کسی خراسان شمالی بازیو داره جان من؟؟
Printable View
کسی خراسان شمالی بازیو داره جان من؟؟
چه خوب ! فقط تو تمرین من واسه هر شخصیت تونستم یکی بزنم ! الان دوباره میرم یه نگاهی میندازم ! اگه دوستان هم راهنمایی کنن ممنون میشم !نقل قول:
مرسی :n12:نقل قول:
من فهمیدم بخاطر این یه تیکه ات هم کلی خندیدم :n02:نقل قول:
بعضی کاراکتر ها واقعا کند هستن ، ولی اسموک خیلی خوبه
babality ها هم خیلی باحالن :n08:
یه سوال هست اونم اینکه توی Fatality Tutorial فقط یکی از Fatality ها هست ، برای بقیش چیکار کنم؟؟
بروبکس عزیز کسی برنامه ی دسته ی بازی 360 رو داره برای این بازی , آپلود کنه لینک بده ؟؟ ممنون میشم
باید از قبرستون بخریشوننقل قول:
یه سرچ کنی سریع برات میادنقل قول:
360ce و سرچ کن
بچه ها این بازی چرا فینیشهیم و فتالیتی رو اعلام نمیکنه ؟
منظورم اول و اخر هر رانده
مال شما هم همینطوره یا بازی من اینطوریه ؟
برای رفتن ب بخش تمرین باید ب کدوم گزینه برم؟
این سوال منم هست ! :n15:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین :n02:نقل قول:
توی منو باید برین توی extras ... بعدش فک کنم گزینه اول هستنقل قول:
چه جالب !
من فکر کردم ایشون مزاج :n02: میکنن میگن باید از قبرستون بخرین ولی گویا قضیه جدیه :n06:
سکه ها رو چطوری باید به دست بیاریم !؟
دوستان ممنون که به سوالات پاسخ میدین :n16:
فیات هارو که میبرین یه مقدار سکه میده بهتوننقل قول:
تو بخش داستانی بازی هم خیلی سکه میده
چند روزی بود تاپیکو میدیدم تا بازی بدستم برسه.میدیدم بعضی از دوستان میگن بازی کند اجرا میشه
فقظ حهت اطلاع رسانی بگم من رو لپ تاپ وو پی سی با ویندوز8 که 64بیتی هست نصب کردم رو لپ تاپ با8گیگ رم و سیپی یو ای سون و گرافیک450 با حداکثرتنظیمات بخوبی اجرا شد
رو پی سی با سیپی یو ای تری و رم 4 و گرافیک 610 کمی سرعت کاهش داره با تنظیمات دیفالت
اقایون یکی جواب مارو هم بدهنقل قول:
یعنی طرفو دوبار میبری نمیگیه finish him\her؟؟؟نقل قول:
شاید داری بخش داستانیو بازی میکنی.هووووم؟؟
هر مسابقه ای که ببری بهت سکه میده
اگه فیتالتی بزنی بیشتر سکه میده
اگه قسمت داستانی بازی رو بری حدود 140000 سکه گیرت میاد...
اعلام میکنهنقل قول:
اگه قسمت داستانی رو میری اصلا نمیتونی طرفو پاره پوره کنی:n02:
ولی توی لدر که بری میگه آقا خوبم میگه
آقا چنتا کاراکتر داره این ورژنش؟گرافیکش خوبه؟
32 تا بود فکر کنم گرافیک هم توپ
آقا بالاخره واسه کندی بازی راه حلی پیدا نشد ؟
من با رو acer 5750 با 8 گیگ رم و گرافیک gt540 میخام بازی کنم . بعضی وقت ها خود به خود کند میشه
کارت گرافیکم آپدیته تنظیمات رو هم روی high performance گذاشتم
بازی که اصلا کند نیست ! من روی آخرین تنظیمات با رزولشن 1980 اصلا با کندی مواجه نشدمنقل قول:
اقا یکی که combo خوب میزنه یه اموزشی واسه ما بزاره؟؟؟
برو تو قسمت practice اونجا شخصیتیو که دوست داری انتخاب کن بعدش برو تو move list همه ی combo هارو نوشته.نقل قول:
میتونی قشنگ یاد بگیری کمبوهارو
ویرایش شد....
نه حاجی منظورم combo +10 هستشنقل قول:
یعنی از 10 ضربه بیشتر
سرکار اون دیگه به سرعت عمل خودت بستگی داره که comboـها و special moveـها رو به هم وصل کنی و پشت هم اجرا کنی.نقل قول:
ممنوننقل قول:
خودم یه چیزایی بلدم ولی امروز با بچه ها تو گیمنت یکیو دیدیم 13-12 تا hit میزد دهنم وا مونده بود
گفتم اگه دوستان از این حرکت ها چیزی بلدن در اختیار بقیه قرار بدن
این که ضربات طولانی و پشت همو کسی بهت بگه به اندازه این که بتونی دکمه ها رو پشت هم بزنی و زمانبندی کنی مهم نیس.نقل قول:
به نظر من تقریبا همش به عهده خودته و نیاز به تمرین و حوصله داره.
توصیه من اینه که ناامید نشی،زمان میبره،باید رو یه شخصیت تمرکز کنی و خیلی باهاش تمرین کنی.
ولی خب نتیجه ـش باحال میشه و همونطور که تو کتاب مقدس گفته شده: "ان معلعسر یسرا.." و درنهایت خودت لذت میبری و ارزش زحمتت رو خواهد داشت :n02:
سلام دوست عزیزم می شه در مورد 360ce بنده رو راهنمایی کنی؟!نقل قول:
فایلش رو از کجا گیر بیارم ؟! چطوری نصبش کنم؟!
ممنونت می شم
سلام دوست مننقل قول:
یه سرچ کنی سریع برات میاد
نیازی به نصب نداره
محتویات فایلی که دانلود کردیو تو هر بازی ای که دوست داری بریز و بعدش تنظیمات دکمه ها
و .......................تمام
نقل قول:ممنون ولی من تمامی قسمتها رو بازی کردم ، نه فینیش هیم نه فایت نه فتالیتی و نه هابی ، هیچ کدومشو نمیگه ، امکانش هست فایلهای صوتی بازی پاک شده باشه یا تنظیمات ویندوز مشکل داشته باشه ؟ اخه من قبلا بازی pes رو تو 7 نصب میکردم ، صدای تماشاگراشون با ویندوز xp فرق می کردنقل قول:
نظرتون کلا راجع به بازی چیه؟
گرافیک خوبی دارهنقل قول:
کمبوهاش هم یه مریضی میندازه به جونت تا همش رو یاد بگیری
اگر اهل کلوپ رفتن بودی و اونجا دکمه های دسته رو خورد میکردی تا رفیقت رو ببری:n25: بعد یه فینشینگ باهال روش اجرا کنی تا همه توی کلوپ ساکت و کف بر بشن:n09: بازی خوبیه
سلام
اساتید یکی بگه تو مود story این shau kahn رو چجوری میشه زد ...با raiden البته.:n24:... با این raiden هر چی میزنم چیزیش نمیشه...2 تا فن اون میزنه خونم تموم میشه:n28:...خیلی خره این نره غول:n02:....استراتژی خاصی داره؟؟
با Raiden که خیلی راحت تره. وقتی میخواد تیر بندازه یا فاصله زیاده و داره ادا درمیاره(!) براحتی میتونی بزنیش.نقل قول:
وقتی میخواد تیر بندازه من پایین بالا رو میزنم پشتش ظاهر میشه و دو تا چک و لگد حوالش می کنم...ولی خونش خیلی کم نمیشه...خیلی وقتها هم که بدل میزنه و تا پشتش ظاهر میشم آمادس که بزنتم...موندم خدا وکیل چیکارش کنم:n03:نقل قول:
بازی قشنگه ولی خدا وکیلی هیچی اون کمبت 4 سگا نمیشه .
این 24 ضرب نداره؟
آره خونش خیلی کم نمیشه باید صبر کنی :n01:نقل قول:
از همه باحالتر به نظر من Ultimate Mortal Kombat 3 بود. تمام رمزهاش هم بلد بودم با تمام کاراکترها، تماااام رمزها. استاد این بازی بودم. همه میومدن پیش من یاد میگرفتن. یادش بخیر... :n14:نقل قول:
آقا خیلی حال داد کلا، بعدِ عمری بالاخره یه نسخه ی پی سی اومد، این نینجاهاش واقعا خفنن، اِرماک، نوب و راین آخرشن. اسکورپیون و اسموک که دیگه عشقن :دی این کنشی هم کارش درسته... میشه بدون اینکه تکون بخوری طرف رو بزنی :دی:دی
دوستان با گورو و شائو کان نمیشه بازی کرد؟
شائو کان که راحته زدنش! اونم با رایدن، با تلپورت و آپرکات/کمبو راحت میترکهنقل قول:
کرم داره و اعتیاد آوره :دی هی میخوای بازی کنی حرکات جدید رو تجربه کنی :دی بعضی شخصیت هاش رو من دیگه خوردم :دینقل قول: