نتایج نیمه اول
Chelsea 0 - 0 Blackburn R.
HT Manchester C. 1 - 1 Wolverhampton W.
HT Stoke C. 1 - 0 Bolton W.
HT West Bromwich A. 1 - 1 Blackpool
HT Wigan Athletic 0 - 0 Fulham
Printable View
نتایج نیمه اول
Chelsea 0 - 0 Blackburn R.
HT Manchester C. 1 - 1 Wolverhampton W.
HT Stoke C. 1 - 0 Bolton W.
HT West Bromwich A. 1 - 1 Blackpool
HT Wigan Athletic 0 - 0 Fulham
بچه ها کسی میدونه فردا بازی منچستر رو نشون میدن یا نه؟
بعید میدونم . تله تکست فقط بازی لیورپول - اورتون رو نوشته . احتمالآ بازی یونایتد با بازیهای جام ملتها تداخل پیدا میکنه .
نتایج نهایی بازی ها:
چلسی 2 - بلکبرن 0
سیتی 4 - ولورهمتون 3
تبریک به هوادارای چلسی و سیتی! :31:
مگه سیتی هوادار هم داره؟!!:31: (در مجموع کوفت سیتی باشه!!:31:
HT West Ham U. 0 - 2 Arsenal
دیگه واجب شد تاتنهامو ببریم :دی
تاتنهام که حریف تمرینی هست واسمون...:5:
بازی توی زمین تاتنهامه که :18: این اعتماد به نفستون منو کشته!:31:
دیگه باید اولین باختتون توی لیگ رو بپذیرید :31:
حالا برای این که بهتون روحیه داده بشه تیتر یه خبر جالب رو می ذارم :31: :
Tevez shines as City go top
سلام به هه طرف داران شیاطین
شرمنده اگز نبودم این 10 روز اصلا وقت نیکردم سرمو تکون بدم
به امید قهرمانی شیاطین
ولی دمش گرم با 2 بازی کمتر از سیتی فعلا دوم جدولیم
:31:
نمی دونم چرا بازی رو پخش نمیکنن،آخه کی بازی قطر-کویت رو نگاه میکنه.!!!!!!!!!:13:
رفقا کسی از بازار نقل و امتقالات شیاطین خبر داره
بازیکن خریدن یا نه
اخبار ورزشی ایران که چیزی نگفت
وای!!! رافائل چه بد موقع اخراج شد!!:41:
بازی دقیقه چنده و چند چند ؟ دیدوید بکام بازی میکنه ؟
این شبکه ۳ همیچین بازی رو پخش نمیکنه ، اونوقت داره چی نشون ملت میده !!! :2:.
.
اووووووف!!! خوب! با توجه به اینکه ده دقیقه شدیدا تحت فشار بودید و ضمنا بازی تو خونه حریف بود، طبیعتا مساوی نتیجه دلچسبیه!!مجدد رفتیم صدر!:20: تبریک!:40:
حیف شد منچستر جون سالم به در برد
اومدن بکهام کنسل شد محسن جون! بازی هم بدون گل تموم شد!:20:
چقدر خوب بازی کرد رافائل ، حیف که اخراج شد .
اصلا کارت دومش به حق نبود ، کاری نکرد بیچاره .
تبریک ... :40: البته بابت صدر نشین شدن :دی
از نتیجه باید راضی باشیم
خیلی خوشحالم که هنوزم باخت ندادیم
تبریک به همه منچستری ها
داوره فقط حال میکرد کارت بده ،اونم با اون اخراجش!!
هر چند 1 امتیاز هم توی بازی خارج از خونه با تاتنهام غنیمته.
سلام .
حسین داداش ، این چه طرز خبر دادنه آخه ؟ موقعی که میخوان خبر بدی رو بدن ... یه مقدمه ای ، چیزی ... :31:.نقل قول:
اومدن بکهام کنسل شد
ولی جدا بکام نیومد تاتنهام ؟ من که عکس تمرینش با تیم رو هم دیدم :18:!!! توهم زدم آیا ؟ سر چی نیومد ؟ بابا دلم برا دیدن بکام لک زده بود خدایی :27::13:.
.
بکهام اومدنش کنسل شد....رافائل خیلی خوب بازی کرد ولی نباید اخراج میشد:13:
اصلا از بازی راضی نبودم...احساس کردم سر الکس با تعویض هاش و علامت هایی که مارک فلان میداد رو 15دقیقه اخر برنامه داشتن که اخراج رافائل همه چیز رو بهم زد....
تبریک به منچستری ها. به امید تداوم این تساوی ها :10: :31:
فراموش نکنید که هر سه تا تساوی اندازه دو تا باخت میشه :31:
این رافائل همیشه بد موقع اخراج میشه مثل بازی با بایرن تو لیگ قهرمانان :19:
ولی تو جدول باخت نوشته نمیشه:31::46:
من که از طریق سایت بازی رو دنبال می کردم، تو بخش گزارشش قبل از اخراج رافائل زده بود که ساف می خواد اسکولز رو بیاره تو زمین... ولی تا رافائل اخراج شد برنامه تعویض عوض شد!
ضمنا وحید جان فراموش نکنه یه مساوی هر چقدر بد باشه، ارزشش از n تا باخت بیشتره!:31:
دم این کانال افغانی راه فردا تو ترکست گرم که بازی رو پخش کرد با یه گزارش فارسی ردیف:10:
منچستر هم شانس آوورد آخرای بازی نباخت:31:
کدوم شانس؟؟؟
شما اصلا فرصتی دیدی که ون در سار به زحمت بیوفته؟؟؟!!!
شما هر وقت منچستر شانس نیاورد یه خبر به من بده ! :دینقل قول:
منچستر هم شانس آوورد آخرای بازی نباخت
پ.ن : شوخی بود !:46: دور همی:10:
من فقط تو اخبار ضربه سر پاولیوچنکو رو دیدم که میلی متری از کنار دروازه رفت بیرون ! ون در سار فقط نگاه کرد تو زحمت نیفتاد!:دینقل قول:
شما اصلا فرصتی دیدی که ون در سار به زحمت بیوفته؟؟؟!!!
:41:حیف شد
ولی 2تا بازیه آیندرو ببریم با 6امتیاز اختلاف اولیم:8:
دیشب منچستر خوب بازی نکرد...به جز 2-3تا شوت رونی موقعیت خاصی ایجاد نکرد....نانی معلوم نبود چش شده بود دیشب...اصلا خوب بازی نکرد....رافائل بازیکن بسیار خوبیه ولی خصوصیت دفاعیش نسبت به حجومش کمتره...تو 3تا صحنه 3 - 4 نفر رو پشت سر هم دریبل داد و شوت زد ولی تو چارچوب نبود یه جورایی تکنیک دریبل زنی برزیلی ها رو به رخ کشید....واسه همین جلو کشیدنش bale خیلی از اون طرف اذیت کرد...با اومدن اندرسون کاملا اومد به دفاع و از نیمه زمین اونور تر نمیومد و نشون داد تو دفاع هم اگه بخواد خوبه ولی خیلی میاد جلو و دریبل میده...گاها کنار رونی منتظر پاس دیدمش
امار بازی رو کسی نداره :20:
من که بازی رو ندیدم اما این امار میگه تاتنهام از منچستر سر بود :21:
تاتنهام :40:
امار این بازی بله.....همین رو میگه...اما امار اصلی میگه از سال 2001 تا الان یا بازنده بودید یا مساوی:46:
بالوتلی :رونی حتی بهترین مهاجم من یونایتد هم نیست
ماریو بالوتلی مهاجم سیه چرده تیم من سیتی در تازه ترین گفتگویش از وین رونی انتقاد کرد.
این مهاجم ایتالیایی که به خاطر مصدومیت زانو یک ماهی از میادین به دور خواهد بود با وجود اینکه یک ماهی به دربی حساس شهر منچستر مانده اشاره کرد امیدوار است برای این بازی آماده باشد . او درآخرین بازی برای تیمش مقابل آستون ویلا هت تریک کرد و معتقد است هواداران یونایتد خواهان حضور او بجای وین رونی درتیمشان هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .او در پاسخ به این سوال که آیا تابحال مورد اهانت آنها قرار گرفته،گفت :آنها نه تنها به من اهانت نکردند بلکه در خیابان به من می گویند به یونایتد بیا . وین رونی بازیکن خوبی است اما بهترین مهاجم منچستر نیست .خط حمله ما حالا بهترین خط حمله جهان است و حتی از بارسا و رئال مادرید بهتر است ولی ما باید با هم هماهنگ شویم.رویای من شکست دادن یونایتد است و می دانم هواداران سیتی چقدر این برد را دوست دارند.
دیلی میل /18 ژانویه
این بالوتلی عجب سوژه ای شده واسه روزنامه های زرد انگلیسی!کد:http://www.khabaronline.ir/news-124445.aspx
مردک.....هنوز 1فصل نمیشه که اومده تو لیگ برتر واسه ما ادم شده...
می بینم که ترنسفرهای جالبی شده:31:
darren bent به استون ویلا
pienaar هم به تاتنهام. رایان بابل هم که از لیورپول رفت، گفتن می خوان سوارز رو بخرن که امیدوارم حقیقت نداشته باشه:31:
این بالوتلی عجب اعتماد به نفسی داره. گفته بود من با بعد از مسی با اختلاف خیلی کم 2مین بازیکن برتر جهانم. :18: