیح دادم
Salt pile + DeathBell
+
دوستان یه بار من یه روح بدون سر سوار یه اسب دیدم داشت تو جاده میدوید! از کنارم رد شد و رفت، چون پیاده بودم بهش نرسیدم، تا حالا کسی اینو دیده؟ چی بود این؟!
+
راستی پچ درست حسابی واسه ایکس باکس اومد؟
ببخشید، ممنون
یک سوال من destruction رو صد کردم بعد کتاب book of element رو گرفتم میخونمش هیچ سودی برام نداره و کوئستش کامل نمیشه چیکار باید بکنم؟
خوب اینجا برید و راهنمای حل کوئست رو نوشته
وقتی کوئست تموم میشه یک جادو به نام fire storm بهتون میده که برای زدنش 423 مجیکا نیازه و با دو دست زده میشه و دور و ور کاملا اتیش میگیره. خیلی خیلی شاخه!!!!!!!!کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Destruction_Ritual_Spell
Riffen جنوب شرقینقل قول:
جزئیات دقیق و نمیدونم
Sسلام دوستان با STOCK HOLM ها شدم بعد اینکه سه تا قلعه رو میگیریم میرم پیش شاه میگه بعدا .....
شرقی ترین شهر دم در ورودیش یه اصطبل هست اونجا میگیریش ولی ماموریت کوتاهی هم نیست :46:نقل قول:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
چرا اینقدر دردسر؟؟ خب میری تو ریفتن میفروشی اغلام دزدی رو :دی من تا حالا پول حلالی در نیاوردم همش دزدی بودهنقل قول:
یه گلیچ هم میزنی که پول فروشنده رو ریست میکنه دیگه مشکلی نیست که!
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
منظورتون stormclock هست؟نقل قول:
دوستاني كه اين آپديت آخريه (ورژن 3) رو ريختن بي زحمت بگن مشكلات رو حل مي كنه يا مثل قبليه كلي مشكل جديد اضافه مي كنه.
ممنون ميشم كسايي كه ريختن اين آپديت رو تجربياتشون رو بگن.
کلا نصب نکنی بهترهنقل قول:
بهترین ورژن همون 1.1 هست
این پچ فقط بعضی مشکل های 1.2 رو حل میکنه بعضی هاشون هم اصلا درست نشدن ( من که تا اینجا چیز خاصی ندیدم درست بشه )
-----------------------
امروز یک لایو والپیپر اسکایریم برای آندروید گرفتم اونم باگ داشت :sad: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای Alchemy سیگین استون هست؟؟؟
local دقیق لطفا:31:
ای کلک نکنه خودت تجربش کردی آخرو عاقبت نداره:27:نقل قول:
آقا سجاد این چه راهنمایی هست چرا میخای از راه بدرش کنی:31:
چبت نزن وگرنه عذاب وجدان تا آخر بازی نمیزاردت :27:
نقل قول:
خوب برای همینه که 15 دقیقه ای میتونم پول دربیارم وگرنه 15 روزی طول میکشید:31:
یکی هم تو solidute هست یه مارمولک دزد بد ترکیب هست ولی فعلا نمیخام رو به دزدی بیارم پول حلالش بیشتر برکت داره:27:
نه ... باید همون استون Thief رو بگیری...نقل قول:
من پیاده دیدم در میران ولی اسب سوار ندیدمنقل قول:
یه معبدم هست کلان روح میکشی ولی روح دیدم تو جنگل فرار میکنن یا غیب میشن :))
رو پیشرفت آلچمی تاثیر داره؟نقل قول:
ببين اون Headless Horseman به تقليد از WoW ساختنش. بگيريشم نمي توني كاريش كني ولي تا آخر دنبالش كني مي رسي به يه جهنم دره مي ريزن سرت ... پخ پخ!نقل قول:
من يه باگ گلد پيدا كردم. ولي 100% كار نميكنه 80% شانس داري كار كنه. گفتنش به تعداد تشكرا بستگي داره :دي
فقط یک استون تو بازی هست که همه اسکیل ها رو سریع تر لول آپ میکنه (البته یه گلیچ برای alchemy هم هست که تو ۱۰ دقیقه ۱۰۰ بشه:دی که اگه خواستید میگم) ولی اون استونی که لول آپ رو ۲۰٪ سریع تر میکنه:نقل قول:
The lover Stone
شرق markarth پیداش میکنین، تقریبا بین راه Solitude و ,Markarth وقتی که ۱ پنجم راه رو رفتید!!
