عزیز اینو که نمیشه دانلود کرد:41:نقل قول:
هرچی سعی کردم نشد.
این هم پیامی که بعد از کلیک رو download ظاهر میشه.
Site redirecting:proxy server is not allowed to download files from us!
خواهشا یه بار دیگه اگه برات زحمتی نیست بذار .
مرسی
Printable View
عزیز اینو که نمیشه دانلود کرد:41:نقل قول:
هرچی سعی کردم نشد.
این هم پیامی که بعد از کلیک رو download ظاهر میشه.
Site redirecting:proxy server is not allowed to download files from us!
خواهشا یه بار دیگه اگه برات زحمتی نیست بذار .
مرسی
بفرما :نقل قول:
تشکر نکنی الهی حرومت بشه1کد:http://d1.fastfreefilehosting.com/getfile.php?id=36514&access_key=bd8495e0c0fafeb569557ff055a91c20&t=4bc9f139&o=BD64AA1F3FD7BF60107BCB9CD05A3995B571AB573A99BC7E0C79B8DE9D0425F0DE64AA1F3AD7&name=Desktop.rar
تشکرنقل قول:
این همون لینکه هست که مشکل داشت.
آقای electronic arts اگه برات زحمتی نیست دوباره upload ش کن .
انشالله جبران کنم زحمتتو.
انشالله تو عروسیت خدمت کنم.:8:
دوست عزیز این لینک ها که مشکلی نداره...من با سه مرورگر تست کردم و همگی جواب دادن و دانلود فعال بود
شاید مرورگر شما ایراد داره...
این هم یک لینک از سیو بازی:
کد:http://www.cheatmasters.com/files_main.php?id=11
اینا کل سیو های من تو مرحله paradise lost هستنقل قول:
پیغامت رو ندیده بودم
کد:http://www.2shared.com/file/12680480/233619ca/savegame.html
مرسی خیلی آقایینقل قول:
سلام
آقا یه سری map جدید واسه این بازی اومده، آیا کسی خریده اینو و امتحان کرده؟ دو تا دی وی دی هم هست
سلام
من اینجا گیر کردم هرچی تیر بهش میزنم نمیره
روی نقطه سبز هم که میرم چیزی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون یارو باس آخر کاریه نیست...یادش به خیر:31:نقل قول:
خوب نکته زدنش اینه که درست قبل از اینکه بهت شلیک کنه دریچه های شلیکش باز میشه شما فرصت داری با یه سلاح سنگین به او دریچه ها شلیک کنی...فقط این دریچه ی اصل کاری وسطی رو آخر باید بزنی و اول اون کناریها رو بزن...البته یکی از دوستام گفته بود که من اونجا یه اسلحه خیلی قوی پیدا کردم که تونستم راحت بهش شلیک کنم و بزنمش حالا شما هم اگه پیدا کردی امتحان کن ولی با همون راکت لانچر هم طبق روشی که گفتم راحت میشه زدش:46:
نباید خودت شلیک کنی
اون سلاح عجیب که فرمانده ی سیاه پوستت تو کشتی گذاشت یادته؟
اونو بردار با استفاده زا اون نقاط حساس این هیولا رو نشانه گذاری کن تا سفینه ی خودی موشک شلیک کنه به اونجا
گرفتی؟:31:
اون نقطه سبز مربوط به پایین کشتی هست که باید بری اون جا ولی الان دیگه راه بسته شده بنابراین باید از یک یا دوتا سیو قبلتر اجرا کنی و باید بری تو آزمایشگاه و tak cannon رو برداری
نه بابا:18:نقل قول:
منو بگو که خودم زدمش!!!
البته مزش هم بد نبود... حسابی هیجان داشت:31:
سلام دوستان.
من پچ 1.2 کرایسیس رو با حجم 361 مگابایت دانلود کردم. بعد از نصب این پچ، کرک بازی از کار افتاده. فکر میکنم برای اجاری بازی هم به کرک ورژن 1.2 نیاز داره.
کسی لینک دانلود این کرک رو داره واسمون بزاره؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
سری جدید این بازی کی قراره بیاد؟
با تشکر از همگی.
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطرافنگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید خیلی ممنون از شما عزیزان
سلام دوست عزیز
تو این قسمت پرافیت ( همون فرماندتون) که چند مرحله قبل توسط یکی از موجودات فضایی شکار و ناپدید شده بود سالم برمیگرده اما لباس نانوییش آسیب دیده و اگر سر وقت به یک منبع گرما نرسه، خودش میگه که دیگه نمیتونه ادامه بده. و باید از نو شروع کنی.
حالا بگذریم.
