رئال دیگه از الان باید به فکر یک مربی دیگه باشه:31:
ولی ایول به خودم که فصل قبل که ژوژه میخواست بیاد رئال گفتم بهترین کارو کرد چون اینجوری انتقام اون باخت برابر اینتر را دوبار ازش میگیریم:31: و بعدش هم با خواری میندازنش بیرون
البته دلم براش سوخت
Printable View
رئال دیگه از الان باید به فکر یک مربی دیگه باشه:31:
ولی ایول به خودم که فصل قبل که ژوژه میخواست بیاد رئال گفتم بهترین کارو کرد چون اینجوری انتقام اون باخت برابر اینتر را دوبار ازش میگیریم:31: و بعدش هم با خواری میندازنش بیرون
البته دلم براش سوخت
باخت تعمدی به خاطر قانع کردن مدیران برای خرید بازیکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
دوستان رئالی
ناراحتی از باخت کاملا طبیعیه و نشوندهنده علاقه زیاد شما به تیمتون
اما این حرف یه توهین به شخصیت مربی خودتونه
من با اطمینان کامل میگم هیچ مربیی این کار رو نمیکنه محاله
بعد هم مگه رئال کم بازیکن داره
کلا با یه باخت نمیشه همه چیز رو زیر سوال برد که
محمد، خیلی مشکوکه...نقل قول:
این بازی رو نمیدونم، اما بازی قبلی که مساوی کردیم رو صد در صد باهات موافقم که از قصد بود.
+
از قصد؟ امکان نداره
خوزه غرور و افتخاراتش رو از سر راه نیاورده که همین جوری از دستشون بده
تو این موقع از فصل که نمیشه کاری کرد , واسه تغییرات کلی باید تا آخر فصل صبر کرد
بابا تو نگاه کن به ترکیب تیم...یعنی خیلی تابلوئه که تیم با این ترکیب موفق نمیشه اما خوزه این ترکیب رو میذاره!
و اتفاقا همین غرورشه که بهش میگه اینکار رو کنه..چون اگه بازیکنایی که میخواد رو نخرن براش، نمیتونه طی 4 سال کارش رو درست انجام بده..به زبون ساده، 1 سال رو فدای 3 سال بعدی داره میکنه که من یکی که مشکلی ندارم باهاش چون میدونم چیزی که خوزه میخواد براش فراهم بشه، به جاهای خیلی خوبی میرسیم..
بابا بیخیال...نقل قول:
قبول ندارم حرفتو
مگه ترکیب دوم بارسا کیا توشن؟
اتفاقا رئال نسبت به سایر تیما ترکیب قوی تری داره
نمیشه که بریم تمام فوق ستاره های دنیا رو جمع کنیم تا فقط از پس بارسلونا بر بیان
تو یعنی میگی با لئون و کانالس و کاکایی که بقول کسری، بعیده تا سال دیگه آماده بشه، میتونه خوزه کارش رو بکنه؟!
من نمیگم بهترین های دنیا بلکه میگم اونچه که خوزه میخواد...
بحث مهاجم نمونش یا دفاع چپ و راست یا...
کلا تیم افتضاح بود..بقول خوزه،تیم 3 امتیازی رو تیم از دست داد که شایستش نبود..نقل قول:
باز دوباره بحث کریم دی:
توی این بازی رونالدو خیلی بد کار کرد
3-4 تا تک به تک رو گل نکرد
بنزما هم نسبت به خودش بد بود
دیماریا هم همینطور
اما خدایی قبول کن کریم بدرد رئال نمیخوره...کریم اصلا نمیتونه با فشارها کنار بیاد..
قشنگه اما دیگه الان 4-4-2 کمتر تیمی بازی میکنه!نقل قول:
اما امشب یه چیز قشنگ داشت این بازی، بعد مدتها رئال 2 تا مهاجم داشت
هرچند بنزما عامل نفوذی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما تصور کنین ترکیب آدبایور - هیگواین. دو بازیکن با سبک های مختلف. یاد ترکیب رائول - مورینتس افتادم! چه دورانی بود اون موقع...
اکثرا 4-3-3 (4-2-3-1 یا 4-2-1-2-1 یا 4-3-2-1) دارن بازی میکنن...
خوزه هم فکر میکنم همین سیستم رو میخواد برای رئال...
برادر مارسلو مشکل داشت و مصدوم بود..ربطی به ادبایور نداشت..نقل قول:
اولین آسیبی که زد بیرون گذاشتن مارسلو یکی از بهترین بازیکنای رئال در بازی قبلی بود
هر چند خداییش ادبایور خیلی با انگیزه بازی کرد...
مشکل همونه که گفتم دیگه..نقل قول:
به نظر من شخصیت و فضای رئال نباید جوری باشه که یه بازیکن با دو جلسه تمرین بره توی میدون
فاصله تیم اول با تیم دوم خیــلی زیاده...
مشکل اینه دی ماریا یه چند وقتیه خیلی بد بازی میکنه...نقل قول:
دلیل دوم تعویض به نظر من اشتباه دیماریا بود
نمیدونم چش شده اما تویه این بازی هم اصلا نبود تو جریان بازی..
ژابی هم مثه مارسلو بود اما آماده تر..نقل قول:
دلیل سوم که دوستان هم اشاره کردن بازی نکردن آلنسو بود
در واقع خوزه ریسک نکرد و ژابی رو بیرون نگه داشت اما وقتی گل رو خورد رئال...
۷ امتیاز فاصله کمی نیستنقل قول:
کسی هم نگفت بارسا قهرمان شد شما پستی دیدی دوست عزیز که همچین برداشتی کردین؟
بعد یه چیزو که نمیشه ازش گذشت اینه که این تیم بارسا فوتبالی که ارائه میده بهترین حالتی هست که از کل سالهایی که من به یاد دارم یک سرو گردن بالاتر هست و رکوردهایی که داران به جا میگذارن نشون دهند روحیه سیری ناپذیر این تیم هست حتی خیلیها اذعان دارن بترین تیم تاریخ از نحو بازیهاشون(از زمانی که به یاد دارم سال ۹۳-۹۴ که روماریو هم تو تیم بود)
بعد مهمترین نکته هم اینکه رئال بازیهای سخت تری تو دور برگشت به نسبت بارسا داره
دوست داشتین سر قهرمانی بارسا هم شرط میبندیم :31:
پ ن: این نکته رو هم اضافه کنم تو فینال جام حذفی واقعاً رئال کار مشکلی داره چون ارزش اون بازی برای بارسا ۱۰ برابر بیشتر از بازی ال کلاسیکو هست و همه میدونیم این جام چقدر برای کاتالانها مهم هست و نمیخوان از لذت گرفتن جام از دست ملکه بی نصیب بمونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ندیدی؟!!صفحه 195نقل قول:
البته منم به قهرمانی خوشبین نیستم...نه بخاطر اینکه 7 امتیاز اختلافه...بخاطر روند کاری...الان بارسلونا تو بهترین شرایطشه و رئال مشکلات زیادی داره...از درگیریهای تو باشگاه تا مسائل بازیکنها و اینا...
دوست عزیزنقل قول:
یه بار دیگه پستا رو بخون
دوستان گیم آور کردن رئال رو:18:
من که از خدامه بارسا قهرمان بشه ولی 17 بازی مونده و هنوز هیچ تیمی گیم آور نشده
کلا اینکه با یه باخت بارسا یا رئال فضای تاپیک به هم میریزه زیاد وجهه خوبی نداره
انصافا بیخیال این بحث بشیننقل قول:
بابا تو نگاه کن به ترکیب تیم...یعنی خیلی تابلوئه که تیم با این ترکیب موفق نمیشه اما خوزه این ترکیب رو میذاره!
و اتفاقا همین غرورشه که بهش میگه اینکار رو کنه..چون اگه بازیکنایی که میخواد رو نخرن براش، نمیتونه طی 4 سال کارش رو درست انجام بده..به زبون ساده، 1 سال رو فدای 3 سال بعدی داره میکنه که من یکی که مشکلی ندارم باهاش چون میدونم چیزی که خوزه میخواد براش فراهم بشه، به جاهای خیلی خوبی میرسیم..
لطفا....
من به جای مورینیو داره بهم بر میخوره
هیچ منطقی نداره این حرفتون
اولا از کجا معلوم که مورینیو 4سال بمونه
بعد هم اگه امسال رو فدای سه سال دیگه کنه که اصلا سال دیگه روی این نیمکت نمیمونه
هر مربیی اشتباه میکنه این طبیعت فوتباله
شرمنده ها ببخشید اما این نگاه به فوتبال در حد یه بچه مدرسه ایه
اون دوستی که Game Over کردن رئال رو خودشون طرفدار رئال هستن :دینقل قول:
البته میتونن از سیو دوباره بازی کنن شاید Game Over نشه :31:
ولی با این روندی که رئال در پیش گرفته نه ثبات بازیکن داره نه مربی چشه من یکی که آب نمیخوره بهتر بشن
خوبه حالا شما نمیخوای رسما جام رو از ملکه بگیری!!:31: (شوخی)نقل قول:
.
.
راستی علیرضا جان! یه نکته ای رو بگم! همونقدر که طرفدارای رئال رو قهرمانی تیمشون امیدوار نیستند، شما هم همونقدر به اعجاز فاصله4ی هفت امتیازی بین تیم اول و دوم در لالیگا امیدوار نیستی و اعتقادی نداری!! من نمیگم بارسا رو از الان باید قهرمان دونست! نه! .... اما به حریفای لالیگایی بارسا هم نمیشه امیدوار بود که حتی بتونن تو خونشون این تیم رو از برد محروم کنن!
چرا؟! چون که تمام این تیم ها برنامه ای برای بردن بارسا ندارن و فقط میرن واسه گرفتن تساوی و حداق امتیاز! تیمی که برای مساوی میره تو زمین، اگه از یکی از پرقدرت ترین تیم های جهان نبازه، باید شک کرد!:20:
حسین جان اینکه بارسا قویه یا روی دور بردنه درستنقل قول:
اینکه جبران فاصله 7امتیازی با وجود تیمهایی که فاصله زیادی با رئال و بارسا دارن سخته هم درست
ولی قبول کردن اینا یعنی بی هیجان تر و از رونق افتادن بیشتر لالیگا
چیزی که من واقعا ازش بیزارم
درثانی حقیقت فوتبال اینه که این رشته تا حدود زیادی قابل پیش بینی نیست
درکل فکر میکنم برای قهرمان دونستن بارسا و از کورس خارج شدن رئال باید هنوز صبر کرد
وسط بحث اقای گرافیکار و حسین جان بپرم:31:
اقای گرافیکار کلا درست میگن...17تا بازی مونده...ولی واقعیت اینه...کی میخواد تو لالیگا بارسا رو شکست بده؟؟؟
اونم بارسای امسال رو؟؟؟
این رئال؟؟؟یا تیم های دیگه که فقط واسه کمتر گل خوردن مقابل بارسا بازی میکنن؟؟؟
قبول کنید که 80% قهرمانی واسه بارسا هست
5 تا بازی سخت جلوی بارساست : مایورکا، سویا، والنسیا، رئال و از همه سخت تر ویارئال که مخصوصا تو 2 تای آخری بارسا حداقل 4 امتیاز از دست میده. اما از اون طرف رئال هم همین بازیها رو داره و به خاطر همین فکر کنم تیمی که بتونه سویا، مایورکا و والنسیا رو ببره قهرمانیش 100در100 میشه.
البته رئال یه بازی جلوی اتلتیکومادرید داره تو زمین حریف که با توجه به اینکه آخرای فصله بستگی داره به موقعیت اتلتیکو تو جدول
پ.ن: یادم نبود که رئال با بیلبائو هم بازی داره. پس دیگه قهرمانیم :31:
در این مورد باید بگم که هنوز حضور رئال در فینال قطعی نشده ، روی ضد حملات حریف ( فاز انتقال ) رئال واقعا مشکل داره در دفاع کردن ، در همین بازی دیشب اوساسونا هم به خصوص از دقیقه ی 70 به بعد شاهد این مشکل بودیم .نقل قول:
پ ن: این نکته رو هم اضافه کنم تو فینال جام حذفی واقعاً رئال کار مشکلی داره چون ارزش اون بازی برای بارسا ۱۰ برابر بیشتر از بازی ال کلاسیکو هست و همه میدونیم این جام چقدر برای کاتالانها مهم هست و نمیخوان از لذت گرفتن جام از دست ملکه بی نصیب بمونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما :
7 امتیاز اختلاف ؛ برای اینکه رئال قهرمانی رو بدست بیاره ، باید تمام بازیهاش رو تا الکلاسیکوی برگشت ببره و بارسا باید حداقل دوبازی رو ببازه ( که یکیش هم در الکلاسیکو باشه و با اختلاف بیش از 5 گل ) و یک بازی هم مساوی بکنه ( که با شرایط فعلی بعید به نظر می رسه )
در مورد ترکیب رئال هم به نظرم بازیکنانی مثل کانالس و لئون اگر بیشتر بازی داده بشن بد نیست ( به خصوص کانالس ) ،
سرنوشت قهرمانی لالیگا به طور کل از دست رئال خارج شده اما کسبش غیرممکن نشده، فقط باید حداکثر امتیازات رو کسب کرد و به از دست دادن امتیاز توسط بارسا امید بست ، به هرحال هفته ی بیستم به کسی جام قهرمانی داده نمی شه ، این تورنمنت ادامه داره و از همه مهمتر "این فوتبال هست که ادامه داره" .
+
تشکر از علیرضا :11:
برعکس بازی سویا - رئال که خیلی جذاب بود بازی دیشب جالب نبود تماشاچیا و توپ جمع کنا هم شورشو در آورده بودند.
با اینکه به قهرمانی نزدیکتر شدیم اما هنوزم زوده که بگیم بارسلون قهرمانه(امیدوارم رئال بیخیال لالیگا نشه)
هیپ هیپ بارسلون:31:
پیش نمایه مارکا:/ با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشخوانِ برجسته:
باید رفت برای دو جامِ دیگر
دیگر پیشخوانها:
اوساسونا 1-0 رئال مادریدبارسا در 7 امتیازی
بازیسازی در دستانِ خدیرا و لاس بی فایده بودشروع بد برای آدبایور
نظرسنجی مارکا: 85% لالیگا را تمام شده میدانند
حالا باید روی کوپا دلری و لیگ قهرمانان تمرکز کرد
تاکتیکِ جدید:پرت کردنِ یک توپ جدید به زمین هنگامی که مادرید در حالِ حمله است
والدانو در حمایت از مورینیو "با هم میتوانیم"
والدانو:ما عقب نشینی نمیکنیم
پیش نمایه آاس:
پیشخوانِ برجسته:
هفت امتیاز و ناامیدی زیاد
دیگر پیشخوانها:
اوساسونا 1-0 رئال مادریدلالیگا مُرد!زنده باد کوپا!زنده باد لیگ قهرمانان!
یک مادریدِ بد مقابل انگیزه ی غیرطبیعی اوساسونا شکست خوردآدربایور در دقیقه 64 به میدان آمد و تا حدودی خوب بود
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
برگشتن به تمرينات و تمركز روي جام حذفي
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
برگشتن به تمرينات و آماده شدن براي نيمه نهايي جام حذفي
شاگردان ژوزه مورينيو اولين تمرين هفته را فردا در والدبباس برگزار ميكنند تا خودشان را براي بازي دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي مقابل سويا آماده كنند.رئال پنج شنبه شب ساعت 22 به وقت محلي (12.30 شب به وقت ايران )در ورزشگاه برنابئو ميزبان سويا خواهد بود
جلسه تمرينات سفيدها فردا ساعت 11 صبح به وقت محلي در پشت درهاي بسته برگزار ميشود
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=153&p=109543
صحبتهاي كاسياس و راموس پس از بازي با اوساسونا
پس از شكست 1-0 اوساسونا مقابل رئال مادريد راموس و كاسياس در خصوص اين بازي با خبرنگاران مصاحبه كوتاهي انجام دادند
كاسياس :
"ما چندين شانس گلزني خلق كرده بوديم و فقط توپهايمان به گل تبديل نشده بود "
"اختلاف 7 امتياز ما با صدر جدول زياد شده است ولي ميتوانيم جبران كنيم و اين به معني نيست كه همه چيز تمام شده است .ما ميخواهيم تمرينان را سخت ادامه دهيم و تلاش ميكنيم تا بازيهايمان را پيروز شويم و خود را به بارسا برسانيم"
راموس:
"بازی در اختیار ما بود ولی ان طور که باید و شاید نتوانستیم روان بازی کنیم ، در گوشه ها نیز نتوانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم و بابت این نمایش ضعیف بهای ان را پرداختیم"
"تيمي مثل رئال مادريد به آساني امتياز از دست نميدهد .ما ميدانيم پيروزي به آساني بدست نميايد ولي ميخواهيم براي هر جام بجنگيم و دوباره شرايط تيم بهتر شود"
کد:http://onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=152&p=109541
صحبتهاي رونالدو و آربلوآ پس از بازي با اوساسونا
پس از باخت رئال مادريد مقابل اوساسونا رونالدو و آربلوآ در خصوص اين بازي با خبرنگارارن به مصاحبه پرداختند
رونالدو:
"من ميدانم قهرماني در لاليگا و زياد شدن امتيازمان با صدر جدول كار دشواري است اما هنوز ممكن است .بسيار نااميدكننده بود ولي ما بايد انگيزه مثبت داشته باشيم و جنگيدن را ادامه دهيم"
"ما بازي خوبي انجام نداده بوديم ولي ما تلاش ميكنيم تا بهترين باشيم و سخت تمرين كنيم .مهاجمان اوساسونا بازي خوبي ارائه دادند .آنها يك شوت به سمت دروازه مان زدند و آن هم گل شد .آنها بسيار خوش شانس بودند"
"جو بسيار بدي در ورزشگاه شكل گرفته بود و براي كودكاني كه در تلويزيون اين صحنه هاي زشت را ديده بودند اصلا خوب نبود .هوادارن اوساسونا در زمين توپ اضافي پرتاب ميكردند .اميدوارم انها جريمه شوند. واقعا چنين كارهايي قابل قبول نيست "
آربلوآ:
"رسيدن به بارسلونا و اختلاف هفت امتيازي كار دشواري است ولي بازيهاي زيادي در نيم فصل دوم باقي مانده است و ما ميتوانيم جبران كنيم"
"ما بازي حساسي با سويا در دور برگشت جام حذفي خواهيم داشت و بايد به فينال راه پيدا كنيم "
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039038089/noticia/Noticia/Ronaldo_&_Arbeloa_post-match_comments.htm
خواهش میکنم سروش جان:11:نقل قول:
واقعا برای اسپانیا که قهرمان جهان شدهنقل قول:
و برای لالیگا که ادعای بهترین لیگ دنیا رو داره باعث سرافکندگیه
به شخصه همیشه از اینکه تیم خودم یا رقیب برد یا باختشون با اشتباهات داوری یا حاشیه های ورزشگاه باشه بیزار بودم
توی مشهد توپ جمع کنا کمی دیر توپ رو به بازیکن میهمان میدادن فردوسی پور کرده بودش توی بوق و ولکن ماجرا هم نبود
همین فردوسی پور بارها گفت که این صحنه هارو هیچ جای دیگه دنیا نمیبینیم
چرا آقا عادل بدترشم میبینیم
اونم توی لالیگا
انداختن توپ توی زمین خیلی فاجعه اس
من نمیدونم داور که اینهمه کارت داد تا بگه من مقتدرم چرا عامل این کارو بیرون نکرد
