بنده هم تغییر نام کردم درست شد
ولی پچ اصلی بنظرم بهتر باشه چون بعضی از بازیکنا Overallشون باید تغییر کنه.
Printable View
بنده هم تغییر نام کردم درست شد
ولی پچ اصلی بنظرم بهتر باشه چون بعضی از بازیکنا Overallشون باید تغییر کنه.
فکر نکنم فرقی بکنه....
من که فیفا رو پاک کردم رفتم برای نصب دوباره ببینم چی میشهنقل قول:
اعصابمون داغون شد...هر کاری کردم درست نشد
ببینیم الان چطور میشه...یک پچ دیگه قبلا روی فیفا نصب کرده بودم...گفتم شاید ایراد از اون باشه
حالا بعد نصب دوباره یک تست میکنم ببینم چی میشه
اگه تا اون موقع پچ رسمی خود EA منتشر شد که چه بهتر
ویرایش:
خوب خوشبختانه مشکل برطرف شد
فیفا رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و squad هم اپدیت شد
ability بازیکنان هم یک سری تغییرات داشته..یک سری بازیکنان قوی و یک سری دیگه ضعیف شدن
بسته به عملکرد اونا توی این فصل یک سری تغییرات داشتن
به نظرم خیلی خوب و با ظرافت روی ability تک تک بازیکنان کار شده
موی سر یک سری بازیکنان هم تغییر کرده :31:و این نشون میده از نظر ظاهری هم به اونا توجه شده
ما رفتیم برای فیفا 11 :8:
این پچ رو خودم نصب کردم و به گفته سازنده پچ گیم پلی FIFA 11 در کنسول PS3 رو بر روی فیفای PC اعمال میکنه.
خودم که پچ رو نصب کردم متوجه یک سری تغییرات در بازی تیم ها و کلا گیم پلی و هوش مصنوعی شدم
به نظرم بازی رو سخت تر میکنه.
ولی اگه میخواین سخت ترین حالت بازی رو تجربه کنین بهتره کنترل پاس و شوت بازی رو روی حالت دستی قرار بدین
بازی رو هم روی درجه سختی Legendary قرار بدین
HYBRID GAMEPLAY TOOL V.1.0
GENERAL HYBRID's patch DETAILS:
HYBRID GAMEPLAY REAL SOCCER SIMULATION SERIES + HYBRID EVOLUTION
FIFA 11 HYBRID GAMEPLAY 4 SERIES
- FIFA 11 HYBRID GAMEPLAY 4.1
- NEW ADVANCED CPU/AI MENTALITY-TACTICS-REACTIONS
- NEW ADVANCED BALL PHYSICS-TOUCH-CONTACT-BACK SPIN
- NEW INDIVIDUAL PLAYER MOVEMENTS
- NEW PLAYERS BALL STOP-PACE-STOP AND TOUCH
- NEW GAMEPLAY ANIMATIONS
- NEW KICK ERROR SYSTEM
- CROWD SOUNDS TUNE ENHANCING
- NEW CROWD SOUND REACTIONS
- CPUAI SKILLMOVES/FREESTYLE
- CPUAI TRAITS ACTIVATED
- NEW CINEMATICS REACTIONS/FOULS
- DIFFICULTY TWEAKER
- NEW ICECAMERAS
- PERFORMANCE OPTIMIZER
+ other stuff you discover when play!
by Doctor+ Productions
دانلود نسخه 4.1 این پچ:
این هم آپدیت این پچ (نسخه 4.2):کد:http://www.metahyper.com/3ok6i3czh5ma/HYBRID_GAMEPLAY_TOOL_V.1.0_DOCTOR.rar
----------------------------------------------کد:http://www.metahyper.com/n78pppc1h5ts/HYBRID_GAMEPLAY_4.2_Doctor___Public_.rar
راهنمای نصب:
اول از هر چیزی پچ رسمی EA رو نصب کنید
FIFA 11 official game patch v1.01
کرک:کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe
1- قبل از نصب این پچ از این 4 فایل یک بک آپ بگیرین: (data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big ) و هر جایی خواستین اونا رو ذخیره کنینکد:http://www.metahyper.com/vepthuosgz2k/fifa.exe
2- نسخه 4.1 این پچ یک Auto Install داره و کافیه شما فایل EXE رو اجرا کنین تا شروع به نصب کنه.
بعد از نصب فایل EXE پنجره CMD یا همون داس اجرا میشه که ادامه نصب رو دنبال میکنه...اونجا هم چند بار باید کلید اینتر رو بزنین تا نصب ادامه پیدا کنه...هر وقت پیغام Press Any Key ظاهر شد کلید اینتر یا هر کلید دیگه ای رو بزنین تا نصب رو دنبال کنه.
3- بعد روی دسکتاپ شما یک ایکن مربوط به برنامه ظاهر میشه به این اسم HYBRID GAMEPLAY TOOL که شما اون رو اجرا میکنین و روی گزینه Full کلیک میکنین تا نصب به پایان برسه.
4- برای این که مطمئن بشین تغییرات انجام شده به فایل های data0.bh - data0.big - data7.bh - data7.big رجوع کنین و باید تاریخ اونا رو با تاریخ تقویم اون روز شما یکی باشه.
مثلا من بازی رو سال 2010 نصب کردم و تاریخ فایل ها بصورت 2010 نمایش داده میشه...ولی بعد نصب تاریخ این چهار فایل با بقیه فایل ها متغیره و به اصطلاح تاریخ امروز که 26 فوریه سال 2011 هست رو نشون میده.
5- بعد اگه تا اینجا مشکلی نداشتین پچ آپدیت 4.2 رو هم نصب کنین و لذتش رو ببرین.
من که این پچ رو نصب کردم باید بگم واقعا بازی تغییر کرده...تنوع بیشتری توی حرکات و حملات CPU دیده میشه و توی دفاع خیلی خیلی بهتر ظاهر میشه.
دوستان شما هم هر بار وارد بازی میشید میرید و از لود اون سیو رو اجرا میکنید یا فقط یه بار اجرا کردید و الان دیگه لازم نیست اجراش کنین؟
چون من هر بار وارد بازی میشم باید برم و اون لود رو اجرا کنم تا ترکیبها به روز بشه...:41:
برا من هم بايد هر دفعه لودش كنم :41:نقل قول:
شما بعد این که squad رو لود کردین پروفایل و squad خودتون رو مجددا سیو کنین دیگه مشکلی پیش نمیاد
وقتی که هر دو رو سیو کردین فایل squad قبلی رو حذف کنین و از فایل جدید استفاده کنین
من این کارو کردم دیگه مشکلی ندارم
نقل قول:
میشه یکی از دوستان که دانلود کرده لینک مستقیم بذاره
میشه لینک مستقیم فایل های بالارو بذارید
با تشکر
مرسی بهزاد جان فقط یک چیز رو بگو بعد نصب پچ استیل خاص مسی که در عرض به خودش میگیره برای بازیکنان فعال میشه؟ منظورم کنترل Skilld Dribling هست توی PC فکر کنم نیست... گیم پلی فیفا 11 خیلی تفاوت داره با 10 نمی دونم با پچ چطور میتونه تبدیل کنه اصلا انیمیشن های خاصی وجود داره توی نسخه 11 که اصلا توی PC نیست... توی PC اصلا فرق یه بازیکن خلاق با یه بازیکن عادی به چشم نمیاد اصلا قدرت بدنی باعث نمیشه وقتی توپت رو تکل زدن بتونی دوباره پس بگیری بلافاصله توی نیسخه 11 یا بهتر بگم همون کنسولی چیزهایی رعایت شده که آدم حظ می کنه! به این راحتی نمیشه با تغییر در کدهای بازی گیم پلی رو تغییر داد اگه اونطور بود بین فیفا 10 و 11 یک سال فاصله نمی افتاد... حقیقتا انقلابی که توی گیم پلی از فیفا 10 به 11 اتفاق افتاد کار یکی دو ماه نبود! ولی خوب اگه باعث بهبود گیم پلی میشه باید با ارزش باشه
این فایله که اومده (Squads) اصلیه یا دست سازه ؟
کسی اون فایل هایی که دوستمون گذاشته بودو دانلود نکرده
من نمیتونم دانلود کنم،اگه کسی دالنود کرده یجای دیگه آپ کنه بیزحمت
اگه منظورتون Squad هست بفرمانقل قول:
تغییر نام هم داده شده و به راحتی لود میشه
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://iranco.persiangig.com/Compressed/Squad.rar
قابلی نداشت ارمین جاننقل قول:
من متوجه صحبتت در مورد مسی نشدم...چون هنوز با بارسا بازی نکردم
مسلما این مرود که بخواد همه ویژگی های نسخه PS3 در PC دیده بشه محاله
اگه منظورت Personality plus بود که فکر نکنم همچین چیزی باشه...البته از اونجایی که خودم هنوز فیفا 11 کنسول رو ندیدم نمیدونم کلا Personality Plus چطور هست:31:
ولی از نظر هوش مصنوعی CPU به نظرم خیلی بهتر شده و مدافعان سختگیرتر شدن
توی حرکات فردی هم به نظرم بهتر عمل میکنن
نمای Closeup هم بیشتر توی بازی دیده میشه...قبل نصب پچ اکثر مواقعی که خطا انجام میشد با همون دوربین که شما بازی رو ادامه میدادی انیمیشن کارت دادن و اعتراض نشون داده میشد ولی بعد نصب پچ دوربین اکثر صحنه ها رو از نزدیک نشون میده
در کل تا قبل از نصب این پچ همه بازی ها رو بی برو برگرد با نتیج های بالاتر از سه گل برنده میشدم
وقتی که پچ رو نصب کردم اصلا انگار همه چیز عوض شد
مثلا تیم PSG خیلی خوب بازی میکرد که من کف کرده بودم...آخرش هم 3 بر 2 باختم :31:
البته همونطور که گفتم و خود سازنده پچ هم گفته بهتره بازی رو روی حالت دستی قرار بدین و روی Legendary بازی رو دنبال کنین تا متوجه تغییرات بشین
به نظر من هم واقعا بازی تغییر میکنه و تغییرات توی گیم پلی کاملا مشخصه.:8:
در کل من که راضیم....بازی سخت شده:31:
دوستاني كه نتونستن دانلود كنن اينا لينكهاي ديگه از فايلهاست كه مي تونين راحت دانلود كنيدنقل قول:
اين فايل اوله
واينم دوميکد:http://downloads.moddingway.com/file/8080.html
کد:http://www.mediafire.com/?ryvg3wxikc488ca
با تشکر از شما دوست عزیزنقل قول:
ولی منظورم فایلهای پچ جدید و آپدیتش که توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته شدو میخاستم
هرکار کردم نتونستم دانلود کنم
خودم لینک های دیگری ار اون پچ ps3 tp pc پیدا کردم
خدمت دوستانی که مثل من نتونستن از اون لینک ها دانلود کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این مال خیلی وقت پیشه،یادم میاد دو سه ماه قبل من اینو دان کرده بودم ولی منم یه تغییراتی احساس کردم....
alex mercer گذاشته بود اون زمان...
اونها ورژن قدیمی بودن
این ورژن جدید خیلی بهتره . تغییرات زیادی توش دیده میشه.
سلام دوستان
من یه مشکل دارم
وفتی دسته وصل میکنم قاطی میکنه اصلا نمیشه بازی کرد داخل بازی هم هیچ دکمه کار نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
مرسی
به مسیر نصب بازی برو (EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup...) و فایل fifaconfig رو اجرا کن.نقل قول:
اینجا دکمه های دسته بازی رو مشخص کن.
دوستان برنامه ای برای افزایش قدرت بازیکنا تو فیفا 11 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
تو این اسکواید جدید به بعضیها واقعآ بی رحمی شده،برا همین میخوام....
مثلآ لوکاس امسال بهترین فصلشو سپری کرده ولی تو این اسکواید جدید ضعیفترش کردن:18:
بینهایت ممنون...
دوستان میشه آموزش ضربه آزاد رو بذارید؟
من هرکاری کردم نتونستم از بالای دیوار دفاعی رد کنم و گل بزنم.
سپاس
شما برای زدن ضربه ازاد وقتی قدرت شوت رو پر کردین بهتره جهت بالا رو هم بگیرین
اینطوری توپ به راحتی از روی سر مدافعین رد میشه
البته هر بازیکنی یک قلق بخصوصی برای ضربه زدن داره
مثلا اگه این ضربات رو با زلاتان بزنید باید قدرت شوت رو تا نصف پر کنین...ولی با پیرلو کافیه یک مقدار از قدرت شوت پر بشه
اگه قلق اون دستتون بیاد دیگه کارتون راحت میشه
البته این روش به درد ضربات نزدیک محوطه میخوره...راه دور زیاد جواب نمیده و دروازه بان اکثرا توپ رو راحت میگیره
آخرین اپدیتهای بازی رو برامون قرار میدین با تشکر
دو سه صفحه برگردی عقب هست:46:نقل قول:
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
سلام،نقل قول:
creation master به كارت مي آد؟
اين آخرين ورژنشه:
Creation Master 11 Beta 4 (حجم:3.08 مگ)
کد:http://www.fifa-master.com/downloads/category/40-creation-master-11
بهترین دسته بازی که فیفا 11 تو ویندوز 7 بشناسه - چیه؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم بهترین دسته به نظر من یک تبدیل پلی استیشن به کامپیوتر در بازار هست که میتونی گیر بیاری و با دسته پلی استیشن حالشو ببری تو سون جواب گرفتم
در ضمن آپدیت فیفا 11
کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe
قیمت این تبدیل حدودا چنده؟نقل قول:
قیمت خوده دسته پلی استیشن حدودا چنده؟
این پچ که گذاشتید همین پچ جدید هست که توسط خوده ea منتشر شده؟(patch 1.02)?
سلام دوستان من منجر بازي ميكنم موقي كه يه مسابقه تموم ميشه بعضي موقعها از بازي مياد كسي ميدونه چرا؟
پچ 1.01 که لینکش صفحه قبل هست رو با کرکش نصب کنید.
قیمت چندانی نداره 3000 تومان
usb
پچ رو گرفتم وقتي ميخوام نصب كنم اين ارورو ميده .
ويرايش : درست شد . مشكل به خاطر پچ Hybrid Gameplay بود .
سلام كسي ميتونه از تنظيمات دسته برام عكس بذاره خودم نميدونم چجوريه . ممنون
دوست عزیز Patch 1.02 اصلا وجود نداره.نقل قول:
اون پچی هم که دوستمون گذاشتن آخرین پچ هست که مربوط میشه به سال گذشته !
سلام آقانقل قول:
یه سر به میل یاهو و هات میلت بزن
من با این نرم افزار مشکل دشارم
اضافه کردن فیس یا همون تغیر فیس بقیش کاری نداره
من چه فالیو باید ]import کنم !!! از کجا باید بیارم !!
خواش میکنم کمکم کنید
ممنون
بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
من یه مشکلی برام پیش اومده . تو منیج مود یکو نیم ستاره دارم . با اینکه همه بازیارو میبرم بازم بعضی وقتا ستاره ازم کم میکنه.چرا؟
اصلا سیستم این منیج مودش چجوریه ؟