بعد از اینکه از دو تا منبع گرما عبور کردی در سومین مرحله نباید به نقطه سبز رنگ توجه کنی بلکه باید سمت راستت از برفها بالا بری و بعد از اون از یک پل نیمه شکسته عبور کنی. وقتی از پل رد بشی این مرحله به پایان میرسه.
حالا یکی از دوستان هم لطف کنه و جواب سوال قبلی من رو بده.
با تشکر از همگی
بعد از اون مرحله ای که آدمرو به سمت آتیش باید ببریم تا صد در صد گرم بشه آخرش که رو پل میری میره مرحله بعد ............
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو که در اطراف خانه هستند را کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطراف نگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم فقط در همان خط دنبالم می آید جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید .ضمنا راهنمایی دوست عزیز (سامان k2) مربوط به قبل از این مرحله است.
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو در اطراف خانه بهمراه سایر یارانم کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطرافنگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم فقط در همان خط دنبالم می آید جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید خیلی ممنون از شما عزیزان ضمناً راهنمایی saman k2 عزیز مربوط به مرحله قبلی است در حالیکه من در مرحله بعد از عبور پل هستم و 10 روز است که گیر کردم[/
:41::13::wac:
(مرحله exodus )
... بعد از اینکه موجودای فضایی با دوتا موجود فضایی گندرو در اطراف خانه با یارانم کشتم ....... چیزی نمونده ولی یارام هنوز به اطرافنگاه می کنن........ روی مپ هم هنوز نقطه سبز هست ... روی اون نقطه میرم چیزی نمیشه سوار ماشین هم نمیشه و پرافیت پشت خانه در یک خط قدم میزنه اگر پیش او برم در همان خط دنبالم می آید جای خاصی نمیره تو را خدا اگر ممکن است با تصویر یا بطور کامل کمکم کنید خیلی ممنون از شما عزیزان .ضمنا راهنمای دوست عزیزم آقای saman k2 نیز مربوط به مرحله قبلی است که تمام شده و من در مرحله بعد از پل هستم.
سلام. تو مأموریت های چی نوشته؟! باید چه کار کنی؟ قاعدتأ الان باید سوار یکی از اون ماشین ها بشی ،(فکر کنم آخری) و پشت مسلسلش بشینی تا حرکت کنید. (کلأ 2-3 مرحله بیشتر به پایان بازی نمونده!)نقل قول:
آقا چه سیستمی این بازی میخواد تا روی high بیاره
برای بازی روی HIGH و روزلوشت 1680*1050 به یک پردازنده ی دو هسته ای با فرکانس 2.5 گیگاهرتز و یک کارت گرافیک در حد 4850 512 مگ و کارت های مشابه اون نیاز هست (با این سیستم می تونید 30 فریم در ثانیه بگیرید ) .نقل قول:
به نظر من بازی زیاد قشنگی نبود و وقتی بازیش کردم اصلا چیز جذابی برام نداشت.
(البته نظر شخصیم هست)
سلام ، شما کی بازی کردین؟! مسلمأ انجام بازی ای که 3 سال پیش عرضه شده ، به اندازه ی یک بازی جدید نمی تونه جذاب باشه .نقل قول:
کلأ هر کسی ممکنه از یک بازی خوشش بیاد و از یک بازی بدش بیاد و سلیقه ها متفاوت هست .
مثلأ من اصلأ از وارکرفت خوشم نمی اد!! :دی
با سلام ، این بازی خیلی قشنگ بود ولی نسخه بعدیش امیدوارم مثل BF:BC 2 نباشه که فقط رزولیشنش 1024*1480 بود این دیگه تقلب میشه که بخاطر بالا بردن گرافیک اینطور تقلب می کنن !!! آخه لا اقل 600*800 رو بذارین ( تو BattleField Bad Company 2 ) خلاصه Crysis بازی قشنگی بود امیدوارم سری بعدیش هم خوب باشه ...:11:
سلام
نسخه جدید این بازی اومده؟
گرافیکش خوبه؟
چند تا دی وی دی هست؟
با سلام نسخه جدیدش تو پاییز فکر کنم منتشر میشه و گرافیکش شادر 2 یعنی 256 / 512 هستش و 15 گیگ فضا میخواد پس نتیجه میگیریم که این بازی 4 دیویدی هستش :11:نقل قول:
به نظر من بازی هایی که که فضایی هستن زیاد قشنگ نیستن.
بازی هایی مثل assassins_call of 6_splinter_,.... قشنگن
دوستان روی گرافیک 5730 1gb 128 bit
cpu i7 6 mb cache
4 gb ddr3
چجوری اجرا میشه؟
با 5750 چطور سریع بگید منتظرم ممنون
دوستان مرحله 3 گیر کردم همرو کشتم حالا یه نقطه سبز که میشه همون کشتی که کنار اسکله هست میرم داخلش اما بمن میگه air straiker رو برو ! یک همچین چیزایی! هر چی تو کشتی میگردم خبری نیست ! خواهش میکنم کمکم کنید .
