شما نیاز به استراحت نداری البته اگه واقعا بدنت نمیکشه استراحت کن ولی بنظر من هر روز هوازی رو برو هرچی تونستی
اگه دیدی بدنت نمیکشه از تمرین با وزنه ت کم کن
شکم هم فعلا کمتر تمرین کن
خوبه
Printable View
شما نیاز به استراحت نداری البته اگه واقعا بدنت نمیکشه استراحت کن ولی بنظر من هر روز هوازی رو برو هرچی تونستی
اگه دیدی بدنت نمیکشه از تمرین با وزنه ت کم کن
شکم هم فعلا کمتر تمرین کن
خوبه
دوست عزیز چربی سوزی چیزی نیاز نیست مصرف کنم؟نقل قول:
چون من میخوام زودتر به هدفم برسم.
ال کارنیتین چطور لازمه؟
برای شروع هرچی کمتر چیز مصرف کنی بهتره
برای شروع خیلی راحت و خوب چربی میسوزونی. بعد کم کم روند چربی سوزی کند میشه ، اون وقت کم کم مکمل ها یا داروها رو اضافه کن به برنامه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
من بالاخره تونستم از شر این شکم مزخرف راحت شم فقط نمیدونم چرا با اینکه شکمم تقریبا رفته و صاف شده ، وزنم تازه بیشتر هم شده الان امروز 67.3 بودم
میخواستم تشکر کنم و بگم دارم میرم مشهد 4 شنبه کلی براتون دعا میکنم البته همینجا هم دعا میکردم
فقط یه راهنمایی کنید ، من تا الان از هیچ مکمل و چربی دوز و این چیزا استفاده نکردم حالا که برنامه جدید هم گرفتم (چند روز دیگه باید عوضش کنم ) شما درباره استفاده از مکمل ها که من هیچ اطلاعاتی دربارشون ندارم چی پیشنهاد میکنید ؟ (چند ساله ویتافیت استفاده میکنم)
تو باشگاه بچه ها میگن باید پروتئین و گلوتامین و آمینو و ..... اینچیزا بخورم ، فعلا هیچ کاری نکردم از مربیه هم چیزی نمیپرسم با این حرکتش ، نظرتون چیه ؟
خب بستگی داره که هدفتون چی باشه!!!!!!! هدفتونو بگید چیکار میخواید بکنید
بابت اون دعا هم پیشاپیش ممنون ، سلام منو هم به آقا برسونید...
اینکه تا الان از هیچ دارو و حتی از هیچ مکملی برای بدنسازی استفاده نکردید خودش یه افتخار بسیار بزرگه ، من خودم به عنوان یه مربی به شما تبریک میگم.
مولتی ویتامینهای خارجی به هیچ عنوان مورد تایید من نیستند ، اصولا جنس مرغوب هیچ وقت از خارج به سمت آسیا و مخصوصا کشورهای مسلمان نمیاد. در خوشبینانه ترین حالت اینه که بدترین جنس رو میفرستند اینجا ولی واقعیت اینه که ترکیباتی برای عقیم کردن افراد مصرف کننده داخل اینها وجود داره. اینکه ناباروری زیاد شده بخاطر همین چیزاست.
شما اگه رژیم غذاییت رو رها کنی (که باید بکنی) دیگه نیازی به مولتی ویتامین نداری.
برای اینکه دوباره چربی نیاری باید از مصرف غذای سرخ کردنی ، چیپس و پفک و نوشابه و کلا محصولات سوپرمارکتی و فست فود به صورت جدی دوری کنی. چون انرژی و چربی اینها رو بدن نمیتونه بسوزونه ذخیره میکنه تو شکم.
ولی تا میتونی از غذاهای پختنی خانگی استفاده کن. نون و برنج و ماکارونی و... هرچی دوست داشتی بخور. غذاهای چرب بخور ولی خیلی کم ، سس مایونز نخور (اینم جزو محصولات سوپرمارکتی حساب میشه)
و....
