سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
Printable View
سلام گوشی من گرند2 هستش الان واسش تو ایران کیت کت اومده یا نه هنوز ؟!!
اگه اومده اپدیت کنم بهتره یا نه ؟!
شما از ستینگ، بخش about ببین سیستم آپدیت چیزی اومده یا نه. اگه اومده بهتره آپدیت کنینقل قول:
سلام دوستان عزیز
مشکلی با بک آپ گوشی دارم که ممنون میشم کمک کنید گوشی من گلکسی S3 هست و مشکلم اینه که دو تا عکس چند وقت پیش با دوربین گوشی گرفتم و گوشی از این دو تا عکس بک آپ گرفته که نمیدونم جاش کجاست ولی هر کاری میکنم پاکشون کنم امکانش نیست یعنی گزینه حذف نداره و جاشم معلوم نیست کجاست که برم تو اون پوشه و حذفشون کنم. گوشی رو هم که ریست کردم باز هم عکس ها برگشتن البته فکر کنم از روی حساب جی میلم یا مموری بر میگردونه ولی خب تو تنظیمات جی میل تیک بک آپ گیری و بازگردانی رو برداشتم که دیگه عکسها رو نیاره اما دوباره آورده حتی تو خود جی میلم هرچی فایل بک آپ بود پاک کردم اما بازم نشد. تو تنظیمات ریست کارخانه ای هم تیک بازگردانی اطلاعاتو برداشتم اما دوباره تیک فعال شده بود. حالا دیگه نمیخوام از اول گوشی رو ریست کنم و با آزمونو خطا پیداش کنم خلاصه ممنون میشم دوستان یه راه مناسب پیشنهاد بدن.
احتمالا تو سرور google photos سیو شده...شما از اونجا پاکش کن ببین میره؟نقل قول:
ببخشید این سرور google photos کجا هست؟
سلام علیکم.
حالتون خوب بیده؟
سینک گوشی بعد چه مدتی بروز میشه؟
من میخام برنامه ای چیزی پیدا کنم که تاریخ رو به میلادی بروز کنه. مثلا بهش میخام بگم فلان ساعت بروز کن یا شبیهش. سینک خود گوشی باحال نیس و درست هم کار نمیکنه!
Clocksync پیداییدم ولی نتونسم باش کار کنم!
ممنون.
البای 'دی
ببینید اینی که میگی همه چیو پاک می کنی دوباره میاد یعنی تو اینترنت ذخیره شده... دم دست ترین جا هم سرور گوگل فوتوز هست. اگه این برنامه رو دارید رو گوشی احتمال داره رو آتو بکاپ مونده باشه. اگر دارید این اپ رو، برید از داخل اپ پاک کنید ببینید اوکی میشه یا نه.نقل قول:
امکانش هست برنامه های بکاپ گیری هم نصب کرده باشید اونها عکسها رو تو فضای cloud ذخیره کرده باشن.
سینک اگر فعال باشه، هر وقت کانکشن برقرار بشه سینک می کنه...اگر نباشه، هر وقش شما بزنی سینک میشه. برنامه ای که زمان بندی کنه من ندیدم.نقل قول:
سوالم این بود که این google photos رو از کجا باید پیداش کنم ؟ تو کدام قسمت گوشی؟ این google photos رو تو جیمیلم سرچ کردم یه چیزایی اومد پاک کردم اما نشد
اگر تو گوشی تون نداشتید هیچ وقت که معنیش اینه از طریق این اپ ذخیره نشده. گوگل پلاس رو هم چک کنید...اونجا هم آتو بکاپ داره.اگر از اونم نیست دیگه نمی دونم:n27:نقل قول:
سینک فعال میشه ولی تاریخ بروز نمیشه! موندم چ راهی براش پیدا کنم. شما اون برنامه ای ک گفتم رو تست کنید بینید چی میشه. منوننقل قول:
سلام.
چند روز پیش یه Honor دو سیم کارت گرفتم.8 گیگ و رم 2.....
مشکلم اینه که زمانی که هر سیم کارتی از هر اپراتوری تو اسلات 1 قرار میدم آنتنش هی کم و زیاد میشه.با ایرانسل کمی بهتره ولی 912 بعضی مواقع کلا آنتن میره و بعد از چند ثانیه 2باره بر میگرده!!!!!!!!!!!!
چون تمام نرم افزار بانک رو 912 هست و گوشی قابلیت سوئیچ سیم کارت نداره لذا به مشکل خوردم.بنظرتون ایراد از چیه؟ :n19:
دوستان سلام.
چند روز پیش یه هوآوی مدلg6خریدم انصافا گوشی عالی خیلی خوش دست و قشنگه.ولی یه مشکلی دیدم توش
گفتم کسی تا بحال باهاش برخورد داشته یا نه .
اول اینکه برنامه GPSکه اکثر گوشی ها فابریک روی گوشی نصب نداشت بعد خودم هم که نرم افزار GPSرو دانلود کردم ونصب کردم هرچی اون دکمه ای که باعث میشه موقعیت شمارو نشون بده میزنم نمیره رو اون منطقه عملا هیچ کاری انجام نمیده با چند برنامه GPSهم امتحان کردم .مشکل از چی میتونه باشه؟
سلامنقل قول:
با برنامه GPS TEST تست گرفتید؟
خیلی برنامه خوبی هست برای تست جی پی اس...
شما باید location رو از setting فعال کنید.
سلام.
دوستان این پیغام چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعال دوست عزیز واقعا عجیبنقل قول:
تست کردم هیچی نشون نمیده فقط میزنه gps onبه رنگ زرد دیگه بقیه آیتم ها هیچ کاری انجام نمیده .نقل قول:
اینم بگم که واسه تنظیم ویجت آب و هوا به هیچ وجه موقعیت مکان رو پیدا نمیکنه
ویندوزت xp sp2هست؟
واسه وصل کردن گوشی به پی سی باید اکس پی سرویس پک 3 به بالا باشه
سلام.1- تو قسمت contact گوشیم بغل هر مخاطب یه ایکون واتس اپ و وایبر هست چطوری میشه این ایکون ها رو حذف کرد؟
2-بعضی از مخاطبین دوتا شدن که دومی خالیه . هر مخاطبی که درست میکنم بازم همین مشکل هست . چطوری این مشکل حل میشه؟
contact>contacts to displayنقل قول:
اونایی رو که میخوای نمایش نده تیکشونو بردار
سلام
من نمیدونم سوالمو درست جایی پرسیدم یا نه؟
تو گوشیم (گوشیم روت شده) با جیمیل یکی دیگه وارد شده بودم.
بعد تحقیق کردم که میتونم از اون جیمیل خارج شم.
2- وارد روت اکسپلورر بشید و به قسمت بالای برنامه نگاه کنید یه دکمه سفید کوچک به اسم Mout R/W و جود داره اون دکمه را بزنید تا به حالت 3- بعد وارد پوشه Data و بعد وارد پوشه System بشید، یعنی مسیر زیر:Data/System/5- حالا داخل پوشه ای که وارد شدید یه فایل به اسم Accounts.db هست، این فایل رو با خیال راحت خذف کیند6- تمام شد، فقط یه بار گوشی رو روشن و خاموش کنید.
حالا نمیتونم با هیچ جیمیلی وارد شم.
میگه
couldnt sign in
cant establish a reliable connection to the server
this could be a temporary ...
سلام دوستان من تقریبا دو هفته هست که هواویg730 گرفتم و اینکه با vroot اون رو روت کردم،بعد اینکه روت کردم دسترسی ب نرم افزار ها میداد ولی بعد گذشت نیم ساعت میرفتم روی اون برنامه میدیدم روت نیسته.یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم دیدم superuser حذف شده با چک روتر تست کردم دیدم روت هست.و اینکه دوبارهsupersu نصب کردم و بازم این اتفاق افتاد الان دیگه بیخیال supersu ها شدم همینجوری دسترسی ب روت داره ولی کمو بیش.دوستان اگه میتونن کمکی کنن.هر کاری هم کردم انروت نشد درواقع با خاموش و روشن شد دوباره خودبخود روت میشه
دادش منم این مشکله تورو داشتم
بنامه framaroot رو نصب کردم و روت کردم
درست شد
یه امتحان بکن
سلام من قبلا xperia x8 داشتم وقتی موزیک گوش میکردم دکمه ولومو ک نگه میداشتم آهنگ عوض میشد
الان xperia sp دارم ولی اینطوری نیست پلیری هست ک این امکانو داشته باشه؟
آقا دوستم یه g610 داره چند وقت پیش یدفه خاموش شدو روشن نشد رفت فلش کرد درست شد
الان فقط سیم کارت همراه اولو نمیخونه
برد همونجا گفتن باید سریال بزنن درست شه
چجوری میتونم خودم درستش کنم
رفیقت باید شکایت کنهنقل قول:
زدن ای ام ای گوشیش رو ترکوندن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام دوستان.گوشی من Huawei Y511 -U30 هست.از کجا بفهمم به گوشیم میتونم رم اضافه کنم یا نه؟رم اصلیش ۵۱۲ هست.
رم قابل اضافه شدن نیست. فقط حافظه جانبی sd card قابل اضافه شدن رو دارهنقل قول:
رم رو میشه اضافه کرد اتفاقا
باید کرنلی نصب کنی که سواپ روش فعال باشه
سواپ رم به گوشی رم اضافه نمی کنه، رم در اختیار اپ های پیشفرض رو ازشون میگیره یه جورایی. فکر کنم منظور دوستمون سخت افزاری بود
انقدر اکاذیب نشر نکنید
چرا با دروغ گفتن و بازی با کلمات سعی داری کاربرهایی که اطلاعات کمی دارن گمراه کنی
سید گرامی ، شما گفتی رم ، ولی فکر میکنم منظورت مموری استوریج بود
سلام یه سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
بعضی از فایلهای موزیک رو که به گوشی بلوتوث میکنم اگه تگ عکس نداشته باشه اولین عکس موجود در پوشه بلوتوث رو بعنوان تگ عکس فایل موزیک انتخاب میکنه و حتی با پاک کردن عکس از پوشه بلوتوث هم پاک نمیشه با گوشی سامسونگ و هوآوی امتحان کردم همنیجوری بود
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام دوستان
بهترین راه برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به گوشی و بالعکس به صورت بی سیم و بدون استفاده از کابل usb چیه؟
با یه گوشی اندروید 4.2.2 و یک پی سی معمولی و یک خط adsl 512 و یک مودم وایرلس دار dlink 2750
این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.نقل قول:
از برنامه های share it یا airdroid می تونید استفاده کنید.نقل قول:
[QUOTE=malkemid;8383317]این مورد مختص شما نیست و همه این مشکل رو دارند متاسفانه.
یعنی دلیلش معلوم نیست و راه حلی نداره؟
[QUOTE=rezarpr;8383422]دلیلش رو نمی دونم. برای خودم هم خیلی از آهنگهام اینطوری شدن. رو htc m8 خواهرم هم همینطور...کلا ظاهرا ربطی به برند و اینا نداره. شاید بصورت دستی یه عکس برای تگ استفاده کنید از تو پی سی درست بشه. برای من زیاد مهم نبود دنبال چاره ش نرفتم:n02:نقل قول:
این برنامه ها و برنامه های مشابه رو امتحان کردم ولی متصل نمیشن!نقل قول:
مگه نباید اون آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که برنامه میده در مای کامپیوتر وارد کنیم تا وارد فایل های گوشی بشیم؟
ولی من که وارد می کنم این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم باید اجازه دسترسی رو در اینجا فعال کنید:نقل قول:
Setting>security> device administrator
سلام
دوستان درمورد ثبت نام لاین سوال دارم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه؟؟؟؟
اونجا هم رفتم چیز خاصی نبود.نقل قول:
در مودم نباید تنظیمات خاصی اعمال کنیم؟