فکر کنم مرحله ای باشه که باید از کشتی برید بیرون و با دوربینتون روی اون قسمت لاک کنید تا دوستانتون کشتی رو موشک بارون کنن!
کدام دوربین ؟ ! شرمنده اما من هیچی از بازی رو بلد نیستم !
احتمالا کلید B باشه دقیق یادم نیست
تو راهنمای بازی اینرو میگه و همون اولای بازی هم یبار ازش استفاده میکنید که فاصله دور رو میبینید.(اگه این کلید نبود به قسمت آپشن برو تنظیمات کلید هارو چک کن ببین کدومه دقیقا)
دوستان تو این مرحله خلا باید چکار کنم؟ کجا باید برم ؟
اینجا تقریبا بخشیه که نسبت به باقی مراحل یه مقداری سخت تره چون نقشه هم نداری و باید راه خروجی پیدا کنی.
ولی خوب اگه بدونی دقیقا از کجا میای و به کجا میری ساده میشه چون معمولا یه راه بیشتر نداره
باید رو به جاو جرکت کنی کلا راه بازی که میبینی بری چک کنی.(حالا ممکنه این راه بالا سرت یا پایینت هم باشه)
اگر هم نتونستی مرحله رو رد کنی اینجارو ببین:
کد:http://guides.gamepressure.com/crysis/guide.asp?ID=3975
اگه کسی هنوز به اینجا سر میزنه(!) لطفا جواب منو بده: من با اجرای این بازی روی ویندوز7 نسخه 64-بیتی مشکل دارم، یکی میتونه لینک یه کرک تست شده رو بده...
کی این بازی رو فوله ؟ چند تا سوال ازش داشتم ...
شما بپرسین...نقل قول:
من به جاشون می پرسم :دی
- گروه Raptor شامل چند سرباز می شود؟
3
5
4
6
کدام یک از شخصیت های زیر اصلیتی مکزیکی دارد؟
Nomad
Aztec
Prophet
Jester
3- در کدام مرحله برای اولین بار دوربین قابل نصب بر روی تفنگ را بدست می آورید؟
مرحله دوم (Recovery)
مرحله سوم (Relic)
مرحله چهارم (Assault)
مرحله پنجم (Onslaught)
4- چند ضربه مستقیم از تفنگ Gauss Rifle لازم است تا دشمنان فضایی Trooper کشته شوند؟
1
3
2
4
5- مامور CIA که توسط کره ای ها به گروگان گرفته شده بود از چه نژادی است؟
آسیایی
سیاهپوست
سفیدپوست
اسپانیایی
6- در حالت Strength Mode شلیک هر گلوله به چه مقدار از انرژی Nano Suit کم می کند؟
2
3
2.5
3.5
- اسم تفنگ استاندارد ارتش کره شمالی چیست؟
SCAR
MP7 PW
FY71
XM-8
- در کدام مرحله با سربازان کره ای مجهز به Nanosuit و Minigun مواجه می شوید؟
مرحله پنجم (Onslaught)
مرحله ششم (Awakening)
مرحله هفتم (Core)
مرحله هشتم (Ascension)
- موجودات فضایی trooper (شایع ترین فضایی ها) چند پا دارند؟
2
6
4
8
10- دارت های آرام بخش که می توان بر روی سلاح خود نصب کرد دشمنان را به چه مدت بیهوش می کنند؟
نیم دقیقه
یک دقیقه
دو دقیقه
پنج دقیقه
11- در طول بازی با چند سرباز کره ای مسلح به Gauss Rifle روبرو می شوید؟
هیچ
3
2
4
13- کدام شخصیت یکی از VTOL های بر روی کشتی را می دزدد و به جزیره باز می گردد؟
Psycho
Nomad
Helena Rosenthal
Prophet
14- هر خشاب سلاح Minigun چند گلوله را در خود جای می دهد؟
200
300
500
1000
15- در حالت Cloak Mode به چه مدت می توان غیب ماند (در حالت بدون حرکت)؟
سه دقیقه
سه دقیقه و 10 ثانیه
سه دقیقه و 20 ثانیه
سه دقیقه و نیم
شما احتمالا مدت ها منتظر همچین شرایطی بودید....یا این که یهویی به ذهنتون اومده..
اینارو خودت جوابشو می دونی...؟
اره دیگه حتما می دونی که چنین سوالی کردی... چی بگم. :31:
کسی در مورد این سوال هایی که دوستمون پرسید کمکی نمیکنه ؟ ( مهمه ها )