تو این 10 روز چند بار ریشتون رو زدید.یعنی چند روز یکبار نیاز هست که ریش زده بشه؟نقل قول:
تو یک فروم خارجی یک نفر نوشته بود که با پاناسونیک es-st25 هر 4-5 روز یکبار ریشهاش در میاد.میخوام ببینم این ریش تراش چطوره؟
Printable View
تو این 10 روز چند بار ریشتون رو زدید.یعنی چند روز یکبار نیاز هست که ریش زده بشه؟نقل قول:
تو یک فروم خارجی یک نفر نوشته بود که با پاناسونیک es-st25 هر 4-5 روز یکبار ریشهاش در میاد.میخوام ببینم این ریش تراش چطوره؟
دوستان قبلا پرسیدم
مدلهای 5 تیغه و 4 تیغه پاناسونیک خیلی فرقی داره؟!
مثلا lv65 با lf51
برای پوستی فوق العاده حساس که اکثرا یا هر روز یا 2 روز یکبار شیو میکنم
البته صورت افراد با هم فرق داره ولی فکر کنم اگه بخوایم صورت کاملا مرتب و سه تیغ دیده بشه هر دو روز یه بار زده بشه الان بعد دو روز تقریبا یک میلیمتر دراومده که از نظر من فعلا لازم نیستنقل قول:
خدا رو شکر من راضیم
سلام....
این مطلب رو میگم ، شاید به درد دوستانی بخوره که قصد خرید ریش تراش رو دارند اما در نوع مارکش تردید دارند ..!!!
در این 10 ساله حدود 7 مدل ریش تراش داشتم ، 3 تا براون ، 2 تا فیلیپس و 2 تا هم پاناسونیک
حالا بماند که هر دو برادرم و پدرم هم پاناسونیک دارند .....!!!
خیلی خلاصه بگم قید براون و فیلیپس رو بزنید ، پول هدر دادنه ....!!!
از هر لحاظ نسبت به پاناسونیک ضعیف تر هستند ، مهمترین اون دور موتوره که حتی مدل ES8259 ( با دستگاه شستشو ) که سه سال پیش خریدم دور موتورش ( 13000 دور ) از جدیدترین مدل های براون و فیلیپس بالاتره .
مدل فعلی هم که دارم ES-LA62 هست ، که چهار لبه و دورموتور 14000 دور هست ( بدون دستگاه شستشو ) و البته بیصدا تر هم هست .
من هر شب صورت رو اصلاح میکنم ، کمی صورت رو با گرم مرطوب میکنم و بعد هم ......
این ریش تراش ها با کف ریش ، بدون کف ریش ، زیر دوش حمام ، توی استخر:n02: ، ریش پر پشت ، کم پشت ، ریش فر ، ریش صاف ، خلاصه همه جوره حریفه ،
یه محصول ژاپنی بسیار خوب ، دقیقا مثل اتومبیل هاشون ...!!!
نقطه ضعف تمامیه ریش تراش ها اصلاح موهای گردن هست ...!!! ریش تراش های پاناسونیک بهترین بازدهی رو دارند .
در ضمن اگر شما ریش تراش پاناسونیک با دستگاه شستشو خودکار خریدید ( که به نظر من اضافیه ) ، با آب مقطر مخزن دستگاه شستشو رو پر میکنید و عمل نظافت بسیار ارزون تر تمام میشه
در حالی که در براون و فیلیپس باید پودر مخصوص و یا مایع مخصوص خریداری کنید که قیمتش هم ........:n19:
ریش تراش های پاناسونیک در مدل های پایین هم قابلیت ضد آب بودن رو دارند در حالی که براون و فیلیپس فقط در مدل های گرون قیمتشون همچین قابلیتی رو دارند .....!!!
در ضمن قبل از اصلاح ، صورت مبارک رو کمی با گرم ماساژ بدید تا چربی ها و گردو غبار پاک بشن ...!!!
در ضمن قیمت تیغ و سایر قطعاتش مناسب تره ....
دوستان. نظرتون در مورد این مدل چیه؟Panasonic ES4033 Shaver[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم زیاد هزینه کنم .حداکثر هم زیر 230 تومن میتونم هزینه کنم
سلام دوستان من یه ماشین می خوام برای مو بدن که صفر یا نزدیک صفر بزنه برای نقاط حساس هم باشه
زیادم گرون نباشه آنچنان یه چیز خوبم باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.من es4036 رو دارم،مثل همینه فقط باطری اون خیلی بهتره.یه ساعته شارژ میشه و 36 دقیقه استفاده میتونم بکنم.این 8 ساعته شارژ میشه و 21 دقیقه میشه استفاده کرد.بقیه مشخصاتش مثل هم هستند.من کاملا راضیم.زیر گردن رو یکم مشکل میشه زد اما خوبه.درکل میارزه.واسه من که اصلا حساسیت هم ایجاد نکرد.حتی همون دفعه اول.در ضمن اون رو من حدود 200 گرفتم.البته 250 میگفت اما چون دونه آخر بود به من 200 داد.نقل قول:
سلامنقل قول:
اتفاقا منم چند وقتيه دنبال يه ماشين اصلاح بدن دقيقا با همين مشخصات ميگردم
من به اين ماشين رسيدم رمينگتون bht2000 كه گفته ميشه پرفروشترين در اروپا
بوده . لطفا اگر شما هم تحقيقي كردي و وسيله اي خريدي از نتيجش ما رو مطلع كن
ممنون. منم تو سایتش دیدم تنها اختلافش با 4036 باطریش هست که دیرترشارژ میشه. البته اونم خیلی مهم نیست چون اگه تو خونه باشی .نقل قول:
بعد اینکه شما همش میذاری داخل برق باشه؟ یا نه؟. یعنی اینکه دائم داخل برق باشه مشکلی واسه باطریش بوجود نمیاد؟؟
بادی گروم فیلیپس 2030 یا 2040نقل قول:
حدود 300 تومن هست . 2 درجه داره . یکی صفر میزنه یک درجه ش هم یه حالت ته مو میزاره . ماشین اصلاح بدن خیلی خوبیه
مرسی جاهای حساس هم میشه زد دیگه؟:n02: تییغه 2040 کند نمیشه؟نقل قول:
بادی گروم فیلیپس 2030 یا 2040
حدود 300 تومن هست . 2 درجه داره . یکی صفر میزنه یک درجه ش هم یه حالت ته مو میزاره . ماشین اصلاح بدن خیلی خوبیه
منم سرچ کردم همه از این ماشین تعریف کردن
رمینگتونم گویا کسی تجربه استفاده ازشو نداره
پاناسونیکم که انگار جالب نیست
نقل قول:
سلام . بله عزیز میشه
نه دوست عزیز بادی گروم های فیلیپس عالی ان : 2020.2030.2040 همه خوبن
من 2020 دارم مثه تیغه دیگه چه برسخ به 2030 و 2040
سلام
بعد از تحقیقات بسیار زیاد برای خرید از بین پاناسونیک lv65 و lf51 تصمیم گرفتم lf51 رو بگیرم
4 نمایندگی و مغازه سر زدم جالب بود با اینکه با فروش lv65 سود بیشتری کسب میکنند ولی عحیب روی lf51 همه تاکید داشتند!
امروز بعد از 3 روز که صورتم شیو نشده بود شیو کردم واقعا عالیه واقعا عالی!!!
حرف نداره!!
ریش تراش قبلی من فیلیپس 1280cc بود با وجود دستگاه شست و شو تغییری هم نمیکرد اصلاحش!
واقعا فیلیپس مقابل این هیچ هست! زیر گردن رو بدون اینکه کمترین سوزشی احساس کنی میزنه!
پیشنهاد میکنم به تمام کسانی که قصد خریدش دارن شک نکنند!