تشخیص دادنش که خیلی آسون بود
این جو ضد مرکز (مادرید) توی بارسلونا تا حدودی فروکش کرد خصوصا با انتخابات اخیر
ولی انگار هنوز جاهای دیگه اسپانیا بلد نیستن تغییر کنن
اصلا منطقی نیست , یعنی میگی مورینیو با لاین آپ اشتباه و اتخاذ تاکتیک اشتباه(آفساید گیری) باعث شد از عمد 5 تا گل بخوریم؟نقل قول:
مورینیو اگر امسال جام نگیره مطابق سنت باشگاه موندنش تضمین شده نیست , پس نمیاد همه چیز رو خراب کنه
به قول دوستمون این توهین به شعور طرفدارای رئال و خود موریینیو ست
----
این رئال از اینتر , پورتو و چلسی که مو سرمربیشون بوده خیلی خیلی بهتره
مگه مورینیو با کیا قهرمان شد
یه مقایسه بکن
------------- سزار ---------------
چیوو ---- لوسیو ---- ساموئل ----- مایکون
---------زانتی ------ کامبیاسو --------
پاندف ----- اشنایدر ---- اتوئو-----
---------- میلیتو ------------
ذخیره ها:
تولدو , کوردوبا , استانکویچ , مونتاری , ماتراتزی ، بالوتلی
رئال مادرید:
-------------------------------------------کاسیاس -------------------------------------------
مارسلو(آربلوا) ------- پپه(آلبیول , راموس ) ------- کاروالیو(گرای) ----- راموس(آربلوا،لاس )
-------------خدیرا(لاس) ---------------------------- ژابی آلونسو---------------------------
رونالدو(گرانرو) --------------------- اوزیل(کاکا) ----------------------- دیماریا(لئون)-----------
----------------------------------------هیگواین(بنزما , آدبایور)----------------------------------
واقعا فکر میکنی ترکیب اینتر عیر از یکی دو پست بهتر از رئاله؟
شاید یه مدافع و مهاجم بهتر از ما داشت باشن اما در بقیه پست ها بازیکنای رئال بهترن
اصلا کریم بدرد رئال نمیخوره قبول
شما توقع داری بریم دوباره 60-70 میلیون خرج کنیم یکی مثل تورس رو بگیریم؟
فکر نمیکنی زمانش رسیده که کمی به بازیکنای پرورش یافته خودمون(هیگواین) بها بدیم؟
-----
اگر فاصله تیم اول و دوم رئال زیاده , پس اصلا بارسا تیم دوم نداره!
نظر سنجی مارکا هم همینو نشون میده !نقل قول:
قبلا هم گفتم احتمال اینکه اختلاف زیادتر شه وجود داره , اما اینکه رئال بره صدر ....
------
برای اولین بارها دی: با شما موفقم
گفتم که سخته اما سنت غیر قابل پیشبینی بودن فوتبال پایه های محکمتر و تاریخی تری داره تا این نظرسنجیهانقل قول:
من فقط نگران بی هیجان شدن لالیگا در نبود انگیزه رقابت هستم
و طبیعتا نگران تاثیر منفی اون بر تیم ملی اسپانیا در جام ملتهای اروپا
متاسفانه لالیگا بخش رقابتیش، برعکس سطح بازیاش، خیلی پایین هست.نقل قول:
پیشبینی من از ادامه فصل: از اونجایی که فصل برای بارسا تموم شده هست، طبق چند فصل اخیر، بارسا یکی 2 بازی رو شل میگیره و امتیاز از دست میده، اما در نهایت برنده لیگ هست.
شل گرفتن هم احتمالا بعد از ال کلاسیکو خواهد بود، هر نتیجه ای بجز برد رئال، این احتمال رو تبدیل به یقین میکنه.
در کل، به نظر من هم لالیگا برای رئال تموم شده هست.
هرچند من از ابتدای فصل هم اینطور فکر میکردم، تیم ها تو لیگ جلوی بارسا فقط برای کم گل خوردن میان! خیلی کم پیش میاد که برای برد بیان...
برعکس جلوی رئال خیلی با انگیزه بازی میکنن.
هرچند من همچنان از کارنامه ی مورینیو و تیم راضی هستم چون با توجه به سن کم و تازه بسته شدن تیم، نتیجه ی عالی ای گرفته. مخصوصا اگه به فینال کوپا د ری و مرحله ی بعد CL بریم. همین دو نتیجه حداقل برای من به عنوان یه طرفدار، برای این فصل کافی هست.
نگاهی به تیم ملی اسپانیا در جام جهانی بکنیم بد نیست ، در اغلب بازیها تیم ملی اسپانیا تشکیل شده بود از 7 کاتالان ، 3 مادریدی و 1 ویارئالی ، یعنی یک تیم و فوتبال کاملا دو قطبی ( و شاید تک قطبی حتی ! )نقل قول:
و طبیعتا نگران تاثیر منفی اون بر تیم ملی اسپانیا در جام ملتهای اروپا
در یوروی بعدی و بالا رفتن میانگین سنی لاروخا و به تبع اون افت کیفی و فنی بازیکنانی مثل ژاوی ، پویول ، آلونسو ، شاید اینیستا و نبود بازیکنان هم سطح روی نیمکت ، احتمالا اسپانیا کار بسیار دشواری خواهد داشت در دفاع از عنوانش .
اسکوربورد هفته 21 لالیگا - شکست تیمهای مادریدی
سایت گل- هفته بیست و یکم رقابتهای لالیگا دوشنبه شب با برگزاری یک دیدار پایان می یابد. یکشنبه شب سه دیدار دیگر برگزار شد و طی آن اتلتیک بیلبائو موفق شد تا با دو گل اتلتیکومادرید را از پیش رو بردارد. رئال مادرید هم با یک گل مغلوب اوساسونا شد و ویارئال با یک گل اسپانیول، یکی از تیمهای شهر بارسلونا را از پیش رو برداشت.
بدین ترتیب بارسلونا با 58 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. رئال با 51 امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داد و ویارئال 45 امتیازی سوم شد. والنسیا با یک بازی کمتر (که دوشنبه شب مقابل راسینگ سانتاندر برگزار خواهد کرد) با 40 امتیاز چهارم است و اسپانیول، اتلتیک بیلبائو، اتلتیکو مادرید و سویا در رده های پنجم تا هشتم هستند.