شروع کن تمرینات شکم رو انجام بده تا عضلاتش بزنه بیرون. نصف زیبایی بدن به عضلات شکمه.
میشه یه برنامه رژیمی خوب + تمرینات هوازی تو خود باشگاه بدین؟ واسه شکم و خشک کردن بدن میخوام
من قدم 180 وزنم 78 هست به صورت حرفه ای بدن سازی کار میکن به مدت یک سال . . . تا حالام از هیچ مکملی استفاده نکردم . . و نمیکنم
عضلات شکم هم مشخصه ولی مثل این عکس نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحب این عکس مربی بدن سازی هست و مدت 4 سال اشتباه نکنم کار میکنه . ..
از مربی تو باشگاه چندین بار پرسیدم گفت اگه خودتو انجوری کنی صورت لپ هاش به تو فرو میره . . .
و باید سوما به بدنت تزریق کنی . .
تو حالت عادی بدونه تزریق یا خوردنی چیزی این جوری نمیشه شد؟
هفته ای 3 بار شکم کار میکنم به صورت حرفه ای و خیلی سخت ..
دوست دارم شکمم مثل این عکس بشه . .
واسه این که به سوالم راحتر جواب بدین 2 عکس از خودم میذارم . .
واینم به دوستان میخوام نشون بدم بدونه خورد مکمل هم میشه بدن درست کرد اگه اراده کنی تسلیم نشی وقتی هم خسته میشی میخوای تمرین بذاری کنار . .! به خودت فقط اینو بگی!!؟ واسه چی اینجا اومدی؟؟ واسه چه هدفی؟
با عرض پوزش مجبورم صورتم رو کات کنم ..
شما که لپ های برجسته ای داری همین الانش با اینکه چربی شکمت کمه.
نگرانی شما فقط بابت لپ هاست؟
خشک کردن بدن بدون مکمل و دارو بستگی به استعداد بدنی داره و تیپ بدنی. بنظر من شما قابلیتش رو دارید.
البته اون عکس بالایی عضلات بزرگی هم داره جدای از مسئله ی خشک بودن بدن. عضلات شکم شما کوچیکه نسبت به اون
واسم مهم نیست لپ ها لاغر شه . .نقل قول:
خوب من میبنیم عضلات شکم طرف نسبت به من بزرگتره چون بیشتر کار کرده و رژیم داره الان درصد چربی بدن من 13~12 درصد هست من میخوام 10 درصد بشه باید چی کار کنم . .
تا اونجاب که اطلاع دارم فقط با کرانچ کار کردن نمیشه باید هوازی و رژیم مناسب هم داشت خوب من این دوتا رو میخوام . . .واسه خشک کردن باید از اسید امینو و سوما استفاده کرده؟ اگه بخوام مکمل استفاده کنم؟
بله دقیقا رژیم غذایی و ورزش هوازی برای چربی سوزی باید انجام بشه. در دوران رژیم عضلات شکم رشد نمیکنن و بزرگ نمیشن حتی ممکنه کوچکتر هم بشن ولی باید مدام تمرین بشه و تعداد حرکات هم بالا باشه تا عضلات کات بشن.
خشک کردن هم یه دوره ی دو سه هفته ای برای یک روز فیگور گیری روی صحنه هستش... بدن خشک در حالت استاندارد نیست ، نمیشه بدن رو خشک نگه داشت ولی میشه چربی رو خیلی کم کرد.... یعنی به بدن ضرر بسیار زیادی میزنه خشک کردن ، ماندگار هم نیست.
شما سعی کن فقط چربی رو کمتر کنی اگه عجله داری
از من بپرسی میگم قبلش چند وقت عضلات شکمت رو بزرگتر کن
با سپاس . .نقل قول:
خوب منم اینو میخوام چطوری بزرگتر کنم؟؟ میشه راهنمایی کنید؟
شما 2 عکس منو دیدن به نظرت تون چی ها کمبود دارم و باید بیشتر کار کنم تمرکزمو بذارم روش؟
گفتم که تو پست قبلی ، یه مدت بدون رژیم گرفتن شکم کار کنید تا عضلاتش بزرگ بشه فعلا ، بعد چربی های باقیمونده رو برید سراغش
چون در دوره ی چربی سوزی عضلات رشد نمیکنن
دوستان یه سوالی !
بعضی از افرادی که بدن سازی کار میکنن سایز دور سینشون بزرگه
مثل عکس زیر :
اینا دقیقا چه حرکاتی انجام میدن که اینجوری میشه ؟
این سینه ها کجاش بزرگه!؟
سینه های من که بزرگتر از اینه
عادیه سینه هاش
منظور شما دقیقا چیه
سلام
آقا من این چربی سوز رو گرفتم
نوتریکس لیپو 6 قرمز (Nutrex Lipo 6 )
[IMG]file:///C:/Users/M3HRD@D/Desktop/%D9%86%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3%20%D9%8 4%DB%8C%D9%BE%D9%88%206%20%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2 %20%28Nutrex%20Lipo%206%20%29%20-%20%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D 8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C%20% D8%AA%D9%86%20%D9%88%D8%B1%D8%B2%20_%20%D9%81%D8%B 1%D9%88%D8%B4%20%D9%85%DA%A9%D9%85%D9%84%20%D9%87% D8%A7%DB%8C%20%D8%A8%D8%AF%D9%86%D8%B3%D8%A7%D8%B2 %DB%8C%D8%8C%20%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D 9%88%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C%20%D9% 85%D8%AC%D8%A7%D8%B2_files/md_d57d1_temp.jpg[/IMG]
بعد رِزیمم میگیرم + ورزش هوازی و وزنه
و ال کارنیتین 250 داروخونه ای ام میخورم+مولتی ویتامین
آیا لازم چیزی دیگه ای در کنار این ها برا چربی سوزی استفاده کنم؟
منظورم از بزرگی پهن بودنهنقل قول:
اگه دقت کنید سینه هاش نسبت به دور کمرش خیلی پهنه
قفسه سینه با دستگاه (یا با دمبل) وقتی میزنید دستها رو کامل باز کنید قسمت خارجی سینه فشار میاد
خوبهنقل قول:
سعی کن برای شروع حداقل تا یک هفته چربی سوز رو مصرف نکنی. اوایل ورزش هوازی ممکنه پاهات زود خسته بشن و زانو درد بگیری که عادیه ، عوض مفاصل قوی میشن. اگه میتونی زانو بند ببند ولی سعی کن عادت نکنی بهش ، عادت هم کردی البته خیلی مشکل نداره.
ال کارنیتین رو از همون روز اول بخور. روز اول دوتا از فرداش روزی یه دونه بسه
مولتی ویتامین هم با یکی از وعده های غذایی اصلی بخور اونم از روز دوم رژیم شروعش کن.
بعد از یک هفته که بدون چربی سوز کار کردی ، هفته ی دوم رو یک فنجون قهوه تلخ بدون شیر و شکر بخور قبل از ورزش هوازی. ورزش هوازی هم بهترین زمانش صبح قبل از خوردن هرگونه غذای انرژی دار هستش (ناشتا)
چربی سوز رو بذار برای آخرای دوره چربی سوزی.
دوستان یک سوال.
من طی گفته های قبلیم و پیشنهاد دوستان پیاده روی ، دویدن آرام و دیوودن تند را برای کاهش وزن انتخاب کردم
اما موضوع سر این هست
من قبلا به نوعی دونده نیمه حرفه ای بودم. اما الان وقتی کمی می دوم در شیب به ساق پام شدیداً فشار میاد.
اما پاهام قوی هستن ، دوچرخه سواری هم میکنم . اما موقع راه رفتن در شیب های متوسط به تند ، ساق پام شدیداً فشار میاد و درد میگیره
نظر شما چی هست؟
نرمش خاصی رو پیشنهاد میکنید تا این موضوع مرتفع بشه؟
بله این عادیه ، بخاطر ضعیف بودن عضلات جلوی ساق پاست. در افراد مبتدی حتی در سطح صاف هم برای روزهای اول به این عضلاتشون به شدت فشار میاد
با همین دویدن عضلاتش قوی میشن ولی تمرین با وزنه ش اینه که وزنه ای سبک روی پنجه ی پا بگذارید و پاشنه پا رو اهرم قرار بدید و پنجه رو بالا بیارید
سلام خدمت اساتید محترم
من میخوام چند کیلویی وزن اضافه کنم همراه بدنسازی ( البته هدف اصلیم فقط افزایش وزن هست حالا با یا بدون بدنسازی )...این مکمل هارو از شرکت کارن در نظر دارم : گین اپ بزرگسال- ال ارژنین - ماسل گارد
میخوام بدونم اینا تاثیر دارن یا چیز دیگه ای که خودتون مصرف کردید و مطمئنید که جواب میده معرفی کنید
من 18 سالمه 175 قد و 58 وزن کمی هم استخوانی هستم ولی چربی ندارم و تو بدنسازی سریع میام بالا
حالا نظرتون چیه..این مکمل ها یا چیز دیگه بگیرم و همراه بدنسازی مصرف کنم یا 2-3 ماه بدنسازی کار کنم و یه کراتین خوب مصرف کنم یا کلا چیز دیگه؟:n16:
سلام خدمت اساتید محترم
من میخوام چند کیلویی وزن اضافه کنم همراه بدنسازی ( البته هدف اصلیم فقط افزایش وزن هست حالا با یا بدون بدنسازی )...این مکمل هارو از شرکت کارن در نظر دارم : گین اپ بزرگسال- ال ارژنین - ماسل گارد
میخوام بدونم اینا تاثیر دارن یا چیز دیگه ای که خودتون مصرف کردید و مطمئنید که جواب میده معرفی کنید
من 18 سالمه 175 قد و 58 وزن کمی هم استخوانی هستم ولی چربی ندارم و تو بدنسازی سریع میام بالا
حالا نظرتون چیه..این مکمل ها یا چیز دیگه بگیرم و همراه بدنسازی مصرف کنم یا 2-3 ماه بدنسازی کار کنم و یه کراتین خوب مصرف کنم یا کلا چیز دیگه؟:n16:
همینا رو مصرف کنید همراه تمرین با وزنه. گین آپ رو خیلی زیاد باید مصرف کنید تا وزن اضافه بشه
فکر نکنم دیگه بیشتر از 2 تا 1800 گرمی نیاز باشه؟ دوره مصرفش رو خودشون گفتن 1 ماهه که 2 تا گین اپ حدود 1/5 ماه میشه مصرف کرد روزی 6 پیمانه
شما روی قوطی بخون ببین هر پیمانه چند گرم پروتئین داره. به ازای هر کیلو گرم از وزن بدنت باید دو گرم پروتئین بخوری یعنی اگه 60 کیلویی 120 گرم پروتئین روزانه باید مصرف کنی ، این 120 گرم هم در 5 وعده باید مصرف بشه. یعنی هر وعده 24 گرم پروتئین
حساب کن ببین چند پیمانه باید مصرف کنی
سلام
من سابقه بدنسازی یکم دارم ، قبلا 3 سال پیش تابستون رفتم 2 ماه ، ماه اول سبک کار میکردم بیشتر حرکات پایه کار میکردم ، ماه بعدش مربی گفت باید چربی های اضافه رو بسوزونی یکم بدنت صاف و صوف بشه تا زیرسازی خوبی داشته باشی . اما بدلیل مشکلات تنبلی بنده :n02: ادامه ندام .
حالا با دوستم از 16 فروردین داریم میریم من فقط هوازی کار میکنم (تردمیل و دوچرخه و شنا و طناب و بارفیکس و یکم ساعد ) از برنامه عمومی هم یک روز درمیون استفاده میکنم ، الان خیلی بهتر شدم و بدنم داره صاف و صوف میشه .
تا آخر این ماه فکر کنم دیگه همه چربی هام آب بشه و بدن ردیف و بدون چربی اضافه ای داشته باشم .
چون هر روز میرم باشگاه برای ماه بعد از مربی برنامه گرفتم ( 50 هزار آب خورد) به این شکل :
نقل قول:
شنبه - سه شنبه
سرشونه با هالتر از پشت 4*8
نشر دمبل خم 2*8 - 2*6
سرشونه با دمبل پرسی 3*8
کول با هالتر 4*8
زیربغل سیمکش از پشت 4*8
پلاور دمبل 3*8
زیربغل دمبل تک خم 3*10
زیربغل سیم تک از بغل 3*10
فیله کمر 4*15
یکشینه - چهارشنبه
جلو پا ماشین 3*10
اسکات پا هالتر 4*8
پرس پا ماشین 3*10
پشت پا خوابیده 4*8
پشت پا هالتر خم 3*10
پشت بازو هالتر خوابیده 4*8
پشت بازو دمبل سوئمی 3*10
شت بازو سیمکش 3*10
پشت بازو سیمکش دست برعکس 3*12
ساق پا 4*15
دوشنبه - پنچ شنبه
شنا سوئدی 3*10
بالا سینه هالتر 4*8
پرس سینه هالتر 12-10-8-6
قفسه بالا سینه دمبل 3*10
اورکراس 3*12
جلوبازو هالتر 4*8
جلو بازو دمبل تک میزلاری 3*10
جفت بازو دمبل چکشی 3*12
جلو بازو هالتر دست تنگ 3*10
مچ و ساعد 3*30
اولا ببینید این برنامه برای من مناسبه ؟
با هم مچ هست ؟ هماهنگه ؟
برای 6 روز در هفته مناسبه ؟
لازم نیست چیزی رو کم یا اضافه یا جا بجا کنم ؟
بعد این برنامه برای حجم هست ؟
همراه این برنامه مکملی چیزی لازم نیست مصرف کنم ؟
مشخصاتم که قد 177 و وزن 69 هستم (قبلا 72 بوم)
یه باشگاه تو قلهک بودش اسمش یادم نیست اگه پیدا نکردی بگو آمارشو دربیارم ، ببین یک ماه میری توش ، سه ماه بعد آرنولد میای بیرون ، جون تو عین واقعیته دادا .
این برنامه برا یه کشتی گیر یا بوکسور خوبه کاملا آماده میشه برا مسابقه
برا چربی سوزی هم خوبه احتمالا برا همین برات نوشته
اگه میخوا یحجم بیاری اینو سه جلسه در هفته بزن
برای حجم باید تغذیه عالی باشه. بیشتر از حدی که مصرف میکنی باید بخوری حالا یا مکمل یا غذا
سلام داداش
میشه راجع برنامه منم نظر بدید لطفا و اگه لازمه اصلاحش کنید .
هنوزم شروع نکردم فعلا دارم از برنامه قبلیم استفاده میکنم .
راستی یه بحث دیگه ، میتونم سه تا برنامه رو انتخاب کنم (مربی هرماه بهم برنامه جدید میده) بعد در طی سال به این شکل استفاده کنم :
فروردین :--------------- برنامه ماه اول
اردیبهشت : ------------برنامه ماه دوم
خرداد : -----------------برنامه ماه سوم
تیر :-------------------- برنامه ماه اول
مرداد : -----------------برنامه ماه دوم
شهریور : --------------برنامه ماه سوم
مهر :------------------ برنامه ماه اول
آبان : ------------------برنامه ماه دوم
آذر : -------------------برنامه ماه سوم
دی :----------------- برنامه ماه اول
بهمن : --------------برنامه ماه دوم
اسفند : -------------برنامه ماه سوم
یعنی هر فصل برنامه از از اول ریست بشه ؟ میشه ؟ ضرر نداره ؟
سلام
برنامه دو جلسه ایه؟!
بنظر من زیاده
نصفشو باید بزنی
هدفت چیه شما؟
به چی میخوای برسی
اگه همینجور ورزش میخوای کرده باشی برنامه ی خوبیه بزن (برای سلامتی)
حتی عوض هم نکنی برنامه رو طوری نیست.
اون مدل تعویض هم بد نیست ولی بازم بستگی به هدفت داره
ببخشید بد گذاشتم ، 4 جلسه ای هستش اون عدد آبی هایی که گذاشتم ترتیبتشونه ، من وزنم 72 هستش قدم 174 ، میخوام فیتنسی بشم یعنی نه زیاد ماهیچه های بزرگ داشته باشم نه که اینطوری مثل الان یه هیکل زشت و شل و ول داشته باشم مثل این عکسه :
بعد یه نکته ای هم دقت کنید ، این برنامه 4 جلسه در هفته هست ، من اینطوری میکنم :
شنبه : برنامه شماره 1
یکشنبه : استفاده از تردمیل تا 1000 کالری
دوشنبه : برنامه شماره 2
سه شنبه : استفاده از دوچرخه تا نزدیک 1000 کالری
چهارشنبه : برنامه شماره 3
پنج شنبه : برنامه شماره 4
درضمن ، روزایی هم که از روی برنامه کار میکنم ، بعد از تمرین و وزنه زدن میرم سراغ تردمیل و دوچرخه و حدودا 350 کالری میزنم ( ضرر نداره ؟ )
از 20 فروردین تا الان با این روند از 78 کیلو شدم 72 ، شکم هم یک روز درمیون سخت تمرین میکنم ، الان این ماهیچه اولیم یکم معلوم شده ، بقیه هم دست میکشم سفت شدن ولی مشخص نیستن هنوز شکم دارم .
برنامت خوبه. حتی میتونی چهار جلسه هوازی کار کنی در هفته
دوچرخه بعد از تمرین هم خوبه. ولی تردمیل بهتره
رژیم غذاییت رو هم اوکی کن شکمت پیدا میشه
حامدخان خداوکیلی فدایی داری .نقل قول:
حالا فرق 3 جلسه با 6 جلسه چیه ؟ مگه 6 جلسه آدمو بیشتر درگیر نمیکنه ؟ من متوجه نشدم که چرا اگه کمتر کار کنم بیشتر حجم میارم ؟
بعد برای حجم آوردن بهتر نیست اول چربی های اضافمو بسوزونم بعد که کاملا عاری از چربی شدم برم تو حجم ؟
دوستان لطفا توصیه هایی که میکنم رو دلیل نخواید ، من اگه چیزی رو ندونم رک میگم بلد نیستم یا دربارش صحبت نمیکنم و جواب نمیدم
اینکه چرا سه جلسه حجم میاره خودش 2 واحد درسیه من چطوری خلاصه کنم؟
جزو تفکرات غلط در این ورزش اینه که بدن در ورزش رشد میکنه ، در حالی که دقیقا برعکس ، بدن در استراحت رشد میکنه مخصوصا در خواب!
فلذا هرچی بیشتر استراحت کنید رشد بیشتری خواهید کرد
اما طوری نشود که از 12 ماه سال 13 ماه رو در استراحت باشید. حساب کتاب داره اینها...
=-=-=
بهتره اول چربی بسوزونی بعد بری برای حجم. ضمنا در دوره ی حجم یکم چربی میاری ولی مهم نیست راحت آب میشه بعدش
چطور میشه صورت رو لاغر کرد؟
یعنی بدونه لپ و چربی.
اکثره بدنسازای حرفه ای صورتاشون اینجوری میشه .. بخاطر مصرف استروئیده؟ راهی غیر از استروئید نداره؟
به همون روش چربی سوزی معمول
شما وقتی چربی میسوزونی از همه ی بدنت چربی کم میشه از جمله صورت
سلام اقا حامد
به نظرت 1.5 الی 2.5 کیلومتر دویدن کمه یا زیاد؟ من قبلا که ال کارنیتین نمیشناختم رکوردم 2.5 کیلومتر دویدن بود و بعدش دیگه نمیتونستم بدوئم و چربی هم نمیسوزوندم (بن بست)
الان میخوام برم نزدیک خانه؛ دور شهرکی که هستیم بدوئم که خیلی بالا پایین هم داره و تپه هست
حالا میخوام بدونم کلا چطوریه یعنی هرجا خوردیم بن بست دیگه تمام یا اینکه ..؟!
یه سوال دیگه هم دارم میشه صبح زود برم برای دو (طبق توصیه شما ناشتا+قهوه+قرص) و بعد برگشتن بخوابم؟ یعنی ضرر نداره خواب بعد از دو یا مثلا کار ادم رو پوچ نمیکنه؟ صبحانه چی میتونم بخورم؟ فقط پروتئین و مواد لبنی باشه یا باید قند هم زیاد مصرف بشه
جهت اطلاع فعلا باشگاه نمیرم (نمی تونم..)+ گلوتامین مصرف نمیکنم و به مقدار کمی میدوئم. حالا با این مقادیر لازم هست گلوتامین هم بگیرم؟
هرچی توانت هست بدو اشکال نداره
بعد از دویدن هم خواب خوبه اتفاقا اگه خوابت میبره
صبحانه اگه بعدش میخوای بخوابی قند ساده مصرف کن (شیرینی) اگه نمیخوای بخوابی کربوهیدراتهایی مثل نون. در کل هرچی انرژی قراره ب بدن برسونی صبح باید باشه اینطوری در طول روز کمتر گرسنه میشی مخصوصا شب
اگه باشگاه نمیری عضلاتت از بین میرن چه با گلوتامین چه بی گلوتامین
سلام >من الان حدود ۲ ماه که باز شروع کردم به ورزش بندسازی و تو این مدت ۵ کیلو وزنم اضافه شده و از حجمه بدنم راضیم ,
حالا خواستم بدونم برای بیشتر کات شدن و نمایان شدن عضلات چه کارهایی انجام بدم ؟
من رژیمه خاصی ندارم اما تا حد ممکن سعی میکنم زیاد چربی مصرف نکنم و غذاهای سالم بخورم + ورزش هوازیی هم زیاد انجام نمیدم (فقط ۲ هفته یه بار کوه میرم :دی )
قدمم ۱۸۰ هست و وزنم ۸۰ ...
برای شش تیکه شدن شکم هم میشه راهنمایی کنید ؟ من میشه گفت اصلا شکم ندارم اما عضلاتش هم معلوم نیست! البته زیاد روی شکم کار نمیکنم توی باشگاه اما تصمیم گرفتم از این به بعد حتی اگه شده ٰرژیم سخت +ورزش هوازیی هم انجام بدم شکمم عضلاتش نمایان بشه ...
ممنون میشم بفرمایید بیشتر کدارم حرکات و مواد غذایی رو مصرف کنم که زودتر به نتیجه برسم :n16:
سلام
اگه بخوایم با تغذیه خوب و مکمل های عالی بدنسازی کار کنیم. ماهانه چقد هزینشه؟
مثه پروتئین / کربو / مولتی ویتامین و ... هرچی که نیازه برای سریعترین پیشرفت در کمترین زمان ممکن. با بهترین کیفیت. و پایین ترین عوارض.