آقا ما یه زمونی یه غلطی کردیم سری 7 براون رو خریدیم، یه نفر می خواد پول مایع ضد عفونی و پاک کننده اش رو برسونه، الانم ظاهرا 700-800 تومنی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیت اینه که من از روز اول نمیتونم قسمت گردنم رو با این دستگاه اصلاح کنم، چون ریشم به هر طرفی رشد داره و باید حداقل 1 بار با ژیلت اصلاح کنم تا به طور کامل اصلاح بشه.
خواستم ببینم قلق داره و یا نسبت به صورت افراد فرق میکنه؟
در ضمن دوستان از بین دستگاههای اصلاح سر ور صورت (معروف به موزر) فیلیپس کدوم مدل رو پیشنهاد میکنن؟
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
منظورتون از عالی یعنی صفر مانند تیغ میزنه ؟
چون منم بین LF51 و البته LV61 مرددم . تقریبن مدل دوم 300 تومن گرونتره . خواستم بدونم اگر تفاوت آنچنان نداره 51 و بگیرم
ممنون
سلام
آره مثل تیغ میزنه
والا بنده اول قصد داشتم همون 61 رو بخرم بعد دیدم 65 جدیدتره سراغ اون رفتم
ببینید سر مدل 65 بزرگه برای کسانی که صورت و گردن کوچک دارن اصلا به درد نمیخوره! چون بعضی جاها رو نمیتونه بزنه ولی سر lf51 چون کوچک هست همه جای زیر گردن میره و میزنه
به نظر من فرقی نداره و ارزش نداره اینقدر بخوای خرج کنی!!
مدل 1280 فیلیپس که دارم چون 3 تیغه بود فکر میکردم حتما باید 5 تیغه و قوی ترین رو بگیرم شاید به دردم بخوره آخه پوست من بسیار بسیار بسیار حساس و نازک هست! ولی امروز با کمال تعجب دیدم عالی اصلاح کرد!
به نظر من اصلا ارزش نداره بخوای اون مدلها رو بگیری!
فکر کنم با این مدل بتونم هر روز هم اصلاح کنم تست میکنم بهتون میگم
نقل قول:
دوست عزیز شما میتونید از ریش تراش های پاناسونیک برای اصلاح موی بدن هم استفاده کنید ...... ولی اون موقع خیلی :n02: میشید ....
چون مثل تیغ میزنند ، مثل موی سینه و..... بدون اینکه زخم کنند و یا اینکه حساسیت به وجود بیارن ، این مورد رو شخصا تست کردم .....:n19:
اما اگه دنبال ماشین مخصوص اصلاح بدن هستید یا همون BODY SHAVER
توصیه من : پاناسونیک مدل ES2265 هست ، که خودم هم دارم ، البته استفاده آن چنانی ازش نمیکنم ، اما به نسبت فیلیپس که چند سال قبل داشتم اصلا
قابل مقایسه نیست ...... تفاوت از زمین تا آسمون .....!!!
در واقع بالاترین مدل BODY SHAVER در بین محصولات پاناسونیکه ....!!
مشخصات : برش مستقیم -اندازه های اصلاح: 9، 6 و 3 میلی متر -دارای خط زن - دارای سر قابل شستشو - استفاده به صورت خشک و مرطوب -منبع تغذیه: باتری قابل شارژ -دارای استند شارژ - مدت شارژ کامل: 480 دقیقه - مدت زمان استفاده پس از
شارژ: 30 دقیقه -ویژگی ها: - کامل ترین پیرایشگر پاناسونیک با قابلیت امکان دسترسی به تمام نقاط بدن - دارای 3 شانه مخصوص کوتاه نمودن ریش در 9 اندازه و طول مختلف از 2 تا 14 میلی متری - جنس فوق العاده توری فلزی بدون ایجاد حساسیت
برای انواع پوست - با پیشرفته ترین ساختار بدنه منطبق با فرم دست آقایان جهت اصلاحی راحت و تمام عیار - قابل خم شدن تا 75 درجه
با سلام خدمت دوستان
خیلی از صفحه های این فروم را خوندم و نهایت تصمیم به خرید گرفتم. هفته ی گذشته panasonic LV65 خریداری شد و بعد از 3-4 بار اصلاح که انجام شد واقعا راضی هستم.
نگرانی دائمی من این بود که ممکنه مثل تیغ اصلاح نکنه اما واقعا مثل تیغ کوتاه می کنه. نه حساسیت ایجاد می کنه و نه صورت رو اذیت می کنه خیلی راحت حتی زیر گردن هم میزنه.
از تمام دوستان که در این فروم اطلاعات مناسبی از تجربه هاشون رو گذاشته بودن هم تشکر می کنم.
سلام.ببخشید که یکم دیر جواب میدم :(نقل قول:
واسه چی همش بزاریم داخل برق؟یه چراغ نشانگر شارژ داره،میزنی به شارژ روشن میشه و وقتی شارژش کامل شد شروع میکنه به چشمک زدن
اتفاقا منم یدونه براون دارم که مایع شست و شوش تموم شده ! در به در دنبالشم !نقل قول:
نیاز نیست در به در بگردی، آخرین قیمتی که من دارم 35 تومنه!نقل قول:
میانگین 7-8 سری شست و شو میکنه، کمیش هم تبخیر میشه و...
هر دفعه 4-5 تومن، دنبال یه ماده جایگزینم.
٣٥ تومن كه خوبه!نقل قول:
من مديريت ميكنم مصرفو! هفته اي يك بار ميشورمش با اون، روزاي ديگه با آب ميشورمش.
حالا كجا دارن اينو؟
اينترنتي ميشه خريد؟
قیمت همونطور که گفتم آخرین قیمتی هست که گرفته بودن.نقل قول:
تبریز خیابون تربیت هست.
یه سوال، من نمیدونستم با آب میشه شست. کدوم قسمت رو میشورید قسمت تیغه رو یا کل دستگاه رو، چون فکر نکنم کل دستگاه ضد آب باشه.
الان میرم سایت براون سرچ هم میکنم.
من در طول بیست سالی که از ماشین استفاده میکنم 3 تا ریش تراش داشتم.اول یک ناسیونال فویل بود(مارک قبلی پاناسونیک) و بعدش براون 3105 که اونم فویل بود و از 7 سال پیش تا الآن هم فیلیپس HQ8170cc s سه تیغ چرخشی.اصولاً که ریش تراشهای خطی یا فویل رو ترجیح میدم و چرخشیها به صورتم نمیخورند.فیلیپس رو هم خانومم کادو برام گرفت و بنده خدا اطلاعات کافی نداشت.
بالاخره هفته پیش یک پاناسونیک ES-ST25k گرفتم.اینو هم بگم که ریش من متوسطه.نه خیلی پر و قطوره نه خیلی خالی و نازک.
اولین بار که شارژش کردم 3 بار اصلاح کردم و بار چهارم تموم شد.فکر کنم حدود 7-8 دقیقه هر بار اصلاح کردم.
خیلی خوشگل و خوش دسته و خیلی بهتر از فیلیپس اصلاح میکنه ولی تقریباً باید بگم مثل براون 3105 اصلاح میکنه فقط این پاناسونیک داغتر میشه که فکر کنم بخاطر سرعت زیادشه.
صادقانه بگم انتظارم بیشتر بود و شاید فکر میکردم جادو میکنه ولی اونطور نبود البته به این معنی نیست که خوب نیست.نه خیلی خوبه ولی برام جالبه که براونه 12 سال پیش که چند بار هم خودم تعمیرش کردم و چند جاش هم شکسته وچسبش زدم،مثل همین پاناسونیک میزنه.فکر میکردم فواصل بین اصلاح بیشتر باشه و دیرتر ریشهام در بیاداونم بخاطر تبلیغی که میکرد و میگه ضخامت توریش 43 میکرونه ولی نه ،بعد از 24 ساعت از اصلاح کم کم صورتم حالت سمباده ای میشه ولی اگر خیلی وسواس نداشته باشم و مهمونی و جای خاصی نخوام برم میتونم دو روز یکبار اصلاح کنم.
کله ریش تراش مفصلی نیست و با بدنه یک تکه است ولی بنطر من بهتره چون خیلی مفصلی بودنش برای من کار خاصی نمیکرد.
خط زنش معرکه است و همچین مو رو میزنه که مو میپره.
یک اشکالی هم که داره اینه که ریشهای اصلاح و خرد شده مقداری میریزه بیرون و دور و بر سر ریش تراش رو کثیف میکنه و احتمالاً رو زمین هم میریزه و باید تو دستشویی اصلاح کرد ولی چرخشیها همه موها رو داخل خودشون جمع میکنند.
بهترین مزیت این ریش تراش شستشوی راحت و بی دردسرشه.بدون هیچ مواد شوینده و فقط با آب خالی.ظاهر بسیار قشنگ و فضایی داره و خیلی با کلاس نشون میده.
این تجربه من از یک هفته استفاده از این ریش تراش بود.ایشالله مفید دوستان واقع بشه.
هم تیغشو با آب میشورم هم خود ریش تراشو !نقل قول:
فکر کنم همه براون ها ضد آب هستن....
من از براون راضیم. ولی تاحالا غیر از براون چیزی نداشتم. نمیدونم بقیه چطورین. دوستان در صفحات قبل اشاره کرده بودند که مایع شست و شوی براون گرونه و ...
ولی محاسنش هم خیلی زیاده. اولیش اینه که ریش تراشتون ضدعفونی میشه! دومیش اینه گه بوی خیلی خوبی میگیره :n02:
و مهم تر از همه اینه که بعد از شست و شو چنان تیز و بز میشه که واقعا مثل روز اول فوق العاده اصلاح میکنه !
کسانی که با آب ریش تراششون رو میشورند مطمئنا آب نمیتونه همه جرمها و چربی های درز و دورز های ریش تراش و تیغشو بشوره !
ولی اون مایع شست و شو همه چیزو تمیز میکنه !
الان من دو سال بود که از یک کارتریج شست و شو استفاده میکردم. هفته ای یک بار با کارتریج. بقیه روز ها هم آب....
آقا من نمیدونم شما چطور 2 سل استفاده کردی، مال من بعد 7-8 سری تموم شد!نقل قول:
هفته ای یکبار میشه سالی 52 بار یعنی دو سال 104 بار!
شاید هم من شست و شوی کامل رو استفاده میکردم به این دلیل
شايد شما درب كارتريجشو باز ميذاشتيد و مايعش تبخير ميشده !
من بعد از هر بار استفاده درب مخزنشو مي بستم تا تبخير نشه !
شما در مخزن رو باید محکم ببندی تا تبخیر نشهنقل قول:
مال پدرم الان پس از یکسال کارکردن هنوز مثل اولشه و کم هم نشده
تشکر دوستان، من عجب خری بودم، میزاشتم تو دستگاه میموند...
دوستان برنامه شست و شوی کامل رو اجرا میکنین؟ تو دفترچه نوشته 30 بار شتس و شو در حالت High
در ضمن من با قسمت گردنم مشکل دارم، صورتم رو عالی اصلاح میکنه ولی تو این قست مشکل دارم، نمیدونم برند های دیگه هم این مشکل رو دارن یا نه.
گردن زدنش سخته چون خواب مو هاي گردن مثل بقيه صورت يك دست نيست ! در يك قسمت موها رو از چپ به راست بايد بزني در يك قسمت از راست به چپ يا از بالا به پايين يا بالعكس ! موقع اصلاح، انگشتت رو روي پوست اون قسمت از گردنت كه موهاش زده نميشه بكش و جهت خوابش رو پيدا كن و خلاف جهتش ماشينو بكش...
بعد از يه مدت عادت ميكني و چشم بسته تشخيص ميدي كجا بايد به چه جهتي ماشينو بكشي !
يك نكته خيلي مهم ديگه ! اون جاهايي كه ماشين سخت رفت و آمد ميكنه و سر پيچه يا چاله چوله داره، بايد پوست اون قسمت رو با دستت بكشي كنار تا بتوني اون قسمت رو راحت اصلاح كني... پوست صورت خيلي انعطاف داره، از اين انعطاف نهايت استفاده رو بكن !
