ممنوننقل قول:
نه چیزی نمیخوام فقط می خواستم مطمئن بشم!!
برا اس ام اس هم منظورتون tification Widget هست آره ازش استفاده می کنم!!!
Printable View
ممنوننقل قول:
نه چیزی نمیخوام فقط می خواستم مطمئن بشم!!
برا اس ام اس هم منظورتون tification Widget هست آره ازش استفاده می کنم!!!
بچه ها من هنوز جواب کامل نگرفتم.نقل قول:
حداقل جواب اولین سوال رو بدین.
یکی دوتا پلیر پخش فیلم با انواع فرمت واسه n8 معرفی کنین لطفا :19:
سلام..نقل قول:
خود n8 که قابلیت مولتی مدیایی بالایی داره..
هیچ پلیری نیست که همه فرمت ها رو بخونه.. حتی در اندروید.. هر پلیری فرمت های خاصی رو میخونه...
خود n8 فرمت های divx هم میخونه.. حتی mkv..
ولی به نظر من بهترین پلیر برای avi یا به عباری فرمت های divx همین smart movie هست .
من قبلا c5-03 که داشتم اصلا avi نمیخوند با این برنامه به راحتی اجرا کرد..
یکی دیگه از بهترین پلیر ها july player نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه هست که اکثر فرمت هارو پشتیبانی میکنه.
ولی dat رو تا جایی که من میدونم هیچ گوشی ساپورت نمیکنه.!!!! بعید میدونم برنامه ای هم باشه که ساپورتش کنه. به mp4 تبدیل کن.
کلا پلیر زیاد هست بگرد هرکدوم اون فرمت هایی که میخوایی رو ساپورت میکنه دانلود و نصب کن.
داخل سایت خودمون بخش نرم افزار سیمبین 3 نیست.. و برنامه های الان بخش سمبین قدیمی هستند...
من داخل سایت های دیگه برنامه های فوق العاده ای اختصاصی سیمبین 3 دانلود و نصب میکنم.
البته من n8 ندارم . c6-01 دارم.
تک و توک پخش کننده هایی که وجود دارن مثل UC Video اصلاً نسبت به پخش کننده ی خود گوشی کاری نمیتونن از پیش ببرن با اینحال میتونی داخل ovi store بازم بگردی ولی تابحال که کسی چیز بهتری از پخش کننده ی خود گوشی معرفی نکرده. سیمبیان ایرادش همین برنامه های کمشه دیگه......
سلام..نقل قول:
دوست عزیز .هیچ پلیری وجود نداره که به خوبی مال خود گوشی کار کنه..
حتی وقتی اندروید داشتم هر برنامه ای فرمت های خاصی رو پشتیبانی میکرد.
ولی چون هیچکدومشون توسط خود گوگل عرضه نشده بود باگ هایی داشتن مثلا بهترین پلیر همین rockplyer و vplayer بود در کنار ساپورت خوب باگهایی هم داشتن.
برای سیمبین هم پلیر زیاد هست البته نه به زیادی اندروید.
smart movie. uc video. ,....
خود uc video این فرمت هارو پشنیبانی میکنه :
flv, avi, wmv, mkv, 3gp, 3gpp, mp4
کلا فرمت های رایج پشتیبانی میشه...
juli player خیلی تعریفشو میکنند. نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه.
ولی کلا پلیری که dat رو پشتیبانی کنه من تا حالا ندیدم... نه اندروید و نه سیمبین...!!
منم همینو گفتم. پخش کننده های دیگه برتری ندارن. متأسفانه توی این آپدیتهایی که میاد پخش کننده ی گوشی همینجور ثابت مونده!نقل قول:
سلام..
دوست عزیز .هیچ پلیری وجود نداره که به خوبی مال خود گوشی کار کنه..
با اپدیت ان 8 به آنا نرم افزار maze lock رو گوشی کار نمیکنه امتحان کردین؟
آقا چرا فروم به این مهمی انقدر سوت و کوره چرا همه ی بحث فقط شده قیمت گوشی و کری خوندن . اینهمه صحبت هست در مورد نرم افزار و سخت افزار آموزش های کاربردی انعکاس نظرات فروم های خارجی و خیلی کارهای دیگه که به کمک این گوشی میشه انجام داد و یاد گرفت.
...باید
طرحی نو در اندازیم
سلام دوستان.
1 سوال:خواستم ببینم کسی با او وی آِ مپ این گوشی مشکلی نداره؟
گوشی من این مشکل رو داره؟
وقتی رفتم روی کره زمین اول کره رو سفید نشون داد.در صورتی که من فایل هارو ریختم.
الان بعد از اون 1 باری که کره زمین رو سفید نشون داده نمیزاره برم توی کره زمین و وقتی که روی مپ میرم،مینویسه:all you need now are new street maps.your options are:
get them via wi-fi
use Ovi map onlin
use Ovi sute
امانقشه های من تا همین دیروز روی گوشی های دیگه نصب میشد.
الان ورژن برنامه او وی آی مپ من 3.6 هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنن ببینیم باید چیکار کنیم.
آیا گوشی مشکل داره؟
سلامنقل قول:
نه عزیز گوشی مشکل نداره اگه ورژن جدید OVI Map رو ریختی برا همین هست هست که نقشه هاتو نمی شناسه باید نقشه های جدید بریزی!!
دوستان يه سؤال دارم
من شارژر گوشيمو گم كردم آيا اين شارژرهاي سوزني نوكيا ميشه باطري N8 رو شارژ كرد يا بايد شارژر خودشو دوباره بخرم؟
فكر كنم آمپر شارژر معمولي با باطري اين گوشي سازگار نيست چون قبلا كه با شارژر خودش شارژ مي كردم سه چهار روزي جواب ميداد ولي الان دو روز نشده تموم ميشه
ميشه يه راهنمايي بفرماييد
نقل قول:
سلام دوستان.
1 سوال:خواستم ببینم کسی با او وی آِ مپ این گوشی مشکلی نداره؟
گوشی من این مشکل رو داره؟
وقتی رفتم روی کره زمین اول کره رو سفید نشون داد.در صورتی که من فایل هارو ریختم.
الان بعد از اون 1 باری که کره زمین رو سفید نشون داده نمیزاره برم توی کره زمین و وقتی که روی مپ میرم،مینویسه:all you need now are new street maps.your options are:
get them via wi-fi
use Ovi map onlin
use Ovi sute
امانقشه های من تا همین دیروز روی گوشی های دیگه نصب میشد.
الان ورژن برنامه او وی آی مپ من 3.6 هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنن ببینیم باید چیکار کنیم.
آیا گوشی مشکل داره؟
سلام
نه عزیز گوشی مشکل نداره اگه ورژن جدید OVI Map رو ریختی برا همین هست هست که نقشه هاتو نمی شناسه باید نقشه های جدید بریزی!!
خب میشه یه لینکی ،یا یه سایتی معرفی کنید که این نقشه های جدیدو ازائه بده؟
ممنون
شما با خوده برنامه ی Nokia OVI Suite می تونی نقشه ها با صدا رو دانلود کنی نسبت به ورژن Ovi Map!!نقل قول:
درود بر دوستان
من خودم تا حالا N8 نداشتم ولی چندی پیش داداشم یکی خرید و من هم رفتم کمکش که زیر و بمش رو در بیاریم. بعد از اینکه اینترنتیش رو راه اندازی کردیم صاف رفتیم سراغ مکان یاب و روی آیکون نقشه کلیک کردیم ولی ظاهرا در ارتباط با ماهواره مشکل داشت و پیام خطا " عدم دریافت سیگنال" میداد.
من دفترچه اش رو خوندم و سعی کردم برم تو سایت OVI که ببنیم آیا باید اول از اونجا نقشه ای چیزی رو پیاده کنیم و بریزیم تو گوشی که دیدم این سایت تحریمه.
خلاصه سرتون رو درد نیارم. من قبلا اصلا با مکان یاب گوشی ها کار نکردم ولی برام جالب بوده که یاد بگیرم.
میخواستم حوصله بخرج بدید و اگه میشه لطف کنید بطور قدم به قدم بگید که چطور می تونیم مکان نمای این گوشی رو راه بنداریم.
با تشکر .
سلامنقل قول:
مبارک باشه
زیاد کاره سختی نیست.
شما برای استفاده از GPS یا همون Map اول از همه نیاز به برنامه و بعد نیز به نقشه ی هماهنگ با ورژن Map دارین که می توین از تاپیک زیر استفاده کنی:
آپدیـت جدیـد : نقشـه کـل ایـران بـرای Ovi Map 3.06 ، 3.08 ( تاریـخ اپدیـت : 90.04.22 )
Nokia Ovi Maps : کاملترین نقشه کلان شهرهای ایران و راه های کشور ا GPS اکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=500486
بعد از نصب برنامه و نقشه برنامرو باز کن و به راحتی از نقشه استفاده کن و لذت ببرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369607
این کار رو بکن اگه سوالی بود سوال کن هستیم در خدمتت.
سلام دوستان یه سوال داشتم که البته نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟
می خواستم بدونم که سیمبین 3 که n8 داره رو میشه بتبدیل به سیمبین آنا یا meego کرد
یعنی به این دوتا آپدیت میشه ؟
امکانش هست؟
meego یه سیستم عامل هست که روی چندتا از گوشیای نوکیا نصب هست و نمیتونین رو symbian^3 نصب کنیننقل قول:
ولی anna یک آپدیت هست که دیگه از این به بعد گوشیهای نوکیا تحت سیستم عامل symbian با این اسم و Belle ارائه می شن
آپدیت anna به صورت رسمی برای سیستم عامل سیمبین ^3 ارائه شده مانند N8 - C7 - E7 - C6-01 ولی آپدیت Belle هنوز به طور رسمی ارائه نشده البته تو ژاپن با ارائه سه گوشی نوکیا سیستم عامل Belle هم ارائه شده ولی برای ممنطق دیگه تا آخر سال 2011 ارائه می شه!!!
شما اگه گوشیتون تحت سیستم عامل سیمبین^3 هست می تونین anna و بعد از اون belle رو نصب کنین.
سلام دوست عزیزنقل قول:
مرسی که به این سرعت جوابمو دادی
من گوشیم n8 هستش میخواستم بدونم چه جوری میتونم سیستم عاملشو تبدیل به آنا بکنم؟ آیا باید به نمایندگی نوکیا مراجعه کنم یا راه دیگه ایی هم هست.
آخه یکی بهم گفت از نرم افزار ovi suite چک کن که این کارو کردم ولی نمی تونست با سرور نوکیا ارتباط برقرار کنه.
راه دیگه ایی هم هست؟
یه سوال دیگه به نظرت ارزش آپدیت کردنو داره؟ یعنی جدا از امکاناتی که به گوشی اضافه میشه، تغیرات ظاهری قشنگی هم داره؟
مرسی از توجه ات
دوستان میشه بگید چه جوری میشه مسیجهایی رو که Sync کردیم رو به گوشی برگردونیم ؟
آخه فقط مسیجهای گوشی رو میفرسته به PC و برعکس عمل نمی کنه.
بیبینید گوشیت اگه گارانتی اصلی نوکیا باشه با مراجعه به نمایندگی مجاز خدمات پس از فروش برات به ورژن جدید فلش می کنننقل قول:
یه راه هم با استفاده از OVI Suite هست که شاید به خاطر تحریم باشه که نمی تونی آپ کنی و باید با استفاده از v p n آپ کنی
یه راه هم با دانلود فایلهای آپدیت و فلش کردن با استفاده از برنامه phonix هست که خودت می توین این کار رو انجام بدی
ارزشش رو داره مخصوصا برا N8 که فریم فیلم برداری بهتر می شه و یه سری تغییرات خوب دیگه
بد نیست اگه آپ کنی!!!
تاریح واقعی اومدن بلا کی هست
دوستانی که اطلاع دارن نمیدونن belle رو از کجا میشه آپدیت کرد و اینکه چه تفاوتهای فاحشی با آنا داره.مرسی
belle هنوز واسه گوشی های سیمبین^3 ارئه نشده و تا دو ماه دیگه قراره واسه تمام سیمبین^3ها ارائه بشه.
توو این ورژن سیمبین از سیستم عامل Android الگو برداری شده. ساختار پوشه ای حذف شده نوار ابزار به سیستم عامل اضافه شده تعداد هوم اسکرین به 6 صفحه رسیده میشه رو هر صفحه ویدجت و شرتکات با اندازه و محل دلخواه تعیین کرد ساعت گوشی شبیه Android شده ساختار خطی منو حذف شده و یه سری تغییرات دیگه...
در کل سیمبین بله متمایزتر از آنا هستش...
نسخه غیر رسمیش واسه n8 اومده که چندتا باگ داره و ممکنه آسیب سخت افزاری به گوشی برسونه و بهتره استفاده نشه...
گفتن نیمه ی 4سال 2011 ارائه می شهنقل قول:
و با گوشیهای 700 701 و 600 میاد
تفاوت های ظاهری خیلی زیاده عکساش الان اومده خیلی شبیه اندروید شده و می تونی چیدمان آپکون هوم اسکرین رو به هر صورتی بخوای بچینی این البته یکیش هستنقل قول:
این هم یه سری عکس از Belle:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چندتا سوال دارم اگه فوری فوری جواب بدید ممنون میشم یه گوشی نوکیاn8هست حدود2هفته کارکرده میفروشن 450تومن ارزش خریدداره؟توی سایتهای مختلف زیادجستجوکردم اکثرکسانی که بااین گوشی کارکردن میگن زیادهنگ میکنه این چقدردرسته؟هنگش نسبت به گوشیهای جدیددیگه مثل e7-c7-x7بیشتره؟
من حدود 8 ماهه که دارم و کلا دو بار هنگ کرده که اون هم درحال آپدیتش بودم.نقل قول:
سلام.دوستان عزیز من دوباره مزاحم شدم.میخوام یه مقدار راجع به کار ارایی n8 بدونم.امکانتش رو کاغذ خوبه تو عمل چطوره؟یه سوال دیگه هندزفریش چطوره؟صداش خوبه؟اگه لطف کنین سریع جواب بدین ممنون میشم یه مقدار عجله دارم.
سلام.. دوستانی که می خواین عکسها و اطلاعات سیمبین Belle رو ببیند به این تاپیک برند.ببینید سیمبین 3 کمی مشکلات و باگ داشت که در اپدیت ANNA اونارو برطرف کردند و چند بروز رسانی انجام دادند مثل مرورگر. صفحه کلید. و افکت گذاری های جدید. و حالا نوبت به اصلاح رابطه کاربری رسیده که اونو داخل Belle انجام میشه. در ضمن 3 گوشی جدید نوکیا با سی پی یو 1ghz و سیمبین belle تا چند ماه دیگه عرضه میشه. و یک نکته دیگه در سیمبین Belle فرکانس سی پی یو گوشی های سیمبین 3 از 668 به 720mhz افزایش پیدا میکنه. تا اخر امسال یا حدود 2 ماه دیگه برای همه گوشی ها عرضه میشه.. جهت اطلاعات بیشتر به تاپیک بالایی مراجعه کنید. موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=511281
سلام.میخاستم بدونم همه ان 8 ها مشکل بنفش شدن صفحه دارند یا هستند ان 8 هایی که این مشکل را نداشته باشند که با فروشنده شرط کنیم و بگیریم
چرا اينجا بحث بيشتر سر نوع سيستم عامله؟!
بابا مشكل اصلي اين سيمبين ساين نرم افزاراشه، من كه هنوز راهي واسه هك كردن يا حداقل ساين كردن برنامه ها پيدا نكردم.
2 راه ديدم كه ريسك بود، با مستر ريست هم برنمي گشت به حالت اول.
يه راه ديگه هم همين فريمور فلش شده رو كوك زدنه كه زياد ازش اطلاع ندارم، با اين كار زبان فارسي گوشي از بين ميره؟
يه مشكل ديگه تو بهترين نرم افزار اين سيستم عامله كه به نظرم X-plore هست، من ورژن كرك شده و ساين شده كه 1.51 باشه رو نصب كردم، كمتر از يك هفته ديگه جواب نداد.
رو يه گوشي ديگه هم امتحان كردم همينطوري شد.
جديدترين ورژنش فكر كنم 1.52 باشه، ساين نيست.
اساتيد محترم راهي نمي دونن كه يكي از جديد ترين ورژناي اين برنامهء مهم! رو بشه بطور نامحدود استفاده كرد؟ اگه هست جداگ مشتري هستم!
ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنون :11:
ضمن تشکر از دوستانمون که به تفصیل سیمبین بل رو تشریح کردن خواستم بپرسم با توجه به اینکه فرمودید بل شبیه اندروید عمل خواهد کرد آیا تا حدودی به ساپورت نرم افزارهای اندروید هم ممکنه نزدیک بشه یا خیر.با تشکر
جایی به چنین چیزی اشاره نشده و بعید میدونک که این اتفاق بیفته.نقل قول:
کلا نوکیا و سیمبین خیلی دیر به فکر افتادند و با این کارها نمیتونند بازار از دست رفته خود رو دوباره به دست بیارند.
سیمبین یکی از قدیمیترین سیستمهای عامل با سهل انگاری یه جورایی از دست رفت . به نظرم خیلی طول میکشه که دوباره بتونه جایگاه خودش رو به دست بیاره تازه اون هم به شرطیه که کمپانی ای مثل نوکیا همکاریش رو با اون ادامه بده که اون هم احتمالش کمه و هر روز خبری میرسه مبنی بر اتمام همکاری این دو.
بچه هایی که آنا رو نصب کردن درسته که تو تنظیمات اینترنتش بصورت پیش فرض امکان وارد کردن vpnوجود داره؟
با سپاس
سلام.نقل قول:
دوست عزیز ببینید. الان چندین برنده از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند... تعداد گوشی های اندرویدی رو با سیمبین مقایسه کنید... 100|% ساپورت بیشتری میشه. تا اینکه سیمبین بیشتر در انحصار نوکیا هست.
مثل سیستم عامل بادا که در انحصار سامسونگ هست.و...
بله نوکیا یکمی دیر کرد درسته دیگه اول نیست ولی سیمبین هنوز جز پرطرفدار ترین هست.
فراموش نکنید بعد از IOS . ANDROID از لحاظ تعداد نرم افزار و بازی سیمبین هست.. البته در کنارش هم RIM هست.
نوکیا هیچوقت سیمبین رو رها نمیکنه . بعد از ارائه سیمبین 3 برای حل مشکلات و باگ ها و همینطور اپدیت چند چیز اپدیت ANNA رو داد که واقعا خیلی خوب بود...
و فقط موند اصلاح رابطه کاربری که اونو با Belle تا حدود 2 ماه ارائه میکنه..
اگه اسکرین شات هاش و ویدیو هاشو دیده باشین و یا نسخه بتاشو روی n8 کسی نصب کرده باشه میبنید که
واقعا مثل اندروید شده!!!!
اگه بعد از belle از نوکیا استقال بشه که حتما میشه از لحاظ ساپورت نرم افزاری هم بهتر میشه.
ولی واقعا الان ساپورت سیمبین خیلی خوبه. من با اینکه 3تا گوشی اندرویدی داشتم الان سیمبین دارم.
تا حالا کمبودی احساس نکردم.
بهترین بازی های مثل asphalt6. angry birds.pes2011 ,. و... برای سیمبین هم هست .
من که تا اینجا راضی بودم..
خب تو اين 200 صفحه خيلي بحثها شده.
الان دوستان يه مقدار سوال و جواب كم آوردند.
احتمالا با اومدن سيستم عامل بل دوباره تاپيك يه تحركي مي بينه به خودش.
از وقتی که سیستم عامل ان8 خودم رو به آنا ارتقا دادم، هنگام باز کردن دفترچه تلفن، زبان کیبورد همون زبانی هست که برای تایپ گوشی انتخاب شده که اگه فارسی باشه باید مجدداً اون رو به انگلیسی تغییر بدم که کلی باعث کند شدن روند شماره گیری شده در حالی که در سیمبین^3 این مشکل وجود نداشت و زبان دفترچه تلفن همیشه انگلیسی بود. کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
دوست عزيز برو به قسمت Setting بعد Phone و بعدش Touch input و قسمت Adaptive search رو بر روي ON بذار.نقل قول:
موفق باشي.
درست میگی. گیج بازی درآوردم. ممنون از راهنماییت.نقل قول:
سلام دوستان...
-- واسه version:013.016 ه.ک اومده...
اصلن سیمبین^3 -- ه.ک میشه؟
چون میدونم تا چند وقت پیش که -- نمیشد.یعنی با یه n8 فقط میشد مثل mp3 player که آنتن میده کار کرد...:8: