Astro:
واسه بک آپ از برنامه ها
کنتکت ها هم خود گوشی گزینه پشتیبان گیری میکنه
واسه اس ام اس ها هم sms backup & restore برنامه خوبی هست
بعد گوشی رو ریست کنید.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
Printable View
Astro:
واسه بک آپ از برنامه ها
کنتکت ها هم خود گوشی گزینه پشتیبان گیری میکنه
واسه اس ام اس ها هم sms backup & restore برنامه خوبی هست
بعد گوشی رو ریست کنید.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
اصن واسه چی انتی ویروس ؟
مگه چیکار میکنی باهاش دوس عزیز ؟
فرض کن ویروسی شد گوشی یا تبلت اندرویدیت،از سیر تا پیازشو میتونی بکاپ بگیری حتی کش برنامه هات
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
دوستان تا 800 تومن با همین قیمت های فعلی چه گوشی خوبه؟از همه نظر،از همه سرتر باشه
LG Prada 3.0 گزینه خوبیه.نقل قول:
ممونم
از برند سونی چی خوبه؟زیر 1.000.000
زیر 1 تومن اگه Xperia S پیدا کنید مناسبه. نمیدونم قیمتش الان بالای 1 ــه یا پایینش. اگه بالای 1 تومن بود Xperia Pنقل قول:
سلام دوستان...اگه از اروپا(لندن) یکی از دوستان بخواد واسم گوشی بیاره (گالکسی اس 3 یا نوت2) وقتی میاد ایران به چه مشکلاتی مثل آنتن دهی و ... برخورد می کنه؟؟؟؟؟
سلام به دوستان من یه گوشی فوق العاده قدرتمند می خوام نظرم رو اس 3 یا نوت 2 هست چیکار کنم؟ بیشتر برام اجرای برنامه " سرعت گوشی " صفحه نمایش با کیفیت که دیگه باید عالی باشه! قیمتش مهم نیست!
به iPhone 5 فکر نمیکنید؟! توی تمام مواردی که شما ذکر کردین عالیه و راحتی در استفادش قابل مقایسه با اندرویدی ها نیست.نقل قول:
در غیر این صورت اگه ۲-۳ ماه صبر کنید تا ورود نکسس بعدی میتونه گزینه فوق العاده ای باشه. اگه عجله دارید نوت ۲ هست که مثل اینکه با سایزش مشکل دارید. و اگه هیچکدوم از گزینه های قبلی مورد پسند نبود میرسیم به S III .
سلام. من دقیقا می خواستم ایفون 5 بخرم چون خودم یه ایپد دارم و می خوام تکمیل بشه! ولی مثل اینکه میگن جیلبریک ios6 نمیاد من یکم به شک افتادم :(
یه مدت صبر کنید جیلبرک تترد میاد.نقل قول:
ion بهتره یا Acro S ?
Acro S شیک تره
یون کمی بزرگتره
به نظر من Acro
توی هنزفری پخش موزیک کدومش صداش بلندترهنقل قول:
اصولا فرقی ندارن
بستگی به این ایر که میخرید داره
سلام دوستان.من تصمیمم تا حدودی قطعی شده که Xperia S بخرم.ولی اومدم توی این انجمن و احساس کردم که ممکنه راهنمایی های خوبی از کاربرانش بگیرم.
حالا میخواستم اگر ممکنه راهنماییم کنید که با حدود 900 تومن ( نه بیشتر) چی بگیرم؟ خودم دنبال یه دونه S تر و تمیز دست دوم هستم.آیا پیشنهاد بهتری هم هست؟ظاهر گوشی واسم مهمه.با سامسونگ هم معمولا رابطه خوبی ندارم مگر اینکه خلافش ثابت شه.
این گوشی فقط رو کاغذ و مشخصات خوبه ، به نظر من نکسوس بگیر من با هر دو گوشی کار کردم، رابط کاربری اس تعریفی ندارهنقل قول:
من الان سامسونگ i8910 دارم در صورت خرید یکی از گوشی های مورد نظر صداشون به پای گوشی فعلی من میرسه؟نقل قول:
چون از وقتیکه سونی با اریکسون ادغام بود استاندارد تولید صدای کم را امضا کرده بود ولی الان که از اریکسون جدا شده بازم به این قرارداد پایبنده یا راه سامسونگ رو داره میرسه؟
نقل قول:
به جز سامسونگ پیشنهاد دیگه ای ندارید؟؟ اسم سامسونگ، در زمینه ی موبایل هیچ جذابیتی برام نداره.
البته با 900 تومن میتونی xperia p نو بگیری. ولی این کجا و ان کجا:sq_25:نقل قول:
سلام، به موضوع تاپیک ربطی نداره، هرچی گشتم جایی پیدا نکردم که این سوال بپرسم.
من htc desire hd دارم. بار اول که وصل کردم به کامپیوتر، نشناختش. الانم هرکار میکنم نمیتونم گوشی رو کانکت کنم. این نرم افزارم ریختم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت خودشم اینو ریختم اما جواب نداد:
application-HTC_USB_Tethering_Driver
لطفا راهنماییم کنید. ممنون.
سلام به همگی...
داستان خرید گوشی برای من شده یک داستان مضحک!
از اونجایی که پس از بررسی های زیاد بین به Experia Sola و One V رسیدم و برای خرید رفتم تا ببینم کدوم یکی دلچسب تره!! اما نخریدم!...یک هو خبر آمد خبری در راه است!! و دلار تا نزدیکی های سقف آسمون رفت!!:sq_11:
حالا دیگه اونا از انتخاب ها خارج شدن...میخوام تا واردات کالا های بند 9 و 10 ممنوع نشدن و 1200 به مرز 1م نرسه یک گوشی بردارم..
اساتید نظرشون درمورد HTC Desire C و Sam Galaxy ace dous چیست؟
سلام
من 5 روزی میشه که Sam Galaxy S dous رو خریدم ، تو این مدت که باش کار کردم عالی بوده پیشنهاد میدم بجای Sam Galaxy ace dous این مدل رو خرید کنید.
نقل قول:
Far From Budget!!نقل قول:
سلام
ممنون میشم چند تا گوشی اندرویدی از سامسونگ یا htc بین 500 تا 700 تومن معرفی کنید.
سلام
با قیمت 1400 1500 چه گوشی پیشنهاد میدید؟
الان زمان خرید نیست !
قراره به اولویت 9 ارز مبادله ای بدن دلار 2500
موبایل اولویت 9 هست
الان قیمتها بر اساس دلار بالای 3500 هست !
سلام
میخوام یه گوشی اندروید بگیرم ، الان ارزونترین گوشی اندروید چیه؟ مدل و قیمتشو بگید بی زحمت ، چند تا مدل بگید بی زحمت
ممنون.
خبر ندارین بالاخره میدن یا نمیدن ؟نقل قول:
بودجتون چقدره؟نقل قول:
سلام دوستان
یه مدتی بود با دیدن رابط کابری htc تصمیم داشتم هر جور شده یه گوشی htc بخرم اما از چند نفر که پرسیدم میگن اگه می خوای htc بخری یا one x بخر یا one s اما من نزدیک 1 می خوام هزینه کنم .
رفتم سراغ xperia p که بعد کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که باطریش جالب نیست به این نتیجه رسیدم که xperia s بگیرم الانم یکی دو جا شندیدم صفحه اون زرد میشه وایرلسشم مشکل داره ، خلاصه گوشی خوبی از آب در نیامده حالا موندم سراغ چه گوشی برم . کلا می خوام گوشی خیلی قدیمی نباشه . کیفیت دوربینش مناسب باشه تاچ اسکرینش عالی باشه پردازنده قوی با همون بودجه 1 میلیون
ممنون میشم راهنماییم کنید
به نظر من Galaxy Nexus بگیر...نقل قول:
اکسپریا اس هم خوبه زردیه صفحه هم مال سری های اولش بود...
اینو مطمئنی شما؟ خبرش هست؟نقل قول:
بنظرم اگه اندروید خوب عالی و ارزون میخوای هیچی بهتر از xperia mini نیست.مدل بالاشم سونی عالیه بخصوص tl
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
دوستان نظرتون درباره خرید ion چیه؟ تاپیکش که خیلی کم طرفداره ایرادی چیزی داره؟ یا نسبت به قیمتش نمیرزه
سلام.
من می خواستم گوشیه GLX Snowy را بگیرم. می خواستم بدونم که آیا کسی این گوشی دیده یا تهیه کرده؟ ارزش ریسک داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا گوشی ایرانی ،یا همون چینی،مفتش هم گرونه
قیمتش چنده؟
با ایمیل با شرکتشون که مکاتبه داشتم اعلام کرده snowy به قیمت 499 هزار تومان است.
ضمنا آدرس نمایندگی شهر مارو هم برام ارسال کرده بودند.
500 هزار تومن میخوای پول glx بدی؟!!!
بجاش sony xperia u یا xperia sola یا Sony Xperia Miro رو بگیر
البته U رم نمیخوره