کف ریش تو اصلاح تاثیر داره؟؟ شما که ریش تراش فویلی دارین فرقی میکنه با کف ریش؟
سلام دوست من.نقل قول:
من قبلا یک دستگاه کروزر3 داشتم و ازش استفاده چند منظوره می کردم. (بودجمون تنگ بود دیگه) ولی برای اصلاح صورت، داغون میشدم. هم بسیار طول می کشید اصلاح و هم اذیت می کرد. (حتی با توری نو). به طوری که کلا بی خیال اصلاح با ماشین می شدم و هر 3 روز یکبار از فیوژن استفاده می کردم. ریشم هم ضخیم و پر پشته!!
با بررسی هایی که کردم و اطلاعات همین فروم تصمیم گرفتم یک دستگاه st25 بخرم. البته بین lt50 و st 25 مردد بودم و در نهایت st25 رو به خاطر سنسور ضخامت ریش و شستشوی آسونتر انتخاب کردم. lt50 این دو مورد رو نداره ولی سرش متحرکه. هر دو دستگاه هم ساخت ژاپن هستند.
خلاصه توی عید دستگاه رو به قیمت 425 از فردوسی تهران خریدم. اولین اصلاح رو باهاش با ژل اصلاح نیوا کردم. در یک کلمه می تونم بگم شگفت زده شدم. راحت، سریع، تمیز و عالی!!!! توی عید به خاطر دید و بازدیدها هر روز و در بعضی موارد روزی 2 بار اصلاح می کردم. الان که دیگه دید و بازدید نداریم هر 2 روز یکبار و بدون ژل و فوم اصلاح می کنم. واقعا راضیم ازش.
تنها موردی که باید بهش ااشاره کنم اینه که هر اصلاح من حدود 10 دقیقه طول می کشه و طی 2 دقیقه آخر تیغه ها کمی داغ می شن که باهاش کنار میام.
هر دفعه بعد از اصلاح می شورمش و روغن کاری می کنم. خط زنش هم فوق العادست. بسیار تیزه!
جمع بندی هم اینکه از خریدم بسیار راضی هستم. و واقعا در شگفتم که اگه این دستگاه که توی رنج میانه شیورهای پاناسونیک هست به این خوبیه، پس دستگاههای رده بالاش چی می تونه باشه!
یه نکته هم اینکه توی خیابان فردوسی تمام دستگاه های پاناسونیک رو می تونی حدود 50 تومن ارزونتر از قیمت خود سایت آژند تهیه کنی.
یک دستگاه تریمر gb40 هم به قیمت 200 تومن خریدم که از اون هم بسیار راضیم.
با ریش تراش ها نمیشه ته ریش گذاشت. من از دستگاه st25 برای اصلاح سه تیغه و از gb40 برای ته ریش و بدن استفاده می کنم.نقل قول:
سلام دوستان
لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید. من یه ماشین ریش تراش میخوام که بتونه ریش رو مثل تیغ از ته بزنه. همچنین بشه باهاش ته ریش هم گذاشت. بودجه هم تا 500 تومن است.
بین فیلیپس و رمینگتون و پاناسونیک، کدوم مارک و مدل رو پیشنهاد میکنید؟
ببخشید الان بین تیغ های فیوژن و ریش تراش های که مانند تیغ میزنند چه تفاوتیه ؟
به نظرتون 700-800 هزینه برای ریش تراشی که مانند تیغ بزنه بصرفه هست وقتی که فیوژن هست ؟
سلام دوستان
بنده چند سال قبل Panasonic ES4036S Shaver رو خریدم ولی بدلیل عدم داشتن کارایی مناسب و رضایت بخش اصلاح این دستگاه برای بنده، مخصوصا اصلاح موهای زیر چانه و گردن، با گذشت چند سالی که از خرید اون گذشت فقط 2 یا 3 بار بیشتر ازش استفاده نکردم و در نهایت هم با قیمتی بسیار پایین به یکی از دوستان واگذار شد.