اتلتیکو مادرید 0- اتلتیک بیلبائو 2
گلها: توکرو (45 و 64)
اوساسونا 1- رئال مادرید 0
گل: کامونیاس (62)
اسپانیول 0- ویارئال 1
گل: روسی (45)
2011/1/31کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/31/2331083/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-21-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DB%8C
اوساسونا 1 – رئال مادرید صفر: فاصله با بارسلونا به 7 امتیاز رسید!
رئال باخت غیرمنتظرهای را در پامپلونا تجربه کرد. امید آنها برای قهرمانی در این فصل لالیگا کمرنگ شد.
سایت گل – رئال مادرید در دیداری پر هیجان در خانه اوساسونا شکست تلخی را تجربه کرد و فاصله این تیم با بارسای صدرنشین به 7 امتیاز افزایش یافت.
داور در این دیدار 12 کارت زرد به بازیکنان نشان داد که 9 تای آنها به بازیکنان اوساسونا اختصاص یافت.
اوساسونا در دقیقه 62 تنها گل دیدار را زد. خاویر کامونیاس روی اشتباه آفسایدگیری خط دفاعی رئال مادرید، با پاس والتر پاندیانی گریخت و دروازه ایکر کاسیاس را با ضربهای که به تیر دروازه هم برخورد کرد گشود.
سپس ژابی آلونسو، کاکا و امانوئل آدبایور به جای لاسانا دیارا، رائول آلبیول و آنخل دیماریا به میدان رفتند. حملات رئال خطرناک بود و اوساسونا هم روی ضدحملات و به ویژه حرکات کارلوس آراندا خطرساز میشد. حفظ توپ آراندا نقش مهمی در پیروزی اوساسونا داشت.
او یک بار با پشت سر گذاشتن سامی خدیرا و سرخیو راموس توپ را به بیرون فرستاد ولی ضربه کریستین وادوچ مجارستانی را آلوارو آربلوا از روی خط دروازه برگرداند.
در دقیقه 95 هم دفع ناقص ریکاردو، دروازهبان اوساسونا به کریم بنزما رسید ولی ضربه او از راهی دور به روی سقف دروازه اوساسونا فرود آمد.
رئال با 51 امتیاز در تعقیب بارسای 58 امتیازی باقی ماند و اوساسونا با 21 امتیاز به رده شانزدهم رسید.
در دیگر دیدار امشب، اتلتیکو مادرید در خانه دو بر صفر به اتلتیک بیلبائو باخت. توکرو در دقایق 45 و 64 دو گل برای بیلبائو زد. پاریا در دقیقه 39 از اتلتیکو اخراج شد و یورنته در دقیقه 40 یک پنالتی را از دست داد.
2011/1/30کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/30/2330523/%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7-1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-7-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2
حیف شدبازی دیشب ندیدم :31:
The Front: El Mundo Deportivo
31.01.2011
January 31, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-el-mundo-deportivo-30-01-2011-2/
January 31, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/the-front-sport-30-01-2011-2/
ركورد خيره كننده آبي اناري ها؛ 401 گل بارسلونا در زمان سرمربيگري گوارديولا
ليونل مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان در 2 سال اخير با 122 گل بيشترين نقش را در ثبت اين ركورد خيره كننده داشته است. پس از مسي، پدرو پديده جوان خط حمله بارسا با 42 گل قرار دارد.
سایت گل- تيم فوتبال بارسلونا در زمان حضور 'پپ گوارديولا' در راس كادر فني اين تيم 401 گل در مسابقات رسمي به ثمر رسانده است. به گزارش روز دوشنبه سايت رسمي باشگاه بارسلونا، اين ركورد با سه گلي كه بازيكنان بارسا در ديدار اين هفته در برابر هركولس به ثمر رساندند به ثبت رسيد.
ثبت اين تعداد گل در حالي است كه گوارديولا تنها دو فصل و نيم است كه سرمربي آبي اناري هاست و در 157 مسابقه رسمي روي نيمكت اين تيم نشسته است. ميانگين گلزني كاتالان ها در اين فصل 2/91 گل در هر مسابقه است. اين ركورد در فصل 2008/09 كه اولين سال حضور گوارديولا بر روي نيمكت بارسلونا بود 2/54 گل در هر مسابقه و در فصل بعد از آن 2/33 گل در هر مسابقه بود.
اين ميانگين در مجموع سه فصل حضور گوارديولا 2/55 گل در هر مسابقه است. ميانگين گلزني بارسلونا در رقابت هاي لاليگا نسبت به دو رقابت مهم ديگري كه اين تيم هر سال در آن حضور دارد بهتر است. بارسا در هر مسابقه لاليگا به طور متوسط 2/78 گل زده است در حالي كه در رقابت هاي جام حذفي اسپانيا 2/25 گل در هر مسابقه و در ليگ قهرمانان اروپا 2/12 گل در هر مسابقه وارد دروازه حريفان خود كرده است.
ليونل مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان در 2 سال اخير با 122 گل بيشترين نقش را در ثبت اين ركورد خيره كننده داشته است. پس از مسي، پدرو پديده جوان خط حمله بارسا با 42 گل قرار دارد. ساموئل اتوئو با 36 گل، تيري آنري با 30 گل و بويان كركيچ با 26 گل در رده هاي بعدي اين رده بندي قرار دارند.
2011/1/31کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/31/2331105/%D8%B1%D9%83%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%8A%D8%B1%D9%87-%D9%83%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D8%A8%D9%8A-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D9%87%D8%A7-401-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86
اینیستا روی حرکات خشن بازیکنان هرکول مصدوم شده. معلوم نیست اما احتمالا به اتلتیکو میرسه و چیزی رو از دست نمیده.
Feb 2, 2011 7 PM GMT
Copa del Rey
Almeria - Barcelona
Feb 5, 2011 9 PM GMT
La Liga
Barcelona - Atletico Madrid
کد:http://www.goal.com/en/teams/spain/125/barcelona-news/calendar
VIVA BARCA:10:
احسنت، عجب پست مفیدی. نوارنی کردین تاپیک رو! :31:نقل قول:
اطلاعيه سايت رسمي : ديويد متئوس به AEK Athens يونان پيوست
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
رئال مادريد و AEK Athens يونان بر سر انتقال ديويد متئوس به اين باشگاه يوناني تا پايان اين فصل به توافق رسيدند
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330039152722/noticia/ComunicadoOficial/Comunicado_oficial_2011-01-31.htm
مهاجم پرتغالی 48 گل در مقابل 17 تیم مختلف در لالیگا به ثمر رسانده است.
رونالدو در تاريخ 29 آگوست 229 اولين بازي خود را در لاليگا مقابل لاكرونيا انجام داد و توانست 1 گل نيز به ثمر برساند .فصل پیش رونالدو فقط 9 بازی از مسابقات رئال را از دست داد ، 6 بازی به دلیل مصدومیت و 3 بازی به دلیل محرومیت . او در 29 مسابقه ای که در لالیگا برای رئال انجام داد 26 گل زد و با نمایش خیره کننده ای که در این فصل داشته است ، می توان پیش بینی کرد که رکورد فصل پیش خود را پشت سر بگذارد .
رونالدو در این فصل 22 گل در 21 بازی به ثمر رسانده است یعنی میانگین 1.04 گل در هر بازی .در این فصل 17 تیم از 19 رقیب رئال ، توسط رونالدو گل خورده اند از جمله ختافه و مالاگا که رونالدو در مقابل انها 2 گل زده است و تیمهایی همچون ویارئال و اتلتیک بیلبائو که رونالدو در مقابل انها هتریک کرده است ، راسینگ سانتاندر اولین تیمی است که در یک بازی رونالدو توانسته است به ان 4 گل بزند .
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330038656968/noticia/Noticia/Fifty_league_appearances_for_Ronaldo.htm
صحبتهاي خورخه والدانو پس از بازي با اوساسونا
پس از برد 1-0 اوساسونا مقابل رئال والدانو در خصوص اين بازي با سايت رسمي باشگاه به مصاحبه پرداخت
"بازي دشواري بود و نتيجه خوبي بدست نياورديم ولي اين به معناي تمامن شدن فصل نيست .شخصيت تيمي رئال به اين گونه است كه توانايي جنگيدن را دارد و فرصت جبران وجود دارد"
" بازيهاي سختي در كوپا داشتيم ،هر چند كه اين نتايج خيلي غير منتظره بودند چرا كه تيم در تلاش است تا تمامي عناوين را فتح كند . "
"عملكرد آدبايور نيز خوب بود .او سريع بود و تلاش خود را كرده بود و ميتواند به رئال كمك زيادي كند "
"بازي مهمي با سويا خواهيم داشت و ميخواهيم با برد پرگل قاطعانه به فينال جام حذفي صعود كنيم .ما ثابت ميكنيم كه ميتوانيم بهتر شويم و بازي خوبي ارائه دهيم .بازيهاي زيادي در لاليگا مانده است و اميد خود را از دست نخواهيم داد "
"مقابل اوساسونا خوب نبوديم ولي هوادارن هميشه از تيم حمايت ميكنند ما ميتوانيم در پايان فصل موفق شويم ولي بايد اول كيفيت بازي خود را بهتر كنيم و سخت تلاش كنيم تا به هدفمان همان موفقيت در اين فصل برسيم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330038931337/noticia/Noticia/Valdano:_“Este_no_es_un_club_que_se_rinda_con_facilidad_.htm
دوستان چرا دارین بیخودی شلوغش میکنین(مخصوصآ جناب گرافیکار)
دیگه معلومه ما قهرمانیم،از اول فصل هم قهرمانیمون حتمی بود،چرا دارین با تیمهایی مثل چلسی و اینتر و رئال بارسا رو مقایسه میکنین،همه میدونیم بارسا خیلی خیلی از اینا قوی تره و هیچ تیمی نمیتونه جلوش وایسته.....
یکی از دوستان گفته بود بود ویارئال جلوی بارسا رو میگیره!!!!:27:
من قول میدم بدون از دست دادن 1 امتیاز دیگه اخر فصل قهرمانیم...:46:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
تو بازی جام حذفی هم باید رئال رو 10 تایی کنیم:31:
شما هرموقع تعداد قهرمانیاتون به ما رسید بعد بیا صحبت کنیم!:21:نقل قول:
دوستان چرا دارین بیخودی شلوغش میکنین(مخصوصآ جناب گرافیکار)
دیگه معلومه ما قهرمانیم،از اول فصل هم قهرمانیمون حتمی بود،چرا دارین با تیمهایی مثل چلسی و اینتر و رئال بارسا رو مقایسه میکنین،همه میدونیم بارسا خیلی خیلی از اینا قوی تره و هیچ تیمی نمیتونه جلوش وایسته.....
یکی از دوستان گفته بود بود ویارئال جلوی بارسا رو میگیره!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قول میدم بدون از دست دادن 1 امتیاز دیگه اخر فصل قهرمانیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازی جام حذفی هم باید رئال رو 10 تایی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Real Madrid C.F Honours: La Liga (31) Copa de Rey (17) Champions League (9) Europa League (2) Intercontinental Cup (3) = 62
تفاوت را احساس کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FC Barcelona Honours: La Liga (20) Copa de Rey (25) Champions League (3) Europa League (0) Intercontinental Cup (1) = 49
این چند وقتی که مطالب این تاپیکو می خونم تمام پست های شما تقریبا با همچین محتوایی بوده اینگار که از آینده امدی:31:(شما که آیندرو می دونی ببین من تو آزمون این شرکته قبولم)نقل قول:
طرفدارای رئال که همه نا امیدانه پست می دن(الان میان می گن واقع بینانه) کل بازی بارسلون بخاطره چند تا بازیکونه که شما از من بهتر می شناسیدشون اگه نظم تیمی بارسلون بخاطر نبود اینها بهم بخوره بارسلون خیلی افت می کنه (مثلا خدای ناکرده به خاطر مسدومیت و ...)
هر کاری می کنید این تاپیکو شل نکنید که خیلی باهاش حال می کنم.
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
تو بازی جام حذفی هم باید رئال رو 10 تایی کنیم
به امید قهرمانی در 5 جام بارسلــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ون و موندن مو تو رئال:11:
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
میخواهید ثروتمند شوید؟
به مادرید رای بدهید
دیگر پیشخوانها:
خانه های شرط بندی به تیمِ مو اطمینان ندارند
برای هر پیش بینی درستِ پیروزی مادرید 7.80 یورو پرداخت میکنند
برای هر پیش بینی درستِ پیروزی بارسا 1.12 یورو
کانالس یک پیشنهاد عالی را از ویارئال رد کرد
مادرید،پدرو لئون را به سیتی قرض نداد
فرناندو تورس با 58 میلیون یورو به چلسی پیوست
پیش نمایه آاس:
پیشخوانِ برجسته:
بارسا هنوز از بازگشتِ مادرید میترسد
دیگر پیشخوانها:
نظرسنجیها در بارسلون 40% احتمال بازگشتِ مادرید را میدهد
نگاهِ گواردیولا:اگر ببازیم مادرید ما را خواهد گرفت
نصیحتِ کرویف:مادرید را مرده تصور نکنید
3 ایستگاهِ سخت سرنوشت را تعیین خواهد کرد،هر دو تیم باید در خانه ی والنسیا،سه ویا و ویارئال به میدان بروند
// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
اقلیتی هم هستند که هنوز نا امید نشده اند ، نا امیدی اکثریت فعلی هم مقطعی هست ( شاید ناراحتی واژه ی بهتری باشه نسبت به ناامیدی ) ، واژه ی همه بار معنایی سنگینی داره .:46:نقل قول:
طرفدارای رئال که همه نا امیدانه پست می دن
مورینیو که کلا به بازیکنان ذخیره اعتماد نداره ، حداقل کانالس رو قرضی تا انتهای فصل به ویارئال می دادند تا تجربه ی بیشتری کسب کنه ، پس از فصل درخشان با راسینگ ، یک فصل کابوس وار در مادرید رو داره تجربه می کنه :41:نقل قول:
کانالس یک پیشنهاد عالی را از ویارئال رد کرد
مادرید،پدرو لئون را به سیتی قرض نداد
دوستان واقعیت اینه که تکلیف امسال معلومه،حالا شما خودتون قبول نکنین و برای خودتون هیجان به وجود بیارین:31:
در ضمن بارسا امسال متکی به یه بازیکن نیست و یه تیم واقعیه...
به قول یکی از دوستام رئال باید به دوم شدن تلاش کنه و سعی کنه سوم نشه !!!! بارسا 101% قهرمانه:27:
متوجه شدین دوستان عزیزنقل قول:
در فرهنگ لغات به این چند جمله میگن حرف حساب
ناامیدی در فوتبال معنایی نداره
به خصوص برای مربیای بزرگ به خصوص کسی مثل مورینیو
منتظر بودیم تو بگی :27:نقل قول:
غيبت اينيستا در ديدار برگشت كوپا دل ري مقابل آلمريا
اين نامزد توپ طلاي 2010 در پيروزي 3-0 تيمش مقابل اركولس در درگيري با داويد كورتس دچار اين مصدوميت شد
سايت گل- آندرس اينيستا، هافبك بارسلونا در ديدار اين هفته تيمش مقابل اركولس از ناحيه شانه مصدوم شد و نمي تواند آبي و اناري ها را در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي كوپا دل ري مقابل آلمريا كه روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، همراهي كند.
اين نامزد توپ طلاي 2010 در پيروزي 3-0 تيمش مقابل اركولس در درگيري با داويد كورتس دچار اين مصدوميت شد و كادر پزشكي باشگاه بارسا امروز تاييد كرد كه او نمي تواند تيمش را در ديدار روز چهارشنبه همراهي كند.
با توجه به اينكه بارسلونا در ديدار رفت با نتيجه 5-0 آلمريا را شكست داده، حضور اينيستا در ديدار برگشت اهميت چنداني نخواهد داشت اما ممكن است اين ستاره 26 ساله به دليل اين مصدوميت ديدار حساس هفته آينده مقابل اتلتيكو مادريد را نيز از دست بدهد.
هنوز ميزان مصدوميت او به طور دقيق مشخص نيست اما گفته مي شود او تا پايان هفته به تمرينات گروهي تيمش بازخواهد گشت.
2011/1/31کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/31/2331507/%D8%BA%D9%8A%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%83%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D9%84-%D8%B1%D9%8A-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%B1%D9%8A%D8%A7
يوهان كرويف: بازيكنان بارسا نبايد از رئال غافل شوند
اسطوره باشگاه بارسلونا به بازيكنان و مربيان اين تيم هشدار داد ايجاد اختلاف 7 امتيازي در صدر جدول، كهشكاني را خارج از كورس قهرماني ندانند
سايت گل- يوهان كرويف، اسطوره باشگاه بارسلونا، به بازيكنان و مربيان اين تيم هشدار داد علي رغم شكست رئال مقابل اوساسونا و ايجاد اختلاف 7 امتيازي در صدر جدول، كهشكاني را خارج از كورس قهرماني ندانند.
او در گفتگو با نشريه ال پريوديكو د كاتالونيا اعلام كرد علي رغم فاصله زياد دو تيم، آبي و اناري ها نبايد از رقيب هميشگي شان غافل باشند.
"سرنوشت ليگ هنوز مشخص نيست. هفت امتياز و همين طور تفاضل گل ما اختلاف زيادي بين دو تيم ايجاد كرده است زيرا تيم بارسا به هيچ وجه تسليم نمي شود اما ما نبايد از رئال غافل شويم."
او همچنين در مورد روند شگفت انگيز تيم بارسا و 15 پيروزي پياپي اين تيم در لاليگا گفت: "تا چه زماني مي توانيم اين روند را ادامه بدهيم؟ بستگي به رئال دارد. اگر آنها همچنان در نزديكي بارسا حضور داشته باشند، بارسايي ها مي توانند به اين روند تا زماني كه رسما قهرمان شوند، ادامه دهند."
2011/1/31کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/01/31/2331610/%D9%8A%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%8A%D9%81-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%D9%83%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%BA%D8%A7%D9%81%D9%84-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF
خورخه مسی: سبک بازی زلاتان به مسی نمی خورد
طبق صحبتهای پدر مسی، سبک بازی بارسلونا با پاسهای کوتاه و سریع،برای زلاتان خیلی سنگین بوده
سایت گل- طبق صحبت های خورخه مسی، زلاتان ایبراهیموویچ نتوانست در بارسلونا جا بیفتد.
پدر مسی در صحبتهایی به بررسی تاثیر حضور زلاتان در رقابتهای لالیگا و در طول مدت حضور کوتاهش در رختکن بارسا پرداخت.
او به اسکای سپورت ایتالیا گفت: «ایبراهیموویچ؟ او مهاجم بزرگی است ولی نتوانست با شرایط بارسا تطبیق پیدا کند. فوتبال بارسا، فوتبالی با پاسهای فراوان کوتاه و سریع است و زلاتان نیاز داشت تا در فضاهای مختلفی، دقیقا مثل اینتر و الان در میلان بازی کند.»