در ضمن بچه ها، برای پول در آوردن سختی لازم نیست به خدا!من الان نزدیک ۳۰۰-۴۰۰ هزار تا پول دارم و خونه ی ۲۵ هزارتایی تو solitude همراه با ۲ تا محافظ که من thane شون هستم (من الان ملاک هستم تو بازی و این دو محافظ هدیه حاکم هستن) فقط برید مرحله فرعی حل کنید و speech لول آپ کنید همونجوری که گفتم! یا هم برید و THE BOOK OF OBLIVION رو بفروشید:دی ولی با حل کردن مرحله فرعی سریع لول و پول میگیرید....
والا من هر باگی / گلیچی بچه ها بخوان رو بهشون میگم اونم اصلا به تشکر کاری ندارم، حتی یکی دو تا باگ رو با یکی از دوستام کشف کردیم:دی یه سری باگ هست که British Legends تو youtube گذاشته (و اگه تاریخش رو ببینید ۱ روز بعد از لیک شدن بازی بود) و آخرش میگه Thanks to Amir, (Eucatastrophe) for these cool glithes:دی کلا بچه ها باگ خواستید (باگ های من ۱۰۰٪ هم کار میکنه) خجالت نکشید:دی بگید:دینقل قول:
[/QUOTE]منظورتون stormclock هست؟[/QUOTE]
به جای سوتی گرفتن جوابمو بده
منظورتون stormclock هست؟[/QUOTE]
به جای سوتی گرفتن جوابمو بده[/QUOTE]
دوست گلم سوتی چیه چرا ناراحت میشی اخه اون چیزی که گفتید تو بازی وجود نداره رو هوا بیام چی بگم؟؟؟؟؟ :46:
دوستانی که ماموریت های Stormclock رو رفتن لطفا جواب این عزیز رو بدن
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
تشکر تو این فروم هیچ امتیازی نداره اکثرا هم بازی رو تمومیدن زدن تو نخ فرعی جات :دینقل قول:
هر چیی رو هم دوست داشتید میتونید بگید :20:
[QUOTE=gap;6692559]فقط یک استون تو بازی هست که همه اسکیل ها رو سریع تر لول آپ میکنه (البته یه گلیچ برای alchemy هم هست که تو ۱۰ دقیقه ۱۰۰ بشه:دی که اگه خواستید میگم) ولی اون استونی که لول آپ رو ۲۰٪ سریع تر میکنه:
The lover Stone
شرق markarth پیداش میکنین، تقریبا بین راه Solitude و ,Markarth وقتی که ۱ پنجم راه رو رفتید!!
در ضمن بچه ها، برای پول در آوردن سختی لازم نیست به خدا!من الان نزدیک ۳۰۰-۴۰۰ هزار تا پول دارم و خونه ی ۲۵ هزارتایی تو solitude همراه با ۲ تا محافظ که من thane شون هستم (من الان ملاک هستم تو بازی و این دو محافظ هدیه حاکم هستن) فقط برید مرحله فرعی حل کنید و speech لول آپ کنید همونجوری که گفتم! یا هم برید و THE BOOK OF OBLIVION رو بفروشید:دی ولی با حل کردن مرحله فرعی سریع لول و پول میگیرید....
این The lover Stone رو لول آپ تاثیر داره یا رو skil ها یا هردوشون؟؟؟
من که بمبرم برا speech پرک نمیزنم اصلا ارزششو نداره برای 1000 تا بیشتر پرک های نازنین رو تو حلق speech بریزم:31:
حالم از هرچی پوله بهم میخوره از بس پول دارم, این آلچمی حسابی حال داد
از بس پول دارم چنتا گوزنو اجیر کردم این گلدامو از هر فروشگاه ببره خونه:27:
آلچمیم 90 شده اون 10 تا رو یه کاریش میکنم دیگه
اگه ترفن دیگه ای داری که بقیه skill هارو 10 دقیقه ای 100 کن بگو
نقل قول:
سلام
دوستان سوال داشتم:11:
1. این ماموریت باید چی تو صندوق بزارم البته یکی دیگه هم همینطوری فکر کنم اما سمت راسته نقشه هستش و کلی دوره...:31: و من هنوز اونجا رو باز نکردم اما حالا اگه خاطرتونه بگید چی باید بزارم تو صندوق؟؟؟؟:13:
محتوای مخفی: ماموریت اینه!
