دوستان راهی برای اکتیو کردن ایمیل غیرفعال شده وجود دارد؟
Your Yahoo! account has been de-activated
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان راهی برای اکتیو کردن ایمیل غیرفعال شده وجود دارد؟
Your Yahoo! account has been de-activated
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند بار پسوردم رو اشتباه زدم و اکانتم قفل شد بعد رفتم رویه قسمت ریکاوری میل برام اومد وقتی میخوام پسورد جدید اضافه کنم هر چیزی به عنوان پسورد بزنم با یکی از 2 تا ارور زیر رو به رو میشم :
Your password cannot include any part of your name
Your password is weak. Please choose a stronger password
مثلا این رو میزارم رویه پسورد :
hjjgfjrteruyffg656745646zxfghfg45666454!!!!MMM
بازم هم ارور ضعیف بودن میده
من هر کاری میکنم عوض نمی کنه میلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که هیج حرفی تو اون بالایی نداره واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم من حدود 7 ساله این میل رو دارم میشه یکی بگه چی کار کنم
سلام
لطفا یکی جواب این سوالو بده آخه منم دقیقا همین مشکلو دارم. :n03:
72 ساعت کلا بیخیال اون ایمیل بشید.از هیچ طریقی سعی نکنید وارد بشید.بعد 72 ساعت اوکی میشه و میتونید تعویض کنید.نقل قول:
یه دفعه تو حالت پریویت مرورگر تست کنید
Sent from my GT-I8160
ممنون اوکی ملش میکنم تا 1 هفته بعد حالش جا بیاد
امروز میل یکی از بچه ها رو اومدم باز کنم بی شک پسورد و میل درست بود اما مثل میل خودم باز نمی کردمنم ترسیدم ولش کردم نکنه کامپیوترم یه مشکلی داره ... ؟ ویروسی چیزی ؟!:n13:
رو پرایوت تست کردم فایده نداشت یوزر همین دوستم رو هم تو پرایوت زدم:n23:
توی نسخه جدید یاهو چه طوری میشه کل پوشه اینباکس رو یه دفعه خالی کرد ؟
دوستان توی یاهو حداکثر برای چند نفر میشه ایمیل زد همزمان ؟
سلام . چند روزه که نمی تونم فایل رو در یاهو اتچ کنم و برای کسی بفرستم .
حجم فایل کمتر از 25 مگ هست . براوزرم فایرفاکس و اینترتم دایل آپ هست
وقتی فایل رو اتچ می کنم وسط های آپلود یک دفعه برمیگرده از اول آپلود می کنه !
من قبلا چنین مشکلی نداشتم الان چند روزه که این مشکل پیش اومده !
بنظر شما این مشکل از خود یاهو هست ؟ کارم لنگ شده میشه بگین چه طوری میشه برطرفش کرد ؟
دوستان من شنیدم میشه با ایدی جیمیل از یاهو منسجر لوگین کرد درسته؟اگه میشه چجوری باید وارد بشیم؟
بالای صفحه اینباکس گزینه کارک ال دارهنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
برا کل ادرس بوک.من 37 تادرم میفرسته.اما هرچی دتو ادرس بوک باشهنقل قول:
از اینترنتتون هست. برای یه لحظه با توجه به اینکه سرعتش کمه سند و رسیو نمیکنه و باز از سر میگیره.بهتره تو یجای دیگه اپلود کنید و لینک رو بفرستید.نقل قول:
اره میشه اما از رو جیمیل ایدی میسازه با پشتیبانی جیمیل.جیمیل رو باز کنید و برید تب دیگه یاهو باز کنید و اتصال با گوگل بزنید و ادامه بدید.نقل قول:
( اگه امنیت براتون مهمه اصلا ازین روش استفاده نکنید)
کسی جواب این سوال رو میدونه؟نقل قول:
نه میگم از خود مسنجر میشه وارد شد؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل برام پیش اومده
اکانت یاهو من قفل شده و موقع لاگین کردن پرسشهای امنیتی میخواد ازم
منم اینا رو یادم نیست
ایمیل پشتیبان این ایمیل هم از بین رفته و قابل دسترسی نیست
راهی نیستش من بتونم اکانت رو برگردونم؟
"رمز و اکانت رو هر دوشنو دارم و و مشکل ندارن از این لحاظ"
اگر ممکنه یه راهنمایی به من بکنید خیلی حیاتیه
ممنون از همه بچه های زحمت کش این بخش
ممنون از پاسخ شما :n16:نقل قول:
پس چرا تا پیش از این با همین اینترنت دایل آپ در یاهو فایل رو بدون هیچ مشکلی اتچ می کردم و می فرستادم ؟
در فاصله ای که شما پاسخ بدین یک سرچی کردم دیدم خیلی ها در دنیا با همین مشکل من یعنی عدم امکان ارسال فایل در یاهو مواجه هستند . بعید می دونم که اونها هم اینترنت شون دایل آپ باشه . بنظر میاد از خود یاهو باشه
اگر مشکل اصلی از سرعت کم اینترنت هست پس چطور میشه با همین سرعت کم فایل رو در جای دیگه آپلود کرد ؟
کسانی که من براشون فایل می فرستم بلد نیستند که چطوری از این آپلودسنترها دانلود کنند . آیا جایی هست که لینک مستقیم برای دانلود بده ، یعنی طرف با یک کلیک روی لینکی که براش می فرستم بتونه دالود کنه و دیگه دنگ و فنگ نداشته باشه ؟
من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟
فایلتون دقیقاْ چقدر هست؟نقل قول:
ارور نمیده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته میگن 25 مگ ولی انگار کمتره.
ولی راههای زیادی برای فرستادن فایلهای بزرگتر هست. انگار یکیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار اینها پولیه. اگه میتونی فایل را میشه فشرده کن تا حجمش کم بشه یا دو تکه اش کن. (اگر بشه مثل فایل صوتی تصویری)
سلام .
توی جیمیل میشه شماره تلفنمون رو بزاریم تا اگه کسی خواست از جایی -- کنه یا وارد بشه به گوشیمون رمز بیاد که باید اون رمز رو بزنیم تا وارد شیم ...در واقع امنیت بالایی داره ...ایا یاهو هم همچین چیزی داره ؟؟
سلام دوستان یک مشکل عجیب پیش اومده برام!
یکی از دوستانم یک هفته قبل برام یکبار یک ایمیل رو فرستاده
همون روز6بار و بعد از اون حداقل روزی دوبار همون ایمیل بدستم میرسه:n03:
میشه کمک کنید؟ چیکار کنم تموم بشه؟:n13::n14:
یاهو تا 25 مگ رو ساپورت میکنه البته منظور اینه که وقتی فایل رو آپلود کردی دیگه بیشتر از 25 مگ نباید بشه . من هم همیشه فایل هامو زیر 25 مگ با همین سرعت اینترتم بدون مشکل می فرستادم . اما الان نمی دونم چرا چند روزه که با این مشکل مواجه شدم .نقل قول:
به قسمت راهنمای یاهو سر زدم چند راه پیشنهاد کرده بود مثل عوض کردن براوزر ، من با گوگل کروم و اپرا هم امتحان کردم نشد
مشکل من اینه که کسانی که براشون می فرستم خیلی در زمینه کامپیوتر مبتدی هستند . برای همین دنبال یک سایتی می گردم که مستقیما یک لینک برای دانلود بده و مدت نگهداری فایل هم در اون سایت زیاد باشه تا مبادا بعد از مدت کوتاهی حذف اش کنند
خیلی خوب متوجه نشدم، یعنی همون دوستتون مرتب بهتون میفرسته ؟ اگر بله ، black list کنید.نقل قول:
نه اون بنده خدا همون یکبار ارسال کرده ولی نمیدونم چرا مرتبا و هرروز همون ایمیل مجددا به دستم میرسه!نقل قول:
:n13:
کسی نمیدونه ؟؟نقل قول:
من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟
سلام
الان خواستم ایمیل بسازم خطا نمیده هی صفحه رو رفرش میکنه ولی پاک نمیشه ها چیزی. نمیدونم چرا! چند وقت پیشم اینطوری میساختم نمیدونم مشکل چیه؟! نمیره به صفحه بعدی !
ویرایش:
یه راه دیگه هست اون فک کنم میشه موقع لوگین به یاهو یه گزینه گوگل داره از اون راه. حالا اونو ببینم احتمالا بشه. این بعدا یادم افتاد قبلا یکی گفته بود بهم.
محض رضای خدا یکی منو کمک کنه! :n28: تا آخر عمر دعاش میکنم :sad:
سال 2009 یه ایمیل درست کردم، بدون توجه به مسایل جانبیش. اون ایمیل شد ایمیل رسمیم و همه عالم و آدم فقط اون رو دارن. مشکل چیه؟ به دلیل نامعلومی یا هو ایمیل منو بلاک کرده. سوال امنیتی " ماه عسل کجا بودی" رو میخواد که من اصلا یادم نمیاد. همه چیز هم زدم (هر 12 ساعت 3 بار!) کیش، ونیز، مشهد و... ولی نشد... باهاشون مکاتبه کردم، میگن الا بلا یا همون سکیوریتی کوسشن، یا شماره موبایلت که قبلا زدی (که نزده بودم) یا ایمیل جایگزین (که نذاشته بودم) . میگن از کجا بدونیم تو صاب ایمیلی...
میدونم الان دارین بهم میخندین، قبول، اشکال کار من بوده، قبول. حاضرم اگه راه منطقی پیدا نشد حتی پول بدم -- بکنن اون ایمیل رو. اصلا نمیدونم میشه یا نه. اطلاعات اون ایمیل خیلی برام مهمه و فقط پسووردش رو دارم با آیدیش. نمیدونم چیکار کنم
منم همین مشکل برام پیش اومد یاهو خودش بعد از 3ماه ای دی را پاک میکنه شما میتونی مجدد ای دی را بسازی ولی اد لیست تو ای دیت نیست ولی شما توی اد لیستت هستی و اگه اونها پیام بدن میتونی ادشون کنینقل قول:
نقل قول:
دو تا راه حل رو پیشنهاد میکنم که خودم تست نکردم چون تا بحال این مشکل برام پیش نیومده :
-با گوشی اندروید یا ios ( حتما با wifi و با نتی که همیشه sign in میشدین به ایمیلتون) واردمسنجر بشین یوزر و پسورد رو وارد کنید وقتی با گوشی وارد میشین سوالات امنیتی پرسیده نمیشه اگروارد ایمیل شد با pc دوباره sign in کنید.
- یه راه هم در صورتی که info رو داشته باشین چت با ادمین های یاهو هست برای اکتیو کردن یاهو یا مشکلات دیگه هست. تو نت درباره نحوه چت کردن با ادمین یاهو سرچ کنید ..
سلام.نقل قول:
شما اگه ادد لیستتون رو میخواید میتونید از مسیر :
D:\Documents and Settings\Windows XP\Application Data\Yahoo!\Messenger\ghghaioom
پیدا و اددشون کنید. در ضمن این مسیر اکس پی بود تو ویندوزهای دیگه یکم فرق میکنه. اونجا که نوشته Windows XP اسم یوزرتون هست که برای شما فرق میکنه. اخر هم نوشته ghghaioom آی دی بنده هست که اونم آی دی خودتون میشه. میرید تو پوشه لیست افراد میاد.
سلام
دوسان بهترین روش برای مقابله با ایمیل های اسپم چیه ؟؟؟
اینه که اسپمش کنی:n02:نقل قول:
سلام
من فردی رو در لیست ایمیل یاهو بلاک کردم
الان میخوام بدونم تو این مدت آیا ایشون ایمیلی برای من ارسال کرده است یا نه؟
و اینکه اگر ایمیلی ارسال کرده چطوری میتونم این ایمیل های ارسالی توسط فرد بلاک شده رو بخونم
ممنونم میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
چه طوری ؟..........
ادرس فرستنده هارو بلک لیست کنید یا خیلی از این اسپم ها یک اپشن دارن که میتونید unsubscribe کنید , از هر راه دوست دارید استفاده کنید ولی اگر راه 2 موجوده از راه 2 استفاده کنیدنقل قول:
خوب دستی که خیلی طول می کشه یکی یکی بدم تا بلک بشن..!!
اگه خودشون توی بخش spam میروند که میشه هربار همه را یکجا پاک کرد.نقل قول:
اگه هم تو Inboxمیآیند که میشه دونه دونه اونها را spam کرد که دیگه تو اینباکس نیایند.
اگه بخواهید اصلاْ دریافت نکنید راهش همون Unsubscribe هست.
Unsubscribe
چی هست ؟