پدر مسی معتقد است که مسی و فوتبال بارسلونا، بهترین هستند: «بارسلونا بهترین فوتبال را بازی می کند. رئال مادرید شکست ناپذیر نیست و ما این را در دو بازی اخیر دیدیم.»
2011/2/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/01/2332809/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AE%D9%87-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF
برنامه بازیهای دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری
بارسلونا و رئال، چهارشنبه شب و بامداد پنجشنبه به وقت ایران به میدان می روند.
سایت گل- دور برگشت رقابتهای مرحله نیمه نهایی جام حذفی باشگاه های اسپانیا، کوپا دل ری، چهارشنبه شب برگزار خواهد شد تا تکلیف فینالیستهای این دوره از رقابتها مشخص شوند.
بارسلونا در حالی در زمین آلمریا دیدار برگشت را برگزار می کند که در دیدار رفت با نتیجه 0-5 از سد حریف عبور کرده بود و با این پیروزی قاطعانه عملا صعودش به دیدار فینال را مسجل کرد.
از این رو انتظار می رود که گواردیولا در دیدار برگشت به ستاره های کلیدی اش استراحت بدهد و ممکن است مسی و چابی بازی را از روی نیمکت آغاز کنند. آندرس اینیستا هم که با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند ممکن است شانس حضور در این دیدار را از دست بدهد.
در دومین بازی ، رئال مادرید در خانه میزبان سویا خواهد بود. دیدار رفت این دو تیم با برتری 0-1 تیم مادریدی در خانه سویا به پایان رسید و شاگردان مورینیو که از شکست مقابل اوساسونا در دیدار این هفته شان در لالیگا زخم خورده هستند، به دنبال آنند تا با شکست دادن سویا و راهیابی به فینال جام حذفی دست کم دستیابی شان به یک جام را قطعی کنند.
برنامه دیدارهای دور برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیابدین ترتیب است:
آلمریا – بارسلونا (ساعت 22.30)
رئال مادرید – سویا (ساعت 0.30)
2011/2/1کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/02/01/2332842/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AF%D9%84-%D8%B1%DB%8C
IRIB TV3
پنجشنبه 14/11/1389 ساعت 00:30
جام حذفي اسپانيا : رئال مادريد - سويا
کد:http://www.football3.ir/
قصد توهین یا ناراحت کردن کسیو نداشتم اگه اینجوری برداشت شد شرمنده(خواستم بگم تو فوتبال همیشه فرازو نشیب هست مهم لذت بردن که با وجود بارسلون و رئال قدرتمند حاصل می شه)نقل قول:
به امید قهرمانی بارسلون تو 4 فینال و 1 لیگ
چه جالب، بالاخره سایت گل دوباره اون مقایسه مزحکش بین رونالدو و مسی رو انجام داد! گفته بودم منتظر هستن تا مسی دوباره جلو بزنه تا این کار رو بکنن...
واقعا براشون متاسفم، برای سایتی که ادعائه ی بی طرف بودن میکنه ولی...!
صحبتهاي Xabi Prieto بازيكن سوسيه داد در خصوص بازي يكشنبه تيمش با رئال مادريد
ژابي پريتو هافبك سوسيه داد در خصوص بازي يكشنبه تيمش مقابل رئال مادريد اعتقاد دارد كه آنها ميتوانند در سانتياگو برنابئو موفق شوند
"ما در زمان خوبي مقابل رئال مادريد بازي ميكنيم .آنها در زمين اوساسونا شكست خورده اند و بازي دشواري با سويا در دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي خواهند داشت و با بارسلونا 7 امتياز عقب هستند"
"فکر کنم که ما می توانیم در برنابئو برای رئال مادرید مشکلساز بشویم ولی واقعا کار سختی است چون تا به الان هیچ تیمی نتوانسته که در این ورزشگاه از رئال امتیازی بگیرد "
"حقيقت اين است كه روبرو شده با رئال مادريد و ژوزه مورينيو در خانه ترسناك است .چون بازيكنان بزرگي در اين تيم حضور دارند و با حمايت هوادارنشان كار برايمان دشوار است ولي اگر بتوانيم دقايق اول بازي گلي نخوريم و بازي خوبي ارائه دهيم ميتوانيم در برنابئو نتيجه خوبي بدست بياوريم"
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/01/31/2331695/real-sociedad-playmaker-xabi-prieto-we-can-give-real-madrid
رئال مادرید پیشنهاد من سیتی را برای جذب پدرو لئون رد کرد
رئال مادرید پیشنهاد انتقال قرضی پدرو لئون به منچستر سیتی را رد کرد
باشگاه منچستر سیتی قصد داشت پدرو لئون جوان را به صورت قرضی تا آخر فصل به تیم خود ببرد تا جایگزین آدام جانسونی کند که به علت مصدومیت حداقل تا 3 ماه قادر به بازی نیست.
پدرو لئون تابستان گذشته با پرداخت 10 میلیون از ختافه به رئال مادرید آمد ولی او تا به اینجا خیلی کم بازی انجام داده است و چندان مورد توجه مورینیو نیست. با این حال باشگاه رئال مادرید اعلام کرده که لئون در لیست فروش باشگاه قرار ندارد و باشگاه تمایلی به انتقال او ندارد.
کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/01/31/2332241/real-madrid-reject-manchester-city-approach-for-pedro-leon
په په مدافع پرتغالي رئال مادريد پس از بهبودي مصدوميت در تمرينات امروز شركت كرد
23 بازيكن شامل په په و توماس مجياس در تمرينات امروز (سه شنبه) تيم شركت كردند .
په په مدافع پرتغالي رئال مادريد پس از مصدوميت 1 ماهه كه در بازي با لوانته (5 ژانويه)دچارش شده بود توانست با بهبودي و ركاوري در تمرينات امروز تيم حضور داشته باشد و با همتيميهاي خود براي بازي با سويا آماده شوند.بازيكنان پس از گرم كردن به دو گروه تقسيم شدند .پس از پايان تمرينات ژوزه مورينيو اسامي بازيكنان دعوت شده براي بازي فرداشب مقابل سويا (ورزشگاه برنابئو)را اعلام خواهد كرد.سفيدها در بازي رفت با تك گل بنزما بازي را به سود خود به پايان برده اند و فردا شب در بازي برگشت با حفط نيتجه ميتوانند به فينال جام حذفي راه پيدا كنند
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039255872/noticia/Noticia/Pepe_rejoins_squad.htm
احسن،زدی تو خال:31::40:نقل قول: