خواهر دایی دختر جاری زن داداش شوهر خاله تو چيكارت ميشه؟ :evil:
Printable View
خواهر دایی دختر جاری زن داداش شوهر خاله تو چيكارت ميشه؟ :evil:
خوب منم سوال دارم :
1 - چرا انقدر همه هوات را دارند ؟
نميدونم شايد چون با هركي و هر شخصيتي ميتونم به راحتي ارتباط برقرار كنم ...
2- چرا ووكمن ؟
بخاطر معنيش چون واسم جالب بيد ...
3 - نماز مي خوني ؟
آره بابا فقط مسلمون شناسنامه اي كه نيستم ...
4 - رنگ مورد علاقت ؟
آبي آسماني (تكراري بيد)
5- كدوم كاربر را از همه بيشتر دوست داري ؟ ( غير از من :biggrin: ...) (لطفا نگو ساويز)
باشه نميگم ساويز ميگم ساويس خوبه ؟؟؟ ... و نه جدي يكي دو تا نيست ....
6 - آهنگ غم انگيز دوست داري يا شاد ؟
بستگي به وضعيت روحيم داره هر كدوم سر وقتش ....
7 - دوست داري دوباره بن شي ؟
يه بار كه شدم اما ديگه نه ....
8 - چرا اين اينجوري :blink: ؟
چون يه چيزي ديده واسه عجيب بيده ....
9 - اولين پستت را كجا دادي ؟
نميدونم اما احتمالا يه سوال در مورد گوشي كا 300 پرسيدم .... (به آرشيو پستهام نگاه نكردم ...)
10 - چرا مي خواستي همكار انجمن متفرقه شي ؟
يه مدت بدجور انجمن متفرقه قاطي پاتي بود .... اما با همكاري امين جان و مديريت مافيا مشكل حله حل شد ....
بابا بيخيال پست بدون اسمايلي يعني آدم بي روح .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
دختر جاري يعني چي ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه نگرفتم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
درسته ولي بي زبط نباشه ... لا اعر يكي براي هر جمله بزارند ... بعضي ها 7 -8 تا براي يك جمله كه مي نويسند شكلك مي زارند !نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
آره ديگه اونقدر كه نه .......حرف شما صحيح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....همين طور نبايد بيربط هم باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام مومن خدا نظرت چيه ديدي كه با داداش ميثم حرفم شده آخرش چي ميشه...فلفل سياه يا قرمز...لواشك دوست داري...
:ohno: ای بابا چطور نمی فهمی دختر جاری یعنی چه؟ والا دهات ما به زنای دو تا برادر میگن جاری آقا باجناقو دیدی؟ مونثش دخترم که فکر کنم دیگه میفهمی چیه!
ببخش از این که سوالای تکراری کردم الان که فکر میکنم میبینم که خیلی زحمت میکشی خسته نباشی
تو چند صفحه قبل دیدم که میخواستی بدونی 1000 ترا چی میشه؟ نمیدونم تا الان فهمیدی یا نه ولی به هر حال من میگم بهت : 1000 ترا میشه 1 پتا peta كه ميشه 10 به توان 15 هنوز بيشترم هست اگه خواستي :thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مومن خدا نظرت چيه ديدي كه با داداش ميثم حرفم شده آخرش چي ميشه هيچي دلخوري پيش مياد ...فلفل سياه يا قرمز قرمز آروم تره ......لواشك دوست داري...آره بدجور
ممنون نميدونستم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما حالا ميدونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
ووكمن جون اينم يه چيز جديد كه از صندلي داغ ياد گرفتيم ! اونم چي دوتايي ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile]
حالا بگو ببنيم 10 به توان بيست و چهار اسمش چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WooKMaN جان عیب منو نگفتی ها............ ;)
بگو دیگه........ :biggrin:
باورکن ناراحت نمیشم........تازه اگرهم بشم با این هیکل فسقلیم زورم به توی پهلوان نمیرسه....... :tongue:
راستی راسته میگن اگه سر چهاراه اجاق یک رو صدا کنی ممکنه جوابت رو نده اما اگه بگی :
پهلوان...
همه میگن بفرما باکی کار داری؟ :rolleye:
24.000.000.000.000.000.000.000.000نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گير داديا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
احساس ميكنم زود ناميد ميشي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عزيز چهارراه اجاق هنوز همون طوره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا برعکسه .......نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ولی خب ممنونم
راستی این شعر هارو تفسیر کن بیزحمت:
هرکسی از ظن خود شد یارمن
آسمان بار امانت نتوانست کشید.........قرعه فال بنام من دیوانه زدند
این آخری رو تکمیلش هم اگه بکنی جای تشکر داره اسمایلی ماچ
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اينم شد جواب !؟ :puke:
اتفاقا برعکسه ....... چه خوب خوشحال شدم ...
ولی خب ممنونم
راستی این شعر هارو تفسیر کن بیزحمت:
هرکسی از ظن خود شد یارمن احتمالا به كسي گفته ميشه كه تو رفيق انتخاب كردن شانس نداشته ... ;)
آسمان بار امانت نتوانست کشید.........قرعه فال بنام من دیوانه زدند
این آخری رو تکمیلش هم اگه بکنی جای تشکر داره ببخشيد شعر رو كامل نميدونستم ... اسمایلی ماچ
اشتب بود بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منتظر بوي بگم خود 10 ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هنوز رو اين صندلي نشستي
بابا واقعا ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشي
واقعا خسته نباشي
كدخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سوال
اگر ميتوانستي يكي از خصوصيات دلدادهات را عوض كني، كدام خصيصه را انتخاب ميكردي؟
اگر از تو بپرسند: هيجانانگيزترين آدمي كه تاكنون ديدهاي كيه، چه جوابي ميدهي؟
اگر بخواهي شورانگيزترين واژه را در زبان مادريات انتخاب كني، كدام واژه را انتخاب ميكني؟
اگر بخواهي «بوالهوس» را تعريف كني، چه ميگويي؟
اگر قرار باشد همين الان آدم مشهوري از تو تقاضاي ازدواج كند، ترجيح ميدهي او چه كسي باشد؟
راستش من سوالي نداشتم فقط ميخواستم ببينم اينو بذارم 200 صفحه ميشه يا نه :evil: حالا اعصابتو خورد نكن جواب معمام رو بده
نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
چرا گير سه پيچ دادين به من .. يعني ما انقدر بمبوووس بوبو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستيم كه فقط با حرف يه نفر الدنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اردنگي پرتمون كني بيرون .... ميگم داش رامبد ..فكر كنم يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دان ميشن فاميل ما ... يه با جناق ديگه هم اضافه شد ..يكي كم شد (من ) يه داداش اضافه شذد (باز من ) شد دوتا داداش ..(من و تو ) يه داداش و با جناق داداش (من و يوسف ) و الي اخر ...نقل قول:
- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حتما طرف دوشيزه محترمه رو ميگيرم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ميرم يه حال اساسي به باجناقم ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (Master (حسين) كه اينا رو نميخوره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خب الهي شكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مي خوام چند تا سوال ديبش ازت بپرسم .... ولي از خدا پنهون نيست از تو چه پنهون اينجا يه خبراييه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... كه بايد بهت وويگولنزج ... در ضمن داداش ررامبئ شماره تلفنت چي شد .. سره كارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه محلي هم به ما بزار ...
راستي يه سوال هم از ما ...
مي دوني عقده ي الكترا چيه؟ يا اين لفظ به چه كساني اطلاق ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول ساويس يكي از عزيز و عزيز و عزيزترين كسم (بعد از خواهرم) اينجا حسين تو فازت به نولت نمي خوره ... بمبو تريبوكس مي زني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستم ميگه ..اگه ايم نمي دوني بذار بي خيال ... وللش ... چون نمي توني بفهمي چي ميگم ..زدم تو بيخ بنگلو ببمبوسستان ...
واي زندگي شيرن است نه رامبد ...
10 سوال از خودت بكن جواب بده
اگه واقعا با يكي مزدوج بشي و بعدش ميگي حسين اينم خواهر داره بيا بگيرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه شنيدم يكي از با وفاترين مردمان ايران كرمانشاهي هاي عزيزن .. خداييش خيلي تعريفشونو شنيدم ... خودم يكي دارم ميلاد اسمشه .... خيلي باحاله ... حالا موندم ... تو مي خواي از كجا زن بستوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..كرمانشاه؟ يا تيرون شيراز اصفهان ؟اهواز ابادان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداييش ..اينو جدي دارم مي گم .بي شيله پيله .. الله وكيلي راستشو بگو ... چند درصد رو راست بودي تو حرفات و جوابات تو پي سي با بچه ها ... (صندلي داغ ) و چند درصد با من ... الله وكيلي رامبد بگو ... تاالان اينجا دروغ مصلحطي هم گفتي؟
اينم بگم كه همين الان شماره تلفنتو بده بياد (گوشي ) خيلي مي خوام باهات بحرفم ... من اگه بيام كرمانشاه /// تحويلم مي گيري؟چجوري از من پذيرايي مي كني؟ مثل كاربري كه اومد كرمانشاه دو هفته ازش پزيرايي كردي از منم پذيرايي مي كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حس واقعيتو نسبت به اين افراد بگو (حس دروني ... اونييو كه نمي توني نقطه بذار)
ساويس
مهدي هيرو
يوسف عزيز
خواهرت (در زندگي واقعي ..و دز دنياي مجازي )
ونوس
مهران عزيز
مگمگ اف
شهريار دوست داشتني و كم پيدا (مي دوني كه بخاطر اينكه تاپيك سوتي ها رو زدن قلع و قم كردن نمي اد ديگه ...)
خاك زير پات ..نوكر خانه زادت Master (برده ي معرفتت )
بگو فدات شم ...
در ضمن نظرت راجع بع امضام چيه ؟ايا بدرد بخور هست؟ارزش داره؟
(هوي اينم بگم حق رفتن ندار ي... دارم برات ..اگه اون امضات و بر نداري؟) من نوكرتم يا علي
سلام رامبد عزيزم و حسين عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....نقل قول:
نوشته شده توسط Master
حسين جان هر چه سريعتر منظور خودت رو از جمله مشخص شده بالا اعلام كن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حسين عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مشكل نرم افزار با راهنمايي دقيقتون حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... خيلي ممنونم از لطف و توجهتون حسين عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... راستي حسين جان ديگه از اين آبنبات چوبيا دستت نرسيده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
رامبد عزيزم خوبي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالهاي من از رامبد گلم :
1- مدل كاپشني كه در فصل سرما ميپوشي چيه .. ..... چرم .... اسپرت يا معمولي ؟
2- امروز ناهار چي داشتي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( سوالي كه اگر ميليونها بار هم پرسيده بشه هيچ وقت تكراري نميشه ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- راستي به نظرت اين سوالهاي حسين مشكوك نميزنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به نظرت حسين مشكل عشقي پيدا كرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( يعني عاشق شده ) ؟ اگر حسين بياد بهت بگه برو بين من و زن آيندم واسطه بشو قبول ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- به نظرت سوالهاي من مشكوك نيستند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- اگر بياي تو انجمن متفرقه بعد با يك تاپيك با اين عنوان روبرو بشي عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( عنوان تاپيك ---->> خداحافظي هميشگي : حسين ... مونيكا ..... فرانك ..... مافيا ..... امين ...... سعيد رونالدو ..... بهروز و يوسف از فروم )) البته ميدونم اين عنوان جا نميشه ولي فكر كن اون موقع علم پيشرفت كرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد عزيزم:مطمئن باش اگر يك تهيه كننده و كارگردان و يك موسسه فيلم سازي داشتم از اين بحثهاي خنده دار و طنز بين خودت و مونيكا خانم يك فيلمي ميساختم كه 100 برابر آتش بس فروش داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
مزاحمت نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... فعلا با اجازه تو عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... موفق باشي..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... خدا نگهدارت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ُلام يوسف جان ..بنهده به عنوان با حناق رامبد ... شما رو با جناق جديد خودمون معرفي ميكنم ..(چون داريم صمصمي ميشيم ...) بعدش خودم يه درجه ارتقا دادم شدم داداشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منافاتي نداره اخوي .... .علاوه ب راون منظورت چيه كه منظورم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هان باجناق نيو ريليس ما ..با جناق داش رامبد ما ... (باجناق رامبد بدودن نمي صرفه خو ...طرف بياد يه چي بگه .خواهره مياد چغولي ميكنه ... رامبدم مياد ميزنه دك و پوز ما رو مياره پايين ... خو نمي صرفه خو ... من ديدم يوسف هم خوفه ..هم با هم مچيم ... هم به هم مي خوريم .شديم سه كله پوك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعدش ديگه گفتيم كه ما گردنمون از و هم باريكتره ... يه مشت بخوريم ميريم اون دنيا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسين جان هر چه سريعتر منظور خودت رو از جمله مشخص شده بالا اعلام كن ؟
راستي يوسف شماره موبيالتو بده ... اگه اينجات نم يتوني تو پيغام خوصصوي بده ..
نوكر جفتتونم .. هم تو هم رامبد گلم ...
يا علي
آقايون
من از شما خواهش كردم كمي رعايت كنيد ... بابا انقدر شكلك الكي نزاريد ! ترو خدا ...
ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هنوز رو اين صندلي نشستي
بابا واقعا ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشي
واقعا خسته نباشي
كدخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزيزدل ... لطف داري .... ;)
اينم سوال:
اگر ميتوانستي يكي از خصوصيات دلدادهات را عوض كني، كدام خصيصه را انتخاب ميكردي؟
خصيصيه دوست داشتن ...
اگر از تو بپرسند: هيجانانگيزترين آدمي كه تاكنون ديدهاي كيه، چه جوابي ميدهي؟
يكي از دوستام ....
اگر بخواهي شورانگيزترين واژه را در زبان مادريات انتخاب كني، كدام واژه را انتخاب ميكني؟
فداكاري .....
اگر بخواهي «بوالهوس» را تعريف كني، چه ميگويي؟
هرچه بدبختيه سر همينه ديگه ...
اگر قرار باشد همين الان آدم مشهوري از تو تقاضاي ازدواج كند، ترجيح ميدهي او چه كسي باشد؟
اي بابا ... عجب سوالي .... احتمالا كيدمن :biggrin: (چه پرتوقع :laughing: )
حتما به 200 صفحه ميرسه .... البته فقط و فقط لطف دوستان نسبت به منه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط manmanman
اينم از 200 صفحه .. بابا رامبد چرا جواب نمي دي؟
دوستان من تصميم گرفتم نويسنده هاي پست 1000-2000-3000 و الي اخر رو تو پست اول بنويسم
پس براي پست دوهزار خودتونو اماده كنيد
حسين حالت خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Master
سرت به جايي نخورده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الـــــــدنـــــگ كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..........
تو كه جنبه شوخي داشتي چت شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب يه پي ام ميزدي مرد مومن تا ديگه باهات شوخي نكنم اين حرفا چيه زدي ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازت بععععععععععععععععععععيد بود ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پست ويرايش شد ....
فكر كنيد اصلا اين پست وجود نداشته :biggrin: ...همون شتر ديدي نديدي ... ;)
سلام...
خوبی نوید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه پول آب زیاد میاد مواظب خودت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادته گفتم تاپیک به 200 صفحه میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
خوب یه چندتا سوال...
الان کجایی
دوست داشتی همین لحظه کجا باشی
چپ دستی یا راست دست...
با چپ تایپ میکنی یا راست یا هر دو دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا بدون mouse هم بودی...چه مدت...
چند بار صندلی کامپیوترت رو شکوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- مدل كاپشني كه در فصل سرما ميپوشي چيه .. ..... چرم .... اسپرت يا معمولي ؟
والا يه دونه چرمي دارم يه دونه معمولي ...
2- امروز ناهار چي داشتي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( سوالي كه اگر ميليونها بار هم پرسيده بشه هيچ وقت تكراري نميشه ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ناهار رو تو اداره زدم ... جوجه كباب بيد .... آخ چسبيد ....
3- راستي به نظرت اين سوالهاي حسين مشكوك نميزنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و حسين ديگه راهمون جداست بخاطر اون حرفهاش ....
4- به نظرت حسين مشكل عشقي پيدا كرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( يعني عاشق شده ) ؟ اگر حسين بياد بهت بگه برو بين من و زن آيندم واسطه بشو قبول ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخودش مربوطه ....
5- به نظرت سوالهاي من مشكوك نيستند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم ....
6- اگر بياي تو انجمن متفرقه بعد با يك تاپيك با اين عنوان روبرو بشي عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( عنوان تاپيك ---->> خداحافظي هميشگي : حسين ... مونيكا ..... فرانك ..... مافيا ..... امين ...... سعيد رونالدو ..... بهروز و يوسف از فروم )) البته ميدونم اين عنوان جا نميشه ولي فكر كن اون موقع علم پيشرفت كرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا دست به خودكشي ميزنم .... :biggrin: ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد عزيزم:مطمئن باش اگر يك تهيه كننده و كارگردان و يك موسسه فيلم سازي داشتم از اين بحثهاي خنده دار و طنز بين خودت و مونيكا خانم يك فيلمي ميساختم كه 100 برابر آتش بس فروش داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
پس بدشانس بيدي كارگردان نشدي ... :laughing:
مزاحمت نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... فعلا با اجازه تو عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... موفق باشي..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... خدا نگهدارت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدانگهدار ... عزيز دل
لطفا مراعات احوال اين رفيق گلمون رو بكنيد..... (هم بخودم ميگم هم شما دوستان گل ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا متن سوال من هميشه همينه؟
نظرات در باره اينچيه؟
خب حتما اينطوري بيشتر حال ميكني ...نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
اون مسئوليت رو توي 4 تا فروم ديگه دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
خوبی نوید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه پول آب زیاد میاد مواظب خودت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز .. خوبي؟ ... حتما ... :laughing:
یادته گفتم تاپیک به 200 صفحه میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
خوب یه چندتا سوال...
الان کجایی تو خونمون :blink:
دوست داشتی همین لحظه کجا باشی همينجا :biggrin:
چپ دستی یا راست دست... راست دست ;)
با چپ تایپ میکنی یا راست یا هر دو دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هردو دست
تا حالا بدون mouse هم بودی...چه مدت... نه اصلا - دق ميكنم
چند بار صندلی کامپیوترت رو شکوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفر بار :tongue:
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت
سلام مومن خدا ...الان در حال حاضر بيشتر در مورد بنده چي نگرانت ميكنه ودر مورد خودت...ديشب خوابي ديدي كه بتوني بگي...تا حالا برق گرفتدد...با اين كلمات جومله بساز...سه پچ...رسولی(یارو بچهه)...گیر...بختک سیاه...lovergod14amorousand
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
سلام حسين جان من همه جوره مخلص بچه هاي گل پي سي هستم ( رامبد .. مونيكا خانم ... حسين .... ساويس و غيره كه با معرفتن و در برخوردي كه باهاشون داشتم با محبتشون من رو شرمنده كردند ) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين جان من افتخار ميكنم كه شما به من اينقدر محبت داريد و دوست دارم كه هرجا و هرجور كه شده اين محبتها رو جبران كنم از لطف شما و رامبد عزيز هم خيلي ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد عزيزم و الفين گل و گلاب .....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اولا كار الفين جان بسيار جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خيلي لذت بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
دوما : اين رامبد عزيز ما در جايي كه همه دوستش دارن مثل پي سي دوست داره كه هم سطح همه كاربرها پيش بره و به خاطر همينه كه خيليها دوستش دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اون 4 تا فروم هم كه مديره بايد همينطور باشه چون همه جا پي سي نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
1- رامبد جان من نميدونم يا شايد هم نميفهمم كجاي پست حسين تو رو ناراحت كرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... عزيز مني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام مومن خدا ...الان در حال حاضر بيشتر در مورد بنده چي نگرانت ميكنه ودر مورد خودت هيچي دشمن (كم هم نيستن ...)...ديشب خوابي ديدي كه بتوني بگي نه والا خواب نديدم ديشب...تا حالا برق گرفتدد تا دلت بخواد...با اين كلمات جومله بساز...سه پچ...رسولی(یارو بچهه)...گیر...بختک سیاه...lovergod14amorousand
احتمالا: رسولي مثل بختك سياه افتاده جون lovergod14amorousand و گير سه پيچ داده ... ;)