مشکل بنده هم این بود که چون متاسفانه موهای صورتم زبر هست و مخصوصا در قسمت گردن در چند جهت رویش پیدا می کنه و بعد از کمی بلند شدن تو پوست گردن فرو می ریزه و باعث التهاب و جوش می شه، این دستگاه با وجود همه مزایایی که داشت برای بنده کارایی خوبی نداشت.
طبق مشورتی که با چند تن از دوستان و آرایشگرم داشتم پیشنهاد کردن که یک ماشین اصلاح با سر ساده مثل موزر تهیه کنم، ولی متاسفانه هرچی گشتم چیز مناسب و قابل اطمینانی پیدا نکردم، به همین دلیل از دوستان صاحب نظر درخواست راهنمایی دارم.
حدود هزینه هم 150 یا کمی بیشتر از اونه.
متشکرم
من 18 سال پیش فلییپس 555 از کیش گرفتم عجب اعجوبه ایه!
10 سال اول تمیز و روغن کاریش میکردم ولی 8 سال دست نخورده فقط خالیش میکنم هیچ مشکلیم نداره
بلاد کفر چه خدماتی که نمیکنه!
سلام دوستان
من برای اولین بار میخوام یه ماشین ریش تراش بخرم.
شاید خنده دار به نظر بیاد، ولی لطفاً راهنمایی کنید که چه فرقی بین ماشین های ریش تراش و بادی گروم (یا همون body shaver) هست؟ آیا با ماشین ریش تراش نمیشه موی بدن رو اصلاح کرد؟
دوستان
بین Panasonic ES-ST25 و Panasonic ES-LT20 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ و چرا؟
نقل قول:
نوشته شده توسط جناب مهندس;
سلام دوست من
شب و روزت بخیر. برای همه چیز همیشه یه اولین باری وجود داره. اصلا نگران نباش. جواب سوالات رو به ترتیب میدم ولی این نکته رو فراموش نکن که هر دستگاه ریش تراشی ممکنه به هر نوع ریشی سازگار نباشه. خود من برای اولین بار یه دستگاه نورلکو ( norelco مارک قدیمی فیلیپس) داشتم. از این سه تیغه ها! محال ممکن بود باهاش اصلاح کنم و صورتم خون نیاد. واسه همین بی خیالش شدم و مدتهای مدیدی با تیغ اصلاح می کردم. بعد از چند سال یه دستگاه کروزر 3 براون گرفتم و متوجه شدم که این دستگاه با توری برای صورتم مناسب تره. ولی به هر حال اصلاح ایده آل رو باهاش نداشتم و بیشتر از مو زنش برای بدن استفاده می کردم. به نظرم هیچ راهی هم جز امتحان کردن واسه اینکه به فهمی چه نوع تیغه ای برای صورتت مناسبه وجود نداره.
نکته دوم هم اینکه حتی توی دفترچه خود دستگاه هم نوشته که حدود 3 هفته طول می کشه تا صورت آدم با روش اصلاح جدید عادت کنه. این یعنی ممکنه تو هفته های اول اصلاح راحتی نداشته باشی. من با علم به این موضوع و اینکه برای اصلاح با تیغ حداقل 3 روز از اصلاحم می گذشت و دوباره اصلاح می کردم، برای اصلاح هر روز یا یک روز درمیون ریش تراش رو انتخاب کردم.
و اما جواب سوالات:
1- اصولا دستگاههای ریش تراش ذاتا قابلیت ته ریش گذاشتن رو ندارن. مگر اینه دستگاهی مثل کروزر 3 اسنتخاب کنی که هم موزن داره و هم توری. به علاوه چند تا شانه هم برای اضافه کردن فاصله تیغ های دستگاه با صورت داره که میشه باهاش ته ریش گذاشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینکو بررسی کن. از منابع دیگه هم می تونی ببینی. مثلا تو یوتیوب.
2- موزن روی دستگاه ST25 برای تنظیم خط ریش یا ریش پرفسوری طراحی شده. نه اینکه نشه باهاش بدن رو زد. ولی کارایی چندانی نداره. اگر هم بخوای باهاش بدن رو کاملا شیو کنی چون مشکله زمان زیاد رو خواهی داشت، حتما تیغه دستگاه داغ میشه و اذیتت خواهد کرد. به هرحال من اصلاح بدن با st25 رو تجربه نکردم. چون موهای بدن رو هیچ وقت به صورت کامل شیو نمی کنم. در حد نیم سانت! دستگاه gb40 بدون شونه موها رو در حد نیم میلیمتر میزنه!
3- تو دفترچه برای اصلاح راحت تر استفاده از فوم رو پیشنهاد کرده. فقط برای اصلاح راحت تر مثلا توی اون 3 هفته اول. ولی دستگاه کاملا چه با فوم چه بدون فوم به صورت کامل اصلاح میکنه و بعد از اصلاح هیچ گونه زبری روی صورتت احساس نمی کنی. البته قلق اصلاح صورتت رو باید یاد بگیری و جهت خواب ریش ها رو توی مناطق مختلف صورت دستت بیاد. چون ریش تراش رو باید خلاف جهت رویش مو و با فشار مناسب روی صورتت حرکت بدی. اون تیغه وسطیه دستگاه هم موهای خابیده رو بلند می کنه و کوتاه می کنه که هیچ مویی از قلم نیفته! من صورتم رو وقتی با تیغ اصلاح میکردم به صورت برعکس جهت رویش ریش تیغ می زدم. (6 تیغ) الان هم با این دستگاه بعد از اصلاح دقیقا همون حس رو دارم. ولی این نکته رو هم باید بگم که به نظرم سرعت رشد ریشم وقتی با ماشین اصلاح می کتم کمی بیشتر شده به طوری که اگر صبح اصلاح کنم، شب روی صورتم کمی احساس زبری می کنم. شاید هم به این خاطر باشه که تیغ ریش رو کمی پایینتر از سطح پوست اصلاح میکنه. (این موضوع با تبلیغاتی که برای فیلیپس می کنن متفاوته. و برای فیلیپس این فقط جنبه تبلیغاتی داره)
4- از دستگاه gb40 هم کاملا راضیم. تیغ های بسیار تیزی داره! ولی شارژ شدنش خیلی طول میکشه، st25 توی تقریبا یک ساعت شارژ میشه و gb40 تقریبا 8 ساعت!!!! من می خواستم اول gb37 رو بخرم. به خاطر ظاهرش. ولی وقتی برای خرید رفتم موجود نداشت و gb40 رو خریدم. فقط طراحی و نوع پایه شارژرشون متفاوته. از نظر عملکرد فرق خاصی ندارن. هر سه دستگاه کاملا ضد آب هستن و قابل شست و شو. توی جعبه st25 و gb40 هم روغن مخصوص و فرچه مخصوص هم برای تمیز کاری موجوده. هر دو دستگاه (و دستگاه های قبلی هم که داشتم باید روغن کاری بشن) البته اینو بگم که چون من موهای بدم رو کوتاه می کنم و از ته نمی زنم در حالت خشک تجربه بهتری داشتم. چون بایه فوت موهای اضافه از دستگاه جدا می شن ولی اگه خیس باشه به دستگاه می چسبن.
اینم بگم که سری 5 براون بدون دستگاه شستشو تقریبا هم قیمت همین دستگاه st25 ه. من پاناسونیک رو بخاطر قدرت موتور بیشتر (چون ریش تقریبا ضخیمی دارم)، ژاپنی بودن، و اینک تجربه فیلیپس و براون رو داشتم و می خواستم پاناسونیک رو هم امتحان کنم، انتخاب کردم. مغازه دارها هم پاناسونیک رو از سری های هم قیمت براون بهتر می دونستن. ولی چون من تصمیمم خریدن مارک پاناسونیک بود، زیاد توی مشخصات براون دقیق نشدم. اگه خواستی بخری خودت هم یه بررسی بکن.
امیدوارم که جوابات رو به صورت کامل داده باشم.
اگر سوال دیگه ای بود و در حد معلومات من بود با کمال میل در خدمتم.