محتوای مخفی: محل ماموریت {البته دومیه هم مثل اینه اگه یادتونه بگی}
2.اینه من یه جا باید اژدها میکشتم کلی برام سخت بود حی میچرخوید تو هوا کلی وقتمو گرفت:31: همه جوره امتحان کردم بعد دیدم تنها راه واسه کشتنش همین دو تا دستام با جادویه بعد به مشکل برخوردم مثلا آتش ..که اومدم دست چپ و راست رو از این جادو استفاده کردم اما اومدم جا بجا کنم نمیدونم دست چپ بود یا راست اصلا و ابدا نمیشد برش داشت ؟؟؟؟؟!!!!!روش زده بود LR و وقتی دوتا جادویه دیگه میخواستم استفاده کنم فقط یکیش جا بجا میشد قضیه چیه باگه؟؟؟؟یا قلق داره؟؟؟؟لطفا اینو توضیح بدید:19:
محتوای مخفی: !!!؟؟؟
3.اینه من یه جا رفتم اژدها یهو سبز شد اونجا و نشت و یه زنه اونجا با من بود مجیکش بالا بود زود کشتیمش سه صوت یعنی 10 ثانیه طول نکشید:18::21::27::31:
بعد من که هیچ نوشته ای پیدا نکردم قدرتش که به من رسید حروم شد ؟؟؟؟چیکار کنم سیو جدا زدم که اگه حروم شده ادامشو بازی نکنم اینو جواب بدید که مهمه واشم چون تا جواب ندید بازی نمیکنم تا حروم نشه حیفه:31:
(خواهشا اگه میدونید منو تو کــــف نزارید گناه دارم:8::20:)
:11::11::40:
1 - در مورد اون ماموریت چیزی یادم نیست ( البته فکر کنم اصلا بهش برخورد نکردم ) فکر نکنم چیز مهمی باشهنقل قول:
2 - باید با موس انتخاب کنی
کلیک چپ = Right hand
کلیک راست = Left hand
این برای همه چیز صادقه ( مثل سلاح ها )
3 - منظورت رو دقیق نفهمیدم
روح دراگون رو میگی که جذب نشده .. ؟؟
اگه آره ، این یک باگه ، بعضی وقتها وقتی یک دراگون رو میکشی روحش رو دریافت نمی کنی
من که بازی رو نصب کردم مستقیم آپدیت 3 رو ریختم... تا الان که مشکلی ندیدم...نقل قول:
میشه چندتا از باگ های معمول رو بگید توی ورژن های قبل آپدیت ؟
من یه سری مشکلات همچنان دارم بعد از اپدیت ها شامل روح مدادن بعضی اژدها ها ، کرش بازی (2 3 بار کلا) ، اشکال در ماموریت ها که ماموریت گیر میکنه و پیش نمیره و کاراکتر ها کارایی که باید انجام بدن رو نمیدن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم .؟
دوما:لولم 33 هست تا الان بیشتر از یه اژدها نکشتم .اونم اسکلتی بوده . ادرس چندتا اژدهای درست حسابی رو بدید ممنون .
سوما: دنبال یه ذره خیلی خیلی قوی هستم اگه ادرس دارید بگید اکه نه شرایط ساختشو بگید/
چهارما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا من نوع agent خودم رو مشخص میکنم دیگه هیچ علامتی تو نقشه نمیاد .طبق راهنمایی یکی از دوستان به riften رفتم تو مقرمون اونجا هم هیچ خبری نبود.اینجارو چیکار کنم؟
خیلی ممنون از کمکتون .:46:
سلام.توی ماموریت اولت باید با فالوورت صحبت کنی و بهش بگی که یه کاری برام انجام بده و بعدش روی اون سنگه وسط کلیک کن.بعد فالوورت میره اونجا و آدما میان باهات صحبت میکنن وبعدش باید فالوورت رو قربانی کنی.
دومی رو هم نمیدونم.
راهنمای کامل بازینقل قول:
نقل قول:
رو کنسول بازی میکنید اینجا گرافیکش خیلی پایینه
نقل قول:
من اون روح اسب سوارو دیدم همون اوایل جای دقیقش یادم نیست فکر کنم ریور وود بود سرش هم کچل بود:31:
من اون معبد رفتم روحاش قلابی بودن هیچ برتری خاص نسبت به انسانها نداشتن هم با شمشیر میمیرن هم با جادو
اگه جلوتر بری باید با رئیسشون ملاقات کنی یه اسکلت ولی اونم روح بود (اسکلت کافی نبود روح هم هست)
ولی خیلی خطر ناک بود خدا بیامورز اگه بهش چنتا ضربه بزنی خودش غیب میشه و تبدیل به سه تا میشه که به سه جادو
آتش برق و یخ مجهزند هیچ راه قایم شدنی هم نداره
جادو هاشون هم 50 50 تا کم میکنند باید از نظر جادو خیلی قوی باشی تا دووم بیاری وگرنه سه سوت افقی میشی
ولی تو جسدش چیز خاص نبود فقط یه عصا بود که calm میکنه
:عکس اول: به همراهت بگو i need you to do something بعد بهش بگو که اون ستونه رو فعال کنه بعد گگیر میکنه به ستون و شما باید با dagger of sacrifice بکشیش بعد همه اون افراد اونجا بهت حمله میکنند اونارو بکش با الهه صحبت کن تا مرحله جدید رو بگیری. در مرحله جدیدی هم که میگیری همه رو باید مخفیانه بکشی مخصوصا هدف رو. بعد لباسی که به عنوان جایزه میگیری خیلی خیلی خوبه. تمام دشمنای کنارت هر ثانیه 5 اتیاز از جونشون کم میشه و همچنین sneaking شما قوی تر میشه اگر هم لباست رو بری اهنگری ارتقاع بدی مقاومتش در برابر ضربه 194 میشه که 12 تا از زره دئدرا کمتره. خیلی میارزه. در ضمن کسی که میکشی 1- زنت نباشه دو کسی نباشه که تو مراحله بعدی بهش نیاز پیدا کنی. اگر هم از pc استفاده میکنی و مثل من رحیمی:31: بعد از کشتنش کد resurrect رو بزن تا زنده شه دوبراه.نقل قول:
باید بری زندان هیچ راهی هم نداری :31: هیچ اسلحه ای رو با خودت نبر و دستت نباشه و از حالت انتخاب خارج کننقل قول:
یه خورده آبخنک که خوردی دست از سرت برمیدارن دیگه از این کارها هم نکن:31:
نقل قول:2.میدونم اما یکی یه موقع کار میکنه یه موقع کار نمیکنه توضیحش سخته....نقل قول:
وقتی LR میشه میخواهم غیر فعالشون نگاه کنم مثلا چپ کلیک غیر فعال میشه اما راست کلیلک رو اصلا نمیشه غیر فعال کرد ....:18::19:
3.من زیاد اژدها نکشتم (این سومیشه) زیاد نمیدونم چی به چیه!؟:13:
قانون بازی چیه؟؟؟:31:(باید نوشته پیدا کرد بعد اژدها کشت یا جفتش یکیه؟!)
نگاه کنید من وقتی یه نوشته رو پیدا کردم سیاه رنگ بود و وقتی اژدها رو کشتم تونستم کد رو بشکنم و با R روی
نوشته سیاه یا همون غیر فعال Soul باز شد ....درسته...!...اینطوریه دیگه نه....:31::13:
حالا....
من نوشته ی سیاه نداشتم اژدها رو کشتم هیچ soul ی نداد بهم ...؟!
روحش رفت تو بدنم اما هیچ soul ی بهم اضافه نکرد؟!:18::13:
اسکایریم از طرف spike tv vga به عنوان بهترین بهترین بازی سال و همینطور به عنوان بهترین RPG انتخاب شد. همینطور بتزدا به عنوان استودیوی برتر سال شناخته شد.
منبع:
کد:http://www.nctimes.com/blogsnew/entertainment/leeroyhandle/update-skyrim-wins-top-prize-at-spike-video-game-awards/article_8c961e26-23a1-11e1-b642-0019bb2963f4.html